Tina részemröl mihelyst leadta nálam a bébimet, küldöm hozzád.
Tündi én is boldog szülinapot szerettem volna tegnap kívánni, de nem tudtam belépni, bocsánat a késésért. Sajnálom, hogy a kívánt topik baba nem tisztelt meg téged e nagy napon, de lehet, hogy csak elkalandozott, mert más idöszámításban utazik... Ami késik, nem múlik!
Brik nagyon izgi, kitartás, sokat gondolok rád és szorítok nagyon!
Nálam a 3. szülés 4 órával volt hosszabb, mint az elsö, püdig a dedem indította az összes fájást nagyon rendesen és végig összedolgoztunk.
Csillagom kitartás, csak nem lesz gond Gergö gyomrával!? Ha gyarapodik, azért akkora nagy baj nem lehet!
Ircsi mint mindig, most is édesek a képek. Most csak Gergö a konkurencia, de hamarosan napi szinten gyönyörködhetünk egymás szebnél szebb babájában! Már alig várom!
Barbcsi miért csak 9 napot adsz magatoknak és miért a depi? Ha megérik a bébi, el fog indulni, vagy 9 napon belül, vagyis akármikor, vagy azon túl. Nem kell mindig a kellemetlenebb dolgokra gondolni, mint az indítás és azzal feleslegesen növelni a nyomást magadon.
Nekem is rossz a kedvem mellesleg, ezért nem is jöttem a levegöt rontani. Tegnapelött de. megint összevesztem a párommal az örök lakásproblémán ill. azon, hogy én egy éve töröm magam annak megoldásán, ö meg minden javaslatomat lehúzza és még a kákán is csomót keres. Egész de. bögtem, aztán felhívott a barátnöm, hogy ugyan menjek át már hozzájuk a gyerekekkel. Nekem is jobb ötletnek tünt, mint az egerek itatása, így átmentem. Csak ott meg békésen ültömben egyszer csak baromi váratlanul és erösen elkezdtem szédülni és erös hányingerem lett. Miután órákig nem javult a helyzet, felhívtam a párom, hogy eljön-e értem és bevisz-e. Kicsit kiakadtam, hogy még csak nem is aggódik, hanem elsö kérdése, hogy miért nem a barátnöm férje visz be (ö tényleg javasolta, de mondtam, hogy majd az enyém). Na azért elökerült és bevitt, majd visszament a gyerekekért, de este 10-ig ottragadtak.
Én meg ültem a szülöszobán, kint szakadt az esö, egy szülö nö éppen finishben üvöltött, rohanás, mert volt egy sektio 600 gr-os babával ill. egy szülés, ahol bekékült a ded, rám nem nagyon volt majdnem éjfélig senkinek se ideje, pedig részben olyan szarul éreztem magam, hogy ülve is kapaszkodnom kellett. Jó, nem én voltam a legfontosabb tényleg.

Meg kellett a labort várnom, hogy Help vagy sem, de szerencsére nem, így hazakértem magam, pedig bent akartak fogni. Mondta a doki, hogy kb. 100 oka lehet a szédülésnek, de talán csak a családi stressz a kiváltó ok. Másnap tényleg jobban is keltem és azóta nincs bajom. Csak hányingerem minden nap. Hát ez van.
Megkaptuk a listát a beszerzendö iskolai cuccokról, de mivel napok óta szakad az esö és van vagy szük 20 fok, nem volt sok kedvem útra kelni. Vasalnivaló megint hegyekben. Ma lecsót föztem és sült csirkecombot rizzsel.
Megkívántam a libazsírt, így most azt eszem, ha éppen van kenyér itthon. Mivel magunk sütjük, hamar elfogy...
Claire ha éppen hozzájutsz, megválaszolod a kérdésem? Az volt a lényege, hogy van-e segítséged és hogy hogy oldod meg a hétköznapokat?
Most mennem kell, mert tejbegrízt kértek vacsira, amíg fürdenek, gyorsan megfözöm.
Puszi: Barbi