A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Lemaradt Dia kicsi fiadnak mielőbbi gyógyulást kívánok én is!!!!

Kép
Kép
melisch

Érdekes, amiket írtok. Azt hittem, hogy nekem vannak éhség rohamaim, ami főképp gyümölcsre korlátozódik. A hasmenés is befigyelt reggel óta 2x már. Meg takaríthatnékom van, meg minden...most épp a futószőnyegeket mosom...nem vagyok normális...Álmos is vagyok..

babaimádó
Kép
babaimado

Szőnyegmosás...huh...na, azt csak azért nem csinálnám, mert le kell hozá hajolni...az nem jó, mert azponnal keményedek...
De lehet nálad ez kicsalogatja a babát:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Én is csak ennék és ennék, amikor meg lefekszem érzem majdnem kijön, meg, hogy telezabáltam magam de egyszerűen nem érzem mikor az elég :oops: :oops: Beleimet is megtaláltam :lol: :lol: bal oldalt vannak teljesen és persze ott nincs a picur így gondolom a gyomrom is valahol arra van ezért fér annyi kaja bele.

Nekem nincs hasmenésem bárcsak lenne és már 1 hete székrekedéssel küzdők semmi nem segít, még a szilva befőtt sem.

Hajolni én sem tudok :oops: volt már, hogy az egyik zoknimat anya kellett feladja, mert egyszerűen ott feküdt picur és nem tudtam sehogyan sem felhúzni :oops: :oops:

Kép
Kép
melisch

Ilus, hogy érzed most magad????

Kép
Kép
melisch

Tompa fájdalom maradt, hányinger...már ma is volt hasmenés...
most mondjuk az elmúlt 1 órában csak egyszer volt egy gyengébb görcsöcske...

Ilus

KépKép
badzsulka

Közben felmostam az egész lakást, a derekam meg fáj. Hányinger itt is van. Szerintetek ez front lesz, vagy tényleg a babáink?

babaimádó
Kép
babaimado

hányinger...nem tudom mitől lehet de mivel többnél jelentkezik lehet a szülésre utal???? Nekem is volt szombaton de akkor nagyon sok mindent összeettem :oops:

Kép
Kép
melisch

Kitartást mindenkinek!!!!

Melisch
Ikres anyuka :cry:
Dokija :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: (burokrepedésnél AZONNAL kórházba kell menni)... Nem a tüdőérlelő a leglényegesebb, hanem az, hogy ne fertődödjenek a babák!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Megjöttem...
Ctg tökéletes,flow szintén,magzatvíz 12 cm,baba kornak megfelelő méretekkel...ha a héten nem indul,jövő kedden indítják...addig is nst-k,csütörtökön pose.
Voltam Limonál, meg Clarikával is összefutottam :lol: sűrűsödnek az események.

Bols örülök hogy jók a ctg-k!!

Ilus!!!!Hűűűű!!! te babázni fogsz!!!

Melisch,ikres kismami :? tényleg könnyű nekünk hogy van fórumdoktornénink :oops: :lol: :lol: sokat segít!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok...

Ideért a hidegfront. Erőteljesen be van borulva, percek kérdése és esik. Szél fúj, hatást nem érzek. :x

Szilvás!!! Hatalmas nagy gratula Enikőhöz!!! JÓ egészséget, sok boldogságot és rengeteg tejcsit kívánok!!!!! A végén nem is lett 4 kg :wink:, csak majdnem! :)

Bekrivel vajon mi lehet???

Dia! Rengeteg gyógypuszi a kisfiadnak, remélem jobban lesz nagyon hamar!!!!

Hasmenés: állítólag onnantól 2 nap szülésig... Nos nekem múlt szerdán és pénteken is olyan hasmenésem volt, hogy csak na, állandóan wc-n voltam... De se pénteken, se vasárnap nem szültem... :evil: :x

Mondom, én már nem hiszek semmiben!!!! :x :? :cry: :cry: :cry:

Már csak 3 nap!!! :shock: :shock: :shock: Egyre idegesebb és szomorúbb vagyok!!! :cry: :cry: :cry: Ne tudjátok meg, milyen érzés arra kelni, hogy fogynak a napok és még mindig semmi... Szép lassan feladom, ha ez így folytatódik... Ha pénteken is egyben leszek, szerintem hozzám se lehet majd szólni, olyan ideges, szomorú és kétségbeesett leszek. :( :(
Már most alig lehet velem beszélni... Ennyire nem érzi a pici fiunk, hogy mennyire nagy szeretettel és boldogsággal várjuk? :( Nem akarom kitenni őt se az OTT-nak, se az indításnak. :( Valaki értsen meg végre! :roll: :oops: Ehhez igazán kötélidegzet kell...
SZÜLNI AKAROOOOOOOOOOK ÉN IS!!!!!!!!! :oops: :oops:
Készen állok teljesen!!! Ne értsetek félre, nem túllenni akarok rajta, hanem szeretném végre átélni ezt a csodát!!!!!!!

Na nem rontom tovább a levegőt itten, megyek... Eddig mosogattam, fasírtot csináltunk, hátha... Most megint mosogatok, vasalok, aztán nem tudom mit csinálok, de ha nem foglalom le magam, akkor csak bőgök... :( :cry:

Szebb napot mindenkinek!

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi,dehát te is tudod hogy el is lehet számolva picit...itt pl.csak 40 hét+10 napnál indítanak,neked előbb tervezik,ha nem bújik ki? Tegnap jó híreket kaptál ne legyél igy elkeseredve...légy vidám hátha megéri a kisfiú és elszánja magát...tudod azt mondják,ők tudják mikor kell jönni minden egyéb számolás csak hozzávetőleges!! Már csak napok kérdése és itt lesz veletek,örökre!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

És még valami....a gyerekszületés egy csodás,örömteli esemény...sírnivaló nincs rajta...ne sírj kérlek,annyi ezer más ok van sírásra de hálistennek a Tied inkább az öröm része(lesz) mint a bánaté! Értesz...?
Az én babám érezhetően kivan ha sírok...ne tedd a tieddel is ezt...

evilany

Sziasztok!

Még nem olvastam vissza, ezért elnézést kérek. Igyekszem majd pótolni és megpróbálok reagálni is.

Ma engedtek haza a kórházból. Jól vagyunk, Áron is, nem tudják mit szedett össze, de már jól van, még 4 napig kell kapnia az antibiotikumot.

Megyek is, pakolni/rámolni, enni, stb. Ha időm engedi akkor gép elé furakszom :lol:

Addig is puszi mindenkinek és nagyon szépen köszönöm, hogy gondoltatok ránk.

királylány

Évi! Köszi a bíztató szavakat, jólesik! :roll:
Te is tudod, milyen volt az, mikor nekem pl. a 31. héten azt mondták, szigorú ágynyugalom, mert előbb jöhet... Akkor féltettem, nehogy baj legyen, de ahogy beléptünk a biztonságos hétbe, és azóta is semmi, akkor meg azért aggódok. :(
Nálunk max. 40 hét+7 napnál indítanak, de ha egyszer bekerülünk, akkor már olyan érzésem lesz, hogy nem vagyunk képesek rá, hogy magunktól. :( És akkor már a szülőszobára kell járni nst-re, ahol csak azon szomorkodnék, hogy ó mennyien szülnek, mi meg még mindig nem... :( Szeretném, ha megadná anyukájának azt az érzést, hogy itthon kell szólni az apukájának, hogy Tomi, mennünk kelll... :) Szeretném átélni az izgalmat, hogy készülődünk, indulunk, becsengetünk... Jó híreket kaptam és elkezdtem bizakodni!!! De Te is tudod, milyen reggel arra ébredni, hogy még mindig nem. :( Mikor már olyan nagyon nagyon várjuk, úgy felkészültünk a szülésre, a nagy találkozásra!!! Apája is próbálja kicsalogatni, dehát... :(

Próbálok vidám lenni, de annyira felkészültem már rá, milyen lesz, hogy hopp elfolyt a magzatvizem vagy elindultak a fájások, menni kell, az az izgatottság, és mégse jön, pedig úgy várom...

Na megyek tényleg, Tomi most próbál megvigasztalni, múltkor is sikerült neki. :wink:

Tudom, hogy akkor jön, mikor ő szeretne, csak ha egyszer már megtalálta a kijáratot, akkor nem értem, miért nem nyitja ki, hogy kibújhasson, hiszen már az életünknél is jobban várjuk!!!!!!! :roll:
Már nagyon nagyon szeretnénk meglátni, megölelni, megpuszilni, mint mindenki itt közöttünk, tudom.

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi
Nyugi!!!!! Bence meg fog születni...
Normális szülés lehet a kiírt időponttól +/- 2 hét!!!!!!
Pontosan tudod mikor "készült" Bence???? UH sose pontos!!!!!
Gondolj inkább arra, hogy milyen jó, hogy nem szamár vagy elefánt vagy... 11 hónapos és 2 éves várandósság mennyivel hosszabb :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Barbcsi
Bence nem ismeri a naptárat! Beküldtél már neki egyet?????? :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi! Ezzel most megnevettettél!!! :D :D :roll: :roll: Hát sokkal jobb! :)
Nem tudom pontosan, ez igaz. Azt is tudom, hogy meg fog születni. Csak Istenem , annyira várjuk, hogy szavak nincsenek!!! És remélem, hogy hamar ki akar bújni, mert ő is ennyire vár minket!!! Látni ki az a butus, aki mostanság annyit sír, aztán meg annyit nevet, látni ki az a butus (apuka :roll:), aki beszél hozzá annyit, csikizi a talpacskáját és puszilgatja, játszik vele pocakon át...

Kép

Kép
barbcsi

Már küldtem neki naptárat!!! Sőt, minden nap elmondom neki, hányadika van és nem gondolja, hogy már itt az ideje? :D :D :lol: :lol: Pedig GPS sem kell neki, mert az utat már megtalálta kifelé, tényleg már csak annyi kellene, hogy kinyissa és elinduljon!!! :roll: :roll:
Mondtam már neki, milyen lesz a szülés, és nem kell félni, figyelni fogok rá, apukája is velünk lesz, és minden rendben lesz!!! De ugyanezt már az apukája is megerősítette neki! :wink: Elmondta, hogyan nyissa ki azt, ami most a buksija előtt van! :D :D

Kép

Kép
barbcsi

Dia isten hozott!!!!

Barbcsi,nyugi,semmi sincs még veszve!!!

evilany

Barbcsi, ne csináld már! Miért depizel? Én is 3 nappal a 40. előtt vagyok.

Én nem bírok magammal csajok. Felmostam az egész lakást, feltettem főni csirkepaprikást, félig kést a krumplikásám és lekevertem egy adag palacsintát. A sok hajolgatástól, ami a szőnyegmosással, stb.járt, kemény a pocakom.

babaimádó
Kép
babaimado

Szia Dia!!!! Fotókat szeretnénk, de nagyooooon!!!!!!!!!!! :)

Kép
xtina75

Barbcsi!

Te akarod, hogy jöjjön már, én meg úgy vagyok, azt mondták 7.-e akkor legyen az, mert arra készülök már 9 hónapja, de ha később jön az se baj.
Nekem van programom minden napra 7.-éig, az uccsó pillanatig bevállaltam a vendégeimet! :)
Nem hagyhatom őket cserben.... :)

NYUGI!!!!!!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

[quote="szilvás76"]
írta:
szilvás76

INDULJON MÁR BE MAGÁTÓL!!!!!!!!!!!! :oops:

ez a Szilvás mekkora boszorkány :lol: :lol:

evilany

Brik tessék képet tenni a megérkeztem albumba :)
Dia szintén :lol:

evilany

Sziasztok,

Szilvás,
hatalmas gratula Enikő babához!!! Nem semmi gyorsasággal jött, minden előzmény nélkül!! Nagyon ügyesek vagytok! Jó egészséget, hosszú éeletet minadannyiotoknak!! Apukádnak gyors gyógyulást kívánok!

Barbcsi,
nyugalom, ne izgassd magad, hidd el ezt Bence is érzi, hogy feszült vagy! Engedd el magad, élvezzétek ki az utolsó kettesben töltött perceket, sétáljatok, fagyizzatok, vagy csak szimplán szeressétek egymást! Hidd el, Ő tudni fogja mikor jöjjön!! Mosolyogj, csodás élmény előtt állsz, és tudod, bent nem fog maradni, az tuti :wink: :wink:

Dia,
de jó, hogy otthon vagytok ti is! Sokat gondoltam rátok! Örülök, hogy Áron babával is minden rendben van, majd mesélj, mi hogy volt, ha lesz egy kis időd!!!

Évi,
na Tomika úgy látom, szeret nálad lakni :wink: :wink: . Annyira jól sikerült a visszatartás, hogy most már, ki sem akar jönni! Megünnepeltétek az évfordulótokat?

Enyém gyerek keveset mocorog, viszont tegnap óta vannak mensis görcseim, pici derékfájás, így tegnap is ma is nagyot sétáltunk Anyukámmal, plusz takarítottam, mostam, hátha. Nem siettetem, de ártani, már nem árthatok, meg ugye a kiíráshoz még van 2 hetünk, bár Ircsit idézve a gyerekek nem nézik a naptárat odabent.

Na megyek eldőlök picit.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Kép

evilany

Sucer,akkor nálad is jönnek a jelek.
Ünneplés,körülményekhez képest megvolt,bár a pezsgő mégis kimaradt...majd egyszer :wink:

evilany

Évi,
hogy-hogy nem ittál pezsit? Pedig az jól tud esni, főleg a melegben, behűtve. Mondjuk én csak a félédes-édeset tudom meginni, tudom el vagyok kódolva... :)
Hát nem tudom ezek jelek-e, iszom a málnalevelet, szedem a homeós bogyókat, majd csütörtökön kiderül, hogy milyen hatásfokkal.

Lányok,
még meg sem köszöntem a málnaleveles infókat! Köszönöm mindenkinek!

Melish,
ikres anyuka hallatlan! Eszembe nem jutna szembemenni az orvosom tanácsával, akiben elvileg megbízom, fórum ide, vagy oda. Na mindegy, de az tény, hogy nekünk nagy szerencsénk van Ircsivel! :wink: :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Dia
Várjuk a beszámolót, a képeket!
DE azért próbálj minél többet pihenni is!

Barbcsi
Bence tudja, hogy mikor kell megszületnie. Ne akard TE irányítani az eseményeket!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Itt a vihar szele.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok mennyi mindent történt itt míg én végig aludtam a napot :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: jól esett,nekem voltam fent enni és vissza feküdtem most megmostam a hajam és elolvastalak titeket!!!

Babaimi ha végeztél jöhetsz ide is találok neked munkát épp most néztem a kádat megint lehet súrolni eltelt az egy hét :lol: :lol: én majd holnap takarítok most hozzá szokta ahoz,hogy akkor csinálok okos dolgokat ha az orvoshoz megyek mert így ha fáj valahol megtudom mutatni,nem izgulom szét magam!!!

Évi az jó,hogy Tomika jól van ez a lényeg,és majd jön,hogy vagy amugy apukád miatt ha szabad ilyet kérdeznek,és örülök neki,hogy fizettek,legalább az is valami!!!

Dia jó,hogy otthon vagytok,de jó pici fiúnak meg gyógyulást te meg pihengess hisz műtét volt azért!!!!!!Képeket!!!!

Ircsi a művésznő fotóit ma is kérjük ha lehet :lol: nem tudok vele betelni!!!!És jó,hogy sokszor segítettél és segítel nekünk!!!Te hogy állsz a pakolással!!!!

Barbcsi nem szabad így felfogni ezt miért nem jön ki meg,stb itt mindenki ugyan azt érzi mint te,hidd el nekem/nekünk tudjuk miről beszélsz és miért szeretnéd annyira,mert természetes uton akarod stb,de az is lehet jön időben és császár lesz mindenre készülj fel,és eg dolog lebegjen előtted KISFIATOK egészséges legyen ha 10 nap múlva jön vagy 2 óra múlva az mindegy,csak ne legyen semmi baja!!!Van itt olyan is akinek már letelt az ideje,akinek 1-2 nappal van több idő hátra mint neked,vagy pl Évi aki tudja őt császározni fogják,és ő is szeretne szülni,de tudja Tominak ez a jó!!Szóval nyugi kisasszony mert ez nem tesz jót nektek,se neked,se a gyereknek hidd el!!!Ki írt idő nah itt a példa Ircsi ő aztán már tudta mikor fogant MAKRANCOS KATA és tessék el is döntötte Katus mikor akar kijönni!!!!!

Melisch jó,hogy minden rendben veletek örülök neki,és vigyázz magatokra nagyon!!!!Férjednek meg biztos nagyon hiányoztok és persze hogy várja a lánya érkezését :wink:

A futár még nem ért ide a babakocsival még szerencse a szomszéd címe van megadva meg nálunk van a pénz is,hogy én tudjak pihenni,de mikor akar ez jönni nem sietik el!!! :roll: :roll:

Kép
bévi

Na, visszaolvastam...

Tényleg hűl az idő...tök jó...élvezem... :D

Nemrég jöttünk meg a boltból, bevásárolgattunk a hétre, hogy ne kelljen mászkálni boltab majd...
Vettem Manónak azért egy kis tubus neogranormont, hogy biztos ami biztos legyen itthon valami a popóra, meg nem tudom, a kórházban adnak-e, vagy mit adnak...
Meg vettem a szüléshez két üveg vizet meg két zacsi szőlőcukrot, azt vihetek magammal...

Anyuval beszéltem, kérdezte, hogy na, görcs? Mondtam, most nem annyira, azt mondja, hála az égnek, mondom dehogy hála, nem kell, hogy elmúljon...

Kiírás szerint nekünk még van hátra, de:
- A baba mindig nagyobb volt, mint kellett volna, min. 1 héttel, de volt már kettő is, így akár mostanában reális is lehet (mindig ugyanaz a doki mérte ugyanazzal a géppel)
- Ami biztos, hogy a ciklus első felében fogant, mert kb. másfél hétig mensi után minden nap együtt voltunk, utána viszont valahogy egész hónapban már nem, ezért is gondolom, hogy esetleg jöhetne előbb...
- két hete már min. 3 kiló volt, és akkor két hét alatt hízott 700grammot, (tényleg az a tapasztalat a dokim gépénél, hogy inkább alámér, és hozzá kell adni azt a 10%-ot) most azóta megint eltelt két hét, így gondolom súlyra lassan már meglehet, vagy talán már elég is...:)
Az túlzás, hogy nem siettetném, nagyon szeretnék már szülni, remélem ő is így gondolja...

Barbcsi, kitartás, elhiszem, hogy nagyon várod te is, de nemsokára kint lesz, ahogy mindannyiunk babája, most már tényleg bárkinek bármikor jöhetne...

Na, kicsit ideengedem Gábort játszani, merthogy ő most unatkozik...:P

Később jövök...

Ilus

KépKép
badzsulka

Sziasztok!

Itt biztos nem olvaísott az ikres mama ilyet, mert én két ikres topicon is fent vagyok, ilyen marhaság ott nem hangzott el!

Szülés: nyugi, próbáljatok lazítani, amíg nem ugranak neked az indítással, addig nyugi. Hirtelen is beindulhat, senki nem tudja!!!

Claire
claire

Barbcsi, ne sírj!! Ez nagyon fontos most, a stressz csak ront a helyzeten. Az élet legtermészetesebb dolga történik veled, és az ANYATERMÉSZET az, ami dönt, nem tudod sem késleltetni, sem siettetni. Nyugi!!!!!!! Nem szabad így állni a dolgokhoz, biztosan nagyon nehéz, de a babádnak rossz, ha sírsz!!!

Kép
xtina75

Ilus! Enyémek is nagyobbak, főként az "A", ő már akkora, mintha a 39. hetet betöltötte volna! De egyelőre úgy tűnik, jól elvannak odabent, nem is tudom hogy férnek még el, tegnap majd szét rúgtak! :lol:
A terhesgindozós csaj azt mondta, a tesója 1héttel túlhordta az ikreik, és ilyen 3600-3700g-osak voltak, az azért nagyon durva :shock: !!!

Claire
claire

Sziundítottam...érdekes,1 óra alvásra vagyok beprogramozva,éjjel 2-re,frankó.

Bévi,ma sokat írtam mert ma intézem mindent végleg apukám hamvaival.
ezért is írtam Barbcsinak amit írtam
Remélem mielőbb odaér a babakocsi!

evilany

Ahhh itt a szél!!!

evilany

sziasztok...
ide is most ért a huzat :) :(
be is szedem a ruhákat gyorsan...
látom mindenki éppségben...

Barbcsi...ne sírj...ne csináld!!!
Most már minden ok lesz!!! :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziasztok megjöttünk a dokitól és képzeljétek mit mondott ctg-tökéletes teljesen nyitva vagyok ott a bab feje ahol kell bár mikor beindulhat a szülésssss :? :D :D :D :D
Vendég

nem bab , baba :D :D :D de ha péntekig nem indul meg akkor kórház reggel 7-kor és várunk :(

Akkor meg kérdeztem ő hol rendel azt mondta Cegléden és akkor jött a nem illő kérdésmennyiért vállalna el félre hívott és azt mondta 70 ezer ft :shock: :shock: :shock: demivel csak most szóltam így elenged belőle és csak 50 huu ez sem kevés de viszont akkor legkésőbb szombaton megindítja a szülést nekem ha nem fogadom meg akkor Kerepestarcsára kell menjek a kórházba és akkor is befektetnek csak annyi különbséggel +10 napot várnak a megindítássál fuuuu lányok szerintetek mitévő legyek ????
Vendég

Lányok most írd Szilvás a mellette levő szobában van Bekri és ő is babázik már 4 kg-s kis szöszkéje van így irta!!!

Gratulálok nekik is!!

Kép

evilany

Sok szeretettel gratulálunk Bekrinek is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Nagyon gratulálok Bekrinek is....:)

Nekem most kezd megint beállni a fájdalom a derekamba, meg ilyen kis gyengusz, de kb. 10 perceseim lenni...kíváncsi vagyok már...

Vanilla...te/ti tudjátok, mit szeretnétek...mondjuk az én dokim hiába magán, azt mondta, nem ezért lett orvos, nem mondott semmi árat, de ha szeretnétek, akkor hívjátok fel...lehet jobb neked is egy biztos pont (ismerős) szüléskor...én emiatt is örülök a dokimnak, merthát mégiscsak vele beszéltünk mindig a 9 hónap alatt...

Ilus

KépKép
badzsulka

Sziasztok!

Hú milyen klassz ez a nap Szilvás Gratulálok nektek, Sok boldogságot, Jó egészséget és rengeteg tejcsit kívánok!

Bekri Gratulálok Nektek is és ugyanúgy jó egészséget, sok boldogságot és sok-sok tejcsit kivánok Nektek!

Úgy látom beindulnak a bébik:-))

Vanilla nemsokára a te kicsid is meglesz:-)))

Drukkolok ezerrel mindenkinek!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Ircsi holnap néznek rá a varratomra, felszívódó ilyenkor is a csomót azért elvágják a két szélén? Mert az ott olyan rossz. Meg még mit csinálnak?

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik
Felszívódót általában nem szokták kiszedni...vagy kiesik magától, vagy felszívódik...
A bőrt (kívülről) felszívódóval varrták a sebed? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Brik
És Bence baba hogy van?????

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Lányok! Mindenkinek nagyon köszönöm, amit írt! Jólesik, hogy ennyire törődtök velünk! :roll: Kivasaltam a lelkem is, és összeszedtem magam.

Bekri! Gratulálunk Nektek is sok szeretettel, és Neked is sok sok tejcsit! :wink:

Évi! Sajnálom nagyon. :( :cry: Nekem ezek után nem is szabadna sírnom, mikor Neked ennyire nehéz most, ne haragudj!!! :( :( Minden tiszteletem a Tiéd!!!! Most kicsit szégyellem magam, hogy én ilyen butaságon sírtam, mikor veled sokkal szomorúbb dolgok történnek mostanában. De hát, mindjárt szülünk, mindjárt Anyák leszünk :roll:, mindjárt itt tarthatod karjaidban te is a kisfiad!! :)

Dia! Üdv újra itthon! :wink: Képet tehetnél fel Áronról!!! Pont ma reggel kérdeztem Bencétől, hogy arra várunk, hogy Ti hazaérjetek? :roll: :wink: :lol: :D Remélem mihamarabb rendbejön a kisfiad!!! Nem tudni, mikor és hol és hogyan szedhette össze?

Kicsit jobb kedvem van. Bár apukám főnöke egy bunkó.... Este programot változtatott, és ma reggel kiküldte Hollandiába, szombaton ér haza. :( Szegényem, azt írta nekem, hogy gondol rám, szorít értünk és ügyes legyek. :roll:

Most arra gondolok, hogy pár nap, de lehet csak órák kérdése és a kezünkben tarthatjuk a mi csöppségünket! :roll: Próbálok nem rá stresszelni, nem akarom bántani! :( Igazatok van!
Front itt is itt van, be van borulva, végre fúj a szél!

Babaimi! Tudom, hogy 1 napra vagyunk kiírva, kérdezni is akartam, Te hogyan bírod!

Clarika! Te aztán tényleg az utolsó pillanatig dolgozol! :wink: :)

Kép

Kép
barbcsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: