A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 júniusi babák

CSilla!
Hát, irigylem,h ogy ilyen nyugodt vagy. Én már rég elvittem volna koraszülött helyre, az tuti. Mondjuk én para anya vagyok...
Arról meg nem tehetsz, hogy nem vagy orvos, és nem látod a tüneteit, hogy nem jó a tápszer. De van egy olyan gyanúm, hogy ez a táp se lesz jó....

Vik!
ez egy szabad topik :D:D Nem szedjük le senki fejét.... max megtoroljuk :D:D:D:D Ne viccelj már! :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Próbálok visszaolvasni - főleg a szopis tanácsokat - mákosguba és vargabéles készítése között, ja meg amíg Levi alszik, ami mostanság nem nagyon mondható el róla. :)

Kép
bhdetti

Küldök Luna. :) Írd meg a címed és postázom. :)

Kép
bhdetti

Detti!
Én mind a kettőből kérek!!!!! :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

[quote="bhdetti"]K írta:bhdettiüldök Luna. :) Írd meg a címed és postázom. :)

Kép

Halam a sirig...!! :D:D:D
es most hogy alsz a tejjel? (csak ilyen banalisakat tudok kerdezni mindenkitol, mint Haritol hogy vannak a melbimboi, es Eszterrel is kozoltemma koszones keppen, hogy sajog a mellem :D:D:D ez egy normal szovegkornyezetben ultragaz, a neked szegezett kerdes meg a leg szalonkepesebb :D:D:D)

luna6

Luna: most fejem, amikor tudom. Most már jövöget. Meg vettem megint homeós bogyót, azt szedem plusz tea. Remélem javulgat majd. :) Muszáj!!!

Vok: neked is küldök vagy viszek. :) Nekem - azaz Levinek - nem jött be a Chamomilla(?) meg az Espumisan, amit ajánlottál. :( Végén maradt a Laevolac - hashajtó. :( Egyszer adtam neki, azóta van kaki, sőt, sok is meg egy csomószor hasmenés, így most Normaflore-t kell szednie 2-3 napig. Ja meg issza a Hipp édesköményteáját (remélem a reklámért nem tíltanak le!) Úgy néz ki, az jó, mert mostanság nincs hasfájás - LEKOPOGOM!!!!!!!! - meg kakil is :)

Na olvasom tovább az elmúlt 1 hetet és próbálok reagálni. :)

Kép
bhdetti

Voltunk dokinál, nem bírtam holnapig, megjött Apa, aztán elsírtam magam a vállán. Hát azért aggódom ám rendesen.
Kaptunk beutalókat, holnap mehetünk vissza a koraszülöttre, vinni kell pisit (még előttünk áll a zacskóba való bevarázsolása), vesznek majd vért megint :(, aztán meglátjuk. Azt már észrevettem és főleg ma volt marhára szembetűnő, hogy a talpa olyan fehér volt, ezért jutott eszembe a vashiány. Doki szerint is az lesz, nyugtatott, hogy ne aggódjak, nem fog elfogyni, semmi baj nem lesz, kap egy kis vasat, aztán majd eszik, mint a gép. Nem mondott semmi olyat, hogy keltegessem, de szerintem holnap fogják mondani, mert ugye az osztályon is 3 óránként van evészet.
A hivatalos mérlegen 4100 gramm, úgyhogy jócskán fogyott. :(
Így holnap reggel kezdünk a PIC-en. És persze most is alszik, alszik és alszik.

Kép

Kép
***csilla***

Sziasztok!

olvasni van időm de reagálni sajnos nincs :oops:
Nem tudom hogy csinálja más, hogy annyit tud írni. Tuti jobban szervezitek meg a napokat :D

Csilla cicusom nekem nagyon alvós volt. Ha nem ébresztettem akkor egész nap aludt volna, ébredés nélkül. Ébresztgetnem kellett nappal 2 óránként és etetnem. Szigorúan. Volt, hogy fél órát puszilgattam, gyengéden csípkedtem, pelusoztam mire kinyitotta a szemét.
Én már vittem volna orvoshoz, ezzel csatlakozom a többiekhez :roll:

Látom sokan küzdötök a szopival. Hát igen, sajnos olyan egyszerűnek tűnik és közben az egyik legnehezebb dolog az elején.
Az emlékek meg meg fognak ám szépülni :D , csak idő kell hozzá :)

Mákosguba és vargabéles, nyamm-nyamm.
Ide is johet :D

Luna :D kivel beszélnél róla, ha nem velünk :D

én mellem is kicsit tropa :? a jobb cici mintha kezdene begyulladni, fáj ha hozzérek :roll:
remélem nem lesz gond. Szoptatni meg bimbóvédővel tudok csak, pár napja a mellbimbóm egy kis részétől megszabadultam :(
de azért nem adom fel :D

Nagyon szépek a gyerekek, csodás képeket raktatok fel :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mindenkinek nagyon-nagyon cuki a babája! Félelmetes Léna mennyit nőt!!!!

Porszívó: nekem királyul alszik rá!!!! :) Úgyhogy remélem nem lesz gond, ha egyszer orrszívásra kerül sor. :)

Az elmúlt pár napban, amikor 32 fok volt a lakásban is nagyon nyűgös volt nappal, viszont az éjszakákat átaludta. Csak kajálni kelt fel, de a végeztével rögtön vissza is aludt. Jó lenne, ha ez megmaradna. Inkább nappal nyűgösködjön, mint éjjel. :)
Ja meg újabban átfordul hasról hátra! Ez nem korai?? Meg követ minket a szemével.

Luna: a ygerek vizszintmérőben igazad van: a vállunkon simán alszik, ahogy lerakjuk felkel! Ugyanez cici lerakásáról is. :)

Kép
bhdetti

Csilla örülök, hog elmentél
Holnapra nagy drukk++++++++

bhdetti a múltheti nagy meleg az én tejállományomat is megcsappantotta. Én fejtem minden szopi után meg UU. és segített. Ma már talán a régi és csak minden 2. etetés után fejek.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Úgy látom, inkább mindenkit áthívok vmikor kajálni. :)

Felmentünk ma a védőnénihez méredzkedni: 4,160 KG. :) Bíztatott, ha eléri a gyerkőc az 5 kilót, éjszaka többet fog aludni. Hát kiváncsi leszek.

Geo: örülök, hogy elmúlt a szájpenész. Hát te se sokat alszol.
Alvás nekem is hiányzik. Én próbálok pihenni, amikor Manó is alszik.
Látom ti is szedtetek Normaflore-T. Akkor most ne adjam neki?
Etetés: én úgy tudom, legalább 8-szor kell egy nap.

Nanetto: munka: ha ez megnyugtat, Izraelben 3 hónap a GYES és utána irány vissza!!!

Levi nekem is szokott álmodni! Egyszer sírt is. Odarohantam és kiderült alszik. :)

Kép[/b]
bhdetti

Köszi Móni, remélem nekem is csak erről van szó és lesz több tejcsi, mint 'régen'.

Picur: melled jobban van már?

Látom van itt egy-pár IKEA-fun! Engem a férjem hülyített be és az egész lakásunk IKEA - egy-két cuccot leszámítva! És vmit jól csinálhatunk a lakásban, mert mindenki dícséri meg jó páran leutánoztak már minket.

Hari: nektek mi van a szájpenésszel?

Kép
bhdetti

Detti, köszi, jobban van a mellem. :) Sikerült kimasszírozni a csomót, ugyanúgy dől a tejcsi belőle, mint régen. Viszont a szopi után már nem tudok annyit fejni, szerintem többet eszik a picur. :roll: És olyan mohó!!! Attól félek, megfullad. Annyi levegőt is nyel, aztán meg mint az orkán puki-böfi-kaki robbanások szó szerint!!!

Van, hogy félrenyel, hát ez a parám, hogy megfullad egyszer. Szerencsére köhög kettőt és ok minden eddig. Hasra kéne fordítani és paskolni a hátát, ha gáz lenne vagy mit:?: :oops: :roll:

Luna, nálam még mindig tartja magát a kétóránként (percre pontosan!!!) kisvércse ráveti magát a cicire verzió! :lol: Úgy elkapja, és olyan mohón szívja! Még röfög is hozzá néha. :lol: :lol: :lol:
foltivspicur

csajok,
csak egy gyors bekukk.

Csillának és Nanettonak kitartást kívánok!
Meg mindenki másnak is, akinek nem olyan király utópia (számomra legalább is az) jutott, mint Foltinak.

nekem már a f*szom kivan...
ideültem, hogy na véget vetek a depinek és megírom mi bajom, hátha kapok valami jó tanácsot, a sz@rt...
egyszerűen nem tudom leírni...
úgyhogy megyek gyereket dajkálni, mert elkezett visítani.

majd jövök
Vendég

Az milyen, hogy nem bír a pelus 2 órát? :lol: :lol: :lol: Még jó, hogy a pihenőszékben volt egy takaró Kíra popsija alatt, mert így az lett kakis. Na meg a 3. szett ruha. De most nem nyakig, mert még időben észrevettem, csak az egész combja. :lol: :lol: :lol: Az előbb cseréltük ki a pelust, de már még plusz két pisi meg egy kaki lett benne (a kakit már nem bírta), és még a mostani balesetes csere alatt kaptam még egy pisit az alátétre. Fél 9-kor fürdünk, mert apa addigra ér haza, így most új pelus és már csak egy hálózsák van a picin, úgy raktam a pihenőszékbe. Az éjszakai ruha ne az 5. szett legyen már! :lol: Félelmetes anyagcseréje van a kicsimnek. :roll: Fürcsi előtti evésnél amúgy 3 kakit szokott ereszteni, itt várjuk, hogy utána menjünk fürdeni, ha mind kijött, ne a vizet kelljen újra ereszteni. :lol: Szóval nálunk napi kb. 15-20 pisi, meg kb. 8 kaki van. :shock: :shock: :shock:
foltivspicur

Geo, azt hittem, már minden rendben nálatok! A pocakja bántja Dávidot? :(
foltivspicur

enyimgyerek tovabbra sem eszik... kalandos lesz ez igy... sziv egy darabig az elejen, majd 4-5 perc es jon a sikitas, visitas. boges...

amugy 35 fok arnyekban, a helyiek szerint holnap 37 lesz, masnap megy lefele... mondjuk a yahoo szerint holnapra csokken

luna6

Többgyerekes anyukák, mikor kezdi el nézegetni a saját kezét a kisded? Annyira várom már...

Ma nálunk is 3 szett ruha volt eddig, plusz áthúztam a lepedőt is a kiságyba, akkora baleset történt :D

Eddig majdnem minden evés előtt kapott Espumisant a bébi, most pár napja kezdtem hogy nem adok neki napközben, csak este, meg az első reggeli etetésnél. Azt vettem észre hogy így kevesebb a kakis pelus, és mintha többet tekergetné magát evés közben. Szerintetek térjünk vissza a gyakoribb cseppekre?

Geo
, inkább írd le mi bánt, nem lesz jobb ha csak magadban rágódsz rajta...legalábbis szerintem.

Csilla, dukkolok nektek holnap

KépKép
tatim

Geo, de jó, hogy nálatok már nincs szájpenész. De mint olvasom van más bajod. Majd azért ha már le tudod írni, oszd meg velünk, hátha segít.

Csilla, tök jó, hogy elmentetek a dokihoz és nem vártál tovább.

Luna, melleim jelentem elég lestrapált állapotban vannak. Ma egész nap szopi-fosi-szopi-fosi ment. Estére bevallom őszintén feladtam, és adtam neki egy fél Germicid-C-t. De még nem alszik így sem, viszont nem sír. A mai nap katasztrófa volt, de tényleg. Talán azért is, mert nem tudtunk sétálni sem. Mire felcuccoltam, már zuhogott az eső :roll:

Detti, szájpenészünk még van, nem nagyon akar elmúlni. Mikor már azt hinném, hogy eltűnt, akkor újra felbukkan. Viszont már elég jól hagyja, hogy csináljam.

Luna, lehet, hogy most meg a meleg miatt nem akar enni nem?

Vic, nem rossz ötlet, hogy a mérés elkezdése előtt már betegyem a hőmérőt, bár akkor pont a 10 mp-es gyorsaságát vesztem el, de akkor talán tényleg megbízhatóbb. Majd kipróbálom. Köszi a tippet.

Móni, drukkolok, hogy ne mellgyuszi legyen. Úgy látszik sokunkat elkap ez a fránya mellfájás. :cry:

Kép
Kép
hari

Segitseg, egyszeruen nincs ido, irni.

Bebi eszik, tulkepp folyamatosan, es utana nyugtataln. Levontam a kovetkeztetest; nem eleg a tejem. Persze mi is probaljuk potolgatni, mar a kezdetek kezdete ota, de mx 10 ml-ert benyel, aztan annyi. De attol sem nyugodtabb am.

Kozben itt jart anyam, sikerult halalosan megharagudnia rank, ugyhogy most egy jo darabig megint nem latjuk majd egymast. Elmeselni nehez, es fajo, es Lola amugy is bog. :(

oleles mindenkinek
gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Rózsa, jó hogy jelentkeztél. Köszi a fiú nevében a dícséretet.
Hogyhogy nyakatokon az ovi, nem csak szeptemberben kezdődik? Vagy ti már most készültök szeptemberre?

Vok, azért te a paramamától messze vagy! :lol: Én már csak tudom :lol: De látod igazad volt, jó hogy Csilla elment a dokihoz.

Tatim, pontosan én már nem emlékszem, hogy mikor találja meg a kezét, de azért még 1-2 hónap talán. Bár nekem Lili sose nézegette a kezeit, pedig én is vártam nagyon. Ő a lábát szopogatta :roll: Azt is jó volt nézegetni, vicces volt.

Apa ma elintézte a "papírmunkát", nemsokára remélem én is kapok sok-sok pénzt, mert szeretnék venni másik babakocsit az autóba, hogy legyen mikor vásárolni megyünk. De most próbálok olyat venni, ami be is fér a kocsiba :lol:

Kép
Kép
hari

Gem, sajnálom. A tejet is, és anyukádat is. Úgy látszik most egy ilyen rossz időszak van mindenkinél. Majdnem mindenkinél.

Ilyenkor tényleg azt érzem, hogy akármilyen rossz napom volt, nincs okom panaszkodni.

Ráadásul holnap végre megmossák a hajamat!!Nekem most tényleg ez a legnagyobb örömöm, ne vessetek meg. Csak attól félek, hogy nehogy ilyen nyűgös legyen Bence holnap is, mert akkor ugrik az egész fodrászolás, vagy nagyon hangos program lesz :lol:

Kép
Kép
hari

Lányok, ha holnap estig nem jelentkezem, be kellett feküdnünk. A házban lakó csecsemős főnővérrel összefutottunk, azt mondta, szerinte tuti bent kell maradni. :( Inkább készüljünk úgy és érjen meglepetés, ha mégsem. Hát teljesen kikészültem már most lelkileg.

Vok, ha nem bánod, elküldöm priviben a számomat, majd Neked jelentek és légyszi írd majd meg ide is a dolgokat. Köszi előre is!

Kép

Kép
***csilla***

Waze, mekkora hülye vagyok! :D :D :D Hát attól, hogy én elküldöm a számomat Voknak, még nem tudom meg az övét. Így hogyan küldenék sms-t???
Akkor Vok, légyszi írj egy sms-t nekem vagy csörgess meg, hogy tudjam.

Elküldöm mailen is, nem bízom a Babanet-ben, hogy tutira odaér.

Kép

Kép
***csilla***

Hari,
de igen... :twisted:
van még szájpenész :lol:

Gem,
sajnálom, hogy rossz napjaitok vannak, tök megértelek, és olyan szomorúan írtál, hogy (amúg is kész vagyok) de tök megsajnáltalak, szval fel a fejjel!!!

Dávid most épp hasfájósat játszik, de nagyon komolyan... az apja mellkasán visít. szegénykém.. :cry:

ma voltam a suliban a TO-n. nem sikerült leadni az indexemet, mert egy jegy nincs beírva, és a TO-s nő nem "merte" beírni a tanár helyet (ez egy új nőci...), illetve a számítógépes rendszerbe (ETR) elfelejtette beírni az egyik tabárom a jegyemet, úgyhogy ezeket szeptember első hetében, amikor újra nyitnak a tanszékek, el kell intézzem, csak utána tudom az indexet leadni.. de nem kell pénzt fizetnem, hogy határidőn túl adom le.

viszont jó hír, hogy felvettek kommunikáció minorra.

VISZONT!!!!
kaptam egy értesítőt, hgy 30-án átsorolnak államilag finanszírozott képzésből költségtérítésesbe... mert egy kredittel lemaradtam.. amit nem is értek, mert a TO-n korábban azt mondták, hogy meglesz a kredit limitem.. úgy látszi mégsem..
úgyhogy most szerelmes levelet kell írjak a dékánnak, hogy mentességet kapjak az átsorolás alól, és még a héten le kell adjam a dékáni titkárságon.

utána anyával meg kisöcsémmel és persze dáviddal elmentünk az arénába, vettem egy melltartót (még mindig nem az igazi, úgyhogy vennem kell egy szoptatósat), meg egy ruhát. hosszúszoknyát akartam, de hippi kezeslábas lett belőle.

Vok,
most írtál sms-t.
andrás szerint ennyire nem kellene, de én akkor is ki vagyok borulva, és már attól bőgök, hogy elolvastam az sms-ed.
persze hogy a szopival van gond.
na megyek mert fürdetünk, lehet hogy holnap felhívlak, vagy valami, de ma még nem állok kész arra, hogy elmondjam mi a probléma, most leírni is próbáltam, de nem jött össze...

na majd jövök
Vendég

Csilla!
Nagyon örülök, hogy elmentetek dokihoz. És ne hagyd magad lerázni legközelebb azzal, hogy diétázik a gyerek. Én még nem láttam olyan csecsemőt, aki diétáztatta volna magát.

Nanetto!
Ez nálad detto! Nem hízott annyit Eszit, hogy ő ezért most pihenjen! Az egy dolog, hogy úgy néz ki,hogy jön a foga, de ez akkor se jó, hogy fáj neki bármije. Megnézném azt a védőnőt, hogy hogyan éli túl a napját, ha folyamatosan fáj valamije. És sokadszor, de utoljára kérdezem meg, ígérem: Homeót nem használtok Esztivel?

Detti!
Előfordul, hogy nem jön be a chamomilla. Van még 4 másik szer, ami bejöhet, ha kell. csak ahhoz kell a tünet is. A chamomilla az első, amit ki szoktak próbálni, mivel a kicsik nem tudják elmondani, hogy hogyan fáj nekik... úgy könnyebb lenne...
A levolac-al az az egy bajom van, hogy tej alapú és tejet nem adunk 1 éves korig... ettől lehet a hasmenése is és baromira könnyen laktóz érzékeny lehet tőle. Inkább a tea, vagy bármi más (mondom én, de ugye nálam extrém allergia ellenes mozgalom van :D)

Hari!
A frászt nem vagyok para mami... nem láttál Hannával. Alexel is az vagyok, csak már lenyugtatom magam :D Azért ahogy nőtt Hanna, én is sokat lazultam ám :D:D
Pl a múltkor, amikor Alexet vittem UH-ra itthon hagytam Hannát egyedül. Tudom most sokan felszisszennek, hogy 4 évesen egyedül a gyerek? de annyira be akarta bizonyítani, hogy neki megy,hogy hagytam. És 1,5 órát voltam oda úgy, hogy közben 2x tudtam ránézni és tök ügyin elvolt. még gyurmázott is :D Közben meg paráztam szépen magamban.... és ilyenkor kívülről nem látszik ám semmi rajtam (a bak énem nem engedi) de ilyenkor nem jó, ha valaki belém köt, az tuti :D:D

Picur!
Ha félrenyel, úgy mint egy felnőttnél. Vállra rak (na jó, felnőttet nem rakod a válladra, de ő tud egyenesen állni/ülni :D) és ütögeted a hátát. Alex már elég rutinos a félrenyelés utáni köhögésben :D bele jönnek :D:D

Móni!
Én a magamra szánt időt töltöm itt. :D És jól is esik :D KÖzben Hannával tudok beszélni, vagy figyelni rá, hiszen "csak" gépelni kell :D az meg megy nekem majdnem vakon. :D

Tatim!
Én csak akkor adnék neki többet (de akkor is csak max 20 cseppet), ha fájna is neki a hasa. Ha nem fáj, akkor tekergesse magát, az nem gond :D
Hogy vagytok? Javul az vergődős kajálás? Séta?

Gem!
Sajnálom anyudat! Gyere és mesélj...
Szerintem Lola csak ugrik.. attól érezheted úgy, hogy kevesebb a tejed.

Alex ma hyper sokat aludt délután és olyan kis cuki volt, mert utána tök sokat volt fent és cukin elvolt, meg gügyögött valakinek, akit én nem látok... :D Aztán esti fürcsi, kaja, majd ébred, majd séta, majd elalszik, majd ébred, majd elaltat, majd ébred... majd 9 után sikerült lerakni úgy, hogy már nem ébredt meg... Szeretek sétálni :D:D
Megkaptam a fogamzásgátló szurimat. Itt volt a nővér barátnőm és annyira jól szúrt, hogy meg sem éreztem, pedig azt mindig megérzem :D:D Ugye popsi felső részébe adják az ilyet :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Geo!
Írtam megint és ne sírj!!!!

Csilla!
Neked is ment sms! Drukkolok nagyon!!!!!

Eszter
Kép
Kép
vok

na akkor meg egyszer... minekutana furdes utan 0 szoptatasi hatekonysaggal 20 lefejt tejet tudtam belediktalni ment a telo a gyerekorvosnak...aki persze szabadsagon van es nem rendel :D amde elerheto ilyenkor is es keszseges teljesen. Ugyhogy napiparancs volt, kakiltassak gyereket... minden nap legyen szeklete (szuleszno anno 2 napot mondott, ezert sem aggodtam, tegnap volt) ugyhogy elore a kakilasert.... szegeny gyerekbol jott is ki rendesen. Jol leizzadt... beletoltottem nem konnyen kb 40 lefejet tejet es bealudt, kikeszult, lezsibbadt... nem csoda... ez most aprankent kell ot etetni... ugyhogy nekem fejo elo, delelott meg lejott 125 ket mellbol, hat nem tudom ezt tudom e meg hozni, de muszaj fejnem megent - eljeneljeneljen - mert igy ebbol sok minden lesz, csak tej nem... pedig basszus, mar volt rendes mennyiseg... na de ugye a meghitt, szep es bensoseges szoptatas :D:D:D hat elore a lenini uton tovabbra is!! :)

luna6

Vok: soha nem bántad meg, hogy váltottál??? Én olyan hülye vagyok, hogy szeretm csinálni! Szeretem a gyerekeket, hogy átadok nekik vmit na meg a kollégáimat. Bár mostanság el szoktam gondolkozni, hogy váltani kéne, mert tanári fizetésből nem lehet eltartani egy gyereket és gyerek mellett nem magánozhatok - ami nekem annyi plusz bevétel volt egy hónapban, mint egy havi fizetésem.

Asszem hatott a fejés meg a homeos bogyó, mert most megint úgy érzem, hogy be vannak durranva a melleim. Megyek is etetni.

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bhdetti 2010.07.26 21:54-kor.
bhdetti

Geo: még nem értem a végére, de ha aktuális a z érzékeny mellbimbó, vegyél Germastan krémet. Nekem hat és nem kell lemosni!!

Kép
bhdetti

Luna: sajnálom a szopit! Kitartást!!!!

Kép
bhdetti

Légzésfigyelő: nekünk akkor jelzett be, amikor hozzáért a nozija a haverjaihoz (Micimackó és társai) a kiságy szélén, máskor nem.

Kép
bhdetti

Hasonalvás: én már mióta leesett a köldökcsonkja teszem hasra. Az elején utálta, de most már szereti, főleg ha fáj a hasa. És félelmetes mennyire emeli már ilyenkor a fejét.

Na cici-time.

Kép
bhdetti

Lola
Kép

Kép

Zsofi
Kép

Kép

Rebeka
Kép

Kép

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Detti!
Szerencsére nagyon jó helyre kerültem, de nagyon hiányzik a tanítás, a gyerekek. Szóval hazudnék, ha azt mondanám nem bántam meg. DE 230 nettót viszek haza.... És csak 1 munkám van, ahol nem mondja le a tanítvány az órát és totál kiszámítható minden. Nincsen túlóra, ha igen, azt előre megmondják... szóval nem olyan multi, ahol kipréselik belőled a 12 órát 8 óra munkáért.
Viszont negyed annyira nem leterhelő, mint a tanítás. El se fáradok csak abba, hogy fel kellett kelni. Eleinte annyi energiám volt, hogy csak úgy néztem, aztán persze hozzá szoktam, hogy nem kell ennyi :D A másik bajom, hogy ez nekem nem elég agymunka. Sokan azt hiszik ez egy ördögőség a lotus notes, blackberry, stb.. én gép előtt ülök 8 éves korom óta. Nekem mindegy mit tanulok meg, mert gyorsan megy és elég max 2x megmutatni valamit és már tudom... Szal egy idő után nekem nem kihívás, pedig nem voltam csak szeptembertől az MCS-nél. A társaság nagyon jó! :D A munka nem olyan stresszes, szeretem egyébként csinálni :D Van továbbképzési lehetőség, visszavárnak... szóval összességében nagyon sokat nyertem velük! :D DE hiányzik....

Eszter
Kép
Kép
vok

Kép apja fia

Kép a 3 Kiszl :)

Kép vigyor :)

Kép mosoly :)

Eszter
Kép
Kép
vok

Nagyon jok a kepek, de ha szabad mas aspektusbol orulnom nekik, engem a vegletekig megnyugtat az az 'egeszseges' merteku rumli ami van, mert tudom, hogy nem vagyok deffektes :D:D (vagy nem csak mi vagyunk azok :D:D:D bocsi!! :D:D de tenyleg jo tudni azert...)

luna6

En amugy mara visszakerultem a startvonalhoz :) Tudjatok, huztam szerencsekartyat ami mondta, hogy vissza a kiindulasi ponthoz :D
Gyerek fogjuk ra, hogy szopik, nem az igazi, mennyisegeket nem lehet emlegetni (mert nincs is eleve) de azert meg picike vergodes tovabbra is van... lefejt tejet koszoni szinten nem keri (20-at lehet beletukmalni max es ennyi, tuszkolja ki az uveget a szajabol) a tejhozamom pedig az optimalisrol (veeegre volt eleg) a minimalis fele tendal. Kezi fejovel ez mar lassan nekem kovethetetlen... most vagy kerekitek egy elektromosat (ha nem, akkor tuti meg legalabb 3x kellene majd a jovoben, a multkor mar majdnem vettem egyet, de mondom aaa, mar tulvagyunk ezen, minek.. na de vegulis berelhetnek is... csak azert a havidijert mar venni is tudok) vagy melylevego, leszaromtabletta es pont a vegere ott, ahol elfogy... bar erosen ketseges ugye, hogy mit enne akkor a ded minekutana a tapot sem kerte a minap mikor egyszer felkinaltam neki, azt is tuszkolta kifele, abbol semmit nem evett ami ertekelheto lett volna :D
Ehhh, tuti en valami szoptatasellenes aktivista voltam elozo eletemben vagy ki tudja, hogy ez a kereszt jutott nekem ebben a kanyarban :D:D Kovetkezo eletemben ferfi leszek, eldontottem! :D

luna6

Gem!
Akartam irni, csak kimaradt: naaaagyon szépek a csajok!!!!! :D Lola pedig már tök sokat nőtt. :D

Luna,
Inkább defektesek vagyunk :D:D Amit Alex mellett látsz, az a mosott ruha... még jó, hogy van elég hely a lakásban és nem emiatt nem férünk el :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Luna, vagy épp férfi voltál és nem értékelted, hogy szoptad a feleséged :D:D

Hát, akkor, ha újra kártyád van:
Gartulálok a pici fiad érkezéséhez :D A szopi nem könnyű, de tuti bele fogtok jönni... Igyál sokat és szedjed az ultricat :D:D

Na jó, félre a tréfával... billentsd a kedves fiadat hátsón, hogy egyen már rendesen.... :D:D

Szerintem tuti ízlik neki a tejcsi, csak lustika... Most azt mondanám, szaporitás szempontjából akár óránként is mellre tenném, ha nem fájna eleve a hasa... de azért a 2 óránkénti cici az még lehet, hogy be is jöhet.

Eszter
Kép
Kép
vok

teszem en mellre persze, de szegenynek anelkul is faj, elaludt es felverte ez az ize :( most itt bombol szakaszosan meg rugdos... nemi szel jon is, aztan meg bambul mert faradt. elfogadta amugy a cicit ejjel is, de keveseket szivott (bar doki ugy mondta, egyen mindig valamennyit, szoval ugy tunt neki belefer ez a csokkent mennyisegu nassolas dolog) ... az lenne az igazi szaporito ugye, ha rendesen dolgozna... ehh el vagyok atkozva, ahogy Bagameri (Tihamer?) is mondta mindig :D
amugy a cumisuvegnel meg az sem erv, hogy lusta, bar szivni kell mert magatol nem folyik, nade tuszkolas van :?
felkoltozom az alpokba ahol hasznat vehetem a sok hociponek :D

luna6

Irt Csilla:
Bent kell maradnunk :( kivizsgálják. Remélhetőleg pár nap "csak". Én széken mellette+másik kórteremben van az ágyam. Tisztára kivagyok.

Nem csodálom, én is az lennék! Csilla, innen is kitartás!

Luna,
Már az is király, ha csak szívogat, mert ingerli. Azzal is nő a mennyiség. de az igazi igen, az lenne, ha kiszívná, de remélem az is jön. Azért mondom, hogy lusti, mert ugye a tej úgy jön, hogy jön egy adag, majd meló tej nélkül és utána jön újra. Szerintem ő ezt a nem jön semmi belőle, de dolgozni kell, azt nem tudja kivárni.

Eszter
Kép
Kép
vok

Azon gondolkodtam eddig, hogy minek vegyek fejot, hisz csak rovid ideig kene... nos vagy harom ilyen valsagos 'rovid' szakaszom volt eddig, amikor a kezi fejo kevesnek bozonyult :D de ugye minek penzt kiadni valamire, ami nem kell... es tessek, megint kene :) lehet ennyi lenne az ara a bekemnek, met megveszem es soha tobbet nem is hasznalnam?! :) igy szokott es lenni :)

szegeny mukim itt szunyokal (apam szavai szerint dödörög) a karomon, neha finoman fel-felvisit vagy osszerandul... nem akarnam siettetni az idot mert olyan kis cukika, de embert probalo egy cukika szegeny, szoval legyen mar 3 hos vagy amennyi kell, hogy neki is meg nekemis kisimuljanak a rancaink :)

luna6

Luna, arra gondoltam még,hogy talán az is segítene, ha többször kakiltatnád meg, nem csak 1x... nálunk volt olyan Hannával, hogy 2x-3x kellett 1 nap, mert annyira akart kakilni, csak nem ment....

Eszter
Kép
Kép
vok

Hat Eszter, ez egy minimum fellatin pasi, nem a turelemrol hires a fajtaja senem a kitartasrol :) valoszinu ezert a korabbi 15 perc koruli menetido is :D keeenyelmes... nade egyszer csak ehesebb lesz mint amennyire kenyelmes :D bar ha kozbejon a hascsavar az a gaz, mert ugy veszem ezre bekapja es nez mint a nyuszi es varja a kovetkezmenyeket. mint pavlov kutyaja, cici a szajban es varja mar a fajast idonkent (ami a melotol indikalodik meg a nyelestol) es nem csinal semmit.

luna6

Hat lehet, hogy megpiszkalom szegenyt tobbszor... de csak siman merovel, nem a gellel. mert ugye bar tegnap kijott egy jelentos adag (az eleje nem is volt mozt aranysarga) ma is fajlalta es tekergett...
ehh, ugye csak azt hallom, hogy 2-3 hoig normalis... nekem akkor volt eddig ket abnormalis gyerekem :D bar a nagynak is fajt, hol jon ez a mizeria a napi x oras esti uvoltesekhez?! :)

luna6

Aszondja emberem, hogy beszelt egyik kollegajaval akinek ugyanaz a gyerekdokija mint nekunk... ugye mondtam, hogy mindig elerheto es keszseges... nos a pasi mondta, hogy hivta mar ot hajnali 3-kor is es felvette es okenak talalta ezt is, es ment mar olyankor is vizsgalatra mikor nem is vot rendeles, szoval a dokink tenyleg tok odaado es elerheto, hat veletlenul am de nogyon jol sikerult kifogni :) plane, hogy itt felenk ez kicsit sem divat am, eleve az allami rendszerben csaladorvosok nezik a bebiket is, nem gyerekorvos, es rendelesi idon tul elerhetetlenek.
Na es kiderult, hogy a dokink szabin van (na jo, ezt tudtuk mert ,ondta tegnap, hogy a heten nem rendel) es eppen Torokorszagban nyaral :D es meg ott is elerheto volt es keszseges...

luna6

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: