A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

De ezt ők is tudják nem???

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Igen, most nagyon a szívére vesz mindent. Gondolom ez most a kistesónak köszönhető. Nem lesz egyszerű, de majd megoldjuk. Gábor is próbál minél többet vele lenni (eddig is rengeteget foglalkozott vele)
Már nagyon várja a holnapi lagzit :lol:
Megértem, hogy jobb neked otthon és gondolom első indokolt alkalommal mész a kórházba majd.

Ircsi mit zenél? De mintha ezt már írtad volna. Lehet elkerülte a figyelmem? :oops:

Bévi ez a magyar eü. Nekem is csak azért nem kell már várnom ctg-nél, mert van választott szülésznőm....

királylány

Apa gitározik... egyetem alatt volt egy rock-bandájuk... most összehaverkodott itt srácokkal... :wink:

Vérnyomás
Nem mindenkinek azt mondjuk, hogy 140/90 felett már magasvérnyomásról beszélünk.
Kismamánál meg főleg!
Nem értem.... :roll: :roll: :roll: :roll:
Most mire várnak nálad? Vizesedsz is... ez már toxémia... ennek csak egy megoldása van... a terhesség befejezése... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Nem követelhetem hogy császározzanak meg :cry: :cry:
De értem miről beszélsz...csak nem tudom mi tegyek.

Bévi köszi a pelus tippet,a babakocsi szuper!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Dia nálam is ez van azért nem várok a kórházban mert a szülésznőt megfogadtam és adtam neki pénzt és második alkalommal is láttam rajta várja,hát meg fogom köszöni szülés után a fáradságát,de azért minden 20 perces nst-ért nem fogok 2 ezret adni mikor ő dolgozik nem rendelésen kívül csinálja!És az volt a leg durvább a doki nem tudott adni a kórházba apaságihoz papírt hanem menjek kedden a magánrendelőbe ettől kicsit elszállt magamban az agyam,mert uh-sem tud ott csinálni mert mondtam szeretnék,menjek magánrendelőbe és ott megcsinálunk mindent jah ha addig megszülök meg így jártam,mindegy Lilivel megbeszéltem addig ki kell még bírni ha lesz hidegfront ha nem!!!

Kép
bévi

Tudod Ircsi nem minden hol egyformák és nem minden orvos egyforma,sajnos és szerintem látják még Évinél komplikáció nincs inkább menjen sokat vizsgálatra de majd megszül,ha megindul,még nagy baj nincs ezért nem csinálják!!!

Kép
bévi

Szerintem ez Évi dokijának lett volna a feladata, hogy átadja valakinek. Mert oké lehet ügyeletesnél szülni, de ilyen esetben mégsem sétálhat be, hogy kérem szépen tessék kivenni a babát. Az már a másik oldal, hogy az ottlevő dokinak meg lehetne annyi esze, hogy na akkor műtét.....

királylány

Bévi
Kórházban nem tudott apaságihoz papírt adni???? :roll: :roll: :roll: :roll: :? :evil:

Évi
A saját orvosoddal nem tudsz beszélni?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Nekm például azt mondta ha félek a szüléstől megcsászároz,megbeszélünk egy időt és megcsinálja,persze én nemet mondtam Lili úgy jöjjön ki ahogy ő szeretne,ne úgy ahogy nekem kényelmes,meg ahogy az orvosnak,mert gondolom akkor mikor bent van dolgozik akkor megcsinálta volna így nem kell bejönnie,és ez nem csak az én orvosom csinálja hanem elég sok!!!!!

Kép
bévi

Bévi én csak szülés után adok pénzt....a szülésznőnek is.

királylány

Bévi
A magasvérnyomás szerintem önmagában is elég komplikáció...+ a vizesedés....és faros baba...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi igen nem adta ki menjek magánrendelőbe,sajnos ez is a pénzről szól,én úgy érzem,jó rendes meg minden,de azért érzem és mi miért van,sajnos,és most várjak egy hetet arra a papírra mert a hivatal meg nem csinálja meg anélkül,ő meg a kórházba nem adta ki nem tudom másnak hol csinálják mivel nem minden dokinak van magánrendelője!!!Sajnos mikor azt mondtam neki msot is minden rendben legyen,azt kérdezte miért mondom ezt ez egy komplikáció mentes terhesség volt,minden vizsgálat jó eredményel zárult,nem akartam mondani félek a magyar eütől kicsit.Azért nem szültem itt nálunk a kórházban mert a nőgyógyászok elég sok rossz dolgot csinálnak!!!

Kép
bévi

Mindegy túl leszünk rajta és remélem hamarosan nem kell kórházba menni,mert nem szeretnék,meg alázó amugy sokszor,mert az ember úgy megy ba vajon mit fognak mondani,nem fognak vergődni stb,és Évi is lehet ettől is tart mit mondanak bent,én legalább is sokszor féltem ettől,jó nem ezzel kell foglalkozni,csak rossz érzés nagyon mikor hülyén bánnak az emberrel!!!!

Kép
bévi

Bévi
Én keresnék másik orvost!!!!
(minden kórházról, orvosról hallani rosszat is, jót is...egyébként egy barátnőm nálatok anesztes :wink: )

Pénzt csak utólag!!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Hát Ircsi az az igazság már így a vége felé nem igazán merném bevállalni a másik orvost,itt ahogy látom mindenkinek a pénz a lényeg,én azt is tudom nem mindenki ilyen,de itt sajnos szinte igen,pénzt nem adok majd csak utólag a dokinak,szülésznőnek most adtam meg majd ha megszülök,kedden kiderül maradt Lili fejjel lefelé vagy felfelé!!! :lol: Barátnőd Fehérgyarmaton vagy Mátészalkán dolgozik én Gyarmaton lakom,de Szalkán szülök majd!!!!

Kép
bévi

Szomorú vagyok, mert nagyon keveset mozog a babám. Gondolom, mert nincsen helye szegénykémnek :( Csak láttuk volna NST-n, hogy ha nem stimmel valami. A szíve meg úgy zakatolt...., hogy csak na!

Evilany! Ha jól látom Ircsi ijesztget és gondolom ezt nem teszi véletlenül! Lehet be kéne menni a kórházba.
szilvi35

Van Gyarmaton is és Szalkán is.... :lol: :wink:
(Kelet-Magyarországon elég sok orvost ismerek :lol: :wink: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Dokim Balcsin,nem tudom mit tud onnan mondani :( szar helyzet...gondoltam h.hívjam,de úgyis azt mondaná,napi ctg mellett nem lehet gond,a vérnyomás meg határérték...

evilany

Dia! sk azért nem fog borítékot adni, mert ő kijelentette, hogy szeretne 2 gyereket, s utána megcsináltatja a melleit (amik szerinte a szoptatástól tönkremennek), hogy újra modellkedhessen... Én ezt olvastam, ezt nyilatkozta. :D :lol: uuutálom az ilyen embereket, akiknek ez jobban számít, hogy jaj csak újra extracsini legyek, és ledobhassam megint a ruháim.. :evil: :evil: brrrrrrrrrrr.....

Csillag! Nagyon édes kissrác Gergő!!! Köszi csajok, hogy belinkeltétek nekünk! :roll: De most már jelentkezhetnének, remélem nincs baj!

Szamoca! Remélem, hogy veletek is minden rendben!!! Jól tetted, hogy bementetek! Bezzeg az én vérnyomásom: 94/56, 88/67... :roll: :oops:

Vanilla :?: :?: Kezdek aggódni érte!!!

Ilus!Szép méretek! Mi azon mosolyogtunk utolsó uh-n, hogy az egész képet a pocija tette ki... :roll: :D Mindig is nagy pocija volt és dundi pofija, most már kíváncsi vagyok, milyen lesz. :roll: Nekem is vannak hetek óta csíkok a popsimon, tiszta zebracsík az egész. De elvileg szülés után elmúlnak. És emlékszel, Tündi azt mondta, hogy ez azt jelenti, könnyen tágulsz majd. Én csak a jót látom már benne. :D Tominak meg így is tetszem. :roll:

Évi! Báty :arrow: :evil: :x inkább ne ajánlott volna semmit, ha ennyire lehet rá számítani...
Ha baj van, menj be azonnal, de tényleg!!! Bár tudom, úgyis menni fogsz, és azt is tudom, jobb otthon, de ha csak feljebb megy a vérnyomásod, akkor nincs kecmec, irány a kórház!

Hízás: én 15 kg-ot híztam :D :lol: És nagyon boldog vagyok tőle!!! :oops:

Egy kis időjárás jelentés:
http://ozonenetwork.hu/ozonenetwork/20100723-hidegfront-kozeledik-jegesovel.html
Hát, meglássuk oz-e babaesőt is... :roll: :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barbcsi 2010.07.23 20:34-kor.

Kép

Kép
barbcsi

Szalkán majdnem megpályáztam egy állást, sokan bíztattak is... csak egy feltételnek nem feleltem meg.... :?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Szilvi,lehet közeleg a szülés ezért nem mocorog sokat...vagy a front...?

evilany

Ircsi melyiknek? (ne akarj babát...?)

Tényleg Vanilla hol lehet...

evilany

Szilvi35!!! Ne aggódj, biztos észrevették volna, ha baj van!!! Én babám front előtt teszi ezt: vagy túl keveset vagy túl sokat kezd el mocorogni. Lehet, érzi a frontot vagy csak alszik.

Kép

Kép
barbcsi

Nem vagyok magyar állampolgár.... :?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

CSillag: Gergő egy tünemény:) remélem mi GErgőnk is ilyen tete lesz!

Évi: ilyen vérnyomással nem lehet szórakozni! Inkább minden nap ott legyél, ....... faros is a Tomika.... vigyázz magadra!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares
Még szebb lesz a szemedben!!!!! :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Szilvi nekem se mozog Lili tudom ez nem a leg megnyugtatóbb dolog,de nekem is keveset mozog,csak feszeng néha bökdösöm,szóval szerintem nincs gond!!!Csak lustik meleg van és nincs hely sem nekik már!!

Ircsi mi volt az,hát én szalkát szeretem mert a dokik amúgy jobbak sokkal mint itt nálunk,debrecent is szerettem jártam oda is,de itt maradtam szülni szalkán!!!

Évi szerintem is azt mondaná ha baj lenne azt a ctg kimutatná és ne idegeskedj stb,szerintem,de ha esetleg rosszabul vagy akkor úgy is bemész majd,meg ha mész említsd meg te ettől félsz,mi ilyenkor a teendő,császárt nem-e lehet előre hozni,kérdezz rá nyugodtan!!!

Kép
bévi

http://www.medlist.com/HIPPOCRATES/I/1/54.htm

Olvassátok el! Hogy nem csak a levegőbe beszélek, mikor mondom, hogy magasvérnyomással azonnal orvoshoz!!!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Hát Ircsi ez a feltétel érdekes,mert biztos van olyan orvos aki nem az,sőt,szerintem az enyém se az,nah de mindegy,mindig kitalálnak valamit,amúgy én Heizer Antalhoz járok!!

Kép
bévi

Bévi
Toxémia az anyára nézve veszélyes elsősorban!!!!! Azt a CTG nem mutatja ki!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bévi
Vezető állás lett volna... :?
Most már mindegy.... :?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"]h írta:lombikbabattp://www.medlist.com/HIPPOCRATES/I/1/54.htm

Olvassátok el! Hogy nem csak a levegőbe beszélek, mikor mondom, hogy magasvérnyomással azonnal orvoshoz!!!!!!!

de tudjuk hogy nem... :( :(

evilany

Ircsi tudjuk hogy nem a levegőbe beszélsz,meg azért érted is amit mondasz,stb,csak én sokszor azért mentem be nehezen,memrt féltem bent mit szólnak majd stb,és ez olyan rossz érzés attól félni nem-e fognak megdorgálni,meg sokszor az volt a tapasztalatom ilyen esetben nem is igazán vették komolyan az ügyeletesek amit mondtam!!!Sajnos!!!De tudjuk neked igazad van és azért mondod mert már sok mindent láttál stb,ezt köszönjük is!!!!

Kép
bévi

Nem nyugtatott meg a cikk,DIC...és társai...
De mivel fehérjét nem üritek,pszichésnek gondolják a vérnyomásom és lehet az is...

evilany

No enyém gyerek most van elemében. 20 perc alatt 11 mozgás. És úgy hullámzik a hasam.... :lol: :lol:

Mares megint el vagy veszve....

Évi a ctg az nem egy pillanatnyi állapotot mér? Mert oké, hogy abban a 30 percben jól van....nem tudom, nem értek hozzá, ezért kérdezem :roll: De ha Tomi mozog eleget akkor nincs baj.

Szilvi lehet most lustibb picit. Figyeljed. Ma egyébként mocorgott eleget?

Nekem azt mondta az ismerős védőnő, hogy ha lehet akkor minden órában figyeljem, hogy mozdul e 1-2-t.

Barbi ezektől a celebektől hányok. Na ebből is látszik mennyire fontos neki a gyerek. Én ledobom a ruhámat.....az más kérdés, hogy a kutyát se érdekli :mrgreen:

királylány

Évi
A 3-ból 2 tüneted megvan...preeclampsia...

Bévi
Megdorgálnak???? Fekete pontot is beírják az ellnőrződbe????
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Dia: nem, nem vagyok elveszve, csak ilyenkor jutok, ha egyáltalán jutok a mobil internethez. Apinak szinte egész nap kell és amikor meg napközben használhatnám,akkor a laptop a 35foktől kidől... semmit sem lehet rajta megnézni!

De mindig azért próbállak olvasni titeket!!! Okosodok :) Persze még millió egy kérdésem van lesz volt, de majd minden rendben lesz... fene szelek ne bántanának... de estére már totál ciki, mondtam is uramnak, hogy bocsika, de totál gázos vagyok :)

Mindenki nagyon vigyázzon magára és ha baj van irány a doki! JÖn a front!!!

És totálisan szép telihold van! :)

na megyek apival kis esti sétára mert lakáska itt a kis nyaralócska hője még nem ment 30 alá :)

pusza

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Dia! Akkor teljesen egyetértünk!!! :D :D :lol: :lol: Én is hányni tudnék tőlük... :x

Ircsi! Sajnálom, hogy ezért nem kaptad meg azt a munkát. :( :( Nekem abból van elegem, hogy szinte mindenhol a szakmai tapasztalat kell, kérdem én, egy pályakezdő mégis honnan szedjen, ha emiatt sehová nem veszik fel??? Ha meg túl sok a tapasztalata, az a gond... :? :evil:

Újabb időjárás:
http://ozonenetwork.hu/ozonenetwork/20090925-szoveges-elorejelzes.html
Én már messiásként várom ezt a hideget... :oops: Végre nem szenvednénk a melegtől. Meg hát, lehet babaesőt is vonzana... :roll: :wink:

Na mi vacsizunk, aztán alszunk. Hátha az éjjel gondol egyet a Törpicur és elindul kifelé... :roll: Akkor nem lehetünk fáradtak... :roll:
Mindenkinek jó éjt, holnap jelentkezem! Kíváncsi leszek, lesz-e újabb topicbabánk! :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Ircsi nem csak úgy viselkednek veled mint egy állattal,és ez nem csak egy kórházra jellmező,hanem mindre szinte,ha bemész hülyének néznek és meg akarják magyarázni neked ezt tudni kellett volna,hogy nincs semmi bajod és nem kell mindennel orvoshoz rohanni stb,szóval meg alázó néhány eset és mikor ez többször előfordul mert rá vagy kényszerülve többször ügyeletre menj mert rosszul érzed magad akkor ezt kapod,ha korán mész azért mert miért nem mentél rendelési időben,ha későn meg azért mert doktor úr/vagy nő épp az igazak álmát alussza vagy épp nincs kedve semmihez és ennek te iszod meg a levét,nálunk ez elég sűrven előforul/t SAJNOS!!!

De persze ha baj van úgy is megy az ember csak szar érzés még emiatt is stresszelni!!!Én most csak saját tapasztalatomról beszéltem remélem mással nem sűrven fordúlt elő ilyen!!!

Kép
bévi

Mentem pihenni,mindenkinek nyugodt éjszakát és aki szeretné annak jöjjön a kis manócskája,mi még bent szeretnénk tudni egy hétig!!!Puszi,mindenkinek!!!

Kép
bévi

Fürdés...
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok elnézést hogy nem jelentkezem mostanában olyan sűrűen de szigorú pihenésre vagyok ítélve fekszek egész nap amit nagyon rühellek .

Ma csak felsöpörtem a nappaliban 3 -szor kellet lepihennem mert nem bírtam , vérnyomásommal minden rendben 120 körül mozog átlagban , vizesedni nem vizesedek hála égnek a sör (alk. mentes ) , a dinnye és a polcolás megteszi hatását .

Lányok én annyit alszok hihetetlen ma is délben ébredtem fel Bencike meg alszik velem sokszor félek már hogy baja lesz a sok alvásomtól .

Ma a baba alig mozgott aztán elkezdte este szinte le sem lehetett állítani a csípőmben oldal könyékkel ami belefért :(

Jaj csillag Gergő olyan édes mutattam apának is el volt varázsolva ő is tőle :)

Csibus boldog szülcsi napot :)

Évi nyugodj meg mert a magas vérnyomás és a vizesedés nagyon veszélyes már együtt főleg nálad !!!!!! Tudom én beszélek de akinél a 3 tünetből fehérje a vizeletben , vizesedés , magas vérnyomás , megvan 2 annak azonnal kórház megmondta a védő nő is meg a doki is mivel napi kapcsolatban vagyok velük .
Vendég

Ircsi ez egy kis hercegnő !!!!!
imádom úgy meg puszilgatnám :) :oops: :oops: :oops:
Vendég

Itt már villámlik. Asszem én is kikapcsolom a gépet és bevonulok a hálóba még tv-t nézni. Beállítom vegye fel a sorozatot még....ha már IP Tv...

Mares értem akkor miért nem vagy gép közelben nappal. A kérdéseidet soroljad, majd megválaszoljuk, ha tudjuk :wink:

Jó éjszakát mindenkinek!

Hű ez a gyerek de elemében van így este!

királylány

[quote="vanilla01"]I írta:vanilla01rcsi ez egy kis hercegnő !!!!!
imádom úgy meg puszilgatnám :) :oops: :oops: :oops:

Én puszilgatom is... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi nagyon irigyellek benneteket már annyira magamhoz ölelném Bencikét :) :oops: :oops: :oops:

Évi nem akartalak az előbb kioktatni elnézést főleg én aki szintén hason cipőben jár :(!!!

Nekünk már csak 10 nap van hátra deez olyan soknak tünik nem is tudom miért ...... :roll:
Vendég

Ircsi gyönyörű kis csomagod van!!

Vanilla akkor neked is ott lenne a helyed :( (kórház)

Most 135/80,le is fekszem pihenni.
Jó éjt...

evilany

Nem számolom a mozgást, mert nem szeretnék azon is stresszelni. Kérek mindenkit, ezt a hülye dolgomat ne is kommentáljátok. Para vagyok és kész!

Viszont figyelem, hogy "rendszeresen" mozogjon! Amikor úgy érzem, édességet eszem, sétálok, megbökdösöm, ide-oda fordulok és várok, hogy lássak egy kis tornát. Mostanában, gondolom a helyhiány miatt nagyon passzív lett a kicsim, talán meg volt ma a 10 mozgás. Mivel a délutánt végig aludtam és szerintem Ő is, nem tudtam figyelni. A Pici inkább hajnalban 4-5 körül szokott aktív lenni.
Szóval délelőtt aktív volt, de délutánra kipurcant a kis drága. HIába piszkálom (persze óvatosan) nem akar mozogni , ilyenkor meg persze aggódni kezdek.
Na, majd hajnalban figyelek!

Ircsi!
Hát ez a Kata!!! Nagyon tündéri !
szilvi35

Köszönjük!

Úgy várom már, hogy mindenki hozza a szebbnél-szebb babákról a sok-sok képet! :oops: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

hu lányok szakad rólam a viz elmegyek fürdeni aztán ismét pihi :( sajna egyedül apa megint szolgálatban jó éjszakát mindenkinek :)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: