Hali
Megvagyunk. Voltak Barátaink, a gyerkőcük Keve 3 hónappal idősebb, de valami tündér, annyira rendes kiskölyök..édesen eljátszot Emma szobájában a konyhájával, meg takarított, de szótfogadó..szépen beszél...annyira édes és meginvitáltak egy jó kis trambulinozásra is ...Emma folyton ugrál..és perzse nekünk is kell...-)
a vcsi jó lett, el is fogyott, de a legjobb hogy a férj szakács és ő montda hogy fini..meg hát mind elfogyott, a gyerekeke is szerették. ( spenótos lasagne ala Beáta
ja és a brownie is jó lett csak furán sült meg, olyan vulkánosan..

a közepe jött fel és kipukkant...

de az íze fini ..
na a szombat leszervezve, nagyi bevállalta boldogan..alig várja..hát én kicsit parázok, de bízok bennük....
holnap meg mosás ezerrel meg pakolunk..I nem szereti hoyg a kamra épp tároló helység...valamit csinálnom kell.....

majd Emma segít...

szóval ez lesz a holnap de-tti program, du-án meg megyünk keresztgyerekeinkhez ( I uncsitesójáékhoz )
na röviden ennyi,
úszás: én is tudok mell, gyors, hát és imádok beleugrani a vízbe..ez a kedvenc..bár nem tudok szép fejest ugrani...( emma utálja ha az arca vizes lesz..
Fogak: nem tudom meddig kell..de szerintem nincs is ilyen hogy kell!
G lejjebb tekintget..
jaja nekem nagyon kéne fodrászhoz menni..iszonyat lenövésem van..de most azon agyalok hogy barna csíkokat tetetek bele..

hogy kicsit sötétebb legyen..ez a heppem, nem iszok, nem kávézok, nem dohányzok, vásárolgatni sem járok.....csak a fodrász...azt is csak 2 havonta..
na jó kis regény lett, de hát most épp ráérek, István altatja csipkerózsikát.
jó éjt