A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 júniusi babák

CSAJOK, VALAKI ÍRT NEKEM PRIVIT, MERT JÖTT A MAIL RÓLA, VISZONT NINCS AZ ITTENI POSTAFIÓKOMBAN, ÚGYHOGY LÉGYSZI ISMÉTELJE MEG, BÁRKI IS AZ, MERT NAGYON KÍVÁNCSI VAGYOK! VAGY A LEGJOBB LENNE A MAIL CÍMEMRE. IWIW-EN OTT VAN, ASSZEM. :)

Kép

Kép
***csilla***

Csilla!
Nem azért "költök" rátok, mert kötelező, hanem mert érdekel, hogy hogy vagytok. :D
Írjál és írok. :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Luna,
tök jó a babaruhás oldal :shock:
ja, és igen, hülyén hangzott a menni valaha valahova.. mármint én most is megyek, és a gyereket is viszem magammal, igazából úgy értettem, hogy ha Andrással kettesben, mint ahogy Nyuszikáék elmentek, na akkor ki kell hogy engedjem a kezemből (ami nehezen megy, jajj, mi lesz így a bölcsivel :roll: ), és meg kell bíznom a nagyszülőkben, hogy arra az időre ők is gondját tudják viselni :P
Vendég

amúgymeg most itt a babaneten van egy cikk a főoldalon, hgy készülj fel a szoptatásra.
elolvastam, na de nem kellett volna.
az alatta lévő hozzászlásokban mind az van, hogy mindenkinek megy a szopi, csak próbálkozni kell... mondjuk ott a legtöbbjüknek a tejmennyiséggel oltak gondok, nem a technikával, meg a sebes mellbimbóval (igazából ezt még csak Lunnától hallottam, hogy neki volt ilyen gondja sajnso).
ilyenkor van ki a faxom, hogy most akkor jól döntöttem e...
de nyugi, lelövöm magam, mert már annyit őrlődtem meg bajlódtam ezen, nektek meg állandóan csak ezen nyűgizek..
Vendég

és én nem tudok sebes bimbóval szoptatni, én meghalok, úgy fáj.. kész, téma lezárva :D
Vendég

Sziasztok.

Én nem tudom mi van ma a gyerekkel, de egy szemhunyásnyit se aludt, csak ordít. Tiszta a pelus, etetve van rendszeresen. Egyszerűen nem alszik reggel 8(!!!) óta!!!!!!! Most is üvölt!!!!!!! Nekem még nem csinált ilyet. Még az autóban se aludt, pedig ott mindig szokott?!? Egyszerűen nem értem!!!!
Luna: ez is a 6 hetes ugrás?????

KépKép
bhdetti

Geo: azért tervezem kb egy év múlva a második babát, mert 1. nem szeretnék "nagy" korkülönbséget köztük, 2. már csak 2 év a gyes.
Dávid nagyon-nagyon cuki. Levi is emelgeti - aki 3 héttel idősebb, mint a tiéd - de nem ennyire!!!!!!

Nikvik: továbbra is cuki Zoe. Én is a ruhák alapján tudom eldönteni, hogy mennyit nőt. Ma itt voltak anyáék. 1 hete nem látták és mondták, hogy tök sokat nőt! Hát én ezt nem veszem észre, csak egy kicsit.

Én is P pelust használok. Nekem bevált. Kipróbáltam az L-t is, az annyira nem jött be.

KépKép
bhdetti

Geo, pontosan, jól teszed, hogy döntesz, ne befolyásoljon a sok cikk, meg mindenféle tapasztalat. Mindenki más tipus, valaki nagyon kitartó (mint Luna), valaki meg nem annyira (mint pl. én :D ) De azt tedd, ami Neked jó, és senki nem fog érte megszólni.
Amúgy engem sem basztat senki a tápszer miatt, és nem is szólnak be, se védőnő, se dokinéni.

Kimozdulás: na, mikor először elmentünk kettesben 3 hetesen, akkor nem bírtam többet egy óránál, pedig ketten is vigyáztak Lizára. :)
Azóta 2-3 alkalommal voltunk el fél-egy órát vásárolni kettesben, és most 2 órát, ez már nagyon jól esett.
Persze hiányzott, meg izgultam érte, de már ki tudtam kapcsolni, és jól is éreztem magam, kell azért a kettesben lét is. (Bár jelenleg is ketten nyomjuk a nappaliban, Liza alukál, de egyikünk egyik gépnél, másikunk másiknál, ehh, hülye net, mindjárt le is választom magam. :D )

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika

Hát így néz ki egy beteg baba??? :) Ugye nem?

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
***csilla***

Cicmarek: a mostoha sógoroméknak van telke Ráckevén. Én is imádom, főleg, hogy a jó levegőn végigalussza a du-t! Lent volt a másfél éves uncsitesó is. Félelmetes, hogy nemrég született és már mekkora! És nemsokára az enyém is ekkora lesz! Ja tőlük kapjuk az összes ruhát, így arra pár évig nem lesz gondom. :)

Geo: a forgóját Levi is imádja. Bámulja, dumál a macikhoz, röhögcsél meg sikolt. :) Annyira édes.

KépKép
bhdetti

Csilla: hát nem így néz ki egy beteg gyerek!!!! Minden tiszteletem a tiéd! Nekem még csak ma csinált/csinál először ordobálós napot, de én már ki vagyok.
Léni tobábbra is nagyon cukiiiii!

KépKép
bhdetti

Detti!
Én tuti beszélnék orvossal, ha a gyerekem reggel 8 óta csak sír és nem aludt egy betűt sem.

Csilla!
Édes Léni! :D
Azért, ha a doki azt mondja, hogy maradjatok bent, akkor bent maradsz?
A kevés pisi nem túl jó hír. Főleg, hogy ilyen durván meleg van...

Gem!
Küld, hogy mi kell. :D Becsomizom és kiküldöm.
Nálatok nem lehet homeópátiás cuccokat egyáltalán kapni?

Na, megvettem az új kocsimat és már most imádom:
http://www.vatera.hu/ujszulott_kortol_h ... 39457.html
Nagyobb, mint a réig hocom volt, szélesebb az ülése, meg hosszabb is :D tele lett vele a csomagtartónk, ami azért nagy szó, mert bazi nagy csomagtartónk van :D

Eszter
Kép
Kép
vok

léni IMÁDNIVALÓ!!! CUKKKIIIII :-) vigyázz rá nagyon!

detti: a fidesz kormány állitólag januárban az első ténykedése hogy visszaállitja a régi 3 éves gyest! reméljük! ...
az én pasim ma is előjött fagyi közben - hogy jövőre elvisz nyaralni! - Bobóval és akkor onnan 4-ben jövünk haza! olyan rossz ... tisztára lestresszel ezzel az egésszel! és az egész családja meg apám!
anyám az az én lelkitársam ő megért hogy én úgy érzem 1 gyerekkel isnagyon kerek a világom!!! .. és ki tudja jövőre mi lesz hogy lesz stb. miért kell ennyire előre "gondolkodni" én élvezem Esztikémet!!!

mai napunk a szokásos volt! :-) a jó értelemben! Esztike amióta nem sztrájkol újra "kiegyensúlyozott" egyetlen "hibája" hogy hajnal 4-kor kel!!! de más bajunk ne is legyen nem igaz! a 4 órai kelést is anyja nem bírja alias ÉN :-) IGY ugye 3x kelek egyszer éjfélkor eszik kb. (11 körül) aztán hajnal 2-kor és végül 4-kor kel 5 kor eszik! szóval teljes amortizáció vagyok reggelre!!! :-)

Detti: nektek van ilyen lógó bigyó a babakocsin? és szürke? és helyes a férjed? :-) na ilyen párt láttam tegnap!!!! ... és ti nem láttatok egy családot - nagyit - nagypapit engem Rexi kutyust aki titeket BÁMUL? :-))))
Vendég

Sziasztok!

Léni baba nagyon cuki! Egyáltalán nem tűnik betegnek. És a nyuszis rucija nagyon édes!!!! Meg a kis fülbevalója is!!!

Geo, a kimozdulás miatt ne aggódj. Biztos szar lesz kezdetben hogy nem lesz veled a picur, de aztán megtanulsz kikapcsolni. Szerintem ez kell is időnként az embernek, hogy ki tudj kapcsolni, és fel tudj töltődni. Jó tudom, ha a kimozdulás alatt végig azon örlődsz, hogy mi van otthon a gyerekkel az nem kikapcsolódás, de egyszer el kell kezdeni.... Amúgy örülök hogy sikerült egy kicsit megnyugtatni téged. Sajnos tudom hogy mit érzel most, csak két nappal járok előrébb ebben a szopis mizériában mint te...
Képzeld, törpilla tegnap kint aludt a teraszon a törpkocsijában 2 órát!!!!! Ilyen még nem volt. Én meg közben el tudtam olvasni egy újságot, meg megfejtettem a keresztrejtvényt!! Hihetetlen! Olyan kis kiegyensúlyozott mióta nem éhezteti az anyja...
Ja, és produkált utána egyet a kiscsaj, nem is akármennyit, le is kellett zuhanyozni :lol: .

Vok, jól néz ki a kocsi!

Detti, remélem a mai napotok már jobb lesz! Az éjszakátok milyen volt?! Nem lehet hogy Levi túlpörgött?

Nyuszika, nálunk az a baj, hogy a nyaraló az egyik szigeten van. Ami amúgy nem baj, sőt, de picurkával most nem merek csónakázni!!! Tudom, hülyeség, de már süllyedt el alattunk csónak, asszem gutaütést kapnék ha ez a gyerkőccel a kezemben történne... De ami késik nem múlik...

Nanetto, szuper hogy visszaállt minden a régi kerékvágásba!

Nikvik, hogy vált be a különalvás. Mostmár lassan egy hete nyomjátok így, nem?
cicmarek_

Lányok, ti beadatjátok a Rota elleni védőoltást?
És azt az ingyenes, de nem kötelező oltást amit 2 hósan kell?
cicmarek_

fuuu mekkora a porges ma itt :)

nalunk tevedesbol kimaradt a hajnali obegatas, na persze a kelesek nem, de legalabb nem volt musor... amde a jegyek elkeltek igy az eloadas nem maradhat el, atkerult delelotti matinebe. Szegeny muki nagyon kiabal meg sikitozik...

luna6

Szia Luna,
Én pörögnék, de nem akarom teleírni a fórumot.
Nálunk lassan 4 órája hogy evett a csaj, úgyhogy időm lenne!
Szegény Aron (meg szegény te), mostmár mindjárt 3 hós lesz, reméljük gyorsan ki is növi ezt a rettenetes hasfájást!!!
cicmarek_

Mindjart harom? :) hat az eskuvojehez kepest mindjart :) de meg csak holnap 6 hetes, szoval a fele :D
nyugodtan blogolj csak, majd jonnek a tobbiek is gondolom.
oltas kerdesben nem vagyok ugye kompetens, csak az remlik, hogy valami 2,5 het mulva kell mennunk nekunk, meg hogy a fizetosoket is evidencianak veszi a doki, de mar azt sem tudom mik azok.
-kiprobaltad mar az elektromos fejot? Enyim valahol a postaval utazik mar, kivancsi vagyok nagyon.
Tegnap lottem egy pihenoszeket a mukinak rendkivuli 13 euros aron, ez mar postaval ennyi. Zenel meg rezeg, mondjuk ezek nelkul is tokeletes lett volna, de hat ha hozza van.. :D
Kép

luna6

Luna, köszi... De azért inkább mégsem írom tele a fórumot...

Tudom én, hogy még 6 hét mire 3 hós lesz, csak hát próbálom tartani benned a lelket!!! Meg mondtad, hogy a csajaid is előbb kinőtték, szóval bízzunk benne hogy Aron is előbb kinövi...

Szuper a széked!!!!! Én is egyre jobban kedvet kapok hozzá. Csak ugye az én csajom kajálások után többnyire beájul, úgyhogy nem is nagyon van fent (mióta tele a hasa). Csak délutánonként szokott nyűgös lenni, akkor meg huzamosabb ideig úgysem jó semmi....
Na a mellszívót végre végre elhozta ember. Medela típusú. Most használtam délelőtt. Egyenlőre még nem vagyok tőle elájulva, de mondjuk még mindig jobb mint kézzel b@szakodni. Mert ugye most még megpróbálok szaporítani, szóval nem csodálkozom hogy a két etetés között időszakban csak 10-et sikerült leszippantanom. De úgy vagyok vele, hogy ingernek ez is inger. Adok a cickóimnak 2 hetet, ha ennyi idő alatt nem sikerül felhoznom a tejet, akkor feladom...
cicmarek_

Sziasztok!

Luna:
Remélem, hogy hamarosan nálad is nyugisabb éjszakák és délelőttök következnek.

Én is pihiszéket akarok venni. Rezgőset, meg zenélőset, de még nem tudtam dönteni, hogy melyik is legyen a teszveszen. No, meg persze az sem mindegy, hogy mennyibe kerül.

Az elektromos mellszívó egy nagyon jó cucc!!! Én nemrég kaptam kölcsön az egyik barátnőmtől. Pesztonka márkájú és orrszívót is lehet hozzá csatlakoztatni. Egyáltalán nem fárad el a kezem, mert a "harangot" csak a mellen kell tartani, a többit elvégzi a gép. De ha nagyon jó a vákuum, akkor még tartani sem kell, mert annyira rácuppan a cicire.

Gergő baba most itt alszik rajtam a kendőben. Nemrég értünk haza turizásból, és most várom, hogy felébredjen.
Vendég

Lányok!
A picuroknak kell személyit kiváltani? Vagy azt majd csak 14 éves korukban?!
cicmarek_

Én úgy tudom, hogy a személyi nem kötelező, csak abban az esetben, ha külföldre mentek kirándulni, és az adott ország Eu tagállam, akkor nem kell útlevelet intézni nekik.
Vendég

A rota vírus elleni oltást én nem adatom be. A prevenal-t azt igen, és azon kívül mindet ami kötelező.
Vendég

Nanetto, köszi az infót! Ma volt a védőnő, megbeszéltük a részleteket. Csinált nekem programot a hétre-jövő hétre. :lol: Aids teszt, háziorvosi igazolás, oltás, ántsz, beutalók... a város legkülönbözőbb pontjain. De megoldjuk!!! Nem is tudtam, hogy annak, aki viszi a tejet, annak ingyen van! :shock: Ja és nálatok tényleg jó laza a helyzet, ha eleve ezek a vizsgálatok nem kellenek, meg a tb csak a hűtött tejre fizet, a fagyasztottra nem. :shock: Amúgy te hány l-t tudsz kb. eladni egy hét alatt? A védőnő mondta, hogy van, aki 24!!! l-t elad egy hónapban! Az jó kis zsozsó!

Heni, fejjél ha úgy érzed éjszaka, ha nem eszik Gergő, mert én 2 hete itt feküdtem több, mint 39 fokos lázzal a tejpangástól! Örültem, hogy alszik a törpe, nem gondoltam, hogy a másik cicit, amihez emiatt nem nyúlt, ki kellene fejni. Persze így hogy már nem fér sehova, csak arra figyelek, hogy ne legyenek csomók, ne legyen kemény, de ha jövő héttől eladom, akkor aztán fejek ezerrel! 1800 Ft egy l!
foltivspicur

Itthon vagyuuuunk!!! :)
Kemény 2 dkg-ot hízott Léna, és mivel tegnap délután, este és ma reggel is 95-öt evett (ilyen 3 hete volt utoljára), ezért egy vizsgálat után és a zárójelentést kézhez véve hazajöhettünk. Jövő héten egy ellenőrző vérvétel a fehérvérsejtszám miatt (nem is mondták, hogy nem oké), aztán csak szeptember 2-án kell menni legközelebb, ha nincs semmi vész. De nem lesz!
Tegnap nem akartam elkiabálni ezt a 95-özést, mert végül a nap vége így is csak 370 lett, de úgy örültem az ismétléseknek.
És olyan ügyes voltam, hogy miután hazarobogtunk a kórházból, még babakocsival elrohantam vele a gyerekorvoshoz a már sokat emlegetett 2 oltásért. És főztem is, mostam is. Juhéééé!

Én nem tervezem beadatni a rota-t. Viszont a Prevenal-t igen, az első szériája pont ma volt. Azt mondták, koraszülöttként mindenképpen ajánlatos.

Luna, 13 euróért??!! Hát több, mint fantasztikus vásárt csináltál.
Nekünk is megjött pénteken a fejtámla (vagy minek hívják), de csak ma dobtak be róla értesítőt.

Picur, Te "mellesleg" :) már teljesen oké vagy?

Heni, de jó, hogy jöttél megint, hiányzol, gyere többször.

Cicmarek, úgy-úgy, csak külföldi út esetén kell a személyi.

Kép

Kép
***csilla***

Azt majd' elfelejtettem, 58,5 cm (47 az induló) és 4330 gramm (1820 az induló). Jó sokat nőtt hosszra, huh.

Kép

Kép
***csilla***

Csilla, nagyon örülök hogy nem kellett a kórházban maradnotok, és beindult az evőkéje is a törpének. Az végül kiderült hogy mi volt a probléma? "Csak" tápszer, vagy valami más is?
Rengeteget nőtt ez a pici lány! De hát ez a dolga! :lol:

Heni, köszi az infókat.

Folti, Nanetto tökre irígyellek titeket a sok tejért. És szerintem tök jó dolog, hogy vállaljátok hogy adtok le tejet, hogy másnak lehessen így.
cicmarek_

Semmi nem derült ki. Csak feltételezések vannak, hogy talán tejcukor érzékenység/allergia. De 3 éves kor alatt ezt nem tudják megállapítani, illetve azt mondja a főorvos, hogy felesleges megnézni, mert nem mond semmit az eredmény.

Na, ez a mosoly még csal könnyeket a szemembe, az biztos. Kezemben Léni, aki álomországba vezető félúton jár, cumival a szájában. Cumi kiesik, Léna rám néz, elhúzza félmosolyra a száját, mint aki azt mondja a tekintetével, hogy "Úgyis visszaadod...", aztán teli szájjal rám vigyorog. Imádom.

Kép

Kép
***csilla***

melegvizes palack vagy gel!!!! ez utobbi jelent veeegre enyhulest a reggel ota tarto fesztivalban... kisebb felvonaskozi szunetekkel most ez lett az, ami kb 8 perce enyhulest hozott. reggel ota kezben van szinte, a karom leszarad mar... de a fulem es a dobhartyam meg a gyerek hangszallagjai es tudeje tan megpihenhet kicsit...
most csak helyzetjelenteni tudok :) egy kezzel, komasan...

luna6

reggeltol mostanaig ment a fesztival... nah nem bizti, hogy vege van, de musorszunet van asszem. teljesen erthetetlen modon megitta a cumisuvegbol az este lefejt tejet, amit este vacsorakor pl nem volt hajlando egyaltalan (nem uvegbol, akkor szopizni kellett volna de nem tette eleg hatekonyan) nah legalabb nem ontom a csapba... na de eddig ezt nem fogadta el... eh... es egesz nap a hasa fajt, pedig szopott is, akkor most miert az uveg utan hallgat el? illetve betettem a hintajaba es neezi a nagy semmit es hintazik es zenel... es nez ki a fejebol. Lehet, hogy reggel ota a hintaert visitott? :D:D:D barmi is volt, en le vagyok amortizalodva... totalisan... es ajjaj hol van meg a... a mi is? a napnak ugyanis ugysincs vege mert jon az ejszaka... mondjuk, hogy hol van a 3 honap vege? :D:D vagy a kiegyensulyozodas ideje...
nem is, alvas ideje, en most megint csak aludni szeretnek :)

breaking news: nem nez mar ki a fejebol, bealudt a hinjatajaban. el sem hiszem... na mos lesz az, hogy ott fog aludni, remelem a benne levo elemek duracel XXXL meretuek es birjak a kikepzest... bar idovel lehet lekapcsolom vagy a zenet vagy a hintazast... vagy inkabb nem kisertem a sorsomat...
fuuuuuuuuuuh, asszem ez a mai nap emlekezetes egy darab, de feledesbe fog merulni, hisz olyan faradt vagyok.

Detti, Levivel mi lett tegnap este a nagy obegatasok utan? asszem mi arra most rakontraztunk rendesen...

luna6

Nanetto: Van egy két lógó a kocsin: elöl oroszlán, oldalt szamár, másik oldalt füles, hátul egy óriási füles. Lehet, hogy minket láttál, de hamarosan úgy is találkozunk. Elküldöm privibe a számom és akkor tudunk sms-ezni.

Cicmarek: tegnap fogalmam nincs mi volt vele, mert nekem ilyet még nem produkált. Ma jobb volt. Ma is nyűgös volt - ma viszont tuti a meleg miatt. Megint 29 fok van a szobájában! Ma azért aludt sokat!

KépKép
bhdetti

Luna:
Eszméletlen jól néz ki a pihiszék! És az ára... ilyet szeretnék én is!!! Jobban járok, ha én is az e-bayon nézek körül. Ezzel csak az a bajom, hogy az eladóval ugye kommunikálni kellene, de sajna annyira nem tudok angolul, hogy ez a része zökkenőmentesen menne. Majd leakasztok valakit, aki segít megírni az emailt.

Néhány friss fotó a család legfiatalabb tagjáról...
Kép
Kép
Kép
Vendég

Cicmarek: én beadatom a Rotát - darabja 18e!!!! és 2 kell!!!!! - és az agyhártyát is, mert mi októberben utazunk Izraelbe és a dokinéni azt mondta, hogy akkor nem ártana. 2 hét múlva kapja az első adagokat.

Luna: hol lőttél ilyen pihiszéket? E-bay-en? Hogyan kell? (Ezt már pár napja kérdeztem, de senki nem írta le részletesen. Illetve Nanetto írt egy kicsit. De pl. honnan tudom, hogy szállít-e Mo-ra is, mert én amiket nérzem, az csak USÁn meg UK-en belül szállított! VKI /pl. Geo-ra emlékszem, hogy e-bay-ezet, de bárki jó/ ÍRJA LE, LÉGYSZI.) Luna neked nincs egy dzsungeles FP-ot már? Ugyanolyan volt unokaöcsinek is, csak eladták. Most meg szeretnénk mi is!
Ja, lehet, hogy Áron túltett Levin. Ma "jó" volt, csak kicsit nyűgösködött.

Csilla: örülök, hogy minden oké! Tudtam, hogy így lesz!

Én is gondolkozom, hogy leadok tejet! A védőnő kérdezte is.

KépKép
bhdetti

Heni: szólj, ha segíthetek - elvégre angoltanár volnék, vagy mi.
Nekem nem a nyelv, hanem az okoz gondot, hogy honnan tudom vagy hogyan tudom azt kiválasztani, hogy külföldre is küldenek-e?

KépKép
bhdetti

http://cgi.ebay.co.uk/Pink-Rosebud-Baby ... 3a5d53a253

ez itt egy ora mulva lejaro pihiszek... bar rozsaszin, de szallitjak akarhova, es nem all rosszul az ara eppen.

nehez amugy pihiszeket loni, de lathato, hogy nem lehetetlen, kb egy hetembe kerult, emrt kevesen poztasnak csak kulfoldre ilyesmiket, ha helybenis el tudjak adni.
Nekem FP dzsungeles hintam van, illetve a mukinak, abban hintazik es alszik eppen en meg simitom az idegeimet :D azt is ebayen lottem, es azt meg tan meeeg nehezebb mert meg kevesbbe szallitanak. Foleg ha ember tenyleg olcsot vagy is hasznaltat keres. De semmi sem lehetetlen :)

Mindjart ranezek van e fenn meg pihiszek amijo ar es szallitjak is.

Amugy az angol oldalon ugy lehet megtudni ki szallit ki nem, hogy a felsorolasnal van egy olyan szoveg az oldal vagyis a lista tetejen, hogy postage to es ott be lehet allitani nektek, hogy Magyarorszag... es akkor aki konkretan szallit annak ott meg is fog jelenni az osszege. (elofordul am, hogy nincs megadva semmi es megis szallit, na akkor kell tenyleg mailezni es erdeklodni)

luna6

A Cerazette-t még átgondolom, mert rohadt drága!!!! Bár nem mintha a Durex olcsóbb lenne!!! Sír a kormány a sok abortusz miatt! Talán több támogatás kellene!!!!!!

KépKép
bhdetti

Köszi Luna. Arra én is rájöttem, hogy hol kell kiválasztani, de egy csomó helyen hiába mentem rá, hogy change country, nem adott más választási lehetőséget. Gondolom azért, mert csak országon belül szállított.

Na folyt. köv., mert felkelt a svájci óra a fürdéhez. :)

KépKép
bhdetti

dhdetti:
a szuri csak 1570 Ft 3 hónapra. nekem Hannával is bevált, most is jól érzem magam :)

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok: tudsz mondani szuri nevet, vagy beszéljek előbb a dokimmal, hogy mit mond rá??? És ki adja be??? (Bár a férjem képzett szanitéc, :) végre élvezkedhetne.)

KépKép
bhdetti

Detti, dokiddal (ha megtartod a tovabbiakra nezve) szerintem azert mindenkeppen beszeljel, es adott esetben gondolom o adja be, nem? :)
Nekem a dokim meg nem akart injekciot adni, mert o meg nem csipi (asszem valami olyasmit mondott, hogy nagy adag hormon egyszerre es ezert nem komalja, de lehet rosszul emlekszem)

luna6

Oké Luna. Utánanézek. Lehet, hogy nálatok nagyobb támogatás van a fogamzásgátlókra. :)

Fú, ehhez az e-bay-hez rohadt sokat kell itt ülni és gondolom az utolsó percekbe indul be a licit?!?
Elöször is regisztrálni kellene a kártyám. :)

KépKép
bhdetti

bhdetti,
igaz ezt te tegnap írtad, de nekem meg ma üvöltött végig Dávid... lehet hogy érzik hogy megint jön a hideg, vagy gőzöm sincs, de egész nap ölbebaba volt, most tudtam csak bekapcsolni a gépet, mert hazajött András és átvette :D
vagy Dávidnak még poci baja is lehet, mert húzogatta a lábát egész nap, és amikor elaludt rajtam , kb 5perc múlva visítva sikított fel...
Vendég

Csilla,
Léni egy tündér!!!

bhdetti,
tehetnél fel Leviről képeket! :wink:
Vendég

Nanetto,
nem csodálom, hogy amortizáció vagy... Dávid ha 10kor elalszik (mert van hogy csak éjfélkor, de ettől függetlenül a következő ébredése mindig ugyanakkor van) szóval ha 10kor alszik, mint pl tegnap, akkor 3-4kor kel legközelebb, aztán mostanában rászokott a 4órás kaja közbeni kakilásra, ekkor peluscsere, majd izgága lesz kb 10percig a kezemben, aztán alszik is tovább 8ig, kb fél5-5-től, kivéve ma, amikor 5kor aludt vissza, én fél6ig fejtem, és fél7kor meg már kuruttyolt... :lol:
ekkor magam mellé vettem a nagyágyba, és ott még együtt hármasban tudtunk szundizni egy órát.
amúgy meg most szerintem ha neked így jó, akkor következő gyerek téma egyik füleden be, másikon meg ki :P
majd úgyis lecsillapodnak, és amikor már párod sem hozza fel állandóan, könnyebb lesz erről beszélni, mert neked sem megy majd a téma az idegeidre, nyugodtabban tudsz maj dróla beszélni :wink:
Vendég

Vok,
basszus, tök jó kocsit szereztél, tök jó áron!!! :shock: :wink:
Vendég

ajj.. migréem lesz, nem látok a bal szememre, megyek
Vendég

Geo: akkor sorstárs voltál tegnap, mert nekem is üvöltött egész nap! :)

Mindjárt teszek fel, csak most rákattantam ez e-bay-re. :)

KépKép
bhdetti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: