A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

sziasztok!

epilálás kész! kórházi pakk összerakva! :lol: :lol: :lol: készen állok! 8)

Bols, Barbi nektek is köszönöm! :lol: valóban nem kaptam babát ajiba, de kárpótol a sok kedves köszöntés! :lol:

Kép
gtunde75

Köszönöm, megkaptam :) :) :)
szilvi35

http://www.lll.hu

Olvasgassátok, amíg nem jönnek a babák... használjátok ki az időtöket :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok bocsi az előbb eltűntem mert apa megint szolgálatba van és vacsit adtam neki meg össze pakoltam a holmiját .

Ircsi megmutatom a leleteim szerinted ??? :wink: Érdekel a véleményed róla .

vizelet leletem : keton: 1,020 g/l
ph :6
protein: pozitív
leukocyta: nyomokban
fvs: 10-12
vvt: 1-2

ezt én nem értem vérnyomásom most az jó nem magas átlagban olyan 120 -körül mozog , kicsit vizesedem de nem vészes

Ez pedig a ctg : nem értem és hiába kérdezem a dokit nem mond semmit :? Kép
Vendég

Vanilla
Vizelet: az a baj, hogy fehérje (protein) van benne! Toxémia egyik tünete!!!! A vizesedés is és a magas vérnyomás is arra utal...
Nem árt az óvatosság!!!!!
(Toxémia az anyukára veszélyes lsősorban. Életveszélyes állapot alakulhat ki belőle, de azt előre senki nem tudja megjósolni, hogy merre alakul :cry: )
Nagyon komolyan kell venni!!!!!
Volt olyan ismerősöm, akit a 24. héten császároztak meg toxémia miatt :? :cry:

CTG: (nem vagyok nőgyógyász :oops: ... meg, amit a kicsi képből látok...)
Alsó vonal lenne a méhtevékenység: az semmi... egyenes a vonal...
A felső a baba szívműködése... az rendben van

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

köszi szépen ez is több a semminél a doki ennyit sem mond. De azért holnap elmegyünk a kórházba megvizsgálnak ésmeglátjukmi lesz majd :)
Vendég

Képzeljétek most beszéltem hugommal telon hogy a munkáltatója nem veszi vissza dolgozni mivel nem köteles . Most tesómnak 22.-én lejárt a gyed-e és vissza akart menni dolgozni erre ezt mondták neki szegény ki van akadva mi lesz most velúk.
Vendég

Bols pocak szép nagyon!!!!

Ircsi fogászat most nincs kedvem menni már meg amúgy is nyíregy messze van 60 km örülök ha kijutok a boltig :lol: :lol: :lol: én két napja ki vagyok bukva nem bírom magam,ha megyek akkor fáj a hüvelyem ha fekszem akkor semmi baj,Katus jól van???

Tina babagulyás :lol: :lol: :lol: hát érdekes dolgokat írok akaratomon kívül,észre sem vettem,örülök,hogy jók az eredmények és jönni fog a picur és is küldöm a sok-sok gólyát aki Lilire vigyázz ha lerakták indulnak hozzád!!!!

Évi nem vagy kövér csak kismama és minden kismama csinos,és kész majd fogyózunk egyél nyugodtan,mér nem sokáig tehetjük ezt bűntudat nélkül :lol: :lol:

Barbcsi tudom,hogy nehéz a várakozás,de ne depiz be ennyire,hisz akkor fog a picurod jönni ha ő is akar,és lehet már holnap,de lehet csak 7 nap múlva,ha meg túl hordod és indítják akkor is ugyan olyan gyönyörűséges picur lesz mintha magától jött volna,és nekem lehet elítéltek ezért de teljesen mindegy hogy jön a világra Lili,császár vagy szülés vagy indítják vagy mi lesz csak egy a fontos EGÉSZSÉGES legyen és vigyázzanak rá az orvos és a szülésznő és neki minden legyen nagyon jó én meg túlélek bármit.Te is erre gondolj,legyen rendben minden vele és majd jön!!!Én sem szeretném túl hordani,de nem mi döntjük el hanem ők és ha idegeskedsz nem tesz jót nektek!!!!

Csibuc nekünk kellett közjegyzői papír aki lekérte nem vagyok élettársi kapcsolatban bejegyezve senkivel,és ez volt 2200ft,de ezt az anyakönyv vezető is lekérheti ingyen csak ahol én szülök,ott nem kéri le az anyakönyv vezető,hanem nekem kell!!!Örülök,hogy veletek is minden rendben!!

Vanilla ha bent maradsz hidd el jobb kezekben vagy mint otthon!!

Én ha túl hordom szerintem fogom kérni ha lesz rá lehetőség had maradjak ott a kórházban,minden nap 20 km utazni nem lesz kényelmes senkinek se Lilinek se nekem,de remélem nem kerül rá sor!!!!Majd kiderül!

Kép
bévi

Én is gyarapítom a depisek sorát! Éppen most bőgtem ki magam! :cry: :cry: :cry: :cry:

Semmi jele, hogy Bercibó készülődne! Mocorog, alszik, mocorog, ha simogatom szinte odabújik, szóval jól elvan! :D Igyekszem neki mondogatni, hogy idekint tőlem is kaphatna puszit, nemcsak Apájától, akit az este orrba rúgott :D :D

Évi!.......Majd lefogyunk!!!

Vanilla!......Végre kórház! Nem is értem a 40. hetedben mire várnak!

CsillaG!.......Gergő baba nagyon édi! Biztos nem lesz gond, csak kezdi edzeni az idegeidet!
limo73

Jah,én babám is tök jól ficánkol bent...na mindegy...fáj a fejem,asszem ledőlök.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Claire, nagyon ügyes vagy, hogy még 3 in 1!

Barbcsi, ne legyél lehangolva. Mindenki babája akkor érkezik amikor neki a legjobb, ezeket nem lehet, így előre megmondani. És nem az a lényeg, hogy elindítják v. magától indul meg, a legfontosabb, hogy minden ok legyen vele és veled is.
De azért nekem is pl. fura, hogy 5 napom van hátra és még semmi jele sincs, fájásaim sem voltak. Csak tombol, nagyokat mozog a kisasszony.

Csibuc, örülök, hogy minden ok volt a ctg-n.

Bols, nagyon szép a pocakod.

Évi, nagyon édi ruhák. Tegnap én sem bírtam ki a fogdokival szemben volt egy turi és vettem Lilinek 2 ruhát. Holnap ki is kell mosnom.

Bmass, ez a kórházas dolog nem jól hangzik. Pihizned kellene egy kicsit!

Szamóca, azt gondoltam már megvan a pici, de a lényeg, hogy most minden oké veletek.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Szamóca én is azt hittem már megszültél,és még egyben vagytok,nem semmi,hogy miken mentél keresztül!!!!

Woddy Lili jöni fog igazad van majd jön,mindenki türelmetlen hisz már napok órák kérdése én is jobb szeretném már kint lenne,puszilgatni ölelgetni,de sajnos nem mi szabjuk meg nekik :lol: :lol: :lol: de nekem még van 14 nap,nektek meg kevesebb!!!!

Limo fel a fejjel neked is jön majd a picur majd egymás után beindulunk most már Brik megindítja a sort vagyis folytatja és utána megyünk mi is!!!!!

Kép
bévi

lányok tudtok nekem olyan oldalt ajánlani ahol utánna nézhetek ennek a dolgnak a hugommal kapcsolatban ?
Vendég

Vanilla. A gyerkőc 3 éves koráig (illetve amig a GYES jár!!!) védett az anya, nem mondhatnak fel neki. Közös megegyezés lehetséges, de ahhoz az ő hozzájárulása is kell, rendes felmondással nem küldhetik el.

szilvás76

sziasztok!
babagulyás! :lol: :lol: (Freud bácsi meg röhög a sarokban!), egyébknét nick névnek sem rossz :lol:

Bols! Tényleg csinos pocak4
Hízás: én nem panaszkodom, mert nem híztam sokat, de úgy nézek ki, mint egy hülye pók: nagy has középen, vékony hosszú kezek-lábak (izmok 0-ra sorvadva, amúgy sincs sok :lol: )
Majd ha eljutok egy fotó készítésig felteszem, márcsak azért is, h a depisek viduljanak kicsit!

Barbcsi: bízd a gyerekre, és ne görcsölj rá. Én az elsőt hordtam túl, szerintem nem annyival, mint mondták, de emlékszem milyen vacak volt, h befektettek, meg fenyegettek a csaszival, aztán indították 2x, stb. De utólag nem maradt bennem rossz emlék, csak eldöntöttem, ha következővel nem megyek be, míg a feje ki nem lóg :lol: , és már a dokim is számolt vele, h hosszan hurcolós vagyok, és ő tök nyugiban megszületett a kiírás után 2 nappal.
Próbáld rábízni, a stressz visszatartja, sőt leállítja a szülést (evolúciós örökség). ! fog ő jönni, győzd meg, h mindenkienk jobb, ha elindul, mielőtt beleszólnának, és nyugi!!

Barbi! bocs, tegnap nem volt netem, úgy látszik felületesen olvastam vissza, most lebuktam :lol: :lol:
Szóval, én azt hiszem nagyon jó helyzetben vagyok, már családilag, meg segítségileg. Mi a párom szüleinek a házában lakjuk a tetőteret, párom öccséjék alattunk, anyósék legalul. Így rengeteg segítséget kapok. Nem lógnak rajtam, nem ajnároznak, de ha kérem, akkor segítenek, ha egy mód van rá. Sógoréknál is 5 gyerek van, kb felváltva szülünk :lol: , így azért egymásnak is tudunk segíteni, oviba-suliba egy helyre járnak egyelőre a gyerekek, így könnyebb szervezni, meg jó érzés, hogy van kire számítani.Én mostanáig dolgoztam, mostmár teljes állásban, a gyerekeknek 1000 különórája van, gondolhatod, h van egy kis logisztika. A másik , h anyámék sem laknak messze, ők is segítenek. Apámra persze mást lehet bízni, de néha az is jól jön. anyám meg tényleg főállású nagymama. Van egy nővérem, ő Fro-ban él, ha kint van náluk, akkor nyilován nem számíthatok rá, de egyébként itthon csak a mi Mamink. Meg ott már 14 és 17 évesek a gyerekek, más a szitu. Ja, és még időnként bartel kapcsolatban vagyok más anyákkal, én viszem a tiedet isa szolfézsra, te viszed az enyémet is edzésre, stb. 1 szó mint 100, kell sokat szervezni, meg alkalmazkodni, de azért úri dolgom van :) bocs, h hosszú lett.

Claire
claire

Vagy GYES mellett szeretne dolgozni? És azt nem tudják biztosítani? De nem mondanak fel, csak nem tudják visszaenni részmunkaidőben? vagy nem értem...

szilvás76

azt mondta a hugom nem veszik vissza dolgozni lejárt a gyede neki 22.-én és ugy volt vissza megy dolgozni ő akarna is de azt mondták neki ma nem v eszik vissza ezt nem értem
Vendég

Kép
bévi

mentem aludni meg pakolni holnapra mindenkinek szép estét sms-t írok azoknak akikkel megbeszéltem ha van valami hír felőlem :)
Vendég

Még vissza jöttem,érdekes érzéseim vannak kb azt érzem két percenként hogy pisilnem kell,nagyon nyomja ott lent a picur,kicsit megijedtem mert be keményedet a hasam és nem mozdult Lili kisasszony,de most csuklott,szóval minden rendben vele!!!Hmm érdekes amit érzek szerintem elkezdődött valami fájdogál a hátam hasam görcsölgetek ha megyek az fáj,főleg ha a lábamat igénybe veszem,mondjuk emelem vagy stb,készítettem pár képet lehet felrakom g-re mert elég alul öltözött és elég érdekes is,a csíkjaim egyre csúnyábbak és egyre több van belőle!!!

Vanila holnapra drukk neked és minden renden lesz!!!

Vajon Brikkel mi lehet!!!!

Kép
bévi

Képeket fel tettem g-re érdekes alakú a hasam és a csíkok elég csúnyák!!!! :cry: :cry: :cry: de megéri :lol: :lol: :lol: :lol: Lili miatt!!!

Kép
bévi

LÁNYOK MOST JÖTT AZ SMS BRIKNEK MEGSZÜLETETT A KISBABÁJA !!!!!!!!!! :D
Vendég

PONTOSAN EZT IRTA :

2010 JÚLIUS 28.-ÁN MEGSZÜLETETT A KISFIAM HORVÁTH BENCE 2640G-AL 52 CENTIVEL MINDKETTEN JÓL VAGYUNK PUSZY:)
Vendég

bocsi a caps lock de annyira örülők hogy jól vannak és végre megvan a 3. topic babánk :)
Vendég

BRIK GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Brik szívböl gratulálok! De jó lesz most aludni menni ilyen jó hír után! Remélem a nagy boldogságban neked is jut egy kis idö pihenésre is!

Barbi
Vendég

Csajok most már meg fog indulni minden kis cuki pofi!!!!!!!!!KIFELÉ!!!!

Kép
bévi

Gratulálok brikkkkkkk sok sok örömöt és boldogságot nektek !!!!!!!!!!!!! Kép
Vendég

Brik Gratula! ;) :D

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Én annyira izgultam értük :) de most ezzel a tudattal hogy jól vannak tényleg jobban fogunk szerintem mind aludni :) Kép
Vendég

Barbcsi
Ne stresszelj, nekem még jóslóm sincs.... :)
Olyan jól érzi magát, hogy bennmarad :D

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

bévi ne izgulj nekem kb 2hete vannak ilyenek ezek akár el is húzódhatnak múltkor nekem kb 3 órán keresztül 20 percenként görcseim voltak aztán letusoltam lefeküdtem és elmúltak :( pedig azt hittem nekem is végre valami elkezdődött
Vendég

na de most már megyek és lefekszem mert holnap érdekes napom lesz addig is mindenkinek puszi és kitartás briknek pedig még egyszer gratula !!!!
Vendég

Vanilla nem izgulok örülök,hogy fájdogál :lol: :lol: :lol: :lol: szép lassan helyezkedik Lilim,csak nőiesen nem sieti el,de várom már én is nagyon!!!Holnap vigyázz magatokra és ha bent kell maradni tedd azt!!!!!!

Jó éjt mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Brik, gratulálok kis Bencéhez :!: :!: :!: Sok boldogságot, örömet, jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok!
JAAAAAAAAAAAAAJ DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! Örülök Nektek!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok!

Brik, nagyon-nagyon nagy gratula!!! Alig várom a képeket, remélem, mindketten jól vagytok és minden happy :D

Már azon töprengtem, mi lehet, hogy ilyen későn sincs semmi hír. Aztán mégiscsak van :)

Ó, lányok, "depresszióra" semmi ok! Vagyunk egy páran, akik már nagyon közlednek a betöltött 40 héthez... :roll: És míg én a papír szerint Kristófot csak 1 nappal a terminus után szültem, addig Szilvásnak 10 nap volt plusszban - ha jól emlékszem arra, amit írt!

És igaz a plussz-mínusz két hét is, sőt! Túlhordásról csak a 42. hét után beszélnek hivatalosan! Sok babának teljesen természetes a plussz ráhúzás. Például én is, és húgom is jó pár nappal később érkezett, mint amikorra anyukám ki volt írva.

Tudom, hogy tök nehéz, és Kristóffal én is tűkön ültem, úgy éreztem, hogy ezt az egészet már nem lehet ép idegekkel tovább elviselni... de higgyétek el, hogy amikor baba és mama szervezete készen áll, úgyis kérlelhetetlenül beindul a folyamat :wink:

Kitartás!!!

bekri

Tina, az egészséges drukk, az nagyon jó, minden rendben lesz, sikerülni fog!

Barbcsi, szerinted aznap indítanak, amikorra ki vagy írva? Én is furcsállanám, mint Tünde. Ha nincs gond a babával vagy veled, miért ne tartanák tiszteletben a kérésedet, hogy várjatok még egy kicsit?

Évilány, sajnálom, hogy ilyen ősbunkó módon tudnak viselkedni az emberek... Olyan jó lenne, ha legalább ilyen kivételes helyzetben, mint amilyenben te vagy, kicsit empatikusabbak lennének. Nekem most egész jó tapasztalataim vannak, hála Istennek. De Te ezt ugyanúgy (ha nem sokkal jobban) megérdemelnéd!!!

Úgy tűnik, minden szépen lezajlik a lakáseladással kapcsolatban, nagyon-nagyon örülök neki! ÉS köszi a biztatást! Melisch, papírmunka: az utóbbi hetekben már kezdem úgy érezni magam, mintha pályát tévesztett titkárnő/ügyintéző lennék...

Pakolás: szépen alakul az is, nem vagyok elkeseredve, minden apróságnak örülök: jó látni, amikor egy-egy bögre a helyére kerül és egyre kevesebb a doboz, zacskó, láda stb.

Jók legyetek!

bekri

Egyelőre nem alszom, de úgy tűnik megérte idenézni mégegyszer: Brik! Szuperek vagytok mindeketten!!!! hurrá, és grat!
Még dobogós helyre befutottatok :lol: :lol:

Többiek, türelem, hamar elmennek az utolsó napok, s ami most kényelmetlen, kínos. az nosztalgia tárgya lesz!
Egyébként telihold van, és kettős fronthatást mondanak!! ez nem lesz hatástalan!

Jóéjt! Claire
claire

Egyelőre nem alszom, de úgy tűnik megérte idenézni mégegyszer: Brik! Szuperek vagytok mindeketten!!!! hurrá, és grat!

Többiek, türelem, hamar elmennek az utolsó napok, s ami most kényelmetlen, kínos. az nosztalgia tárgya lesz!
Egyébként telihold van, és kettős fronthatást mondanak!! ez nem lesz hatástalan!

Jóéjt! Claire
claire

Jóéjt! Claire
claire

Jóéjt! Claire
claire

Jóéjt! Claire
claire

Gyerekek ez gép meghülyült, ennyire nem volt fontos a mondanivalóm :lol: Claire
claire

Drága Brik!
Nagyon sok szeretettel gratulálok!

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vagyok, csak carul. Megint fellángolt a szokásos hüv-húgyúti gond. áááááááááááááááááááááá..ÓRÁNKÉNT PISILEK...MÁR MINDENEM KIMARVA....DEREKAM, HASAM LESZAKAD...MAJD NYAFIZOK A KLINIKÁN...Hétfőn már jeleztem, hogy fáj a vizsgálatkor, azt mondták, kenegessem...nem mintha eddig nem azt csináltam volna..semmi nem használ.. :cry: Alig alszom emiatt napok óta, egyre rosszabb..

BRIK!!!!GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimi
Tőzegáfonya-kapszulát próbáltad????
Nekem nagyon bevállt!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

jó reggelt!

Brik GRATULÁLOK!!! Kép

Kép
gtunde75

Kép

Kép
xtina75

Babaimi, tőzegáfonya nekem is bejött!!! Én a Cran-C néven futót szedem, mindig van itthon, mert hajlamos vagyok felfázni... (plusz télen ülésfűtés a kocsiban...)

Kép
xtina75

Tünde!

Brik meghozta neked az ajándékot, csak csúszott egy kicsit.... :)
Megbocsátható ;)

Clárika
Kép
clárika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: