A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Kép
Kép
200907?

Hédi megtette élete első lépéseit egyedül!! :D :D :D
Délelőtt csak egyet lépett, az előbb pedig odasétált hozzám 6 lépésről. :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

tike! :)

Jaj, de gratulálok! :P :P :P Ez már nem 6 lépés, hanem számolhatatlanul sok. :wink: Gondolj bele, mennyi Dévényezés volt, s most lám! :wink:

Kép
Kép
200907?

Tike!

Juhuuuuuu :D !!!!!!!!!!!!!!
(Most azon gondolkodom, hogy vajon jelentsem be én is, hogy Botond ma indult el, vagy inkább mondjam meg holnap, és ez legyen a ti napotok? :roll: :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nálunk is ma volt egy hosszabb (4-5 lépés) sétája Petrának! :D Az egy-két lépés már megy egy ideje, de ma ő is hosszabb sétára indult! És megvárta, hogy odaérjek a munkából! Szóval nem maradtam le róla! :D

Tike!
Nektek is gratula!

Petra úgy ment, mint egy kis robot. :lol: :lol: :lol: :lol: Lazaság egyelőre nincs a mozgásában, viszont a zoknija lógott a szájából. :lol: :lol: :lol: :lol:

Bond!
Én picit át tudom érezni a wc-s dolgot, mert a tesóm is most szoktatja a kislányát (2 éves, 3 hónapos). Nála szinte teljesen kimaradt a bili, mert egyből a wc-n akart ülni. :lol: :lol:
Persze van, hogy kimegy szegénykémnek a fejecskéjéből, hogy csak bugyika van rajta, és aztán a tisztaságmániás tesóm takarít mint állat. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Dodi!
Nektek is gratula, mára vagy holnapra, azt döntsd el magad! :lol: :lol:

Kép
katy76

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 15:32-kor.
Vendég

Na, akkor "bevállaljuk", ne kelljen szemet gúvasztanotok :lol: : Botond is elindult ma :D . De ő még csak 2-3 lépéseket tesz... :roll:
De most rámegyünk a témára, Bulgáriába már futnia kell :lol: .

Katy, nektek is gratulálok :wink: !

(Vettem ma egy felsőt. Felpróbáltam előtte egy m-est, jó volt, de volt rajta egy pici hiba, ezért egy másikat vettem meg. Ez meg nagy rám :? . Holnap vihetem viszza :? . Ja, amúgy tök jó leárazások vannak, ez 2200 volt, NewYorker :wink: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Minden tipegőnek, topogónak gratula! :P
(Hugi pont az imént tett 2 lépést a kiságyban, de az nem annyira "tudatos" volt, mint amennyire igyekezett nem pofára esni, és "odarongyolt" a széléhez, hogy megkapaszkodhasson. :roll: :lol: :lol: )

Az összes gyerekem piros pöttyös, foltos, rücskös, és éééérrrrdekes módon ott, ahol a bőre takarásban van, vagy nem szellőzik eléggé. Kurv@ meleg. :x :x :x :x

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Annyiradeannyira :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!
annyira sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

köszönöm megint mindenkine a köszöntéseket!
gratula Botondnak,Petrának és Hédinek az első lépésekhez.

nálunk Kiara bejárja már a lakást.

Kép
Kép
csibe83

Csibe!
Kiarát Isten éltesse nagyon sokáig :D :D :D

Járó babák :arrow: Éljenéljen!! :D :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

köszi lois!

nagyon lassan haladok az olvsással :oops: :oops: :oops:
704.oldal

Kép
Kép
csibe83

716ig jutottam.jó éjt!

holnap folyt köv..

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok! :)

Agi125r és KATA SÁRA nagy napja van ma:

[quote="boo"][ írta:boocolor=red]HÍREK: Agi125r üzenete:

Az anya meg az apa hatalmas örömére, ezúton kiáltom hírül a világnak, hogy 2009.07.20-án 13:30kor 54 cm-vel és 4040 grammal világra jöttem! Éri Kata Sára :wink:
[/color]

Így szól az sms, és ezúton is hatalmas gratula Ágiáknak!!!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! :wink:

Kép
Kép
200907?

boo! :)

Nagyon-nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Legalább eszik/iszik/csinál valami gyógyhatásút? :?: :?: :?:

Nem tudsz egy kis időre hozzá költözni? :roll: Mironnak biztosan felborulna a napirendje, szokásai, de azt később még újra ki lehet alakítani. Tényleg töltsetek annyi időt együtt, amennyit még csak lehet! :roll: :roll: :( :( :( :(

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Nagyon-nagyon sajnálom... :(
Nem is hívtad fel azt a mukit, akinek megadtam a számát? Alternatív gyógymód hátha javít az állapotán, nem?

Megértem és egyetértek azzal, hogy nem akarod felforgatni anyukád eddigi életét. Én is ezt választanám, még ha számomra baromira nehéz is lenne. Sajnos most nem magadat kell sajnálni, hanem az ő napjait boldoggá tenni.

Vasárnap ha nincs 67,5 fok, miért nem mentek ki Szentendrére? Annyi szépség van ott! Már maga a Dunakanyar is egy élmény!

Kép
katy76

A munkáltatójával nem tudsz beszélni, hogy egy kicsit figyeljen oda anyukádra, hogy ne hajtsa túl magát? :roll: :roll:

Kép
katy76

Boo: Nagyon -nagyon sajnálom, sajnos tudom min mentek keresztül, én a nagypapámmal mentem végig hasonlón, csak nekünk a diagnózistól mindössze 1 hónapunk maradt :cry:

Én azt javaslom,hogy amennyire lehet,te is próbálj felkészülni a következő időszakra, a pszichológus pedig szerintem nagyon hasznos ilyenkor... :roll: :cry: :roll: :cry: Próbálj a pároddal is kibékülni, az ő támogatása fontos lesz a következő időszakban

Dodi: Minket nem zavar,hogy osztoznunk kell Botonddal :wink: :D Azért attól még nagyon messze vagyunk,hogy kézenfogva induljunk sétálni :lol: :lol:

Ennek örömére tegnap este sikerült úgy összevesznünk,hogy a végén felajánlottam,hogy ha ez nem tetszik elköltözök a gyerekkel együtt :oops: :oops: Szerencsére nem fogadta el az ajánlatot :lol:

tike

boo! :)

Az együttlét alatt én sem a maraggynyugodtanazágybamajdénfogomakezedet típusúra gondoltam. Szerencsére jobban van ő annál. :)
Akkor is nemet mondana, ha úgy kérnéd meg, hogy neked van rá szükséged mittudoménmiért? :roll: (A segítség elfogadás messze nem egyenlő a "mártíromkodással" :roll: .)

Mit dolgozik, hogy vasárnap lesz szabadnapos? :shock: :shock: :shock:
(Sosem értettem sem a strucc politikát, de a pszichológus kolleganőd véleményét sem értem. :roll:
1. Mert akkor ennek értelmében vagy még a legnagyobb fájdalmak sem között sem akar majd szembenézni azzal, hogy miről van szó. Ami elég nehéz lenne, szerintem. :roll: :roll: :roll:
2. De ha valamilyen csodálatos okból kifolyólag mégsem lenne tisztában a jelenlegi helyzetével akkor annál nagyobb trauma lesz, ha később rádöbben. :roll: :roll: :roll:
3. Vagy pedig pontosan tudja már most is (miért is ne tudná?), a munkába menekül, és nem mutatja. )

Akárhogy is, a palacsinta és hasonló ürügyek nagyon jó kis alkalmak! :wink:

Ha őt kérdezed, akkor ő mit csinálna szívesen hétvégén?

(Szerintem próbáljátok meg elkerülni a meleget, amennyire csak lehet. Még egy egészséges szervezetet is megterhel. :roll: :? )

Kép
Kép
200907?

Ne veszekedjetek már ti is ilyenekkel! :( :? Lassacskán ha nem is mindennapos, de heti egy ilyen konfliktusról szóló bejegyzés lesz valamelyikünknél. :roll: :roll: :roll: :?

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Boo!

:cry: :cry: :cry: :cry:
Tapolcai tavasbarlang? Valamelyik nap mutatták a tévében, és megállapítottam, hogy egyszer el ekkl oda mennem :wink: . Fürcsi a Balatonban, fagyizás a parton, hajókázás a barlangban... kész is a szuper nap :D .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tike!

Ennek örömére tegnap este sikerült úgy összevesznünk,hogy a végén felajánlottam,hogy ha ez nem tetszik elköltözök a gyerekkel együtt

Nálunk ez a mondat úgy hangzik, hogy én mondom, hogy el lehet költözni tőlünk! :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Nálunk amúgy konszolidálódott a helyzet, tegnap este már együtt voltunk sétálni. A hétvégét nem hoztuk szóba, de nincs is mit beszélni róla, inkább el kell felejteni. :roll:
Tegnap még ugyan nem ugrottunk egymás nyakába, de megint az én hibám, mert agonizáltam este, mert megjött. :oops: :oops:

Kép
katy76

Tike!

Valami van a levegőben :shock: ? A melegben megbuggyan az emberek agya?! :twisted: :lol: Ne veszekedjetek ti sem!!!!!! :evil:

Mi már tök rég nem veszekedtünk, épp nagyon jó periódusunk van :D . Szombaton utazunk, szóval igyekszem, hogy addig ne is rontsunk ebbe bele, mert jó lenne így tölteni a nyaralást. Meg a nyarat...meg a további 70 évet :lol: :lol: :lol: .

Amúgy egyértelműan apán múlik, hogy nem veszekszünk (szerinte is), mert mindig ő kezdi (én meg folytatom :oops: ), de mivel mostanában boldog, ezért nem köt belém, így nincs vita. :wink: De mért nem lehet mindig normálisan viselkedni?! Bár évről évre fejlődik :lol: . Remélem 8-10 év, és benő (Benő :lol: ) a feje lágya :lol: :lol: :lol: .

Bond!

A halálos betegség elfogadásának a pszichológia szerint megvannak a maga fázisai. Ezen mindenkinek magának kell végigmenni. Ha én beteg lennék, én sem akarnám, hogy lépten-nyomon vki az orrom alá dörgölje, hogy hamarosan meghalok! Ki mondja meg mi a jó neki?! Csakis ő maga!!! Nincs rá szabály, hogyan illik meghalni! Ha valaki belenevet a halál arcába legyintve rá, az sztem bátor nem pedig buta "strucc" (tudom, nem erre gondoltál, nem is neked célzom, csak úgy általában.)

Sztem Boo anyukája nem fél a haláltól! Sokkal inkább attól fél, mi lesz az ittmaradottakkal. Ezt bizonyítja, hogy pocakosan is Boo-t védte azzal, hogy nem mondta el neki, nem pedig a társakat keresett a kesergéshez. Azt kell látnia, hogy Boonak már nincsen rá szüksége. Ez csúnyán hangzik, de csak akkor lesz nyugodt szerintem... :roll:
Ha jól értettem, Boo anyukája spirituálisan fogékony nő, és az ilyen emberek kevesebb félelemmel nézik a halált... Akinek a halál a vég, az retteg tőle, de akinek a halál csak vmi új kezdete, az azokat félti akik ittmaradnak nélküle.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo

hmm, szomorú..nagyon :cry: :cry: :cry:

Pénteken elutazunk Franciaországba egy bőő hétre...gondolom lesz mit visszaolvasnom... :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay!

Mi szombat hajnalban utazunk :wink: . hova mentek? Talán mászni :roll: :lol: ? Most hol fogtok lakni :wink: ?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi

Brianconba, Igen, mászni, meg Apa gyerekeket és leendő edzőket oktat. Sátrazni fogunk, az olcsó és van tuti sátrunk.
Mi csak most vettünk egy utazóágyat, eddig nem jutott eszünkbe :oops: Filóztam is hogy kerekes vagy nem kerekes legyen...de a kerekes sokkal drágább és úgy ítéltem meg ha megyünk úgyis az egész család megy, szal akkor úgyis ketten emelgetjük majd... :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Dodi

Mi csak este utazunk, így Roló alszik és 0-a a forgalom. Felváltva vezetünk...1200km..hulla leszek másnap, Roló meg kipihent, bár annyira sztem neki se kényelmes egy ilyen út..De legalább a napirend nem borul :oops: tom tom merev vagyok :oops: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Kiköltözzöneléshova mondatig nálatok mennyire könnyen lehet eljutni? :roll: Ez a kijelentés nálunk már végstádium lenne. :roll: :roll:

katy76! :)

Ha nincs is mit megbeszélni :) , azért egy bocsidemegjöttet szerintem elrebegnék. :roll: :oops: :oops: :oops: (Bár az állandó hormonváltozásaink miatt mindig lehetne valamit mondani. :roll: :roll: :lol: :lol: )

ronmay! :)

"hulla leszek másnap, Roló meg kipihent"
Ezt Rolóval is beszéld meg, mert ez ők rendre elfelejtik. :? :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Majd visszaolvasok, de most lenne egy gyors kérdésem:

A bébik 6 hetes uh vizsgálatára ki, hova vitte a manókat?
Pontosabban olyan címeket, telefonszámokat várok, ha tudtok, ahol ingyenes ez a vizsgálat (egy barátnőmnek kellene, próbál nyomozgatni, de eddog cak fizetőst talált, a hülye védőnője meg nem tudott neki semmit mondani).

Köszi előre is, ha tudtok segíteni.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

szonibaba! :)

Budai Gyerekkórház a Bólyai utcában? :?:

Kép
Kép
200907?

Először is utólag,de nagyon Boldog Szülinapot Kiarának!

Bond: Nálunk a ki költözik éshova soha nem került szóba, csak sajnos mostanában és már nem először és eddig mindig én vetettem fel :roll: :roll: ,de soha nem gondoltam komolyan...Mostanában érzem úgy,hogy kezd betelni a pohár...eddig még csak-csak boldogultam segítség nélkül,de most már egyre inkább szükségét érzem, hogy én is ki tudjak kicsit kapcsolódni. Leszámítva a műtétem napját az elmúlt 1 évben másfél óránál többet még nem töltöttem el Hédi nélkül és akkor is max bevásárlás volt a kikapcsolódás.
A baj csak az,hogy apa nem érti meg,hogy nekem erre miért is van szükségem...próbálja...próbálja,de nem megy neki :twisted: :twisted:
Erre jön még pluszban, hogy esténként nem mulaszt el megjegyzéseket tenni háziasszonybeli hiányosságaimra sem...az este például egy epés biztos ma is meleg volt azért nem vasaltálnál szakadt el a cérna :twisted: ( na ma megoldottam és lazítva a hagyományokon a törölközőket,ágyneműket, a saját és a gyerek ruháit szépen vasalás nélkül elpakoltam, majd ha veszem fel kivasalom, az övét meg elvasaltam aztán kapja be! :twisted: :twisted: )
Valahogy a megbeszélés is mindig zátonyra fut,mert akkor meg jön azzal,hogy ő mennyit dolgozik és nekem most ez a munkám és a végén még majdnem én érzem magam szar anyának mert néha időt akarok a gyerekem nélkül is :oops: :oops:

2 hét múlva nyaralás :arrow: talán én is feltöltődöm és lesz alkalmunk átbeszélni a dolgainkat is :roll:

Szonibaba: mi a helyi kórházban voltunk uh-n gyerekorvosi beutalóval,de mehettünk volna oda is ahol szültem,rajta volt Hédi záróján. Ez a hasi és koponya uh?

tike

És akkor sikerült végigolvasnom, reagálgatok:

Czigka!
Írtam, hogy Babamagazinban lévő kuponnal 4ezer a szúnyogriasztó katica, a rendes ára tényleg 5500ft.

Lola!
Húú, mi lesz most? Hogy sikerült ilyen nyaralást összehozni? És otthagy téged így, hogy mindjárt szülsz?

Lányok!
Azért nem kéne mindenért beszólni Bondnak! :oops:
Magos meggy, miért befőttből. Ne szőrözzetek már ennyire.
Mellesleg a friss meggyben nagyobb eséllyel találni kukacot, mint a fagyasztottban v. a befőttben, szóval 1:1

Csibe!
Boldogságos Szülinapot és Üdv újra a fedélzeten.

Bond!
Kuki téma cuki.
Marcit is szokta foglalkoztatni. Ő ki szokta jelenteni, hogy "nagy lett a kuki", meg "nagy kuki barátom" és egyéb ilyen hahotára okot adó beszólás.
Nem tudom, hogy a te görcseidet oldja-e, nekem használ a Panadol. Azt lehet szedni, anyósom megnézte a gyógyszerrendelés v. miafene kiadványban és olyan molekulája van, ami nem megy át a tejbe v. nem bomlik v. mittomén. A lényeg, hogy ehető.
"húúú, de utálom, ha bugyinak mondják" mi úgy hívjuk, még apáét is
"Nem tudnám megmondani, hogy melyik része nehezebb: a fizikai, vagy a pszichés" Nekem a kettő ötvözete. Mire apa hazaér úúgy le vagyok fáradva, de leginkább agyilag. Vagy töpörödött aggyak vagyok megáldva v. a kölkeim genyóbbak az átlagnál. Sztem az utóbbi

Bólyait már asszem hívta és ezer év múlva lenne időpont v. nem is volt időpont, már nem is emlékszem.

Tike!
Gratula Hédinek!

Dodi!
Botondnak is gratugratu.
Bulgáriáig akarod futtatni csóri kiskrapekot? Mit vétett, hogy a repülőre fel sem engedik?

Jut eszembe! Részletes és mindenre kiterjedő beszámolót fogok tőled kérni, sok képpel megspékelve, szálloda nevével és egyébbel, mert Horvátországot már unom, jövőre lehet, hogy bepróbáljuk mi is Bulgáriát.
Idén még marad az uncsi horvát tengerpart

Boo!
Szegénykém, tök szar amit írsz. El sem tudom képzelni milyen lehet egy ilyen szitu. Szar, na.
Sztem sem kell szembesíteni anyudat, úgyis észre fogja venni, ha már egyértelmű lesz. Ill. lehet, hoyg tudja ő, csak azt hiszi, hogy te nem tudod és téged akar megkímélni.
Hát amit tehetsz tényleg, az, hogy jó sokat legyetek együtt
És persze legyél erős, bár elég bénán hangzik.

Tike!
Igen az az uh.
A barinőm a szt. Imrében szült, ott nincs gyerekosztály, nem csinálnak ilyen kontrollt v. minek nevezzem.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

:( :( :( :? :? :? Ez annyira tipikus egy probléma ilyenkor. :?
Igazán nem értem, hogy miért nem volt kedved vasalni már ki tudja mióta, amikor hőség riadó van, pedigajanifelesége? :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :? :? :? (A gondot ugyan nem oldja meg, de azt hiszem egy "Akkor vasald ki te!" felkiáltás elég általános reakció ilyenkor. :twisted: :twisted: :twisted: :lol: ) Ráadásul a csajok is nemegyszer írták már, hogy ŐkApájuk vasalják maguknak az ingjeiket, ha jót akarnak maguknak. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
De ez csak egy ürügy. Ma vasalás, holnap meg a vízkő a csapon. :? :? :?
Neked most ez a "munkád"? Igen. De egyszer hívd fel a figyelmét arra, hogy igen, valóban dolgozik ő is, de neki vannak munkatársai!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ha nem lehetsz egy kicsit magadban, akkor nemes egyszerűséggel be fogsz kattani. :roll: :roll:

Remélem, hogy jól sikerül majd a pihenés. De őszintén szólva nem csodálkoznék, ha neki "fájna a feje", és ugyanolyan púpos szőnyeg várna otthon, amilyet ott hagytatok. :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

[quote="szonibaba"]L írta:szonibabaányok!
Azért nem kéne mindenért beszólni Bondnak! :oops:
Magos meggy, miért befőttből. Ne szőrözzetek már ennyire.
Mellesleg a friss meggyben nagyobb eséllyel találni kukacot, mint a fagyasztottban v. a befőttben, szóval 1:1

Ez aranyos volt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote="szonibaba"][ írta:szonibabacolor=darkred]Bond![/color]
Kuki téma cuki.
Marcit is szokta foglalkoztatni. Ő ki szokta jelenteni, hogy "nagy lett a kuki", meg "nagy kuki barátom" és egyéb ilyen hahotára okot adó beszólás.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Panadolos tippet köszi! :wink:

[quote="szonibaba"]M írta:szonibabaire apa hazaér úúgy le vagyok fáradva, de leginkább agyilag. Vagy töpörödött aggyak vagyok megáldva v. a kölkeim genyóbbak az átlagnál. Sztem az utóbbi

Ejjjj-ejjjj! :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote="szonibaba"]B írta:szonibabaólyait már asszem hívta és ezer év múlva lenne időpont v. nem is volt időpont, már nem is emlékszem.

Tippelek: kb. óvodás korában lett volna. :twisted: :twisted: :x :x :x

[quote="szonibaba"][ írta:szonibabacolor=darkred]Dodi![/color]
Bulgáriáig akarod futtatni csóri kiskrapekot? Mit vétett, hogy a repülőre fel sem engedik?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Dodi!
Nem mondod hogy kocsival mentek :shock: :shock: :shock: :shock: Az b@zira messze van :?

Szonibaba!
Nekünk nem volt ilyen UH :oops:
Én most vadásztam volna időpontot ortopéd kontrollra a járás okán, de magánpraxis lett belőle, mert 3 hós lista van arra is :?

Bond!

Én nem szóltam be, mert ugyebár a tündibündi énem nem engedte :roll:

Boo!
Kicsivel írom, mert ez a saját tapasztalatom, és van benne pici pozitív a maga rémes módján, de egyáltalán nincs kőbe vésve a fájdalom, az elme valami csodálatos dolog, ha eldönti hogy nem fáj lehet nem is fog. Anyukámnak nem fájt semmi sem, és nem volt fájdalomcsillapítás egyáltalán. Persze ezer lefolyása lehet ennek a carnak, de nem akarok találgatni hol lehetnek a metasztázisok.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Zétény is barátkozik a kukijával rendesen :oops: :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:37-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Boo! szomorúan olvasom,amit írsz anyukáddalk kapcsolatban. Úgy tűnik,hogy akkor mostmár tényleg csak azt tudod tenni,hogy szebbé tedd neki azt az időt,ami hátra van neki.

Járó babákhoz gratulálok,nagyon ügyesek! Lili újabb szokása: mutogat arra a tárgyra,amit akar és közben ordít. Szerintetek? Nem vagyok ám tőle sík ideg :lol:

Bond! Mi is már arra gondoltunk ezzel az értékkel kapcsolatban,hogy talán van valami átváltási szám,de mondk,hogy nincs. Ezért én is így néztem :shock: ,amikor a doktornő a 17-et már soknak találta ,a másik doki meg azt mondta,hogy normál. Na mindegy. Ma beszélt amúgy a doki feleségével anyu és mondta Anna,hogy azt mondta a férje,hogy nagyon vékony Lili és lehet hogy el kellene őt vinni gasztroenteorológushoz(bizos nem jól írtam),de ezzel is úgy vagyok,hogy ameddig a saját dokink nem mondja,nem viszem. Az új védőnőnk meg épp azt mondta,hogy semmi baj nincs a súlyával,rengeteget mozog,hozzá nem is eszik rendesen,mit várok... Nyugodjak meg,ne parázzam túl ezt az egészet,még egy gyerek sem halt éhen.

Most akkor mi lesz holnap? Megyünk? Hova?

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:38-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok :lol: :lol: :lol:

Járószaladó minimanóknak gratula!

Kiarának boldog szülinapot utólag is!!!!

Apákokkal pedig mostmáraztán béküljön ki mindenki, aki még nem tette :-)
(szerintem mi most fogunk összeveszni - Apa fáradt, és olyan mint egy lópokróc, megsértődik ha megkérdezem mi a baj mert úgy beszél velem mint egy kutyával; most meg a TV előtt fekszik, gondolom ez sem egy beszélgetős este lesz...)

Szonibaba,

ilyen 6 hetes UHon mi sem voltunk, nem is hallottam még róla...

Boo,

nagyon rossz amit anyukádról írtál, de ha ő nem adja fel, te sem tedd! Tényleg mindenki máshogy kezeli le ezt a dolgot magában, van akinek arra van szüksége hogy kibeszélje magából a félelmeit, és van aki nem vesz róla tudomást. Te tudod, hogy anyukád milyen típus és mi neki a jó. (Én utólag sajnálom, hogy belementem Anyukámnál a nemveszekrólatudomástésnembeszélekróla dologba, úgy érzem, sok mindent nem mondtam el neki amit jó lett volna. De ez én vagyok)

Bond,

Manó fürdőruha-ízlése :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Holnap:

szerintem lesz tali, nem?

a kérdés csak annyi hogy Liszt vagy Marzano vagy Liget vagy valami más? :lol: :lol: :lol: :lol:
és még azt kellene eldönteni, hogy mindezt mikor üssük nyélbe.

KépKép

KépKép
kispocok13

Nyuszi,

szerintem se aggódj, Lili nem fog éhen halni. Alkati kérdés meg ezer más dolog is közrejátszhat!

KépKép

KépKép
kispocok13

Katának nagyon boldog születésnapot! :D

Holnap:
az nagyon spontán lenne, ha találkoznánk mondjuk fél 9-kor a Liszten, aztán oda ülünk be, ahol van hely? :roll:

Kép
katy76

A 6 hetes uh-n mi is csak Szonjival voltunk anno, mert a Máv-ban (ott született)visszarendelnek mindenkit, hasi, kutacson keresztüli koponya uh-ra.

Viszont a mi gyerekdokink, amikor Marcit is akartam vinni gondos anyuka módjára, azt mondta, h ha nagyon akarom ad beutalót, de tök felesleges, mert látszik a gyereken, h nincs semmi baja, plusz az uh vmi hegesedést v. mi a túrót okoz az agyban.
Ezek után azt mondtam, h köszi, akkor hagyjuk.
Hogy ebből mi igaz, mi nem nem tudom.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Katy!
Tekata?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Vissza: Várandósság