Geooo... hidd el tuti mas is (max nem vallja be, csak en vagyok ilyen lokott, hogy ilyen 'incorrect elmebajaimat' le merem irni

:D) elkivanja neha a gyereket egy setet pillanataban a... es mire kitalalna hova is, mar azert mulik benne a mereg. De van olyan, hogy embernek arreb kell mennie higgadni, es van olyan, hogy ember lanya vegigbogi a szoptatast... ha nem eppen mert faj, akkor meg azert mert ugy erzi nincs is benne semmi es a gyerek sem kooperativ es csak nyammog, ezernyi arnyalata es bugyra van ennek a tortenetnek, csak nem mindenki beszel rola... illetve a szerencsesebbje tenyleg nem talalkozik ezzel, de most akkor en is hallgassak arrol, hogy de nem mindenki 'csokos' ebben a tortenetben?

Szenttul hittem, hogy hatazertmar most harmadjara nem megy nekem sem nehezen, oszt rogton belemasztam egy mellgyulladasba az elejen

Haat ez van, latod, meg nekem is voltak illuzioim

:D
(viccesen befenyegettem a gyereket is, hogy hivom a golyat, hogy postafordultaval vigye vissza

:D:D persze dehogy dnam, es tisztaban vagyok vele, hogy te sem. Ezek hirtelen es eros frusztralodasok, de el fognak mulni es marad a nagy szerelem, es az emlekeidben is megszepul majd. Nem, szep nem lesz, megnem feleded de nem fog visszamenoleg mar frusztralni a dolog!! begyogyul!

)
En meg kozben elmentem a boltba a ket gyerekkel. Hat csajok, az eletemben tobb a kihivas mint en azt felmerni kepes vagyok

Eztan haromszor meggondolom az ilyen 'ballepeseimet'

Eloszor is osszecumoztunk, ami igy nyaron nem tul komplikalt. Kitalaltam, hogy babakocsit nem viszunk, mert azt kulon korben kene lecipelnem a kocsihoz. Szoval csak hordozo es betesszuk egy bevasarlokocsiba, mivel ugysem kell sok mindent venni. Nos lementunk a lepcsohazig, gyerekeket ott hagytam mert nagy a szel, a kocsi viszont kazanhaz, igy Aron napozoban, kinn meg ne fazzon... mentem a kocsiert, gyerekek bepakol... elmentun Auchanba, ott ment minden jol, de felderengett bennem, hogy en ezt egyedul hogy? Ha egyedul megyek es viszem a babakocsit, akkor hova pakolom amit veszek? Ha nem viszem a babakocsit tele van a bevasarlokocsi aronnak

:D Hova teszem amit veszek... es nem utolso sorban ha hazaerek, hogy jovok felaz emeletre bevasarlasostul, Aronostul, autosulesestul? Megsugom, sehogy

:D Vagy reszletekben...
Ehh, most az volt, hogy a gyerekeket a kocsiban hagytam es felhoztam a bevasralast egyedul, pedig cssak 3 szatyi volt, ha jol bevasarolok egy hetre az 13 is lehetne. Elvittem a nagyot baratnozni... hazajottunk, mondom nem hagyom kinn a kocsit (pedig megyunk dokihoz tehat kezenfekvo lenne) mert meg kazanabb lesz, iranya garazs. Aha, a garazsba ha beallok nem tudom kivenni a babakagylot mert a falon van a kocsi azon oldala

Tehat beallas elott ki kell venni meg az udvaron...es letenni valoban a foldre ugy, hogy senkinek ne legyenutjaban ha nem venne eszre... ultragaz... szerencsere volt nalam takaro, hogy befedjem, mert ott aztan nagy a szel. Szal gyereket kirakni isten ege ala, kocsival beallni... majd elorevonszolodni a kapuhoz es felcigolni bebit ulesestul.... fuhhh.... hat jo az eselyem, hogy elhizni nem fogok mostanaban

Amint kicsit jobban tartja mar magat a vacak tuti olben fogomkozlekedtetni es a babaulese lenn marad, mert es nem az en terdemnek van igy kitalalva... mondjuk ettol meg a bevasarlas es egyeb bajaim nincsenek megoldva, csak a babaules cipelese...
kalandos az elet