Sziasztok!!!
Aztaaaa micsoda babaesőre jövök!!!!
Hatalmas gratula Diának, Briknek, Mazskának, jó egészséget, sok boldogságot és sok sok tejcsit kívánok!!!!
Számomra örömhír: elmúlt a depim, amit egyrészt Nektek köszönhetek, másrészt az én édes férjemnek.
Ugyanis ma voltunk nst-n, találkoztunk a dokimmal, aki csodálkozott, hogy pocakosan lát még

. Ezt le kell írnom. Vigyorgott nagyon, előre köszönt, rámnéz, nézi a pocim, jól vagyunk, minden rendben? Mondom igen. Nstre? Mondom igen. Aztán amíg bent voltam, Tomitól kérdezi, még mennyi van? Erre ő: hát... negyed óra.

Dokim kicsit csodálkozik, pontosít: mármint mikorra van kiírva: ja, aug. 6. Jó is lett volna, ha csak negyed óra lett volna már.
Nst-n 3 kismama

is volt, akik szombatra vannak kiírva, meg is jegyezte a nővér, ezek a babák nem igazán akarnak kibújni, nagyon szeretnek odabent...

Aztán alig találtuk meg a Bence szívhangját, mert egyfolytában elszökött... És teljesen lent találtuk meg.

Én már azt hittem, hogy az lesz, hogy na irány a szülőszoba.

De állandóan meglógott, nagyon elemében volt szerencsére. De a nővér azt mondta, hogy te kis szökött veréb, ha egyszer kibújsz onnan, én elnáspángollak.

Ő egyébként a dokim asszisztensnője, nagyon bírjuk.

Aztán vérnyomásom: 77/62

Kérdezi a nővér: hova csökken még??? Nem baj, legalább szülés közben nem fog az egekbe szökni, talán majd akkor ütöm a normál alsó szintjét.

Bezzeg a pulzusom Bencéével vetekszik: 150... Legközelebb hétfő 10 óra, ha lesz legközelebb.

Azon is okosodtam, hogy a szülészorvosok 24 órás ügyeletben vannak, reggel 7től másnap reggel 7ig. Kiírtam 5-éig kik ügyelnek.

Azt is megtudtam, hogy napi 4 pelust adnak a kórházban, ami valljuk be, édes kevés, ráadásul 2-es méret... Úgyhogy pelenka is odakészítve.

Ma már olyan hangulatom van, hogy gyere Bence, amikor csak akarsz, készen vagyok, bármikor megszüllek! Csinálhatjuk!
Az én édes férjem elvitt engem Balatonfüredre, ahol 2 órát sétálgattunk, beszélgettünk, nevettünk rengeteget, nagyon jól éreztük magunkat. Rájöttem, ha stresszelek, csak ártok magunknak, és úgy döntöttem: rábízom magam teljesen a mi picinkre!!! Előbb-utóbb úgyis kibújik!

Így negatív gondolataim kivágtam a kukába, és jól érzem magam újra.