Sajnos most úgy jártam, hogy amikor megrepesztették a magzatburkot, teljesen leálltak a fájások, ezért kellett oxitocint kapnom. A varrásnál pedig olyan rendes volt a dokim, hogy még helyi érzéstelenítőt is kaptam, mert pont kezdett letelni a 2 óra az EDA beadása óta. A kitolás emlékszem Lilivel sokkal gyorsabb volt, de nem is csoda, hisz ő kisebb volt
. Bálint majdnem 4 kilósan nem csoda, hogy alig fért ki
. Aztán mégis sikerült, de a végén már a dokim minden erejével a pocimat nyomta. Kataa,
Bárcsak mindenki olyan kitartó lenne mint te voltál, hát igen ez kellene hogy természetes legyen.
Anyós már hazautazott szombaton
. Hosszú volt az a 3 hét míg itt volt, szegény Lilit jól meg is zavarta ez az időszak. Néha kifejezetten agresszíven közeledett anyóshoz, ordított vele, meg volt, hogy ráütött. Sajnos az elején eléggé rátapadt anyósom, és valszeg ezt nem kellett volna, pedig mondtuk neki, de hát sajnos ezt érte el vele. Aztán persze nem értette, hogy őt miért nem fogadja el Lili. Az a baj, hogy azt várta már az első percben, hogy ugyanúgy fog hozzá is viszonyulni, mint hozzám. De hát ha évente 2-3x látja csak, akkor nem is értem hogy hihette ezt. Az pedig szerintem természetes dolog, hogy minden gyereknek az édesanyja a legnagyobb érzelmi támasz, az lenne a baj, ha nem így lenne és rögtön máshoz is úgy viszonyulna mint hozzám. Judy,
Édesek a tesók
! Nem semmi a csomó a köldökzsinóron. Szép volt Gellért születésének a története
. Nekem nem tudom mikor lesz időm nekiállni és leírni. Talán hétvégén nekiveselkedek
. Ezt a levelet is reggel óta írom
. Csics,
Köszi!
Beszti,
Aranyosak a gyermekeid
! Mléna,
Köszi! Mi nemrég vettünk lépcsős wc ülőkét Lilinek és meg vagyunk vele elégedve. Majdnem minden este felül Lili rá és a wc-be pisil. Igaz napközben még nem akaródzik neki, de nem erőltetjük.
Nyuszi,
Nálunk is így szokott lenni, hiába bízom Lilit apára előbb-utóbb mindig nálam köt ki
. Sport imádat ismerős
. Én támogatom a mikulásbulit
. Van esetleg valakinek jobb ötlete a tavalyi helyszín helyett? De felőlem lehet megint ott, talán most már még jobban élveznék a gyerekek. Köszi az érdeklődést, egész jól bírjuk a hétköznapokat
. Bevallom sokkal rosszabbra számítottam úgy összességében, de szerencsére mindenre jut idő, sőt a türelmem is bírja a strapát
. Igaz ma este Lili tök váratlanul rácsapott Bálint fejére miközben szopizott, na akkor kicsit kiakadtam, de egyébként nagyon kedves vele és meglepő módon figyel rá. Ha pl alszik a kicsi, akkor gyakran bemegy hozzá és megnézi, ha pedig egy kicsit is nyekereg, már szalad hozzám, hogy Anya, baba sír, vedd fel!
Dobj már fel egy képet magadról, olyan kíváncsi vagyok, hogy mennyire változtattad magad meg
. Zsuzsa,
Aranyosak a képek! Pont úgy lesi Lili is a szopizást, mint nálatok az utolsó képen
. Lili amikor megszületett, pár napig tej folyt a melleiből, én is mindenkit kérdezgettem, hogy ez mennyire normális, de megnyugtattak
. Puszi,
Ilke

. Én is mindig kiakadtam tőle, mert miért csinálja Nátán? Igyekszünk maximálisan figyelni rá. Aztán máskor meg annyira szeretgeti.