A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermeknevelés » Ikrek

OrsiKép
Látod, megérte a korházi küzdelem mert szép nagyok lettek a babák és megússzátok a PIC-etKépKépKép Hurrá-hurrá-hurráKépKépKép!!!! Szivből gratulálok és jó egészséget no meg sok-sok tejcsit kivánunk NektekKép Várjuk a beszámolót és a fotókatKépKép

Puszi:Doris
doris

Orsi!

Gratulálunk! KépKép Nagyon szép súllyal születtek! KépKép Sok-sok tejcsit, egészséget kívánunk. Kép

Eriék
2*24 - 2 nap Kép
simones

Orsi+Máté+Levente!Kép

Mindhármótoknak hatalmas gratula és sok egészséget kívánunk!!Na meg sok-sok tejet!
Nagyon várjuk a képeket.
kirri

KépKép
KépKép
kirri

KirriKép
De jó, hogy igy nőnek a babácskákKép A műsorozást biztos élvezitek a PároddalKépKép Örömteli ez az időszak nagyon és jó érzés Nekik vásárolniKép

doris

OrsiKép

természetesen hatalmas gratula tőlünk isKépKép

Rita
trus

Libabőrös lettem! Kép

Orsi! Nagy gratula!!!!!! Kép Kép Kép

Krisztina

Krisztina
k78

Kedves Orsi!
Nagyon meghatódtam, olyan klassz volt ezt így szinte élöben követni! Szuper, hogy nem kell inkubátor, tudtam, hogy így lesz! Szép nevük van a fiúknak! Sok sikert a szoptatáshoz és sok boldogságot!

Mimóza
mimóza

Orsi,
Óriási gratula Nektek!! Annyira jó, hogy minden rendben a babákkal és nem kell inkubátor!!KépKép
Szilvi
manoca

Orsi!
Boldog névnapot!!!
CSilla
bim_bam

Orsi!

Sok boldogságot,és jo egészséget kívánok a kis családhoz!

Bea

Kép
beatrix2

Sziasztok!

Orsi!
Boldog névnapot! Kép Akkor most 3 fiú köszönt fel. Kép

Mimóza!
Az éjszakák változatlanok, még szopiznak a fiúk. Kép Nem lesz nagy felhajtás. A rokonok nem egyszerre jönnek, ha egyáltalán eljönnek.

Rita!
Esetleg homeopátiás szert lehetne szedned a torkodra. Kép

Zsobu!
Élőben még aranyosabbak a fiaid. KépKép Úgy láttam, tetszett nekik is. Kép Jöttök majd még? Milyen az aranytízes?

Csilla!
Jónak tűnik a lovaglás. Remélem hasznos lesz Ricsinek is. KépKép
A szomszédban 1 hétig volt egy kecske. Még most is meg akarják etetni a fiaim. Kép Azért nem szerzek be egyet nekik. Majd az állatkertben. Kép

Eri
2*24 - 1 nap Kép
simones

Eri!
Hogy te milyen vagy!
pedig a kecsketej igazán egészséges és a gyereke úúúúúúúúgy szeretnék
Csilla
bim_bam

Sziasztok!

Tegnap elutaztunk, így csak most olvastam, hogy Orsi is megszült...Kép

Orsi!
Boldog névnapot és GRATULAAAA a babókhoz!KépKép

Rita!
Akkor Téged tényleg "duplán levettek" a 3D-s UH-on...Kép DUPLA díjat fizettetek??? Ez röhej! És aki hármasikreket vár?? Nem is hallottam még ilyenről - ez nonszensz! A mi időnkben (3 éve) szerencsére nem volt még ez a kapzsiság a 3D UH-osok körében.Kép)

Mimóza!
Tévedés. Nem minden ikerpár várakozik a sorára nyugodtan (pl kajaosztás...)Kép Sőt, nálunk a játékokon ölre menő csata van - hiába van kettő, sőt kettő EGYFORMA!KépKép Az igaz, hogy nagyon szeretik is egymást ( bár mostanában a Ricsi harap, de remélem elmúlik ez is, mint anno a Rikinél...), s ha az egyik eltűnik egy pillanatra, a másik rögtön keresi, s baromi boldog, ha rátalál!!KépKép

Na indulok a bölibe az urakért!
További szép napot!

Erika

KépKép
herika

Lányok!
Ha valaki elégedetlen az alakjával:
http://www.holgyvilag.hu/index.php?apps=cikk&cikk=11835
Ráadásul minket mindjárt 2 vagy 3 tart a legszebbnek. Kép

Csilla!
A szomszédban bakkecske volt. Kép
Ide a 2 szobába még pont elférne a kecske. Kép De inkább veszek majd kecsketejet nekik. Kép

Rita!
Ezt a dupla díjas UH-t én sem értem. Hol volt ez? Én a Kútvölgyibe jártam 3D-re egy dokinőhöz. Ott nem volt ilyen. Csak kicsit tovább tartott a vizsgálat. Sajnos a végén már nem nagyon lehetett használható felvételt készíteni. De jó volt tudni, hogy minden rendben.

Apuci aggódik, hogy nem nagyon beszélnek a fiúk.

Eri
simones

Sziasztok!

Zsobu! A fiaid mennyire élvezték a Zsebibabás zenélést? Mert olvastam a másik topicban, hogy ti is voltatok Eriékkel.
Már gondoltam rá, hogy Zsófit elviszem, de a fiúkat még kicsinek tartottam hozzá. Vagy vannak hasonló korúak is? Leirnátok, hogy milyen volt?
Kéne egy kis változatosság a gyerekeknek, (meg lehet, hogy nekem is. Kép )

Eri! Egy kecske nálunk is jó lenne, legalább nem kéne füvet nyirni! Kép

Zizi
debyand

Lemaradt a többi:
Nálunk is legtöbbször együtt játszik Örs és Ákos, illetve elég rendesen utánozzák egymást. Pl ha Ákos elkezdi püfölni a tv-t egy autóval, rászólok, ő esetleg abbahagyja, de Örs azonnal ott terem, és ő is kipróbálja, hogy rá is rászólok-e. És ez majdnem minden tiltással igy van, és sokszor még Zsófi is beszáll harmadiknak.
Ők sokat vannak hárman együtt, tehát a kettősükbe egy kicsit "bezavar" ZSófi, bár ő sokszor anyáskodik felettük.
Most 14 hónaposak a fiúk, és még semmilyen érthető szót nem mondanak, de mutogatni már remekül tudnak. Kicsit felismerhető az apa, anya már nem annyira, ja, és az, hogy "inni". Több most nem jut eszembe.

Nálunk nagyon változó, hogy mennyire apásak a gyerekek, általában nagyon-nagyon örülnek neki, mikor hazajön, de pl. Andrisnál is volt egy időszak amikor mindenben az apját utánozta, ha lehetett elment vele dolgozni, stb.
Általában persze az van, hogy ha én szigorúbb vagyok valamiért, akkor mennek az apjukhoz próbálkozni, és forditva. Kép

Zizi
debyand

Zizi!
Vannak ott még más 1 évesek is. Kép Mi most voltunk harmadszor. Zoli már egyre több mindent csinált a többiekkel, Viki inkább mászkált. Szilvi lányai is nagyon élvezték. Kép Szerintem egyszer gyertek el, nézzétek meg. De jobb lesz ha még jön veled valaki, mert 3 gyerek már sok 1 embernek ott. Kép
Először nyuszibábbal mindenkit külön köszönt, aztán mondókák, a gyerekek az ölünkben vannak, Zenélés különbözö hangszerekkel: csörgők, cintányér... Éneklés, furulyázik. Most a furulyába annyira belefeledkeztek a gyerekek, hogy nem kísérték, csak hallgatták. Kép Körbe-körbemenve mondókák. A végén elköszön a nyuszika. Kép
ld. http://www.ringato.hu
A kecske körül már 1 hét alatt is jó pici lett a fű. Kép Csak hát nem szereti a hideget és az esőt a szabadban.

Eri
simones

Sziasztok,

Mimóza,
A szülinapi bulin 16an voltunk, kicsit nagy volt a zürzavar. Végül én viseltem kicsit rosszul. De hát ugye én akartam 1szerre. Mindenki nyomult és a saját ajándékát akarta mutogatni a lányoknak. Ők egész jól viselték, bár Viki annak ellenére, hogy mindenkit ismert, rögtön keresett, ha eltüntem a képből.
A rajztábla nagyon tetszik nekik!KépKép Viszont kaptunk pár nagyon hasznos ajándékot, mint pl. ha megnyomom a hasát világit a feje baba, meg nagyon kisméretü porcelán kávés készlet a babakonyhába. KépKép
Két tortát is sütöttem, az egyik almatorta a legutóbbi Kismamából (nagyon mutatós, és finom!!! Kép), a másik gyömülcsös turótorta. Nagy sikere volt!KépKép

Nekem sincs összehasonlitási alapom ikrek és testvérek között. Nálunk is megy a harc a játékokért, az utánzás, van verekedés keményen, néha ok nélkül is. De vannak váratlan puszik is és ölelések mostanában Kép És persze keresik egymást, gondolnak egymásra, ha az egyiknek adok vmit, akkor a kér a tesónak is.Kép

Rita,
jól teszed, ha nem szeded be az augmentint!!! A legtöbb orvos csipőből irja az antibiotikumokat. Kép

Zizi,
mi is voltunk a Zsebibabában. Kép 3 ikerpÁr voltKép
Voltak egész kicsik is, épp-hogy mentek. Jó persze egy kétévesnek már érdekesebb, de a kicsik is élvezik a zenét, a hangszereket, és a többi gyereket. KépKép Én ugy láttam, hogy Zsobu fiai is nagy nyugiban ültek és nagyon figyeltek, szóval nyugodtan hozhatod a fiukat!KépKép

Orsi,
boldog névnapot!!KépKép

Szilvi
manoca

LányokKép
Nagyon édes dolgokat irtok a gyerekekrőlKépJókat mosolygomKép
OrsiKép
Remélem már jobban vagyKép

doris

Kirri!
Neked is boldog névnapot! KépKép

Eri Kép
simones

Szia Eri!
Szeretnék elsőként boldog szülinapot kívánni a fiúknak! Neked nem hihetetlen, hogy már kétévesek?
Ha még mindig szoptatod őket, akkor te nemhogy betartod, de még túl is teljesíted a WHO ajánlását! (Azt mondják, hogy kétéves korig ajánlatos szoptatni.)

Zizi!
Nálunk is pont úgy van, hogy rászólok Csabira és Marci is odarohan, villan a szeme, somolyog és pont ugyanazt megismétli, ami miatt szóltam. Közben figyeli a reakciómat. Érdekes, Csabi ezt nem szokta csinálni, talán ő kevésbé figyel oda, amikor Marcira rászólok.
Szerintem Ákosék már élveznék a zenebölcsit, én is viszem a fiúkat hasonlóra és vannak ott egész picik is.

Manóca!
Köszi, hogy írtál a szülinapról, jól el tudom képzelni. Az ajándékdömpinget én se bírom, amikor szegény gyerekeknek arra sincs idejük, hogy megnézzék mit kaptak már jön is a következő.
A puszikért és ölelésekért irigyellek, nálunk ilyesmi (még?) nincsen. Már attól is meghatódom, amikor viszik egymásnak a pelust, vagy adnak egymásnak ropit. (Úgy szoktak pihenni, hogy szopják az ujjukat és pelusoznak.) Amúgy nálunk is összevesznek a játékokon és újabban Marci nekimegy Csabinak és lökdösi, illetve időnként rááll, vagy húzza a haját. Ő a durvább, sajnos, pedig ő a vékonyabb.

Szegény Csabikám most eléggé krupposan köhög, nem bírja abbahagyni, úgyhogy jó kis éjszakának nézek elébe-állhatok majd a teraszon vele az öt fokban... és még a férjem is elutazott! Kép

El is köszönök, sziasztok
Mimóza
mimóza

Sziasztok! Rita4 hogy hogy duplán kellett fizetni a 3D UH-n, 1 vizsgálat, az egy vizsgálat nem???
Amúgy szerintem érdemes elég sok mindennek utána nézni használtan, mert negyon jó minőségű dolgokat lehet beszerezni. Én most azért is nézem ezt jobban, mert általában van egy db mindenből, a nagyok miatt, és nem akarok újat venni a hazsnált mellé. Most pl vettünk egy eteőszéket, tök hasonlót, mint a miénk, nagy tálcás, stb, abszolút jó állapotú (ha eredetileg jó volt egy gyerek nem strapál le egy ilyet! ) 4000 ft volt! Itt néztem ki az a babaapróban4 még végig sem olvastalak titeket, de most megyek, mert sír a lány. Folyt köv! claire
claire

Sziasztok!
Hát úgy látom nem csak nálunk van az, hogy ha az egyik rosszalkodik és rászólok, csak huncutul mosolyog, és aztán ezerrel mászik a másik és kezdi ugyanazt.
Zizi! Eri! A fiúk élvezték a Zsebibabát, bár szerintem jobb lesz majd ha már járnak. Főleg azért gondolom, mert most csak ők voltak egyedül akik még nem járnak. De a zene meg a hangszerek nagyon tetszettek.
Voltunk az Arany J. u. 10-ben tegnap. Ott a 0-1 éves csoportba mentünk, főképp azért mert az 1-2 éves csoportban már sorban állnak a babák és úgy körbe körbe mennek és énekelnek. Ez szerintem nagyon jó volt! Talán egy kicsit jobban is tetszett a fiúknak mint a Zsebibaba. Ez csütörtökönként van 10:45től. Előtte 9:45től pedig az 1-2 éveseké. Itt lehet egy alkalmat is fizetni, 725ft-. Nem kell 2 gyerekre fizetni, ez család jegy. Nem vészes. Persze van bérlet is, de azt most nem tudom mennyibe kerül.
Fiúk is most lesznek 14 hónaposak, szerintem érdemes neked is elhozni a fiúkat. Egyszer mindent ki kell próbálni.
Ja, itt az arany j. u-ban lesz Okt 30-án ikerklub. Lehet oda is elnézek a fiúkkal.
jaj, bocs, de most már ordít Levi, mennem kell.

Orsinak óriási gratula!!!

Üdv
Zsobu
zsobu

EriKép
Köszi a névnapi gratulációt!
kirri

KépKép
KépKép
kirri

Sziasztok!

Eri! Boldog szülinapot Vikinek és Zolinak! Kép

Mimóza! Milyen volt az éjszaka?
Én nagyon remélem, hogy Örs kinőtte a hörghurutos dolgait, és idén télen nem kell vele küzdeni. Eddig szerencsésen elkerültük, pedig nátha, megfázás volt, de szimpla 1-2 napos köhögéssel és láz nélkül megúsztuk.

Köszi a biztatást a zenés programhoz, megpróbálok elmenni egyszer, kipróbáljuk.

Zsobu! És itt az Arany János utcábab mi van tulajdonképpen, ahol ezek a programok vannak?

Zizi
debyand

Kirri!
BOLDOG NÉVNAPOT!
Orsi!
a kecskével akkor bakot lőttem!
Nem tudom miért rögzült a kecske mint nőnemű állat,amikor általáben a hímeket emlegetik(Mekk Elek, ugrál mint a bakkecske, a csillagjegy,és persze az előbbi elmés szófordulatot is ide sorolnám)
MAnoca!
A szülinap nálunk is családi rendezvény amit általában én viselek a legnehezebben annak ellenére hogy én szervezem fesztivál méretűre.De idén is így tervezem mert azért jó együtt lenni még akkor is ha az olaszok elbújhatnak mellettünk.
A zsebibabásokat irígylem!!! Mi felénk nem is halottam ilyesmiről.
Lányok!
Ma jönnek haza a banditákok, kész az új szobájuk, a radiátorok a helyükön vannak a csövek behúzva, a jövő héten felrakjuk a kazánt és eltűnnek a szétnyunyált konvektorok( persze ha nem jön közbe valami).Igaz hogy a csövek még nincsenek lefedve(merthogy a járólap alatt mennének),de azért elég jól haladunk.Múlt hét hétfő óta minden nap éjfélig dolgoztunk ketten az apával ,reggel meg ugye legkésőbb hétkor kelni kell, mert hív a vasút vár a MÁV.A héten kétszer voltam matek korrepetáláson, tegnap éppen az integrál számítást " gyakoroltuk".Úgy éreztem egy idegen bolygón vagyok.
Nagyon várom már az én kis manóimat, annyira tudnak hiányozni...
puszi Csilla
bim_bam

Eri!

Boldog szülinapot Zolinak és Vikinek! KépKépKép

Szilvi
manoca

Eri! Nagyon boldog szülinapot a fiúknak!!!

Zizi! Az A.J. utcában is tulajdonképpen ilyen zenés foglalkozás van. De van sok más is. Amin mi voltunk az szintén úgy kezdődött mint a Zsebibaba. Egy bohóccal járt körbe a csaj, és név szerint üdvözölte a kicsiket. Aztán hangszerek, mondókák. Furulyált, hegedült is a csaj. Ügyes volt nagyon. Nekem nagyon tetszett! És a fiúknak is ami persze nem utolsó szempont!!
www.aranytiz.hu a web oldaluk. Igaz, én ott nem sok mindent találtam erről a programról, hátha te többet találsz.
Üdv
Zsobu
zsobu

Egy mondat kimaradt
Orsi!
Remélem sikerül a babák ügyesen szopiznak, és szépen gyógyulgatsz.
Eri!
Boldog szülinapot!
bim_bam

Csilla!
Meddig voltak nélkületek a gyerekek? Még jó, hogy sikerült mindent megcsinálni, azért ilyen időben már nem árt egy kis fűtés néha... Kép

Zsobu! Köszi, majd mengézem.

Zizi
debyand

SziasztokKép

tényleg így volt ahogy írtam a 3d-s UH - bár én sem nagyon hittem el akkor - hogy közel dupla árat kértek, merthogy két babát kellett átnézni...

Nem akarok nektek "nyöszörögni" de reggel óta éles idegbecsípődéshez hasonló fájdalmat érzek a derekamban - pedig nem mozdultam rosszul szerintem...

Elég idegesítő, főleg, hogy nem merem megkérdezni a dokim, hogy szerinte van-e valami, mert szerinte így is túl parás vagyok...

Lehet, igaza van, de ez most eléggé fáj...bár lehet, hogy csak kényesebb vagyok a kelleténél KépKép

Szerintetek lehet ez vmi komolyabb baj?

R
trus

Sziasztok!

Eri!!! Boldog születésnapot a fiúknak!!! Kép

Krisztina
k78

Eri!
természetesen a manóknak(nem tudom mi van ma velem)
Zizi!
A Múlt héten vasárnap mentek le anyukámékhoz 2 hétre, de nem bírják tovább úgyhogy haza rimánkodták magukat, pedig a munkák szempontjából nagyon kellett volna még az a két nap.
Ők nem járnak bölcsibe hanem felváltva jönnek a mamik ill. viszik őket a mamik.Még nem voltak két évesek amikor visszajöttem dolgozni.( nem a nemlétező karrierem építésének céljából elhihetitek.A srácok szerintem nem jártak rosszul mert ugye a nagyik azért mások mint a szigorú szülők)
Trus!
lehet hogy csak a medencéd tágul, helyezkednek a csontok. DE ez csak egy tipp.
puszi Csilla
bim_bam

RitaKép
Szerintem hivd fel az orvosodat. Én sem szeretek feleslegesen parázni de azért számtalan oka lehet a dolognak. Beszélj az orvosoddal, Ő majd megnyugtatKép

doris

Eri!

Istenke éltesse az urakat!KépKép

Erika

KépKép
herika

Zizi!
Egész jól túléltük az éjszakát, Csabi rengeteget köhögött, de nem ébredt fel rá. Ma látta őket az orvos és rögtön felírt antibiotikumot + köptetőt + hurutoldó kúpot + orrsprayt... Kép

Csilla!
Ti csináltátok meg az egész új fűtést??? Irigyellek, hogy ilyen ügyesek vagytok! Ráadásul munka mellett, le a kalappal!

Rita!
Szerintem is hívjad fel az orvost! Nem mindegy, hogy mit gondol rólad? Végülis a te gyerekeidről és a te egészségedről van szó! (Persze én is ma két óráig töprengtem, míg kihívtam az orvost a fiúkhoz.)

Mimóza (5 év+2x22 hó)
mimóza

sziasztok!
Rita! Jól tetted, hogy ragaszkodtál a babakocsihoz!!!
Manoca! Ismerősek a sztorik, de nálunk sem jellemző a szeretgetés. Talán mert fiúból vannak?
Mimóza!
Meggyógyultak, és ez a hét egész jól ment a bölcsiben. Nov. 3-ra kaptunk időpontot a gasztrora...
Most jó dolgom van (meg a fiúknak is), apjukkal könyvtárba mentek.
Kiscit kutakodtam a neten, mert pólóra akarok kisvakondot nyomtatni.
Ezt (is) találtam Kép

Ajándék Eri, a fiúknak!

Kép

KépKép

KépKép
2in1

EriKép
Boldog szülinapot a FiúknakKépKép Mit kapnak?
CsillaKép
Hűűű de ügyesek vagytokKép Gyerkőcök biztos boldogok, hogy otthon lehetnekKép
RitaKép
Mit mondott az orvosod? Hogy érzed Magad? Remélem jól vagytokKép
MimózaKép
Nyugodalmas éjszakát és jobbulást NektekKép

doris

LányokKép
Orsi babáiról van kép a "ma megint megjött babásai..." topikbanKép Nagyon tündériekKép
Gratulálok Orsi és jó egészséget kivánok NektekKép Remélem már jól vagyKép

doris

Sziasztok!

Mindenkinek köszönjük a jókívánságokat. KépKépKép
Nagyon kedvesek vagytok. KépKépKép
Zoli már alszik, Viki még mindig unokatesójával játszik az autógarázzsal. Kép Kaptak még markolót, és persze autókat, kirakót is.
De még nem volt mindenki. Tegnap anyós, ma megérkezett anyukám az unokahúgommal (3,5 éves). Most van először a szüleitől távol. Még jól érzi magát, nem akar hazamenni. Kép Talán holnap após, és jövő héten sógorék.
Milyen gyorsan elmúlt ez a 2 év. Kép Pedig néha nem hittem volna. Kép

Eri
2* 2 év Kép
simones

Az előbb kimaradt, hogy az unokaöcsi pedig ma 1 éves. Kép
Anyám 3 fiú unokája 1 napon született. Kép

Eri
simones

Sziasztok! Tegnap nem tudtam visszajöni, amit ma írtam elszállt, megy ez nekem!
Orsi! Én még nem is gratuláltam! Örülök, hogy megússzátok az inkubátort, ügyesek vagytok mindhárman4 Tényleg, Apa???? Hogy van, Eufória vagy kétségbeesés? Büszke?
Mimóza!Mit csináltok a kruppal, azon kívül, hogy várod, hogy elmúljon. Nálunk a második fiamnak volt ilyen hajlama, sajna apai örörkség. Végül sosem fulladt szerencsére, remélem nem közel 4 évesen fogja kezdeni, de ehhez a doki néni is kellett, aki homeopata is, meg ilyenek!
Zizi! Szerintem nyugodtan viheted őket zenére. mi is jártunk, amikor kezdtük a kicsi még csak 9 hónapos volt, de nagyon élvezte. Ha tudsz vinni segítséget, az tényleg nem árt! Én is tervezem, hogy viszem az ikreket januártól4 Amúgy hogy vagytok, rég hallottam rólatok?! Magánban is írhatsz ,( amikor ráérszKép)! Claire
claire

Rita! Torokra a forró zsálya tea nagyon tuti, iszogatni kell vagy öblögetni, amilyen forrón csak elbírod. Minden szájüregi gyulladást nagyon jól lehúz, torok, fogíny, sőt mandula! Claire
claire

Rita4 (Mondom, hogy elmaradásban vagyok!) Mit mindott a doki? Ne izgasson, hogy aggódékonynak néz, fő a te nyugalmad, meg mind3aktok egészsége! Egyébként lehet ideg becsípődés vagy gyulladás szerű, néha nekem is volt terhesség alatt. Nincs vmi jó krémed?
Marcsi! Ez a vakond nagyon helyes, hol leleted?
Eri! Én is gratutlálok a fiúknak! Nálunk a nagy jövő ősszel suliba megy, most voltunk először sulit nézni, és belegondoltam, hogy hiszen mégcsak most született!
Mimóza! Sok antibiotikumot ír fel a dokitok amúgy is? Mert a mienk azt modta, hogy az ilyen kruppos tíousú gyerekek immunrendszerének az különösen nem használ. Persze 1x, amikor tüdő gyulája volt, akkor ő sem játszadozott, de amúgy mindig vmi homeopata golyóval (vhol van egy listám, hogy mikor melyiket kell adni attól függően, hogy mikor ugat!), meg házi patikai szerekkel kezdi, pl. salvus vizes párologtatás,néhány szirup, de inkább gyógynövényesek, orrszi-poprszi, infralámpa meg ilyenek. Az aloeverát is ez a dokinéni javasolta nekünk, két tél alatt elértük, hogy sosem volt az a ronda ugatós köhögés, csak taknyos volt. Nyáron kivették az orrmanduláját, remélem az megoldotta azt is. Idén kezdte az ovit, egyelőre jól bírja!
Csilla! Gratulálok, és sok erőt a munkálatok befejezéséhez. Ilyenkor szörnyű a dúlás, de az eredménynek biztos örülni fogtok!
Doris! Na, ne hidd, hogy sokáig tart ez az idilli állapot, hogy bent szuszog az összes, reggelre az egyik az ágyunkban, a másik a nappaliban, stb, szóval mindenütt egy gyerek, de soha rosszabbatKép
most viszont megyek, kihasználom, hohy alszanak, én is hunyok egyet! Claire
claire

Claire!
Te aztán jó későn szoktál feküdni! Így mennyit tudsz aludni? Igen, elég sok antibiotikumot kapnak a fiúk, tavaly szinte minden hónapban jutott nekik. Az aloe verát idén már én is adom nekik rendszeresen. Vírusra nem ír fel a doki antib-t, de előbb-utóbb amellett aktivizálódik vmi csúnya baci is és nem tudjuk elkerülni a keményebb szereket. Marci 3 hete kapta az előző antibiotikumot, de akkor tényleg kezdődő tüdőgyulladása volt, most meg tul. neki nem járt volna a cecloretta, csak azért kapta, hogy nehogy ide-oda fertőzzék egymást, ping-pong elven. (Doki mondta.) Én sem örülök neki, de így tényleg mindig hamar meggyógyulnak. Panka hozza haza sajnos az oviból a nyavajákat.
Szia,
Mimóza
mimóza

EriKép
Isten éltesse a kisfiaidat!
kirri

KépKép
KépKép
kirri

Sziasztok!

Képzeljétek, milyen "laza" vagyok, tegnap este elment Andris és Zsófi nagymamázni Sződligetre, és vasárnap megyünk csak értük. Olyan csend van... Kép És az éjszakát és végigaludtam, felkelés nélkül!! Kép
A mai napot meg kihasználom egy kis rendrakásra, porszívózásra, és játékselejtezésre, mert ha a nagyok itthon vannka, semmit nem engednek kidobni. Andris még a gabonapelyhes dobozokat is elrakja, mert az kell neki, mert tök jó képek vannak rajta... Kép

Szóval nyugis a hétvége, ne csodálkozzatok, ha sokat fogok írni... Kép

Zizi
debyand

Sziasztok!

Jövök egy kicsit kikapcsolódni. Leventét most etettem meg másodszor, az első kajáját szépen kihányta, természetesen a kiságy, lepedő minden olyan lett... Úgy sajnálom ilyenkor őket, de nem lehetnek állandóan a kezemben. Sajnos ezt biztosan örökölték, mert a lányom is még csak most nőtte ki.
Volt valamelyikőtöknek ilyen bukós babája?

Szilvi! Kicsit megkésve boldog szülinapot a lányoknak!

Eri!
Boldog szülinapot kívánok a fiúknak!

Tegyetek majd fel képeket is.Kép

Doris!
Megnéztem a profilodat, tök jól áll Lillusnak és Gergőnek az új sapi! És nagyon hasonlítanak egymásra!
Én most gondban vagyok a sapi vásárlással. Nem kapok nekik olyat, ami pont jó. Az egészen picit már kinőtték, ami meg nagy, rácsúszik a szemükre, vagy nagyon hátracsúszik, és akkor mintha nem is lenne. Ők pedig természetesen minden sapkát utálnak...

Orsi!
Gratulálok a babákhoz, és sok tejcsit kívánokKép!

Claire!
Te mindig ilyen későn fekszel le? Tényleg, hány órát alszol?
De jó, hogy nektek ilyen felfogású a dokitok!
Sajnos a mi környékünkön nincsenek homeopata orvosok...

Zizi!
Akkor jó hétvégét neked, pihend ki magadKép.

Jaj, most jut eszembe, hogy kedden lesznek két hónaposak a fiúk, és megkapják az első oltásukat! Már előre izgulok, mennyit fognak sírni, belázasodnak-e stb.

Ildikó
ildikó

Képek Zsuzsi(Eszter28) babáirol a
www.nlc.hu/bemoldal.php?bem_userid=202984
A kislegények szépen növögetnek,mindkettöt szoptatja Zsuzsi.
Üdvözöl mindenkit,és nemsokára személyesen is be fog jelentkezni!Kép

Bea

Kép
beatrix2

SziasztokKép
BeaKép
Sajnos én nem tudtam megnézni, mert képet nem hozott fel az oldal. Áll.regisztráltatni kell magunkat... És Ti hogy vagytok? Mert magatokról nem irtál...KépKöszi az infókat, pusziljuk ZsuzsiékatKép
IldiKép
Köszi a dicséretetKép Sapka ügyben a múlt évben pont az volt a gondom mint most Neked. Gerire még aránylag jó volt az 1-es sapi, de Lillust ellepte az egész igy adtam alá egy vékonyabb kötős sapit és annak a tetejére adtam a vastag füles sapkát. Esetleg próbáld igy bár tudom, hogy macerás...Kép A keddi oltáshoz drukkolok, reméljük nem lesz semmi gondKép Azét jó ha van otthon Veled valaki, mert én rutintalan voltam és nem tudtam milyen lesz, ha már egyszerre kapják a szurit, sirdogáltak igy több ringatásra vágyódtak aznapKép
ZiziKép
Irigykedem az alvásod miattKépKép Jó lazulást Neked, mész valahová a hétvégén? Úgy értem csavarogni...stbKép
ClaireKép
Na jól van akkor megnyugodtam, hogy másnál is megy a költözködés, batyuzgatás éjszakánkéntKépKép
RitaKép
Lerágtam a 10 körmöm miattatok... Ugye jól vagytok??? DrukkolokKépKép
OrsiKép
Hogy vannak a Manócskák? És Te jobban vagy márKép

Vadvirágékról tudtok valamit? Elköltöztek, berendezkedtek?

Mi ma vásárolni voltunk mert már szükségessé vált az overál viselése mivel a múlt héten leesett a hó. Igaz mára nyoma sincs, mert csodásan sütött a nap, igy kirándultunk a babákkalKépNagyon élveztük és olyan csodás itt az Ősz, sosem gondoltam volna, hogy ennyire szép is lehetKépKép Sajnos overál ügyben le kellett adnom az igényeimből. Amit most vettünk annak nincs passzé a kezénél ill.a lábszáránál sem, de visszahajtós fazon igy rászorúl a ráhajtás. Ha mégsem, akkor teszek a ráhajtás alá gumitKép Ami minden szempontból megfelelő lett volna, annak az ára leirhatatlan igy maradtunk a meleg vizlepergető tipusnál amit kicsit alakitgatok és tökéletes leszKép

doris

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet: