A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Évi, ez tényleg így van, azaz a mentős sztorid.
Tehát ha illetőn nincs látható külsérelmi nyom, magánál van és értelmesen beszél, ráadásul nem is egyezik bele, hogy a mentők ellássák, avagy elszállítsák - akkor ő eldöntötte, valóban nem fognak hozzá kimenni, nem is tudnak vele mit kezdeni. Olyanokhoz kell a kocsi, akiknek fontosabb, vagy legalábbis együttműködőbbek. Ha azt mondod, hogy eszméletlen, akkor ki fognak hozzá menni.

maccs01

Szamóca, szorítok nektek!

maccs01

Maccs azt látatlanban,telefonban, nem döntheti el senki hogy akiről szó van,milyen állapotban van...félre is beszélhet...nem az én jogom megkérdezni,elmegy e a mentőkkel..én egy járókelő vagyok!!!Simán lehetett infarktusa.Szerintem helyszínen elsősegélyt nyújtani kutya kötelessége...utána ott hagyhatja...
És szó elszáll...tőlünk is megy haza beteg saját felelősségre,ha aláírta a papírt...

Szamóca,drukkolok
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.07.23 15:58-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

És ilyen duma,hogy mindenki ott fekszik le ahol akar..humoros egy csávó... :evil:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Szamóca++++++++++++++++++++++++

Clárika, jó ötlet, hogy váltott a párod. Orvos-babafürcsi: no comment..nem normális...

babaimádó
Kép
babaimado

Csillag, nagyon szép baba! Apa is megnézte és ő is odáig volt.

Évi: én egyszer hívtam mentőt a férjemhez, vesegörcse volt. Mondták, hogy menjünk háziorvoshoz. Mondtam,. h. épp nem rendel a dokink. Jöjjenek ki, mert nem tudok mit csinálni vele, nem tudom lecipelni a másodikról. Na, nem voltak hajlandóak. Szerencsére jobban lett, le tudott jönni a kocsiig és bevittem a kórházba.

babaimádó
Kép
babaimado

Clari,igen,de jó hogy felmondott!!Épp ideje!!

Fürdetés:nem lenne feltétlen szükséges minden nap,de a napi rutin kialakítása is fontos.

evilany

Babaimi :shock: :shock: ne mááááár!!! :evil:

evilany

Tudod, már annyi mentőst megvertek ellátást nem akaró emberek (is)... szóval én nem ítélem el. De nagyon értelek, viszont nincs annyi mozgó járművük, hogy mindenkit pátyolgassanak, aki kicsit megszédült a dög melegben, így a valóban éles helyzetekhez fognak kimenni és nem egy olyan emberhez, aki látatlanban jól van, és nem kér belőlük. Szerintem, ha ilyen esetben mások is hívnak ugyanehhez az emberhez mentőt, akkor ki fogják küldeni.
Én a magam részéről nem ellenkeznék... ha velem történne ilyen.

Ma voltunk Auchanban, nem nagy távolság háztól odáig, egy baleset történhetett pár perccel azelőtt, hogy a kereszteződésbe értünk volna (zöld volt az egyenesen haladó és a neki szemből kanyarodó járműveknek is, úgyhogy a kanyarodó nem volt elég résen, az elsőbbséget élvező egyenesen haladó jármű szanaszét törte az oldalát... csúnya volt, nem láttam, hogy személyi sérülés lett volna, de totálra törtek a kocsik).
Auchan környékén jobbkezes parkoló, épp előttünk borított egy autó egy robogót, mert kocsi nem adta meg a jobbkezet... ott tényleg nem szokták.

Ebben a dög melegben baleset baleset hátán.

maccs01

Barbcsi, szilvás: Nektek is köszönöm a köszöntést :)

Dia: válasz priviben ment!
Vendég

Sziasztok!

Életjel!...
Tegnap voltam védőnőnél, vérnyomás, vizelet rendben. Péter baba szívhangja szép, lábam "kecses", vizesedés nincs. Ezen túl hetente kell mennem a védőnőhöz, egészen a szülésig!
Ma mindezek ellenére meglátogatott minket (védőnéni), azaz megnézte a babalakot (ami még csak félig kész). Kb. 20 percet töltött nálunk, jól elbeszélgettünk.
A kezdeti 55kg-ból mára 65kg lett, pocakom 107cm :roll:
És egy pocakkép (35+1)
Kép

Csibuc, BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Szamóca, drukkolok nagyon +++++++++++++++++++!

Csillag, Gergő nagyon szép kiskrapek! :wink:

Évi, mentők :evil: , de Maccsnak igaza van, nincs elég autójuk... :?

Szilvás, kisasszony nagyon jól érzi magát a pocakodban!

Dia, jól bírod nagyon az utolsó időszakot is!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols, szép poci!

maccs01

Megjöttem a dokitól...enyhe sokkot kaptam...:)
Az ő gépén a +/- súlybecslés általában +...ezek alapján a gyerkőc 3000-3300gramm körül van...kis cukipofa volt, a talpát belenyomta az arcába...hihetetlen, milyen hajlékonyak, mintha gumiból lennének...

CTG is rendben volt, fájást nem mutatott ki, baba szíve 130-170 között mozgott folyamatosan, nem nagyon tetszett neki, hogy rámtették

Adatai pedig:
BPD: 9cm
OFD: 11,2cm
HC: 33,7cm
AC: 32,3cm
FI: 7,2cm

Kedden kell mennem vissza vérvételre, pénteken pedig újra CTG+UH...

Ja, a kiakadásom...két héttel ezelőtt a gyerek még "csak" 2344gramm volt, most meg már 3000gramm...ez nem kevés két hét alatt, ha azt nézem, hogy még hivatalosan 4 hátravan...mekkora lesz ez a kölök?! :) Amúgy meg elég dagika, ez az UH-n is mindig látszik...

Szamóca, reméem minden ok lesz...

Csillag, Gergő annyira aranyos kis manófüle :)

Évi vigyázz magadra...

Képzeljétek, én itt örvendezek, hogy a hasam ( a pircing helyét kivéve, de az is alig látszik) nem repedt meg, erre tegnap vettük észre, hogy a fenekem viszont totálisan szétrepedezett, ahol tudott...olyan csúnya...:( de azon legalább bugyi van a strandon is...de nem hittem volna, hogy pont ott repedek ki, főleg nem azt, hogy ennyire...

Ilus

KépKép
badzsulka

Évi, deeee, a földön fetrengett és mondtam a mentősnek a telefonban és akkor is megtagadták, mert hogy ők akkor jönnek, ha orvos mondja...

babaimádó
Kép
babaimado

Badzsulka, repedést sajnálom.

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimi, az durva. Erre simán panaszt is tehettetek volna!

Ilus, ez előfordul, sajnálom.

maccs01

Maccs,tudom tudom..engem már nem tudom megszámolni hány beteg támadott meg...de ez a dolgom...és nem azt mondta hogy nem tudnak még jönni,vagy foglaltak az autók,vagy akármi...érted...

Ilus mekkora baba!!

Vérnyomásom 148/105 nem nagyon lefelé megy :?
Igaz felhúztam magam.Miki bátyja hétfőn szabin lesz tudjuk...van autója...átjöttek az előbb,megkérdeztük nem-e vinne fel hétfőn ctg-re(merthogy ők mindenben segítenek,duma,meg ők akartak a keresztszülők lenni stb)mert megmászni a dombot megerőltető,nem is vagyok jól...azt mondta először kényszeredetten,felvisz aztán hogy igazából szét kéne szednie az autót és már vasárnap este akarta...végülis biztos nem mindegy hogy vasárnap este vagy hétfő reggel...mondtam neki hagyd a francba megyek taxival...
Az embernek ennyit segítenek gyászában. Ilyenkor derülnek ki a dolgok...mondtuk akkor köszi h.jöttetek...babázni se kell majd sűrűn...(na ezt csak gondoltuk)

A héten rájöttem,az ember senkire nem számíthat a világon...nem szabad semmit kérni mert nincs benne köszönet..ketten vagyunk egymásnak,és kész...meg kell tanulni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.07.23 17:35-kor.

evilany

Bols szép pocak,és 10 kg hízás,az tök rendben van!

Ilus csíkok :( :(

evilany

[quote="evilany"]
írta:
evilany
Vérnyomásom 148/105 nem nagyon lefelé megy :?
Igaz felhúztam magam.

jaj, Évi!!!! ha nem megy le egy kis idő múlva, lécci ígérd meg, hogy bementek!!! :?
Bátty :arrow: :? :evil:

Kép
gtunde75

10 kiló...basszus, én 17-nél tartok :? ...de örülnék én 10 kilónak...
Gábor mondta az UH alatt, hogy na látod, ezért híztál te ennyit...:P

Ilus

KépKép
badzsulka

Ilus én 19-nél de szerintem ez víz,elmúlt 3 hétben vagy 4 kg feljött.

Tündi,hiába megyünk fel...max ottfognak..zuhanyoztam,pihenek,visszamérem majd...

evilany

Ilus szép kis baba :D Csíkokat sajnálom :?

Évi nem semmi rokonok. Az én sógorom lehet autóba vágná magát 100km-ről is...De szerencsére anyukám, tesóm, anyósomék is ugranának ha bármi lenne. Én nem is értem az ilyen rokonokat. Akkor minek mondja? Mindegy, ne idegeskedj ezen, úgysem tudsz változtatni rajta.

Apa elment a lagzisházhoz alapozni :lol: Azt mondta nem jön későn (menni sem akart, de ugye a barátja fegyvert szorított a homlokához :lol: ). Nekem mindegy, menjen, addig is csend lesz a sorozatok alatt 8) Erősen gondolkozom rajta, hogy holnap inkább itthon maradok... :roll: Egyik felem menne, a másik meg maradna....

királylány

Dia milyen sorozatok? :D
Legfeljebb kicsit átnézel..ha tetszik és jól érezd magad,ottmaradsz...

Nálunk apa most vasalni fog :? én meg a kanapéról nézem :shock:

evilany

De édes a Gergő baba! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi NCIS, meg a Shark, Trauma....

Átnézek? Több faluval arrébb lesz :lol: Annyira nincs kedvem menni....majd hoélnap meglátom.

Küldhetek Mikinek vasalnivalót én is? 8)

királylány

Megint full dagadt a lábam, még a vádlim is.

babaimádó
Kép
babaimado

Dia ja,azt hittem,ott helyben...
Küldjed,lassan belejön...én meg szemlélem..tiszta gáz...

Babaimi,nem is csoda :( már le se apadnak...

Kiváncsi vagyok hány babát hoz a hidegfront...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.07.23 19:02-kor.

evilany

Gergö tényleg egy kis cuki pofi, tiszta apja szerintem! Pont olyan kerek kobakja van és a szeme állása is az övé. :)

Évi ez azért komoly már, remélem a mindennapos figyelemmel minden rendben lesz!

Bols neked is milyen formás a pocakod és még nincs is lent.

Csibuc boldog szülinapot, remélem szép napod volt!

Ami a hízást illeti: nekem már megvan a szokott 20-25 kg. Talán még megállok 100 alatt, ahogy szoktam. :shock:
Na innen szép fogyni!

Ma is szakad az esö és ebben sétáltam a gyerekekkel. Túléltük.

Viszket a hátam piszkosul, a keddig leégés megtette a hatását.

Clárika örülök, hogy azért egyes s más rendezödni látszik felétek! Csak így tovább és csapj szét a szerelök között is!

Barbi
Vendég

Igen Gergő tiszta apja!
Remélem minden happy otthon náluk...és lassan benéz Csillag is.

Bmaas,20-25 kg,nem látszik rajtad!

evilany

Kép
jöjjön az a hidegfront!!!
Azt hiszem ma estére beveszek egy fél Seduxent megint,nem mintha sokat segítene de talán a vérnyomást is kicsit rendezi...

Szamócát tuti ottfogták...én nagyon nem szeretnék bekerülni most,csak ha nagyon muszáj...legjobb most nekem itthon.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.07.23 19:15-kor.

evilany

Én most teljesen belefelejtettem magam az olvasásba... Kaptam egy nagyon érdekes könyvet (3-at)
Millenium-trilógia Stieg Larssontól!!!!
Svéd politikai-gazdasági krimi leginkább a műfaja...
Katus is olvas :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Arra én is nagyon kíváncsi leszek ki születik meg legközelebb :lol: :lol:

De kíváncsi leszek arra is, hogy mennyivel lesz hűvösebb :roll:

Évi nem. Annyira nincs messze, de a vezetést pl egyedül már nem vállalom be.

királylány

Sógornőm(a fent említett báty felesége)küldi a vicces kis továbbküldős pps-eket...már a 3.jön...a következőnél visszaírok neki de nem teszi zsebre...

evilany

Lehet, hogy nem csak befektetnének, hanem megcsinálnák a császárt is!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Szerintem Évi már nem is bánná, ha Tomika megszületne....

Ircsi nem lehet azt elég korán kezdeni :lol:

királylány

Ti elhiszitek, hogy sk nem ad borítékot a dokinak? Merthogy ezt nyilatkozta, ő azért szül állami kórházban, mert tb alapon neki is jár..... :shock:

királylány

Csibus Boldogat neked!!!!!!: )

Évi ez durva a mentős sztori mert,hogy ha azt mondja nincs szabad autó,de menni fognak stb,de bent ül és épp nincs kedve kimenni mert ,taj paraszt utálom az ilyen embereket,megérdemelné rosszul legyen és ne menjen ki hozzá senki,tudod volt ismerősöm aki rosszul lett egy kapu aljban és azt hitték rá részeg és meghalt,szóval egyet értek veled!!!Nagyon vigyázz magadra vérnyomidra és ne idegesítsen,hogy Miki vasal ha nem szívesen tenné akkor nem csinálná,van olyan férfi aki leszarja mi van a feleségével!!!!!Mi is rájöttünk már régen,hogy csak egymásra számíthatunk senki másra,de ha valakinek kell valami mi meg ugrunk,kezdünk erről leszokni!

Dia lagzi vágytál nagyon most meg???? :lol: :lol: :lol: Remélem nem lesz meleg és elmész enni inni kicsit kikapcsolni így szülés előtt!!!

Babaimi sajnálom,hogy neked is van rossz tapasztalatod mentő :cry: Lábad meg pihentesd amennyit tudod nekem is folyton dagadt!
Szilvás párod meglepődik ha beköpöd neki nah akkor cuccolj mert megyünk
:lol: :lol: :lol:

Ilus szép baba nagyon,csíkok nekem 2 hete reppent eléggé szét a hasam nagyon csúnya és fáj is!!!

Én elmentem párommal dolgozni kicsit azért nem jöttem vissza :oops: jó volt nagyon,és nem is mondtam nektek,hogy megkapjuk a babkocsit ajándékba kiválasztottam innen netről egyet mivel ajándék azért próbáltam reális keretek között,de tudom ők mennyit szánnak rá,hordozónk van így egy egyszerű sport változatos kocsit választottam majd mindjárt felrakom ide!!!

Kép
bévi

Ircsi,szerintem csak gyógyszeres kezelés lenne...hétfőn azt hiszem megbeszéljük a dokival hogy legyen meg a császár ha egy mód van rá.
Minden nap feljárok,és a ctg rendben akkor Tomi jól van..
Nem szeretnék most idegenek közt lenni,idegen helyen,Miki mellett a legjobb...értitek...

Bévi mit dolgoztál a pároddal?

Dia sk :roll: :roll:

evilany

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Ti elhiszitek, hogy sk nem ad borítékot a dokinak? Merthogy ezt nyilatkozta, ő azért szül állami kórházban, mert tb alapon neki is jár..... :shock: [/color]

Akkor orvost se választ? Szül az ügyeletesnél???? :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

http://babaszafari.hu/spd/unas_367768/C ... _babakocsi

Nagyon örülök neki tetszik is nagyon és befér a kis autómba is!!!És ajándék megmarad az ára és fizethetünk belőle mást,örülök neki nagyon!!!!

Kép
bévi

Évi
Mire beállítanák a gyógyszert, megszületne Tomi... a 38. hét végén vagy, Tomi farfekvéses... gondjad vannak.... Nem értem, miért nem császároznak meg... :roll:
Utána Tomi baba lefoglalna... kevesebbet járna máson az agyad.... :?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bévi szép ez a babakocsi, jó választás :wink:
Lagzi: nem tudom. Jobb lenne itthon pihenni a pasik nélkül. Na meg a haveroknak sem jön a barátnő (elvált mind) a házasságban élők meg nem jönnek, így, mint nő egyedül lennék a csapatban. Holnap kidrül mi lesz. Időtől nagyban függ.

Ircsi ezek szerint, de szerintem csak kamu. Vagy tényleg ennyire sóherek lennének? :roll:
Isten bocsássa meg nekem, de a férjet rühellem, a csaj meg naiv vagy ő csinálja jól :roll:

királylány

Évi privit küldtem!És már mondani akartam lehet rendelni tesz-veszen is olyan narancs sárga pemporst és 1700 ft ugyan az ami a tescoban 1998,csak azt úgy érdemes ha többet rendel az ember,de hátha más pécsinek is kell,beszéljétek meg 6 csomagot küld egyben 900ft ért!!!És minden méret ugyan anyni,csak abból nincs kicsi csak 3-6 ig,a legkisebb!

Kép
bévi

Bence elaludt :D Csórikám sírt egy sort, hogy apa nincs itthon, meg mikor jön....

királylány

Bévi
Jól néz ki a kocsi :lol: :lol: :lol:

Apa elment zenélni... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Dia megértelek én is szeretek magam henyélni kicsit fickók nélkül tegnap már majdnem fel robbantam tőlük :lol:,elég feszült vagyok lehet a meleg is de ma párom elvitte őket magával reggel és csak délután jött haza a nagy a kicsi maradt kint a másik háznál,így magam voltam jó volt több mindenre haladok,csak hátráltatnak!

Mi is voltunk tegnap az ügyeleten a kicsinek becsípődött a nyaka.és erre kijött egy pasi és azt mondta várni kell mert ők most leltároznak,és ott viháncoltak bent nevetgéltek stb,1.5 órát ültünk ott én mint kismama a negyven fokban,ezt most a mentős sztoriról jutott eszembe,elég gáz a magyar egészség ügy a pénzt meg várják ha fogadott ha nem akkor is erre mifelénk legalább is!!!

Kép
bévi

Köszönöm a kocsi dicsérteteket,nekem is bejön és nagyon örültem neki,mert ha bemegyek szülni akkor megrendelik és 3 nap alatt itt van,mire haza jövök,és mi nem tudtuk volna megvenni,így mehetek majd Lilivel sétálni!!!

Kép
bévi

Csillag! Gratula, Gergő csodálatos! Nagyon szép baba!!!

Clárika! Örülök, hogy jóra fordulnak a dolgok, pontosabba, hogy kezdenek alakulni... Kívánom, hogy maradjon ez így!!!
Baba-fürcsi: szerintem a napi rendszeresség kialakításához elengedhetetlen és a rendszer adja a kiszámíthatóságot, biztonságot. Nem beszélve arról, hogy mindenki gondolja végig, milyen úgy lefeküdni, ha nem zuhanyoztunk le előtte.

Szamóca!!! Jelentkezz, hogy mizu! Aggódunk érted... Teljesen jól tetted, hogy bementél a kórházba!

Evilany! Magas ám a Tied is! Gondolom ellenőrzöd folyamatosan.... Miki jó fej, hogy vasal. El nem tudnám képzelni a Kedvesem vasalóval a kezében, de szerintem Ő sem saját magát. Azért úgy látom igyekszel vigyázni magadra és pihensz :)

Badzsulka! Gratula a méretekhez! Nagyon szép kis babócád lesz
:) Legutóbb nálunk a pocak pár millivel nagyobb volt a fejméretnél :shock: azt mondták , hogy dagi babánk van nekünk is :) na akkor sokkot kaptam én is.

Velünk: ma voltam NST-n, a baba a második felében nem mozgott sajnos. Doki bá szerint hétvégén jöhet a kicsi. Megkérdezte volt-e terhességi diabéteszem... Vajon mire gondolhatott?
szilvi35

Dia,megint sírdogált apa után :(

Ircsi,ha itthon lenne a dokim lehet megcsinálták volna már...de a 150 azért talán még nem gáz...ebben bízok...meg a hidegfrontban,de c2 vagyok,tehát :roll:
Majd a Seduxen segít estére...én megteszek mindent ami tőlem telik,nem véletlen járok oda fel,amint gondom van..nem szeretném ha még a baba is megsínylené :(
Apa zenél???

evilany

Évi
140/90 felett GÁZ!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: