A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Kriszta!

Nagyon édes a baba. Olyan jó érzés lehetett látni, meg hallani. Végre valami jót is csempészett valaki a napomba. Kép

Vigyázzatok magatokra

Puszi mindenkinek, és még sok ilyen képet szeretnénk itt látni.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

LányokKép
Köszönöm a dicséretet a Babák nevében is bár úgy gondolom most már Titeket illet minden pozitiv jelző hisz rögös utat jártok nagyon kitartóanKépKép Fogjátok egymás kezét szorosan, mert az rengeteget segit és aztán húzzátok egymást az alattunk lévő topikbaKépKépKép MIndannyiotoknak hasonlóan boldog perceket kivánok mint Krisztiék éltek át maKépEl fog jönni és biztosan tudom, csodás SZÜLŐKKÉ váltok majdKépKép Fel a fejjelKépKép

Puszi:Doris

Röstellem, hogy külön-külön nem tudok válaszolni a problémáitokra. Egyrészt mert nem is mindenhez tudnék hozzászólni, másodsorban pedig nincs elég időm folyamatosan nyomon követni a részleteket de soha nem felejtkezem el Rólatok és azt sem feledhetem, hogy én is pont onnan indultam ahonnan TiKépKépKépAmikor tudlak olvaslak Titeket és nagyon-nagyon drukkolok MindenkinekKépKép
doris

DorisKép!
Te egy csodálatos ember vagy! Köszönöm személyesen én is. Nagyon klassz a fotó a profilodban. Sok sok boldogságot nektek!!!!!

Lánykák!Kép Nekem már be is idult a 2. inszem, de tegnap dumcsiztunk erről a dokival és éreztem, hogy ő is elég szkeptikus. De ugyanakkor szerintem valami miatt mintha féltene a lombiktólKép, ezért még szívesn inszemezne inkább. Hátha. Legalább is ilyen érzésem volt. Én már ezt nem értem. Szerdán megyek majd megint, akkor megkérdezem, hogy most akkor kell műtét, vagy nem kell műtét. És persze szedem a Clostit és szúrom a Puregont. Szurkoljatok!

Addig is táplálkozzunk Doris gondolataibólKép!

Puszi nektek
Enigma
enigma

EnigmaKép
tényleg jó lenne ha a doki mindenről tájékoztatna, hogy mit miért csinál, vagy nem csinál!
Egy nagyon bízom abban, hogy te is azon ritka esetek közé fogsz tartozni, akiknek inszemmel jött össze!

IvimoniKép
én egyáltalán nem csodálom, hogy el vagy keseredve! Nagyon hosszú utat jártatok be már eddig is és még nálatok sem tudni, hogy hol a vége!
Drukkolok nektek, hogy minél elöbb sikerüljön, mert már nagyon megérdemelnétek, ahogy itt mindenki!

Végre péntek!
Stella

Kép
stella9

Henci!

A bromot én is szedem és azóta nekem sem piros, hanem barna végig. Mondjuk én keményen 2 napig menstruálok. A fogamzásgátlóm jól összekavart mindent. 13 hónap óta sem jöttem helyre.

Zita!

Köszönöm a bíztatást. Nagyon rám fér.
ivimoni

IvimoniKép
Amint leírtam tegnap a problémámat (barna), utána egyből megjött normálisan, úgyhogy minden oké. Nekem magas a prolactin szintem, azért szedem a bromot. Ha nálad minden rendben "hormonilag", akkor miért kell szedned? Ti is múlt év szemptembertől próbálkoztok?

Henci
henci

Henci!

Igen, mi is múlt év szeptemberétől próbálkozunk.A legelső vérvétel mutatott enyhén magas prolactint.
Azóta elvileg rendben van bár a doki azt mondja, hogy a gyógyszer miatt. Egyébkén már csak napi 3/4 szemet szedek.
A closit a magam feje után jövő hónapban már nem szedem, a duphastont (progi pótl) már a múlt hónapban abbahagytam mert 35-37 naponta jött meg.
A barna kezdés nem érdekes, az csak véralvadást jelent, ha utána rendesen megjön nincs semmi baj. Mondom nekem végig barnás, sajnos.
ivimoni

Sziasztok csajok!

Minden jót mindenkinek. Ma nem vagyok formában. Úgyhogy ennyi.

emeseanyu

Henci! Én is a magas prolactinra szedtem bár nekem napi 3/4 szem elég.
A duphastont önhatalmúlag hagytam abba (bár progi pótlásra adták, de a mensimet kitolta 37-38 napra)
Igen mi is sajnos tavaly szept.óta próbálkozunk Kép
ivimoni

Szia Ivimoni!

Átjárhatósági vizsgálaton voltál? És a párodat megvizsgálták? Ezek nagyon fontosak. Nekem hsg-m volt, de a laparoszkópia átfogóbb dolgokat mutat ki. Egy napot kell befeküdni és altatásban megy.

A gynevac injekcióról hallottál? Rejtett nőgyógy. gyulladásokat, fertőzéseket tud kezelni, de bővebben www.gynevac.hu.
Én beadattam, az utolsót pár hete kaptam. Nem tudom, mennyire hatásos, de próba szerencse. Egy öreg prof. volt vele múltkor a tévében (azt hiszem ő fejlesztette ki) és nagyon sok jót mondott róla. 5 darab van a dobozban 5 ezer forint. 10 naponta kell beadatni. Hatásosabb, ha a párod is kapja. Volt ott olyan pár, aki több mint tíz éve próbálkoznak (semmi bajuk nem volt) és a kúra után összejött nekik.

Talán lehet benne valami.

A cickafarkfű-palástfű-zsálya teakeveréket is nagyon ajánlják itt. Én tíz napja iszom, még nem tudom a hatását bízonyitani. Állítólag 28 napra berendezi a mensit.

Talán tudtam egy kicsit segíteni.

emeseanyu

Sziasztok!

Emeseanyu
Mi a baj? Nem tudunk segíteni?

Zita Kép
Nagyon jó a fotó, irtó szép menyasszony voltál Kép

Ivimoni és többiek!
Tartsunk ki! Eljön a mi időnk is, mi mért ne érdemelnénk meg a babucit annyira mint aki nem is akarja, csak úgy összejön? Nekünk is lesz babánk, és úgy fogjuk mutogatni az UH képeinket, mint most Kriszta Kép Addig is táplálkozunk belőlük Kép
Hurrá péntek, jön a hétvége, és lehet bőven nyugiba akciózni Kép

Enigma
Nagyon drukkolok az inszemhez!!!!!!!!!!!!!!

Kriszta
Jó a felvétel, jó újra látni ilyet Kép Vigyázz magatokra továbbra is! Kép

Kellemes napot mindenkinek!

Tündi
Vendég

Sziasztok Kép

Amikor csak tudlak olvaslak benneteket. Sajnos már nagyon sokan vagytok, vagyunk akik ilyen problémákkal küzdenek Kép

Szeretnék egy kicsit panaszkodni Nektek, mert úgy érzem, hogy nálatok jobban senki nem érti mit érzek most. Nálam próbálkozott a dokinénim egy "kíméletesebb" átjárhatósági vizsgálattal, amit gázzal csinálnak, és nem kellett bemenni a kórházba, hanem a rendelőjében a kis műtőben tíz perc alatt meg lehet csinálni. Hát azért nem volt kellemes élmény fizikailag, viszont a végeredmény hallatán szinte a föld nyílt meg alattam. Egyik petevezetéken sem ment át a gáz Kép
Persze Ő rögtön vigasztalt, hogy nincs semmi baj, megpróbáljuk a "normális" HSG-t, és mivel az szilárd anyag, és nagyobb nyomással juttatják be, lehet, hogy sikerül átjárhatóvá tenni, legalább az egyiket. Ha nem, akkor is ott van a lombik.
Hát mindenre számítottam, de erre nem. Teljesen összetörtem lelkileg, tele vagyok félelemmel...
Köszönöm, hogy elmondhattam Nektek.

Mindenkinek ( bocsánat, hogy nem név szerint ), de kívánok minden szépet és jót, és remélem hamarosan mindenkihez beköszönt majd az ő kis Angyalkája !

Puszi
Borsó
borsó

BorsóKép
tudom, hogy ez nem vígasztal, de szerintem néz a jó oldalát. Most már kiderült, hogy eddig emiatt nem sikerült. ha a gáz nem ment át, akkor valószínüleg a kiskatonáknak sem sikerült átjutniuk.
Azt viszont már hallottam, hogy ha hsg-vel nagyobb nyomásra sikerül csak átpréselni a kontrasztanyagot, akkor a petevezető fala késöbb ugyanúgy összetapadhat Kép.
Ne érts félre nem elkeseríteni akarlak, haenm bíztatni.
Nem is olyan régen Hajnesz jött hozzád hasonló hírekkel. Mi pedig múlt héten tudtuk meg, hogy a nagyon alacson kiskatona-szám miatt csak lombikkal van esélyünk.
Szóval a legjobb helyen vagy, (bár ne így lenne)!
Először is sírd ki nyugodtan amgad, aztén üljetek le és beszéljetek át mindent a férjeddel. Nálunk egy hétig tartott mire, úgy ahogy meg tudtuk emészteni a dolgot. Nem könnyű elfogadni, hogy természetes úton nem megy, de ott a másik oldalon a lombik és az a sok lombikos kismama!
Van esély és ez a lényeg!
A félélmeidet úgy oszlathatod el legkönnyebben - szerintem - ha utánaolvasol a dolgoknak. Persze ne erőltetsd! Először lelkileg kell rendbejönnöd, ami sokkal nehezebb.
Nekünk sem könnyű, de ugysem tehetünk mást, mint elfogadjuk és mint eddig mindent megteszünk a babáért!
Engem az zavart a legjobban, hogy olyan sok idő "ment kárba", mint utólag kiderült, hasztaltnul, és még nagyon hosszú utat kell bejárnunk, mire eljutunk oda, hogy talán sikerül lombikkal.
Remélem tudtam egy kicsit segíteni, bár igazság szerint még én is segítségre szorulok.
Itt sajnos egyre többen vagyunk, akik ugyanazon az úton járunk, és pont ezért nagyon sokat tudunk segíteni egymásnak!
Írj nyugodtam (ha van kedved e-mailen is) és mondd el, hogy mitől félsz, mi bánt, vagy mire gondolsz!
Segítünk, amiben tudunk!
Kitartás, meglesz az eredménye! Higgy ebben és kettőtök szeretetében és e szeretet erejében mindennél jobban!
Puszi
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Én olvastam egy másik fórumban (ami sajna megszűnt) egy olyan kisebb műtétről, amit a fiúkon csinálnak, és ezzel tudják növelni a kiskatonák számát. Itt eddig még senkitől nem olvastam ilyet, és fogalmam nincs, hogy hívják. De ott sokaknak csinálták. Nem hallottatok erről valamit? Mi ez egyátalán?

Na most csak ennyir

Fel a fejjel mindenkinek ha már az idő így elromlott

Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Ismeritek a babymark tesztet, ugye???Vélemény?
Mostantájt vagyok középidős és úgy fájt a hasam tegnap ahogy még menstruációkor sem, úgyhogy csináltam egy ilyen LH tesztet, ami csak arra volt jó, hogy meglássam, hogy semmi....
Úgyhogy terhes sem vagyok, mert azt hallottam, hogy akkor mindíg pozitív lenne az LH teszt!
Úgyhogy hiába fejfájás, hányinger, na majd jól leszúrom magam a tükör előtt, hogy mostmár aztán elég a tünetszínházból....gyerünk gyerünk, harcra fel, novemberre kérek időpontot a Boglárkerék utcába...különösen, hogy egyre többen vagyunk(sajna).

Borsó!
Szerencsére problémád, amennyire én tudom, nem a legsúlyosabbak közé tartozik, volt ismerősöm, akinek a nővérének kb 10 év sikertelenség után jöttek rá, hogy petevezeték elzáródása van, és műtétileg segítettek rajta, egyből terhes is lett, ma 15 éves a fia és piszok rossz, kiidegeli szegény mamiját!
Úgyhogy semmi okod elkeseredni, azért szerintem biztos többet tudnak ha a HSG is megvan, de ilyen esetben amikor a gyanú már felmerül, akkor lehet hogy azt a másik eljárást kellene csinálni, ami altatásban van, és már vizsgálat közben tehetnek érted valamit...
Hogy is hívják ezt lányok, laparoszkópia, vagy mi???

Üdv mindenkinek....

Kép

Kép
megann

HajniKép
egyik kollégámnak elzáródás miatt volt 0 a kiskatonaszáma. Őt műtötték és azt hiszem fél év múlva össze is jött a baba.
Mi jövő szombaton megyünk az urológushoz. utána biztosan többet tudok majd mesélni erről, ha nálunk is műtétre kerül a sor!
Stella

Kép
stella9

Borsó
Nagyon sajnálom, hogy téged is sokkolt ez a probléma! Mit beszéltél meg a dokiddal, mikorra várható a HSG? Nagyon fogok szorítani neked! Pároddal ne essetek kétségbe, és kitartás egymás mellett MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT! A szeretet ereje legyőzhetetlen!

Tündi
Vendég

Stella Kép, Megann Kép, Tündi Kép

El sem tudom mondani, hogy mennyire jól estek a bíztató szavaitok. Itt ülök, és dolgoznom kéne, a gondolataim pedig mindig máshol járnak, és legszívesebben csak bőgnék.
Tudom, hogy az én problémámnál sokkal nagyon gondokkal küzdenek itt többen, és higgyétek el mélyen együtt érzek mindnyájatokkal. Persze idő kell hozzá, hogy az ember fel tudja dolgozni a dolgokat, megrázni magát, és teljesen megváltoztatni a gondolatait. Bízom benne, és tudom, hogy sikerrel járok, mivel Tőletek, a kitartásotokból is rengeteg energiát merítek, és tettem ezt már korábban is.

Stella,

Az én sógornőméknél szintén az volt a helyzet, mint amiről írtál, szóval van ilyen eset is bőven. Egy kis műtét segített a problémán, és most 10 éves a kislányuk. Kép
Kívánom Nektek, hogy ilyen "egyszerűen" orvosolható legyen a problémátok, és akkor már felesleges legyen a lombikon gondolkodni Kép

Megann,

A dokinőm szerint, a HSG után már sok mindent meg fogunk tudni, és ha kell a laparoszkópiát is meg fogja csinálni. Csak ne félnék ennyire ezektől a beavatkozásoktól.............. Kép

Tündi,

A következő menstruációmnál kell neki telefonálnom egy időpont miatt, mert a kórházba fel kell vetetnie. Nagyon félek tőle ! Köszönöm szépen, hogy szorítasz nekem, biztosan nagyon sokat fog számítani J A párom fantasztikusan viselkedik, de nagyon megviselte őt is, bár szerintem ő inkább engem sajnált. Csak hát, azok a fránya gondolatok, hogy ÉN VAGYOK AZ OKA !!!!

Bocsánat, hogy ilyen sokat írtam, de hála Nektek, már egy kicsit jobb lett a kedvem, nem annyira sötétek a gondolataim Kép

Puszi
Borsó
borsó

BorsóKép
szerintem teljesen normális, hogy most nem vagy éppen toppon, ami az optimizmust illeti. A sötöt gondolatokat el kell hessegetni, nem szabad, hogy megmérgezze a mindennapjaidat!
Drukkolok nagyon, hogy minél kevesebb fajdalom árán, és minél elöbb eljussatok a célig!

Az is teljesen érthető, hogy most másra nem tudsz gondolni! Sőt az lenne a nagyobb baj, ha egyszerűen, egy vállrándítással túltennéd magad rajta! Sok mindent át kell gondolnod és most minden más eltörpül emellett!
Adj magadnak bőven időt arra, hogy feldolgozd!
Az olyan mondatna, hogy "én vagyok az oka" semmi értelme sincs, hiszen nem te tettél kért magadban! Nem tehetsz róla, de tehetsz ellene és ezen vagy a hangsúly!
Stella

Kép
stella9

Lányok
Én azon gondolkodtam, hogy vajon mitől lehet ez, hogy mostanság sajnos ilyen sok petevezeték elzáródásról hallani, és ennek következtében is sajnos sok házaspár lombikra kényszerül. Megkérdeztem erről egy ismerősömet, aki 2 lombikon van túl, a harmadikat év elején csinálják. Azt válaszolta, hogy ő a sok felfázástól "szerezte be" valószínüleg. Biztos van sajnos több oka is, DE figyeljen oda magára mindenki, legalább ezt az "esélyt" ne adjuk meg a "hibának", hogy felfázunk, amit ráadásul nem is mindig lehet érezni. Főleg jön a tél, inkább öltözzünk fel jobban alulról is, minthogy ilyen súlyos következményekkel kelljen szembenéznünk. Sőt, szerintem érdemes lenne családban, ismeretségi körben a fiatal lányokat erre figyelmeztetni. Oké hogy divat, csípőnadrág meg éppencsak cictakaró toppok, DE MEGÉRI EZ? Nem tudhatjuk, és inkább most törődjünk ezzel, ha ez is egy esélyt adhat a babára.

Mit gondoltok erről? (Borsó, ezzel nem azt akartam írni, hogy te is sokat felfáztál, csak a te eseted kapcsán jutott eszembe)

Tündi
Vendég

Tündi Kép

Én is hallottam már erről, illetve baktériumok, fertőzések is okozhatnak ilyen problémát.
Vigyázni kell nagyon, de sajnos a saját tapasztalatom az, hogy hajlam kérdése is. Hát, én aztán tényleg vigyáztam, de tényleg sokszor felfáztam.... Kép

De tényleg érdemes megfogadni a tanácsodat !

Borsó
borsó

Emeseanyu!

Az egy év alatt szinte minden vizsgálatot megcsináltuk, igaz a HSG-t nem (még korainak tartották-de úgy látom, hogy ez fog még következni)
A gynevacot már beadattam magamnak, csináltak bakteorológia vizsgálatot is, de teljesen rendben vagyok.
Sőt egy hónapja iszom ezt a borzasztó cickafark keverék teát is.
Csak a remény marad.
Annak örülök, hogy itt lehetek veletek és nem vagyok olyan egyedül a problémámmal.
ivimoni

sziasztok,
a következőben szeretném a tanácsotokat kérni. 2 hónap closti szedés után kiderült, hogy nálam nem a kívánt hatást érjük el vele, vagyis túl sok és túl nagy peték lesznek tőle, a méhnyálkahártyám pedig elvékonyodik. mostantól 3 hétig orgametrilt kell szednem, hogy visszaállítsuk az eredeti állapotot és utána injekció-kúrába kezdünk, ami 10 napos szúrkálást jelent. azt szeretném +tudni - amennyiben van vki, aki hasonló cipőben jár - hogy a szurikért mindennap be kell-e menni, vagy otthon is elvégezhető, és van-e vmi általatok tapasztalt mellékhatása.
előre is köszi
szuszi
szuszi

Szuszi!

Mekkor adagban szeded a clostit?
ivimoni

Ivi,
első hónapban 1-1 szemet 5 napig. már akkor is az említett gondokat okozta. a 2. hónapban 3-3!!! 5 napig. nem akartam elhinni, de bíztam a dokiban. sőt első neki futásra 4-et akart felírni és miután rákérdeztem, módosította 3-ra. most aztán tilos teherbe esnem, mert 7-es ikreim lehetnének. jó mi?
szuszi

Szuszi!

Annyit mondhatok, hogy ÚÚÚRIISTEN! Mire kapod a clostit?
Ilyen hirtelen nem is szabadna emelni az adagot, főleg akkor nem ha már az első hónapban is problémát okozott.
4 szem az nagyon durva, de a három se kutya. Ettől lesznek a ciszták amik nagyon nehezen múlnak el.
Nekem az első hónap napi 2 szemtől is egy csomó apró cisztám volt, de szerencsére a szervezetem hozzászokott a gyogyihoz és a következő uh-n elmúlt.
Nem is az iker a gond itt (7 úgysem lesz Kép ) hanem az, hogy még teherbe sem eshetsz? Pedig pont ez lenne a lényeg, az indukált peteérés.
ivimoni

Sziasztok Lányok!
Tegnap nem voltam gépközelben, hát van is mit bepótolni, annyit írtatok!Kép

DorisKép
Szeretünk!!!Kép Olyan jó, hogy mindig kapunk Tőletek ex-lakóktól bátorítást!Kép

BorsóKép
Tényleg úgy van, ahogy a lányok mondják, túl kell esni a HSG-n, aztán pár nap múlva mint minden rossz érzést, az agyad úgyis "kitörli" és már nem is tudod felidézni, milyen is volt, csak azt, hogy jaj de jó, túl vagyok a hsg-n és már ezzel is közelebb vagyok a Babámhoz!!! Sajnos a félelem és a kétségek mindannyiunknak állandó bubusai, de én azt mondom, hogy százszor jobb nekimenni az ismeretlennek, hogy végre kiderüljenek a dolgok, mint stresszelni magad és felemésztődni a félelmeid által!!!Kép Nagyon szorítok Neked!!!

DodoKép
Örülök, hogy benéztél!Kép

IvimoniKép
Üdv a fedélzeten, remélem mihamarabb sikerül kideríteni, mi lehet a probléma, nekem pont az jött be...és elsőre, ami Neked még visszavan, de remélem, Te kedvezőbb híreket kapsz majd róla!!!

KrisztaKép
Én is akarok már egy ilyen kééépeeeet!!!Kép Vigyázz magatokra!

EnigmaKép
Olyan sokszor eszembe jutsz, nagyon drukkolok Neked, hogy be tudd bizonyítani, hogy ÉRDEMES inszemelni!
Te hogy dolgoztad fel a könyv elején a kis szövődményes kitérőt? Kép Én kapásból egy sírógörccselKép, aztán szerencsére gyorsan kijózanítottak néhányan és most már egyáltalán nem érdekel, mert csak a jó tapasztalatokról vagyok hajlandó tudomást venni!!! Kép Kép Kép

StellaKép
Sírni tényleg muszáj néha, én nem is tudom, hogy bírkózik meg valaki olyan problémákkal mint a miénk, aki nem tud egy jót sírni.
Nektek is nagyon szorítok továbbra is, mert remény mindig van!!!Kép

puszi mindenki
Hajni
hajnesz

Borsó!

Ne szomorkodj,az vígasztaljon, hogy kiderült mi a baj nálad. És ha az ok megvan akkor már lehet rajta segíteni.
Látod én 13 hónapja azt sem tudom mi bajom. Igaz a HSG-től és társaitól nagyon félek én is.
Kitartást kívánok neked Kép Ha másnak sikerült neked miért ne sikerülne??
ivimoni

TündiKép
Ezen már én is nagyon sokat agyaltam! Én világéletemben mindig is féltem a felfázástól, mert úgy tanították nekem, hogy ha felfázok, abból komoly bajom is lehet, ha felnövök, még az is, hogy nem lehet kisbabám. Na ettől én annyira megijedtem, hogy míg mindenki körülöttem simán leült a földre, kőre, stb. én inkább álltam vagy guggoltam. Így SOHA nem is fáztam fel, és soha nem volt petefészekgyuszim. Na ehhez mit szóltok, jó, mi? (ha valaki még nem tudnáKép mindkét p.vez.-em elzáródott) A hasmutis pólókra elég ránéznem, máris kiráz a hideg. Kép
H
hajnesz

Ivi,
pontosan. a closti az inszemhez volt hivatott előkészíteni a terepet, de már a 2. clostis alkalommal vagyunk kénytelenek tudomásul venni, hogy ez sem lehet a mi hónapunk. sőt most egyenesen tilos a teherbeesés, ami a cél lenne. szóval érdekelne, hogy mivel jár a szurkálás. a múlt hónapban nekem is volt cisztám, de az a menszivel 1ütt távozott. persze ennek a következménynek sem örülök túlzottan. mindig ellene voltam a gyógyszereknek és most tessék, nyomom magamba.
szerinted érdemes a gynevacot beadatni magamnak? úgy emléxem, hogy 1 ismerősnek - csak hallomásból tudom - pont 1 olyan szuri segített a fogantatásba, ami a bakteriális fertőzéseket gyűri le. biztos ez lehetett...
sz
szuszi

Hello Hajnesz!

Én már rég a fedélzeten vagyok, már ami a babanetet illeti, meg ugye egyébként is.
Már azon gondolkodtam, hogy annyi mindent hallottam a fórumon, és egyébb orvosi oldalokon, hogy kíváló meddőségi szakember lehetnék. De bár ne kéne ezekkel foglalkozni, csak azzal, hogy amikor a pete és a fürgenyúl találkozik és elindul valami pici élet...hmm
ivimoni

IvimoniKép
Tényleg, mindketten májusban regisztráltunk!Kép Bocsika, csak eddig nem találoztunk.Kép
hajnesz

Kriszta
Nagyon aranyos Ákoska! Vigyázz magatokra nagyon!

Megann
Kitől hallottad, hogy ha terhes az ember, akkor az LH teszt pozitív marad? Én még ezt soha nem hallottam, azt hittem, hogy ilyenkor is lemegy a szintje. Tudja esetleg valaki, hogy tényleg így van-e?

Lányok!
Kezdünk már megint nagyon sokan lenni ám, alig bírom követni! Sajnálom, hogy ennyiünknek van problémája a babásodással.

Drukkolok folyamatosan mindenkinek!

Adri
adri77

Hajnesz Kép

Na akkor úgy látom, hogy egy cipőben járunk, sajnos Kép
Nagyon félek a HSG-től, de én is úgy gondolom, hogy jobb hamarabb megtudni a problémát, és esetleg orvosolni, mint várni, és agyalni, hogy most miért nem sikerült ?
Elkezdtétek már a lombikot ?

Ivimoni Kép

Nagyon sok idő az a 13 hónap Kép
Szerintem Te is essél túl minden lehetséges vizsgálaton, hátha kiderül mi lehet a probléma. Én teljesen megértem, hogy félsz, mert én is nagyon, de muszáj a cél érdekében !
Drukkolok Neked is !

Borsó
borsó

Szuszi!

A Gynevac biztos nem árt. Én hiszek benne, én is beadattam magamnak még májusban.Oldhatja a gyulladásokat ha vannak. Mit veszíthetsz vele? Max 5000.-Ft-ot, mert sajnos ennyibe kerül 5 ampulla.
Én úgy voltam vele, hogy amit lehet azt próbáljuk meg.
Azóta semmilyen nőgyógyászati problémám nincs, és a bakteorológiai vizsgálat is azt mutatta, hogy nincs semmilyen kórokozó a szervezetemben.
Igaz, hogy nagyon rossz érzés a szur mert mélyen vastag tűvel farizomba kell adni. De a gyerekért mindent
ivimoni

Jaj, képzeljétek, tegnap ugye megbeszéltük dokibácsival a hogyantovábbot és végre láttam eredményeket. LH, FSH, Ösztr, minden szuper, kivéve egyet. Nehogy az elzáródott petevezetőkkel teherbe essek, még a prolaktinnal is biztosra megy kis hormonháztartásom...Jó magas, el is kezdtem szedni a bromot.
Aztán jön a Marvelon (legalább nem kell védekeznünk! - bocsi, de ezt nem tudom kihagyni. Kép)leállításhoz (nov. 10. körül) és kaptam a stimuhoz clostit meg puregont is + egyéb szurikat, de felírta már az utrot is(!) persze ezzel még várunk. Most jöttem rá, hogy karácsonyra jön ki a punkció és transzfer...jaj, erre rákérdezek!
H.
hajnesz

Borsó!

ha jól veszem ki a szavaid neked sem vol még hsg-d ugye?
Mennyi idő után csinálják meg? Az én dokinőm (Erazmusz) lehet, hogy valkinek ismerős a neve a topicról azt mondta, hogy várjunk türelmesen.
Két évet várt ő is a babára mikor spontán teherbe esett. Szóval nekem azt mondják, hogy 1 év nem nagy idő, csak annak akinek nem sikerül. Kép
ivimoni

Lányok!
Kitartást és jó hétvégét mindenkinek!

Kép
stella9

Stella Kép neked és a párodnak is nagyon szép hétvégét. Kitűnő kirándulóidő van Kép
Vendég

Ivimoni Kép

Igazi HSG még nem volt ( kontrasztanyagos ), csak egy egyszerübb, gázos eljárás, ami alapján nem átjárható a két petevezeték.
Nekem már az elején, mikor felkerestem a doktornőmet, ajánlotta, hogy érdemes lenne megcsinálni, mert például, ha minden rendben van, csak ez nem, akkor hiába kapsz hormonális kezeléseket, és gyógyszereket, és hiába vársz türelmesen, nem sok esélye van a sikernek.
Szerintem érdemes tisztázni, hogy hormonálisan és anatómiailag minden rendben van-e, illetve a párod is OK. Jobb, ha előbb kiderülnek az esetleges problémák, és nem megy el az a sok felesleges idő várakozással, aggódással. Kép
Szerintem különben nagyon egyéni minden párnál, hogy mennyi az az idő, amit érdemes, illetve tudnak türelemmel várni. Viszont ezt szerintem ne az orvos döntse el, hanem TI, mert lelkileg nagy teher a sikertelenség !

Jó hétvégét mindenkinek !
Borsó
borsó

Sziasztok!

Adri!
Már meg nem mondanám, hogy hol olvastam ezt az LH tesztes dolgot, de valahol a neten valamelyik fórumban, de nem a babaneten ebben biztos vagyok!

Többiek!
Felfázásügyileg én sem állok valami fényesen!Kb 1 évig rendszeresen hólyaghurutom volt!
Gondoljátok, hogy ez okozhatott petevezetékelzáródást is??
Attól tartok, hogy az ilyesmi annyira közel van egymáshoz, hogy simán okozhatott!Nem halogathatom tovább ezt a fránya HSG-t.Minél hamarabb annál jobb, bár magamat ismerve megdumálom leendő dokimat hogy laparoszkópia.És ha gond van, akkor már segíthetnek is rajtam!
IRTÓRA FÉLEK A FÁJDALOMTÓL!

Kép

Kép
megann

Borsó Kép ittam minden szavad, tényleg így van. Mi is több, mint egy évet vártunk. És azóta eltelt mégegy.

Nem nagyon tudtam ma írni nektek, hétfőn talán több időm lesz.

Kriszta Kép nagyon édes a kisbabád!!! Te aztán tudod hogyan lehet katarzist átadni fórumon! Kép

Hajnesz Kép nagyon ügyes vagy! A bromot negyed szemmel kezdd szedni, és érdemes esténként bevenni, hogy ne legyél rosszul tőle. Néhány nap után ajánlatos negyed szemekkel emelni.

Ivimóni Kép ne félj a HSG-től, minden rendben lesz.

Puszi
Noémi
Vendég

Megann Kép
Fölöslegesen ne szabdaltasd össze a hasadat, a fájdalom azért elenyésző és két nap alatt felejthető, mintsem egy életen át ott legyen a lapar hege a hasadon. Igaz, hogy csak egy pötty, de szerintem nyugodtan menj neki a HSG-nek. A nővér nekünk azt mondta előtte, hogy ha gyereket szeretnénk, ez a kis 10 perc töredéke sincs a szülésnek.
Úgyhogy hajrá, te is túl leszel rajta és nem lesz semmi baj. Ne aggódj!

Puszi
Noémi
Vendég

Sziasztok!

Rám férne valami megbízható jó doki!
Noémi, Borsó, én nem is tudom, miért szöszölnek ennyit az orvosok! Egy rakat embernek itt 1-2 hónap alatt meglett az összes vizsgálati eredmény.Nem értem, kutya legyek.
Tehát van valaki, aki kelet Budapest környékén XIV.XVI.XVII.kerület vagy Örs környékén tud valami megbízható, leinformálható, és elsősorban nem "JÖJJÖN VISSZA EGY ÉV MÚLVA" gondolkodású dokit???
Segítsetek kérlek szépen titeket, nekem még dokim sincs, nemhogy leleteim... (természetesen Boglárkerék utca az első állomás)

Köszi

Kép

Kép
megann

Noémi!

Te jó ég! Fogalmam sem volt róla, hogy a laparoszkópia vágásos viszgálat!
Te jó ég, bocsánat a tudatlanságomért!
VISSZAVONOK MINDENT, HSG HSG HSG!!!!!
Köszi hogy világosságot gyújtottál sötét elmémbe!
Ezer hála érte.
Puszi

Kép

Kép
megann

Megann Kép

Teljesen egyetértek Noémivel a laparral kapcsolatban. Ne felejtsd el, hogy azért az mégis csak egy műtét, amit mély altatásban végeznek, tehát intubálás, katéter... stb.
Utána a sebek gyógyulása is fájdalmas, hosszan tartó. Valaminta a hegeg egy életre ott maradnak !
Szóval szerintem először inkább a HSG, és ha muszáj, akkor a lapar. Tényleg gondolj arra, hogy a szülés sokkal rosszabb és hosszadalmasabb, mégis mennyire vágyunk rá, igaz ? Kép

Puszi
Borsó
borsó

Megann

Sajnos azon a környéken én nem tudok dokit, de hátha a többiek tudnak segíteni !!

Borsó
borsó

Megann
Ne félj annyira, próbálj arra koncentrálni, hogy ezzel is egy lépessel közelebb kerülsz ahhoz, hogy a pici babád a karodban ringathasd Kép! Ugye így mindjárt jobban hangzik! Engem méhen kívüli terhességnél műtöttek laparoszkópiával, és akkor megnézték a petevezeték átjárhatóságot is. Közben ugye nem éreztem semmit, de utána egy pár napig ha a hasizmaimat kellett használnom, az nagyon gyatrán ment, és ráadásul ennél altattak is. Én pedig attól féltem nagyon. Meg voltam győződve, hogy nem fogok utána felkelni. Ugye milyen gügye vagyok Kép!
Szóval azért gondold át ezt a dolgot, lehet hogy jobb 10 perc fájdolom árán túl lenni rajta.
Nyugi, ne aggódj nagyon!

Adri
adri77

Sziasztok!
Mindenkinek jó hétvégét és sok pihit!
Meg egy kis napsütést!

Kép

Hajni
hajnesz

Hajni!

De hogy irtal te is ennyit!
De akkor azt hiszem ezt a Karacsonyt nem felejted el soha!!!
Akkor most mar kezd nagyon izgalmas lenni a dolog, de tok jo, hogy mar igy tudod, hogy mi var rad, es mikor mi lesz kb!!!!
En is szedek bromot, felet estenkent, de nekem nincs tole semmi bajom!

Na, puszi aes jo hetveget mindenkinek!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: