Hello,
Megjöttünk anyuéktól Bükfürdőről. Olyanok vagyunk mint a kokerók. Vagyis a gyerekek lettek tök barnák a strandon (meg én is kicsit).

Nagyon jó volt, volt egy kis nyaralás fílingem végre.
Annyira jó fejek a gyerekeitek, nagyon jókat mosolyogtam a jobbnál jobb beszólásokon, megnyilvánulásokon. Panna nem sziporkázik ennyire, bár olykor elkezdi énekelni hogy "hinta palinta hintázik a Pannicska". Múltkor reggel az ágyban hancúroztunk négyen, apa kiment a fürdőbe, Panna spuri utána, és utasította, hogy "Apa, vissza menni anyához ágyikóba!!!"
Csuri, aha, merthogy felmerült négyeske gondolata????

Szomszéd kretén, nem is tudtam, hogy van gyereke is. Másik szomszéd barátnője is egy agytröszt. Hihetetlen, hogy fiúnak nézik a csajaid. A kicsiről még talán, mert még ki sem látszik a "földből", de a puncisokat?

Nagyszülők: őrület, hogy van ilyen. mama főz, a papa alszik, szépek! Nekünk peugeot 307 kombi van, hatalmas a rakodótere, de hátul két ülés, plusz valami vékony ember elmegy, de én nem férek be (amúgy imádom, még sosem volt szerelőnél a kötelezőn kívül). Apunak Mondeo, szuper, hatalmas az utazótere, végtelen a csomagtartó (csak k... drága). Szomszédnak Zafira, bazinagy belülről, 7 személyes. Én ilyent szeretnénk, ha lecserélünk.
Katica, ha Győrbe jöttök, ovigond sem lesz.

Nézze meg az urad a profession.hu-t. Időben jelentkezzen. Én is nemsokára beadom a pályázatomat, Panna ha minden igaz bölcsis lesz tavasztól. Érdekes, voltam benn a bölcsiben, és minden gyereket felvettek, aki jelentkezett, 64-et. Pedig 60 férőhelyes a bölcsi, és ottmarad vagy 40 gyerek. Szóval kissé zsufi lesz a csoport.
Ilba, ostoba a nő, aki nőiesíti a fiát!! Ma a strandon is volt egy kisfiú, rózsaszín fürdőbugyiban, hercegnős úszógumival, anyuka odaszól, "Bertalan, okos légy a csúszdán!"

Tuti nem voltak normálisak. Bezo életben nem buzis? Tv-ből olyan...

Megnéztem egy csomó video-t youtube-on a rebbecából, nagyon tetszett!