[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
1.inszemre készülünk babásai - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!


dita75
 
 


Kösszentyűűűűűűűűűűűűűű !!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

dita75
 
 


Linácska, gyönyörűek a tengerparti képek! Skacok nagyon szépségesek:)

Ditus, milyen csúcs medence!!! Ez anyudéknál volt? Mehetünk mi is:))))?

Köszi szépen Dorka dícséretet, átadtam neki:) Nagyon mosolygós, ha én fotózom, nagyon nevet és nem tudok róla komor képet készíteni. Ha meglát engem, mindig nevet rám és sikongat is, olyan boldog lesz. Apa szerint én vagyok Dorkának "az Isten" :oops: Ja, meg a száját nyalogatja, ha meglát és cuppog, ezért inkább azt mondanám, hogy én vagyok neki a hűtőszekrény.)))
De tényleg: két babát ismerek és mind olyan komor. Tök fura az nekem. Néznek nagy szemekkel, szenvtelen arccal. Dorka meg vagy sír az idegenekre, vagy vigyorog. De vannak érzelmei és látszanak is az arcán, nem faarc. Néha pedig még nem döntötte el, hogy sírjon, vagy nevessen, és ijedten néz egy ideig. Pl. bevásárláskor nagy ijedt szemmel nézi a sok színes árucikket.
Na, szóval, összefoglalva, remélem, hogy boldog és vidám baba marad Dorci:)

Vius, helló! Hol jártál? Írok privit:)

Monic: picúrodnak boldog névnapot utólag is!!!! Puszi neki
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Lélegzetvételnyi időm sincs.....

Majd írok bővebben de most gyorsan annyi hogy:

KÉPZELJÉTEK!!!

Anya mondja hogy rakjam már össze a járókát mert szerinte tuti hogy felállna már a fiam régen mert az ölünkben nagyon profin feláll. Mondtam hogy kétlem hisz nemrég tanult csak meg mászni, felülni. De azért összeraktam mert olyan gyorsan elmászik a lakás egyik pontjából a másikba hogy míg elmentem pisilni kicsattogott utánam egész a fürdőajtóig. (Kb. 10 méter)
A LÉNYEG HOGY TÉNYLEG FEL TUD ÁLLNI MERT MA MEGMUTATTA.
Igaz kis illegős-billegős még de feltornázza egyből magát ha meg tud valamibe kapaszkodni.

dita75
 
 


Ditus, de jóóóó! Gratula a pici állóbabádnak! Irtó ügyi ez a Milóka!:))
Vendég
 


Ditus!
Hatalmas gratula Milónak! Kép

Lassan kezdheted majd lepakolni a szekrénysor alsó polcait is :wink:
20150601134430
 
 


Dituli éljen!

Viki ajándékok gyűrűjében egy LAckófickó kép?

az Anya tanits engem nekem is megvan és nagyon jó ötletek vannak benne!
Vendég
 


Dita,
gratulálok az álláshoz :lol:

Mi voltunk újra a gyógytornásznál 2 hónap után, megnézte Levit, hogy milyen ügyi. A kis lábával kell foglalkozni most, masszírozgatni, mert annyira laza a bokája, hogy teljesen kidönti, úgy kell megkeresni a külső bokacsontját, mert magától nem látszik, és nagyon hátul van, szinte az Achillesénél. Ha feláll, akkor is elég csámpin kifordítja a lábait, van, hogy több, mint 180 fokban.
Azt mondta a gyógytornász, hogy jó lenne, ha legalább16 hónapos koráig nem járna, mert a mászással tudja erősíteni a medencéjét, meg hogy ott jól álljanak majd az izmok, szóval abszolút nem szabad segíteni a felfelé törekvéseit. Na meg még azt, hogy rágjon sokat, mert az arcizmai is hipotonak, és ezért van mindig nyitva a szája.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Boni!
Iwiwre nézz fel, ott van szülinapos mappa.
20150601134430
 
 


Sziasztok!

Dita,
Gratula az ügyes Miló bébihez! :D Nagyon jók a képek!

Viki,
Én láttam a képeket, és nagyon tetszenek!!! :D

Én sem érek rá mostanában, mert átrendeztük a lakást, és még mindig van mit pakolnom . Illetve jönnek Réka szemfogai, és mostanában újra ébred éjszakánként, így még fáradt is vagyok. De az egyik legalább már áttörte az ínyét, és 1-2 nap múlva szerintem a másik is áttörik.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Sziasztok,

Dávidka ma egy hónapos, hihetetlen hogy telik az idő.
Még mindig nehéz a 2 gyerekkel, vannak nagyon rossz napok és jók amikből utána erőt tudok meríteni. Pl a mai egy jó nap, de a 2 gyereken kívül nem is tudtam ma semmivel foglalkozni... De a lényeg, hogy ma uraltam a helyzetet. :oops:
Dávidka egyre inkább hajlandóságot mutat az éjszaka átalvására. most éjjel 11-reggel 5-ig aludt, ami nekem nagyon sokat jelent.
Viszont mégiscsak hasfájós lett, így este 11-ig üvöltés volt, de kapja már az angol vizet, remélem az segíteni fog.
3 hetes kora óta nézi a hordozóra lógatott játékokat és meg is ütögeti őket a kezével :shock: Először azt hittem, hogy csak véletlen de látom mostmár, hogy szándékos. Nagyon ügyes.
Rengeteget vigyorog, olyankor meg tudnám zabálni, persze lefotózni még nem sikerült.
Tápszert nem fogadja el, így csak anyatej van, egész nap iszom az ásványvizet mint a gödény, hogy legyen elég tej, mert ha kevés van akkor inkább "éhezik" de nem kell neki a tápi.
Az éhezés amúgy nem igaz, mert 4700 grammnak mértem tegnap este :shock: , Danika 1 hósan csak 4370 g volt.
Dancival egyre inkább kijönnek, mostmár kezdi megszokni, és ha valahonnan hazaér az első, hogy odaszalad Öcsihez, megsimogatja a fejét és odabújik hozzá. És ezt teljesen önállóan magától. Ilyenkor túlcsordul a szívem.
Viszont van egy kis zsiványság is benne, mert ha Öcsi nincs a babakocsiban akkor Danci abban ül, fekszik, sőt újabban még a rágcsálnivalóját is ott eszi meg...
De hagyom hadd csinálja, háhta egyszer megunja...
Danci is nagyon sokat okosodott, névnapjára kapott asztal, kisszéket és színezőt ceruzákkal, azóta színezünk ezerrel, sőt a ceruzahegyezés is egész jól megy neki.
Imádom mindkettőt.
És akkor néhány kép:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita,

hatalmas gratuláció a felálláshoz, nagyon ügyes Milóka! Képek is szuperek!

Nemone,

kitartást a fogzáshoz, Dancinak is felsírással járt a szemfog, de szerencsére már kint van mind a 4.

Linácska,

milyen jó, hogy nem dugtad homokba a fejedet és elvitted Levit gyógytornászhoz. remélem a boka dolgon is segíteni fog. Csak azt nem tudom, hogy érteted meg Levivel, hogy 16 hós koráig ne járjon
:roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Képek Danciról:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
ha magától elkezd járni, akkor nem tudunk vele mit csinálni, de semmilyen módon nem szabad segíteni a felfele törekvését. Fel tud már állni, de látszik, hogy bár úgy néz ki, hogy stabilan áll, eléggé korrigál ott a medencéjénél, olyan lötyögős, ha jobban megnézzük.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


sziasztok lányok,

Vikimami: millió bocsánat!!! utólag boldog szülinapot Lackónak!! nagyon édes lehetett az ajándékozáskor!! úha, bölcsi, Lackó várja már, érti, h bölcsibe fog menni? a 2 éves kor olyan nagy vizválasztó, azt látom a játszótéri gyerkőcöknél, h hirtelen olyan nagyok lesznek, annyi minden változik náluk!! gondolom te a munkát annyira nem v árod, pláne, h úgy emlékszem amikor elmentél, nem volt túl rózsás a helyzet a mhelyen.

Ditulika: Miló milyen ügyes, már feláll!!! nagyon édi! medencét én is szeretnék, irigykedem, megyek hozzátok!!

Monic: fiúk nagyon édesek!! nagyon aranyos lehet Danci amikor simogatja Dávidot!! remélem nálunk is ez lesz, én úgy félek!!!

Linácska: Levi és Lili nagyon helyesek!4

Évi: gyerkőcök édesek!! szerintem csajok hasonlitanak nagyon egymásra, orr, száj, mosoly.

mi megvagyunk! az utolsó 4 hét nagyon megviselt. noha voltunk anyuéknál is több napot, de már nehezen birom magam. ráadásul Nándusnak most jönnek a fogai, a felső 2 szemfog már fehérlik, és a bal alsó 4est is érzem, teljesen be van durranva neki, de még nem törte át egyik sem. éjszakánként többször felsir, hajnalban kell neki tápi. nem tudom kipihenni magam. a hasam , mint a ház, már sehogy se jó.
Botival 3 hete voltunk uhn, egy picit picinek mérték, 2000nek kellett volna lenni a nagykönyv szerint, de csak 1800 volt, ráadásul még faros. remélem befordul nekem, mert nem szeretnék császárt!!! állitólag 4kézláb kell lenni, meg háton derék alatt párnával, meg világitani a has alját lámpával, és akkor befordul. 4.én megyek újra uhra, kiváncsi vagyok! a vitamint újra elkezdtem, mert azt uh előtt 3 héttel abbahagytam. doki ajánlotta a ladyveet-t, gyógyszertáros azt mondta, csak pár hete van náluk, ua, mint a femibion, csak feleannyiba kerül. nincs zabálhatnékom tőle, de ua hizok. utálom a vitamint. tök ledöbbentem, van több kismama is, aki azért nem szedett vitamint, mert rosszul volt tőle. de van aki a c vitamintól is rosszul van. nekem semmi bajom, csak hizom, mint a bolondgomba.
Nándus ügyes , okos, aranyos, bár azért estére amikor apa hazajön újra felpörög, és akkor esik, hisztizik , és most ezt kicsit nehezebben viselem, pláne , h éjszakázunk is. nálunk most markoló , kisvakond és krétaőrület van. a játszón minden markolót összeszed és a padon tologatja, amúgy meg imádja a kisvakon nadrágját, még akkor is ha csak én mesélem neki és nem nézi a dvd-t, de az a legjobb, ha ott ülök mellette és mesélem neki és kérdezgetem, és rajzolgatunk zsirkrétával, vagyis ő adogatja a krétát, hol együtt hol én rajzolok és dumálunk, mesélünk. nagyon édes!! felismeri a zöld, kék, sárga szint, amúgy meg minden sárga, amit nem tud. a pirosat vhogy nem tudja, csak úgy, h ha mondom neki, h olyan szinű, mint a pipacs, meg a cseresznye. na és minden szürke autóra mondja, h olyan szinű, mint apáé!
Nándus már 3 hete nagy ágyban alszik! 80x160-ban, semmi gond nem volt az átállással, olyan ügyi volt!! bár elég sokáig eltartott, h magától kijöjjön reggel. egyszer tök vicces volt, mi már a konyhában voltunk, és láttam, h Nándus fut be a szobánkban, megállt az ajtóban és nem látott minket az ágyban, úgy megrökönyödött, kár h háttal állt. és amikor felnevettem, h földbe gyökerezett a lába, röhögve szaladt felém.
Nándusnak mondogatjuk Botit, de még nem igazán érti, szerintem majd ha itthon leszünk. remélem minden ok lesz, nem lesz nagy féltékenykedés. ma 2szer is mondta, h nem akarom Botit, és majd elbőgtem magam, olyan rossz volt. este meg 2szer ráütött a hasamra. pedig Nándus olyan jó fiú!! na de nem is gondolok inkább semmi rosszra!

puszi mindenkinek!! vigyázzatok magatok és a porontykákra!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


reggelt!

Moncsi!
Imádom a Fiaidat!!!! Csodaszépek! (Viki irigy, irigy, irigy!)
Danci süthetne nekem is egy kis bundáskenyeret! :wink:

Czinki!
Azt tudja Lackó, h bölcsibe fog járni, de nem tudom mennyire érti. Beszélem vele, h anya és apa dolgozni fog járni, addig ő a bölcsiben lesz műszakban. Majd kiderül hamarosan, h mit fog hozzá szólni.

Kitartást Nándinak a kuszkókhoz!

Neked pedig a köv. 4 héthez! Remélem a lehűléssel kicsit könnyebb lett.

Linácska!
A felállást sokat gyakorolja Levi?

Lackó már totál ügyes a szobatisztasággal. Végre én is összeszedtem minden bátorságom és éjjelre sem adtam rá pelust. Amúgy már 2-3 hete nem pisilt be éjjel.
20150601134430
 
 


Jó reggelt!

Lina tényleg jó hogy elmentetek a gyógytornászhoz!
Monic Vikihez hasonlóan és is kicsit irigymirigy a két csuda kölkedért! :lol:



Viki LAckóbubus irtó ügyi.. éjszaka mi még pelus,mert felkel inni és igy reggelre tele a pelus... de ez a nappali nincs rajta pelus egy álom! kivéve ha a bolt közepén jön rá..tegnap is bicikli,kosár le és futáááás kifelé.. közben arra gondoltam nehogy azt higgyék meglépek valamivel :lol: azokat láttam :wink: ajándékosra gondoltam :roll: :oops:

Czinke drukk a beforduláshoz! lassan lehet aktuális lenne a készletátvétel, mert török zúzok



Némóka jó pihit a rendezés után! :lol:
Vendég
 


Boni!
Hogy milyen ajándékokat kapott? V. a játszószőnyegesre?

Zsigi is utolsó pillanatban szól a pisinél?
20150601134430
 
 


Viki ezzel is azzal is

azt láttam, hogy ő is kapott Anna és PEti könyveket-.. én most amikor le volt akciózva nagyon beruháztam egy csomóra :lol:

általábna már az inger érkezésekor és akkro szólok,hoygtratsa és sikerül is.. de volt hogy nme is akart pisilni, de én mondtam neki,hogy azért kellene és mire letoltam a nadrágot arra már folyt a kezemre a pisi :lol: :lol:
Vendég
 


nézzétek meg a kis házias fiamat: Kép

Az ajándékokról küldök linket, mert azon rajta vannak a nagyszülők is, azt nem tenném fel ide.
20150601134430
 
 


Annapeti nagy kedvenc. Megkapta az Annakönyvet, aztán kapásból rendeltem még 2t utána, meg még Bogyó és Babócát is.

Vmiért torzít a képkicsinítés :twisted:
20150601134430
 
 


A játszószőnyeg ilyen lett: Kép Kép Kép Kép Kép
20150601134430
 
 


sziasztok

Viki
nagyon ügyes vagy, és köszi a könyvet..... még csak bele-bele olvastam ahogy most a fórumba is.... rohanok mert másodperc alatt elmászkál Miló és figyelni kell árgus szemekkel. Az előbb a konyhában mászkált és a szél befújt egy száraz falevelet, már majdnem a szájában landolt.

Amúgy érdekes a könyv, mert az ember ösztönösen csinálja, csinálta a legtöbb dolgot amit felsorolt. Legalábbis eddig még alig találtam olyat benne amit ne játszottunk volna. Még olvasgatom, biztos lesz későbbre sok hasznos dolog.

Pusszancs érte mégegyszer! Most a mászkálás a favorit, nem is nagyon teszem a járókába. Majd ha már kevesebbet alszik és nem hagy egyáltalán semmit csinálni.

Na tényleg lépek mert már fél lábbal a teraszon van! :)

Pusz

dita75
 
 


Viki,
igen, sokat áll fel Levi. És egyre ügyesebben meg is áll. Mármint kapaszkodva.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Abbahagytam az elpakolást, felmosást, elegem van mára!

Na szóval

MONIC
Írtó édesek együtt a gyerekek, a szépségükről nem is beszélve.
Danci nagy zsivány, főz, asztalra mászik, én még nem panaszkodhatom.

A kádas nagyon aranyos. Dávidka tényleg jó súlyban van. Jó nagy döbrögi pocakkal pöffeszkedik elégedetten a kádban.
Nemrég még Dancin volt ez a csíkos ruci. Nagyon megy az idő.

LINACSKA
Nagyon szépen fejlődik Levi. Tényleg jó hogy időben észrevették mi a stájsz, így remélem a későbbiekben semmi gond nem lesz.

VIKI
Ez a szőnyeg csúcs. Szuper anyuka vagy hogy ilyesmire van időd egy kétéves mellett. Én nem tudom de mindig el vagyok havazva.

Épp most olvasom a helyi lapban hogy a Bogyó és Babócának Pogány Judit adja a hangját.

Lackó jöhet hozzánk is. Ha ilyen szuper segítségem lenne .... akkor nem panaszkodnék hogy nincs időm semmire. :)
Most már értem hogy tudsz te játszószőnyeget varrni
:wink: be van fogva a kismanus :)

BONI
Zsigus is nagyon ügyesedik a pisiléssel. Éjszaka megtalálja az italát vagy ugranod kell?

CZINKI
Lassan te is jöhetsz a kistesó képekkel. Kiváncsi vagyok hogy hasonlít-e majd Nándusra.
Kitartás a hátralévő hetekhez. Remélem most hogy nincs kánikula már valamivel jobb a helyzet.

Nándus nagyon okos, ügyes kisrác, és már nagyágyban alszik. Eszméletlen. Lassan úgyis kistesó veszi birtokba. Kiváncsi vagyok hogy lesz-e féltékenykedés. Biztos ő is bemászik majd kiságyba, babakocsiba, és ő is újra bébi akar lenni.

NÉMÓ
Sajnálom a fogmizériát.
Miket használtok fájdalom ellen?

Képzeljétek Milónak 5-6 hó között jött ki az első két foga alul és már várom hogy kijöjjön felül. Látom hogy ott van de nem törte át az ínyét. Alul nem is nézegettem hisz a nagykönyvben is úgy van hogy felül jön ki a két fogacska majd ismét alul. Hát látom minap hogy félig kint van a 3. fog alul. Szóval mehetünk jegyet lukasztani a buszra. De hogy mi lesz a felsőkkel????

SUSKA
Még nyaraltok nagyon???
Adjál majd füstjelet!!! Integess a túlpartról majd leslek! :)

dita75
 
 


VIki ez a szőnyeg csúcs még mindig :lol:

LAckó pedig ügyi háziember

jelzem, hogy a Tescoban azt hiszem még ma akciós a kis pici színes autók (miről egyszer tettem képet) és a fa vasúti kocsik 199 ft mi be is ruháztunk rájuk.

http://www.tesco.hu/popupimage.php?oid= ... c334e5b5fb

Ditus megtalálja.. te is ilyen ügyi lennél ha nekiállsz.. láttam bejön MIlónakis a kis autó

:lol: tesóval hogy vannak? pároddal mi a helyzet?
Vendég
 


ja és Süsü újbáb ZSigának

Kép
Vendég
 


Ditus!
Igaza van Boninak, h te is akarnád, menne. Nyilván nem játékgyári minőségű a szőnyeg, de szívből jött. Ja! Alvás időben és este varrtam.

Lalót meg befogom a melóba, porszívózni és törölgetni is nagyon szeret.

Boni!
Süsü Kép
Neked ezzel kellene gyest kiegészítened. Pl. a Meskára feltéve tutira elkapkodnák!!!
20150601134430
 
 


Ditus!
Nyugi! Fog nélkül nem marad. Nézd, Lackónak ilyenkor még 1 db sem volt, most meg már kint az összes :D
20150601134430
 
 


Viki :oops: :lol:
Vendég
 


sziasztok

BONI
Sztem is megélhetnél belőle. Nagyon ügyes voltál már a szobadekornál is megjegyezte mindenki hogy bolti minőségű.
Én kétbalkezes vagyok! :(

Meggyógyultál már?
Te is mész vissza lassan dolgozni?

Köszi kérdésed, szerencsére nem láttam már két hete!
Mire jött elhúztunk anyuékhoz! Apjuk sokat dolgozik őt sem igen látjuk! Tegnap korábban hazajött kint mászkált Miló a teraszon, mondtam amíg sütöm a fasírtot vigyázni kell rá, fél mp-re se hagyja ott, vagy figyelmen kívül. Lefeküdt mellé a szőnyegre és ment is Miló felállt rajta. Szóval már ő is láthatta mert általában csak onnan tudja hogy miket csinál már a gyerök ha én beszámolok róla. Van hogy elfelejtem és hétvégén csodálkozik hogy már ezt is tudja?

VIKI
Tényleg???
Arra emlékeztem hogy Olcsának jött későn a foga.
Persze gondoltam nem marad fog nélkül csak fura hogy alul jön megint. De szerintem a felső is jön csak nem tudja áttörni az ínyt, ezért éjszaka is 3x mentem be hozzá mert felsírt egy pettyet. Negyediknél már nem mentem mert úgy is csak egy kiáltás szerű volt. Szerintem ahogy a cumit rakta vissza magának a műanyag részre haraphatott és az érte kellemetlenül.

Ha esetleg látom rajta hogy jobban fáj adjak neki valamit rá?
Ti adtatok?

Borostyán láncot nem merem mostanába feltenni mert ahogy mászkál félek beleakad valahová. :roll: Éjszakára meg sohasem használtuk, fürdés előtt mindig leveszem.

dita75
 
 


Ditus!
Lackót nem nagyon viselte meg a fogzás.

Fájdalomcsillapítót, viborcult, chamomilla golyócskákat adhatsz neki, kenheted az ínyét dentinox-szal is.
20150601134430
 
 


Dita,
milyen láncotok van? Egyenként csomózott? Mert ha az szakad is, akkor is csak egy szem esik le róla, és ha megeszi Miló, az sem ilyan nagy gond.

Képzeljétek, voltunk ugye Rigában, és ott 800Ft értékű latért lehet borostyánláncot venni. Mi meg itt vettük 4000-ért.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


[quote="linacska"]K írta:linacskaépzeljétek, voltunk ugye Rigában, és ott 800Ft értékű latért lehet borostyánláncot venni. Mi meg itt vettük 4000-ért.


Vehettél volna jópár darabot és itthon eladni jó pénzért :wink:
20150601134430
 
 


Viki
hoztam párat apuék bioboltjába :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Ditus nekünk a Dologél jött be(amikor nekem fájt a fogam azzal kentem be és tényleg pikkpakk elvágja a fájdalmat. ráadásul teljesen gyógynövényes, így nincs meghatározva mennyit kensz.. ellentétben ugye a dentinox-al amiben lidocain van...

ja nekünk is későn jöttek a fogacskák..de az nem baj, annál jobb minőségűek lesznek azt mondják.. :roll:

na párod talán lassan elkezd részt venni a Miló nevelésben...

Lina üggyi vagy!
Vendég
 


Sziasztok!

De jó ilyen sok képet nézegetni! :) Kb. ennyire futja időm mostanában, mert Niki mostanában nagyon igényli a társaságom. Mindig mutatja, hogy üljek le mellé. Amikor pedig alszik, abban a másfél órában, igyekszem minden fontos házimunkát elvégezni.

Tündériek a gyerekek!
Viki: Nagyon profi a játszószőnyeg!
Boni: Ez a Süsü nagyon profi! 8)

A nyaralásunk nem úgy sikerült, mint terveztük. Légkondi és szúnyogháló nélküli apartmant foglaltak a barátaink, ami kánikula idején alvásra teljesen alkalmatlan volt. Egyetlen éjszakát sem töltöttünk ott, de a teljes heti szállásdíjat ki kellett fizetnünk érkezéskor. :evil: Ide senki ne menjen: Balatonszemes, Szeder u. 8. (Schmal Kinga)! :!: Helyette anyumhoz mentünk "nyaralni", Balaton ugyan nem volt ott, de Niki kedvére pancsizhatott a kismedencében.

Nemone: Nem tudom írtál-e ide arról, hogy mi volt a gyógytornásznál. Nagyon kíváncsi lennék! Remélem, nincs semmi komoly probléma, és könnyen kezelhető.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest
 
 


Sziasztok!

Boni, Viki,
Nagyon ügyesek vagytok! Irigykedem! :wink:

Dita,
Mi is a dologélt használjuk a mai napig.

Czinke,
Kitartást a következő hónaphoz! Képeket rakhatnál néha! :wink:

Denika,
Sajnálom a rossz nyaralást! :cry:
Nem emlékszem, hogy írtam-e a gyógytornászt, de most leírom. Azt mondta, hogy nincs nagy gond. A bal lábában kicsit feszesebbek az izmok, de képtelen vagyok gugolva tartani Rékát magam előtt, hogy kicsit lazuljon neki. A láujjhegyen járásra azt mondta, hogy valószínűleg rossz szokás, mert nem mindig csinálja, és ha már érti, akkor sokat kell majd játszanunk, hogy sarkon járunk. Az egyensúlyát már nem tudta megnézni, mert annyira sírt az előző vizsgálatoktól, hogy nem akarta tovább kínozni. De azt mondta, hogy azzal sem lehet túl nagy gond, ha a matracról háttal le tudott menni, úgy hogy nem esik el. Erre amúgy azt ajánlotta, hogy a Mammut 2-ben a játszóházban szokott lenni egy konduktor kedden, és csütörtökön délelőtt, és őt kérjük majd meg, hogy nézze meg az egyensúlyát, mert ehhez nem kell Dévényis gyógytornász. Oda nem megyünk, mert szeptemberben megyünk a koraszülött vizsgálatra, és ott lesz egy konduktor, akit majd megkérdezek erről.

Ja, amúgy ha valakit érdekel az Aréna plázában a Játéksziget játkboltban egyenlőre ingyenes a játszóház. Jó program, ha éppen nagyon tűz a nap, vagy esik az eső.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Sziasztok

Köszi mindenkinek a fogzásra való javaslatokat.
Minden este úgy alszik el hogy pancsi, hami majd beteszem a kiságyba és szó nélkül. Néha énekelget. Aztán fogja magát és befordul. Tegnap meg nagyon nyökörgött, fel-fel sírt. Bevágtam a babakocsiba hátha elalszik, letettem a pierre cardint a legalsó fokozatra, be sem kötöttem hogy ne zavarja, jó puha plédet tettem bele meg pelust és a karfát hogy ki ne essen. Hát azt lett a vége hogy folyton a karfába kapaszkodott és kikukucskált hogy épp hol járunk. Miló van hogy már 7kor alszik így 9-kor már eléggé ki voltam.
Éhes is voltam, meg fáradt. Behoztam mert láttam hogy ennek semmi értelme. Letettem újra és kis hiszti után végre elaludt és éjjel egyszer sem sírt fel. Lehet hogy nem is a foga fájt, csak hiszti volt (?)
Igazából nem lehet okom panaszra, mert még sokat alszik, mióta megtalálja a cumit jókat alszik nem kelt fel éjjel soha. Nincs vele különösebb gond azon kívül hogy magasról lekakálja a játékokat meg minden mást. Mozogni szeret, felfedezni a lakást. Mászkálni kézben, babakocsiban. Ha megáll a babakocsi hisztizik addig míg el nem indulunk.
A múltkor idetettem az etetőszékbe magam mellé elővettem a varrósdobozt és adtam neki cérnagombolyagot, cipőfűzőt, zippzárat, gatyagumit..... kb. 3 percig érdekelte, megnézegette, megtapogatta és puff már a földön landolt. Ugyanezt csinálja a játékokkal is meg minden mással, nem köti le semmi.
Úgyhogy a járókát feleslegesen vettük sztem. Egész nap szabadjára van engedve akkor elvan én meg megyek utána. A fürdőbe nem mehet be máshová igen.

DENIKA
Sajnálom a rossz nyaralást. Szemétség hogy nem is aludtatok ott és kifizettették veletek az egész szállásdíjat. Egyszer mi is hasonlóképpen jártunk de csak a foglalót buktuk el, tudod mikor fizettem volna ki az egészet.

NEMONE
Reméltem hogy nem lesz semmi gond Rékával.

LINÁCSKA
Tehetnél fel képet mert a miénk elég rövid és lehet hogy nemsokára szükségünk lesz egy hosszabbra.
Szemenként van csomózva nem attól félek hogy lenyeli hanem attól hogy megfullad.

dita75
 
 


Közületek megy valaki a babanet - találkozóra??? Mill. park?

dita75
 
 


Sziasztok

Dita Boldog névnapot kívánunk!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!

Nemone: Örülök, hogy nincs nagy gond Rékával! Szerintem Nikivel sem lehet nagy probléma, mert a mozgásfejlődésében nincs elmaradás. Azt olvastam valahol, hogy gond akkor van, ha egyben a mozgásfejlődés is lassú. Réka is időben csinált mindent, ezért gondoltam, hogy nem nagy a probléma. Nikinek a jobb lábában feszesebbek az izmok. Nekem tornáztatnom kellene, ami abból áll, hogy 1 percig pipa állásban kellene tartanom a lábfejét. Képzelheted, mennyire engedi. :roll: Hasonló, mint a guggolva tartás.

Dita: Mi majd a BMC-s lombikbébi találkozóra szeretnénk menni. Tavaly, ha jól emlékszem, szeptemberben volt, de épp volt valami programunk, meg Niki még kicsi volt, ezért nem mentünk.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest
 
 


DENI
Milónak kötött volt a csipője, lehet most is az nem tudom, de tornáztatni kellett volna és ő sem engedte, úgy befeszítette magát, de még néha most is próbáltam és egyszerűen lehetetlen.
Úgy vagyok vele feszegetni én sem fogom hát hagytam. Ő is csinál mindent, néhány lépéssel előrébb is jár sztem mint a kortársai.

VIUS
Nagyon szépen köszönöm! :)

dita75
 
 


Sziasztok!

Dita,
Nagyon boldog névnapot kívánunk!
Kép
Réka a mai napig nem játszik sokáig egy-egy játékkal. A játszóházban is csak azok a játékok érdekelték 2 percig amivel éppen játszott egy gyerkőc. Természetesen vagy kiveszi ilyenkor a gyerek kezéből, vagy belenyúlkál, én meg hiába mondom, hogy nem szabad, mert a kislány, vagy kisfiú éppen játszik vele. :?

Deni,
Akkor szerencsére Nikinek sincs nagyobb baja!
Én is a BMC-s lombiktalálkozóra szeretnék menni, mert tavaly még én is kicsinek tartottam Rékát hozzá.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Ditus!
Isten éltessen! Kép
20150601134430
 
 


Sziasztok,

Dita,

nagyon sok boldog névnapot kívánunk neked!

Kép

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Köszönöm mindenkinek a köszöntéseket!

dita75
 
 


sziasztok,

már 4,20 óta csak forgolódom

Ditulika: boldog névnapot!! én örülök, h Nándus is izgő mozgó , és nem az a lerakom és ottmarad tipus, még ha nem is tudok mit csinálni mellette, de sokkal életrevalóbb . egy anyuka egyszer dicsekedett, h a 2,5 éves gyerkőcöt leteszi a szőnyegre és csak nézelődik, és vele jár tornázni is. hát nem tudom, nem cserélném le Nándusom. Miló nagyon ügyi , h ennyit jön megy!!! fogzásra nekünk dentinox krém, viborcul kúp jött be, de volt , h normál láz és fájdalomcsillapitó kúpot adtam neki, mert annyira sirt. a minap pl 22kor annyira sirt, h még hányt is, pedig már nagyon régen hányt szegénykém. kapott viborcult és reggel 7,30ig aludt. nekünk még csak 10 fogunk van, alul 4 fölül 4 és a felső 4esek, és most jön bal o-t alsó 4es és fent a 2 szemfog, már érzem őket, de még nem törte át. pedig Nándusnak is tök korán kijött az első foga. szóval ne aggódj biztos nem lesz fogatlan.

Vikimami: játszószőnyeg nagyon szuper!! nagyon ügyi vagy!! tonka kisautóink nekünk is vannak, meg van 3 nagy, Nándus nagyon imádja őket!! tök jó a szőnyeg, mert lehet tanitani, h zebra, lámpa, kereszteződés.......autókra vigyázni, figyelni! nálunk nincs semmi járda, lámpa, próbálom tanitani h a kereszteződésben figyelni kell, mindig mondom neki , de megy csak előre a játszóra, nem figyel, csak ha megállitom és forditom a fejét is, magától eszébe se jut. pont mondta is egy anyuka, h nem is tudná mi lenne , ha városban laknánk forgalmas helyen, mert az ő lánya is megy össze vissza. nálunk mondjuk tényleg alig van szerencsére forgalom.

Boni: te is milyen ügyes vagy!!!

Némóka: nem is tudtam, h Rékának tornára kellett járnia. még szerencse , h semmi komoly!

mi jól vagyunk. kórházi cuccok összepakolva, még a mellszivót kell kifertőtlenitenem, meg kell bele egy pótalkatrész, egy kis gumi, mert 1 alapból el volt szakadva, 1et meg lemostam a lefolyóba. még szoptatós teát is vettem, elővettem a homeós bogyókat is. szóval minden megvan, csak bőröndbe kell rakni. Nándus dolgait meg az utolsó pillanatban fogom összerakni.
tegnap bementünk a városba , ikeába akartam menni, anyóséknál volt Nándus. hát azt a boldogságot , amikor megérkeztünk!! röhant ki nevetve , h anya-anya. szegénykém elesett, de nevetve állt fel és rohant tovább, h anya-anya, aztán meg nevetve bújt az apjához is. olyan drága volt, meg tudtam volna zabálni!! és amikor mondtam neki, h azt a boldogságot, végig ezt kántálta. annyira édes volt! nem tudom , h mi lesz velünk , amikor kórházba leszek.
vettünk Nándusnak egy kisvakondot, ezt hozza Boti ajándékba. annyira aranyos, h én már legszivesebben odaadnám neki, de a párom ,,megtiltotta,,. most nálunk nagy kisvakond őrület van. van, h csak mesélnem kell neki.
ma meg anyuékhoz megyünk. kerepesen laknak és pont most van forma1. frankó! kicsit vagyok csak dühös! pont mára hivtak nagy rokonságot és anyu dicsekedni akar az unokával. már látták őt többször is, de itthon vagy egy unokatesóm, aki külföldön lakik, és ki tudja mikor jön haza. csak azt nem értik meg anyuék, h magunkra és egymásra nem jut idő, akkor nem szeretnék fél napot egy unokatesóra eltölteni, amikor már annyira eltávolodtunk egymástól. és még forma1 is van, félek a dugótól, nem akarunk légkondi nélküli autóban órákat dugóban állni. remélem elkerüljük a dugót. ráadásul a rokonokat sem kivánom a hátam közepére sem. ah! remélem túléljük a du-t.

szép napot mindenkinek!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


ja,

Boni, Vikimami: fiúk ügyesek a szobatisztasággal nagyon!!! olyan édesek ilyenkor a gyerkőcök!! nem tudom, h mekkora az ágyuk, de az ikeában lehet venni 90x200as lepedőt, aminek az alja gumi a teteje frotir, én ezt vettem a 80x160 ágyra, tök jól alá lehet gyűrni, aztán a későbbiekben is jó lesz. igaz 4000, de a 70x140st annó 2000ért vettem, ami ráadásul még kicsi is a 70x140es matracra, és felkunkorodik a 4 sarka. ennek nem csak 4 gumicsik van a sarkán , mint a kikásnak, ami 7000, hanem végig anyaggal rá lehet húzni a matracra körbe.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Dituli, sok boldog névnapot kívánok! Remélem, hogy csak egy Judit névnap van az évben és most ünnepled:-)

Czinki, jó, hogy írtad ezt az új terhesvitamint, megnézem majd én is. nekem szoptatáshoz kell és már nem nagyon bírom anyagilag a sok terhesvitamint. És sajna engem is hízlalnak. Nagyon ügyes Nándika és aranyos:) Jó ötlet az ajándék Botitól:) (ha jól értettem, hogy ilyen ajándékot kap. Csak nem tudok figyelni, mert folyamatosan nyafog Dorcikám....)

Monicnak akartam még írni, hogy nagyon gyönyörű Dávidka és ügyes Danika, igazi nagyfiú már. Imádnivalóak a ketten együtt:) Szerintem Dávidka hasonlít Dancira, le sem tagadhatnák, hogy tesók:)

Puszi mindenkinek, leléptem
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: