Vok,
háát, annyi megvan, hogy előtte-utána 30perccel semmi kajapia. de ennyi
mást is kell tudni?
képzeljétek,
tegnap este 22:45kor aludt el Dávid, gondoltam egy körül virnyog majd a kajáért..
és amikor ránéztem az órára, picit meglepődtem: 5:30kor virnyogott a kajáért
úgyhogy andrással egyhuzamban tudtunk aludni 6órát.
aztán megetettem, és 7től még fél10ig aludt.
viszont fél10től fenn van..
illetve aludt 20percet a babakocsiban, mikor elszaladtunk a dm-be..
fhúúú...
no amúgy a szopi már nem fáj, és a garmastan nekem már a kórházban sem vált be, pedig hónapokkal előtte már a kórházi pakkomban figyelt, hogy majd megváltja a világot...
viszont a lanolin, az egy nap alatt rendberakja.
viszont:
most szokun vissza a csak szopira, ami rohadt nehéz, lévén nem tudom, hogy most a gyerek éhezik e vagy sem..
és ő meg hozzászokott ahhoz, hogy megetetem 20percet egyik, aztán 20percet másik ciciből, aztán neg kap még egy adag tápszert is.
most már ott tartunk, hogy csak az egyik ciciből kap, és ha utána nagyon visít, akkor még kap tápot.
tegnap napközben nem kellett hozzápótoljak, de basszus,
most etettem 11:55-12:30-ig bal ciciből. előtte alig 2órája evett a jobb-ból...
és most, ahogy levettem ciciről, tök izgága, nyalja a vállamat, próbáltam elaltatni, de sz@rik a próbálkozásaimra.
most a kiságyában oázik, mindjárt bemegyek hozzá.
azon gondolkodom kapjon e tápszert... de ezt inkább nem szeretném, nagyon nehéz leszokni róla... (na ez most hülyén hangzott

)
viszont akkor még tegyem vissza a bal cicire? de akkor meg ellustulna kajáláskor... ááhh..
jó lenne megírni a dékáni kérelmet...
Hari,
asszem viszem én is Lilihez Dávidot
Cicmarek,
nekem is ellustult Dávid, mikor elkezdtem hozzátáplálni táppal. és azóta küzdünk még, mert nem kellene egy órát szopiznia, most már nem is hagyo neki, de akkor meg ordít.. én meg megunom, aztán ado neki a tápot.. amiről le akarom állítani.. ördögi kör..
szóval még mindig kell a tápser
ja, amikor mi is elkezdtük a tápszert, akkor én is sokkal nyugodtabb lettem, Dávid is, de akkr meg 2nap múlva az zavart, hogy miért nem szoptatom, amikor van tejem? szóval amíg van tejem, addig szoptatok, (amúgy honnan tudom, hogy elég e a tejem?

) és most már akármennyire is visít, nem adok neki tápot, max ráteszem az üresebbik mellemre... vagy mit tudom én...
pasi:
nálam andrás simán mos főz takarít, jelenleg is ő vezeti a háztartást, ma még a areggelimet is ő csinálta, meg bevásárol, meg ilyenek...