A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Évi ne stresszelj, nem lesz semmi baja Tomikának. Ha nagyon úgy érzed, menj be az ügyeletre, hogy megnyugodj.

Nagyon vizes a lábam, dagad a bokám. Egész délután pihentem, borogattam, mit csináljak hogy jobb legyen?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

most futottam össze az egyik szomszédommal :arrow: 8 hetes terhes! :lol: :lol: :lol: a jelenlegi mérlegünk a lépcsőházban: 4 kismama, 1 újszülött, 2 egy év alatti és 6 db 1 és 3 év közötti... :lol: hűűűha, lesz bandázás pár év múlva!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

bocsi, látom már írtál. Próbálj megnyugodni.

nekem a lepényre csak annyit irt a doki, hogy meszes. Ez vajon mit takar?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

nekem meg se nézte a lepényt!!!! :shock:

Kép
gtunde75

Hát,a 3.fok is meszes...de lehet már a 2 is...
na mindegy nem parázok,van bajom így is.

Most már oroszlán lesz minden bébi aki bent van még ! :D

Na Miki kiporszívózott felmosott..én addig emailt irtam barátnőmnek :oops:
megyek pihenni,jó éjt.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi próbálj nyugodt maradni tudom nem könnyű,mert mikor az embert sok rossz éri akkor,fél és kételkedik mindenben,de Tomika erős baba és minden rendben lesz vele,ha esetleg meg mégsem érzed jól magad menjetek be,inkább semmiért mint baj legyen,nekem a kórházban is ezt mondták!!!

Csibuc direkt rá kérdeztem mi kell semmi csak az orvosi papír,meg személyi meg lakcím kártya meg mi,hát nagyon remélem nem fognak gatyázni mert ugye már jövőhéten 38 hetes leszek és így is félek elég messze van még szerda,de beszéltem Lilivel maradjon még addig!!!Méretek nálunk is előfordult mindig kisebb volt egy héttel,és az én dokim is azt mondta nincs értelme a súlymérésnek mert ugy sem annyi és ezt 4d is mondták nekem!!

Barbcsi palacsinta én is szeretem,legközelebb gondolj ránk,meglepő de én szeretem sütni is :lol:

Mire elolvastam elfelejtettem mit akartam írni :oops:

Ilus ügyesek vagytok anyukáddal!!!!

Én ma megcsináltam a fürdőt szép lett nagyon rá fért,holnap vásárlást tervezek,meg kitakarítok megint valamit és főzök is!!Itt volt egy hatalmas vihar és jég eső is,a kimosott ruha a teraszon mind a földön landolt :? kezdhetem holnap előlről,most is dörög még,de nem sokat hűlt a levegő.Ma a kicsi fiút be vittem az ügyeletre mert becsípődött a nyaka,erre a doki kérdezte ki vezet mondom én,én ilyen nagy hassal :shock: :shock: hát tegnap is ezt kérdezte az én dokim is,én nem érzek semmi rosszat vezetés közben!!De már csak nagyon fontos esetben ülök a kocsiba magam!Nekem Lili ma nagyon lusta kicsit idegesít is alig mocorog :cry: de majd mindjárt megbökdösöm!!!

Kép
bévi

:roll: :roll: :roll: ... csak azért írtam, hogy bekukkoltam... megvagyok.

Vizes láb: nekem most szépen lement és attól, hogy nem iszom napi 3,5-4 litert, hanem igyekszem 2-2,5 literre korlátozni.

GTünde! Irigyellek. Jó helyen laktok. Nálunk az átlagéletkor 70-80 között. Mi leszünk egyedül babásak.... ja meg a felettünk lévő néninek lehet, hogy teherbe esik a Dórija és lesz néhány tündéri kis hosszú szőrű tacsi is.

Clárika! Ez az autós dolog iszonyat!!! Szerintem is vigyél magaddal erősítést.

Evilany! Biztosan nem fordult meg vagy keresztbe Tomika? Mi másért dobogott volna olyan lent a kicsi szíve? Szerintem is hétvégén már látni fogod Tomikát! A "tüneteid" a szülés közeledtét jelzik (persze nem a tapasztalatokra, hanem az irodalomra és szóbeszédre hagyatkozom).

Oroszlán? ÓÓÓÓ! Mindketten rákok vagyunk. Jó lett volna még egy harmadik szeszélyes kis rákocska. Persze így is jó lesz!

Remélem mindenki jól van !!!!

Csillagról jó lenne valami hír!
szilvi35

Évi nekem is eszembe jutott, hogy megfordult, mert mutattad lejjebb ment a hasad, az meg akkor szokott,ha lejjebb ékelődik a feje. Bár ez lehet farfekvésnél is így van.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Lehet hogy keresztbe van kicsit de biztos nem fejvégű,mert itt fent van a buksi még tapintható(köldök magasságban) :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi mondok most valamit :lol: én is mindig a fejét tapingattam a köldököm felett és kiderült az a posija volt :lol: :lol: vagyis még az most is ugyan olyan kis kerek segge van mint feje,meg voltam győződve kis kobakja mindig simogattam stb annál jobban nyomta kifelé,még a dokinál is,és mikor megláttam uh-on a fejét lent :shock: :shock: :shock: meglepődtem!!!Majd kedden kiderül nekem is még!!!Puszi!

Kép
bévi

Nálunk is osztanak az újszülötteknek babaruhát, nyáron pl. egy rövid ujjú felsöt a kórház üdvözletével. A másik kórházban meg nem cimkézve voltak a gyerekek, hanem a nevük kislányoknál rózsaszín gyöngypök közé fekete betük fehér alapon, kisfiúknál világoskékkel kombinálva karkötöt kaptak. :)

Ma sikerült kisajtolnom egy spontán termint, méret 2800 gr. A kis kezét állandóan a szájában tartja, nagyokat nyel, babrál. Sose tud róla portrét adni, mert folyton útban van a keze... A magzatmáz már feloldódott, látszik a vízben a részecskéje. A lepény kicsit meszes a széleken, de azt mondta, ez így rendben van, mert nem belül meszes és homogén a kinézete.
Flow is rendben.
Vérnyomás: 120/80, mint mindig.

Limo a csokis mondat aranyos. Elképzeltelek Gombóc Artúr mivoltodban... :) Nekem tele a hütö csokival, vagy 2 kg van itthon és senki se kívánja. Mielött megromlik, elküldöm neked. :)

Évi ne aggódj folyamatosan, minden rendben lesz! Mondjuk ha bizonytalan vagy ránézetni nem hátrány, inkább tényleg egyszer többször, mint kevésszer.

Ma beszélgettem Eni barátnöjének az anyukájával. Ö is mesélte a 3. terhessége kálváriáját: derékfájás a 32. héten, 10 nap kórház, majd 36. héten újabb 10 nap kórház kiszáradás miatt infúzió (hányásos-hasmenéses vírust kapott be a durvább fajtából), indítani akarták, de ö nem kért belöle, így a 42. (!) héten indították neki. Antropozófikus (walldorf) kórházba ment...

Ugyanezzel az anyukával beszélgettünk a gyerekeink iskolai elömeneteléröl is. Mondta, hogy az elsövel sose kellett tanulni, vagy házit csinálni és mindig kitünö volt, míg a másodikat most a 3. osztályban a bukás fenyegeti (nálunk a jó ill. közepes tanulókat megbuktatják, osztályismétlésre ítélik), át akarta másik iskolába rakni a lányát, de nem kapott helyet. Ugyanaz a felállás, mint Eninél, mintha a mi életünk könyvében lapozott volna. Azért jó, hogy nem csak velünk esik ez meg és mások is hasonlóképpen reagálnak. :)

Aztán a tegnapi piros pontot a párom ma egy bazi nagy feketével kilötte, mert nem jött el Eni nyári osztályzáró bulijára, mert neki nem szimpik az emberek ott. Jó, nekem se, de Eni kedvéért elmentem és ezt elvárom töle is, hogy ne csak olyan programokon vegyen részt, ami neki kedves, hanem tegyen a gyerekekért kellemetlen lépéseket is. A fö gond az volt, hogy mivel pont a buli közepére kaptam pót uh idöpontot, el kellett volna neki jönnie engem leváltani, mert 1. esöre állt 2. éppen grillezni kezdett a nép és az enyémek is éhesek voltak, de egyedül csak nem sütögethetik a pecsenyéjüket 3. nem lehetett tudni, hogy milyen hamar mossa el a társaságot a közelgö vihar. Hát hogy öt senki nem kényszerítheti, hogy eljöjjön oda és ennyi. Nem maradt más, a gyerekeket ott hagytam a többi szülövel, az egyik grillezett nekik egy kicsit, én meg rohantam, ahogy csak tudtam. Pont a végére értem vissza, amikor elkezdték lebontani az ülöalkalmatosságokat és már egy ideje szakadt az esö is... Hát nagyon beolvastam itthon a kedvesnek nem mondható, de férjemnek, hogy ez volt a legutolsó ilyen húzása, mert megbízhatatlan és szeszélyes emberekkel nem kezdek, felejtsen el, ha tölem akar valamit.
Kipufogtam magam, most már jobb. :)

Szakad továbbra is az esö és rólunk is a lakásban a víz, annyira fülledt a levegö.

Jó éjt!

Barbi
Vendég

Már kérdezni akartam de szita az agyam,3-6kg pelus az nagy szerintetek egy újszülöttnek,mert a tescoban a narancs sárga pempors 1998ft és 70 db már vettem belőle és még mindig annyiba kerül még vennék csak nem tudom az nem lesz-e nagy nekünk,vagy vegyek kisebb méretet is,mondjuk tudok hozatni ha megszületik akkor is,hmm nem tudom mit tegyek??????!!

Aki már nagyon rég jelentkezett be az Melisch,elhiszem hogy nehéz a gép előtt ülni stb,de azért ÉLETJEL!!!!!!!

Ircsi se jött ma Katus biztosan lefoglalta nagyon kis cuki a csaj!!

Megyek lassan zuhanyozni meg tévézek alvás még nem lesz mert várom a párom :lol: :lol: :lol: olyan jól lehűlt a levegő!Jövőhéttől 25 fokot mond!!!
Jó éjt mindenkinek és vigyázzatok magatokra!!!!!!!

Csillag vajon,hogy van vajon haza jöttek már mi lehet velük!!???

Kép
bévi

na halika.

Bévi, a 25 fok bőven elég...

Barbcsi. A mai NST-m lett a legszebb-legjobb, Kisasszony nagyon jól érzi magát bent. :shock: :D Na, ezt sem hittem volna. Jövő héten újabb NST. Hát, most nemtom mi van. :-)
Most nagyon nyomul, lehet, érzi már a frontot, ficánkol. Ha most nem jön ki a 7végén, akkor nem tudom, mi kell neki. Jó lenne, ha babrálás nélkül megindulna a szülés, nem szeretnék zselét, burokrepesztést és társait. :x jó, ez csak a 41. hét után csinálják, addig meg van idő.

szilvás76

Pécsi lányok, Csillagról nem tudtok valamit?

szilvás76

Szilvás remélhetőleg nem lesz burokrepesztő és tárasi hanem elindul szépen magától kifelé,egyet értek 25 fok tökéletes lehet fázni fogunk!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Én sem szeretném túl vinni de a 38 hetet megvárjuk remélem megbeszéltem vele,és azt is remélem szót fogad :lol: :lol: :lol: !!!Pelus ügyben nem tudsz valamit ajánlani,jó ha 3-6 kg veszem vagy az túl nagy!!!!!

Kép
bévi

Már nem emlékszem, de Bende amúgy is nagy volt. A Pampersből van újszülött, én abból vettem egy csomaggal, meg az utána következőből eggyel. De Nekem (valószínű) eleve 4 kg körüli lesz a Baba... majd Apa hoz, ha mégis a legkisebből kellene még.

szilvás76

bmaass!......A Gombóc Artúrság nem is oly távoli múlt a számomra....aztán lefogytam....amikor párom megismert azt hitte beteg vagyok, mert szerinte akkor már túlzásba is vittem az egészséges életmódot.....hát most biztos nagyon tetszek neki.
Nem akartam a babavárás alatt a kalóriákkal foglalkozni, és az elején amíg rendszeresen szedtem az Elevitet sokat híztam......nem baj, innen lesz szép újra visszafogyni! :)

Szilvás! ......Csillagról én nem hallottam, a telomat meg fel kéne tölteni. :?

Bévi!.....Pelenkáról ismerőstől hallottam, ha nagyobb a baba a Liberos újszülött (2-4kg) kicsi lehet, így én Huggiest vettem újszülöttből, és Pampersből 3-6 kg, az biztos jó lesz egy ideig. Ha mégis kisebb lesz a lurkó majd veszünk egy Liberót, hogy megtaláljuk a pelusba! :)
limo73

BÉvi, vedd meg nyugodtan! Köldöknél kivágod és okés. Azért a 38. hét körüli babák általában már vannak 3kilósak. Meg hát ez gumis a combjánál, derekánál... továbbá úgysincs tökéletes pelus :) Értem ezalatt, hogy ami cseppfolyós lesz - nem a pisire gondolok -, az általában kiutat talál magának akármilyen apró pelenkát is tekernél köré.

maccs01

Szilvás, 4kg körüli baba :) Nekem a 3 is nehéz volt :oops:

maccs01

[quote="maccs01"]B írta:maccs01Évi, vedd meg nyugodtan! Köldöknél kivágod és okés. Azért a 38. hét körüli babák általában már vannak 3kilósak. Meg hát ez gumis a combjánál, derekánál... továbbá úgysincs tökéletes pelus :) Értem ezalatt, hogy ami cseppfolyós lesz - nem a pisire gondolok -, az általában kiutat talál magának akármilyen apró pelenkát is tekernél köré.

No igen, szó szerint a hátuk közepe is kakis lesz... :-) meg a combjuknál is. Szóval 250 Ft-os Tescos-bodyk előnyben, mert ez a barnás-sárgás szín nem mindig jön ám ki rendesen, hiába mosod azonnal ki..

szilvás76

[quote="maccs01"]S írta:maccs01zilvás, 4kg körüli baba :) Nekem a 3 is nehéz volt :oops:

Hát, dokibácsi mondta... :-) Bende 4400 grammja után most is számíthatok 4 kg körüli babára... :-)

Mivel a lepényre is 0-ást mondott, tápanyagot is kap szépen, jól is van... :roll: Elképzelhető... A francba :D

szilvás76

jó éjt, megyek tentikézni...

szilvás76

Köszi lányok akkor holnap veszek még egy csomaggal hisz így csak 28 forintra jön ki darabja és tescozni nem hiszem,hogy fogok egy darabig,szóval hagy legyen itthon belőle!!!

Ha meg még is kell kicsi akkor barátnőm vesz itt a rossmanban a kicsi pempers mindenhol egy árban van,szinte!!

Szilvás nagy csajod lesz,hát nekem Lili nem lesz nagy szerintem mert elég ficánka és forgolódós,de majd meg nő itt kint,akkor azt mondod felejtsem a Hello kittys,meg Bambis badykat egy darabig!!Bár vettem turist is szóval azok koszolhatók!! :lol: :lol:

Maccs jól vagytok???
Most már tényleg megyek fürdeni,párom hamarosan itthon lesz,és addigra meg kell fürödjek,mert mindig megyek utánna a fürdőbe ott állok míg fürdik és beszélek neki,azt mondja ezt nem hiszi el még oda is utána megyek,nah de keveset beszélünk :lol: :lol: :lol: :lol: én meg lecskes vagyok!!!!

Kép
bévi

Szilvás, ez a nullás lepény nálad elképesztő! Jó tested van :):):)

Én is súroltam a rucikat (Vanish szappannal), de nem mindig jöttek ki a foltok. Dettó landolt pár a kukában :)

Bende 4400?! Hmm, nálunk bejött ez a testvéri egyformaság dekára pontosan, úgyhogy kapaszkooooodj :mrgreen:

maccs01

BÉvi, köszi, jól vagyunk, aranyos vagy. Ma leégtem a játszótéren... értem ezalatt a szó szerintit. Mindig lekentem magam a gyerekek napvédőjével, de ma nem... ég a karom - én hülye!

Dia, szép méretei vannak a babának, naggggyon jó! Gondolom, hogy a meló már hiányzik :):):)

Évi, lehet, hogy a sok sírás sem használt az arcodnak. Mindenesetre én is úgy tudom, hogy az arc vizesedése már a "vég" :) Hétvégén lehet, hogy valóban meglesz a babó... valóban leszállt már a pocakod. Állítólag kényelmesebb (velem még nem történt meg).

Ez a vérnyomás-emelkedés dolog valóban mindig adott egyénhez képest értendő.

Vanilla, Barbcsival értek egyet, én már rég a kórházban dekkolnék. Hagynak pihenni, koszt-kvártély és rendszeres csekkolás :) Ha valami úgy érzed, hogy nem stimmel, ne halogasd, menj be! A toxémiának van jele, de alapvetően egy elég alattomos dolog.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.07.22 22:45-kor.

maccs01

Clárika, a kocsi-story... én még ennyit sem vártam volna! Pár verőlegényt lehet, hogy vinned kéne nyomatékosítás végett... persze csak bemutatni őket :)

maccs01

A gengszter kismamik klubja :lol: De igazatok van, felháborító, hogy mit meg nem engednek maguknak. Úgy húzzák le az embert, ahogy csak nem szégyellik. Nekem lakásfelújításkor voltak hasonló problémáim, persze meg is jártam.

De jó, hogy szinte kizárólag csak Vaterás ruháink vannak (ami nem Vaterás az kölcsön cucc és a Tescoban vettem 3 db-ot akciósan). Így darabja kb. 100-120 ft-ból jött ki és több olyan body is van, amit nem használtak, csak túlvásárolták magukat. Mondjuk el akartam adni én is használat után, de így, ha ki kell dobni, nem fog annyira fájni.

Pelusból azt hiszem én 2-5 kg-at vettem és 3-6 kg-t a felicitas kuponnal kiegészítve. Úgy meg nem volt olyan drága. Az újszülöttből 1-2 napja csomagoltam a kórházi cucchoz, a Kedvesemmel megmosolyogtuk, hogy milyen kis apróka.

Nagyon várom már a kicsikénket és az utóbbi napokban nincsen semmi bajom, eltekintve 1-2 kiadós hasfájástól, de azok sem tartanak órákig.

De. 9-kor NST, már azt is várom nagyon. Hátha hallok valami biztatót. Mondjuk a doki bá is már korábbra saccolta Tivát. A héten lesz betöltött 39. hét. A végén még túlhordom :shock: ... emlékszem még, 2-3 hónapja azt tanácsolták, hogy feküdjek állandóan, mert nyílik a méhecském szája. Most meg itt van már egy több, mint 3 kilós bébi a hasamba és meg sem rezzen tőle. Ki érti ezt?

Mindenkinek kívánok a továbbiakban is békés, pihentető jó éjt és szép álmokat!!!
szilvi35

Jó reggelt! Bekukk. Itt minden oké, du.ctg, meg valaki majd rámnéz a klinikán, hogy mi lett a vizeletgyűjtéses vizsgálat eredménye. Meg jó lenne, ha vki ránézne a méhszájra is, mert 2 hónapja kb.nézte a dokim, aki most szabin van, azóta nem. Érdekelne, nyílik-e, vagy hol is tartunk. Úgy néz ki, mintha aranyerem lenne. Hát már csak ez hiányzott....
Tegnap levágattam a hajam, jól elb..ák...egy tanuló is külömbül vág...
Alig aludtam, 3-kor meg felkeltem, készítettem apának szendvicseket, kávét, stb... Ő 1/2 5-kor kelt. ÉN nem feküdtem vissza.
Majd du., estefelé fogok jönni az eredményekkel, emrt olyan 1 körül érünk oda és utána még egy-két helyre be szeretnénk menni.

Én is Vaterán/Teszveszen és Tescoban vásároltam ruhákat. 1-2 új van, az mind Tesco, vagy esetleg Cora és Auchan akciós cucc. Másra nem telik, így viszont fullon a szekrénye használt cuccokkal. Kimostam, kivasaltam őket. Ez van.

Mindenki jól van? Hétvégére frontos viharos időt mondanak. Kíváncsi leszek, melyik baba bújik ki. MI pl. frontérzékenyek vagyunk..

babaimádó
Kép
babaimado

Clárika, előszöris, nyugodj meg, emrt az nem tesz jót, ha idegeskedsz. (Mondom én..)
Másrészt, jól teszed, ha elszámolatod a szerelőt. Felháborító!! Már csak ez kellett nektek is a sok anyagi gond mellé. Sajnálom.

babaimádó
Kép
babaimado

Évi, jelentkezz!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="evilany"]L írta:evilanyehet hogy keresztbe van kicsit de biztos nem fejvégű,mert itt fent van a buksi még tapintható(köldök magasságban) :?

Lehet, hogy összekevered a popeszával... :)
Nagyon nem nehéz összekeverni.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Csajok!
Mindenki vigyázzon magára! És a legkisebb probléma esetén azonnal ORVOS, KÓRHÁZ!!!!

Toxémia
ÉLETVESZÉLYES állapot MAMÁRA nézve!!!!!!! És nem kell, hogy minden tünete jelentkezzen egyszerre!!!!
Mindenki babája már abban az időszakban van, hogy baj nélkül megszülethet!!!!

Dia
Ha én lennék az anesztes doktorod azt mondanám, hogy éjfélig könnyű kajákat ehetsz, hajnali 4-ig vizet ihatsz... Ha reggel 8-kor kerülsz a műtőasztalra...(Aneszteziológiai szempontból a terhes nő sosem üresgyomrú! A tiszta víz kb. 2-3 óra alatt kiürül a gyomorból)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Pelusból még nem folyt ki a cucc, de én már le lettem carva :oops: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

:lol: :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="babaimado"]C írta:babaimadolárika, előszöris, nyugodj meg, emrt az nem tesz jót, ha idegeskedsz. (Mondom én..)
Másrészt, jól teszed, ha elszámolatod a szerelőt. Felháborító!! Már csak ez kellett nektek is a sok anyagi gond mellé. Sajnálom.

Ha jön a baj, akkor csőstül jön :?
Remélem most már vége, mert köszönöm szépen, elég volt!
December óra csak rossz történik velem, kivéve, a pici Rékát a pocimban.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Jó reggelt! Felébredtem! :D

Öröm reggel bekukkantani, és Katus fotókat nézegetni! :) :)

Clárika!......Szerelőhöz egy kalappal!

Szilvi!......Nekem "fájásom" utoljára hétfőn du. volt :? azóta csönd van :cry:

Babaimi!.....Aranyérre legjobb a keserűsós ülőfürdő! Jobb, mint bármelyik kenőcs. Ülőfürdőt kiválthatja, a keserűsós vízzel átitatott vatta odarakva :? Próbáld gyorsan kezelni, mert szülés után rosszabb lehet. Sajnos aranyérben van tapasztalatom :twisted:
limo73

Limo
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A fotomodellt milyen öröm nézegetni, szeretgetni, puszilgatni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Én még egye vagyok, látom a többi kismama is:-))
Tegnap volt uh, nem nőtt semmit a bébim sőt kisebb lett én ezt nem értem 2600gr. A lepény II-III-as fokú, áramlások jók, mozog ezerrel, a magzatvíz kevesebb az átlagosnál, fájásaim vannak, belső méhszáj egy ujjnyira nyitva. ctg jó lett.

Tegnap rosszul lettem du, nem láttam jól és alig tudtam beszélni, aztán bevettem a vérnyomáscsökkentőt, mert csak reggel vettem be előtte, ittam sokat, meg ettem és utána jobban lettem. Most is van fájásom és bevallom nem bánnám ha holnap szülnék:-)) de tágulás szempontjából nem úgy néz ki. Tegnap ez a rosszul lét megijesztett de már jól vagyok, most pihizem, sokat iszok, holnap ctg és hétfőn újabb flow és AFI nézés.

Úgy hogy továbbra is 2 naponta ctg utána egy uh.

Fájnak a lábaim is már és torzul a fejem:-) Amúgy jól érzem magam, csak kicsit nehezebb de jön a front és a hűvös és én nagyon várom:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Jó reggelt!
Ircsi!
Kedves "jó reggelt" képeid vannak :) Ha jó sejtem fincsi babaillatú (irigyirigyirigy).

Babaimi!
Te sem alszol sokáig. Mindig az elsők között látlak reggel :).
Úgy tűnik, akkor együtt gazdagszunk, mert engem is megajándékozott a természet :? .
Szerintem totál jól tetted a Vatera és a multikban vásárlást. Csak néhány hónapig lesz hordva minden és a magyar "közép-alsó" nem engedheti meg magának a "dőzsölést (értem ez alatt a 2-3000Ft/db-os ruhácskákat). Inkább költ más, hasznos dolgokra.... így vagyok ezzel én is. Szintén zenész, mosva, vasalva.
szilvi35

Kép 38+0

babaimádó
Kép
babaimado

Brik! Ebből baba lesz!!! :)
szilvi35

Csatlakozom, én meg szinte mindent a teszveszen vettem....és ezután is ilyen formán fogok beszerezni! :)
limo73

[quote="lombikbaba"]L írta:lombikbabaimo
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A fotomodellt milyen öröm nézegetni, szeretgetni, puszilgatni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Ezt el is hiszem, talán már nemsoká nekem is lesz fotomodellem! :)
limo73

Szilvi gondolod?
Most nézem mától-vasárnapig front.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Jó reggelt
Megszakításokkal végigaludtam az éjszakát,az is valami.
Nemsokára megyünk nst-re.

Szilvás,lepényed :shock: nem semmi!És nem siet a kisasszony :)

Maccs pocak lejjebb:hát már nem fulladok de fura ülni :) lelóg :)

Bévi itt nincs ilyen pampers kiszerelés pedig vennék :( jó ára van.A felicitas kuponnal akarok majd,a rossmannban van 2-5-kg 104 db 4000 ft.de lejön 400 ft belőle.De előbb megnézzük j e neki a pampers(kis csomag újszülött már van)És ha nagy is lesz a babádnak(de azt nem hiszem)jó lesz pár hét múlva.

Brik,mennyi volt a vérnyomásod a rosszullétnél? Hogy nem nőne a babád,szerintem csak elmérik és annyira be vannak már gubózva hogy meg se tudják rendesen mérni.

Ircsi,Katus olyan édes.Jó hogy hozol minden nap képet.

Gergőt is megnézném már,mi lehet velük? Csak nem akarok zavarni,(sms)meg hát én inkább maradnék háttérben még.

Babaimi,ne viccelj,ruhák terén tökéletes a vaterás,tesz veszes,nekünk is azok vannak meg örökölt meg vásárban vett...főleg majd csupa kakisnak tök jó lesz a 100 ft-os,nem kell 1500-as...feleslegesnek tartom ilyen pici babáknak ujat venni,majd az ráér ha már tipegő.Meg úgyis hoznak ajándékba.Csak pr újat vettem az is tescos,de az jó minőségű,meg kis zokni,tutyi...

Én babám tegnap annyira lecsúszott hogy feszített szét,nagyon fura volt...arcom kicsit jobb,vérnyomást még nem mértem.

Vanilla,Melisch?

evilany

Nagyon gáz időt mondanak a kövi napokra.

www.koponyeg.hu

babaimádó
Kép
babaimado

Évi, látom, végülis ugyanazt csináltuk ruhák terén. Nem is menne másképp. Örülök, hogy tudtál végre aludni.

Én is alig várom már a Picúrkámat!!!!!!!!! :D

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: