A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. januári babavárók

Juhhhéééé, negatív lett a négyes teszt :lol: :lol: :lol:
Azt mondták nagyon jó eredményeim lettek :lol: :lol: :lol:

Kép
csill79

-----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:30-kor.
szonce82

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a vigasztalást, jólesett, tényleg. Mára túltettem magam ezen a mennyit hízom dolgon. Leálltam a sporttal és nem koplalok+terhes vagyok. Ennyi.

Lányok, asszonyok! Semmilyen vizsgálatra nemkötelező menni! A vérvételek is felajánlott vizsgálatok! A pecsétet a védőnő adja és ha odamégy terhesgondozásra, be kell, hogy pecsételjen. Szabad országban élünk.

Valószínű én nem megyek a 24.heti vérvételre (vércsoportmeghatározás (újra????), toxoplasma (újra??? akkor is, ha pozitív!!) stb.

Kép
krisz0923

hát tegnap majd egy óra ki-be kisérgetés után belátta hogy aludni kell:) igyekeztem nem felhúzni magam pedig nagyon türelmetlen vagyok ezen a téren és nagyon hamar kiakadok de ismételgettem hogy az ég kék a fű zöld.....sajna az ágybavágás nekem is ment de mivel ez egy új ágy ami gyerekheverő nincs akadálya hogy kiszökjön... a kis sunyi még össze is húzta magát és úgy akart eliszkolni az asztal mellet hogy ne lássam...nagy franc a gyerek:) de hát anya szeme mindent lát...na jó majdnem mindent:D most is fáradt két kört mentünk 11kor , kijött hát elvettem a pipát és nem alszunk majd később....itt fetreng a szőnyegen mert fáradt no meg nem kapja meg a pipát (cumi) egyszer úgyis álmos lesz:D

csak hát mikor belobban az agyam és ellepi a lila köd nehéz így hozzáállni...megszoktam hogy beraktam a rácsosba és nyivákolhatott amennyit akart...elmúlt a jó világ:(( de kitapasztalom hogy lesz kevés cirkusszal alvás...van rá 4 hónapom:)

KépKép

KépKép
msi22

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:30-kor.
szonce82

sziasztok

bocsi amiért hanyagoltam a fórumot de tegnap annyira fájt a fejem hogy élni sem volt erőm. biztos valami frontra vagyok én is érzékeny. sajnos még nem tudtam mindent visszaolvasni sem :(

ma voltam orthopedián, mert nagyon fáj mostanában a derekam is meg a csípőm is. nekem korábban is volt ezekkel baj úgyhogy gondoltam megnézetem. hát azt mondta a doki hogy kopás van az egyik csigolyámban valószínű attól fáj. röntgent nem csinálhat ugye, annyit mondott hogy járnom kéne kismama tornáre mert lazák az izületeim. na de ennyit rólam

csill: gratulálok a 4-es teszthez. nálunk sem jó az idő pedig holnap nálunk is nagycsaládos bográcsozás lesz kb 50 fővel, szóval jó lenne ha nem esne

avrenim: milyen megértő vagy, nagyon szerencsés a párod...
amugy örülök hogy sikerült elintézned az orvost, ez a vásárlási utalvány szerintem nagyon jó ötlet. biztos örülne neki

timi: gratulálok a kombinált eredményedhez, ez valóban jobb nem is lehetne. szuper eredmény

krisz: ezt én sem tudtam, hogy nem kötelezőek a vizsgálatok. ez új infó volt. fogorvoshoz én sem szívesen mennék... a súlyod miatt ne aggódj, nem egyformák a testalkatok, de szerintem ennyi hízás még teljesen belefér. így sem vagy sok

holnaptól valószínű csak ritkán tudok jelentkezni, mert megyünk nyaralni és nem tudom lesz e netem. ha lesz mindenképpen írok nektek

akiknek még nem reagáltam attól elnézést, igyekszem visszaolvasni titeket.

KépKép
Kép
rebeka85

Sziasztok!

Lányok először is köszönöm mindenkitől a hiányolást, jól esett, aranyosak vagytok, már kezd itt egész családias hangulat kialakulni!!!!

Én is itt vagyok, ÖT! :shock: oldalt kell visszaolvasnom, termeltetek rendesen, nagyon jó hogy így pörög a topik! Nekem most már minden nap több program, már csak egy hetünk van itthon. Tegnap voltunk Nyíregyházán, jó volt, csak nagyon sokan voltak, a Zöld Piramisban is csak araszolni lehetett. Azt hittem nagyobb, de nagyon szépen megcsinálták. Jó időnk is volt, úgyhogy a tömeg ellenére összességében jó élmény volt. Regi is már érdeklődött az állatok iránt, többet ment a saját lábán mint kocsiban ült, nagyon ügyes volt.
Volt egy kis káoszom is, írtam a nőgyógyászomnak, hogy hogy sikerült a vér és vizeletem, de nem reagált. Vártam egy hetet, felhívtam, kiderült hogy szabin van, mondta kérjem el nyugodtan a leletem a kórházban. Oda is adták, erre kiderült hogy a vizelet katasztrófálisan sikerült, az összes értékem a sokszoros. A vér meg a terheléses cukor (5,8) teljesen okés. Próbáltam hívni a nőgyógyászt, mert 9-ig szabin van, mi meg 7-én megyünk már vissza hogy segítsen már mi legyen, de nem vette fel. Írtam a netes orvos válaszol nőgyógyásznak, mondta meg kéne ismételni a vizeletet. Anyu összehozta a körzetijével hogy írjon beutalót, ma adtam le a sima laborban a pisit, hétfőn eredmény, kíváncsi leszek. Ha megint nem lesz jó, akkor nem tudom hogyan tovább, mert már csak jövő héten vagyunk és a nőgyógyászom sincs. Szóval kavarok én is rendesen.
Nagyon élvezem viszont az enyhülést, nem fáj a fejem mostanában :D Jaaa, és a hasam nagyot nőtt az elmúlt pár hétben, most már mindenki messziről látja hogy terhes vagyok, sőt akkora hasam van már most, mint Regivel valahol a 28 körül. Majd csinálok valamikor fotót.
Lehet hogy most a következő hétben nem fogok tudni sűrűn jönni, de majd visszaolvasok!
Olvasgatom itt, hogy ki mikor szeretné a babót! Hát én nagyon örülnék ha mondjuk két héttel korábban jönne. Anyósomék dec 21-től jan 13-ig lesznek kint nálunk, ha korábban jönne akkor hetekig lenne segítségem, viszont ha késik megint akkor alig tudnak már nekem segíteni és akkor ott maradok a két gyerekkel egyedül, mert apának dolgozni kell. Úgyhogy én szívesen átadom az év első babája címet bárkinek és szorítsatok hogy a két ünnep között bújjon elő a babó!!!! Ja, igen, már csak azért is, mert én nem vagyok hajlandó apa nélkül szülni (hehe, mintha bent tudnám tartani ha nincs ott apa :lol: ), Regit viszont kell valakire hagyni!
Na és most akkor olvasok vissza az öt oldalt!

Balimamika ez az epehólyag dolog nagyon durva!!!! Egyébként se tudnak ezzel semmit csinálni, vagy a terhesség miatt nem lehet? Különben hogy lehet ezt helyre hozni és mitől lett? :shock: Nagyon jó hogy apa így tud neked segíteni, az sokat számít nagyon ilyenkor. Gratulálok akkor a fiúcskához. Elhiszem hogy nehéz döntés az amnió :cry:

Kis-Csillag akkor elvileg most költöztök holnap, vigyázz magadra, meg ne erőltesd magad! Örülök hogy kedvesek az új orvos, védőnő stb., az sokat számít, ügyes vagy hogy el tudtál mindent intézni. Megvetted a jegygyűrűt? Rakhatnál fel képet arról is, lakásról is ha van kedved :D Most olvasom a lakás szerkezetét, jónak tűnik nagyon. A gyerekszobába milyen színt gondolsz? Én még emlékeztem a szomorú történetedről korábban amikor írtad, én is úgy vagyok vele, nem történhet meg ugyanaz kétszer, tuti minden rendben lesz!!!! Gratulálok Csengéhez és Botondhoz, beírtam a táblázatba :lol: Akkor Csongorhoz gratula! Ne is törődj vele, még szülésig bárhányszor változtathadod :lol:

T.timi hogy látod, mikor lesz kész a lakás? Te is rakj majd fel képet! A Micimackós képet ki festi a falra, csak nem te? Gratulálok a szép méretekhez, beírtam a táblázatba. Akkor az új dokid is úgy számol mint a régi? De ha neked hossú a mensis ciklusod akkor lehetett tényleg így.És szimpi az új doki? Szabályosan kirázott a hideg ahogy írtad a kolléganőddel hogy mi történt. Szegényke, nagyon szörnyű, nem csodálom hogy téged is megvisel, még így ismeretlenül is elszomorodtam. Ha jóban vagytok, és képes vagy rá, érzed magad erősnek hozzá, akkor menj oda, ne érezze úgy hogy magára hagytad (szerintem). Most olvasom hogy meglátogatod, jól teszed! Gratulálok a kombinált eredményhez!

Avrenim akkor ti is nyakig benne vagytok, mikor lesztek kész? Az autót sikerült megcsináltatni? Drukkolok hogy akkor tényleg kislány legyen. Mikor derül ki biztosra (persze a születés a tuti :lol: )? Ahogy olvastam a munkaügyis sztorid elejét, pont ez ugrott be, hogy nem te mondasz fel ha ők küldenek el, mert akkor elesel egy csomó mindentől, de akkor pont erre jöttetek rá, ne hagyd magad. De milyen egy :twisted: nő ez, nagyon durva!!!! Gratula a ficánkoló érzéshez, a csokitól elvileg beindulnak, azt már hallottam :D

Monka szépen növöget a babód, be is írtam a táblázatba és már te is mindjárt kezded a 14. hetet :lol: :lol: :lol: Különben az elmaradásról, ha te két héttel korábban szülsz, mondjuk mi az elején meg két héttel később, már egyszerre szülünk, szóval még a végére bármi lehet. Regit is egy héttel túlhordtam, ki tudja mi lesz. Már terhesség alatt is kijöhet az aranyér, mert nehezebb a nagy wc és jobban erőlködik az ember, jellemzőbb a székrekedés. Szülésnél meg a sok erőlködés hozhatja ki (én így jártam). Újabb UH, most olvasom, nagyon jóóók az UH képek, nagy gratula, akkor írom be a legfrissebbet a tábliba. Gratulálok a negatív teszthez!!! Elhiszem hogy meghatódtál, én is volt hogy elbőgtem magam még Regivel :lol: Még egyszer nagy gratula!!!! Most már mondod a családnak??????

Nlzs én is utálom ezt a dumát, hogy mindegy csak egészséges legyen, aki mondja, annak biztos mindegy :twisted: Nem semmi hogy a doki se látott még ilyen dudrot. Nem lehet hogy a hasplasztika miatt változott úgy meg a pocid, hogy így kijön?

Spumilla ezen az egész szépen visszament a kis "aranyoskám", hát ezen meg én röhögtem egy jót. Nekem is különben hol ekkora hol akkora! Nem úgy tűnik mintha nem lenne humorérzéked :D Tényleg így van amit írsz, a legtöbb pasi akkor kezd azonosulni az apa szereppel, amikor már megszületik és ott van kézzel foghatóan. Egy kisebb részük meg aki nem annyira alkalmas az apa szerepre, ők meg amikor már nagyobb kicsit a baba és már lehet vele kezdeni is valamit ahogy ők fogalmaznak. Szerencsére nekem is apa ilyen mint neked (netes nekem is :D ), azért ez a király, de a ritkább az biztos.

Csill azóta rendben vagy már??? Nem semmi ennyi keményedés :shock: . Nekem még sosem volt, ijesztő lehetett. Aranyos a videó amit felraktál, már ismretem, én is megkaptam, hiába a vérükben van a mozgás :lol: Gratulálok a négyes teszthez!!!

Krisz anyukám is szeptember 23 csak még régebbi :lol: :lol: Neked akkor megy a drukk a januári babóhoz :D Én többet híztam és a melegben én is bevizesedtem, gondolom már kialakult hajlam, mert Regivel is ez volt. De engem nem cseszeget senki, kint nem foglalkoznak vele mennyit hízol. Persze az se jó, de az itthoni szerintem a másik fele, tök el van túlozva. Regivel 20 kg-ot szedtem fel és semmi baja nem volt, nekem kellett hónapokig dolgoznom mire leadtam :lol:

Krisztin Spumilla írta a zsibbadást. Nekem Regivel a terhesség végén zsibbadt a karom sokat, de az már tényleg az utolsó hetekben volt. Nagyon jóók a fotók amiket felraktál! A lakást is szépen megcsináltátok. Korom :shock: ? A mikrótól? De durva, még jó hogy nem égett le az egész lakás! Gratulálok a jó eredményekhez!

Dalmicsek nagyon csinos a pocakod! Nagyon-nagyon drukkolok aug. 11-re!!!!!! Eddig ez a topik nagyon jó, bárkinek volt valami nyavajája, elmúlt szépen, szóval neked is el fog!!!!!!!

Msi tarts ki, pár nap alatt megszokja Baló az új ágyat, csak most élvezi hogy nincs bezárva és azért csatangol. Regi is ezt csinálta, bezártuk a szobájába, elraktam mindent ami gond lehet neki, babafigyelnőn halgattam folyamatosan, az elején napokig volt hogy 20 perceket is rohangált fel-alá a szobájában, pakolta a játékokat, aztán csönd lett, szépen bemászott az ágyába és aludt is. Pedig ő kisebb is mint Baló, áprilisban szoktattuk át, akkor még csak 16 hónapos volt, de kellett mert kiesett a kiságyból. Viszont egyszer-kétszer már kiesett az új ágyból is, így mi is a földre rakunk párnákat. Megértem hogy sajnálod Balót hogy most nem tudsz 100 %-os anyuka lenni, de ezt a pár hónapot túl fogja élni, most az az első hogy te vigyázz magadra, az ikrekkel oda kell figyelni jobban, ez van. Pihenj sokat, majd bepótoljátok ezt az időt, Baló is gyorsan elfelejti.

Rebeka neked is már milyen szép nagy a babó, be is írom :D Még jó hogy nem terjedt át hozzátok a tűz, nem semmi!!!! Jó nyaralást, merre fele mentek?

Irbill gratulálok a kombinált eredményhez! Nagyon sajnálom hogy kórházban vagy :cry: A vérzést nem tudták hogy mitől lett? De akkor most a baba teljesen jól van ugye? Meddig kell bent lenned? Amíg van ez a pocakfájás? Nagyon-nagyon drukkolok neked!!!!!!

Salsifraga jó sátorozást, szép időt nektek hétvégére!!!

Lenojo tök jó akkor az AFP-d ha csak kicsit alacsony, azt írtad, hogy nagyon rossz szokott lenni. A kislányhoz is gratulálok :lol: Nem tudnál nekem valami méretet írni CRL vagy BDF vagy mi? Hogy beírhassam a tábliba.

Bettike hogy nem lehet enni a lángosból??? Küldj nekem is :lol: :lol: :lol:

Zsuzs tetszik a pozitív hozzáállásod, így is van, minden rendben lesz! A barnázás elmúlt? Hogy sikerült az itthonlét, barátnőzés? Beírtam a táblába a méreteket, gratulálok :lol:

Rita üdv köztünk! Negyedik baba? Van kedved írni magadról pár sort?

Húúú lányok, esetleg akit kihagytam, elnézést, így is két órája olvasok-irogatok, most már a vége fele egyre felületesebben, mert már mennem kell!

Vigyázzatok magatokra, szép hétvégét!

KépKép

KépKép
nyufó8

nyufó: örülök hogy jelentkeztél :D
gyorsan telik az itthonléted. már csak egy hét van belőle :shock: használd ki még ezt a kis időt
jó hogy nem fáj már a fejed és szépen gömbölyödsz. majd ha tudsz rakj fel képet magadról.
a vizeletvizsgálat eredményéhez meg drukkolok, remélem semmi vészest nem találnak benne.

amugy Bükfürdőre megyünk nyaralni egy hétre, kirándulgatunk egy kicsit. de már alig várom. ma még dolgozom, de már most nagyon nehezen megy. mintha nem telne az idő :D

KépKép
Kép
rebeka85

Sziasztok!

De aranyosak vagytok, hogy invitáltok! Nem, nem negyedik, ötödik, csak a legkisebb vonalzója leragadt a szülinapjánál, meg a nagyoké sem biztos h jó. 10 éves lány, 8 és fél éves fiú, 6 éves lány és 3 éves fiú az eddigi csapat, ez a pici baba meg a ráadás. :)
Ma voltam orvosnál, volt uh, a neme nem derült ki, van némi gyanújel :), de lehet h az csak a köldökzsinór. Minden teljesen tökéletes vele is és velem is, úhogy örülök. :) ((bár ma is magas lett az ottani vérnyomásom, itthoni normális, persze a károgást megkapom, miért nem hagyják örülni az embert? jaj de nem szeretem ezt...))

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

-----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2010.08.04 09:49-kor.
szonce82

nlzs: lesz majd kép mindenképp :)
mmint a lufiról. szelep nélkül :)

nyufó: navégre. :) kicsit izgultunk. na mindenesetre most javaslom hogy a privátban legyen egy telszám rublika, és ha ilyen van h vki nagyon eltünik lehessen sms-t küldeni. persze gondoltuk hogy csak elfoglal az ittlét, de már nagyon soknap eltelt... :) örülök hogy jól érzitek magatokat! a vizelet miatt meg ne aggódj, biztos lesz rá vmi racionális és megnyugtató válasz. az tényleg kicsit idegelő hogy mindenki épp szabin van.

rebeka, jó pihenést bükfürdőhöz, biztos nagyon jó lesz egy kicsit feltöltödni!

rita! de jó hogy írtál!!! és gratulálok az ötödikhez!! wow! neked aztán jócskán lehet tapasztalatod. hűű, meghajlok :) van egy privát táblázatunk, ha szeretnéd tölteni, küldj priviben egy email cimet és megosztom veled is.

szonce: gyönyörű pocak és irigylésreméltó kisfúúúú, jaaaaj, de cukiiii :) nlzs: oké, nekem nincs pocakom :D

avrenim: én is rettentő házsártos vagyok :D a végtelen türelmű párom párszor megjegyezte mstanában, de előtte 5 évig egysezr sem szólt be semmiért :) hááát, reméljük kibirják sérülés nélkül , igaz?
itt ma nem süt a nap, és ott volt napfelkelte? :D

na jo most keresek egy fényképezőt. nem bírom tovább :D

Kép
spumilla

rita
húúúúúúúha 5. gyerek aztaaa minden tiszteletem a tiéd!!!bárcsak lenne nekem is ennyi türelmem és idegem hogy ennyi gyerekem legyen...de engem még ez az egy is kikészít néha nemhogy 4:)....van hogy a dokinál magas a vérnyomás amúgy meg otthon jó..nekem pl nagyon alacsony 80-90/ 60 de a dokinál midig 110-120:)

szonce
huha tényleg szép pocid lett:D

nyufó
jó hogy jelentkeztél:) hát ez a pisi dolog nem hangzik jól, de lehet hogy inkább valami nőgyogyis baj...jártam már én is így...majd írd meg hogy mi lett az eredmény! hát kivárásra játszom, még csak 4 éjszakát kellet benne aludnia és nappalt...szóval van időnk megszokni...én meg lazábban veszem...:)

KépKép

KépKép
msi22

najóó, nem lesz ma kép. de mindent megtettem. felforgattam a lakást egy fényképezőért aminek a kártyáját csak ugy bedugom a netbookomba, aztán két elemért, találtam kb 20-at, de mind le volt merülve. aztán az elemtöltöért, de ez utóbbi nem lett meg, sztem az épitkezésen van a férjemmel együtt. szal. bocs. :(

msi. neked is szép pocid lehet már, emlékszem korábban is elég ikres volt :)

Kép
spumilla

Sziasztok!

Gyorsan jövök, nincs sok időm :(

Nlzs: fiúneveim? hmm.. Pl. Benedek, Boldizsár, Barnabás, Botond, Csongor, Mátyás, Bence, Bertalan, lányneveink: Abigél, Csenge, Georgina :) más abból nincs.
Azért örültem volna jobban az egyformáknak, mert a ruhavásárláskor egyszerűbb dolgom lett volna :D

Msi: pont így vagyok az egyik barátnőmmel! Én is skypen, meg néha telón dumcsizok vele, és ők is próbálkoznak babázni, de nem jön össze :( én meg itt, már mondtam is neki őszintén, hogy néha szarul érzem magam, hogy én igen, ő meg még nem :(
Nem maradtál le semmiről, Csongort akarok, csak a vonalzómat még nem volt időm megváltoztatni.

Rita: én is üdvözöllek itt minálunk! Boldog és problémamentes pocakosodást kívánok neked!! :)

Csill: én is nehezen kértem időpontot, most a költözés miatt vált sürgetővé, hogy legalább ott ne kelljen azt is megkeresnem :roll: az, hogy van baj, nem is tudtam, így az ledöbbentett :roll: :( hiába, nincs fogorvosi kistükröm :lol: de elszántam, hogy aug.13-án még ehhez jövök vissza :lol: legyek túl rajta és kész. A rossz fog, a gyulladt fogíny nagyobb kárt okozhat, mint egy kis izgulás, görcsölés a fogorvosi székben.

Avrenim: repedt seggű, ez nagyon tetszett :lol:
Emiatt féltem, hogy nem fognak altatni :(, eddig 6-7-szer lettem mondjuk altatva, hányingerem hányás egyszer sem volt, csak esetleg apróbb köhécselés az intubálás mellékhatásaként.
Akkor lehet célszerű lenne találnom egy szívemnek kedves altatóst, akivel engedem magam megböketni hátul? Mert aki jelenleg a szülészeti műtéteknél "érzéstelenít" azt valahogy nem bírom elviselni, de ez nem új keletű, hanem elég régre visszanyúlik..
Azért köszönöm szépen :D És tényleg trauma ébren lenni, főleg lélekben, ráadásul ha szakmabeli vagy, szinte tudod is, hogy éppen mit csinálnak, így még rosszabb..

Illda: ma délutánra beesett egy főiskolai csoporttársam, aki épp itt van a városban, szóval így most pár órára nem vagyok magamra utalva. És hát 3 óra és itthon lesz apuka!

Nyufó: végre, megjöttél :D a jegygyűrűt jövő héten rendelem meg, amint meglesz, hozok róla képet :) A szobába azon filóztam, hogy kétféle sárga szín, bordűrrel, felülre citromsárgásabb, alulsó részre inkább narancssárgás színt.. Azt hiszem Csongor marad egyébként, remélem már nem változik :D

Szonce: de szép poci!! Nekem is kb. hasonlóan ekkora! :wink:

Voltam ma bent a kórházban, és mivel kórházi dolgozó vagyok, van hozzáférésem az adatbázishoz, és megnéztem, készen van-e az AFP-m. És igen, validálták tegnap :D

AFP 53,32 IU/l
HCG 51,7 IU/ml
Szabad ösztriol 13,0 nmol/l

Remélem jók az értékek, eltéréshez semmit nem írtak és a referencia értékekhez sem.. De ugye nálam még 3 babával kellett számolniuk az AFP-t..

Most megyek, kajcsi és pakolunk tovább! Este még benézek!
Vigyázzatok magatokra! Pocaksimi!

Kép
kis-csillag
Tököl

Szia Nyufó örülök, hogy előkerültél:D Már csak egy hét? Biztos hamar eltelik majd. Főleg, hogy sok a program, de használjátok is ki ezt a jó időt.
Drukkolok a hétfői eredményhez, meglátod minden rendben lesz. A pocakképet pedig kíváncsian várjuk :D

Rebeka én is hasonlóképpen szorítok a jó időhöz és jó nyaralást nektek:D

Illda délután már kimondottan szép idő volt, most megint felhős az ég:( De sebaj, holnap is főző program vár…:D

Azta Szonce, szép kerek pocak, az enyém hozzád képest „nudli”:D Annyira cuki a kisfiad, nagyon szívdöglesztően néz a kamerába:D

Jajj Spumilla, olvasom, hogy keresel egy gépet ízibe, hogy készüljön a fotó. Én meg nyomatom le az oldalt ezerrel, hol is a pocak:D Aztán se kép, se töltő…:D Azért, ha lesz rá alkalom/töltő, készíts egyet. Bizti neked is kerekedik már...

Kis-csillag igazad van a fogorvoslással kapcsolatban, csak hát húzza-halassza az ember, amíg lehet…
Jó csomagolást nektek, de azért pihenj is!

Rita üdv itt és gratula a tökéletes eredményekhez:D

Képzeljétek ma tüsszentettem egy óriásit, erre a gyermekem virtustáncot járt a pocakban.
Nagyon intenzív mozgás volt:D Szegénykém, biztos jól megijesztettem.

Kép
csill79

Sziasztok!

Csill
Gratulálok a teszt eredményéhez! Reméljük nem fog esni a felhőkből és tudtok főzőcskézni. Hétvégére jó időt mondanak.

Szonce
Nagyon szép a pocit, a kisfiad pedig nagyon édes. Aranyos lehet az esti műsor. :)

Nyufú
Örülök, hogy jól vagy, reméljük a vizelet eredmény is rendben lesz! Tényleg gyorsan eltelt ez a pár hét itthon. Szurkolok, hogy akkor szülessen a baba amikor anyósodék ott lesznek. Én is kiváncsi vagyok a pocidra.

Rebeka
Jó nyaralást nektek!

Rita
Akkor gratulálok az ötödik babához! Nálunk a negyedik jön. Nekem három fiam van. Nálatok milyen szépen sorban jöttek egymásután a lányok és a fiúk, kiváncsi vagyok folytatódik-e sor. :)
Gratulálok a jó Uh eredményhez!

Spumilla
Pedig én is nagyon vártam a képet. :) Az ne zavarjon, ha esetleg kisebb a pocakod, mint másnak, az nem jelent semmit. Nekem sosem volt nagy hasam, mégis mind a három fiam 3800 gramm körüli súllyal született.
Vasárnap mi is elutazunk nyaralni, úgyhogy nem leszek vagy 2 hétig. Ott sajnos nincs net.

Kis-csillag
Akkor ma extra segítséged van. :)

Most megyek, ha esetleg már nem tudnék jönni, akkor kb 2 hét múlva jelentkezem, mert elutazunk. Addig is mindenki növessze szépen a babáját, az Uh-soknak szurkolok, hogy minden rendben legyen, a lakásfelújítóknak meg kitartás!

Kép
illda

nyufó: örülök, hogy jöttél, már hiányoztál :) :)
Igen az új doki nagyon rendes, normális volt, mindent elmagyarázott, és azt is mondta mehetek délután is, hogy ne kelljen kivenni szabit, pedig igazából délelőtt van terhes tanácsadás. Szóval tényleg rendes volt. Ja, és azt mondta, hogy azért nézik az UH szerinti méret heteit, mert a menszi meg a fogantatás között sok idő telt el és akkor nem lenne hiteles, de már megnyugodtam és így tök jó. Meg előre tudom a sok időpontomat is (vonalzó alatt látod :)
Hát a lakás az nagyon nem áll sehogy, úgyanis a srác eltünt és nem lehet elérni telefonon aki csinálta, most találtunk egy másik embert aki megcsinálja viszont ő még Tatabányán csinál egy másik lakást, és ha azt befejezte akkor jön ide, ami augusztus közepe. szóval még odébb van a dolog.. mert addig várunk, aztán festés, meg pakolás meg minden úgyhogy sokára lesz szép még.. de nem idegesítem magam, mert jobb most mintha nagy pocakom lenne, úgymond most még ráérünk..(csak kicsit idegesítő ez a felfordulás)
A micimacit nem én festem, mert én nem tudok rajzolni egyáltalán nem hogy ilyen szuper, hanem múltkor írt be ide egy csaj a topikba, hogy neki is festettek ilyen meseszobát és írtam neki és ő fogja csinálni :lol: tök jó lesz!!

szonce: szép a pocakod :) jó hogy már ilyen nagy :) érzed már a babát?

Velem most semmi extra nem történt, délután voltam egy kicsit babázni barátnőmnél :) meg kicsit lustiztam, örülök, hogy már péntek van és holnap nincs meló :) Meg apát kell "vigasztalni" mert nagyon nagyon fáj a foga és szenved szegénykém... :( de persze fogorvoshoz meg nem mer elmenni, mert fél, bár most nem is tudna majd csak hétfőn...remélem éjjel azért tudunk aludni valamennyit. Szegénykém :? :?

KépKép

KépKép
t.timi

Nyufó: végre meglettél! Örülök, hogy már OK a fejecskéd! a vizeletet középsugárból csináltattad? /az elejét kiengeded a wcbe és a többi megy a mintába. / Nekem is kicsit csalt a vizelet, kiderült azért mert belejutott egy kis hüvelyváladék a vizeletbe így megdobta a fehérje eredményét, ezért ajánlották hogy reggel fürdés után adjam le a vizeletet, én kapkodtam a melóhelyen gyorsan belepsisiltem egy pohárba azt ment is a laborba.
Azt mondták kb. 20héten mondják meg tutra a nemét,szerintem ez nem igazság, másoknak már 14-16hetesen tudják nekem meg itt szaroznak ezzel...egyébként mind2 hugomat(1993,1996) fiúnak nézték UH-n és mégis lányok lettek, szóval előfordul hogy ilyen nagyobb csiklójú/kisebb nagyajkú -ak vagyunk :? de a kolleganőmnek már 14hetesen szép kis makkos kukisa volt!!!szóval kislányra tippelek :o

Balimami: lehet hogy akkor az előző diagnózis lesz igaz? a bordagyulladás? bevallom nekem is sokszor volt bordaív alatti fájdalmam , de a májfunkcióm mindig OK volt terhesség előtt. Még hepatitiszre is leszűrettem magam hátha azért fáj a májam de semmi nem volt, mondták nekem is hogy gyogyi vagyok..ez van. én is érzem össze-vissza fájdogálni nyomni húzódni a hasam, néha a mellkasomba is vmit. szerintem rendeződnek bent a dolgok és azért lehet az egész, de kellemetlen tud lenni. Szóval nyugi ha minden rendben a laborban akkor nincs semmi se a májaddal se az epéddel.

kis-csill: apukám hívott így minket, mivel 4 lánya van.. :P a haverok meg őt pinagyárosnak... :lol: emlékszem hugom egyik aranyköpésére: óvonéni megkérdezte Fannika hogy hívnak otthon, mi a beceneved? erre a kiscsaj halkan megsúgta: apa-kisbüdös segglyuka! :lol: első napon az oviba kereste a tv és videó-t, reggelire kaviáros kenyeret kért...kicsit se volt elkapatva..

Spumilla: mire elindulok már felkel a nap, de mikor még kelek sötét van...a buszmegállóból kisilabizálva a napkelte a ház jobb sarkánál van...nem tudom így elfogadható e? :?

Már egy rétegbe lefestették a gyerekszobát, holnap még egy rétegbe és kész lesz! :D gondolkozom én is vmi dekorfestésen, hogy ne csak natur fehér legyen a fal..

Rebeka, Illda: jó utat Nektek és szép időt! majd jelentkezzetek! de élvezzétek ki a nyarat ráér utána a nettezés, eleget fogtok még a számítógépen lógni az utolsó időszakban, mikro majd egymást paráztatjuk.

Rita: waaaaaaaaaaaaoooo! nem semmi vagy! 5.babóca!! 35évesen! egy apától van mind? tőlem is mindig ezt kérdezték mikor mondtam, hogy négyen vagyunk tesók :wink:

Kép
Kép

Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület

Kép
Kép

avrenim
Budapest XVII. kerület

avrenim nagyon jó fej vagy, akkorákat röhögtem azokon, amiket írtál. Főleg Fannika becenevén.
Mi meg nem olyan régen vagyunk együtt a kisfiam apukájával és azt kérdezték, hogy tervezett baba? Mi meg mondtuk, hogy igen! Komolyaaan?? Első döbbenet után a többin már röhögtünk. De ez is kb olyan jó, mint az egy apától vannak? :lol:

szonce nagyon helyes a pocakod és Ádám naggggyon cuki. Remélem az én Kendém is ilyen kis kuksika lesz.

rita gratulálok a szép nagy családodhoz! Biztos nagyon jók az idegeid :lol: Nekem az első babám van a pocakban, néha amikor látom mások kisfiát pörögni, a gondolatba is belefáradok, hogy az enyém is ezt fogja csinálni. :)
A vérnyomással engem is csesztetnek, mindig ugyanannyi. Ja, meg most már a súlyommal is! Király!

Viszont a semmirekellő centrális védőnő ma telefonban nem mondta meg az afp-met, mert majd személyesen 9-én és különben szólnak ők, ha baj van. Na köszi! Addig meg gyomorgörcs, vagy mi legyen? Tényleg nem jók semmire az okoskodáson kívül. Emez védőnő is lemázsál, megméri a vérnyomásom, cseszeget. Kb ennyi.

Kép
krisz0923

avrenim tudom sokszor írtam már, de nekünk 15 hetesen látszottak a herezacskók és a kukurú. 2D-n néztük a saját dokinknál és a párom vette észre először, pedig nem szonográfus. Nagyon egyértelmű volt. Úgy nézett ki, mint amit a rossz kiskamaszok rajzolnak az irodalmi szöveggyűjteményükbe :lol:

Kedd óta minden nap érzem a kis drágámat ficánkolni. Evés után a legaktívabb, ha fincsit falunk, nyomja a szaltókat, meg úszik pár hosszt.

Kép
krisz0923

szonce

hú mekkora pocid van,tényleg hatalmas :) enyé is nővőget,de még a közelében sincs a tiédnek :) hétfőn már én is 17 hetes leszek,juhu :D

KépKép
bettike83

valami megindult,nem is tudom mi,de a tippem szerint a pici jelzett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)el sem hiszem:)A hasam aljában kis rezgéseket érzek,de egyfolytában,ilyen még nem volt soha,és nem a belek,hanem azon a helyen ahol ő most elhelyezkedik:)rezgésként tudom leirni,valahogy arra hasonlit,fura,de érezhető:)))Most nagyon kész vagyok,fura érzés érezni őt,igy 2 nappal a 17.hét előtt:)anyukám azt mondta hogy én pontosan 17 hetesen mozdultam meg elöször:)

Érzem végre a picikémet,hihetetlen érzés:)annyira meghatott,hogy nem térek magamhoz:)))))

KépKép
bettike83

sziasztok!

benéztem én is, de ma ennyira lusti vagyok, semmihez nincs kedvem.. nem vagyok rosszul meg semmi ilyen csak egyszerűen ilyen napom van.

bettike: gratulálok a babához, szuper lehet érezni őt :) Nem csoda ha boldog vagy :) én is már várom, hogy érezzem, de nekem még kicsit odébb van.

KépKép

KépKép
t.timi

én sem gondoltam h ilyen korán fogom érezni őt :)

KépKép
bettike83

annyira nincs kórán... barátnőm 16 hetet mikor betöltötte már érezte őt. pedig neki is az első baba.

KépKép

KépKép
t.timi

bettike, dejóóó látod, nem is kellett sokáig várni
és ez napról napra erősebb lesz. :)
annyira cuki.
nekem esténként aktívabb, most már azért minden nap lehet érezni. tegnap egész sokat bukfencezett meg pörgött :D

csak beugrottam picit együtt örülni :) ma épitkezés volt, végre kiválasztottuk a beltéri ajtókat is, most meg dolgoznom kell, de később (mondjuk holnap leszek)
jo hétvégét addigis

Kép
spumilla

Rita húúú :shock: ötödik babó!!! Minden elismerésem. Még lehet hogy nem is az utolsó baba? Szép nagy családotok van-lesz, akkor már valami kisbusz kell nektek hogy tudjatok közlekedni. Van egy táblázat, amit én töltök fel időnként, ha megírod priviben az adatokat, beleraklak. Kellene a korod, pontos terhességi időd (hét+nap), utolsó UH méret BPD vagy CRL amid van és hogy mikor volt (terhességi idő hét+nap), szülés várható ideje, milyen neműt szeretnétek (van mindegy opció is). Van még hogy konkrétan milyen nemű meg név ha már van, de még olvasom hogy még csak gyanú van a neméről.

Szonce nagyon-nagyon szép pocakod van, nagyon tetszik! Köszi hogy megosztottad.

Spumilla köszönöm az aggódást, jól esik, lehet hogy dobhattam volna pár sort, hogy élek, majd jövök, de egyáltalán nem is jöttem fel a netre. Lehet hogy jövő héten se jövök majd sűrűn, de ha visszamentünk, akkor utána tuti visszakapcsolódok rendszeresre. Nem lett még meg a töltő, vagy elemet nem szereztél? Várom a pocakfotót nagyon :lol: :lol: :lol: Majd te is küldhetnél képet a lakásról ha kész lesztek, biztos szép lesz, amennyi beló van benne.

Spumilla, Msi, Avrenim a vizelettel az a bajom hogy nem egy érték, hanem az összes volt a többszöröse, lehet hogy van valami gyulladás vagy nem tudom. Ha megint szar lesz, akkor megint megpróbálom felhívni a nőgyógyim, mert mondta a körzeti ha rossz lesz, akkor nőgyógyászhoz kell vele fordulnom. Pénteken megyünk 4D-re, az is nőgyógyász, ha minden kötél szakad, akkor vele beszélek, csak az a gond, hogy másnap már megyünk, így nincs már idő kezelésre, szóval nem tudom.

Msi drukkolok, hogy minél előbb megszokja a kiságyat Baló.

Kis-Csillag hát lehet tényleg ruhavásárlás egyszerűbb, de ha már ikrek inkább fiú-lány mint egy egypetéjű egyforma, brrr., két egyforma gyerek, valahogy nekem nem nagyon feküdne. Két egyneműt úgy tudnék elképzelni ha nem hasonlítanak, az meg gondolom ritkább. Jól hangzik a szobaszín, várjuk a fotókat ha kész lesz, és igen, a gyűrűről is :lol: Én nem értek hozzá, az AFP-d akkor jó?

Illda nagyon jó nyaralást nektek és két hét múlva várunk vissza!

T.timi örülök hogy bejött az új doki. Sokat számít hogy bízol-e a dokidban az biztos. Nem semmi a srác aki lelépett, sajnálom hogy most ennyit kell várni, hogy befejezzék a lakást :cry: Akkor lesz szeptember eleje talán mire kész lesztek? Mondjuk azzal se vagytok elkésve, csak most a félbemaradt dolgoktól azért tudok ott lakni, nem kényelmetlen kerülgetni, írod hogy idegesítő a felfordulás. Konyhát, ilyesmit azért tudod használni? Kíváncsi vagyok a Micimackóra is, mindenképp fotókat majd rakj fel! Apa hogy van? Fogfájás az nagyon gáz tud lenni, és Murphy alapján tuti hogy hétvégére durran be amikor nincs hova menni. Remélem hogy enyhült neki.

Avrenim most másodszor mosakodtam, utána középsugarasból csináltam hát majd meglátjuk hétfőn. Miért nem tudod meg előbb a nemét :shock: ? A nőgyógyid se mondja meg? Ha kész a gyerekszoba te is dobj fel fotót!

Krisz megkérdezhetem hogy mennyi ideje voltatok együtt, mire pocis lettél, hogy ledöbbennek? Különben nekem van egy ismerősöm, az első randi után egy hónappal terhes lett a lány, most már tizenéve együtt vannak, azóta van már még egy baba, tök boldogok, szóval semmit se jelent. Van aki meg együtt van 10 éve, jön a baba, mégis szétmennek. Most miért nem tudta megmondani telefonon az AFP-det???? Ezt a hülyeséget :twisted:!

Bettike gratulálok a picihez hogy érzed a mozgást!!!

KépKép

KépKép
nyufó8

18 hetes pocakom :)

Kép

amugy megvan a teóriám az esti mozgásra, mármint hogy miért pörög a hasamban.... egyértelműen a lufisodással van összefüggésben. szerintem azért lubickol esténként mert kergeti a leszálló lufijaimat. :D
egyébként ezt a teóriámat előadtam a férjemnek is, mozgással ábrázolva, hogy érzi magát odabennt a gyerek, amikor jön a lufiáradat :):)

a fotón amugy a jelenlegi kertem van a háttérben, holnap fűnyírás :)

Kép
spumilla

spumilla

szépen kerekedsz te is,szép nagy pocid van :)

és ha finomakat eszel akkor is jelez a pici? :)

KépKép
bettike83

húúú, ma csegy picit csípőset ettem, de most rémesen érzem magam. nem tudtam hogy a csípős méhösszehúzódást eredményezhet, de most úgy gondolom. :(legközelebb akkor eszem csipöset, ha azt szeretném, hogy kijöjjön, mert elég nyugtalanitó. nem rengeteg, de épp elég, hogy ne legyek nyugodt. na, elég lesz. nyugodjak meg, muljon el és never ever spicy :roll:

Kép
spumilla

Sziasztok

képzeljétek most már teljesen határozottan érzem hogy mindkét baba rugdos :D még nem olyan bordatörős fajta de bökdösnek…finom kaja után meg most sajnos elkezdtem köhögni és minden köhögés után…tuti nem tudnak szegények aludni…nagyon rossz, de más tünetem nincs is csak a köhögés :s tegnap óta iszom a vöröshagymalevél teát és már érzem hogy szaggatja fel…

spumilla
hát pont most fotóztuk tegnap a pocakom ugyanabba a felsőbe és meglepődtem hogy fotón úgy látszik nem is nőtt, pedig érzem hogy nagyobb vagyok :S így nem raktam fel…de neked is már látszik szépen hogy baba van…de alapból nagyon szép vékony vagy…irigy irigy…hm és kívánom a csipőset és nekem semmi bajom tőle, de azért te kerüld el ha így hat rád…max bedobsz egy magne b6-ot vagy kettőt…ja és nyugi a stressz inkább okozza mnit a csípős…az ég kék a fű zöld...

kis-csillag
szép a Csongor:) tudom semmi közöm hozzá de ugye a lányka nem lesz Tünde?:D mivel apával nem tudunk dönteni én mondtam neki hogy ha vegyes lesz a mamája után a lány Piroska a fiú névbe tetszik a Farkas és akkor lehet Piroska és a Farkas:D vagy Jancsi és Juliska:D

illda
jó utat mi is hamarosan megyünk Egerbe a húgomhoz, nem lesz nagy nyaralás, de mivel kn 3 utcát nem tudok fujtatás nélkül megmászni így elég is lesz az

timi
mi jövő vasárnap kezdjük a festés, szerencsére apa szakmája festő így jól meg lesz csinálva…mi vettünk olyan faltetoválást micimackósat és az lesz majd felragasztva már nagyon várom…na persze a pakolást nem, de anya jön és segít majd….ezek szerint minden pasi halálán van egy kis náthától és fogfájástól ezért szülünk mi :D nálunk apa ilyen, egy tüsszentés és ágynak esett)) bár a fogfájás belátom gázosabb…

avranim
a nemét csak neked nem mondják meg vagy senkinek nincs értelme a 20. hétig kérdezni? Még 4d-vel se ha megmutatja magát?:S én nagyon rápörögtem hogy csütörtökön megtudom…

krisz
na ja azért csinálta a védőnő hogy bemenj és legyen dolga…most komolyan mért kel gy vérnyomásért és súlymérésért bemenni…nekem mindig mondta Balóval is hogy vár 4 hét múlva (mennyek havonta) bólogattam és épp hogy megvolt a 4 pecsét…de ha a nődoki pecsétje is beleszámit a 4-be akkor tudod ki megy oda…

bettike
nagyon jó érzés először megtapasztalni hogy jelez belülről a baba

nyufó
Baló lassan szokogatja az ágyat, minden nap pár perccel kevesebb hiszi és kisérgetés van (kopkopkop remélem nem kiabáltam el:S) de a hétvégén megvolt a két leesés, de a nagy dunyha miatt nem volt traumás a dolog

KépKép

KépKép
msi22

Szép pocak Spumilla és tök jóóó a gatyód :D
A csípős??????? Akkor lehet megvan az oka, hogy múlthéten miért voltak azok a nyugtalanító éjszakák. Nem kíméltem a gyomromat, hiszen a menüim közt szerepelt az erős paprikás lecsó és a pepperonis pizza is :oops:

Kép
csill79

és azt tudjátok hogy a pici ilyenkor már érzi az izeket? :) szoval ha csipőset eszünk akkor ő is kinlódik,szegényke :)

az én picim nem kell olyan korán,fél 9 körül pillangozott elöször,és azóta is folyamatosan,annyira jó érzés :) és a poci is ujra nőtt ugy érzem :D

msi

2 babuci rugdós az már még szebb érzés lehet,bár már mikor nagyobbak lesznek akkor lehet nem lesz annyira kellemes :D

KépKép
bettike83

msi az nagyon extrém lehet, hogy egyszerre két baba is rugdos. nekem ez az egy is annyira új érzés, hogy mindig tátva marad a szám :)
mitől van ez a köhögésed? megfáztál, légkondi vagy csak úgy? a hagymatea nagyon hatásos tud lenni, ügyi vagy!

a vékonyság derékban, csipőben szélesedett ki leghamarabb :) a pocak még nem is volt, akkor tömbösödésnek hívtam :) most már azért jobb. vicces lesz a nagy pocak a pipaszár lábakon :)
asziszem igazad van a stresszel kapcolatban, vhogy belülről jön egy ilyen nyugtalanság, és bármire ugrok ezért :) de nem jó, ma szanaszét pihentetem az agyam :)

csill
. köszönöm, a gatyó promodból van, gumis a dereka hátul, ugyhogy még egy ideig jó lesz és nagyon szeretem, jó laza, szellős.
a tegnapi "borzalom" egy isteni erős paprikás lecsó után volt. 2magne B6, sok lufi-effekt és rettenetes csipés kifelé is. amikor ettem még jól esett :D reggelre már nem volt bajom, hát csak az aranyoskámat is kicsit megvieselte. hagyom ezeket a kinozós kajákat inkább. vettem egy csomó salátának valót, meg dinnyét, csinálok főtt kukoricát, ezek valóak nekem :)

szép időnk lesz ma, reggel már tornázni voltam, meg a kedvenc zöldségesemnél. Az ott dolgozó család nagyobb fia, olyan cukiv volt, kérdezte, hogy segitsen-e kivinni. annyira meglepődtem, hogy akkor valószinűleg már látszik kivülről is a "dolog", hogy mondtam, ügyesen megoldom, köszönöm, de meg fogom tanulni elfogadni az ilyen felajánlásokat! az olyan jó ha kényeztet a környezet, ilyennek nem szabad ellenállni :D

Kép
spumilla

akkor rendes volt a zöldésgesed,kevés ám az ilyen manapság...

KépKép
bettike83

igen, a vásárlók meg is jegyezték és hosszan taglalták, hogy a mai fiatalság milyen és ritkán hallani ilyet fiatalember szájából :)

hiányozni fog a zöldségesem (is!!) mikor elköltözünk

bettike te hogy vagy ma?

msi: a piroska és farkas elég vicces. lehetne romeo és julia is, bár reméljük nem egymásba lesznek szerelmesek :D

Kép
spumilla

ma elég jól vagyok,semmi gondom :) sütöttem palacsintát,anyóséknak 30dbot meg magunknak is annyit,és ebből készül mindjárt a hortobágyi palacsinta..aztán takarintani is kéne még..

KépKép
bettike83

hmmm, nyamiiiii :)

Kép
spumilla

mindig kitalálok valami jót amit a terhesség előtt szerettem is,na de most jó részben,megcsinálom és a gyerekem undort csinál és nem kell,nem birom belőlle enni,hát enyhén szivás :shock: :D kis szaros nem hagy enni semmit,nehogy már az anyja jól érezze magát :D

KépKép
bettike83

Spumilla: szép a pocid és nekem is bejön a gatyód!! Jaj nálunk is vár a fűnyírás, ma is glettelnek festneke ,talán estére kész a fürdő és a konyha, a gyerek szoba már OK csak tárolónak használjuk oda került át egy csomó cucc. vigyázz az erőssel én is azt eszek mindig rámszólnak (párom, anyum) dehát előtte is imádtam már, de engem is megteker és rohanok a wcre tőle..de nekem az aranyoskádra se jó, kend Reparonnal: van krémbe,kúpban.

Bettike, msi: de irigykedem úgy szeretném már érezni én is atúrórudi óta nem sok, inkább bélmozgások szóval lehet hogy nem is őt érezte? :cry:

Krisz: akartam is írni hogy a 24héten csinálják a cukorterhelést, ezért lenne jó mindenképpen elmenned a vérvételre. csak annyi a gáz hogy úgye ott éhgyomorra kell..és akkor már egy vérkép, ionok, vércsoport, levennék ami minden trimeszterben kellene..

Csajok meséltem hogy nekem már ég a gyomrom, sokszor olyan mintha kajás lennék dehát nem lehetek mert sokszor eszem keveset..tők gáz. Erre anyum mondja bizti nagyhajú lesz az unokám, mint a nővéred, csak ő született nagy süni hajjal :wink:
nah még az is lehet :D

Kép
Kép

avrenim
Budapest XVII. kerület

én is igy hallóttam,ha sokat ég a gyomor akkor nagyhajú babuci lesz :)

majd lassan érzed te is sztem :)

KépKép
bettike83

avrenim: szerintem a babád érezted korábban. nekem is pont igy volt, hogy utána pár napig nem volt semmi, aztán gyakrabban és gyakrabban. köszi a reparon tippet!!! jó hogy már nemsokára kész vagytok a festéssel!!
ezek miatt a keményedések miatt vajon kell aggódnom? szerda óta minden nap volt, ma már 3x is. ez tök normális vagy még korai? holnap kifaggatom a dokim.
az égő gyomor nem túl jó érzés, nekem is szokott, ha nem az éhségtől van én bes zoktam nyomni egy sima kekszet vagy korpásat az szokott segiteni.

Kép
spumilla

Sziasztok!
Hazaértünk a sátorozásból, pompás idő volt, nem volt jó otthagyni! :( Bár még néhány nap, és bálna lettem volna - minden este bográcsozás. :lol:
Határozott pocakom van már, igyekszem majd fotót csatolni. Nagyon fáradt vagyok, és még ki sem pakoltam. :oops: :roll:
Holnap reggel megyek AFP-re, és integráltra, és csak utána dolgozni. Az integráltnál nincs is ultrahang, csak vérvétel? :?: Úgy izgulok, hogy minden rendben legyen.
Olyan jó volt, heverésztem a sátorban, és hallottam, ahogy a férjem kint ecseteli a többieknek az eddigi ultrahangos élményeinket, pontos méretekkel fűszerezve! :?: :D :D 8)

Kép
salsifraga

salsi

legalább tök jó napjaitok voltak,az a lényeg :)

afpnél nincs uh,legalábbis nálam nem volt.csak a vért veszik le,3 csővel.

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Úgy néz ki,hogy ma én is megéreztem a pici mozását!Nagyon jó volt!Rékánál 17 hetesen éreztem először,ahoz képest most jóval hamarabb! :D
Most fogok én is menni AFP-re csütörtökön!Már a 18.heti uh-t várom nagyon,hátha kiderül,hogy ki lakik odabent!

Szép pocakok Lányok,csinik vagytok!

Nekem is van néha gyomorégésem.

Kép

Kép
syl100

Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból, a fiam nagyon élvezte)) jelentem én tökjól vagyok.
Az indulás katasztrofális volt :lol: a pakolás alatt a fiam végig üvöltött, állandóan az apja után sírt. Aztán a dokit megkértem hogy nézzen egy UH-t mielőtt elindulunk, de vasárnap lévén elaludt egy kicsit, így félórát vártunk rá))) szerencsére a haematóma egész jól lehúzódott, és nem volt már pecsételés sem, így nyugodtabban indultam el. A fájások egész jól elmúltak, szednem kell még a gyógyszereket.
Az autóban majdnem végigfeküdtem az utat :lol: már amennyire hátra lehet dönteni az ülést. Szerencsére nem volt gond, sokat pihentem, a nővérem is jött a 2 nagy gyerekével, úgyhogy Peti totál le volt kötve... az az egy dolog aggaszt hogy iszonyúan apás lett, én már nem is vagyok "jó" neki :roll:

Igyekszem majd visszaolvasni amit írtatok, legalább 6 oldal :shock:

Kép

Kép
anka10

ja és nyaralás közben befutott a kombinált eredménye, ami negatív. boldogság van 8) :D

Kép

Kép
anka10

jó reggelt

anka
tök jó hogy jól sikerült a nyaralás és tudtál pihenni:) azért van előnye annak ha a kisfiad apás lett...majd ha megszületik a tesó úgyis apának kell jobbára a nagytesót irányítani meg ellátni...örülni fogsz még neki ha nem a lábadnál ordít egész nap:)gratula a negatív kombinálthoz:)

syl
nincs is ennél jobb mikor először megérzd a babád, mostmár lassan mindenki érzi:) hogy megy az idő..nekem is 3 nap és 18. heti genetikai uh lesz:) már nagyon várom én is
l

KépKép

KépKép
msi22

Spumilla
igazéból nem egyszerre rúgnak hanem felváltva akár azt is gondolhatnám hogy egy baba melózik sűrűbben, de annyira távol vannak egymástól hogy egy baba nem lehetérdekes már annyira megszoktam a gondolatot hogy ikrek hogy nem volt furcsa hogy ketten rugdosnak…na jó még csak bökdösés ez apa szerintem már előre retteg hogy mit művelek ha kiderül a nemük tuti erősen szorít hogy ne derüljön ki akkor nem kell elkezdeni neveket választani

bettike
szerintem jobb ha hozzászoksz ehhez…nekem lassan…idén még nem sikerült seemit megennem amit akartam mert vagy az egész de minimum a fele a gyerekem szájába landol…főleg mióta mindenevő lett…egy egész kakaóscsiga ami az enyém csakis az vágyálom hónapok óta :D és nem működik a neki is veszek egyet külön…olyan mint a kismadár csak a számból eszi ki a falatot (képletesen persze)

avranim
mikor Baló születet volt két kisfiú egyik fekete másik tejszőke nem volt közük egymáshoz de mindkettő sűrű 10 cm-es hajjal születet és az égnek ált…láttam körülöttem nem csak nekem esett le az állam na nekik tuti éghetett a gyomruk akkor olyan édes mikor nem kopaszok csak kár hogy elhullik a hajuk

salsifraga
most olvasom sátorozás??? Hu azta, én a rendes megszokott ágyamba nem tudok aludni nemhogy egy sátorba:S ja meg nálunk a felfújható matrac nem működik, legalábbis a kétszemélyes én 60 apa 110 kg és hát ő alámtolja az összes levegőt és mintha a betonon aludnék nem túl romantikus:D

KépKép

KépKép
msi22

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: