A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Béka, csak nem te is Judit? Nahát, jól összegyűltünk itt Juditok. :D És ráadásul ti is júliusban ünnepeltek névnapot? :D :D

Egyébként láttam, nagyon szoktatok örülni a laptetőnek. Mit jelent? Csak hogy tudjam, ha már nekem sikerült a tetőre kerülni. :D
aktucs

Te is Judit??? :lol:
Igen,én is,és júliusban ünnepeljük a családdal,mert a húgom és a nővérem is pár napon belül (26. és 29. :) ) tartja teljesen véletlenül.
Ilyenkor együtt elugrunk a cukrászdába,vagy máshova :)

A laptetű szerencsét hoz! (Bár a lapalja is,amit most véletlenül elcsíptem :lol: )
Vendég

Na, akkor neked szerencse-babaragacs, nekem szerencse-HSG időpont!

Én is Judit. Csutkának szokott becézni a család, de az mindig foglalt volt nicknévnek, úgyhogy megfordítottam, így lett aktucs. :)
aktucs

Micsoda titkokra derül itt fény druszáim :D

Breki,
neked meg volt egy jó kis elgépelésed a lapalján, amit ígyis - úgy is lehet érteni:
ereményem = eredményem
vagy
ereményem = nyereményem
Bár az adott esetben mindkettő igaz lesz :wink:

Kép
judit0713

Csajszik!
Ma elég sokatokat jelöltem wiw-en, nem meglepődni :wink:

Kép
judit0713

Mi már ismerősök voltunk eddig is,ha jól emlékszem ;)

Csutka: köszi a szerencse-ragacsot :)

Judit: amolyan freudi elszólás... :lol: :lol:
Vendég

vorosmacs: csini poci!

kisbeeka: Miket eszel meselj, csak feherjet vagy valami mast is viszel be, vitamint szedsz ha igen miket?

Mi is szeretjuk Houst,csak nem mindig sikerul vegignezni az ep aktualist reszt.

akiknek van gyerkoc,hogy oldottatok meg a kistesos beulti utani pihi idoszakot?Annyit agyalok rajta, hogy majd hogysmint legyen,hova tegyem a kis 3 evesemet. Legyen mamieknal az elso 3-4 napban,vagy eleg ha reggel elviszik? Hm, bar a reggeli oltoztetes meg nem megy neki egyedul vagy ennyi mozgas meg belefer beulti utan?
valyoni

aktucs: a hsg a janosban lesz?
valyoni

Valyoni: eszem mindenfélét napközben,kalácsot,kenyeret, gyümölcsöt,vagy amit kívánok,ebédre meg vacsira kifejezetten fehérjedús ételeket.

Pl. juhtúróval töltött rántott gombát,
rántott tengeri halat (ezt elég sűrűn,mert jólesik)
túrós tésztát (volt már túrós palacsinta is ;) )
tegnap egyszerű bableveskét csináltam
husit :)
tejtermékeket, tejberizst

De ha van ötletetek,amit "ágyból" is meg lehet csinálni,és fehérjedús,annak nagyon örülnék.
Mert könnyű mondani,hogy ne keljek fel az ágyból,de akkor éhenhalok :lol:
Vendég

Vitaminokat nem szedek,csak terhesvitamint, abból is Gravidát.

Évekig Elevitet szedtem,de attól nem bírtam wc-re menni :lol:

ezen kívül gyümölccsel és zöldséggel viszek be még több vitamint.

Inni gyümölcslevet, ásványvizet, teát, tejet.

Enni elég sokat tudok a napokban,de talán csak az unalom miatt :lol:
Vendég

[quote="kisbeeka"]V írta:kisbeekaalyoni: eszem mindenfélét napközben,kalácsot,kenyeret, gyümölcsöt,vagy amit kívánok,ebédre meg vacsira kifejezetten fehérjedús ételeket.

Pl. juhtúróval töltött rántott gombát,
rántott tengeri halat (ezt elég sűrűn,mert jólesik)
túrós tésztát (volt már túrós palacsinta is ;) )
tegnap egyszerű bableveskét csináltam
husit :)
tejtermékeket, tejberizst

De ha van ötletetek,amit "ágyból" is meg lehet csinálni,és fehérjedús,annak nagyon örülnék.
Mert könnyű mondani,hogy ne keljek fel az ágyból,de akkor éhenhalok :lol:

Béku,

Fehérje ajánlatom:
túrót villával összetöröm, 1 kisebb lilahagymát apróra összevágva rászórom, enyhén megsózom, majd nyakon öntöm 1 pohár natúr joghurttal

nagyon nyami :lol:

Verka
wikka
Miskolc

Verka: ez is istenien hangzik :D

mázlim van,mert imádok minden kaját,amiben fehérje van :lol:

Ja,amúgy volt már túrógombóc is :)
Vendég

További recept:

csirkemell filé szeletet befűszerezed, ahogy szereted, rá egy szelet paradicsom, plussz egy darab mozzarella, összesütöd, hozzá valami finom friss saláta.

Halacska:
tengeri halfilét kiolvasztod, leitatod a létyót róla, besózod enyhén, kakukkfűvel megszórod, és (igazi) vajban megpárolod. hozzá főtt barnarizs, és valami sali. Míg bíbelődsz a husival, megfő a rizs. Sztem inkább barna rizst egyél mert jó rostos, és magasabb a beltartalma a fehérnél.

Zöldséges:
Bármilyen neked kedves zöldséget (vegyesen répa, brokkoli, zöldbab, kelbimbó, zeller, karalábé....) sós vízben félig megfőzöl, közben joghurtot, tejfölt, sajtot pár tojással, sóval, szerecsendióval, borssal összekeversz, a zöldségeket hőálló tálba teszed, nyakonöntöd a maszattal, rászórsz még sajtot, és usgyi a sütőbe. Magában is nagyon finom, hidegen is.

Tészta:
Spagettit kifőzöd, közben paradicsomot, sonkát, sajtot egyformára összekockázol, 1-2 pohár joghurtot majonézzel, oregánóval összekeversz, a kifőtt tésztát tepsibe dobod, összekevered a kockákkal, nyakon öntöd a mártással, és összesütöt pár perc alatt. Szeretem, ha olajbogyó is van benne.

Hirtelen ezek jutottak az eszembe. Remélem segítetttem!
Kitartás csajszika!

Verka
wikka
Miskolc

Ja, még egy tuti fehérje bomba:

CSICSERI BORSÓ. Nagyon egészséges, és nagyon finom. Pl. csicseriborsó pörköltnek...

Verka
wikka
Miskolc

Tündér vagy,nagyon köszönöm a tippeket!! :D

A legelsőhöz már van is itthon hozzávaló,a többivel meg kell várnom,míg párom hazaér :)
Vendég

"Miért jó?
A csicseriborsó élelmirost tartalmának köszönhetően kiválóan alkalmas a székrekedés megelőzésére, illetve kezelésére. Rendszeres fogyasztása esetén elérhetjük, hogy vér koleszterinszintünk csökkentjen, így csökkenhet a szív-, és érrendszeri megbetegedések kialakulása is.
Kutatások igazolják, hogy pektintartalma miatt csökkenti az étkezések utáni gyors vércukorszint-emelkedést, ezért a cukorbetegek számára is közkedvelt növény. Fokozott fehérjetartalmának köszönhetően gyakran fogyasztják sportolók, idősek is.
Alacsony zsír- és magas rosttartalma kedvezően hat a fogyókúrázókra.
A növény tartalmaz karotint, valamint E-vitamint is. 100 g csicseriborsó energiatartalma 1292 kJ, azaz 314 kcal. "

Verka
wikka
Miskolc

Hol lehet csicseriborsót beszerezni?
Vendég

Bármelyik bioboltban.

Verka
wikka
Miskolc

No ott még nem kerestem :lol:
Még csak olyan kis fasírtokat láttam a mélyhűtőben,de az nem ízlett,viszont halsalátában ettem,és az nagyon jó volt :)
Vendég

Csicseriborsót én a múltkor simán közértben vettem. Csicseriborsókrémet csináltam belőle, kenyérre, egész finom, csak a páromnál nem volt nyerő :(

Miért kell a sok fehérje beülti után?

Valyoni, biztos a Jánosban lesz a HSG, csak nem küldenek máshova :shock:
Egyébként mire készüljek? Nagyon rettenet?
aktucs

"A Rac1 és a RhoA proteinek irányítják a méhfalba való behatolást. Az előző a méhfal sejtjeit stimulálja arra, hogy húzódjanak odébb, hogy az embrió sejtjei be tudjanak hatolni a méhfal szöveteibe, és megtörténhessen a beágyazódás, melyet az utóbbi fehérje vezényel le."

Nekem szerencsére altatásban csinálták a HSG-t,mert mást is csináltak ugyanakkor,így nem tudom,milyen érzés.
Többféle élményről számoltak be a lányok,de egy biztos,még előtte időben vegyél be vmi gyógyszert (Algopyrin,vagy kinek mi válik be),hogy mire elkezdik,legyen hatása.

Van akinek egyáltalán nem volt kellemetlen,másnak kissé feszítő érzés.

Milyen formában vetted a csicseriborsót? Úgy értem hogy mirelit,vagy konzerv,vagy száraz?
Vendég

Megint tanultam valamit. :D Akkor lehet, hogy ha valaki csak spontán babára gyúr, annak is célravezető lenne a sok fehérje...

Száraz volt, áztatni kellett, mint a lencsét. Egyébként ugyanott is találtam.
Most meg gerslit láttam. Állítólag az is nagyon egészséges, de olyat még nem csináltam. Hátha az bejön. :)
aktucs

Béku, Angi babaragacsok :arrow: :arrow: :arrow: Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Béku ágyból elkészíthető fehérje: mogyoró vagy pl. mandula nyami nyami, én folyton azt rágcsáltam, stimukor is meg utána, túró már két nap után nem igazán ment. :lol: :lol:
Tonhalkonzerv, egy kis vaj, majonéz, apróra vágott hagyma, citrom leve.... pirítósra .... nyamiiiiii

Maccs
vörösmacska

Meggárgyulok itthon egyedül. Nem is értem, hogy bírják a szinglik. :o

Letakarítom a tűzhelyet, aztán átteszem a székhelyem anyámékhoz. Ennyi volt a tűrőképességem. Begyógyult a szám. :)
aktucs

Macskusz: köszönöm az újabb ragacsszállítmányt!! :)

no meg az ötleteket! Ma este letelik a 4 nap,párom megígérte,hogy lemehetek vele este sétálni picit,attól feltöltődök :)
Akkor beugrunk a boltba is rágcsálnivaló mogyoróért.

Egy kevés törökmogyoró volt még itthon,azt megeszegettem már,jó is volt :lol:

Imádom a túrót,és még nincs is herótom tőle,pedig én nem bírom sokáig ugyanazt enni.

Aktucs: én ugyan nem vagyok szingli,mégis megőrülök itt egyedül :lol:
Szerencsére ma párom előbb végez a melóval!
Vendég

Próbálok majd nem tesztelni idő előtt,de az 5 napos beülti után mikor lehet leghamarabb tesztelni?
Jól tudom,hogy az ovitrelle-hez képest 2 hétre?
Vendég

Sziasztok

A recepteket lementettem én is...összefut a nyál a számban :P :D

Béku, idő előtt ne tesztelj!Nagyon lehúzza az embert egy estleges nega teszt! Saját példámból kiindulva...én két nappal a vv előtt teszteltem 10es érzékenységűvel negát, és a vv napján pozi volt.Vagy előtte való nap reggel, vagy aznap reggel csináld! Milyen érzékenységűt vettél?

Macs, szépséges a srácok lakhelye! :D Nekem tetszik mind a két név nagyon!
Vendég

Szia Zsuzsi!

Lily nevű tesztem van,ha minden igaz,25-ös.
Nem értek hozzá,hogy ez mit takar...
Csak egyet szeretnék tesztelni,úgyhogy biztosra kell mennem :lol:

Aznap is teszteltél,vagy a pozitívat BMC-ben csinálták?
Vendég

A receptek tényleg nagyon ínycsiklandozóak :lol:
Alig várom,hogy jöjjön uram,és vegyünk pár hozzávalót :)

Ez már a 4. nap,amit ágyban/bezárva töltök. Ma este már ugye sétálhatok egy rövidkét? :)
Vendég

Andrea, sajnos nem tudunk korábban menni, mert prágaiak és sajnos nem enged hamarabb a nőgyógyi ilyen hosszú útra. Kockáztatni meg megint nem merek :D
Most láttuk élőben a Csíkot a Hegyalján. A babónak nagyon tetszett. A Tankcsapdán viszont iszonyúan szurkált, be is fejeztük aznapra. Jó izlése van! :D

Kisbékának ezerszázmilliós energiát küldök! Pont ugyanannyit Anginak is :D Meg még akinek kell :D

Béka, kitartás… Nekem amikor sikerült, kiderült, hogy hematóma és még 2-3 hétig feküdnöm kellett, de tényleg csak pisi volt, még zuhi is csak 3 naponta… És hidd el, feküdtem mint a kisangyal :D , bármit megtettem volna. Én is később hallottam a palástfűről, de nem kezdtem el, nem mertem, nehogy valamit bekavarjon. Ha már korábban elkezdted, akkor idd csak tovább.
Én rendelgettem is néha kaját :D
Pont 14. napra hívnak vissza a bmc-be. aznap reggel tesztelj vagy max. egy nappal előtte. És a 25-s a legkevésbé érzékeny, lehet, hogy nem is fogjak kimutatni, érdemes beszerezni 10-es és 20-as tesztet is..
Nekem – még sokan emlékeznek – 1 nappal előtte, reggeli pissből, a 10-es és a 20-as is alig mutatta ki, csak mi láttuk a vonalakat, akik nagyon akartuk látni… Pedig szép magas hcg-m lett, ikrek voltak…. Szóval, tényleg ne teszteljetek korábban, mert után elvesztitek a hiteteket, amit ilyenkor nagggyon nem szabad!

Judit, gratula, az én unokaöcsémet is felvették a Műszakira! :D Hurrá-hurrá a srácoknak!

Maccs, mi lesz veled novemberre? Annyira szép gyönyörű kerek a pocid :D Én is ilyen csinikismami akarok maradni. Csajok, ma az állatkertben nem tudom, hogy több gyerek, vagy kismami volt, de amennyi pocakot láttam… tippelgettük is, hogy milyet szeretnénk :D A Macsé jó példa!!!

Kubu, köszi a segítséget Istenhegyivel kapcsolatban! Most éjszaka én sem aludtam, de aztán jött a lehülés és olyan szuper ez a szelesmeleg!!!

Képzeljétek, ma egy gyereket sem löktem a zsiráfok alá az állatkertben. Nagyon jó volt. Kérdezte a rokongyerek, hogy mikor jöhet hozzánk nyaralni. Mondtam, hogy nagyon szeretem, de addig, amíg csak hisztizni, elégedetlenkedni, nyávogni tud, addig biztos nem. Majd ha idősebb lesz, mert engem idegesít, hogy mennyire tiszteletlen és akaratos. Megértette. Mondta, ő ilyen és kész. Mondtam, hogy így is szeretem, de nem bírom ki egy hétig :D

Na, nagymamival úgy volt, hogy összeraktam az ötleteket, amiket írtatok :D Ez a mix lett belőle: (előre is köszi a tanácsokat!) felhívtam pénteken és mondtam neki, hogy „mit hallok, hogyhogy már nem ugribugri? mert, hogy pont azért hívom, mert aug. közepén megyünk és mi szeretnénk vele Prágában (belváros) szétnézni és ha fekszik, akkor mi nagyon szomorúak leszünk. És annyira ennénk már ezt meg azt, mert úgy hiányzik nekünk a jó cseh kaja….” A mami nagyon édes volt, mondta, hogy akkor minden nap fog egy kicsit edzeni, meg járkálni, hogy újra felépüljön és ahogy elkezdtem beszélni a kajákról, ő is belelendül, hogy ez is finom, meg a cseh kaja is.. nyammm, aminek az lett a vége, hogy megígérte, hogy enni fog, mert eddig szinte teljesen leállt az evéssel is. (hát, nem csoda, hogy nincs ereje). Szóval, kicsit lecsesztem, hogy ejnye-bejnye és kapott új célt, most nagyon várja az augusztus közepét! Akkor meg majd személyesen meglepjük a másik hírrel :D
Ha úgy látjuk, hogy ez az erő nem tart ki augusztusig, akkor a 12.heti vizsgálat után, aug első hetében elmondjuk neki (ahogy javasoltátok, telefon, vagy meglepi képeslap :D )

Na, megyek fogorvoshoz :)
mieza

Békus, egy rövidkét, csak a vérkeringés és a boldogmami miatt :) De semmi emelés, nagymozgás...stb.!
mieza

Értettem!!!

Kép
Vendég

Már csak az a kérdés,hogy mihez képest 14 nap?
Leszívás,vagy a tüszőrepesztő,vagy beültetés?

Végülis nekem épp a leszíváshoz képest 14 nap.
Vendég

Sziasztok!

Beni: Ezek szerint nagyon közel vagyunk egymáshoz, lehet még a végén ismerjük egymást? :-) Te tudsz tapétázni? Nálunk is aktuális lesz lassan a dolog, na szerencsére nem beázás miatt, hanem kajla vizslánk kiskori nyomait kéne eltüntetni.

Breki: Már mindjárt itt a 30-a, már alig egy hét, látom a pozitív hozzáállás még mindig tombol Nálad, csak így tovább! Tudsz nekem is egy kicsit küldeni, pár napja elég nega vagyok. Jó sétát mára, de csak light-osan.

Macsek: Nagyon örülök, hogy minden rendben a fiúkkal. Nekem is nagyon tetszenek a nevek. A Balázs nálam is a favoritok között van. Nagyon szép a pocakod :-)

Mieza: Örülök, hogy minden rendben Veletek! Igen a T betűs. Nagyon elegem van belőlük, csak a párom ragaszkodik az összes sportcsatornához, ezért kellett ide váltanunk. Nagyon sajnálom a kutyidat, nagyon kell ezekre a kicsikre vigyázni, mert egy nagyobb kutya egy harapással is óriási sebet tud okozni nekik és akkor ez még a jobbik eset ugye. Remélem azért már jobban van. Megnéztem a linkeket, amiket küldtél. Annyira szívesen lennék én is önkéntes, de nem tudom, hogy hogyan tudnám feldolgozni a látványukat, ott a ketrecben, mindegyiket haza akarnám vinni. Itt sírtam, ahogy olvastam a mindennapokat. Tényleg, bevált a fogdokker, vagy mást választottál végül??

Angyal: Mi volt pénteken? Remélem minden okés!!

Judit: Nagyon gratulálok a fiadnak :-)

Rita, Számos Pancsi: Hogy vagytok???

Nálunk semmi jó nincs. A párom megint volt katonákat adni, hogy mi is van. Most már 2-nél többet találtak, de ezek sem voltak szépek. Annyira szomorú vagyok. Igaz azért bevagyunk biztosítva, mert vannak fagyasztott mintáink, de olyan jó lenne frissekből dolgozni, ha eljön az ideje ősszel. Azért vagyok elkeseredve, mert eddig a 3-nál ez így működött, és most meg ennyi szerencsénk se akar lenni :-( Bocsi, hogy ilyen negatív vagyok ma.

Luca
luca4

Luca: fel a fejjel!! a fagyasztott is tökéletes lesz a próbálkozáshoz! teljesen jó minőségű a felengeés után,emiatt ne aggódj!

Igen,most újra tombol bennem pozitív energy,küldök Neked sokat! :idea: :arrow: :idea: :arrow: :idea: :arrow: :idea: :arrow:

És ne feledd,az ősz még odébb van,addig biztos hogy lehet segíteni a kiskatonák minőségén/mennyiségén!
Ehhez nem értek,de a lányok fogják tudni,pontosan hogyan.

Csak higgy benne,és menni fog!
Vendég

A séta tényleg light-os volt,de csodás volt nézni azt a rengeteg színes és illatos virágot,amit a házunk melletti parkba ültettek :)

Igazi terápia volt!! :D :D
Vendég

kisbeeka: csak ovatosan azzal a setaval, beulti utan 4.nap agyazodnak vagy nem? Lehet nem jol emlexem.

En nem tesztelnek, mutathat negat is attol,hogy pozitiv lesz a bmc-ben, es akkor meg csak szetvet majd az ideg vagy a szomorusag,szerintem probalj meg nem tesztelni.De persze ahogy akarod. Ha ott lesz a II csik akkor meg mindegy. Nah ezt aztan jol megmondtam.
valyoni

mar en is annyira varom,hogy mehessunk, izgulok,hogy hogy ebrednek majd a dragaim a fagyibol,a multkorinal nem volt gond, ugyesek voltak.

3-an megyunk Uh-ra, ep most szamoltam ki,hogy mikor lesz a 12.nap.
aztan remelem szepen megerik a sejtecskem azon a heten megis lesz a beulti, bizom benne,hogy jol mukodom es nem huzodik el megint, a multkori beulti a 32. napon volt, mar az sem volt normalis dolog,nem is ertem,hogy miert engedtek a beultit, azt mondtak, hogy ettol meg lehet sikeres, hat ne lett.Ha valami nem a rendes folyamataban tortenik, a beultetesnek normal modon max 22.napig meg kene lennie nem?
valyoni

Luca:ne keseredj el,ha eljön az időtök lesz annyi sperma,hogy sikerüljön a megtermékenyítés!!!egye a párod a vitaminokat és sok gyümit,zöldséget!!!!!

Breki: Ügyes vagy,hogy így kibírtad a fekvést!!!

Macs: gyönyörű a pocakod!!! Nekem a Krisztián név nagyon-nagyon tetszik :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Mieza: jól döntöttél a Nagyival kapcsolatban..látod már az is mekkora erőt ad neki,hogy tudja,hogy mentek :D egyem meg a drága szivét :D ha pedig megtudja,hogy jön a dédunoka körb-körbe fog szaladni :D Örülök,hogy minden rendben veletek!!!!!!Kutyusod,hogy van :?:

Andikám: akkor hétfőn megtudjuk,hogy mikor ébred a lustaság :?: :D :?:

Sajti: nagyon szép karmantyúk :D

Kép

kiss angyal

Valyoni: szépen ügyesen felébrednek az eszkimó/k :!: :!: :!:

Velem: meg volt a hystero...Lintner T.Úr egy orvosbőrbe bújt Angyal :D Tényleg olyan türelem és kedvesség van benne,amit kevés dokkernál lehet tapasztalni...Sajna nem túl jó híreket mondott a látottakról,de most ezt nem akarom leírni,mert nem értem pontosan..hétfőn megyek hozzá vissza és akkor újból átbeszéljük az egészet,mert látta rajtam,hogy nem nagyon vagyok képben az altatás miatt...(persze elmondattam vele,közben többször megkérdezte,hogy értem e amit mond,amire én bőszen bólogattam... tuti nem úgy néztem ki,mint aki felfogja a hallottakat...vagy nem kérdeztem annyit amit ezalatt a rövid ismeretségünk alatt megszokott..)..nem olyan cucc volt szerintem,mint a BMC-ben,mert nem karattyoltam annyit...csak a Cuki-kutyám felől érdeklődtem és még a Dr.Úr kedvesség és szépségét jegyetem meg félkómásan az Anyukámnak:D :D :D :D :D :D

Kép

kiss angyal

Angyal, remélem hétfőn már nem fog olyan rosszul hangozni amit mond a doki...

Lányok szerintem hetente fogok gerslit főzni rizs helyett, ha az ízét is szeretjük. Ezt találtam róla:
"Amiért nagyon egészséges: tartalmaz káliumot, kalciumot, magnéziumot, foszfort, mindezeket nagy mennyiségben, ezek pedig szükségesek a normális szív- és agyműködéshez. De bőven tartalmaz fehérjét, keményítőt, cukrokat, A, B 1, B 2 , B 5, B 6, E-vitaminokat.
Az árpa nagyon könnyen emészthető táplálék, ugyanakkor tápláló. Rendszeresen fogyasztva megszabadulhatunk, vagy megelőzhetjük a székrekedést, ezáltal a bélproblémákat is. Ezért magas rosttartalma felelős.
Az árpa továbbá csökkenti a koleszterinszintet, elősegíti a sejtépítést, méregtelenít, és erősíti a csontrendszert. Gyulladáscsökkentő hatása is említésre méltó, mind légzőszervi, mind bélrendszeri gyulladások kezelésére alkalmas. De panaszmentesek is fogyaszthatják nyugtató hatása, esetleg vizelethajtó hatása miatt. Foszfortartalma pedig serkenti az agyműködésünket."
Most tiszta lelkes vagyok. :D Kíváncsi vagyok, hogy holnap is az leszek-e, amikor megcsináltam. :D
aktucs

Jó reggelt,
De jó normál időben kelni :lol: és esik az eső és jó a hőmérséklet, végre kikapcsolhatjuk a klímákat a lakásban.

Kisbeeka,
Örülök, hogy fájdalmaid csökkenek.
És optimizmus ezerrel.
VV napján, max 1 nappal hamarabb tesztelnék !
Szupi hogy jót sétáltatok.

Judit,
Az tuti hogy különleges hangulata van a Ráday-nak, nagyon szeretem, és ahogy olvasom micsoda szép emlékeid fűződnek ahhoz a helyhez :lol:

Aktucs,
Szegénykém, összejöttek a dolgok nagyon. Autóról van hír hogy mikorra lesz készen ?
Fél 1-kor fekszel ? Mit csinálsz addig ?
Jó gersli készítést 8)

Valyoni,
Habár kistesós beültis kérdésedre nem tudok válaszolni, de szerintem pici reggeli mozgás azért beleférhet(ne).

Mieza,
Unokaöcsidnek is gratula a sikeres felvételihez.
Szupi hogy rokongyerekkel megtaláltátok a hangot és hogy megúszta a zsiráfot 8)
Remek dolgot találtál ki nagymamira ! Drukk hogy személyesen mondhassátok el neki !
Fogdokihoz végül hova jársz ?

Luca,
Ne légy nega, jókedved hozó szállítmányom úton.
Fagyival is remek eredményeket lehet produkálni.
Párod meg egye a lányok által javasolt vitaminokat, gyümiket !

Angyal,
Várjuk hétfői „józan” átbeszélésedről a híreket, drukkolok hogy legyen megoldás a problémára.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Szép jó reggelt!!

köszi az elismerést mindenkitől!! :lol:
Ha ismernétek közelebbről,tudnátok,hogy egy kínzással felért az,hogy nem csinálhattam semmit a pihenésen túl.
Se házimunka,se pakolászás,se teregetés,se cipekedés :lol: :lol:

Csak lent a parkban sétáltunk,az rögtön a ház mellett van,de a lakásból nem látni arra,úgyhogy meglepett a csodás látvány :D

Cicifájdalom elmúlt,ami már hiányzik,mert reméltem,hogy jót jelent.

Nem teljesen múlt el,csak mikor említettem Nektek,akkor ha hozzáértem is fájt.
Most csak bizonyos részei,és csak "nyomásra". Tudom,ne nyomkodjam :lol: :lol:

Készítettem egy képet a sz.gép asztalára háttérnek,amin ott a 2 csöppség,és raktam alá egy pozitív tesztnek a fotóját,hogy arra összpontosítsak.

Ha el akarom érni,nem árt tudni,hogy is nézne ki,hisz nekem sose volt még pozitív tesztem,pedig a majd' 5 év alatt elfogyasztottam pár terhességi tesztet :lol:
Vendég

Max péntek hajnalban tesztelek,előbb nem fogok,ígérem!

De muszáj tesztelnem,mielőtt megyek BMC-be,mert múltkor is majd megőrültem a várakozástól a leszívás után,hogy megtudjam,mi lett az eredmény.

Azt nem élném túl :lol:
Talán ciki,de majd' elájultam,már annyira ideges voltam.
És amikor mindig csak mást hívnak be,én meg várok,és várok...
Vendég

Kubus: Te egy hőőős vagy! Már nincs 2 hét se hátra a kisbabóig! :)

Bár tudnám,mit kéne érezni,vagy mit nem... Már nem tudom,hogy jó-e,ha fáj/feszít valami :lol:

tegnap a könyvből azért újra erőt merítettem,így merek újra bízni, remélem ez már kitart péntekig.

Nem mondom,hogy nem izgulok picit,mert nem lenne igaz :lol:

De tény,hogy nincs,amit ennél jobban szerettem volna valaha!!
Vendég

Angyalom örülök, hogy túl vagy rajta. Lehet, hogy nincs is semmi rossz, csak tényleg kába voltál és nem értetted mit beszél az angyali dokker. Nagyon várjuk a hétfői híreket! Igen, Eszternek is ő az orvosa és ő is nagyon dicséri.

Köszi a pocódicséreteket, de azért ez nem olyan ám, van ám hozzá hatalmas koffer, jó kis sonkás combik meg jó széles csípő, úgyhogy Mieza drágaságom, azért egy tizessel tizenötössel kisebbet kívánj magadnak jóóóó? :lol: :lol:
Hát ahogy írtad, hogy beszéltél a mamival kicsordultak a könnyeim, de édes lehetett, kívánok neki még jó sok egészséges évetKép

Angi, Béku mennek a mai babaragacsok :arrow: :arrow: Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Béka lelkem örülök, hogy jó volt a séta, az ilyen feltöltődések is kellettek ám! Én beülti+10. napon, azaz leszívás utáni 12. napon teszteltem először halványat, aztán napról napra erősebb lett. Én nem bírtam volna odemenni tudatlanul. A leszívás +8. napon is teszteltem :oops: , az negatív lett, de nem kenődtem el, mert olyan korán volt, hogy nem is értettem mit vártam, arra jó volt, hogy tudtam a tüszőrepesztő hatása már kiment. :D

Hát jó szar idő lett. :( Minden ablak csukva, őrzöm a meleget. Miközben itt olvaslak benneteket Whitney Houston számokat hallgatok, fél szemmel nézek, én annyira szerettem, akkor voltam tinédzser amikor befutott, anniyra sajnálom, hogy így elkutyulódott.
Aztán megyek töltött paprikát főzni, már napok óta készülök rá, de abban az ordenáré melegben nem volt hozzá kanalam.

Luca ne kenődj el, ha vannak fagyasztott kiskatonák, akkor ott a vésztartalék!

Maccs
vörösmacska

egy kis nosztalgia: Whitney Houston - One Moment In Time http://www.youtube.com/watch?v=tYFHAvULvJ0

Maccs
vörösmacska

Macskusz: ne tessék lehúzni a képet,mindenképp csodálatos :!:
Combival és kufferrel együtt! :lol: :lol:

Én is olyat akarok! :lol: Én a 6 hetes fekvés alatt szedtem fel a combimra,meg a hasamra egy keveset,de páromnak nagyon tetszik,mert amúgy elég girnyó vagyok/voltam :lol:

(Legalább volt hova szúrkálni :lol: )

Szívesen lemondok az alakomról a babó(k) kedvéért :D

De Maccs,nem is mondasz hülyeséget,már a korai napokon megnézhető,hogy kiment-e a tüszőrepi hatása,és akkor a fő-fő napon már tuti nem amiatt mutatna pozitívat :lol: :lol:

Megmondom őszintén,nem tudom,hova férne belém 2 babó,de azért örülnék,ha mindketten úgy döntenének,hogy velünk maradnak. :)
Nagyon édik lehetnek a 2 petéjű ikrecskék.
Neked is azok,ha jól emlékszem,ugye?
Talán 4 cicusból választódtak ők ketten,a két kis angyalka, Krisztián és Balázs:)

Nagyon szép nevek,de párom vezetéknevéhez nem illett egyik sem,mi ezeken ezért nem gondolkozhattunk el :lol:

Most,hogy olvastam,milyen nagyra növelik az esélyeinket a kis blaszto babácskák,már nem "rettegek" annyira :)
Vendég

Kétpetéjüek, hármat ültettek be, és ők ketten maradtak velünk. Bár emlékszem, hogy az első petezsák ultrahangnál K ügynök mutatott még egy fényes foltot, azt mondta az a méh felhigulása, biztos ott próbálkozott a harmadik drágaságom.
Úgy látom általánosságban sikert aratnak a nevek :lol:
Én is stimukkor szedtem magamra egy jópár kilót, főleg a fekvés alkalmával, de ha a terhességet nem veszélyezteti, akkor nem érdekel, én az a típus vagyok, aki képes másfél hónap alatt ledobni akár 10-12 kilót, úgyhogy nem aggódom, csak ne legyen gond a babákkal.
Én sem tudom elképzelni hol fognak elférni, hiszen még csak 40 dekásak voltak a múlt héten és szeretném őket idebent mindenféleképen 2,5 kiló fölé hízlalni és főleg novemberben szülni, nem előbb!!!!!! Így lesz! Kép

Maccs
vörösmacska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: