A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Jó reggelt!

Születésnapod alkalmából sok boldogságot kívánok! Kép

Remélem teljesül a vágyad és valakinek babát hoz a mai nap :D

királylány

jó reggelt!

Sehol egy újabb babácska???

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Akkor megpróbálok reagálni a tegnap írtakra. :)

Először is mindenkinek nagyon szépen köszönöm aki felköszöntötte a Zuramat. :lol: Tolmácsoltam a jókívánságokat :wink:

Baba nagyon rendes volt akkor a dokid. Vannak ilyenek csak ugye ritka. sajnos.

Szilvi így is - úgy is életreszólót kapnak.....pár nap ide vagy oda :lol:
Bende édes lehet...
tegnap jött tesóm, hogy beszélt Bence ovónénijével és azt mondta nem jó se a Petra, se az Áron......még jó, hogy nem ő lesz bent hanem én és engem fognak kérdezni :? :D

Bévi ha bekukkantasz indulás előtt: APASÁGI PAPÍR :lol:
Apa már nem nagyon megy a héten ünnepelni esetleg ha meglesz a legkisebb....
Én is fél 8-ra megyek :wink:

Barbi ezt a múltkor megbeszéltük! Ha valami van akkor bentmaradsz a kórházban. Az, hogy éjjel hiperaktív volt attól még jelenthet problémát a nem megfelelő mozgás. Egyébként a túl aktív mozgás is jelezhet gondot
Kérlek nagyon figyelj oda és az első jelre indulás csomaggal!
Nem lehet, hogy a lehűlt levegőben esetleg megfáztál kicsit? Remélem már jobban vagy!
Mares féltél, hogy elmegy a magzatvíz mi?! :lol:

Évi én nem értem ezt a dokit. Tomi faros, tehát így is - úgy is császár. Akkor meg mire vár még?
:roll:

királylány

Szia Ircsi. Katus? Jól van? Szeme teljesen rendben van azóta?

királylány

Tünde, Dia Apa, Szilvás Apa

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Dia
Katus szeme szerintem sokat javult az átfecskendezés után. Már rendesen ki tudja nyitni és nincs a szeme körül az a dudor...
Azért még használjuk a szemcseppet.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt!

Tünde!
Nagyon boldog születésnapot! ;)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Ircsi köszönöm szépen Apa nevében is. :D
Nagyon örülöök, hogy sokat javult a szeme. Remélhetőleg a szemcseppet is mielőbb elhagyhatjátok.

királylány

Kép

Tündi! Boldog szülinapot!!!!!!
limo73

Sziasztok!

Dia a férjednek Nagyon Sok Boldog Születésnapot Kívánok!

Tünde Nagyon Sok Boldog Születésnapot Kívánok Neked!

Lányok én ma úgy aludnék:-) Olyan álmos vagyok:-)) Voltak fájásaim este is meg most reggel is. Este sokszor felébredtem és agyaltam, milyen lesz holnap:-)) Holnap randim lesz a kicsi fiammal, szerintem ennél jobb nincs. Kíváncsi vagyok mindenre ami történni fog:-))

Ircsi ha lehet én is kipróbálnám szülőszéket, habár egyenlőre elképzelésem sincs, hogy lehet rajta szülni.

Szilvi hogy bent van a ballon ugye lehet járkálni?

Limo köszi:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Kép

Kép
xtina75

jó reggelt! :lol:

óóóó! köszönöm lányok! nagyon aranyosak vagytok! :lol: :lol: :lol:

még reménykedek, hogy lesz itt ma baba (vagy esetleg már van is csak még nem tudjuk... :wink: )... :lol: :lol: :lol:

Limo nem volt azóta tejcsi... lehet, hogy volt akkor valami olyan jellegű álmom, amitől beindult, csak nem emléxem rá... :shock: :lol: mindenesetre nagyon-nagyon jó érzés volt! leírhatatlan...

Kép
gtunde75

Tünde lehet igazad van.

Vajon Vanilla hogy van, bementek végül vagy elmúltak a fájásai?

Lassan csak jelentkezik mindenki:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Kép
2 in 1 :)

Bévi,Dia,a történtek után(vasárnapi,tegnapi fájások,nyákdugó)úgy látja hogy pár napon belül megindul a szülés magától,gondolom erre vár.
Altató orvosnál már voltam(a kollegaim,túl nagy vizsgálat nem volt :oops: )
Mára is ment lejjebb a súlyom,össz szombat óta 1.5 kg,úgyhogy vagy az ödémák mennek ki szépen vagy a szülés előtti fogyás :)
Ijesztő ám hogy pár nap múlva baba...

Bévi irj majd hogy mi volt,meg hogy fekszik Lili nagyon kiváncsi vagyok.

Dia és Szilvás, az uradnak sok boldogságost utólag is.

Barbcsi remélem jobban vagy...??

Tündi,

Kép
estig,éjjelig igyekszem babát gyártani. :)

Csillagék remélem jól vannak...

Ircsi,Katus szeme-szuper!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.07.27 06:07-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Csajok nekem szúró fájdalmak vannak odalent, ez mi lehet, tágul?Ilyenre se emlékszem. Ez tök ciki már szültem de egy csomó minden új.

Ma nem szeretnék szülni Norbi nincs itthon és később jön mert az anyukájánál fest.

Brik

Bocs, ha néha hülyeségeket kérdezek.

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik mikor nekem szurkált az mondta a doki viziten,nem terhes véletlenül,mert attól szurkálhat :? nyilván a méhszáj nyílása,meg alakul minden ott lenn... :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Akkor jó, az nem gond ha csak tágul:-)) Legalább holnap gyorsabb lesz a szülés időben, azaz nem nyúlik el sok-sok órára. Jó fej doki lehetett:-)

Évi akkor lehet sikerül simán szülnöd? Vagy most már biztos a császár?

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Biztos a császár,azt mondta,szerinte szépen fognak jönni a fájások,főleg ha már voltak is,a napokban, és azt biztosan nem fogjuk megvárni,hogy a méhszáj eltűnjön,de azért tágulni kell majd.

evilany

Brik
Lehet, hogy szépen lassan tágulgatsz....

Tünde
Előtejnek semmi jelentősége nincsen! Összefüggésben sincs a tejelválasztással! (nekem pl. nem volt semmi előtejem... most mégis van annyi, amennyi kell! :wink: )
Normális esetben a méhlepény által termelt hormonok GÁTOLJÁK a tejelválasztást!
Majd ha megszületik a baba, a gyakori mellretétel megindítja a tejet!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi van bőven tejci? Gyarapszik Katus?

evilany

Évi a lényeg, hogy Tomikát már a kezedben tartsd, de jó lesz:-)) Igen azt mondják jó ha tágul császár előtt a kismama.

Ircsi de jó:-))

Csajok én nagyon várom, de valamiért ot a félsz, de nem értem miért amikor erre a pillanatra vártam és eddig soha nem izgultam, féltem.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Jó reggelt!

Természetesen egyben még. Sőt ennyire egyben: (tettem fel g-re is)

Kép

A gyomrom fáj néhány napja , a pocakommal semmi gondom.

Boldog Szülinapot Kívánok az Ünnepelteknek!

Nekem már eltűnt a szájam a doki szerint.... szülni meg úgy tűnik majd karácsonykor. Sebaj! Majd akkor Jézuska!

Megyek ma csavarogni, mert megőrülök itthon. Veszek egy egeret.
szilvi35

Sziasztok mi is egyben bár ez evidens mert mi még nem szülünk hisz holnap megyünk a papírért és Lilivel meg van beszélve :lol: :lol: :lol: !

Dia köszi a figyelmeztetést de este fél nyolcra megyek azért köszi majd próbálom magam szugerálni csak rá jövök miért is mentem bár.... :lol: Nevek hát igen még jó,hogy te leszel bent :lol: majd írj mi volt veletek a dokinál!!!

TÜNDE SOK BOLDOG SZÜLINAPOT NEKED!!!És tudod az ajándék 8 nappal előtte és utána is érvényes :wink: !!!!

Szilvás férjednek is nagyon boldogat!!!Remélem jól vagytok!!!

Csillag???

Évi akkor a dokid várja,hogy induljon a szülés,fog az hamarosan,és bocsi lemaradtam,hogy voltál altató orvosnál :oops: én is várom az estét izgatja a fantáziám Lili,milyen módon pocol bent,amúgy most már én is várom kint legyen,meg lesz a papír holnap és akkor jöhet is,képzeld ma megkaptam a táppénzt örülök :lol:

Ircsi az jó ha van tejed én is szeretnék szoptatni,de majd próbálom a sok mellre tételt ha esetleg ne indulna egyből!!Katus kép???!!!!Már rég láttam :lol: !

Brik érthető,hogy várod én aludni sem tudnék szerintem,de szerintem te sem sokat fogsz este meg főleg,lehet én olyan izgatott lenék beindulna a szülés magától :lol: :lol: :lol: nah de rendben lesz veled minden vagyis veletek! :wink:

ÉS MINDENKI MÁSSAL IS!!!!ÁMEN!!

Ma megyek még megveszem ami kell és utalok egy kis pénzt ne nyomja a zsebem, :? de most kivételesen nem magam megyek hanem a barátnőmmel,elvisz tök rendes,sajnos párom nem tud jönni este sem a dokihoz szerintem,mert apeh ellenőrzése lesz,tiszta ideg valaki ugye vagyonosodásít kért a cég ellen,irigylik a szegénységet!!!És mivel a cég az ő nevén is van ő jár el minden ügyben neki van aláírási joga így ma porondon lesz!!!Szorítok neki!!!

Kép
bévi

Lányok már kérdezni akartam mindenkinek lesz légzésfigyelője,nekünk nem hiszem :cry: úgy volt,hogy kölcsön adják,de az az igazság nem kérdeztem rá a csajra mert beszéltünk magától nem mondta,az meg olyan ciki most én kérjem,nem tudom!!!
A másik arany ér ki hogy áll vele nekem van :? volt is,minden mensikor előjött,ki mit használ rá ha esetleg van valakinek,bocsi amiért ezt ide leírtam!!!!

Kép
bévi

Nem lesz légzésfigyelő.

most! MOKKA: szülés, hálapénz
szilvi35

Szakad az eső,és nem tudom mit vegyek fel,azért strand papucsban csak nem mehetek,cipőm van,csak hosszú nadrág :? :lol: vicces lesz!!!

Kép
bévi

Bévi hát este se aludtam sokat, agyaltam mindenen:-))
Nekünk nem lesz légzésfigyelő, vagyis venni biztos nem fogunk. Remélem nem is lesz szükség rá.

Álmosnál kellett kaptunk kölcsön, de ott muszáj volt.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Sziasztok.

Boldog születésnapot Tünde.

Apánknak előre is köszi a gratukat.

Brik, elvileg sétálhatsz... Mint egy tampon, ha jól teszik fel...

Dia, hát életreszóló, vagy 2 évig aggódós a javából. :-)

Bévi, aranyos vagy, még 2 in 1. Légzésfigyelőre kérdezz rá, mi történhet? Ő ajánlotta fel eredetileg? Ha igen, akkor picit sem ciki!!!
Este filóztam, hogy éjjel lesz-e valami, de úgy aludtam reggel 8-ig, hogy csak na. Nagyon nehéz volt a pocakom. Lehet, hogy csak a ringló-szilva volt? :-)

Puszi, megyek etetni, ellátni... :)

szilvás76

Szilvás ő ajánlotta fel és mondta majd mondjam neki mert elfelejti,de hát ha tudja hogy babát várok és beszélünk hogy nem jut eszébe,nah mindegy ma megkérdezem szerintem!!!A pulzusom az egekben mérek egy vérnyomást fekszem és érzem kifelé ugrik a szívem!!!Láttod még most jobban alszol mint előtte,tudod pihenni kell mert nem sokára nem fogsz tudni te sem :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Szilvi az jó ha lehet sétálni, nem örültem volna ha csak feküdni lehet:-)) Szeretek járkálni:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik nem csodálom nem tudsz aludni!!!Nekem meg most kezd égni a gyomrom,kicsit se vagyok lemaradva :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Vérnyomás 117/69/101

Kép
bévi

Sziasztok mi is 2 az 1-ben, még AUGUSZTUS közepéig :lol: :lol: :lol: 8)

Dia, Szilvás boldog szülinapot utólag párotoknak!

Dia, hogy bírjátok ki, hogy nem tudjátok a kicsi nemét :shock: :oops: én nem bírnám :oops: :oops: de remélem Petra lesz nektek is :wink:

Bekri én is hiányoltalak, bár sokat én sem vagyok. Remélem a papírokkal minden ok lesz és eladjátok a lakást a héten!

Brik neked kitartást holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Evilány a kölcsönöl ilyen esetben és sem tudok tanáccsal szolgálni, remélem nem kell ti kifizessétek, bár a bank soha nem marad pórul :evil: Tomi baba akkor lassan meg fog születni, de jó!

Ircsi Katus szemmel láthatóan növöget és nagyon kis édes baba!

Többieknek kitartást, már nincs sok hátra senkinél!!!!

Kép
Kép
melisch

Tünde SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Én is megyek keresek valami ruhát nadrágot ami fel is jön rám és nem vágja szét a hasam!És neki indulok a mai napnak,majd jelentkezen délután,ha nem lesz időm akkor este doki után minden kép,mindenkinek szép napot és vigyázzatok magatokra!!!!!

Kép
bévi

Melisch köszi:-)

Bévi vérnyomásod jó:-)) Enyém, most 131/80 volt nekem magas és fájt a fejem is reggel óta bevettem bogyót. A gyomrom már nem ég:-))

Ircsi remélem nekem is lesz tejcsim, örülnék ha tudnék szoptatni. Majd próbálok sokat pihenni és sokszor cicire tenni a kicsit.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

És akkor rólunk. Reggel voltam vizsgálaton baba szuperül érzi ott bent magát, minden ok és nyoma sincs a szülés indulásának, kivárja ügyesen a végét.

Miután az asztalon is megvizsgált a dokim közölte (csak én nem tudtam körülöttem), hogy hétfőtől 1 hétig szabin lesz, de ne aggódjak, mert nem néz úgy ki, hogy szülnék addig, ha meg elfolyik a magzatvíz beszélt a doktor nővel ő fog bejönni helyette, de szerinte lesz ott akár 40 hét és pár nap is. És 99% a normál szülés.

Aztán késibb felhívott anya, hogy mit csinálok és nem ilyedtem, meg, hogy nem lesz a dokim. Mondtam nem, nem félek ha ő mondja, hogy minden ok nincs maitól tartanom. Azon a héten, pont az a szülésznő is szabin van aki anya barátnője és én szívesen szülnék vele.
Anya közölte, hogy ez egész úgy volt megbeszélve, hogy ha a szülés beindulni látszik hamarosan még MA elindították volna :shock: :shock: :shock: na jó utólag megtudni, hogy szövetkeztek a hátam mögött. Férjem is itt volt ő is tudta tán :evil: na mindegy. Most nyugodt vagyok, míg bent van a legjobb a picinek, férjem meg már el is ment, nem tudom mikor jön megint. Most ő is nyugodtan végezheti a munkáját. Persze ha valami mégis lesz akkor rohan hozzánk.

Kép
Kép
melisch

Ruhák nekem is kicsik, de ma mégiscsak rájött még a hosszúnadrág, úgy örültem, nem kellett tréningbe bemennem a dokihoz :lol:

Brik pihenj, mert holnap nagy nap lesz előtted :wink:

Kép
Kép
melisch

Melisch én olyan fáradt vagyok, hogy a szemeim leragadnak:-) Olyan nyomi vagyok ma, pedig kéne mosogatni, mosni a férjemre meg összetakarítani, mert neki elég lesz a két gyerek, az hogy bejárnak hozzám meg a munka.

Ennivalót anyukám főz, de ha mégse szerencsére Norbi tud főzni, vagy hozz a gyerekeknek tölük:-)) Attól nem félek hogy éhen halnak:-))

Csak ezt a pár dolgot jó lenne megcsinálni. Nagyon készülök agyilag a holnapra, de biztos lesz meglepetés is. Sok minden foglalkoztat.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Melisch szerintem nem lesz gond, megvárja a dokit a bébid.:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Szülinaposoknak sok boldogságot! Ajándékot nemsokára hozza a gólya:)))

babaimádó
Kép
babaimado

[quote="lombikbaba"]
írta:
lombikbaba
Tünde
Előtejnek semmi jelentősége nincsen! Összefüggésben sincs a tejelválasztással! (nekem pl. nem volt semmi előtejem... most mégis van annyi, amennyi kell! :wink: )
Normális esetben a méhlepény által termelt hormonok GÁTOLJÁK a tejelválasztást!
Majd ha megszületik a baba, a gyakori mellretétel megindítja a tejet!

Ircsi tudom! :wink: mégis megkönnyebbülés, hogy fizikailag működik... :) bennem volt a kétely ez ügyben, de most már nincs! azt is tudom, hogy ez még nem jelenti azt, hogy fogok tudni szoptatni, de az már nem konkrétan az én hibám! :wink: :lol: és ez megnyugtat! :)

--------------------------------------------------------------------------------

Még 1X köszönöm a szülinapi köszöntéseket! :lol: hol a baba???? :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Melish, okos babád van, megvárja a dokidat!

Brik+++++++++++++++++++++holnapra!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok szép jó napot nektek

szülinaposoknak boldogat !!!!!

lányok még egyben vagyunk az este megfürödtem vagyis letusoltam azt án bebújtam az ágyba kb 10 óráig voltak ilyen görcseim azt elmúlott onnantól fogva hogy nem görcsöltem kb fél óránként jártam wc-re pisilni azt hitem már idegbajt kapok most ébredtem fel de jelenleg semmi bajom :) kíváncsi lennék rá mi volt ez tegnap :(
Vendég

Babaimi köszi:-)

Vanilla örülök, hogy jelentkeztél izgultam értem:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Most jöttem meg a dokitól :arrow: méhszáj változatlan :? viszont azt mondta, hogy érzi a fejét, és ennyire még sose volt lent :)
Hétfőn be kell feküdnöm, mert elmegy szabira, és azt szeretné ha szem előtt lennék, már beszélt a TAnár úrral is.

Még a héten lesz 2 CTG, és még pénteken jelenés nála, de jó volna ha addigra már akció lenne! :)

Clárika!......Kérdeztem az ügyeletről, a törpénél ha nem a fogadott dokid, nem egyszerű szülni, mert ő is másodvonalbeli. Vannak: szülész ügyik, vezető szülész, ügyeletes(ide tartozik) ügyeletvezető. Csak akkor lehet hozzá kerülni, ha nagyon sokan vannak, vagy valamiért segítséget kérnek tőle.

Azt mondta a szülésznők is nagyon jók,,többnyire nem az iskolapadból kikerült generáció, hanem rutinosak, és ha valami balfék fiatal doki van, még őt is megrendezik! :)
limo73

Sziasztok!

Én is 2 in 1! :D :D :D

Tünde, Nagyon Boldog Szülinapot!!!

Ja és a férjeknek is ezt kívánom, bocsi hogy tegnap nem írtam....

Limo, nem semmi érzi már a pici fejét. Szerintem akkor a héten tuti meg lesz a kicsi.

Vanilla, lehet, hogy csak a frontok voltak.

Brik, nagyon drukkolok holnapra!

Velünk minden ok, tegnap ugye megcsináltam a fánkot, nagyon fini lett (már alig van, belőle). De utána pihiztem vagyis tv-t néztem. Nem igazán jó már a sok mozgás.
Ma viszont jelenésem van a fogdokinál. Na ezt nem várom az tuti....

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Köszi hogy izgultok értem :) jól esik egyben vagyunk még de ma meg olyan fáradt vagyok el sem hiszitek ezek a frontok vagy a baba vagy nem tudom mi ez de már vége lehetne és vissza nyerném régi önmagamat :(
Vendég

Sziasztok!!!

Tündi: boldog boldog boldog születésnapot, és kívánom, hogy legyen még sok ilyen szép napod!!! ( az éneket meg tessék hozzá képzelni de ne az én hangommal :) )

Limo: jaj, mármint jó hírek, a törpéről, mert nekem is ő kis gonoszka marad :) meg még páran sajna... de remélem éppen akkor majd valami aranyos-édes dokker lesz bent még dokim beér... :) Akkor lassan baba kijön nálatok??

Dia: néha úgy érzem, hogy ez a kis drága Gergő nem is alszik... vagy legalábbis nagyon keveset :)

Szilvi: szép pocak!!! Babó aztán rendesen bebetonozta magát !!! :)

Még azt néztem az időjárás jelentésen hogy péntekig ez lesz majd utána ismét 30 fok, majd utána ismét esők 3-4 napig majd ismét augusztus 8tól dög meleg... -> ennyi változás csak hoz valakinek már valamit!!! :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Woddy örülök, hogy minden oké. Fogdoki nem mindig jó:-)

Vanilla én is előbb írtam, hogy nagyon fáradt vagyok, de én most már nyugodt és várom a holnapot. Igaz a medencecsontom most totál elkezdett fájni, keményen, de annak örülök hogy a kicsi azért ma sokat mozgott:-) Néha a hideg kiráz, nektek ilyen szokott lenni?

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: