A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Hellóhelló!

Lois,

tejkaramella :arrow: Krowka? (van pár lelőhelyem, én is imádom :oops: :oops: :oops: tőlönk kb 10 méterre az éjjelnappaliban lehet kapni :D :D :evil: Na majd a következő talira viszek egy kosárral!
(amúgy nekem minden jöhet, ami karamell-es, megőrülök érte... a Häagen Dazs-ban van a fagyin valami isteni karamell öntet.

Bond,

engem a grillázsban pont a ropogás idegesít...

Boo,

strand :arrow: királyság! A gyerekmedence térdig ér, a szélén lépcsőkkel, amin tök jól elvannak a kicsi manók is :lol: :lol: A sok fa pedig garantálja az árnyékot, a fagyi, a frappe és a sajtos-tejfölös lángos pedig a fogyókúrának ad egy pofont... szóval jövő héten mikor megyünk? :lol: :lol: :lol: :lol:

torta: Nimródnak parfait-tortája volt amit lehetett trancsírozni, kézről lenyalni, majd utána Apával mi jól mindmegettük :lol: :lol: :lol: :lol:

Dodi,

nagyonnagyonjóutat nektek! Vízibékának jó pancsizást :lol: :lol: :lol: :lol:

Czigka,

jobban vagy már?

Csibe,

ezek a cipők nagyon cukik :lol: :lol: :lol: Nem raksz néhány képet a szülinapozásról-telkezésről ?

KépKép

KépKép
kispocok13

Bevásárlókocsi témához nem tudok hozzászólni, mert Apával és Deddel együtt nyomjuk, vagy Apa éjjel egyedül :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: így Törpi a babakocsiban, aminek az aljába gyűjtögetek, majd a találkozási pontnál átömlesztem Apa tologatós bevásárlókosarába. Ha egyedül DMezek például, én mindíg a babakocsi aljába rakom, t@k@m fog még kosarat is cipelni vagy tolni :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: (mondjuk a biztonsági őr bácsik kedvence vagyok ezzel az attrakcióval)

hehe, mégis hozzászóltam :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

vonatonkísérgetés és féltés:

én már 16 évesen egyedül jártam bulizni, meg stoppoltam a Balcsira, vonatoztam a pasimmal Berlinbe, szóval nem értem a problémát...

KépKép

KépKép
kispocok13

kispocok13! :)

Ezek szerint vásárolni sem együtt megyünk, és a kosarunkba is mást pakolunk. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A Dagályon mi is voltunk, de képtelenek voltunk háromnegyed-egy órát tovább várni a kajára. :roll: :roll: :oops: :oops: :?
Amúgy tényleg jó. :D

Kép
Kép
200907?

Dm-ben én sem viszek semmit se, főleg, hogy a végén a gyerek a kezemben, plusz rugdosom a babakocsit magam előtt :oops: Vagyis mostanában már nem is viszek babakocsit, hanem erszénybe teszem. A Dm-es kocsi nem beülős :roll:

Pocok!
Jujj, nevét nem tudom, de úgy rémlik fehér volt a papírja, és olyan nagy fajta volt, mint kábé egy régifajta sportszelet, csak kockahasáb.
De le vagyok tiltva az ilyenekről... :( (Azért hozzál!!! :wink: )
Mi is strandolunk minden nap, Zétény totál rákapott :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Bond,

mi nem a Dagályon voltunk, hanem a szomszédos zuglói strandon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Ja, strandválasztásnál a büfé milyensége cseppet sem mellékes ugye :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

azazaz :!: :!: :!: :!: :!:
Kép

viszek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja, a szerdai tali teljesen jó volt, kb éjfélig dumáltunk, röhögtünk, finomakat ettünk, aztán bezárt a hely, mi meg haza.
Némelyek fallosz-jellegű palacsintát kaptak majd zavarukat Fütyülőssel leplezték :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A számla rendezésénél úgy adtuk elő magunkat, mint 6 szőke nő, Dodi a végén már mobilon adta össze a tételeket :D :D :D :D

Ismét megállapítottuk, hogy gyakrabban csinálhatnánk ilyet. (és szerintem babás kicsapomafűbeosztmenjél típusú dolgot is) Khmmmmm a Kopaszi gáton azóta sem voltunk....

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois,

[quote]
írta:
főleg, hogy a végén a gyerek a kezemben, plusz rugdosom a babakocsit magam előtt

bocs, de :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: vizuális típus vagyok...

Antiszoci: én már attól kivagyok, ha Anyósom itt alszik és este szórakoztatni kell, nemhogy valakit befogadjak... szóval én is beállok a sorba.

(ja, csajok megkérdezték a talin, hogy Apával hogy ismertük meg egymást, vázoltam a helyzetet, és mellékesen megjegyeztem, hogy Apával együtt voltunk aznap este antiszociálisak... anno ő bevallotta nekem, hogy ez tetszett meg bennem neki...noooooooormális????????? mondjuk most már értem, mert ő aztán tényleg nem az a könnyen oldódós típus, kb 2 év kell neki egy társasághoz :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: - szóval Dodi, azzal a másfél mondattal Loiséknál a homokozóban érezd magad kitüntetve!)

KépKép

KépKép
kispocok13

kispocok13! :)

B@ssz@ meg, akkor strandolni sem együtt fogunk. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

loislane! :)

A DM-es kocsi nem beülős, de a kicsi kocsikat csúúúúúúúúúúcs, ahogy tolják a "nagy" 2 évesek. :P :P :P :P

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 15:38-kor.
Vendég

Czigka,

te naaaaaaaaaaaaaaagyoooooooooooooooooon ügyes vagy! Én ennek neki sem mertem volna kezdeni... (ez ugye Fantás-szelet amúgy? Apa kedvence :lol: :lol: :lol: )
Gyógyulj!

Bond,

még mehetünk :wink: :wink: :wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

czigka! :)

Ez nemes egyszerűséggel kurv@ jó! :shock: :shock: :D :D :D :D . (Milyen lett volna, ha még szebb? Az már nagyüzemi cukrászat. :roll: :roll: ) Ügyi vagy nagyon! :wink:

Kép
Kép
200907?

Az egész megvan nekem, hogy mi micsoda, de a fejét hogy csináltad? :roll: :?:

Kép
Kép
200907?

Bond,

mi történt, nem szoktál te ilyen érzelmileg felfokozott szókészletet használni :? :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 15:39-kor.
Vendég

Czigka,

igen, ez az, ez a Fantás szelet :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
(annyira narancssárga a teteje, hogy összetéveszthetetlen)

hát igen, Bond kérdését én sem tudtam értelmezni... lehet hogy mégsincsmegneki? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 15:40-kor.
Vendég

Köszi a bonvoájázs-okat :lol: :lol: :wink: .

Tali:
Na most ebből az jött le, hogy én kaptam egy kukipalacsintát, aztán meg úgy bepálinkáztam, hogy már összeadni sem bírtam :lol: :lol: :lol: .
De neeem, valójában 2 mézes szamócát ittam, ami a vacsi után meg se kottyant (mondjuk ez is ciki, nem? :oops: :lol: ), aztán meg mikor nem akart összejönni a teljes összeg, 7* ellenőriztem le magam, mert szinte biztos voltam benne, hogy én számoltam el magam, de mégsem :shock: :lol: .
Boo sajnos nem ivott, pedig alig vártam a sziporkázását, de fájt a pocakja :( . Azért így is hozta a formáját :wink: . Katy borozott egy picit, de én nem láttam meg rajta, bár állítólag érezte rendesen :lol: . Kispocok egy Mojitot ivott, Ikoka és Nyuszi pedig vezettek, így nem ittak. Így is nagyon hangulatos volt az este, csak nagyon hamar elrepült az idő :shock: :? . Folyton egymás szavába vágtunk. Vagyis nem, én vágtam mindenki szavába :twisted: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: .
Azért legközelebb is mehetek, ugye :roll: :lol: ?

Czgka!

lehetett volna szebb is, de ennyi telik tőlem )
Te most szivatsz :shock: :shock: :shock: . Ez baziratökrenagyonjó lett!!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
kicsidodi

egyszer kérem meg Apát, hogy hozzon gagyifagyit, citromosat, mert Hudákozni szeretnék...
erre mit hoz? tök finomat, erdeigyümölcsös-vaníliásat, amit az ember lánya sajnál bekeverni :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

jóvanna, car az élet... :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi,

én nem nevesítettem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: de ja, tényleg így jöhetett le, pedig nemisakartambocsi :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

Czigka!

Lassan most már kiadom magam nektek :roll: :
Ahogy így nézegetem a tortádat, az jutott eszembe, hogy "ezt akár még én is csinálhattam volna" :lol: :lol: :lol: :lol: .

Fene azt a beképzelt pofámat :oops: :oops: :oops: :lol: .
Valójában onnan gondolom, hogy kb. így sikerült volna, mert maximalista vagyok, és addig rajzolgattam volna újra, amíg ilyen nem lesz (tehát 3 órán át, 75* :? :lol: ). Tehátszóval egy csudajó :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Akkor fordítom magamat. :lol: Vettem, hogy a Fantás szelet. Tudom, hogy hogyan készül, de a fej formáját hogy vágtad ki. Én nem tudnám. :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Dodi!
jó utat!

Ancsurti Hangájának Boldog Szülinapot!

Pocok!
sajna mindig csak este tudok jönni és olyankor csak netbookon és nem
ezen vannak a képek és az apumékkal való szülinapról inkább
kamera van.
de iwiwen raktam fel sok-sok Balcsis képet,csak sajna ide még nem sikerült.

Bond!
apát sajna szerda óta visszaküldték dolgozni,szóval kezd visszarázódi.
most is itt durmol már mellettem...

emlékeztek amikor irtam,hogy lehet költözünk.na azt jobban megdumcsiztuk
apával és inkább lemondtunk róla,viszont a költözés prjectet nem adtuk fel
és ma voltunk megnézni egy telket.nagyon szupi lenne odaköltözni.
de egyenlőre csak ennyit,mert nem akarom,hogy megint mesélek
róla és nem jön mégsem össze....

Kép
Kép
csibe83

Bond,

ja, szóval értem, én vagyok a hülye, hogy nem voltam benne biztos, hogy milyen süti :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocok!

Ja, tényleg nem. Viszont Katyval márt írtuk, hogy enyém vol,t a falloszos desszert, na meg ugye kiből nézik itt ki a Fügyülőst? :oops: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

czigka!
torta tényleg nagyon szupi lett.
hát én ilyeneket nem tudok,mert nuku kézügyességem van... :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

Csibe,

telek +++++++++++++

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

amúgy szerintem engem gondol mindenki alkesznek, mert mikor Boo írta hogy vezessek én, mindenki azzal jött hogy dehogyakkorpocokhogyiszik :?: :?: :?: :?: :?:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

köszi pocok!

ki milyen alkoholt szeret??
mert tudok ajánali egy nagyon finom és cseles piát...
azt ittam Balcsin és hát eléggé rákattantam :oops: :oops: :oops: :oops:
persze mindent csak mértékkel,hisz szoptatok,de ha majd nem fogok :oops: :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
csibe83

Csibe,

mesélj!

Vilmos-almalé? ez is cseles és fincsiiiiiii
Hudák: fagyi-ásványvíz-feles, bármilyen variációban.... régi balatoni nyarak emléke...

Te mit tudsz?

KépKép

KépKép
kispocok13

jó kis kismamatopik... alkesztopik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 15:41-kor.
Vendég

Sziasztok!

Na csak ideérek egyszer :lol: Apa kimenőn,viszont a gyerekem mostanában fél 10-nél előbb nem alszik el,nem is értem.Remélem,hogy most,hogy jön a hűvösebb,visszaáll a rend :lol:

Dodi! Nagyon jó utat nektek,érezzétek magatokat nagyon jól!!

Czigka! Ez aztán a torta!! Nagyon ügyi vagy! Én biztos neki sem állnék egy ilyennek,mert über béna vagyok.

szülinapi torta: Lilinek én rendeltem egy csokitortát,mert úgy voltam vele,hogy úgysem fog belőle igazán enni,maximum trancsírozni és azt lenyalja a kezéről,az meg igazán nem árt neki. Holnap lesz a családi buli,majd csinálok képeket!!

ő is imádja a buborék fújót,mindig adja oda a kezembe,hogy fújjak neki! És képzeljétek,ma kapott egy olyan buborékfújó,aminek a teteje egy síp és b@szki meg tudja fújni. Így néztünk apával :shock:

KépKép
KépKép
nyuszi81

kispocok!
lehet nem nagy szám főleg azok után amiket felsoroltál...
aldiba lehet kapni pinacoladat és azt ananászlével keverni.
olyan mint egy üditő csak kicsit fejbe tud csapni az alkohol...

vagy még régről imádtam a malibut almalével,de én leginkább
csak pezsis voltam,de azt jól birtam...
apával is amikor ismerkedtünk és náluk sütögettünk volt vagy,hogy
2-3 üveggel megittam és éppenhogy csak becsiccsentettem. :oops: :oops: :oops:
hát most már egy pohártól is szédelgek... :oops: :oops: :oops:
még fiatalabb koromba rövideztem,de totálisan megutáltam...

Kép
Kép
csibe83

Képzeljétek,ma este nem kellett Lilinek a cici már...Kiváncsi vagyok,hogy ez végleges-e már,vagy csak most nem kívánta :D Mindenesetre megjegyzem ezt a dátumot,mert ha itt a vége,akkor 1 éves koráig szopizott a kislányom :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Csibe,

ez jól hangzik (pezsgő kivételével, mert én azt nem bírom, másnap szét akar esni a fejem tőle)

Nyuszi,

Nimród furulyát fúj :shock: :shock: :shock: :shock:
A játszóházban imádta mikor játszott a csaj, Apa felhozatta Anyóssal a gyerekkori furulyáját, és néha játszik neki...(ugyanazt a pár dalt, amire emlékszik) de a gyerek már fújja!

KépKép

KépKép
kispocok13

Nyuszi,

cici :cry: :cry: :cry:

KépKép

KépKép
kispocok13

Basszus,most nézem,hogy mennyi a szóismétlésem minden hsz-emben :oops: Pedig erre mindig is oda figyeltem... Bocsi!

Ancsurti! Hanginak nagyon boldog születésnapot kívánok!!!

Csibe! Én a bacardi-cola-t szeretem.régen pezsgő red bullal :oops:

KépKép
KépKép
nyuszi81

nekem is pezsi red bullal vagy bombával,majd utána az izesitett voila.
hát az isteni volt...

Kép
Kép
csibe83

sztem lehet,hogy alukálok.

jó éjt mindenkinek!!!

Kép
Kép
csibe83

-
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 15:42-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 08:45-kor.

KépKép

KépKép
boo

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 15:42-kor.
Vendég

Boo! Igen,Lili teljesen okés.Remélem nem csak addig,amíg nem talákozik egy másik babával :lol: Tegnap voltunk a dokinál,szép már a torka,abba is hagytuk az antibiotikumot. Ma elkezdtük a vasat :x Kiváncsi leszek,hogy csinál-e neki étvágyat,a doktornő szerint fog egy picit.

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 08:46-kor.

KépKép

KépKép
boo

Czigka,

ez a fújás jó ötlet :lol: :lol: :lol:

Boo,

semmi gond, legalább aludt egy nagyot Miron :wink: Már le sikerült rakni, vagy még randalírozik?

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 08:47-kor.

KépKép

KépKép
boo

ja, a fagyis cucc:
átmulatott balatoni nyáron találtuk ki anno barátokkal, avagy hogyan lehet egy fagyizóban berúgni:

1-2 gombóc fagyi egy 3 dl-es pohárba, felöntve ásványvízzel v gyümölcslével, bele egy feles alkohol, és nagggyon fini, olyan mint egy alkoholos shake.

Pl: vaníliafagyi+narancslé+rum, citromfagyi+ásványvíz+vodka, stb

:arrow: csak a fantázia és a fagyizó kínálata szab határt :lol: :lol: :lol: :lol: már nemtom miért, elneveztük Hudáknak :arrow: következő nyáron már így szerepelt az itallapon ugyanott, koktél-árban :roll: :roll: :roll: :roll:

én is elteszem magam holnapra, nehéz napom lesz.... össznépi családi banzáj Apa családjával vidéken.

KépKép

KépKép
kispocok13

Ma egy nagyon aranyos, habkönnyű vígjátékot néztünk este:
Vén csontok a címe, igazi péntek esti levezetés John Travolta-val és Robin Williams-el
:lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: