Halihó megjöttem énis!
Látom raktatok fel pocakkpeket, aranyosak

Én vetettem fel a dolgot s még nem is raktam. Jujj

Na de ami késik nem mulik nekem sem. Ma itthon voltam takaritottam, meg palacsintát sütötttem a tegnap leveshez. De ment a szemétbe

Furcsállottam a turot már a betekerés előtt is de párom meg volt győzödve hogy jo. Na én meg szépen betekertem mindet, ebédkor meg ment a kukába, ennyit a palirol ettük a levest.Már most éhes vagyok ugyhogy ennem kell valami hideget. Mindegy ez van.
Tio mi jot csináltatok ma? Kezd melegedni az idő
Lina: pocikép neked is szupi szépen gö,bölyödik bár előlről tényleg nem sok minden láccik, örülhetsz

Örülök hogy jolalakult a házassági évforduló. Kutyának utlevél?
Cherryke: jok a vaterás cuccok. Én valahogy nem igazodom el abban az áradatban, vagyis inkább mondjuk ugy lusta vagyok. Pedig sokmindenki mondta érdemes ott körbe nézni. Mindegy... Majd rásánom magam. Sokminden kel még ugyis.

Kiló: én +7nél tartok

Rééééémes

Ha tudnád mennyi vagyok össz.....
Kfmares: megint esküvőn?

Akkor nem unatkozol, meg a pénztárcád sem

Amugy jok a pocakképek. Párom: köszi kérdésedet jobban néz ki

De még nem a régi. Nem nagy betegség de ugylátszik mégis megviseli, amit elhiszek. De nem engedem dolgozni egy két hétig amig nem hat a gyogyszer.azt mondták ennyi alatt lesz jobban. Vagy nincs igazam?
Mók:kitartás ne légy betojva, minden rendben lesz. 4D-s képeket meg várjuk ám
Kri: sajnálom a balcsit, de még mehettek mert nagyon kánikulát josolnak a meterologusok

nyaralás szempontjából sztem tökéletes!! Azért jo volt hűselni nem? Mert biz én tegnap remekül elvoltam

Kri ablakpuccantást lassan de biztosan.
Szerintetek illő megkérdezni a dokit mennyit kér? Meg meg kel vele beszélni hogy legyen a szülés ? Én nem tudom és olyan ciki mert én csak szülésre fogadom meg. Neki bennt kéne lenni majd nst-n meg ilyenek?
Nah menek levisszük jáccira a fiam, aztán jövök fel pihenni mert ma se sikerült. Én az a fajta vagyok sajna aki nem tud elülni a kis valagán.

Jok legyetek, majd párommal csinálatok pocakképet énis mert egyedüöl nem megy jot.