A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 októberi babák

lynnn:ha jól láttam akkor az elején van az 5 ágyas szoba vagy a közepe felé!? attól aggódom,hogy én ne zavarjak mást mert horkolok sajnos :roll:
inkább zavarjon más,persze azért ne durván,de kibírom azt a 3 napot!tényleg!hamarább ha minden okés nem lehet hazajönni? :) jó kérdés mi!?

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Tünde. 7 év múlva megkérdezlek hol és mi fáj amikor reggel felkelsz :D
3 éve kezdtem el érezni, hogy "öregszem"... de csak fizikailag.

Kriszta
Kép
cherryke

Ice. Milyen kiságyat szeretnél? Sima rácsos, vagy kombi, vagy pelenkázós? Ikeába vannak... Nézd meg a neten.

Kriszta
Kép
cherryke

cherryke:sima rácsos !nem kell kombi van komód!de nekem jó használt ami jó állapotban van persze!olyan pelenkázóm van amit rá lehet tenni a kiságyra.de azért szétnézek az ikeába,köszi

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Szia Cherryke!

Remélem nem haragudtál meg, de oké beszélünk 7 év múlva, amúgy már most érzem az 5 éves különbséget is, tgehát utira igazad van!

Tünde
btunde

Csajok,
Ti aztán termeltetek rendesen, alig győzetem olvasni. :lol: :lol: :lol:

Lina,
gyerekorvosnál is van elvileg körzeti- azért elvileg mert ha falun laknál ott nem lenne csak felnőtt - akinek kötelező lenne elfogadni a baba kártyáját. De ha találsz valaki mást és vállal, neki is leadhatod. Tényleg az a legjobb ha valaki ajánlja. Nálunk így volt és nagyon bevált a doktor néni. Én mondjuk szülés után hívtam fel, hogy vihetem-e hozza BB-t. És mivel nem hozzá tartozunk körzetileg a babát a saját védőnőmnek is le kell vinnem. De ő legalább a faluban van.
Apartman ügyben nem tudok segíteni. Édes a csomag.

Gira,
biztosan oka volt annak, hogy így történt.

Kata16,
én is elkezdtem vásárolni a kórházos cuccomat. Már van egy hálóingem és 1 csomag betétem. :lol:
Boldog évfordulót!

Tavasziszél,
Brigivel az elején én görcsös voltam, de ahogy összeszoktunk már sokkal bátrabb lettem. Most nálunk is többször ki kell majd mozdulni, már Brigi miatt is.
Nem semmi két gyerek mellett tanulni! Nem irigyellek, de biztos ügyes leszel.
Sajnálom a keményedést.

Dinuci,
nálunk gombaleves van és sült oldalas krumplipürével. Bár úgy emlékszem te nem szereted az oldalast! :wink: A pocakot én is nehezebben viselem, és még 2 hónap! Ami meg még mindig az agyamra megy amikor megállapítják, hogy mekkora. Szerintem le fogok valakit ütni a végén! :lol: :lol: :lol:
A mosást majd a 35-36. héten tervezem elkezdeni. Most a padláson vannak!

Sissy,
nagyon édes a kiscsaj a képen!

A szoptatás és a mellméret tényleg nincs összefüggésben. Nekem szerintem átlagos volt a mellem 75 B-s, most valamivel nagyobb. Az első pár hét volt gázosabb amikor jobban bedurrant, de aztán beáll a kereslet-kínálat. Sokat kell először mellre tenni a babát és nagyon sokat inni. Én is fejtem és fagyasztottam, de BB is csak ciciből szerette. Így most biztos nem fogok fagyatgatni.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

[quote="iceberg"]c írta:icebergherryke:sima rácsos !nem kell kombi van komód!de nekem jó használt ami jó állapotban van persze!olyan pelenkázóm van amit rá lehet tenni a kiságyra.de azért szétnézek az ikeába,köszi

http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/00115751

Ilyet hoztunk el amikor a mi ágyunkhoz vettünk matracot. 10 Ftért el lehetett hozni :D

Kriszta
Kép
cherryke

Kép

Kép

Kép

Csináltam kis kedvet,hogy hozzátok a pocak képeket... :) ezek múlt hetiek...

Hú,én nem is tudom,mit hol fogunk megvenni...Mondjuk én sokkal jobban meg vagyok ijedve,tényleg 100 körül ki lehet mindent hozni??

Anyós-konfliktusokat sajnálom,jobb lenne,ha mindenhol ok lenne a viszony.

A Margitban 3 ágyasok a kórtermek,remélem,hamar haza jöhetünk,nem bírom a kórházat!!

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

[quote="btunde"]S írta:btundezia Cherryke!

Remélem nem haragudtál meg, de oké beszélünk 7 év múlva, amúgy már most érzem az 5 éves különbséget is, tgehát utira igazad van!

Nem vagyok sértődős típus. Bnőm 2 évvel fiatalabb, és amikor elkezdtem nyavajogni, hogy itt fáj ott fáj, kiröhögött. 2 év múlva én röhögtem rajta.

Kriszta
Kép
cherryke

Sissy, ha nincsenek óriási igényeid, akkor ki lehet hozni. Igényen nem azt értem, hogy kell vagy nem kell. Ami kell, meg kell venni. De nem mindegy, hogy hol és milyet. Körül kell nézni a neten. Én is ott keresgéltem.
Ma megyünk csak azért az ikeába, hogy lepedőt vegyünk a babának.
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/50113938

Nem akarom reklámozni az áruházat, de ilyen jó áron nem találtam.

Kriszta
Kép
cherryke

Kép

Tegnap esti. De én nem vagyok ám 27+5 amit kiír. Visszaminősítettek 1 héttel. Tehát 26+5 vagyok.

Kriszta
Kép
cherryke

Holnap reggel védőnő. A sülyomra nagyon kiváncsi vagyok, mert most belehúztam az evésbe :D szerintem már 65 leszek. Az +8 kiló :D

Kriszta
Kép
cherryke

Sissy: Nagyon ari a baba kép, és a pocakod is. Na én nem is tudtam, hogy 3 ágyasak a kórtermek :oops: Nagyon izgultam, hogy mi lesz a véleményed a 4D-ről. Nálunk sem volt egyszerű, nekünk is bújkált a törpi, és az utolcó pár percben mutatta meg egy pillanatra a pofikáját. Tettem fel a közösbe képet.
Hát én nagyon durván belehúztam, nagyon sok édességet zabálok, pedig eddig nagyon szépen tartottam magam:( Nálam sem látszik, csak a pocin, meg a popón ,állítólag nem nagyon. Hát én 10 kilónál tartok, bár amit a védőnő néz, az 8 kiló szerintem
Jól belehúztatok. Tegnap este óta. Hát én sem tudom mikor kellene kimosni a rucikat, bár a párom augusztus közepén csinálja meg a gardrobszekrényt. Szóval, szerintem utána tudok csak mindent szépen kimosni.
Cherryke: Neked is nagyon édi a pocakod.
Hát remélm is, hogy mocorogni fog, mert mikor nem mozog tiszta ideg vagyok, hogy biztos valami gáz van.
Igen tudom, hogy ennek így kellett lennie, csak hát úgy nehéz megemészteni, még ha csak egy pár hetes magzatról van szó, de most már kárpótol Bogyika.
Én is akartam, jelezni, hogy az IKEA-ban tényleg nagyon jó áron vannak a babafelszereések, csak lestem. Azt hittem ott is el szállnak az árral. Tegnap voltunk 2 bababoltban a 18-ban. Tök jó áron vettünk cuccokat. Ha valakit érdekel akkor megírom a bolt nevét. Hát mi még mindíg a babakocsival nyüglődünk, remélem, hogy csak megtalálom az igazit:)
gira06

Sziasztok!

Köszönjük a szoba dicséreteit!

Cherryke
Nagyon jó zenét játszanak a párodék! :lol: :wink:

Lynn
Nálunk az egész lakás dulux-szal van festve...

Ceyla
Szép lesz a mesefal :lol: :lol: :lol:
Szülés után majd kell a kimozdulás... különben egyenesen a depresszó karjaiba rohansz majd!
Fog majd hiányozni a felnőtt emberekkel folytatott kommunikáció!

Nálunk 7 év, inszeminációk, lombikok sora kellett, ahhoz, hogy most Noel a pocakomban legyen...

Kri
Nálatok apa nem mehetett be a vajúdóba? Akkor tényleg szükséges a szülésznő...
Nálunk elszeperáltak a vajúdók, apuka végig ott lehet...

A DOTE-n adnak mindent...

Mikor fog születni Noel? Amikor megérik a körme.... :wink:

Én nem hiszem, hogy üvegbúra alatt, steril környezetben fogom tartani Noelt.
Már eleve...itt vannak a kutyáink... :wink:

Tavasziszél
Gratulálok a felvételhez!
Jó szak! Melyik suliban van ez?

Mares
Nekem is kicsi cicim van. Barátnőim, akik szoptattak azt mondták, hogy nekik se nőtt meg nagyon... :wink:
Mozgás: én még most is hetente 1-2-3-szor járok úszni :wink:

Sissy
Nagyon édes a kicsi lányod!

Szépek a pocakok :lol:
Vendég

Kép
Vendég

Cherryke:Édi a pocid!Én sem értem,mert én is meg voltam győződve,hogy mindkét oldalon rugdal,akkor meg hogy feküdhet hosszában? :)

Gira!Édes a Baba!Jól látom az egyik képen a rám szakadékban vagytok?Mi is voltunk,izgi volt... A Margit honlapján nézd meg a szülészetet!Ott láttam én is!

Kata:7 év...nem semmi a kitartásotok!!Gratula!

Köszönjük a dicséreteket!

Piercing:Én is kivettem,mert nyomott,de időnként este fürdésnél beteszem,majd kiveszem,így remélem,nem fog beforrni!!

10:9 a fiúk javára.... :D

Szilvi

sissy01

Kata: Átírhatsz engem 27 hetesre. A baba neve: Hunor.

Tegnap az ikeába, levágtuk a nagy kört 2 helyen is. 10 perc alatt végeztünk :D lepedő tényleg jó. Fehéret vettünk, mert már sok lesz a kékből :D

Patikába be kellett mennem, és megméredzkedtem. 64,6 kg :D
57-ről indultam :D

Gira: Én is elég sok édességet ettem az elmúlt 1-2 hétben. De csak azért mert van itthon :D na most elfogyott, úgyhogy nem fogok csokizni. Pedig, hogy mondtam pár héttel ezelőtt, hogy hogy lehet annyi csokit megenni. Meglehet enni :D :D
Párom mondja, nem látszik az a majdnem 8 kg, ne aggódjak. Mondtam neki én nem aggódok. Lesz időm leadni szülés után.

Kriszta
Kép
cherryke

Egyszer egy ismerösöm mesélte akinek 3 gyereke van a következöt: Az elsö babánál, ha leesik a cucli azonnal kifözöd, sterilizálod, a másodiknál már gyorsan lenyalod a cuclit, a harmadiknál pesig már az sem baj ha a kutya hozza vissza a leejtett cuclit. Ez nekem nagyon tetszettt és van benne igazság :)

Edit, örülök, hogy elökerültél és minden rendben. Azt a 3 napot én is irigylem egy picit.

Kata 7 év próbálkozás nem lehetett könnyü, de tetszik a hozzáállásod a dolgokhoz. Mindig ugy gondoltam és persze meg is értettem, hogy akinek ilyen nehezen jön össze a baba azok nagyon féltve és bura alatt neveleik a gyereket.

Sissy, Cherryke szépek a pocakok.

Próbáltam én is képet rakni, de nem tudtam ennyire lekicsinyiteni, segitene valaki. ?

Nekem szerencsére a kórházi csomagom, csak a fogkeféböl kell álljon és melltartóból, a többit mind adják a kórházban. Se hálóing , se betét, se bugyi, se a babának ruha, semmire nincs szükség most hogy igy gyorsan átgondoltam. Ezeket pedig ha nagyon gyorsan kell menni szülni akkor a férjem is be tudja hozni. Persze azért a ruhát amibe hazahozzuk a babát azt mindig elökészitettem, mert ha a férjemen mulna, hazahozná egy lepedöben is. :)

Majdnem elflejtettem, voltunk szerda este az orvosnál, minden renben volt a kiscsaj már 1 kg felett van és 34 cm. Fejjel szépen lefelé van ezért érzem, hogy mindenhol ott van, amikor elkezd mozgolodni kézzel lábbal. Hát én ezen nem kell aggódjak, hogy ma mozdult-e már meg a babám, mert elég aktiv sajnos. Például nem is engedi, hogy a baloldalamra feküdjek, addig rudos amig meg nem fordulok. :)
A fiukat is vittem az orvoshoz, hát nagyon élvezték, kérdezgették, hogy az ott mije a babának amit éppen látnak. Nagyon aranyosak voltak, gondolom igy egy picit közelebb kerültek a kistestvérükhez.

Itt a tegnap déltöl esik az esö folyamatosan, ki se lehet bujni a házból, remélem nem tart sokáig.

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

KAta: ELTE-n van ez a szak ingyen okj-skent.

Babakelengye: nekunk a patikai szereken kivul mindne megvan, meg a bolcso meg nincs nalunk es a hordozo( az kolcson lesz) , meg a mellszivo motor resze.
Mondjuk nekunk igazabol ha semmit nem veszunk is minden megvan:)
Amit vettunk az a babakocsi, a bolcso lesz, bele lepedok, pelenkak( moshato) es a szemelyes dolgok, cumi, cumisuveg, mososzer, torlokendo, stb...
Mar csak a korhazi cuccos kell.bar az se olcso de probalok sokmindnet teszveszrol levadaszni, pl most vettem garmastant, halos bugyit, szoval mar csak betet kell, melltarto betet, papucs, tan egy haloing.
Eleg szukos a keret igy mindenbol a legolcsobbat vadaszom:)

HA valakinek az ikeas kisagy jo es tenyleg hasznaltat akar tudok egyet elado, kokuszmatraccal, sot legzesfigyelot es merleget is, egy kedves anyuka ismerosom arulja. HA valakit erdekel reszleteket kerdezek tole.

tole kaptunk tegnap egy rakat kis ruhacskat is. MErt hogy nalaunk Annanal is igy volt volt nekunk par de a java mindig kolcsonben volt, igy gazdasagosabb volt:) nah meg a helyet se foglalta annyira a kinott ruha:)
Es meg igy is alig fernek az agynemu tartoba Anna kinott ruhai, ugye 62tol 86ig meret, az azert sok.

Van meg valaki aki nem bir aludni ejjel???
En kezdek ebbe beleorulni! Ma ejjel is ket orat gubbasztottam a kanapen, es olvastam pokroc alatt kislampaval nehogy felebresszem a csaladom( az atka hogy nincs zarhato szobank).
Asszem lesek valami homeos "altatot" mert oktoberig zombi leszek.
Ismeros a szitu mert Annaval valo terhessegnel se tudtam aludni, bar epp a vegere javult igy nem mosogato rongykent vartam a babat.

KépKép
tavasziszel

Iceberg,
A legtöbb korházból nem fognak előbb hazaengedni, mert 72 óra minimum benttartózkodás után adja meg a TB a megfelelő anyagiakat a kórháznak a szülés és ellátás után. Legalábbis a szülésfelkészítnőn nekünk a SOTE II-ne ezt mondták.

Szilvi
KépKép
ceyla

Tavasziszél,
Hogy a mit vettél? "garmastant" :oops:
Én még úgy alszom mint a tej, szerencsére. Különben itt a munkahelyemen nem sok hasznomat vennék... Remélem még így marad egy darabig...

Szilvi
KépKép
ceyla

Tavasziszel:Én tök jó alvó voltam,és most minden második éjszaka necces.Pisi-járatok,meg alig bírok elaludni...Szörnyű!És azt mondják,aludd ki magad szülés előtt. :)

Szilvi

sissy01

Én sem tudok aludni éjjel. 2 órát szundizok, aztán forgolódok, pisijárat, kínlódok.

Na voltam a védőnőnél. Néztünk szívhangot, nagyon kalimpált neki :)
110/70 a vérnyomás. A súlyra nem mondta, hogy vegyek vissza, úgyhogy nem gond :D

Kriszta
Kép
cherryke

Tavasziszél, nekem nagyon változó az alvás. Korábban ébredek, mint a terhesség előtt, és néha van nagyon rossz éjszakám. Olyankor átmegyek a másik szobába olvasni vagy tévézni. Most, hogy hűvösebb volt, jobban aludtam. Tegnap viszont az esti filmnézés alatt megettem egy negyed dinnyét, emiatt kétszer is felkeltem éjjel :roll:

Ice, nem hiszem, hogy hamarabb hazaengednek a Jánosban sem. Ha délelőtt szülsz, akkor a 3. napon, ha délután, akkor a 4. napon mehetsz el :( Császárnál csak a 4. napon. Sajnos nem tudom, melyik kórterem hova esik, de tervezem, hogy bemegyek valamikor körülnézni kicsit.

Ikea szerintem is nagyon jó, minőségre is, és árban is. És a sütik a kávézóban, hmmm :wink:

Jók a képek, lányok!

lynnn

Sziasztok!

Hogy vagytok?Pocakképek aranyosak, szépen gömbölyödik mindenki, majd énis igyekszem felrakni egyet.Sajnos én már nagyon csikosodom :-(
Mi nemrég értünk haza a dokitől. Méhfundus 29cm méhszáj 3000 szivhang jó, és nagyon sokat rugdos :-)Meg elvileg fejreállt megint vagyis megszünt a farfekvéses állapotunk :-D Szóval minden a legnagyobb oké :-D Jövő hét Uh végre láthatom a babámat. Doki kiszámolta ma vagyok 31hét 3 napos :roll: Mondom neki szerintem 31 de ezekszerint elszámoltam, legközelebb majd 16.-án menek de akkor be a kórházba.
Mit főztök? Gondoltam ma dobok össze gyorsan paprikáskrumplit, finom kenyeret vettem hozzá, fiamnak meg sütök ki halrudat rizzsel.
Hétvégén ki merre megy? :-) Kicsit jobb idő lesz mint a mai.

Linn: Nálatok olyan hamar hazaengednek? Itt sima szülésnél 4 nap császárnál azthiszem 6. Ikeában még nem jártam, nekünk az sajna tul messzi van :-(

Cherryke:örülök hogy mindent rendben talált a védőnéni :-) Nemsokára tulleszünk a nyomasztó éjszakákon akkor már csa a pici miatt kell felkelni, nem a pisijárat meg kényelmetlen alvás miatt.Pocid neked is aranyos :-)

Sissy: csini a poci! Hát jah egy kicsit ez kukán jön le hogy aludd ki magad. Mégis hogyan?? Bár még jo hogy nem minden éjjel van buli a pocakban :-)Szerintem nem mindig fekszenek hosszában. Na meg oldalt nyomkodhat a kis kezeivel is. Vagyis gondolom én :oops:

Tavasziszél: probálj meg akkor pihenni mikor nem olyan aktiv a baba. Tudom ez elég necces ha van még egy gyerkőcöd már, de meg kéne oldani. Énis most tudok tudnék pihizni, attika épp pinocciot nézi. Már másodszor :-D Jó hogy megvan midnenetek. A tescoba amugy láttam 1000ért fürdőlepedőt, azis jo korházba. Meg kinaoba kéne megnézni ezeket a pizsi dolgokat.

Kata:szépen alakul a táblázat :-) rendi vagy hogy mindig megcsinálod hogy képbe legyünk. Jo amugy ha hozzászokik a baba a kutyusokhoz is. És tényleg nem kell ugymond kalitkába zárni a babát, főleg ha kutyusok is vannak. Ez a 7 év... hát le a kalappal a sok türelemért.

Kri: tényleg nem szeretem a sült oldalast de a leves jol hangzott :-D Padlás: legaláb van hova rakni amitől nem férsz el a lakásban :-)Én annak idején kétszer mostam át az ujakat is de aztán rájöttem hogy felesleges.

Rekus: örülök hogy minden ok a babuval. Nincs ilyen kép kicsinyitő progid? Énis csak ugy fedeztem fel hogy van a gépemen :-D

Iceberg: jah messze vagyok. Nem baj megoldom, annyira nem fontos remélem ugyis el sikerül innen költözni aztán felőlem ellehet egy darabig a sok ruha a sufniba :-D

Csajok jut eszmebe: eldobható bugyit hol is kell venni? Melltartóbetétet nem veszek ugyanis melltartó egy ha jo rám ugyhogy ki kell találnom valmai megoldást vagy venni korházba ilyen mama melltartot.

Megyek nekiállok főzök attika is nemsokára szerintem éhes lesz. Bár szo mi szo nagyon lusta vagyok ma inkább aludnék. De főzni is muszáj. Majd még jövök szép napot addigis

dinuci01

Dinuci: eldobható bugyit én a neten vettem.
http://bolthely.hu/kismamaruha/lista/4b ... hato_bugyi

Kriszta
Kép
cherryke

Jók a pocakos képek. Majd megpróbálok én is feltenni.

Tegnap az egyik nőci megkérdezte, hogy még egyben vagyok-e, mondom még kb 2 hónapig szeretnék is. :lol: Erre egy másik nő azt mondja, azt hittem állapotos. :roll: :roll: :roll: Mondtuk neki, hogy igen az vagyok. Basszus, eddig mindenki azzal jött milyen nagy a pocakom, most meg van akinek fel sem tűnik? Pedig nem is voltam beöltözve túlságosan.

Kata,
a férfiakat csak a vizsgálóba és a vajúdóba nem engedik be, de a szülőszobába igen. Ez akkor gáz, ha tele vannak a szülőszobák. 4 van belőlük, remélem nem lesz teltház most sem. BB-vel egyedül voltunk.
A 7 év kemény lehetett. De a kis Noel majd mindenért kárpótol.

Cherryke,
tényleg jó áron van a lepedő. Csak az a baj az Ikeával, hogy tőlünk kicsit messze van. De én is szeretem, ha eljutok oda.

Gira,
megnéztem a képeket, nagyon édes a babóca. És milyen jól mutatta a pofiját.

Réka,
édesek lehettek a fiúk.

Dinuci,
én nem eldobható bugyit veszek, maradt hálós mosható bugyim a Brigi születésekor, otthon már nem ezeket használtam hanem a simákat. Azt hiszem Tena, gyógyszertárban vettem.

Brigi ma lecsapott egy nagy hisztit egy játékbolt előtt, ahova ki volt téve egy mózeskosaras babakocsi. Egyből kellett volna, nem akarta elfogadni, hogy most nem vesszük meg. De megígértem neki, hogy a tesóbaba majd hoz neki egyet, úgyis akkortájt lesz a névnapja.

Fehérváron 3 éjszakát kell bent maradni, vagyis inkább attól függ mikor születik a baba, ha éjfél előtt akkor már az is 1 napnak számít.

A kisfiúknál jobban állnak a csajok a névválasztással. :lol: :lol: :lol:

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Kép

29+3

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Réka,
én ezt a programot használom kicsinyítésre:

http://www.eszbonto.hu/letoltes/letolte ... ?a=910&k=9

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Kri!
Ti tudjátok már a baba nevét?

Sziasztok!
Ma elég szar napom van... A sote-n közölte a cukros doki hogy augusztus közepéig lesz elég a saját inzulinom, utána szuri!!! :cry:
Én nagyon félek ettől, mert ugye már pajzsmirigy gondjaim vannak, a vérnyomásom is néha szarakszik, most meg szuri.. :evil:
Hát teljes a depresszió!!!!!!!
Egyszerűen kiborultam, + építkezés, + lenne vevőnk az érdi házra, de mivel a nővéremmel közös, ő nem akarja annyiért odaadni amennyiért elvinnék. És ezen időszakban ki tudja mikor jön legközelebb vevő!!!!!
És rajtam a sor hogy meggyőzzem de nincs erőm most. Ez már sok!!!!
És 12 hét múlva szülés.
Bocsi de nem tudom hova önthetném ki magamból ezt a sok sz...t!!!!!

Kép
mók

Mók,

mi még nem. :lol: :lol: De a férjem tegnap elég jól megcsappantotta a nekem tetsző neveket. Még befutó az Adrienn, Melinda. De még nézegetek. A Lilla is tetszik :lol: :lol:

Elhiszem, hogy szomorú vagy az inzulin miatt, de gondolj arra, hogy a baba miatt szükség van rá. Az egyik barátnőm - ő is októberben fog szülni - már hónapok óta inzulinozza magát. Ez a harmadik terhessége, az első kettőnél nem volt ilyen gondja.
A házzal kapcsolatban megértelek. Nálunk most fordított a helyzet, mi tennénk ajánlatot, de parázom, hogy nem fogadják majd el az eladók. Viszont szerintem nem ér többet mint amennyit adnánk érte. Megkérdezhetem, hogy mennyivel szeretne több pénzt a tesód? Ha nem publikus akkor priviben is érdekelne.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Kriszta, köszi a programot, most ki is próbálom.

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1280498303.4437.jpg[/img] [/img]

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

Sikerült nekem is, az két héttel ezelötti kép, mi lesz még a végéig :)

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

Kri!

Küldtem privit, és jók a nevek!!!!!

Kép
mók

Sziasztok!

Nagyon jók a pocis képek, sajnos én nem tudok képeket felrakni igy ha vmikor összejön pótolom én is.
Többen írtatok már egy közös oldalról , azt hol találom? tud valaki segiteni?

Kata: Gratulálok a 7 év kitartásához, de jó példa arra hogy ha valaki vmit nagyon szeretne akkor a türelem és kitartás meghozza az eredményt.
Nálunk is megvan a név: Alina

Alvás: Sajnos én is nagyon keveset alszok, főleg mikor időjárás változás van.Akkor a gerincem úgy fáj, hogy 2 órát sem alszok, de mikor az idő beáll egy félére akkor tudok többet.Mostanában 4 órakor felvagyok és vagy vaslok, főzök, tehát mindig találok munkát.

Én is úgy olvastam hogy mostanában a 3. nap hazaküldik az embert főleg a hely hiány miatt.5 évvel ezelőtt a fiamat hétfőn szültem és szombaton engedtek csak haza, most pedig 3. nap mehetsz.

Na jó éjt mindenkinek, nálunk ugyanis újra elkezdődött az ovi és lassan kezd beállni az esti alvás rend.

Tünde
btunde

Mók,
köszi, válaszoltam is.

Ma megyünk esküvőre, hát elég érdekes az idő és nyári ruhám van. :evil: :evil: :evil:

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Kri: de pici a pocakod. meg az enyemre mondjak kicsi, de nekem ez kisebbnek tunik....
jo szorakozast! Itt nagyon szep az ido. Azert kardigant kabatkat vigyel, estere mostanaban szerencsere lehul.
Amugy szerintem az a TEna halos moshato a legszuperebb!!!!!!!!!!! NEKme is az volt es lehet koltok is ra, akkor kolcsonben kaptam, de csucs, 3 perc alatt szaraz es nagyon jol tart.
Most ez a bebe confort nem tudom milyen lesz de az ara jo volt.

Ceyla: Garmastan a mell kisebesedesere valo kenocs. kb mint a mellapolo pl avent vagy baby love, csak ez gyogyszertari.
Mert azert bitnag tud fajno ha kiharapja, felasztatja, stb...a baby. Es hat hiaba nekem masodik baba, szopi teruleten alig van tapasztalatom igy tuti benazni fogunk.

Sajnos az UZsokiban 5 napot kell benn lenni:( De en nagyon keszulok 3ik napon elkezdeni pedzegetni hogy var a lanyom otthon...

En egy reszrol megertem hogy mihamarabb hazavagyna az ember, foleg ha mar van gyereke( en pl ismerek not aki a Janosban szult aprilisban es aznap este hazament , igaz nem akartak engedni ,eg ilyenkor ala kell irni hogy sajat feleloseg, de ha kelloen eroszakos az ember eleri ha nincs baj), ugyanakkor nem csak a penz miatt tart benn a korhaz.
Mennyivel jobb ha az ember ugy megy mar haza hogy a kotelezo vizsgalatokon es a bcg oltason tul van a baby nem pedig meg ezekkel kulon kell visszavinni ( foleg ha valakinek nincs kocsija), meg kicsit kipihentebb az ember 3 -4 nap utan mint 2 nap utan, legalabb a fizikai fajdalmak teren( bar az ejjszakak is a korhazban valahogy nyugisabbak a csecsemovel foleg ha meg be is adta az ember ejjelre).
Szoval azert nem hulyeseg hogy itt meg ennyi a kotelezo nap, alt a 3ik napon sargulnak be a babyk, plussz az anyaban is akkorra jon egy olyen hormonalis, lelki tudom is en milyen "borulas" hogy a pszichologus szerint nem meglepo hogy ezen a napon az anyak csak bognek es bognek....Tejbelovelles is alt ekkor, szoval ha meg ezzel otthon kell megbirkozni...hat akkor inkabb a "lakotarsak" mas baba sirasa, kozos wc...
De persze mindenki mast bir.
En szules elottig korhaz fobias voltam de remsegesen, es elkepzelni se tudtam hogy en hogy birok majd bennmaradni annyi idot. Aztan mivel mar a 36ik heten is benn "nyaraltam" kezdtem elfogadni vannak helyzetek mikor akarmilyen szornyu ott kell lenni. Szules utan meg konkretan halas voltam hogy ott lehetek, tudva a hulye keredeseimre is valaszt kapok:)

MOk: Sajnalom hogy minden igy osszejott. MEgertem hogy az inzulin kiboritott de ha egyszer muszaly....
Gondolj a babara, hogy erte, miatta! Drukkolok mas ne jojjon mar kozbe!
En bar elkerultem az inzulint Annaval mikor korhazba kerultem jo "moka" volt cukros dieta es magas vernyomas miatt somentes dieta, gondolhatod milyen "finomakat" ehettem! Ezert is remelem most elkerul a toxemia....
A tesod meggyozesehez pedig szurkolok mert nagyon jo lenne! Tenyleg orul az ember ha tulad egy ingatlanon a mai idokben( en sajat boromon tudom januar ota hirdetjuk a lakast es semmi:( )
Remelemjon valami jo ami erot ad!
Kitartas!

Rekus nagyon csinos vagy!

KépKép
tavasziszel

Kri, Tavasziszél!

Köszönöm a bíztató szavakat, azt hiszem ma már jobban is vagyok... :lol:

Rekus80!
helyes a pocakod, és tényleg nem túl nagy!!!!! :D

Tesómmal beszéltem, úgy érzem benne lesz az eladásban...
Meglátjuk, hétfőig kiderül!!!! :roll:

Kép
mók

Halihó!

Gyors bekukk nemrég értünk haza Bakonyból meg albérletmustrából :-) Ugy néz ki van itt a környéken kettő is holnap még azokat is megnézzük, de amit ma néztünk az szó szerint putri :-( Elegem van hogy itt nyomorogjak, immár majd két gyerkőccel.
Na és itt miujság? Hogy vannak a kismamik? Látom pocakok gömbölyödnek, és azért már nagy mérföldkövet teettünk a vége fele nagyon sokan :-D Majd énis teszem ám.
Holnap mi jot csináltok? Volt valaki ezen a babanet találkozón?

Kri: jo szorakozást az esküvőhöz! Fázni azért hidd el nem fogsz :-D Ari a pocid neked is. Tetszenek a neveitek!

Tünde: nekem is olyan volt egyik ismerősöm, hajnalban állt neki sütni mert felébredt. Ez pont tavaly nyár volt :-D

Rekus: jokora pocid van neked is. És ho van még a vége?? :shock: Az a kisfiad? Aranyos. :-)

Cherryke: köszi, majd azért megnézem a neten is a bugyit.

Mók: ne gyötörd magad, nem lesz baj! :-) Itt meg bármikor kiöntheted magad, azért is vagyunk nem? :-) Nyugodj meg.

Na menek hama vacsi azt bedőlök az ágyba. Holnap jön öreganyánk ugyhogy megint jo napom lesz :-(
Szép estét mindenkinek!

dinuci01

Lányok!

Ezt el se hiszem!!!!! Most a párom borult ki, hogy ha eladjuk a kéglit, nem akar költözni, mert ha itt építkezünk, akkor minek másik!!!?? :shock:

Érti ezt valaki?? Én esküszöm elmegyógyintézetbe vonulok, és ott szülök!!!!!! :cry:

Kép
mók

Sziasztok!
Alig bírtam visszaolvasni amikt írtatok. Tök jó, hogy így beindultak a témák.
Szóval nem is tudom ki írta, de nagyon hálás vagyok neki, tegnap vettem a tescoban szoptatós meltartót, köszike a segítséget:)
Hát nem tudom, engem lebeszéltek az egyszerhasználatos bugyiról, mert hogy fúl műanyag, mondták miért nem veszek piacon pár darabot, és ha összepiszkolom, akkor kidobom. Nem olyan drága egy bugyogó. Hát majd megnézem. Amúgy én a corában láttam eldobható bugyit.
Kata 1002: Nem semmi, 7 év próbálkozás minden elismerésem.
Sissy:Nem rámszakadék, ha nem királyrét :), de rámszakadénál is voltunk, annyira eltévedtünk, hogy már az egész család aggódott, mert nem találtuk a kocsit. 6 óra mászkálás után meg is lett:) Ja és térképpel mentünk, szóval oda egy darabig nem vágyom :oops:
Jövő héten megyek a dokihoz, akkor megpróbálom kikérdezni a kórházzal kapcsolatban.
Cherryke: Jaj ne is mond, itt egy halom édesség van, nagy a kísértés. És nem tudok ellenállni :( Hát nagyon remélem , hogy szülés után le mennek a kilók, max majd akkor ha a gyerek már tud mászni:)
Rekus: Szóval én azért lettem ilyen, mert 3. gyerek vagyok. Na ezt megjegyeztem:):) Amúgy ez tényleg így van, meg próbálom nem streil légkörben tartani a gyereket. Bár már most azt várom, hogy mikor lesz kint és végre amikor alszik én az egész lakást áttakarítom. Azért próbálom kiélvezni minden pillanatot, hogy bent van, itt még biztonságban van.
Kri07: Köszike a dícséretet babóról:) Nagyon aranyos pocakod van, Rekus neked is. Hát növekszünk rendesen:)
Mók: Drukkolok, hogy sikerüljön a lakás eladás. Igen, tényleg most a baba a legfontosabb már csak 2 hónao kitartás! Tudom ez mini probléma, de mi nem tudunk megegyezni a férjemmel babakocsival kapcsolatban. Már ott tartok, hogy elegem van, valahonnan kérek egy babahordozót, hazahozzuk picurkát, veszek egy kengurut magamra kötöm, azán majd találunk egy olyan babakocsit, ami mindkettőnknek tetszik.
Igen, szerintem is azért vagyunk,hogy segísünk egymásnak. Nekem az is nyugtató, hogy nem vagyok egyedül,és van ez a fórum, ahol információkat szerezhetek, leírhatom félelmeimet, vagy amiket átélek, elolvassátok, és lelkesítitek, vagy jó ötletet adtok az embernek . Szóva jó dolog ez az internet :)
gira06

HalI!
Most is csak félig-meddig tudtam visszaolvasni, bocs!

Nagyon helyesek a pocakok! Én tegnap találkoztam férjem két barátjával, és ők is megjegyezték, hogy már milyen szép nagy.

Kri, hol volt az esküvő? Balcsinál? Mert ott nem volt valami nagy idő. Szüleim ezen a héten nyaraltak ott Julival, és hát kifogták a nyár egyik legrosszabb hetét :(
Furi így gyerek nélkül, bár nem mondom, hogy nem élveztük :) Azért már várom, hogy lássam :) Ma mi is lemegyünk kicsit.

Engem a kórházból csak az 5. napon engedtek haza, mert JUli besárgult. Én nem bántam, hogy bent kell lenni (jó harmadik nap bőgtem, de az normális). Lehet, hogy ez az elsőnél még fontosabb volt, mert akkor meg még gőze sincs az embernek.

Mók sajnálom az inzulint! KItartás, már csak 10 hét!

Mindenkinek szép hétvégét! Bocs, hogy közel sem reagáltam mindenre.
EDit

Kép
Kép
etus79

Az, hogy műanyag az a bugyi, nem érdekes, mert úgyis betét lesz benne... A kórházba meg tökmindegy. Így is úgy is kidobja az ember.
Ha veszel 100%-os pamut bugyit, az azért annyira nem olcsó szerintem...
Otthonra is mindegy milyen bugyi van, amíg betétezünk...

Kriszta
Kép
cherryke

Sziasztok!

Cherryke
És akkor mi a kiírási dátumod???? (táblázat a kiírási dátumhoz számol... :wink: )

Rekus
Lombikos barátnőim nem tartják üvegbúra alatt a gyerekeiket :wink: Én se szándékozom. Tudod, józan paraszti ésszel...
Szép a pocakod!

Tavasziszel
Jó szak :lol: :lol: :lol: :lol:
Aldni tudok...nekem az ébredés nehéz... :lol: :wink:

Eldobható bugyi
Nagyon megfelel a kínai is...

Kri
Apukának a legnagyobb haszna vajúdás alatt lenne!
Ilyen körülmények között értem a szülésznő választást....
Nagyon csini pocakod van!

Mók
Nyugi!
Tudod nézni a vércukrodat? Diéta?

Mellbimbóra nekem a lanolint ajánlották, hogy már most azzal kenegessem...
Vendég

Kép
Vendég

Kata. Október 30. Én leszek az utolsó :D

Kriszta
Kép
cherryke

Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy most így ezer év után csak rátoktörök, de azaz igazság nem egy gép előtt ülő típus vagyok, így csak ritkán kukkantottam be hozzátok, hogy információt gyűjtsek rólatok.

Most is épp azt tettem, amikor is észrevettem, hogy a feltett táblázatban (amiben látom már nem szereplek, de nem gond ám, hisz tényleg nem jöttem hozzátok), szóval ott volt andi aki szintén Zalaegerszegen fog szülni mint én. Örülök neki! És Andi te honnan írsz, ha szabad kérdeznem?

Amúgy én még mindig nem tudom pontosan, hogy fiú lesz-e vagy lány, igaz a 18 hetes uh-n azt mondták lány, de ebbe még nem merem beleélni magamat, jövő héten megyek 4D-re majd ha ott is lányt mondanak, akkor hiszek nekik.

ancsika82

Etus a Balaton melyik részén nyaralt Julcsi? És tényleg pocsék idő volt a héten itt a Balcsinál ezen a részen meg szerintem máshol is.

ancsika82

Tavasziszél,
A pocakomat nekem mindenki óriásinak látja. Én is. :lol: :lol:

Mók,
szerintem próbáljátok meg eladni a házat, tényleg ki tudja mikor lesz megint vevőtök és mennyit fog ajánlani. Remélem tényleg sikerül meggyőzni a tesódat. A párod meg valószínű kicsit megijedt a sok változástól. :roll: :roll: :roll: Az enyém is ilyen. Egyszer belemegy, azután elbizonytalanodik. :roll: :roll: :roll:

Dinuci,
mekkora albérletet kerestek?

Gira,
nézd meg a tena hálós bugyiját is. Azt hiszem kettő van 1 dobozban. És tényleg jól tart ahogy Tavasziszél is írta. Tena fix rögzítőnadrágként találod.

Edit,
az esküvő a Velencei-tónál volt. Kicsit esett az eső is, de annyira azért nem volt hideg szerencsére.
mi is öt napot voltunk bent BB-vel mert besárgult, de most hogy vár majd otthon egy kislány azért más lesz a helyzet. :cry: :cry: Én örülök, hogy Fehérváron csak 3 nap. Meg ugye ahogy írtad azért tapasztaltabb is az ember. :wink:

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: