Csilla, köszi a kérdésed, már jól vagyok "mellesleg".

Léni jobban van már? Van még láza?
Bhdetti, jó, hogy írtad a cerazette-t, ma kellene elkezdenem szedni. Tényleg marha drága, de én már korábban is ezt szedtem. Akkor nem is jött meg, így legalább a többi dolgon spórolok.
Az én garmastanomnak az volt a tájékoztatójában, hogy le kell mosni. Ráadásul kék a kenőcs, én nem enném meg.
Nikvik, sajnálom a durva mensit!

Azt hiszem elkezdem mégis a cerazette-et, itt figyel. Akkor legalább hátha megint nem jön meg. Habár úgy betáraztam betétekkel, hogy itt figyel még két nagy csomag tena, meg vagy 4 always, vagy 60 tampon.

Küldjek cuccot?
Amiből még betáraztam, az a pelenka, van vagy 5-600 db!

Hát igen, a hörcsögségem picurral is előjött.

Van vagy 3 hónapra elegendő popsitörlőnk is, de most megint fogok venni, láttam akcióban.
Az én pici babám ma csajos lett.

Megkapta a fülbevalóját. Szegénykém annyira megijedt, hogy furán kell tartani, meg birizgálják, nagyon sikított-sírt, annyira fura volt, mert ugye neki soha nincs egy hangja, csak ha éhes. Na meg ha gőgicsél, de csak boldog hangokat szokott hallatni (a puki is ide tartozik

), aztán magamhoz szorítottam és megnyugodott. Mi lesz majd a szuriknál!

Szóval annyira furi, hogy már nem picibabás, hanem csajos... Kíváncsi vagyok, apa mit fog szólni hozzá. Amúgy nagyon csinos lett, türkizkék kövest választottunk együtt a törpével

, 6 hétig ez lesz neki, amíg megkaphatja a mamától kapottat.
Betojtok, ha elmondom mit kapott tőlünk névnapjára!!! (mert ma van) Két 3cm-es egérkét! Voltunk tescoban és megláttam a kisállatkereskedés kirakatában az édibédi egérkéket, és ott olvadoztam páromnak, hogy ha meg akar lepni, akkor ilyen egeret kérek! Persze tudtam, hogy nem lehet, van már 4 egerem, de azok "nagyok", ezek ilyen picik is maradnak. És akkor azt mondta, "hozzad". Nagy sóhajjal.

De ugye nem érezné jól magát egyedül a picur, így kettőt kellett venni.

És akkor arra fogtam, hogy a törpének ezek a kis állatkái. Jó kis alibim lett, imádom a játékokat is, így majd legálisan vásárolgathatok. Azért itthon megszólalt párom, hogy gondolja egy fiút egy lányt választottam

, de mondtam, hogy annyira nem lendültem be.

Szóval ha törpicur alszik, akkor ezeket az imádnivaló kis állatkákat figyelgetem.
Geo, ügyik vagytok!
Nálunk nem evés helyett visszaállt a kétóránkénti kisvércse! Gondolom a meleg.

Ma 5 hetes Kíra, lehet a 6. heti ugrás már elkezdődött.
Nanetto: az édesköménytea nem dobja meg nagyon a tejmennyiséget? Mert azt írtad, szeretnéd, ha beállna a kereslet-kínálat.