A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Panndi: a csajok csoda édesek!!!!! és nem sok..jöhet bárkitől bármennyi kép..imádom nézegetni!!!!

Mesi: autópálya, oviban nem kakilok..:-) Menni fog az pikk pakk.!

Regi: szabi..:-)

Vindo: Rugó és ahogy szalad utánnad az ollóval..:-)
Emmát elvittem bölcsibe..hát nem nagyon akarózott mennie, az udvaron meg is áll sírddogálni hogy nem akar bemenni..:-( jaja szivem..de mikor mondtam hogy ott a sok motor, homokozó cucc..stb akkor már megint akart...aztán bemenntünk, meglátta a többieket meg Áginénit már mosolygott!!!:-) remélem jól fogja érezni magát..mert nekem még elég érdekes érzés!!! :-(

Tegnap ebédre még maradtunk anyósnál, aztán haza, alvás-forma1, du-án anyuékhoz medencézni..:-) jajaj megint olt nagy hancur, csúszdázás, ugrálás, úszás..majd jöttek tesómék is a ksisráccal..így aztán a két gyerek rohangált--cserébe f10-f8 ig aludt emma minden hang nélkül és át sem jött hozzánk..:-) jól elfáradt.

Na én meg elkezdek dolgozni, ruhákat pakolni, takarítani, ágyat húzni, ..meg rákszűrés..a héten...aztán remélem beindulhatok munka ügyben mégjobban.( kinyitnak a bölcsik -ovik )

KépKép
kaqk
Debrecen

www.csaladinapkozi.hu
szerintem ékezetek nélkül kellett volna :) :)

Gyerekek Panndi gyönyörűek :) :) kész vagyok teljesen tőlük :)

Mesi!
Kakival ne fenyegesd :) Míra csak ebben az évben kakilt az oviban :) mindig hazahozta :) esetleg Sense féle kakikirály és családja c. mese :)

Móni!
Míra reggeli ugye sikerült :)

Amúgy vagyunk,kicsit zsúfoltan,horgolom táskám :)
s írok oda :arrow:

KépKép
viranka

Irina, telefonon nem tudtam elérni a kollégiumot, de írtam a megadott szállásfoglalós email-címre :wink:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Na én is elvittem Zsófit.

Néhány párbeszéd ma reggelről:

- Apa! Mikor megyek óvodába?
- Reggeli után.
- Aztapaszta, de jó lesz! :lol:

Aztán vittem, bekanyarodtunk az ovi utcájába. Mondtam neki, hogy na mindjárt ott vagyunk az ovinál. Erre ő: "Na végre, végre játszhatok!"
(Nem tudom, szerinte mit csinált az elmúlt négy hétben... :) )
:lol:

Bevittem, örültek neki, ő is vigyorgott ezerrel, mondtam neki, hogy ebéd után jövök, hátra intett nekem, és bement játszani :D

Szerintem nagyon unt már minket :oops: :roll:
Vendég

Sziasztok:-)

Panndi eszméletlenül szépek a lányaid:-) édes ZSófi , ahogy akar menni az oviba:-)

Emese vagy te olyan ügyes, hogy nem fognak ki rajtad az autópályák 8) képek nem lesznek? mert én várom nagyon :wink:

Vindo majd te is készits a pavilonról, anyu is most szeretne csinálni , mert vett gyönyörű fa kerti bútort, aztán ne ázzon már :roll:

Rugó haját is megnéznénk:-)

Vera szegény cicát egy miskolci napközi linkelted :wink:

Móni jó kis napközi, de elég drága nem? minden nap vinni fogod?

Fleur hajrá meló!!!!!!hajrá bölcsi!

Heni
KépKép
heni81

Csajok idén nem nagyon nyaral senki? vagy mindenki augusztusban megy? Mi nem megyünk sehová :(

Heni
KépKép
heni81

Heni!

mi aug végén megyünk,Sopronba,de szállást még nem foglaltam,keresem az ideálisat :) Gyerekeim meg alig várják :)

Mesi!
ügyes vagy M0-s nem olyan gáz :)

:arrow: fát fizetni :?

KépKép
viranka

Heni: mi nem megyünk..:-( itthon nyaraltunk..:-) de majd jövőre!!!!..bár akkorra tervezzük tesót, úgyhogy nem tudom.... :?

KépKép
kaqk
Debrecen

Jó reggelt!

Mesi mikor értek rá?
Zsozsi :D majd belejön és a kaki is a wc-be megy

Vera jól sikerült :D
és bocsi a telefonért :oops:
ékezetekkel kell írni, úgy megy az oldalukra.
ékezet nélkül más oldalra visz.

Heni hát nem lesz kevés, de ez még az olcsóbb csanák közül való.
és cicának kell a társaság játszóházba meg nem tudunk menni minden másnap, és az is ennyire jönne ki k :roll:
heti 3 napban fog járni.
szerdán megyünk megbeszélni a részleteket és megírni a papírokat.

Regi jó strandolást.
Grétim is menne, de Z állandóan dolgozik én meg még nem merek még vízbe menni :roll:
szőnyegtisztítót ide is hozhatod :D

Kaqk tuti jól fogja magát érezni :D

Panndi Zsófinak is jó abeszélőkéje :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Pöti egy hónapos, nem semmi :shock:

Heni, a csanák sajnos ennyibe kerülnek, szerintem Zsófié sem olcsóbb :roll:
Vendég

Heni mi sem megyünk
még idén meg lesz kívülről csinálva a hőszigetelés meg kisírtam Z-től egy szárítógépet télire :roll:
így nyaralás elhalasztva.
de jövőre bevállalunk egy horvát tengerpartot :D

VindoRugó és a hajvágás :lol: :lol:
utolért?? :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Nem ért ám utol :roll: :wink: De hogy ne érezze magát sértve, egy kicsit levágtam az egyik részéből (2 mm-t), és így boldog lett :lol:

Móni, mennyibe fog kerülni a heti három nap?
MOst vsz. Rugó is úgy fog járni szeptembertől, mert elég sok órám lesz, nem tudjuk két napra tenni. Napi 3500-öt kérnek itt :roll:

Csanás-bölcsis babák nagyon ügyesek :D

Rugó is örül, ha mehet.
Itthon, ha menőkés napja van, és most egy hete már ez van, akkor megállás nélkül játszunk :shock:
De ma nyugisabb, úgy látom.

Na, erre jön :arrow:

Pavilon - majd fotózom akkor :wink:

Kép
vindolanda

Szárítógép 8) 8) 8)

Nyaralás - mi már voltunk, de ha hazamegyünk, még egy egynapos talán belefér. Lillafüred vagy Szilvásvárad :roll: 8)

Kép
vindolanda

Móni száritógép azért nagyon hasznos dolog tud lenni, majd kiváncsi vagyok én is, hogy hova rakom a rengeteg ruhát száradni télen :roll: minden másnap mosok:roll: bár lehet télen nem lesz annyi :roll:

CSana nem olcsó tudom, szerencsére nem évekig kell fizeni, csak átmeneti dolog, én is ezt választanám egyébként ha a ti helyzetetekben lennék.

Péterke reggel 9 óta mesét néz, Áron meg jáccik, ezek marha nyugis gyerekek. De most már viszem ki őket.

Nálunk is a költségvetés nem adja ki most a nyaralást a házfestés miatt, meg a nem tervezett hűtő vásárlás a ludas, mert abból szerettem volna menni, de sajnos az fontos volt venni.

Jövőre már gyest fogok kapni, hát kiváncsi vagyok abból hogy élünk majd meg :roll:

Heni
KépKép
heni81

Már sejtettem, hogy erre készül egy ideje. A galériából kipisilt a nappali közepére. Folyik a lépcsőn, a szőnyegen áll stb.
A fene essen bele :x :lol:

Kép
vindolanda

azta Rugó..nem semmi egy kis pasi!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Hát a csana az havi 35-40 ezer lesz :roll:De nálunk bölcsőde nincsen, a gyereket rakhatjuk, ahová akarjuk.
100-at mondjuk majd vissza lehet igényelni jövőre.
De még így is jobban kijövünk anyagilag.
De azt is tudom, hogy ez olyan költség, amit egy minimálbérből nem lehet kifizetni.

Még egy év, aztán óvoda, és hirtelen sok pénzünk lesz :wink:

Kép
vindolanda

Ja, már pár napja ott illegette magát, és előre tolta a kis derekát :roll: 8)

Kép
vindolanda

Na, eltűnök én is :arrow:

Kép
vindolanda

hazaértünk :) fát majd hozzák, megkérdeztem gyest h. igényeljem/mi szükséges hozzá írhatok szép szerelmes levelet :) :) most boldog vagyok :)
Csanába hozhatjátok majd hozzánk :) azaz Nagyihoz,mert úgy néz ki lesz :) :)
:arrow:

KépKép
viranka

Vera csanát nyittok?????

Heni
KépKép
heni81

Vera, én már készülök, hogy ha kell, Fruzsi oda fog járni :wink:

Zsófit hazahoztam ebéd után a csanából, nagyon jól érezte magát, teljesen fel volt pörögve, nagyon hiányzott már neki :)
Vendég

Vera: csanát nyittok? :-) de jó!!!!!!!!!

Panndi: de szupi Zsófi édes lehet..kiváncsi vagyok Emmánka milyen napja van..???

A bankártyás storyt írtam. azóta sem kaptam értesítést az új kártyámról ezért felhívtam őket..már 2 hete ott van:-( na ma el is mentem érte!!! :-) végre!!!
:-)
kutya meleg van kint.

KépKép
kaqk
Debrecen

Panndi!
de jól értesült vagy :wink: :wink: akkor már 2 gyerek tuti :) Fruzsi,Álmi

Igen ,de nem én :) :) akkor megőszülnék gyorsan :) Hugi jár most tanfolyamra, ami kell hozzá,hely megvan,honlap készül :) engedélyeknek kell utánajárni amit azt hiszem intéznek már :)

:arrow: nagy a csend :)

KépKép
viranka

Viranka!

Nagyon ügyesek vagytok!
A pályázati lehetőségeknek nagyon nézzetek utána, mert úgy lesz a dolog igazából nyereséges (NCA stb.) :!:

Kaqk, éljen a bankkártya
:D

Nekem nincsen :oops: Mikor gyedre mentem, felszámoltam az erste bankos kártyámat, mert sokba került a fenntartása, a pénzt meg postán kaptam. Most közös bankszámlánk van, de kártya csak egy. Ha pénz kell, elviszem Böszörménybe a G. kártyáját. Mindig beszélünk róla, hogy egy dombornyomásosat csinálunk, hogy netes vásárlásoknál is legyen egy családban, de ez csak terv :roll:

Ja, dög meleg van. Épp most vittem ki egy üveg romlott befőttet :roll:

R. leült végre mesét nézni. Egész du. fényképeket nézegettünk. Különösen tetszett neki a "Rugó pár hónapos" album :lol:

Kép
vindolanda

Halihó!

Fleur, ne haragudj, tegnap a fülfájásodra meg nem is reagáltam semmit, csak elmerültem a csanák, óvodák tengerében: remélem, már jobban vagy! Elég szörnyen hangzik, de főleg az, hogy ennyire elhúzódik... szorítok, hogy MINDEN jól rendeződjön el Nálad!

Vindo, az email biztos jó lesz, ha nem, akkor is megalszunk együtt, legfeljebb a helyszínen szembesítjük vele a portást. Amúgy nem egy problémázós hely. Szeretem azt a nyugodt tempót, ami Szegeden van, nem ez az őrült vágta, mint itt.
Azért ezt a galériás lepisilést megnéztem volna ;-)

Heni, mi sem megyünk nyaralni idén, de annyira nem ráz meg. Se pénz rá, se kedv nagyon (a tavalyi nem volt valami jól sikerült nyaralás). Én a tengerpartot és a múzeumos, városnézős nyaralást keverő dolgot szeretem, ez kisgyerekkel esélytelen, a tengert még nem értékeli annyira, múzeumot nem akar nézni, és meg is értem. Majd egyszer. Addig is itt van a Margitsziget meg a közelben két strand. ;-)

Panndi, behaltam Zsófi ovis szövegén ;-)

Móni: De jó, hogy Miklóson lesz még csana! :-)
Az a fura, hogy pl. az itteni csanák olcsóbbak, mint Ádi volt csanája, az 60-70 volt egy hónapra, ezek között meg simán van heti 10 ezerért is. Így utólag azért bosszankodom kicsit, bár nekünk más lehetőségünk nem volt, vagy az erzsébeti csana, vagy semmi, és szerette is.

Viranka: ejha, gratulálok a családnak a csanázáshoz, szuper ötlet! És Nálatok lesz helyileg a dolog? Ti hogy fogtok akkor elférni?

Szobatisztaság: napok óta fűztem Ádit, hogy legalább a pelust vessük le, na ma sikerült mindenféle motivációval, aztán sokáig el is volt alsógatyóban. De dinnyeevés közben bepisilt. Azt látom, hogy sajnos attól a ténytől, hogy bepisil, teljesen kiborul pszichésen, és utána már nehéz visszavetetnem vele a kisgatyót. Azért próbálkozom szeptemberig, és közben sajnálom is szegénykémet. Szóval a bilijeibe (kettő van) még egyszer sem volt hajlandó belepisilni (kakilni sem, de ezt nem is várom el tőle, se az alvás közbeni pelusnélküliséget). Én már attól boldog leszek, ha ovira a nappali pisilés rendben lesz valamennyire. Nem tudom, miért ilyen nehéz nekünk ez.

Kép
Kép
irina

Irina, anyósomék szerintem nehezebben bírták az ásatásokat-múzeumokat-városnézéseket, mint Rugó :roll: :lol:

Én is a kettő keverékét szeretem. Délelőtt voltak a kultúrprogramok-városnézések - R. kb. 2-3 óráig bírta-, délután strand. De oda én néha le sem mentem, nem nagyon szeretem a meleget:)

Na, képzeld, a héten akartam elkezdeni a könyvtárazást, erre két hétre bezárt az egyetemi könyvtár :roll: :x

Szegény Ádi :(

Lehet, Rugó is kérte a pelenkát, mikor naponta bepisilt vagy hatszor. De abból, hogy "edesz-dedesz", nem értettem meg :lol: De ha beszélt volna, az biztos nehezebb lett volna :roll:

Ja, majd becsempészel :lol:

Kép
vindolanda

Amúgy mindig talált érdekes dolgokat a kiállítós helyeken - poroltók, villanykapcsolók, lámpák, önmagától nyíló üvegajtók :roll:

És ha nem adnál rá alsót?

R. akkor kezdett bilire ülni igazából, amikor pólóban vagy pucin volt itthon. A vetkőzést utálja :x Komplikált, és hamarabb bepisilt, mint sikerült volna neki.

Kép
vindolanda

El kéne menni a százasba :roll:

Kép
vindolanda

Vindo, én azt nem értem, hogy miután ezerszer átbeszéltük Ádival, hogyha érzi a pisit-kakit (és érzi, mert szól, hogy jön, kakinál mindig, pisinél sokszor), akkor futás a bilihez. De nem jutott még el odáig, hogyha nem akarja, hogy a csorogjon a lábán, akkor bili vagy WC.
Most Móni alapötletéből kiindulva azt találtam ki, hogy limitált számú pelenkával operálunk, mondtam neki, hogy alváshoz, kakihoz kap (utóbbihoz csak ha szeretne), amúgy nincs, mert nincs sok. Hát vagy működik, vagy nem. Nehéz ügy, hogy nagyon fifikás, okos, nem könnyű mindenféle ötletekkel meggyőzni, mert nem hülye és nem is akarom annak nézni.

Kép
Kép
irina

Vindo, az alsó nélküliség (sajnos) szóba sem jön, nagyon kis szégyellős típus. Igényli, max. fürdésnél vagy pancsizásnál nem.

Jó vásárlást, én még kicsit olvasok, amíg Ádi fel nem ébred.

Kép
Kép
irina

Lehet, az óvodában pár nap alatt eljut odáig :roll:

A limitált szériával feltétlenül próbálkozz meg, sosem lehet tudni :wink:

Kép
vindolanda

Ui: A könyvtárbezárást sajnálom. A fontos könyvtárak itt is zárva vannak, egy kivétellel, arra pályázom a héten.

Anyósék és a városnézés ;-)
Én a sima tengerpartozást 1 nap alatt megunom (a legérthetetlenebbek számomra az olyan utak, ahol elviszik az embert valami iszonyú egzotikus helyre, majd ott a szállodában és annak medencéjében töltik az időt -- ezt itthon is lehet).
Na tényleg mentem.

Kép
Kép
irina

Csilla!
nem nálunk :) Nagyi házában :) ott van hely nincs kihasználva :)

Vindo!
szólok Huginak akkor mindenféle pályázatnak nézzen utána :)

:arrow: M. kitalálta h. letakarítja a játokos polcokat...minden könyvet játokot egy helyre dobált/rakott mintha bomba robbant volna :) megyek segíteni :)

KépKép
viranka

Vera, értem! :-)

Kép
Kép
irina

Viranka, még egy valami eszembe jutott. Ha valaki tartósan munkanélküli (és ehhez pár hónap elég), és úgy alapít vállalkozást, ahhoz elég komoly összeg igényelhető (egy millió felett, ha jól tudom). A munkaügyi kp-ban biztos tudják ennek a menetét.

Irina, egy ismerősömék így mentek Egyiptomba. Ki sem mozdultak a szállodából, de annyi eszük nem volt, hogy a csapvízből ne igyanak. Így pár nap után elkezdtek f...ni, és az egész hetet így töltötték. Aztán hazajöttek :lol: :wink:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Rég nem voltam,nem is nagyon olvastam,csak ezt az utcsó oldalt. :oops:

Irinának írnák most. Nálunk is Domi eleinte minden fél órában pisilt egy kicsit gatyába,hisz szokva volt,hogy pelusba lehet engedni,nem kell tartogatni.Megedződött,és egyre tovább-tovább tudta tartani.Kell egy kis türelem hozzá,meg mire fel is fogja a dolgot.Mi is annyiszor mondtuk neki,meg látta Bencétől,de még is kellett idő.Az volt a legjobb módszer mint Vindo mondott,hogy nem volt rajta kisgatya és magától rácsücsent a bilire,de elég sokszor volt,hogy kint az udvaron csak pisilt ott ahol épp volt és nézte,hogy jön a pisi.Ha ez ment,akkor kezdtem kvittem bilit mikor épp látszott pisilni kászült oda hívtuk a bilihez,na ha már odáig tartogatta,akkor hosszabb út a wcig.Most már ott tartunk,hogy simán elvan és órák telnek el mire pisil szépen vissza tartja.Ha bent vagyunk fut a wcbe és oda pisil,de ehhez kb. 1 hónap kellett.Pelus éjjelre elértünk idági,hogy szépen tudja tartani napközben,este nem iszik sokat figyelek lefekvéskor egy korty és nincs pelus.Én úgy gondolom,ha már szépen vissza tudja tarani és egy két éjjel nem volt pisis a pelus nem szabad fent hagyni,had edződjön lelkiekben is a nem pisilésre meg a hólyagja is a tartogatásra.Így vagyunk reggel meg sok-sok pisi a bilibe. :) Ne idegeskedj miatta az biztos anyának is el kell döntenie nem kell több,de türelem is kell ha becsurog nyugodtan,nem baj majd legközelebb sikerül annyiszor elmondtam meg ha előfordul,mert elő fordulhat elmondom Dominak.. :)
Türelem-türelem.. :)

Bocsi a hibákért... :oops: Már most nem bír magával Beni,annyira várom már az ovit...
varga tünde

Jó reggelt!

Nálunk minden ok, Áronnak talán a foga a fájdogál, kicsit többet ébredt éjszaka inni, meg higat is kakil :roll:

Tegnap délután elvitte apa őket anyóshoz, 2 óra csend 8) takaritottam :roll: de már nagyon nagy volt a kosza fürdőben, és azt soha nem állok neki takaritani mellettük :roll:

HA minden igaz apa, ma -holnap megkapja az elmaradt pénzét :roll: no de ötödikén előleg is van :roll: na hát kiváncsi vagyok. azért már szar igy pénz nélkül :evil:

Vera nagyon jól kitalálta Hugi a csanát:-) igaza van Vindonak, minden támogatásnak és lehetőségnek utána kell járni.
Tesóm is regisztrál munkanélküli és talált magának munkát, és kapott egy fülest, hogy ha magának talált munkát akkor a bérletét egy éven keresztül állja a munkaügyi központ, ott megkérdezte, erre a nő: jaj de nagyon informált valaki, aztán majdnem megette a tekintetével. Valószinű pénz csalt ki a zsebéből ezzel :evil:

Én is gondolkodtam benne, nekünk is van egy üres házunk, de nem tudom itt menne e, sőt lehet egyáltalán nem, mivel nincs sok munka, lehet épp ezért szül valaki, hogy 3 évig legyen némi pénze és otthon lehessen.
:roll: :shock:
De majd lehet csinálok egy boltot :roll:

Irina kitartás!!!! fog az menni!!!!

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!

Tünde, azért nincs semmi baj, ugye?
Ennyire azért nem szoktál eltűnni :roll:

Heni, hajrá bolt :!:
Majd ha arra járunk megint, beugrunk vásárolni :wink:

Rugó megkapta élete első műtetkóját tegnap fürdéskor. Lányok, felhajtja a pólóját, hogy látszódjon :shock: :lol:
Időnként megnézni, meg van-e :P

Lakás elpakolva, rá kellene szánni magamat a postára meg a virsli beszerzésére.

:arrow:

Kép
vindolanda

Lányok, hol vagytok?

Nikolett, van már kocsid?

Kép
vindolanda

Vindo, én vagyok, csak dolgoznom is kell, mert már megint napokat sumákoltam el munka nélkül és egyre gázabb a helyzet. Állandóan Poppert nézek (Mesterkurzus-előadások), a legtöbb történetét már ismerem, de még mindig sok újat mond. Viszont amikor azt mondja, hogy nem kell nekünk is felgyorsulnunk a felgyorsult világhoz, meg ízi, azt aggyal értem, de nem tudom, hogyha nem vagyok elég gyors, hogy fogom abszolválni a gyerek, munka(hely), háztartás zöme és rekreálódás négyes. Nyilván a melót és a háztartást lehet hanyagolni, de csak egy darabig. Imádom az öreget most is, de tipikus férfimondat, aki sosem vitt háztartást, nem volt otthon egyedül tartósan kisgyerekkel. Na mindig előugrik belőlem a feminista. ;-)

Tündi, nagyon köszi, hogy leírtad! Sajna nálunk a kert nem játszik (legfeljebb heti 1-szer), egy szál kukiban pedig nem akar lenni (úgy sem, hogy mondjuk póló azért van rajta). Szégyellős. De most már legalább nem azt hajtogatja állandóan, hogy nem lesz ovis, hanem inkább itthon marad egyedül (mert mondtam neki, hogy mi ősztől hétköznaponként dolgozunk), meg ő kisbaba...

Heni, köszi! :-) Kérdezni is akartam, mit szeretnél csinálni, ha a fiúk nagyobbak lesznek, hol és mit szeretnél dolgozni. Netes vállalkozás? Vannak jó oldalak, ahol segítenek az elindulásban nem sok pénzért (és nők is csinálják). Pl. Vida Ági és Vidi Rita oldalai.

Kép
Kép
irina

Vindo: Rugó műtetkója :lol: :lol: :lol:
Egy fotó róla?

Heni, ez a "jaj de jólinformált valaki" mondat... bah. tuti azt kellett volna rá válaszolni, hogy "jaj de sumák itt valaki..."

Kép
Kép
irina

Ma nagy a hőség itt, ki is mostam a medencét, engettem bele vizet, még forralok lábasban is, hogy megfelelően meleg legyen és délután medence party lesz 8)

Péterke nem igen alszik, már pisilni is kijött, nem voltunk kint d.e. nem fáradt ki, Áron is nehezebben aludt el a kelleténél :? de annyira nem volt kedven ebben a hőségben kimenni, meg tök jól el is voltak benn, csak nem nagyon fáradtak el :roll:

Irina ez a utolsó megoldás terv, ha lenne valami munka számomra akkor nem vállalkozok, bár ha nagyon belemerülnénk akár mind a 2en vállakozhatnánk is, igy együtt dolgozhatnánk apával, de ez majd kiderül. Minden esetre már most nyitva tartom a szemem, ami a munkaerőpiacot illeti, aztán a végső terv szerint munkanélküli és onnan vállalkozó :roll:

Vindo fotót! na már 3 fotóval lógsz

:wink:

Heni
KépKép
heni81

Vindo: tetkós Rugó..ezt látnom kell! Képet!!!

Én is vagyok, csak dolgozok..viszem fel az adatokat a gépre, kicsit pár kancsítok is....főztem közben...most meg megyek epilálni..mennem kell rákszűrésre a héten...ez a terv!

Emma ma sokkal jobban vette az akadájt, ma nem mondta hogy nem akar menni., de nagyon élvezi hogy nem kelünk korán, nincs rohanás, együtt reggelizünk..stb...édes, jól érezte magát tegnap..:-)

du-án anyuéknál volt medence party megint!!!:-) annyra jó! csak gépet nem vittem, de mindenképp viszek legközelebb hogy a csúszdázás megörökítsem! :-)

ma meg zenebölcsilesz du-án, apa úgyis dolgozik sokáig..mi meg talizunk a kissráccal akit már a zenebölcsiből ismer és egymás mellett lesz a szekrényük..hátha jóban lennének.és akkor lenne rögtön egy kis barátja, könnyebb lenne a kezdés is!

na megyek, hogy időben elkészüljek mire emmáért megyek.

KépKép
kaqk
Debrecen

Kép

Most másra nincsen időm. Mászik felfelé a galériába.

Irina, vigasztaljon a tudat, hogy a posztmodern időkezelés (gyors, össze-vissza stb.) mindig a nők erőssége volt. Vagyis nekünk jobban megy, ha megy ez egyáltalán valakinek. A férfiaknak kevésbé megy :wink: Különösen, ha meg is próbálnák az összeset egymás mellett vinni:)
Ezt le is hivatkozom a nemzetközi szakirodalomból, ha kell :wink:

Mennem kell.

Kép
vindolanda

Vindo, köszi! :-) Irtó édes Rugó a képen és hát tényleg nagyon menő darab tetkója van!
A szuper posztmodern időkezelés okozta sok stressz enyhítésére mit javasolnak? ;-)

Kép
Kép
irina

Legtöbbször semmit :shock:

Tipizálják az embereket, hogy mennyire tudják kezelni ezt :roll: :wink:

Amúgy idő-menedzsment kurzusokon vehetsz részt, amiben kiművelnek :roll:

Kép
vindolanda

Ja, közös szobafoglalás megoldva:)

Kép
vindolanda

Vindo, örülök, hogy sikerült a foglalás! Lesz egy jó esténk az tuti, valami jó borban is kéne gondolkodni. :lol:

Nekem szerintem nagyon megy ez a fajta időkezelés, de tényleg kiborulok tőle (vagy akkor ezek szerint nem megy, csak azt hiszem?). Pszichésen nem annyira tűnik jónak, hogy ezerfelé kell koncentrálnod, és nyilván a munkában jobban élvezem, mert ott én döntöm el, hogy hányfelé szórom magam, de a mindennapi életben nem, ott muszáj a gyerekre, a pénztárosra, az árura, a nap többi történésére stb. figyelni, és egy jó része nem opcionális. Tehát szerintem a nőknél ez kényszerűség volt, aztán adaptálódtak hozzá. Mi mást tehettek volna.

Viszont amikor pár napig mondjuk próbálok lelassulni, akkor tényleg sokkal jobban vagyok és nem borít el a rosszkedv, viszont EZ az év nagy részében megengedhetetlen és a nyári néhány ilyen nap nem vértez fel egész évre. Tehát szelepezni kellene a feszültséget, de ugye nem úgy, hogy otthon vagy síkideg vagy szomatizálod magadnak vagy csak simán idegösszeomlást kapsz (nem egy ismerőst tudok, aki a sok teher alatt simán kapott, nem tudta menedzselni ezt az egészet - meg is értettem).

Na, húzok vissza dolgozni, mert már megint többfelé szóródom. :lol:

Kép
Kép
irina

Itt vagyok :wink:

Megjöttünk, 36 fok van kinn és iszonyatosan fülledt az idő :?

Rugó kinn téblábol az udvaron, én bemenekültem.

Amúgy igen, a gyerekekre meg a házimunkára vezetik vissza ezt - azért ügyesek a nők benne :wink:

Én is szeretem ezt, szóval ha választani kellene, hogy ez, vagy a szigorúan beosztott idő, akkor ez lenne.

A nyári szünet meg a nyaralások jót tudnak tenni:) Egy hosszú hétvége is sokat számít.

Felmászott a kerítésre :arrow:

Ja, a babanettel mindig szóródik az ember :lol:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: