Sziasztok lányok! Visszaolvastam vagy 20 oldalt, 2 ablakkal nyomom, mert annyit írtatok
vanilla: hogy bírod a nagyfiúk nélkül? A volt pároddal kapcsolatos dolgokat sajnálom, de próbáld meg nem stresszelni magad. Csak eljutunk előbb vagy utóbb oda, hogy nálunk is megszűnnek a joghézagok. Bnőm pl. Angliában egy önkormányzatnál dolgozik valamilyen szociális státuszban, problémás családokat látogat és ott ilyen esetek alig vannak, mert köztiszteletben álló emberek ők. Ott tudják a honiak, hogy ha kell azonnal viszik el a gyermekeket
A babakocsi nagyon csini

Fiacskádnak pedig jobbulást kívánok!
szilvi35: nekem is most kez vizesedni az összes végtagom, de szerencsére nekem sem olyan vészes. Grat a szép bébi méretekhez

Pocakfotó is nagyon szép...
clárika: huhh szegény, a lábad nagyon feldagadt. Anyóséknak meg:

olvstam a g-t, hát nem tudok sokat hozzászólni, de jól felbosszantottam magam a történeten. Azért pihentesd a lábad ha tudod. Párod munkaadóját meg jól el kéne verni, nem tudom mit gondol hogy honnan veszitek a pénzt. Ezt nem teheti meg a munkáltató
Ircsi: Katusképek nagyon édik, főleg a kis tejes szájú

Nagyon tetszett

Édes kis pici hőscincér, az a kötés olyan nagynak látszik a kis szemén
szilvás: a kórházban lekötözős hsz-en kicsit kiakadtam, Vácon még ez dívik

Hűvös klímátokat irigylem, nálunk dög meleg van
A kialakult vitatémához inkább nem kommentelek semmit.
bévi: víztorony

Atyaég
Lili nagyon kis mocorgós ha nem ment az NST

Enyém gyerek is időnként akkorákat rúg, hogy ihaj

Pocakod csini
evilany: fogadd őszinte részvétemet az édesapád miatt
A nehézségek ellenére jobbulást kívánok a barátnődnek ! Pocakfotók nagyon szépek, pláne amik a cicussal készültek.
limo: polc

DE az a lényeg, hogy sikerült visszatenni és megerősítettétek. Nem semmi a férjed, enyém aztán nem olvasgat a méhszájról meg a nyákdugóról, szerintem örül majd ha nem lesz rosszul a szülőszobán. Pocakképek nagyon helyesek
Ilus: tükröt sajnálom. Remélem párod lába azért gyógyulgat. Balcsi: irigy-irigy vagyok

Hugoddal kapcsolatban: nálunk detto ugyanez van, csak enyém húg 22 éves és főiskolás már (de pl. matekérettségit ő is csak 2. nekifutásra abszolválta). Legszívesebben én is felképelném az enyémet, de nem teszem, mert nem élhetem az ő életét. Egyszer majd csak rájön, hogy észhez kell térni. Autótörés

Még szerencse hogy a muksó hagyott egy cetlit.
Dia: 11 nap

Húú de megy az idő. Kiváncsi vagyok Bence hogyan fogadja majd a Tesót. Barátnődnek gratu a kisbabához
Szoba nagyon szép lett, bár már a félkész állapotú képeken is látszott hogy nagyon jó lesz a végeredmény
woody: szép pocak, szülinapos anyuka meg még simán lehetsz

Sajnos a terhesség alatti fertőzések nálam is szinte egymásutánban jöttek, most nagyon kiváncsi vagyok mert holnap veszik le a mintát strepto szűréshez
tünde: sex és NY

Nálunk is nagy kedvenc

Előtej vizsgálat

Pocakfotó nagyon szép
brikkancs: örülök hogy dokinál minden rendben volt. Nekem is megvan a Gyöngéd születés c. könyv, de nem jött be annyira

Én inkább a Suttogó titkait olvasgatom, annak a stílusa valahogy közelebb áll hozzám. Hasleszorító bugyival kapcsolatban én kicsit tanácstalan vagyok, nem tudom hogy vegyek-e

A múltkor az egyik kismami boltban mutatott egyet az eladó, de horror áron volt. Vaterához meg nincsen bizodalmam
barbcsi: priviben már hosszasan értekeztünk az anionos betétekről

Húú de izgi, most már bármikor jöhet a picúr
Keresztpapa miatt őszinte részvétem.
babaimi: szép adatok és szép pocak

De lábadat nem irigylem
bmaas: házvásárlás

Mindenesetre a jelenlegi helyzetben csodálkozom, hogy vannak olyan hibbant emberek akik felfelé srófolják az árakat. Nálunk Bp-en nem nagyon kelendőek az ingatlanok, csak a mi lépcsőházunkban pl. 3 eladó lakás van a 16-ból

A kutya sem akarja megvenni őket, pedig már jó ideje hirdetik. Apának további jobbulást kívánok, a többi leírt dologgal kapcsolatban meg inkáb nem szólok, mert nagy vonalakban Diával értek egyet.
Első szüléstörténeted: eléggé meredek amit írtál (faölelgetős fájások), hát én nem tudom mire számíthatok majd, de majd észben tartom és max. megyek fákat ölelgetni

Na jó, nem viccelek ezzel.
bekri: a Kristóf-szüléstörténet kísértetiesen hasonlít az egyik barátnőm szülésére, neki is csaszi lett a vége. De persze egy első gyermekét szülő nőnél még mindig jobb szerintem korábban érni mint megvárni hogy bármi komplikáció legyen - ezzel teljesen egyet értek, ahogy írtad is meggondolandó és mindenki maga mérlegelje hogy mit vállal be. Kristófnak jobbulást!
csillag: az elköszönős üzidnél picit megijedtem, meg aztán nem voltam képben Vetelek kapcsolatban
Gergő babához sok szeretettel gratulálok, sok boldogságot és jó egészséget kívánok és nem utolsó sorban sok-sok tejcsit!
szamóca: sok boldogságot kívánok!
Magunkról: holnap megyek dokihoz, meglátjuk mit mond. Ma voltam utsó alkalommal védőnőnél, kaptam egy valag receptet, még a tápszert is felírták, csak néztem nagyokat.
Az utóbbi időben hallgattam, mert nekünk is voltak gondjaink, a hugom 5 hete nálunk van (anyuék 200 km-re laknak vidéken, tesóm elviekben velük) és nagyon hasonló a szitu Ilusékéhoz

De ez a hét az utolsó (tanfolyamra jár ugyanis a szentem) és utána remélhetőleg nyugi lesz. Hétvégén nagytakarítunk, babágyat szerelünk össze és az áprilisban megkezdett lakásfelújítást szeretnénk végre befejezni végleg (már a hajam is égnek áll időnként amint tili-tolizok a holmikkal a lakásban).
Súlyügyileg: + 14 kg, naponta változik attól függően hogy mennyi a víz, de a Dia által ajánlott Natrium Sulfuricum D6 egészen jónak bizonyul.
Babánk szerintem faros még mindig, de holnap dokibá majd megmondja és lassan elkezdjük az NST-ket is. A császár gondolatától eléggé parázok, de próbálok barátkozni a tudattal
CSomagom (pontosabban 2 db lesz) még nincsen összepakolva, elvileg már csak a szopis melltartót kéne beszereznem, de ezen dilemmázom hogy mekkorát is vegyek (lehet butaság, de a tejbelövellés után még nőhet a ciciméret

) Látszik hogy első gyerek lesz.
Nah eldugulok és megyek uzsizom valamit, mert a pocak már hangosan korog.