Sziasztok!
Alig bírtam visszaolvasni amikt írtatok. Tök jó, hogy így beindultak a témák.
Szóval nem is tudom ki írta, de nagyon hálás vagyok neki, tegnap vettem a tescoban szoptatós meltartót, köszike a segítséget:)
Hát nem tudom, engem lebeszéltek az egyszerhasználatos bugyiról, mert hogy fúl műanyag, mondták miért nem veszek piacon pár darabot, és ha összepiszkolom, akkor kidobom. Nem olyan drága egy bugyogó. Hát majd megnézem. Amúgy én a corában láttam eldobható bugyit.
Kata 1002: Nem semmi, 7 év próbálkozás minden elismerésem.
Sissy:Nem rámszakadék, ha nem királyrét

, de rámszakadénál is voltunk, annyira eltévedtünk, hogy már az egész család aggódott, mert nem találtuk a kocsit. 6 óra mászkálás után meg is lett:) Ja és térképpel mentünk, szóval oda egy darabig nem vágyom
Jövő héten megyek a dokihoz, akkor megpróbálom kikérdezni a kórházzal kapcsolatban.
Cherryke: Jaj ne is mond, itt egy halom édesség van, nagy a kísértés. És nem tudok ellenállni

Hát nagyon remélem , hogy szülés után le mennek a kilók, max majd akkor ha a gyerek már tud mászni:)
Rekus: Szóval én azért lettem ilyen, mert 3. gyerek vagyok. Na ezt megjegyeztem:):) Amúgy ez tényleg így van, meg próbálom nem streil légkörben tartani a gyereket. Bár már most azt várom, hogy mikor lesz kint és végre amikor alszik én az egész lakást áttakarítom. Azért próbálom kiélvezni minden pillanatot, hogy bent van, itt még biztonságban van.
Kri07: Köszike a dícséretet babóról:) Nagyon aranyos pocakod van, Rekus neked is. Hát növekszünk rendesen:)
Mók: Drukkolok, hogy sikerüljön a lakás eladás. Igen, tényleg most a baba a legfontosabb már csak 2 hónao kitartás! Tudom ez mini probléma, de mi nem tudunk megegyezni a férjemmel babakocsival kapcsolatban. Már ott tartok, hogy elegem van, valahonnan kérek egy babahordozót, hazahozzuk picurkát, veszek egy kengurut magamra kötöm, azán majd találunk egy olyan babakocsit, ami mindkettőnknek tetszik.
Igen, szerintem is azért vagyunk,hogy segísünk egymásnak. Nekem az is nyugtató, hogy nem vagyok egyedül,és van ez a fórum, ahol információkat szerezhetek, leírhatom félelmeimet, vagy amiket átélek, elolvassátok, és lelkesítitek, vagy jó ötletet adtok az embernek . Szóva jó dolog ez az internet