Sziasztok!
Nem tűnök el énsem, csak nem vagyok megint tul jol de nem untatlak titeket nem azért vagyunk egymásnak

Itthon vagyunk ma is, reggel mentünk csak el a boltba karfiolért mert levest főzök. Hát ugy pofára estem. Idén még nem vettem karfiolt, hát most majd leesett azállam hogy 480Ft. MIndegy megigértem attikának hogy azt főzök betűtésztával
Nálatok mi lesz a mai menü?
Olyan jo hogy most pont kellemes idő van nem? Lehet egy kicsit pihizni nem ugy mint amikor volt majdnem 40 fok!
Tavasziszél: énis kívánok Annának utólag is Boldog névnapocskát
Bölcső az jo dolog? Énis sokat gondolkodtam rajta és végül csak arra Lyukadtunk ki hogy nem lehet sokáiog használni. Ezekszerint nektek sem tul nagy a lakás

Énsem féltem görsösen a gyereket. Ha elesik pl nem rohanok mindjárt oda mert sokszor nagyobb az ilyedség mintha valódi baj lenne. Szerintem. És sokszor igaz is mert fél perc nem telik bele abbahagyja.
Kata16: dejóhogy megint feltűntél te is

Örülök hogy jol vagytok, ezekszerint már szépen alakul minden nálatok is. Babóka mocorog már sokat ugye?
Rekus: szerencsés vagy édesanya és terhesség dolgában is! Nem is kell ennél nagyobb segitség mint egy édesanya

Szerintem sem lesz egy hetes babának semmi baja attól ha ki van véve. Itt nálunk is kijönnek, meg a védőnő is.
Mók: gratula a sulyhoz, szépen hizik a babád!
Gira: nem baj ha egy kicsit nehezen jött össze ! Lényeg hogy most itt lesz veletek és egészséges lesz!!! Sajnos keveseknek zökkenőmentes a teherbeesés
Lina:jó lesz a szoba tuti

hogy elnézem szépet lehet belőle kihozni. Én értek hozzá hidd el

Biztosan nagyon jol fogja majd érezni magát a picur. Gyerekorvost pedig szerintem is válszthatsz te ait szeretnél, mi mondjuk a körzetihez mentünk mert énis hozzá jártam és nagyon sokan szeretik
Próbálkozás: nekünk pl Attika másodszorra jött össze volt előtte sajnos egy vetélésem, és rá 3 hónapjára terhes lettem

Most meg szintén 3hónap volt.Érdekes ugylátszik ez a 3 a magyar igazság itt beválik
Gyermekorvos: mi maradunk a régi beváltnál, ha kell még házoz is jön nagyon rendi. Én nem szeretem a gyerekem orvoshoz vinni mert akkor még kap valami betegséget aztán csak rosszabbul lesz.
Szülés: hát nekem maradt a szeptember 28. Eddig még nem változtattak semmin remélem maradunk akkor igy.
Nem tudomm hogy vagyok de én már nagyon nehezen viselem a pocakom

És borzasztó hisztis, lelkis vagyok! Lehet hogy igaz az miszerint ha lányt vársz minden másabb??

Szörnytegnek érzem magam a viselkedésem miatt, elájulnátok ha néha látnátok.
Majd még benézek további szép napot!