A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Jó reggelt!
Kép

Remélem mindenkivel minden rendben!

Evilany! Egyáltalán nem nézel ki rosszul!!! Nem vagyok udvarias, nem mondanék ilyet, ha nem lenne igaz. Úgy nézel ki, mint egy kismami...

Írjatok már légyszi "Szilvi35 gondolunk Rád!" hozzászólásokat, mert hiányzik! Azért mert nem írok napi beszámolót csak egy bekukkot ... naaaa.... csak egy vesszőcskét .
szilvi35

Mi 2 in 1.
Éjjel nem aludtam. 11-kor Rennie, 1-kor keksz, majd újabb Rennie..mintha be sem vettem volna. Már ökölődtem a savtól...2-ig ki is olvastam a Patika magazint, majd nagy nehezen visszamnetem a hálóba és kihúztam 4:25-ig, míg apa kelt. Már reggeliztem is, de nem lett sokkal jobb..

A lábam viszont visszakaptam, olyan, mint régen volt. Sehol nem duzzadt.

babaimádó
Kép
babaimado

Barbcsi: Fem,ibion+2 kúp+1 krém.

babaimádó
Kép
babaimado

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

"Szilvi35 gondolunk Rád!" :D "Szilvi35 gondolunk Rád!""Szilvi35 gondolunk Rád!""Szilvi35 gondolunk Rád!""Szilvi35 gondolunk Rád!""Szilvi35 gondolunk Rád!" :D

babaimádó
Kép
babaimado

Évi, sztem jó a hajad!

babaimádó
Kép
babaimado

Jajj, csajok, Diáról olvasva megkönnyeztem a kis titkos nemű babát, írtam a blogjának a falára... de itt is gratulálok!!!! Itt bőgök, mint egy hülye... :oops:

Sok boldogságot, Áron!!!

Kép

Kép
xtina75

Barbcsi
Tanuld meg, hogy most már BENCE a főnök! Ő irányít!!!!! :lol: :wink:

Babaimi
Méhtevékenységet nem néznek???? :roll:
Akkor azt, hogy értékelik???
(Akkor az nem is CTG...cardio-szív...toko-fájás...gráfia-grafikus ábrázolás)
Patika :cry: :cry: :cry: :cry:

Vanilla
Téged is szivat Bence! :lol: :wink:

Szilvás
Enikő :lol: :lol: :lol: :lol:

Claire
Az egész lényedet csodálom! Azt a pozitív hozzáállást, ami az írásaidból lejön!
Költözés...én már csak ilyen vagyok... :oops: :wink: (keresem a helyem)
Családgondozót inkább a szociális munkáshoz tudnám hasonlítani. Angolul beszélgettünk (itt az a hivatalos nyelv). Van itt kb. 2000 család, hasonló felállásban, mint mi...apuka, anyuka, gyerek...bővebb család zömében a tengerentúlon.. a hasonló helyzet nagyon összehozza az embereket...
Mi még szerencsés helyzetben vagyunk, nekünk Európa nem idegen... nálunk apuka nem Iránban, Afganisztánban van, vagy egyéb háborús övezetben...

Bévi
Akkor miért van a szülőszék, ha nem szeretik használni????
Szüléskor nem inkább a te és a babád érdekét kellene nézni, mint a doktorét????
Hisztit el lehet ám különíteni az egyéb hangadástól... és a hiszti a felesleges!!!!

Évi
Jók a képek!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Katka
Bogi tud valamit az érkező tesóról? Mit fog fel a közelgő változásból?

Bekri
Frizura "gyári"... napi fejmosás, fésülés van max.... :wink:

Szilvi
Jó olvasni a reggeli szösszeneteidet! :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Szilvi35 RENGETEGET gondolunk rád!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
xtina75

Szombaton lesz 2 éve, hogy próbálkozunk... :cry:

Kép
xtina75

Kép szép jó reggelt

Kis jóslókon kívül semmi,ehh...úgyogy ma is ctg a program...

Bekri,nullás lepény,nem semmi!

Köszi a kép hozzászólásokat :oops: :lol:

Tina :( de most már Ti jöttök!!

Szilvi35 gondolunk Rád
Szilvi35 gondolunk Rád
Szilvi35 gondolunk Rád
Szilvi35 gondolunk Rád
Szilvi35 gondolunk Rád
Szilvi35 gondolunk Rád

Pécsiek,milyen volt a fagyizás?

Katka,köszönöm.

Babaimi,én lábam is visszakaptam :) úgy örülök neki!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Szép jó reggelt!!

Évi jó a frizurád és szerintem nem vagy fiús tök jó,hogy neked kehet rövid hajad nekem világ életemben hosszú volt,nah meg is szenvedek most vele mert nagyon melegem van tőle!!!

Ircsi de én is úgy gondolnám,a szülőszék azért van szüljenek rajta,de szülésznőm mondta ha ragaszkodom hozzá akkor meglehet próbálni vagyis lehet rajta szülni,csak elmondta nem nagyon szoktak,mert szerintem az eberek sem kérik és a dokiknak is tuti kényelmetlen és nem ajálgatják,tudod így kinézetre is a szobán is látszik régi és ragaszkodnak a hagyományos dolgokhoz,nem bánom csak minden rendben legyen,a szülésznő meg jó,hogy mondta mert nem pont én akarnék lenni az aki szülőszéken szül a orvos meg éppen nincs az eseményhez hozzá szokva vagy hasonló,próba baba soha nem szerettem lenni!De lehet ez azért gondolom így mert nem ragaszkodom hozzá!Hiszti nem akarok én hisztizni isten mencs amúgy is ilyen befordulós magamban tartom a dolgot fájdalmat,azt nem zárom ki nem fogok sírni érzékeny pillanatomban mert hamar megesik velem!Katus nagyon cuki én nem is győzöm leírni és betelni vele!!!

Claire én is csodállak,gyerekek család és még egyházban is laktok sokan,én nem biztos tudnám csinálni,sőt komoly munka hely,meg sok-sok tapasztalat köszönöm amit írtál!!!

Tina képzeld mi is két évet próbálkoztunk sok-sok gyógyszer meg követtük uh-al,peteérést,stb és abba hagytam a peteérés követést stb,és sikerült magától,szóval neked is letelt a bűvös két év,és sikerülni fog most már ennyi gólya megy hozzátok szóval nem lesz gond,már 3 el is indult vissza felé :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
bévi

Szilvi 35 gyere és csinálj jó sok pocakos képet és tedd fel nekünk!De már nem sokára nem lesz pocakod neked se szerintem!!!Sunyizol!!!

Kép
bévi

Egyre többet gondolok a szülésre,tegnap is azért akartam látni a szülőszobát,és nekem is fura mikor kimegyek az utcára és kérdezik még egyben,tegnap beszélgettem a szomszéd csajjal ő is abban a kórházban szült,csak neki császár volt,mert az elsőnél is az volt és megint ugyan úgy járt,elfolyt a magzatvíz,és nincsenek fájások,nem tágul semmit ha segítenek akkor sem,ezek szerint mindkét szülés benne van a pakliban,és ő 2 héttel hamarabb szült mint a kiírt idő!

Évi vigyázz magatokra és Tomika kis sunyis nem jön kifelé,nah de ami késik nem múlik,majd fogunk még élménykedni,milyen kis huncutok!!!!

Kép
bévi

Bévi köszi,ez volt a cél hogy a nagy melegben ne melegítsen,meg ki tudja mikor megyek megint(majd kihívom Clarikát :wink: )

Képzeljétek tegnap valamit láttam és fel akartam hívni apukám hogy elmeséljem neki :cry: :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi :cry: :cry: :cry: csodállak hogy ilyen jól bírod,igaz csak te tudod belül min mész keresztül,de nagyon erős ember vagy!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Sziasztok...

Vagyok én is, helyzet változatlan.

Szia Szilvi "vessző" :-) Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... ;-)

szilvás76

Sziasztok, jó reggelt!

Látom potyognak a babák :D

DIA, BRIK, MAZSKA HATALMAS GRATULA A BÉBIHEZ!!!

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Szamóca,vérnyomásod?
Enyém napok óta nem ment 130 fölé,ez is valami

evilany

Tegn. az én vérnyomim is 130 volt. Nekem még soha nem volt ennyi. 80-90 szokott lenni, a 120-nál írta elő a doki, hogy figyeljek rá. Mondtam ezt tegnap a klinikán, de zat mondta a szülinő, nem kell vele foglalkoznom. A vizeletem oké volt, megkérdeztem.

babaimádó
Kép
babaimado

sziasztok

még 2 in 1 -ben mi is :)

Szilvi35 gondolunk Rád!"

az éjjelem érdekes volt alig aludtam nem tudom miért és reggel korán fenn voltam .

Bencike szívat jól mondod ircsi de kijöhetne már .Képzeljétek reggel voltam lidlben venni szalámit mert elfogyott és haza fele jutott eszembe ugy ennék vanilliás karikát hát bementem egy ital és dohány diszkontban azt mondja ott az eladó ne haragudjon kisasszony ugye már csak napjai vannak hátra ???

:shock: :shock: :shock: huuuu én akorát néztem hogy egy férfi kérdez ilyent ??
Vendég

lányok normális az hogy se uh nem csinálnak se nem vizsgálnak meg ???
szinte semmit nem tudok mi van, mennyire vagyok kitágulva kivéve a 36 heti adat alapján mert akkor nézett a doki meg akkor már 1 ujjnyira nyitva voltam .
Tegnap meg azt kérdezték a kórházban vettek -e valami hüvelyi kenetet ezt nem értettem mondjuk nektek volt ilyen ???
Vendég

Kép 39+0 ma Kép

babaimádó
Kép
babaimado

Vanilla. nekem továbbra is 4 hetente van UH és vizsgálat, amúgy nem piszkál. Hetente NST. Jövő kedden leszek 40. hetes, akkor egy méhszáj vizsgálat lesz, onnantól napi NST a szülőszobán. a 36. héten vettek egy pálcikával kenetet, strepptococcus- tenyésztésre. Ha pozitív, akkor vajúdás alatt antibiotikumot kapok. Azt hiányolhatják. Neked nem volt?

szilvás76

Jó reggelt!

Melisch, szerintem is nagy rá az esély, a jelenlegi pillanatban.

Barbcsi, örülök, hogy már nincs depi….
Viszont, milyen más a kórházak véleménye a túlhordásról. Nálam szóba sem került ilyen még.
Csak annyit mondtak még, hogy többször kell menni CTG-re.
Most már kicsi értem, hogy miért voltál olyan lelki állapotban, hiszen 2 nap túlhordás nem is az igazán, lehet egy sima számolási hiba.

Szilvás, akkor egy cipőben járunk, csak nekem hétfőn telik le az időm. :oops:
És szuper neve lesz a kiscsajnak, Bende nagyon aranyos.
Férjem is ő választotta a húgának a nevet, ok náluk 9 év a korkülönbség. Egy osztálytársába volt szerelmes és őt Rékának hívták, így lett a húga is az.

Évi, nagyon csini vagy a képeken! :lol:

Babaimi, szép a pocakod! :lol:

Vanilla, kenetet mindenkinek vesznek a streptococcus fertőzés miatt. Ha ez lenne, akkor születés után a babának gyógyszert adnak, hogy ne legyen pl. tüdőgyulladása.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Én azt tapasztaltam, hogy minden orvos más-más protokoll szt dolgozik.

babaimádó
Kép
babaimado

Ma voltam az uccsó vizsgálaton. Pontosabban csináltak egy NST-t, megmutatták a Doki bának, akit nem is láttam, nem vizsgált meg. Biztosan ez a szokás.
Szilvás az itteni protokoll szerint nekem is keddtől szülőszoba, ott amnioszkópia és NST vagy CTG (nem tudom melyik) 2 naponta. Remélem hétvégén szaporodunk...

Iszonyat estém volt....

Ja!

Kedves Babaimi, Ircsi, Evilany, XTina, Bévi, Szilvás és Vanilla! Köszönöm, hogy gondoltok rám :wink: Jól van na! Nekem is ér néha "izének" lenni :oops:
(most megint elvagyok egy darabig)

Babaimi! A nyomásom nekem is jellemzően giga alacsony. Tegnap nagyon ugrált. 90/60 és 135/79 között... Szerintem front.
szilvi35

Megjöttem,minden OK az öcskössel,de kibújni nem akar...fickándozik vidáman.

Babaimi,a terhesség végén amúgy is nagy teher hárul a keringésünkre,lehet ezért is magasabb,meg az összevissza idő...

Szilvi35 :wink:

Vanilla a saját dokidhoz jársz és nem vizsgál meg? UH mondjuk nekem se volt 36.hét óta(azaz magánrendelőben,BPD mérés és magzatvíz kukk szinten)

Hétvégén is be kell mennem nst-re a terhespatológiára,hétfőn meg 10:30-ra,Limo te is valahogy így mész nem?

evilany

Érdekes, hogy a kettős front sem mozdítja kifelé ezeket a picúrkákat! :D

babaimádó
Kép
babaimado

DE hát augusztusi babák és július van még :lol: .

Évi, Szilvi, örülök a jó híreknek, hogy minden oké.

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimi,aha,1 napig :lol:

evilany

Belénk ékelődtek :shock: :shock: :shock:
szilvi35

Kép
:lol: :lol:

Kép

Kép

babázni akarok....

evilany

de cukik..
Tegnap a klinikán épp látogatási időben jártunk és kint ültek a kismamák a picikkel meg a rokonokkal...annyira édes volt az összes pici...persze a látogatóktól nem lehetett közlekedni..volt, hogy 2 idősebb nőre 3* rászóltam, mire arrébb ment, hogy eljussak a szülésznőhöz...

babaimádó
Kép
babaimado

bocs nem voltam gépnél feküdtem olyan fáradság kapott el inkább aludtam egyet

lányok nekem nem vettek olyan kenetes izét nem értem ????? miért!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Még mi is egyben. Betöltöttük a 39. hetet, ezt se hittem volna. :shock: Pedig az éjjel volt egy kisebb vihar, leszakadt az ég, de ez se hat. Mi mindenre fityiszt mutatunk... :lol: :lol: :D :D

Szilvás! Férjednek nagyon boldog születésnapot kívánok!!! Meglephetné a kislánya azzal, hogy megérkezik ma. :wink: Enikő: szép név nagyon, a blogodban olvastam, hogy végül ez a befutó. A férfiak már csak ilyen erőszakosak. :)

Bévi! Ezen nagyon jót röhögtem, hogy anyuka nyomott egyet, és meglepődött, hogy dehát a filmekben nem így van... :lol: :lol: És tényleg szuper, ha ilyen jól megértitek egymást a szülésznővel. :wink:

Évi! Pedig mostanában többet iszom, mint ezelőtt, de igyekszem még többet inni akkor. Lehet, tényleg ettől van. És szerintem is nagyon jól nézel ki a képeken!!! :wink:

Katka! csak óvatosan a pakolászással! Árvíz utáni helyzet: :( :(

Bekri! Köszönöm, hogy gondoltál rám! :roll: :roll: Én is kíváncsi vagyok, hogy a 160 cm-hez és 56 kg-hoz (bár lehet azóta több :D) mekkora baba társul... :roll: Most olvastam, hogy ezen a héten megnő a magzat hasa. Kérdem én, hova? Mikor már most akkora pocija van, hogy 3 hete az egész uh képe a pocijából állt! :D :lol: :oops: Betöltötted a 40. hetet? :shock:

Szilvi35 gondolunk rád, Szilvi35 gondolunk rád, Szilvi35 gondolunk rád nagyon nagyon sokat! :wink:

Babaimi! Én a vihartól nem aludtam. Fél 3tól negyed 4-ig az órát bámultam. :? Szép a pocid! :)

Ircsi! Megtanultam, hogy Ő a főnök! Készen állok, hogy bármikor engedelmeskedjek neki és menjünk szülni!!! :D :D Nagyon érzem tegnap óta a menjünk, szüljünk, akarom, csináljuk érzést!!! :oops: :roll:

Tina! Ennyi sok gólya, amit küldtünk Neked, már biztosan célba talál!!! Én már nagyon várom, hogy arra a jóhírre jöjjek, hogy ott a baba a pocidban!!! :wink:

Én örülnék, ha még júliusban megérkezne Bence. Mert akkor szépen jönnének a szülinapjaink: enyém 5. hó, Bencéé 7. hó, apájáé 9.hó... :roll: Na de ha neki aug tetszik, akkor aug tetszik. :D De már én is úgy babáznék!!!!! :roll: :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Vanilla! pedig kötelező mindenhol szerintem az a kenetvétel!!! Bár nálunk a 26. héten vették le, többieknek a 36. héten, de megcsinálták és ez a lényeg. Mert ha ez pozitív, akkor antibiotikumos kezelés kell, és szülés alatt is adnak antibiotikumot. Nem értem, neked miért nem volt. :? Biztos nem volt??? Nézd meg a leleteid közt, hátha!

Kép

Kép
barbcsi

Sziasztok!

Köszönöm a dicsérő szavakat, igazán jól estek. Bár én azt gondolom, h ezeket a tulajdonságokat kaptam, vagy hogy mondjam, mindenestre örülök, ha pozitív dolgok jönnek át, mert azon azért én is mindig dolgozom magamban. (és csak szegény családom, meg közeli barátaim tudják, h nem feltétlen sikerrel :lol: )

Látod Ircsi, nekem meg ez nem menne, szegény röghöz kötött bika szülött :lol: :lol: Utazni szeretek, de a "székhelyemet" nehezen helyezném át! Én meg azért külön szoktam örülni, h orvos létedre nem vagy szakmaliag elfogult, lásd szülőszék, gyógynövények, stb.

Szülések: nekem is pont az jutott eszembe, h még nincs is augusztus!!! Szóval a hónap első topic bébije hely még kiadó! :lol:

Kor: egyébként még mindig nehéz mondanom, h 40, és nem is érzem magam annyinak, de hát mindig ilyen későn érő voltam!! :lol:

Évilány! Ismerős ez a dolog, szörnyű, és még sokáig tart. Nekem a szüleim még szerencsére megvannak, de azért vannak olyan kedves halottjaim, akikkel mai napig szoktam így járni, sőt néha "látom2 is őket az utcán, aztán rájövök, h nem lehet! :(

Sz35! Azért gondolunk rád, csak nem írjuk mindig ide :D !

Együtt lakás: igen, nem állítom, h nem kíván alkalmazkodást, de rengeteg előnye is van, főként, amióta gyerekeink vannak. (fiatal házasként kevésbé igényled :lol: :lol: )
Meg arra is szoktam gondolni, h egy társasházban meg idegenekhez kéne alkalmazkodni, az sem jobb sokszor!
És hát a gyerekeknek ez a majdnem klasszikus nagycsalád egy álom, csak még nem fogják fel, milyen jó dolguk van!!

Megyek ebédet főzni, mert ebből a bölcselkedésből nem élünk meg!

:D Claire
claire

nincs megnéztem de nekem nem adhatnak ha baj lenne viszont van egy olyan papírom a kardiológus állította ki 1 éve talán azért ?
Vendég

Szilvi 35 GONDOLUNK RÁD!!! :D :D :D

Vérnyomásom akkor volt magas mikor 1 hete bementem, akkor 153/100. Sztem sok, mert nekem alapból max 110. aztán ma reggelig nem ment 120 fölé, ma viszont már kétszer mértem 141/95-öt. Filózom hívjam e a dokit. Elvileg a vizelet oks.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

nekem negativ lett a streptococus, 36. héten vették le

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

sehol senki?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Szamoca, én itt vagyok, de csak olvasó üzemmódban.

Nekem már a 26. héten levették a kenetet, és nekem is negatív lett a strepto. :wink:

Most épp "gonosz" anyukát játszom, nagyon lusti a picim ennek az újabb hidegnek köszönhetően, hát aktivizálom... Republic: Jó reggelt kívánok-ot kapott jó hangosan... :oops: :D :twisted:
Be is indult tőle... :roll: Rendes gyerek. :D Kérem szépen, olyan nincs, hogy nem mocorgunk, mert alukálni akarunk egész álló nap, nem szabad apura, anyura a frászt hozni! :wink: Vagy csak készül valamire...? :D

Többiek? Mindenki szülni ment tán? :lol: :lol: :roll: :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Én is jöttem kicsit aludtam meg nem csináltam ma semmit ez egy kényeztetős nap,majd sterilizálom a dolgokat ennyi lesz más semmi,de lehet azt is csak holnap,Mi hétfőn szülünk megbeszéltem Lilivel :lol: :lol: :lol: nekem csak a páros számok a kedvenceim és ez berögződés a kocsiban a hangerő párosra veszem meg ilyen hülyeség,kedvenc számom 8,2 szóval hétfőn mi jövünk!2010.08-02 TISZTA PÁROS SZÁM!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Barbcsi örülök,neki jobban vagy nagyon befordultál és az nem tesz jót nektek itt a főnökök már nem mi vagyunk,mikor még megvolt a boltom volt olyan badynk KICSI VAGYOK DE ÉN VAGYOK A FŐNÖK!!!ezt akkor meg is jegyeztem gyorsan :lol: nálunk két napi eső után ma jó idő van örülök neki!!

Vanilla nekem se vettek ilyen kenetet én rá is kérdeztem ebben a kórházban nem szokás :shock: :shock: :shock: kicsit stresszeltem eleinte rajta,de senkitől nem vesznek,kérdeztem a szőlésznőt is és ő is mondta itt a doki nem szoktak,hát most akkor nem tudok mit tenni,ha több száz nőnek és gyereknek nincs baja nekünk se lesz,uh nekem volt de méhszájat nem néztek már elég rég óta,legközelebb mondom a dokinak,de lehet addigra megszülünk,szóval nagyon lazán veszik,de még mindig jobban a körülmények mintha itt szültem volna a mi városunkban,szerintem ne aggódj én próbálom pozitivan felfogni,nem lesz semmi gond és kész!!!

Évi Tomika időben jönni fog hisz még augusztusig van egy kis idő :lol: :lol: :lol: szófogadó gyerek nem jön hamarabb!!

Claire tudod nagyon jó lehet ha a gyerekek nagy családban nőnek fel mármint közös lakás,biztosan jobb mint idegenekkel lakni,de ehhez azoknak az embereknek is úgy kell állni akik együtt laknak mert hiába ha furkálják egymást akkor nem éreznék jól magukat,és nálunk a mi családunkba ez lenne,tesói részről,ezért írtam jó,hogy így tudtok együtt lenni!!!!

Szamóca csak pihenges neked az kell ügyelj nagyon magadra!!!

Kép
bévi

Ircsi, többiek. Most 1,5 hete szült egyik babanetes ismerősöm ugyanabban a kórházban, ahol én fogok és őneki sem néztek fájásokat a ctg-ken.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,

mi is 2:1 vagyunk, mondjuk, nekünk még van időnk bőven, bár ki tudja, nem feltétlen a papírforma a nyerő, a gyerek végülis nem olvassa odabent a kiskönyvemet :) :) :) .

Én ma extra morcos, nyűgös és rosszkedvű vagyok. Túl vagyok egy újabb, majdnem megfulladtam a saját savatól éjszakán, folyamatosan bugyog ez az undorító gyomorsav, fája gyomrom, hányingerem van, nem kapok levegőt. A gyerek olyan érzésem van, mintha már a bordáim alá is beköltözött volna, szinte csak állva bírok létezni, akkor is homorítva :roll: :roll: .

Na de nem rontom itt a levegőt.

Strepto-kenet: nálunk a doki a 36-38 hét között veszi le, a kötelező protokoll része, nekem tegnap vették le. Furcsa, hogy többeteknél nem nézik.... nem egy országban élünk? :shock:

Vigyázzatok magatokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Én is itt,szundi után. Most porszívózni fogok.(csinálok én már mindent... :roll: )

Bévi nekünk hétfőn lesz a házassági évforduló...a végén még azt is itthon töltjük...
Tomika egész nap ficereg mocorog...jól elvan

Nekem a kenetet a 34.héten vették le a kórházban és negatív lett.

Sucer,gyomorsav :evil: :evil: nagy a babád már te meg pici vagy :?

evilany

Barbcsi, Claire, Szamocamoca! Köszi a lélek simit (megemlékezést rólam) :)

Irigylek mindenkit, aki tud aludni. Eddig csak éjjel nem ment, most már nappal sem bírok csalni. 6-os látásom van a fáradtságtól, idegbajos vagyok, nyom - húz a hasam minden felé.... áhhh, nem folytatom. Jön az arcomba a ventilátor, pedig nincs is meleg csak nem kapok levegőt :( Most már jó lenne, ha Tiva is kíváncsi lenne az én fejemre.
Van itthon nyomásmérő, az rendben van aránylag... minimálisan vizesedem..meg nem görcsölök. Gyakorlatilag semmi bajom sincs a kimerültségen kívül. Már kb. akkora a hasam, mint én magam.
Most elkezdett csuklani... esküszöm gondolatolvasó... Kép
szilvi35

Babaimi
Szép a pocakod!
De szeretnék én is nagypocakot! :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Szilvi
Legalább vicces hangulatban vagy! És ez jó! :lol: :lol: :lol: :lol:

Claire
:lol: :wink:

Barbcsi
Fogod még azt kívánni, hogy alukáljon egész nap! :wink:

Kép