A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Kép
Gazdatest bejelentkezik...

Brik!!! Szívből gratulálok a kis Bencéhez! Mielőbb várunk Titeket :wink: (tényleg nem lett nagy baba)

Kép

Babaimi jobbulást!!

Bévi,pocakod?

Vanilla drukkolok!!

Lányok én lemondtam a szülésről. Meg volt beszélve a bébivel a kedd vagy a szerda. Ha nem hát nem,holnap nagybevásárolni megyek Tescoba,szombaton anyámhoz,tehát nem érek rááááá :P

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

A legjobb légzésfigyelőm nekem van! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi
Gondolod, hogy Tomika most fog hallgatni rád? :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi átadom magam a döntéseinek :)

Katus édes pici csibe!! Olyan békés minden képen!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Kép

nagyobban a g-n

Bévi tényleg fura alakú lett a pocid,Lili jót helyezkedett!
Na elmentem ctg-re.

evilany

Jó reggelt. Egyben.

BRIK... ÓRIÁSI GRATULA!!!!!!!!!!!!!!! De jó...

Barbcsi. A kiírt nap nem vízválasztó, mert +- 10-14 napot adnak. Vagyis ha előbb jön 2 héttel akkor már ugye nem korababa, de később is jöhet. Az István koriban 10 napot engednek túlhordani, én úgy jártam. Ne izgulj, görcsölj. Jönni fog, mert érett baba. DE, tényleg így van, a STRESSZ LEÁLLÍTHATJA a folyamatot... Nyugi. :-)

Bekri, gratu. Ma NST? :-) én 5-re megyek... Gondolom, addig nem lesz semmi. Holnapra jó lenne baba, akkor a férjem szülinapi ajándéka lenne...

szilvás76

Ircsi napi szinten szedem a terhess.altt napi 1.

babaimádó
Kép
babaimado

Évi, akkor majd most fog jönni.

Ircsi, a dokim szerint fel kellene épteni a hüv.flórát, ami felborul.

babaimádó
Kép
babaimado

Jóreggelt!

Brik:gratula!

Most már sorban mindenki beér a célba, de lehet egy nap csak egy baba van "engedélyezve"? :lol: :lol: :lol:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Brik! Gratula!!!! Jó egészséget és sok boldogságot kívánok Nektek!!!

Ircsi! Hát ez a Katus :) :) :)

Szilvás! Egy napon?
:wink:
szilvi35

Szilvi, a holnap jó lesz Nektek is? Én próbálom megdumálni a kisasszonnyal... :-) Hátha hallgat az anyjára... De valami van, mert tegnap du még aktívkodott, ma reggel már nem. És Enyhe hasmenésem is van. HÁTHA!!! (amúgy semmi... :roll: )

szilvás76

ÚÚÚ! Hasmenés? Lapítás? csak ügyesen! Nem kötelező ám összehangolni :wink: A holnap nekem is megfelel, úgy is megyek NST-re.
szilvi35

Briket császározták?
:shock:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Claire köszi a kiadós választ. Hát igen, van logisztika, de azért némi könnyebbség is! Nekem abszolút semmi segítségem sincsen, pedig ismerettségi körben én is javasoltam az összedolgozást, eredménytelenül. Söt, ez odáig is elment, hogy pl. amikor a nagylányom beiskoláztam, minden nap vittem és hoztam, közben oviba beszoktatás, a harmadikkal meg elöoviba beszoktatás mindez persze egyszerre, de 3 helyen gyalog. Az iskola ugyan szorgalmazza, hogy az egy irányban lakó gyerekek gyaloglócsoportot alkossanak, de abból minket kategórikusan kizártak a szülök. Mondtam Eninek, hogy próbálja meg a gyerekekkel rendezni, de ök is ugyanúgy elzárkóztak, így egy pár hét után tök egyedül kellett már közlekednie. Nekem meg maradt egész de. a rohanás, hogy mindenkit aránylag idöben leadjak, gyorsan bevásárolni, majd mindenkit idöben begyüjteni és úgy hazaérni, hogy Eni ne álljon a kapu elött ránk várva. Az oviban sem müködtek együtt velünk, pedig akkor már terhes voltam a 4.-kel, Imi seperc alatt beszokott, én marha meg örültem, hogy na akkor ezen túl is lennénk, erre emlékeztetnek a beszoktatás 3. napján, amikor a gyerekem már elküldött, hogy menjek nyugodtan, minden rendben lesz, hogy a szerzödésben 3 hetes beszoktatást írtam alá és ehhez tartsam magam. Vagyis 3 hétig üljek egész de. az oviban a gardróbban, de mire is várva? Kértem, hogy tekintsenek ettöl el, mert a lányom boldogul és itt lakunk 4 házzal odébb, ha gubanc lenne, ideérek 3 perc alatt, de ök kötötték az ebet a karóhoz. A lányom meg látta, hogy anyának itt kell maradnia, hát örült neki és így a siker balul ütött ki. Más anyukákat is rendesen megszivattak, azok gyerekei is megtanulták, hogy anyát kötni lehet, nem mehet sehova és mindenki legalább 6 hétig tanyázott az oviban, mire sikeresnek volt mondható a beszoktatás. Olyat is ismertem, aki 7 házzal lakott odébb és a férjével felváltva vették ki az évesz szabadságukat a beszoktatás miatt. Hát nekem 5. nap elegem lett, megmondtam, hogy nekem 4 gyerekröl kell dondoskodnom és ha valami müködik, nem kell mesterségesen elrontani és mások idejével ilyen nagyvonalúan gazdálkodni, tehát vagy most mehetek dolgomra, vagy kiveszem a gyerekem. Hát az utóbbi lett, mert kijelentették, hogy nekik nem a gyerekkel van gondjuk, hanem velem és a kérdésemre, hogy kit akarnak megnevelni, a gyereket, vagy a szülöt, egyértelmüen engem neveztek meg.
Ekkor kértem a papírokat és azonnali hatállyal kivettem a gyerekem. Engem óvónö ne akarjon megnevelni.
Szóval nekem nagyon rosszak a tapasztalataim. Amikor a régi ovinkat összerakták az újjal, javasoltam a környékbeli szülöknek, hogy csináljuk az iskola módjára a gyerekgyüjtös és együtt megyünk figurát és minden nap más anyuka viszi a kis bandát. Hát nem. Mindenki külön autóval leszállította inkább a gyerekét, 3 parkolóhelyre jutott 15 autó, de sebaj. Itt senkire se számíthatsz.
Milyen jó is lenne egy olyan figura, mint nálatok, egészségesen gondolkodó emberek barátságos és segítökész tábora...

Na mentem, mert kisült a fonott kalácsom, aztán indulok kifelé a gyerekekkel füzeteket az iskolakezdéshez beszerezni (most akciósak).
Éjjel a teliholdhoz még egy nagyon hirtelen felkerekedett vihar is társult. Nagyon durva volt!

Most éppen nem esik, sietnünk kell!

Barbi
Vendég

Sziasztok még mi is egyben bár nekünk még meló van itthon Lilivel ma takarítunk meg palacsintát sütünk,szóval nem úgy megy,hogy csak jövünk itt kifelé :lol: :lol: :lol: bár nem bánnám már,de majd a kisasszony eldönti,tegnap fura érzésem volt,hisztis is voltam össze vesztem a párommal is emiatt :oops: :oops: :oops: pedig ma reggel rá jöttem nem nekem volt igazam,és az este sírta is,hasa fájdogált,meg már ma is sírtam,meg ő is mert az este a fejéhez vágtam ennek a gyereknek nincs apja,és sírt reggel,hogy igen is van és én nem értettem meg őt csak rögtön támadok meg stb,és,hogy mennyire szeret minket stb,nah de ezen is túl vagyok!!!!

Ircsi Légzésfigyelő nekünk is olyan lesz,nem hívtam a csajt majd csak megoldjuk valahogy :lol: :lol: :lol: este kicsit többet leszek fent,hogy szemmel tartsam a drágám!!Katus már kész hölgy olyan édes már épp írni akartam hol van a kép róla!!!!!

Évi hasam igen elég fura volt tegnap este ma már beállt Lili :lol: :lol: és képzeld már teljesen lent éreztem a kis fejét mozogni mondtam is van neki 10 cmkb,meddig teszi meg,majd azt az utat,lehet lassan de biztosan :lol: !Tomika majd most fogja azt mondani nah jó anya elég lesz ebből a sok munkából majd én lefoglallak,jövök ki te meg fekszel le!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Bea örülök,hogy halladtok és persze csak óvatosan a pakolással,majd meg lesz fő,hogy minden rendben legyen veletek!!

Babaimi tőzegáfonya arról én is csak jókat hallottam!!!!

Szilvás beszélgess a csajosoddal apának csináljon egy kis programot a szülinapjára!!!!Ügyelj magatokra nagyon!!

Tudom Dia írta nem fog jönni de azért hiányolom mi lehet vele!!!!!

Ja IRCSINEK mindig írni akartam és elfelejtem csak óvatosan a doboz pakolással!!!!

Én most nem leszek majd csak szerintem délután ma csinálunk Lilivel egy lightos takarítást így a végén letörölgetünk felmosunk meg mosok,meg sütök pudingos palacsintát!!!A BABAGULYÁSHOZ :lol: :lol: :lol: és közben pihenek majd,mert tuti lesz rá szükség!!Csajok mindenki ügyeljen magára és szép napot nálunk 2 nap után elállt az eső végre!!!!

Kép
bévi

Sziasztok!

brik: hatalmas gratula Nektek :!: :D
Vendég

Megjöttem,ctg rendben,volt pár fájás,max 60-as de rövid és ócska :lol:
Tündivel legalább találkoztam.

Szilvás,gyanús,gyanús...

Brik nem császárt mondott h.be lett programozva? Nekem az rémlik...de lehet tévedek.Akkor bocsánat.

Bévi szegény párod :D
Én is ingerült vagyok különben már.

evilany

Ohohohó
Kép
dolgozik kérem!!!!

9.27 kor megszületett Dia KISFIA Áron!!! Tiszta apja :)
Jól vannak!!!

Csodálatos!!!!!

Gratulálok!!

evilany

Ja 3350 gr és 50 cm!

Kép

evilany

Sziasztok!

Brik, hatalmas Gratuláció nektek, gratulálok a kislegényhez :)

Én továbbra is nyűglődök...fáj mindenem...most megyünk nemsokára grillezni barátokhoz...nem sok kedvem van hozzá, megmondom őszintén...de hátha jót tesz...

Gábor már elment edzseni, mert így délután kimaradna neki...de még megpróbált velem "bírkózni" (nem kekszlni, az már jó régóta nincs), de úgy húzódott a mindenem, hogy a kis bunyónkból jajgatás lett...
Manócska egész éjjel tombolt, mire végre kikecmeregtem az ágyból abbahagyta, most kezdett rá megint...máskor nap közben tombolászik, este nyugi van, de tegnap megfordította a napirendet...

Tegnap megkaptuk végre a babakádunkat is...szép...:)
Már szinte minden megvan...

Na, megyek...összedobok egy salátát a husikhoz, majd jelentkezem...

Kitartás mindenkinek, és szép napot!

Ilus

KépKép
badzsulka

Diáéknak is nagyon nagyn gratulálok...akkor egy titkosnemű baba már kiderült...:)
Ezek alapján akkor nekünk is fiacskánk lesz? mert Diával annyi közös van az életünkben...na már kíváncsi vagyok...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Ilus,nektek tutira az lesz!

evilany

Kép

evilany

Dia naaaaaaaaaagy gratula!!!! holnap is lesz baba??? :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Kép

evilany

Mai produkciónk
Kép

evilany

Én is Dia - hírrel akartam jönni, de a NET nem engedett, mostanra meg Évi gyorsabb volt. :-)
Nagy gratula Diának. Jól van, azt írta, jobban viselte, mint az első csaszit, és már kezdi érezni a "helyét". Áron is jól van, még megfigyelik őt is.

Izgiiiiiii.
Én még semmit sem érzek, pedig szívesen jönnék most én, például holnapra ;-)... A táblázatban is a fiúk vezetnek... :-)

Briknek csaszija volt végül? Azt hittem, sima. Lemaradtam...

szilvás76

BRIK, HATALMAS GRATULÁCIÓ KISFIADHOZ!!! Sok Tejcsit kívánok!

Asszem úgy volt nála, hogy valószínűleg csaszi, de majd a doki ott meglátja, hogy mi a legjobb.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.07.29 10:52-kor.

maccs01

Lehet hogy tévedek! Ki is törlöm míg nem tudunk majd pontosat(Brik)

evilany

DIA, SOK BOLDOGSÁGOT ÁRON-BABÁHOZ! Fiús Anyuka :) GRATULÁLOK!

maccs01

Évi, tök jó ez a táblád!

maccs01

Maccs :wink:

Na visszanéztem és tényleg nem tudni,sima e v.császár,csak bennem az maradt meg tuti a császár,nem tudom miért.Javítom.

evilany

Húúúúúú! Nálunk is szarakodik a net, és mire jövök: baba, baba,....

BRIK, DIA!!! Óriási gratuláció, és sok-sok boldogságot kívánok!!!
limo73

Kép

evilany

Sziasztok jelentem megvagyunk és egyben ráadásul makk egészségesen semmi baja a babának :) vizeletemben nincs fehérje ( tegnapo volt :? :wink: ) de mára hipp hopp eltűnt nekem ma nst- csináltak és az is normális volt Bence hiperaktív alig tudtuk figyelni annyira mocorgott de végül is minden rendben van .

Képzeljétek azt mondta az asszisztens aki hozzá teszem velem tök normális volt hogy annyian szülnek most hogy lassan az orvosiba kell tenni a kismamákat és a babákat :shock: és hogy minden sarokban anyuka van .

de akkor volt a káosz ne tudjátok meg telt ház az osztályon a sürgősségin a szakrendelésen azt sem tudták ki hova rohanjon :( :wink: :shock: :? érdekes és ijesztő volt egyben .
Vendég

Vanilla,ezt nem is értem,eltűnt a fehérje...és akkor hazaengedtek??? :shock:

evilany

DIA!!! Óriási gratuláció, és sok-sok boldogságot és tejcsit kívánok nektek !!

lányok amióta elhagytuk a kórházat azóta vannak jóslóim megint össze vissza de jó erősek :shock:

MA NEM AKAROK SZÜLNI PÁROM KISFIÁNAK MA VAN A SZÜLINAPJA NEM AKAROM MIND 2 FIÁNAK EGY NAPON LEGYEN :(

habár ez nem kívánság műsör tudom de érdekes ugyan igy voltam pici fiammal orvosnál voltam délelőtt semmi baj nem volt minden negatív még délután 4 kor sem volt fájás annak ellenére este 9 :50 -re u megszületett a kis rosszaságom :)
Vendég

Vanilla hosszú még a nap 1-2 baba belefér :)
Jobb kint mint bent lassan :)

Le kell feküdnöm olyan álmos lettem...bepácoltam a husit,mosogattam,teát csinálok,és fekszek,majd du.kisütöm amit kell mire jön az uram :)

evilany

igen évi haza mert semmi bajom állítólag a másik ok meg telt ház van a kórházban !!!!
Vendég

igazad van jobb kinn mint bent és hosszú még az a nap is meg az este is :) jönnek itt a babák figyeld meg :)
Vendég

Dia! Szívből gratulálok!

Nálunk ctg-n nem néznek ám fájást csak szívhangot...Én du.megyek ctg-re. Nekem jó lezs a jövő hét, mer dokim akkorra jön haza. 6-ra vok kiírva, de 7-ét beszéltem meg a Kicsikémmel, mert az az én szülinapom is:).

babaimádó
Kép
babaimado

megyek ebédelni aztán pihenni mert elégé görcsölök hátha elmúlik addig is mindenki vigyázzon magára !!!
Vendég

Vanilla++++++++++++++++++++++

Picikém kilyukasztja a hasam:)

babaimádó
Kép
babaimado

jah még annyit akartam írni hogy vissza állították a dátumot augusztus 6 ra nekem :(ezek szórakoznak velem !!!! na sebaj 2-3 nap ide vagy oda nem számít
Vendég

Dia!
Hatalmas gratula Nektek itt is Áron babához, jó egészséget és sok boldogságot kívánunk az egész Családnak!

Betti&Norbi
Vendég

Évi, már tudom, miért gondoltad a csaszit Briknél... A blogjában ezt írta: "Lassan a 39. hétbe lépünk és hatalmas öröm lenne számomra, ha császár után újra simán szülhetnék"

Csak mivel ballon volt meg minden, ezért nekem elkerülte a figyelmemet, hogy vagylagos a dolog. Nem tudom, mi lett a vége.... :-) majd megtudjuk...

szilvás76

Csajok!......Nem tudom lesz-e tali, de nem tudok menni, ne várjatok!
Sajna nem azért mert, szülünk, simán csak ismerősök jönnek erre járnak vidékről és felugranak hozzánk is.

Évi!......Ha mentek a Tescoba megnéznéd, hogy vannak e kék színű üdítős poharak (vagy whiskys) Többnyire 3-as csomagban szokott lenni, az Intersparban is van nagyon jó formájú, színesek, csak pont kék nincs.
limo73

Királylány! Óriási nagy gratula! Jó egészséget kívánok! Isten Éltessen Benneteket!

szilvi35

sziasztok!

nagy nagy gratulácim az újabb topic babákhoz! :)

Briknek, Királylánynak és Mazskának is!

ő a mi 2008. augusztusi fórumunkból járt ide közétek korábban, de már jó ideje nem írt ide, nálunk is kisfiú lett, Olivér!

szóval 28-án két baba is született, 30 évvel azután, hogy én megszülettem! :P

további kellemes babavárást, ha ezt még lehet kellemesnek nevezni, bár talán most nincs olyan nagy hőség, így elviselhetőbb!

Vanilla, szerintem pihizz, lehet, hogy ma szülsz Te is!

Évi, remélem, hogy Tomika ért a szóból, mert, ha egyszer anya azt mondja, hogy most nem ér rá, akkor nem ér rá! :D igaz?

sophie27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: