Tegnap délután szépülni voltam. Elmentem kozmetikushoz és egy nagy-regenerált kértem. Volt kezelés, szempilla-festés, szemöldök szedés és bajusz gyanta. Szóval a gyerek már nem fog összetéveszteni a Mikulással. Nagyon jól esett, bár néha elég kényelmetlen volt már háton feküdni. Ilyenkor pozíció váltás és ment minden tovább.
Kozmetikusom mesélte - mert ugye ők sok történetet hallanak - hogy az egyik vendége császárral szült és nem sikerült jól az epidurális érzéstelenítés. Mondta a dokinak, hogy mindent érez és hogy nagyon fáj, erre kikötözték, mondván, hogy hisztis. Majdnem beleőrült a fájdalomba és egy hétig nem is tudott a gyerekre nézni. Na szép, mondhatom megnyugodtam.
Majd azért tisztázom az Edittel, hogy ha azt mondom, hogy fáj, akkor tényleg fáj! Apa elvitte a varrógépemet tegnap a szervízbe. Ott persze nem produkálta a problémát, így visszakerült hozzám. Tuti, hogy ha elkezdek vele varrni, akkor megint rossz lesz. Ez Murphy!!
Dia!
Én is néztem a Megasztárt. Én csak azon gondolkozom, hogy az embereknek nincs önkritikájuk. A két legjobb forma a cinege hangú cigány gyerek, és a másik karcagi roma gyerek, aki maga szerint előadóművész és Ricky Martinnal lépett fel. Szana-szét röhögtem magam. Viszont volt egy-két nagyon jó! Megmondom őszintén, hogy a Vera tesója is jó, de nem voltam tőle elájulva!
Én a héten ma dolgozom utóljára, mert hosszú hétvégére megyünk Libickozmára. Itt voltunk már egyszer és nagyon szép volt. Ez Kaposvártól nincs messze - egy vadász tanya nagyon szép környéken. Ahogy a párom mondja az Isten háta mögött 2 km-el. Tényleg nagyon messze van minden lakott telelpüléstől, így még térerő sincs.
Azért Giginek drukkolok, legfeljebb majd vasárnap délután tudom meg a nagy hírt - ha lesz és nem marad örök terhes!
Pusza
Barbara