A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Boo!
Azért Pizsi is ki van zargatva néha, de kevéssé Zé miatt, inkább az egyéb kétlábúak zargatása okán. Ő is borogat, bár inkább a farkával szoktak fejbe kólintani a Gyereket. Bár pénteken a tesóméknál Zétény beállt a kutyák tujafutkosós folyosójára, már indultam érte, hogy ebből gáz lesz, és valóban nem tudott már megállni Pizsi és Zétény kábé kirepült a világegyetembe. Volt némi nyaff, de azért túléltük. Annyira keljfeljancsi, hogy ilyeneket már fel sem vesz. Tegnap egy étteremben akkorát esett, hogy diónyi dudor nőtt a homlokára :?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára loislane 2010.08.02 22:59-kor.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

kispocok!
köszi a talihoz a busz tippet...

Kép
Kép
csibe83

Ronmay,

édes lehet a kis megfontolt Pasid!

Talpas mászás:amikor a térde nyújtva mászás közben, a pellus meg az égben? Nimród is így közlekedik :arrow: mindenki csak így néz :shock: :shock: :shock: :shock: vicces is :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Képek vannak. Hiú Anya + első új-hajas este :arrow: gyerek fürdik, én egy kép róla, kettő a hajamról. Még egy kép róla, három az új hajamról...és így tovább :oops:
Táncolós videó :arrow: A végén szerintem elég attraktív figurák vannak, itt szerintem nem a lágyság a lényeg. Inkább tornászmunka, és a pózok szép kitartására fekszenek rá. Attól meg hogy hogyan tartja magát valaki a hónaljával és még a haja is csillog, kész voltam :roll:

Ronmay!
Járás hirtelen jön, nem feltétlenül átmenetes. Lehet holnap beindul és holnapután meg már fut. Bazi hirtelen bele bírnak jönni :) :)
Első pocakfotó?? :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:21-kor.

KépKép

KépKép
boo

hajvágás:
tőlem a védőnő kérdezte,hogy levágom-e Kiara haját,de mondtam
neki,hogy NEEEEEEMMMMM!!!!!
végre elkezdett nőni neki,eszemben sincs levágni.
egyre jobban göndörödik is a haja.

Kép
Kép
csibe83

Pocok

Ja ja az az. Cuki nagyon nem?:lol: . De Roló nagyon gyors benne, ennyi energiával én már maratont futnék..és milyen háta lett/lesz tőle. A válláról nem is beszélek. Olvastam, hogy az a baba aki ilyen gyorsan és biztosan mászik, nem érez annyi motivációt a járáshoz..hát meglátjuk, hogy beindul e vagy sem... :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Lois

Én sose raktam pocakfotót fel, kivéve egyszer a 30. héten akkor is Bond unszolására....szégyenlős vagyok :oops: tom furi

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

Talira lehet elnézünk, de mi csak fél négy körül érnénk oda...akkor lesz még ott vki?

KépKép

KépKép
ronmay

na én kidőltem.emgyek csucsukálni.
jó éjszakázást :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:24-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lois,

na akkor lehet pakolni fel a képeket iziben a világhálóra :lol: :lol: :lol: :lol:
nade tényleg, milyen lett? legalább mesélj!

[quote]I írta:dézet:
Pizsi és Zétény kábé kirepült a világegyetembe

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing neked maradt vmi vicces gombád a neotonról Twisted Evil Laughing Laughing Laughing

hát, én is valami hasonlóra gondoltam...

Boo,

büszke vagyok rád, hogy higgadtan adtad elő, és nem ordítottad le Apa fejét
:lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8)

Ronmay,

én is úgy gondolom, hogy jelenleg ő még úgy érzi hogy simán eljut kényelmesen bárhova, minek fárassza magát a járással 8) 8) 8)

ha délutáni a tali, akkor mi még fél4körül tutira ott leszünk!

na nehogymár szégyenlős legyél! Emlékszem én még arra a pocakfotóra régről...

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:24-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Nem tudtam előbb jönni, és igyekeztem olvasni is benneteket, de sajnos úgy látom, nem igazán fog ez menni nekem.

Amihez hozzászólnék, így a felületes olvasás mellett (remélem nem értettem félre semmit).

Ronmay: először is gratulálnék neked, mint ismét pocakosnak.

Lola: ledöbbentem, és bár nálunk is vannak parázs viták, apa jól viseli őket.
Nem tudom mit írjak, mert hiába is okoskodom, ezt úgyis nektek kell "megmenteni". Esetleg beszélj valakivel (a haverja, testvére, anyja.... szóval valaki, aki közel állhat hozzá), hogy vegye rá egy terápiára - nálunk volt ilyen, nem is egyszer, hogy apa rám nem hallgatott, de sógornak ugyanazt egyszerre elhitte.

Boo: azt hiszem, hogy időben romlott el a gépem, hogy én kimaradtam ebből a "pártszakadásból".
Hozzáteszem, az említett személyek közül msn-en és telefonon is, többekkel tartom a kapcsolatot, jó a viszonyom velük (volt akivel személyesen is találkoztunk)
Remélem, ez nem kizáró ok, hogy közben ide is bekukkantsak.

Végezetül pár fotó:

Kép
A kis hercegnő :)

Kép

Locsiznak a lányok

Kép

Nócimról közelről (2 alsó-első metszője kiesett, már nőnek a csontfogak)

Kép

Apáék tanulnak Vicától!! :lol:

Kép
Kedves barátokkal!

Kép
Kép]
hendegabi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:25-kor.

KépKép

KépKép
boo

BOLDOG SZÜLINAPOT MIRON!!!! :wink: :lol: Én vagyok az első Be-be!

Pocakfotóra most sem tudtok rávenni :lol: :lol: [size=12]Amúgy meg még nem is csináltunk és Rolónál is a 24héten volt az első :oops: [/size]
De előszeretettel néztem másokét :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ronmay 2010.08.03 07:59-kor.

KépKép

KépKép
ronmay

Boo

Vágd le a fejed :mrgreen: :mrgreen: köszi :mrgreen: :mrgreen:

KépKép

KépKép
ronmay

Hendegabi!

Köszi köszi! :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

Lecsúsztam...

De így is:

Nagyon nagyon boldog születésnapot, CsibészMiron!!!!!

Boo,
végül milyen torta lesz?

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo Mironjának nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánunk Hédivel! :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Pagika: Sérv olyan mintha kidudorodna a köldöke :? Hédinek fekvő helyzetben normális, ha áll akkor jön elő, valószínűleg a rá nehezedő tehertől. Ajánlottak egy speciális tapaszt köldöksérvre,most azt hajtom...Azért kell figyelni,mert ritkán ugyan de kizáródhat a sérv és abból nagy baj lehet,ezért akkor azonnal műtik. NAgyon ajánlották ezt a tapaszt, remélem sikerül beszereznem és használ is. :roll: :roll:

Ronmay: szuperek a képek, nagyon tetszik, hogy ilyen belevaló gyerek Roló :D , 9 hetes terhesen én annak is örültem ha ébren tudtam tölteni egy estét, nem ám hegyet mászni :lol:

tike

Lois!

Hülyén hangzik az én számból, de sztem is iszonyat gáz ezzel érvelni. Én nagyon is tisztelem az idősebbeket, de azért nem ilyen viszonylatokban :roll: . És alapvetően megértem, ha valaki nem akar egy huszonéves "csitrivel" bandázni, de akkor nem barátkozunk és kész. De ha már egyszer partnerként kezel, és sír a vállamon, utána már überciki ezt odavágni, de nem vágtam ezzel vissza, mert nem akartam őt megbántani. Csak annyit mondtam, hogy én nem hinném, hogy kioktató lett volna, amit mondtam, de ha úgy érezte, sajnálom.
(Azt mondta, hogy ha nála egyszer valakivel szemben "elgurul a labda", akkor azt már nem lehet helyrehozni. Erre mondtam én, hogy esküszöm nem bántásból mondom, de nem lehet, hogy kicsit gyakran gurul el a labda :roll: ? Pont ezekkel a szavakkal. Ugyanis elég sok emberrel van rosszban. Na, és erre jött az ominózus válasz :? )
Nem akarom, hogy álszentül hangozzon, de én soha nem értettem azokat az embereket, akik nem tudnak megbocsátani. persze nyílván vannak fokozatok, de itt pl. egy nézetkülönbségről volt szó, nem pedig ellenük elkövetett vétségről!
Tudom, én meg a másik véglet vagyok, és nagyon hamar meg tudok bocsátani komoly dolgokért is, sőt még én békülök, szóval büszkeségem nem sok van ilyen esetekben :oops: . De nekem ez nem is fontos, inkább legyen békesség :wink: .
Amúgysem hallottam még embert akire azt mondták, nahááát, nézd ő milyen irigylésre méltóan büszke! :lol: Az alázat viszont erény mifelénk :wink: . De még nekem is tanulnom kell rendesen :oops: :lol: .

Ja, és ezt szokásom magamra venni :lol: :lol: :lol: :
Játékos vagy, mint egy nagy gyerek, legdurvább fegyvered a békülésre képesség.

Kutyák:
Nálunk sem a kutyák fokozódtak le, hanem a gyerek került föléjük! És sztem ez mindenkinél igaz! Nem szeretem őket kevésbé, mint előtte, de a gyerekemet természetesen jobban :wink: . Ugyanakkor ők joggal érezhetik, hogy már nem szeretem őket úgy, hiszen sokkal kevesebbet foglalkozom velük :( . Apa mondjuk nem, ő most is ugyanannyit, bár a közös játék talán kevesebb :roll: . Ráadásul le lett nekik választva egy nagy rész hátul (a ház teljes szélességében), napközben sokat vannak ott. Mondjuk nagyon szeretik, és azért azt választottuk le, mert korábban is mindig ott hűsöltek naphosszat, szóval jó nekik, másnak a kertje ekkora, de hát azért na :roll: :lol: . És a lakásba is csak ritkán jöhetnek be, mert eddig nem akartam, hogy behozzák a csúszómászóföldetnyaló gyerekhez a redvát :? . Szóval nálunk igenis történtek változások, bár nem drasztikusak, de én tudtam, hogy így lesz, sztem azért ez normális.
A kérdés nem az volt, hogy a csaj ugyanúgy fogja-e szeretni a kutyákat, mint most, hanem hogy ugyanúgy fogja szeretni a kutyákat, mint a gyereket :shock: . Ráadásul náluk a kutyák zömében kennelben vannak, szóval nem kanapékutyák most sem.

Tali:
Akkor sztem tegyük át jövőhétre :roll: . Loisnak, Boonak, Nyuszinak is jobb :wink: . Csibe, neked az is jó?

Lola!

Nem ezért nem szólok ám bele, mert nem érdekel, hanem egyszerűen nem jutok szóhoz :shock: . Nem ismerlek titeket, nem ismerem a körülményeket, nem ismerem az okokat, ezért nem akarok ítélkezni, de általánosságban(!):az a férfi, aki egyedül hagy egy nőt terhesen, egy egyéves gyerekkel az az én szememben egy gyáva féreg, és nem hogy a férj jelzőre nem méltó, de még az apára sem!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Biztos, hogy a te "hibád" is, hiszen házasságban éltek, de ez az a szituáció, amikor semmilyen körülmények között nem teheti ezt meg!
Na, nem is ugatok bele többet, mert tényleg nem az én dolgom, de nagyon kiborít az esetetek :cry: .
Te jól viseled? A soraidból beletörödést érzek. Én tuti nagyon ki lennék bukva, de mondjuk én baromi "gyenge" vagyok, és társfüggő :oops: :oops: :oops: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Hú, még van egy egész oldal :shock: ?
Na jó, a konyha még várhat :roll: :lol: :lol: :lol: :twisted: .

Boo!

ellenben Dodit ne olvassa el, mert 10 év múlva (ha már nem lesz ilyen taknyos ) akár ő is írhatna egy ilyet
Akkortehát én ezt most óóóriási bóknak veszem 8) :lol: :lol: :lol: .

Ronmay!

eleve áll vagy 2 percet mire elindulna...
:lol: :lol: :lol:
Enyém meg pont hogy szélvészgyerek :lol: . Ahogy fel tud kapaszkodni, azonnal megindul a vakvilágba, ráadásul nem 4-5 lépést tesz, hanem húdesokat :shock: :D . Ez azért fura, mert csak 20-án indult el, sőt sztem a mai napig nem tudna stabilan állni 2 percig :lol: . Mondom, ő ilyen szélvész Tarzangyerek :lol: :lol: :lol:

Már kisebb köveket is mászott, Apja irtó büszke rá..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ez nagyon aranyos volt :wink: . Lehet mászni fog a gyerek is :roll: :lol: ?

Hendegabi!

Képek: :D .
Nóci tiszta apja :shock: . Virág meg tök sokat változott :shock: :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Gondoltam, ha már első nem lehettem, leszek utolsó, de tuti lecsúsznék, szóval inkább most:

BoLDOG SzüLINAPOT ZSIRON!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

köszi az együttérző szavakat.tali csütörtök?az pont jó lenne,mert pesten leszek.103-as busz?az nem az infopark környékén van?ugyanis ott van/volt a mhelyem.valaki aki megy,megadná a nekem a számát priviben,én is megadom neki az enyémet,és akkor megtalálnálak titeket!!!!
ma már az anyósékkal is sikerül összevesznem hál istennek.nem hívogatnak legalább.egy gonddal kevesebb!!!

Kép

most néztem meg.tényleg ott van.melyik megállóban kell leszállni?és hány körül mentek?

Kép

Sziasztok! :)

Ééééééééés végül, de nem utolsó sorban elérkeztünk az összes baba születéséhez. :)

Boo és MIRON...

[quote="200907?"][ írta:200907?color=red]8.43kor megszülettem 3190 grammal és 55 cmvel! Puszi Zsirike[/color]

[quote="boo"]Z írta:boosiráfos szép estét Mindenkinek! :wink:
Köszönjük a gratulációkat, az sms-ket, a jókívánságokat, és a hiányolást!!! :D :D :D
Végre végigolvastam a kiesett napokat, nem volt egyszerű!

Most dobok fel képeket, és mivel lejárt a gép kiteregetek, ha Zsiri nem ébred fel közben akkor meg elkezdek körmölni is :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép

Madagaszkár rajongóknak: "NEM MOSOLYGOK..., PUKIZOK" - álá Melman :lol: :lol: :lol:
Kép

Kép

Infromációs közlemény Lorcanak :lol: :lol: :lol:
Zsiri azért lett Zsiri, mert Apa 192 cm és Zsiráfként becéztem, ha cukkolni akartam még a flörtölős időszakban, így a kicsi fia Zsiri becenéven híresült el a pocakban és hozta a formáját az 55cm-jével, bár néztem a táblát, hogy született benne babánk 60 cm felett is :shock: :shock: :shock:

... valamint czigka és BENDE ünnepelnek:

[quote="czigka"]S írta:czigkaziasztok hétfö reggel megszületett Bende! Ő is és az anyukája is jól vannak. Talán pénteken már itthon is lesznek és majd czigka leírja a részleteket.

sziasztok

Bende apukája

[quote="czigka"]S írta:czigkaziasztok!

Tegnap hazajöttünk. Nem olvastam vissza, bocsi, de azt láttam, hogy Boo-ék 2 perccel előztek meg. Bende 8.45-kor született nehéz, de normál szüléssel (bár már császározni akartak) Az őssejtet nem sikerült levenni :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: , így jártunk. Majd a másodiknál. 40+6-ra jött világra 3400 grammal és 53 centivel. Majd teszek képet is, de még idő kell, míg megbírkózunk a kezdeti bajokkal, így nem tudom, hogy mikor fogok tudni jönni. (őfelsége nem nagyon akar enni, szinte tömöm, mint egy libát, így egy szopi eltart egy csomó ideig)

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT MINDENKINEK! :P :P :P

Niki72 Alexander fia még május 31-én született, a sort pedig augusztus 3-val zárja Miron és Bende. Mindenkinek mégegyszer :wink: :

http://www.youtube.com/watch?v=whPYqCbkfuI
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.08.03 10:26-kor.

Kép
Kép
200907?

BooMironját Isten éltesse!!! :D :D :D :D
Anyája elmorzsolt már pár könnycseppet??? :wink:

HGabi!
Nagyon cukik a lányok, látom Virág szokásos "alvós" képe is megvan :wink: Nagyon sokat változott, kész nagylány :D

Pocok, Boo!
Ja kéne is egy gombászós falvédő is, mint öreganyámnak volt :roll:
Amúgy nem, ennyire Lois nem vala züllött sosem :oops:

Pocok!

Majd megmutizom priviben az új fejem :roll:

Dodi!

Ja nekem is volt jégkirálynő korszakom, jobbnak láttam kinőni. Ez amolyan tinis dolog, mire felnő az ember megérti, hogy a barátok nem teremnek a fán, és nem szedhetünk újat, ha a régi elromlott.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!
Jajj de cukiii, nekem ő annyira tetszett már miniegérként is :roll: :roll: :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

És természetesen CzigkaBendéjének is nagyon boldogat!!! :D :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Hát csajok, már megszámlálhatatlanul sok bőr leégett a pofámról a majdekkormegakkorírok miatt. :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops:

Mától csajos napot tartunk péntekig. Remélem, hogy tudok majd hosszabb időre is jönni, nagyon komoly dolgokról írtok most. :(

Semmi extra nem volt, amiért nem írtam, csak némi időhiány. :roll: :roll: :oops: :oops:
Múlt héten volt itt a gyerekek keresztmamája (tudjátok, akinemutazhategyedül :? ). Gyerekezett, vásárolni voltunk, moziztunk, ecetera. Jól érezte magát mindenki. :)
Aztán haza utazott, mi meg meglátogattuk azt az ismerős párt, ahol pont a 12. héten ment el a baba. Mint kiderült a történetnek csak az első felét ismertük, mert ők már előbb tudták, hogy nem él, mint ahogy a kórházba kellett rohanniuk.
Voltam még rákszűrésen, eredmény kb. 2 hét múlva.

Asszem tömören ennyi. :roll: :roll:

ronmay! :)

Képek: no comment! :wink: :P :P :P :P :P :P

lola29! :)

Hát, erre nem tudom, hogy mit lehetne lépni. :roll: :roll: :( :( :( :( :( :( :( Mostlégyokosdomokos. :( :( :( :roll: :roll: :roll: :roll: :?:

hendegabi! :)

Isten hozta a gépedet! :lol: :lol: :lol: :? :? :P :P :P Most már ne tűnjetek el!

lidike!

A múltkor bekukucskáltál ide, de azóta sem írtál. :( :( :( :( :( :( Mi van veletek? :roll: :?: A srácok nem kicsit hasonlítanak egymásra! :shock: :shock: :) :) :) :) :)

Gabi1??????????????????

Ha nem gázgéza, akkor én is találkoznék. :roll: :roll: :roll:

Csajok! Szerintetek heti 2-3* szex mennyire sok vagy kevés? (Persze szigorúan a ti szempontotokból, mert a pasik véleményét ismerjük. :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: )
A múltkor aztat mondta egy pszichócexológus néni a tévében, hogy az a nő, aki hetente nem gyakorolja ennyit, ott bizony komoly gubanc van. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
200907?

Bond mi már nem is számítunk????????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

tike

tike! :)

Öööööööööööööööööö.......................... :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: .......
De, nagyon is számítotok, csak a puskáimból hiányoztok. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: Bocs. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

Ja, én is akartam írni, hogy 'sztem Tikéék zárják a születési sort..csak nem akartam annnyira bazi okosnak tűnni 8)

Ööö, szexkérdés :arrow: Nemtom, szerintem hülyeség kvótákat felállítani :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Czigka!

BENDÉNEK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!

Bond!

Múlt héten volt itt a gyerekek keresztmamája (tudjátok, akinemutazhategyedül
Hámánemazért, de ahhoz már elég felnőtt, hogy keresztszülő legyen, és adott esetben gondját viselje a gyerekeknek, ahhoz viszont nem, hogy egyedül utazzon a vonaton :shock: :roll: ?!?!

Aztán haza utazott
Egyedül?! :shock: :twisted:

2-3(-4) szex szerintem a normális :roll: :lol: :lol: :lol: . De amúgy az átlagos, kisgyerekes családokban az már inkább átlagon felüli. Sztem hülyeséget mondott a csaj! A heti egy azért viszont nálunk nagyon a minimum (nekem is!!!), de én még kiscsikó vagyok :oops: , tudom, hogy ez alábbhagy majd :? :lol: .
(Mondjuk a nők állítólag 30 körül vannak a szexualitásuk csúcsán :roll: :wink: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja, arról nem is beszélve, hogy vannak, akiknél egy szex 5 perc, vannak akiknél 2-3 óra. Előbbiből naponta több is kivitelezhető, utóbbiból meg...kinekvanennyiedejemegenergiája? :lol: :lol: :lol:
Szóval az előbbit az egy átlagos (fél-1 órás) szexre értettem :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

kicsidodi! :)

Khmm...tudom, hogy ti nagyon komolyan veszitek a keresztszülőséget, de nálunk ez inkább szimbolikus. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: Hittanra járás, konfirmálás, templomi esküvő - inkább ezek dominálnak, nem pedig a gyereknevelés kérdése. :roll: :roll: :roll: :roll:

(Amúgy kibújt a szög a zsákból. :twisted: Anyuka nem a gyereket félti, hanem ő az, aki még soha nem dugta ki az orrát egyedül sehova :arrow: nem tudja, hogy mivel jár egy ilyen "hosszú út" :arrow: veszélyes a gyereknek. :? :? :? )

Kép
Kép
200907?

Isten éltesse nagyon sokáig Miront és Bendét!!!! :D

Ronmay!
Fantasztikusak a képek, és én mindig fejet hajtok előtted, mert tök vagány anyuka vagy! :wink:

Lola!
Nagyon sajnálom, ami veled történik.

Csibe!
Kiara nagyon cuki a puszilkodós képeken! :wink:

Tike!
Én is akartam cipőt venni Petrának, de égen-földön nem találok 18-as normális cipőt, csak bőrtalpú kocsicipők vannak mindenhol, minden márkából. Már vagy 4 helyen néztem. :?
Pedig nagyon kéne, mert Petra most már szinte csak megy. Tegnap is engedtük egy picit menni mezítláb, de az utcán mégiscsak jobb lenne cipőben gyalogolnia. :roll:

Voltunk tegnap a szemész doktornőnél, és gyógyultnak nyilvánította Petra szemét! :D Még látszik az árpa, de állítólag már csak a helye, nincs alatta genny.

Ma meg megkapta a bárányhimlő 1. oltását. Picit sírt csak, nagyon ügyesen viselkedett. :D

Kép
katy76

először is Boo Mironjának és Czigka Bendéjének Boldogságos
Szülcsinapot!!!

tali:
ha átrakjátok jövőhétre,akkor nekem akkor is jó lesz,mert megoldom,hogy akkor ne legyen dolgom.
ráadásul este esett le,hogy apa már 3-ra jár dolgozni és így hamarabb végez,
szóval a kocsival is tudok menni elméletileg.
bár ma meg még pont nincs itthon,de a nagy átlagban már itthon lesz sztem.

szex:
gyerek előtt szerintem is a heti 3-4 az optimális.
gyerek után azért a heti 1 nem árt,de éppen ahogy jön.

Kép
Kép
csibe83

katy!
deichmanba néztél cipőket???
mi ott vettünk két szandit is Kiarának.

Kép
Kép
csibe83

Hgabi!
képek nagyon jók!

Kép
Kép
csibe83

lola!
neked a jövőhét is jó talinak?

Kép
Kép
csibe83

Katy: Én is a deichmant akartam javasolni, mielőtt rátaláltunk erre a boltra ott vettünk Hédinek. Bár ha itt van direkt gyerekcipő üzlet, akkor biztos vagyok benne,hogy pesten is lennie kell :wink:

tike

Katy!

Sztem nem nagyon fogsz kapni 18-ast :roll: . Én 19-est alig találtam Botondra, de végülis kár is volt annyira kutatnom, mert azt kinőtte, és most egy megöröklött 20-ast hord :lol: . Hihetetlenül gyorsan nő a lábuk, és nem is véletlen, hogy nem nagyon van 18-as :roll: . Ilyen pindur lábbal még ücsörögni tessék :lol: . De komolyan, úgyis rá kell hagyni min. fél centit :wink: . Vagy tényleg olyan minilábú?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja, és ezek amikből létezik, de nem is mindből van :?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Katy

Nekünk van egy 18-as puma, de sötétkék színű...
Ha érdekel odaadjuk szívesen....kaptuk, de nekünk már nagyon pici, és ő még nem jár úgy igazából. én addig várok a normál talpú cipővel míg nem jár biztosan... :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

talit tegyétek mikor nektek jó.miattam ne legyen a héten.az nekem azért bkv-val egy óra még gyerek és pocak nélkül is....és még mindig nem tudodm,hogy ok,hogy leszállok a p.péter sétányon a 103-rólde aztán hova,merrefele induljak?lehet hogy nem is merem bevállalni.a jövő héten szerintem nem leszek fenn,holnap is azért megyek,mert doki.aztán apára meg nem is számíthatok,tudjátok mi volt az uccsó amit együtt néztünk meg a moziban?igazából apa.jó mi?

Kép

Katy,

itt nálunk a Nagy Lajoson a postával majdnem szemben, kicsit a Bosnyák felé van egy gyerekcipőbolt (mondjuk olyan, mintha visszautaznál a 80as évekbe, de óriási a választék), itt vannak 18-asok is, tutira, ill a Mini Manónál is van egy gyerekcipőbolt, de azt nem ismerem.

Czigka,

Bendének is nagyon boldogat!

...folyt köv este

KépKép

KépKép
kispocok13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: