Kubuuuuu!!!!!!
Jjajj de izgi vagyok
nagyon várjuk a híreket és a képeket és hatalmas mega giga drukk, hogy ne kelljen nagyon megszenvedned Lizával
Aztán majd néha, ha Marci és Liza engedik, egy picit kukkants be hozzánk
Woody!
Nagyon a végén jársz te is Lilivel!
Küldesz képet?
Lukácsné!
Neked szigorú pihi van, mert már nagyon finish van!
Luca!
A Fer 14-et elkezdhetitek, de a Cetebe adagot és az E vitamint ne hagyjátok abba! Attól nem lesz több, de a fertilitásra jó hatással van és sokkal nagyobb lesz tőle a spermiumok feje és az fontos a lombiknál nagyon, mert abban van a DNS!!!! Úgyhogy NE hagyjátok abba!!!!!
Torkom már a múlté!
Biztosan jót tett neki az is, hogy úgy 3-4 hét távlatában kioperáltam egy 5 mm-es üvegszilánkot a kezemből! (elestem és belement valami, és azt hittem, hogy szálka, vagy pici kő, de nem tudtam kiszivatni paradicsommal, meg kinyomni sem, se kiszúrni tűvel, így haza jöttünk a Balaton Soundról, és felvágtam az oldalát (addigra kb 1 hónapja volt már benne
Angi!
Nagyon drukkolok holnapra! Egy pillanatra se adj fel semmit! Az utolsó pillanatig buzdítsd őket!
Béka!
Én is a reggeli pisire voksolok!!! Az a tuti ilyen korai állapotban!
Hajrá hajrá
Sajti!
Hol vagy?
Nálunk:
Ma voltam kedvenc szívem csücske Lintner Tanár Úrnál
És megkaptuk a zöld jelzést! Nagyon megvizsgált uh-val is, és mindenhogyan, és minden nagyon ok!
SŐŐŐŐT, még a 2 baba visszaültetést is megengedte
Nem hagy cserben és végigcsinálja velem
ééééés jövő szerdán megy Lac spermavizsgálatra, és utána megyek a BMC-be, és kezdhetünk
ééééés ma valószínű kiszabadult egy nagy petém, és még van 2 bal oldalon és 1 jobb oldalon
És a méhnyálkahártyám már most tizensok mm volt
Azt mondta, rám néz és terhesnek kell lennem
Úgyhogy jövő héten beszélek K2 ügynökkel és indulhatunk újra, a testem és a lelkünk is nagyon várja
Most eldugulok! És bár hülyén hangzik, de nagyon örülök, mert megint felgyúlt a fény az alagút végén
Puszi mindenkinek!

egy könnyű és gyors szülést kívánok, még egy kicsit tarts ki!!!! jó, azért a kórházba még érjetek be