[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2011 februári babák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Hali!

Hova tűnt mindenki :?: :?: :?: :?: :?:
Hogy bírjátok ezt a nagy meleget? Én elég rosszul, szédülök állandóan főleg a napon, inkább ki sem mozdulok!

Kacsamama!
Sajnálom h rosszul végződött a nyaralás, de elég olcsónak indult, várható volt h lesz valami gubanc, de h ekkora??? Az azért sok!
Aug-ban egy wellness hétvége valahol, talán helyre rázna titeket!!

Brita!
Köszi az infot, már világosabb h mi lehet az a probléma.

Na megyek takarítani mert úszik a lakás!!

pussz és írjatok!!!!

Üdv. Littlebaby

Kép

Kép
littlebaby
 
 


Momi, kemény a diétád. Nekem az IR-t kellett volna tartanom és azt sem tudtam, mert nagyon nehéz volt előre figyelni, hogy mit ehetek, mit nem. Le a kalappal előtted! Most egy olyan mieza-diétát tartok és ez azért könnyebb. Inkább azon áll, hogy ha már sokat, akkor csakis nagggyon egészségeset :D

Holdfény, most olvaslak! Nagyon sajnálom, el sem hiszem! Igen, igazad van, valószínűleg valami volt ott, hogy nem fejlődött rendesen. Nagy ölelést küldök és legközelebb hidd el, hogy minden teljesen rendben lesz.
(lehet, hogy érdemes csináltatnod egy terheléses cukorvizsgálatot, az a legtöbb esetben a korai vetélés okozója, több ismerősöm is átment rajta…) Megnézik a vércukor szintedet és az inzulin szintedet normál állapotban, majd két óra múlva amikor ittál cukros vizet. Ha rendben nincs gond, ha van, gond, gyógyszerrel és diétával könnyen kezelhető, ráadásul elcsíptél egy cukorbeteggyanut is :D (nem kell, hogy legyen a családban).

Vickany, szuper hírek!!!

Kacsamama, hol jártál pontosan Erdélyben? A gyerekeket is vittétek? Nekem küldd ha valami hiányzik a táblázatból, nem sokára feltöltöm, csak végigolvasom :D

Lányok, ti terveztek valamilyen tanfolyamot? Elsősegély, szülésfelkészítő, mama-magzat kapcsolat…stb?
mieza
 
 


Kismami táblázatunk :)

Februári (márciusi) csodák
mieza
 
 

 
 

Sziasztok!

Látom mindenkinek melege van,de nem csodálom ebben az időben.Sajnos én is elég rosszul viselem ezt az időszakot.Ma először nem csak émelygésem volt és hőhullámom,jelentkezett a hányás is.Sose gondoltam hogy fogok.Háát,nem kellemes!Sajnálom azokat akiket régóta keserít meg!
Mindenkinek nagyon örülök hogy ilyen szépen fejlődtök,a sok jó eredményhez gratulálok.
Én most szerdán megyek utoljára a lombikos doki bácsimhoz aztán ezután már a rendes dokihoz, fogok járni.Közelebb is van és a Mávba dolgozik.Nagyon szimpi az Kórház.Örülök hogy ott fogok szülni.

Nem tudom ti hogy vagytok vele,de én soha semmi kaját nem kívánok,nem akarok enni,persze mindig eszek valamit,mert éhes vagyok,de az utolsó pillanatba találom ki hogy na jó akkor most ezt eszek.Azt hittem kívánósabb leszek.

Nagyon sokat eltűntek,írjatok magatokról egy pár sort,ne csak olvasgassatok.Ti hogy élitek át ezt az időszakot?Meleget,stb...

Kép
pöcök24
Dunakeszi
 
 


Mieza Táblázatba:23 év Mezőpeterden lakom,1.baba, mindegy mi lessz!!!!Elreláthatólag Berettyóujfaluban fogok szülni.Név apa után Imre de nagyon tetszik a Máté és a Márk,ha lány Bernadett de ez mág nem tuti!

Kép
timi87
 
 


Sziasztok!

Edina vagyok és szeretnék csatlakozni hozzátok.
12.hetes terhes vagyok február elejére várom a 2.babánkat.

Van egy 2 éves kisfiam Milán. Mikor vele voltam várandós,akkor is tagja voltam egy topiknak.

Próbálok rendszeresen jönni,amikor a Milu engedi
:D

Én Budapesten a Jahn Ferenc Kórházban fogok szülni és valószínű császáros baba lesz,mert az első is az volt.
Jövő héten megyek a 12. hetes UH-ra majd jövök és beszámolok, hogy mi volt!
Mindenkinek szép napot!

Kép

Kép
mannogab
 
 


Sziasztok!
Nálunk a hétvége családlátogatással és pihizéssel telt. Este nem alvás a melegtől, napközben nyomiság. Gondolom ismerős! :?
Ma megyek fogdokihoz, holnap genetikai vizsgálat, szerdán védőnő.

Mieza!
Hogy telt a nyaralás?

Pöcök24!
Én a meleg miatt nem kívánok semmi főtt kaját. De persze azért eszem, mert "muszáj".

mannogab!
Üdv köztünk! Végre van valaki,aki "előttem" jár! :)
Túl vagy már a 12. hetes vizsgálaton? Milyen volt?

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág
 
 


Sziasztok!

Mi hétvégén a szüleimnél voltunk Tiszakécskén!
Nagyon jó volt,anyuci főztjét enni,kimondottan a házi tyúkhúsleves volt a kedvenc nudlinál-mi így hívjuk a kis pocaklakót-:D

Ma szinte semmit nem kívánok,eddig még csak reggeliztem és azóta 3 barackot ettem.:(
Remélem nincs baj...,fura hogy nem vagyok farkas éhes...

Holdfény nagyon sajnálom én is ami történt veled!!!

Kaptam a hétvégén családtagoktól kismama nadrágot,felsőt,ruhát...
de azért még kell nőnie a pocaknak

Csütörtökön reggel megyek integrált tesztre,de én nagyon be vagyok rezelve,de pedig azt érzem hogy minden rendben lesz.:D

Edina üdvözöllek! Gratulálok!

Üdv.:Ani

Kép
ani983
 
 


Napvirág!Te hol csináltatod a genetikai vizsgálatot?

Kép
ani983
 
 


Sziasztok

A 2010 szeptemberi topicból vagyok . Most lett kész a babaszobánk, amit Iparművész sógornőm festett. Ha van kedvetek kukkantsátok meg! Szívesen vállal akár egész szoba, akár csak egy falkép festést is, fantáziája határtalan, legyen szó előre kitalált motívumról, vagy elég számára egy ötlet is , aminn elindulhat Ha érdekel valakit a dolog, privátban tudok további infókat adni. Bocsánat ha zavartam! Szép napot mindenkinek

http://indafoto.hu/balintka/meseszoba

Kép
epike
 
 


Sziasztok!

Erdélyben Egészen pontosan Farkaslakán voltunk Szováta és parajd környékén.

Littlebaby: Mihez képest olcsó!

Mieza: A táblázat adatai. 2010 feb 18. Délpesti 2. baba

Pöcök: Én sem kívánok semmit, amit utoljára megkívántam 38 fok melegben a forro húsleves. Nekem sem fognak elmenni hi. De pl ma délután 2 körül ebédeltem addig 1 kekszet ettem, de nem is voltam éhes.

Mannogab: én is és littlebaby is császárosak voltunk elsőre, de nem azért mert nem fért volna ki a baba. Bogikám faros volt. Így én most sima szülésre készülök. Nem biztos hogy császáros lesz.

Holnap megyek vérvételre, vizelet és ekg-ra. Ha minden igaz akkor hétvége fele meg nőgyógyász.

Kép
Kép
kacsamama
 
 


Sziasztok

Mi szombaton esküvőn voltunk, de még mindig hulla vagyok.
Meg lett a vérvételem eredménye - igaz csak a fele,mert Óbudán egyszerre csak 15 vizsgálatot végeznek a laborba és én elfelejtettem mondani a házi dokimnak. De a lényeg, hogy minden normál értékű. Nyaralás után megyek majd ekg-ra.
A nagy meleg, meg a fülledt meleg kikészít, sokszor az ájulás határán vagyok, de délbe alszom egyet, bár néha az se segít. :(
Enni nem kívánok semmit, ha eszem van, hogy utána hányingerem van és szét durranok érzés, pedig nem szoktam sokat enni.
Röviden ennyit magamról.

Kép
ekriszta
 
 


Sziasztok!

Hát ma elrepült a nap! Délelőtt végre takarítottam, itt volt 1hétig az unokahúgom, és hát elégge lelakott lett a lakás. Igaz csak az emeletet csináltam meg, holnap a földszintet.
Délután meg vásárolgattam, majd elmentünk Lili kerijéhez, nagyon élvezte a kis prücsök. Ma egész jól voltam, ez a "hűvös idő" jót tett, nem voltam rosszul. Jó ez a kis lehülés még ha pár fokról is van szó.

Mieza!
Én Lilivel voltam szülésfelkészítőn, a kórház (István) szervezte 2 havi jelleggel, csak nyáron volt egy kis szünet. Nekem sokat segített, megismertem a szokásokat, műtéti dolgokat, baba-mama kapcsolatot....stb. Én ajánlanám mindenkinek!!
Ja, a tábliba létszi javítsd már át a szülés dátumot: 2010.03.16.-ra és a név: Olivér igaz még nem bizti de ez naon tetszik nekünk.

Pöcök!
Rókakoma?! Huhh, nem lehet könnyű. Nekem még nincs ilyesmi de kiváncsi leszek mert Lilivel hányinger volt, más nem.
A kajcsival én is így vagyok, nem kívánok semmit, csak azért eszem mert a bébinek kell a tápanyag, de éhes egy cseppet sem vagyok. Néha rámjön ilyen kívánósság de mire felét megeszem jön egy ilyen: blöe érzés és ha még egy falatot eszem kijön az tuti.

Mannogab!
Üdv köztünk! Jó h jössz, meglátod szuper kis csapat jött össze.
Drukk az uh-hoz!!!

Napvirág!
Mi volt a fogdokinál? Minden okés? Írj a vizsgálatokról is!!!

Timi!
Tyúkhúsleves????? Hmmmmmmmm.......nyaminyaminyami!!!
Ma a barátnőméknél én is úgy megkívántam, mert igaz már nem volt belőle, de az illata a házban maradt, sajgott a szívem érte, holnap csinálok is!!
Örülök h jól érezted magad anyudéknál!!!
Drukk a teszthez, biztos minden okés lesz!

Kacsamama!
Te mondtad nekem h olcsó viszonylag, és h milyen. Ezért írtam h olcsónak ígérkezett, de általában véve olcsó a wellness hétvégékhez képest! Sebaj, már túlvagytok rajta, a hely egyébként milyen volt? Úgy értem a környezet, erdős, völgyes...stb

Ekriszta!
Esküvőn? De szuper, gondolom jól elfáradtál. de én imádom az esküvőket!!
Örülök h minden okés volt a vérvételen.
A melegben nem lehet semmit csinálni, minden fárasztó, kimerítő...stb

Na, ennyi fért bele mára.
Jó éjt nektek!!

Üdv. Littlebaby

Kép

Kép
littlebaby
 
 


ani983!
Biztos nincs baj,hogy ninc sétvágyad, tuti a meleg is rátesz!
Én a barackkal úgy vagyok, hogy azt mindig ennék! :)
Én is pont így vagyok a mai vizsgálattal. Nagyon f.sok,hogy minden oké legyen és belül meg tudom, érzem,hogy nem lehet baj,minden oké.
Én a Bajcsyban csináltatom,mert ott fogok szülni is, és így ingyenes.

Hát a tegnapi fogászatom érdekes volt. Úgy kezdődött, hogy akihez jéártam doki már nem rendel ott. Időpontra mentem... 50 perc (!) múlva sorra is kerültem. Megnézte a dokinő a fogaim, azt mondta vannak lyuknyanúsak, de azt úgyis csak röntgennel tudja megnézni,amit most nem lehet. Van fogkövem, kérjek időpontot és szedessem le, ő most csak véleményez a kiskönyvbe. Hát csak néztem! Basszus! Ott vagyok, akkor miért nem szedi le??????? Szóval keresek majd másik dokit,ahol leszedetem a fogkövet. :evil:

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág
 
 


Szia Mannogab, üdv közöttünk! Beleírtalak a táblázatba, a hiányzó adatokat küldd el nekem :))
mieza
 
 


Na, mi hazaértünk, isteni volt. Annyira kikapcsolódtunk :lol:
Először a Hegyalja fesztiválra mentünk. Én régen iszonyú nagy fesztiválos voltam, azt hiszem ez hiányzik a legjobban. Így, hogy nem ittam, utroztam, hamar elfáradtam, babó szurkált ha nem tetszett neki a koncert... szóval még így is nagggyon szuper volt!
Már teljesen meg vagyok őrülve, hogy mikor lesz már Sziget. Az az egyik legcsodálatosabb varázs a világon, amikor egy álmaim faluja felépül egy teljes hétre! (tudom, már nem egy teljes hét, lelopják ahogy tudják, nincsennek jó fellépők...stb.) De a hangulata! Olyan élmény, amit nem lehet máshol megkapni :D
Idén persze nem egy hétre megyek, nem éjszakázom, nem megyek zajos koncert első sorába ) (úgy sincsenek már jó koncertrek)

Aztán átmentünk Felsőtárkányba, ahol nagyon sokat kirándultunk (lightosan, terhes tempoba, inkább sík terepen), de erdőben, szóval a nagymelegből semmit sem éreztünk, szupereket ettünk, kutyák is nagyon élvezték, a szállás kempinges faházas volt, imádom ezt a nomád életet :)

Tudni, kell, hogy mi nagy utazók vagyunk, mindig veszük két jegyet, egy hatalmas hátizsákot és indulunk. Nem tudjuk hol kötünk ki, mit-nézünk meg, hol alszunk-eszünk. Minél vadabb, annál jobb. És tavaly a lombik miatt nem voltunk és idén sem. És most valahogy nem is annyira hiányzik (pedig ha nem sikerül most a babó, már Indiában lennénk , tudom, hogy nagyobb kaland vár most ránk, izgibb
Van egy wellnesses énem is, drága hotel, pár nap lazaság, de abból többet nem bírok. Inkább jövős-menős programok Most tökéletes volt, csak rövidke :)
mieza
 
 


Viszont a piss... éjjel is kétóránként kelek, ha nem megyek azonnal, akkor meg utána annyira fáj. Az egész nyaralás alatt mindig mindenhol wc-t kerestünk... A Fátyol-vízeséstől Szilvásváradra leérni kb. egy óra lassú sétácska. Nekem sikerült 5x pisilnem úgy, hogy kb. 1 decit ittam az úton. Már fáj a törölgetéstől, meg mindentől...

Persze semmi gond, vállalom ezt is :lol:

A másik csalódásom: amikor voltam nőgyógyásznál, már tök vártam a hüvelyi uhu-t, már megszoktam, tudtam hol és hogyan fáj..stb. Aztán mondta, hogy hasi lesz. Annyira megörültem. És jött a csalódás! Iszonyúan fáj!!! Mert gondolom még kicsi és keresnie kellett, de majdnem kiesett a szemem, annyira fájt, ahogy nyomta. Tök máshonnan fájdalom, mint a hüvelyivel, szóval egy kicsit sokként ért. :oops:
mieza
 
 


Napvirág
Hát elég érdekes, hogy nem szedte le a fogkövet, főleg ha időpontod is volt. Keress másik orvost, és még az is lehet, hogy nincsenek "lyukgyanús fogaid". Ugyanis én Győrbe jártam fogorvoshoz, be is tömettem minden fogamat, amit kellett, de még azt mondták van 4 rossz, ebből az egyik bölcsességfog (amit szerintem nem is tömnek). Aztán elment az egyik fogorvos, és a maradék egyre maradt az összes beteg, és flegmán azt mondták, hogy talán 3 hét múlva mehetek, hiába mondtam, hogy már csak a fogkövet szeretném leszedetni, de nem. Még a babaproject előtt le akartam tudni.
Aztán mondtam, hogy akkor hagyjuk az egészet. És elmentem vidékre inkább, ott az asszisztens (aki dentálhigiénés) leszedte a fogkövet, még beszélgettünk is erről-arról, és a végén megnézte a fogaim, kiderült hogy egyik sem rossz, felsoroltam melyiket mondták rossznak az előző orvosnál, még egyszer megnézte, és megerősítette, hogy egészséges szép fogazatom van, nincs szuvas fogam. Szóval vigyázz, ha rosszul választassz, kifúrják az egészséges fogadat is.

Edina
Üdv itt! Én is jövő héten megyek uh-ra :) Már nagyon várom. Egyébként szerintem nálam van néhány nap elszámolás. Már inkább a 12. hétben vagyok, szerintem 3-4 nappal előbb lesz a kiírt időpontom.

Rosszullétéseknek kitartás. Nekem már így a 12. hét felé kezd enyhülni. Szóval csak néhány hét és jobb lesz.

Mieza
Mi is nagy kirándulósok vagyunk. Bár mi inkább autóval megyünk, főleg mióta meg van Regi. De csak úgy a "nagyvilágba". Főleg Ausztriában szoktunk nyaralni, teleln is, meg egy napos kirándulásra is oda megyünk.
Egyébként ezt terhesen sem kell feladnod. Én kb 22 hetes voltam, amikor eltévedtünk Salzburgban, szóval 3-4 órát csak mentünk-mentünk. Azt hittem a végén már alig tudom azt a pár métert megtenni az autóig.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.20 08:55-kor.
Vendég
 


Epike, én is festett gyerekszobát fogok készíteni (én magam :) nálunk a farm/vidéki udvar lesz a téma :)
mieza
 
 


Kacsamama ez fura, mert még az az egyik legturistásabb környék Erdélyben... Miért nem ajánlod gyereknek?

Itt a babatáblácska :O) 1279612784.8486.xls
mieza
 
 


Sziasztok!

Ildi: Én már kérdeznék is :D

HA elsőre császáros voltam, nincs sok esély, hogy ez normális szülés legyen? A doki azt mondta, hogy lehet de utána el kell altatni, hogy megnézze a varrást belül. Ezt én nem szeretném és még nem hallottam ilyet! Ez hogy működik?

Valahogy félek egy kicsit a Csütörtöki doktortól, nála szültem a Miut nem akarok váltani, de vajon jó kezekben vagyok Ildi?

Jó nyatalást neked és pihenj sokat!

Puszi

Kép

Kép
mannogab
 
 


Sziasztok!

Az előző hozzászólásom a másik topikba akart menni, bocsánat érte, de elbénáztam!

Szóval a kisfiam 2008. április 27.-én született és Milánnak hivják.

Napvirág:
Jövő héten megyek a 12.heti UH-ra,így nem biztos, hogy előtted vagyok.Te pontosan mikorra vagy kiírva? Nekem már mondott a doki február 05.-t és 08.-at is. De azt mondta a jövő héten amit mond azt vegyük a kiírt dátumnak!

Mint az az előző nem ideszánt hsz.ben olvashatjátok nekem a doki azt mondta, hogy ha a második babát természetesen szülöm, akkor utána el kell altatnia. Ezt én nem akarom, én első perctől a kicsivel akarok lenni.
Sajnos az első gyereknél nem raktam sokáig cicire annyira fájt a seb és nem is nagyon segítettek így nem szopizott a Milu. szeretném ha a másik gyerek szopizna.

Na lépek,majd még lehet jövök ma!

Szép napot!

Kép

Kép
mannogab
 
 


Kacsamama: Látom Te is a Dél pestiben fogsz szülni.
Lehet találkozunk?
Elsőt is ott szülted?
Ki a dokid?

Epike: Milyen áron vállal az ismerősöd festést?

Engem lehet érdekelne a dolog!

Mieza:
Lakhely: Dunavarsány
Nevet még nem tudok de ha lesz akkor megírom. Jövő héten a pontos időpontot is megmondom!

Kép

Kép
mannogab
 
 


Sziasztok!!!

Holdfeny, szivbol sajnalom ami tortent, de fel a fejjel!!!
Nekem a hugom tavaly jart igy, kicsit kiborult, majd nem sokkal ra nagyon rosszul lett, nem tudtak mi a baja, hanyt. Etelmergezesre gondoltak mikor kiderult, hogy babat var!!!Abszolut nem szamitottak ra, hisz nagyon rovid ido telt csak el.
O szeptember elejen fog szulni, semmi gondja nem volt ezzel a terhesseggel a hanyast leszamitva!
Ugyhogy most nagy a boldogsag!Ez veled is igy lesz, biztos vagyok benne!!!!

Erdekesek a fogdokik ahogy olvasgatlak benneteket!Mivel en Irben elek a TAJ-szamom nem ervenyes itt ugyhogy maganrendelesre kellett mennem itt a heten, 2 tomescsere volt amugy minden okes. A doktorno is nemreg szult es nagyon kedves volt. Mondta mindenkepp probaljak csinaltatni genetikait amig itthon vagyok.

Voltam borgyogyasznal is, szinten maganrendeles es nagyon pozitivan csalodtam.
Szegeden voltam, a netrol talaltam a dokit meg kintrol, 9000ft-os vizsgalati dij, de ugy voltam vele ugyis mennem kell.
Van egy par vereres anyajegyem amibol most elojott tobb.
A doki megnezett, modta ezek nem veszelyesek, a terhesseg alatt a c es p vitamin hianytol jon ki tobb ennyi.
A vitaminokrol mondott sokmindent, ne szedjek Elevitet, tehentejet. Nagyon sok erdekes dolgot mondott. Vagy fel oraig voltam nala es a vegen nem kert penzt!
Alig hittem el, es sok boldogsagot kivant meg a babahoz mikor elkoszont.

Az itteni nogyogyaszom mondta a genetikait szinten es ma este 5-7 ig mennem kell, UH-ra. Habar meg csak holnap leszek 11 hetes de mondta menjek el mindenkepp, mivel erre kint nincs lehetoseg.
Ugyhogy alig varom :)
A nodokim csinalt UH-t mult csutortokon, akkor volt 4 cm a baba es ugy mozgott mint az orult :) Kezeit mozgatta fel es le, a labai keresztbe voltak teve :D
Nem is gondoltam hogy ilyen aktiv!!!

Mieza: nagyon jo lehetett a csavargas! Nagyon jol hangzik!!!En is mennek szivesen ilyen utakra, jo levego, szep taj....ohhhhhh

Holnap megyek vissza Irbe a 15 C-ba es esobe :?
Mondjuk legalabb tudok majd aludni a huvosben mert ez a 10 nap elegge kinyirt!A dogmeleg, a szunyoginvazio :D
De a sok jo kaja amit anyu fozott nomeg a sok gyumi aminek van ize nagyon fog hianyozni :(

Bocsi, hogy ilyen sokat irtam de mar reg irtam csak olvasgattalak benneteket :twisted: :D

Kép

Kép
valijja
 
 


hello kismamik! :-)

Mieza, nagyon tetszik, hogy ilyen aktívak vagytok! A gyereketek is az lesz, meglátod, megszokja pici korától, hogy megy veletek mindenhova! :D
Sajnálom, hogy fájt a hasi uh. Nekem egy rossz élményem volt, amikor nagyon megnyomogatták az uh fejjel, többinél szerencsére jól látszott a fiam. Ami nekem rossz élmény maradt, mikor a fiammal a végén jártam NST-re, és ha nem mozgott, hoztak egy kis vibráló botot, beböktém a hasamba, szegény gyerek meg akkorát ugrott, mintha konnektorba nyúlt volna, én meg majd elsírtam magam. Szerencsére az egyik nővér adott egy tippet, hogy egyek az uh előtt egy szelet csokit, és valóban, ezután nem volt szükség a botra:-)))

Én is magam festem a babaszobát, a téma még nyitott, de leginkább kedves mosolygós arcú állatokban gondolkodom, katicabogárban, napocskában:-)))

Mannogab, nem hallottam még erről, hogy altatni kell ilyen okból, lehet, hogy valami spéci császárod volt (máshogy vágtak stb.) vagy volt anno komplikáció? Egyik kedves barátnőmnek császár volt a kislánya, és a Jóistenen múlt, hogy észrevették, hogy kezdett szétválni a heg, mikor a 2. babájával már nagy pocakja volt, azonnal műtő:( Szerencsére mindketten jól vannak, épp időben történt minden, jó helyen volt, jókor. Egyszóval ez egyáltalán nem olyan dolog, amit félvállról szabad venni, ha gondolod, kérdezz meg egy másik dokit is, mi a véleménye:-)

Megy még valaki kombinált tesztre, lányok?

Pocakom látványosan megnőtt az elmúlt 2 napban. Most azért nem tudtam a nagyimhoz menni ebédre, mert a 12. hétig nem szeretném elárulni, de ez már elég egyértelmű:-)))

Képzeljétek, várok a HÉV-re, ott flangál egy terhes csaj óriási pocakkal és vígan cigizik...:((( Ez engem mindig nagyon elszomorít:(

Kép
Kép
nalla
 
 


Drukkoljatok, nemsoká indulok a genetikaira!
Nagyon izgulok.....
Este jövök a hírekkel!

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág
 
 


Csak egy gyors bekukk!
Pocaklakóval minden rb: "Tarkóredő 1,1 mm, placenta a mellső falon, normál mennyiségű magzatvíz, CRL:47" :)
08.05-én lesz a kromoszóma vizsgálat.

Holnap reggel jövök!

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág
 
 


Sziasztok lányok!

Én is írok pár sort,régen voltam már.Bár igaz minden nap olvaslak benneteket,csak nem írok.Sok minden nem nagyon történik velem egyenlőre.Remélem,ha fog is akkor is csak jó :)
Én még mindig a puffadással és az álmatlansággal küzdök,de nagyon durván.Itt átlag 20-23 fok van,nem is tudom hogy bírjátok azt a meleget otthon részvétem.Ma itt is kicsit melegebb volt 25-26 körül,csak vagyon állt a levegő.Egész nap kész voltam tőle.
Ti hogy vagytok a paradicsomlével.Én lehűtve esténkét,egy litert simán megisztok.Aztán csodálkozok,ha hempergek az ágyban mint egy vemhes koca :lol:
Na már csak pár nap és megyek én is az első ultrahangomra.Már tiszta depi vagyok hogy mi lehet odabent.Ha azon túl leszek akkor meg a következőt fogom várni,hogy minden rendben van e,és nagyon izgat az is hogy kislány vagy kisfiú.Igazából mindegy,csak nagyon érdekel.Gondolom ezzel nem vagyok egyedül.
:wink:
napvirág

Szorítok értetek!
Remélem jössz a hírekkel.És minden rendben lesz,vagy volt!

A császárról én is hallottam,hogy a szülés után megnézik nem e nyílt meg a régi heg.Akit én néztem doki az mondta a sima szülés után felnyúlnak és úgy nézik meg.És kommentálta hogy hát nem túl kellemes meg ilyenek.Marha szimpi volt mondhatom.Pláne hogy nekem is császár volt a második.Én sem tudom pontosan hogy most mit csinálnak ha valaki simán akar szülni.Én ezek a félelmek miatt,nem akarom a sima szülést.Elég parás vagyok amúgy is és a szülésnél még ez jó pár lapáttal rátenne a dolgokra.De mindegy majd kiderül.

Most megyek,majd még jövök.
Szép és kellemes estét mindenkinek.

Kép
Kép
Kép
reni78
 
 
 
 


Látom pont egy időben írhattunk.Grat a jó uh eredményhez.Örülök hogy minden rendben van!

Kép
Kép
Kép
reni78
 
 
 
 


Napvirág gratulálok!:D

Egy kérdés:a kromoszóma vizsgálat kötelező?kinek ajánlott?

Kép
ani983
 
 


Sziasztok Kismamik!

Napvirág Gratulálok!
Szép lassan kiderül hogy nincs miért aggódnunk,mindenkinél minden rendbe van!
Én nagyon erőtlen vagyok,és folyamatos rosszullét gyötör!Én aludni nagyon tudok.Éhes egyáltalán nem vagyok,nem kívánok semmit,de azért mindig eszek valami kis kevéske kajcsit.
Ma délután megyek uhu-ra.Most már nem izgulok,csak kíváncsi vagyok a kicsire.Majd írok.
Kitartást a nagy melegbe mindenkinek!
Nőjenek a pocakok!

Kép
pöcök24
Dunakeszi
 
 


ani983!
Elvileg a 35 év felettieknek erősen ajánlott. Én decemberben töltöm a 35-öt. De elvileg bárki kérheti a nőgyógyásznál. Csak sokan nem kérik, mert 1% vetélési kockázata van. 17 féle betegség/fejlődési rendellenesség szűrhető ki vele és a legbiztosabb eredményt adja.
Tegnap,ahogy vártam a sorom, nagyon sokan jöttek vissza eredményért. (Ők soronkívül bemehettek). Mindenki mosolyogva, vidáman jött ki. Azt mondták, nem olyan vészes,mint amilyennek tűnik meg lefestik.
Hát nagyon remélem,hogy minden rb,lesz nálam is! :)

pöcök24!
Nem lehet,hogy ettől a nagy melegtől vagy így legyengülve?

reni78!
Puffadás meg alváshiány nálam is megvan. :S Viszont nem vonz a paradicsomlé. :)

nalla!
Én már feloldoztam magam a titoktartás alól. A melóhelyen is már 2 bátor srác rákérdezett. Többen is észrevették már, de nem merték mondani, így utólag elmondták. Gondoltam,hogy megvárom a kromoszóma vizsg. eredményét,az a biztos, dehát akkora kb.15 hetes leszek és azt meg már nem lehet nagyon takarni. Így is nehéz volt. ;)

valijja!
Sikerült itthon még elmenni genetikaira?

mannogab!
Babaméretből még senki nem mondta meg nekem pontosan,hogy mikorra fog érkezni a baba. :(

mieza!
Mozgalmas egy pocakos nyaralásotok volt! :) Bevállalod az idén a szigetet is? Nem semmi! :)


Nem tudjátok meddig kell vagy ajánlott szedni a folsavat?

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág
 
 


Nalla
Nekem is kb 3-4 napja indult el a pocaknövögetés, inkább csak a hasamalján dudorodik egy kicsit. Bár a nadrágok meg már hetek óta nem jönnek rám.
Kimosom a kismama nadrágjaimat is, hátha pár hét múlva szükségem lesz rá. És még gumit is kell cserélni benne, a héten azt is befűzöm.
Most még el vagyok szoknyában, meg cicanadrágban, hosszú tunikával. Szóval a jó időben könnyebb öltözködni.
Cigis kismama. Elszomorító... no comment! :(

Reni
Hát rosszul bírom a meleget, most én is vágynék a 20 fokos helyekre. Bár most itt is volt a hétvégén enyhülés, éjjel még 27 fokos a szoba, az kibírható.
Most már rövidebb lesz ez a kánikulás időszak, szombaton jön a lehülés és a vihar. Végre!!! :)
Én nem bírom most a paradicsomot. De jó ha te ennyit megbírsz inni paradicsomléből. Nagyon egészséges. Bár este vigyázz az ilyentől, mert a gyomrot megviseli.

Pöcök
Biztos a melegtől lehetsz gyenge. Nálam is így van, amint frissül a levegő, én is jobban vagyok. Most megint csak punnyadok, semmihez nincs erőm, állandóan fekszek, vagy pihenek.
Vendég
 


Sziasztok.

Elnézést kérek az újonnan csatlakozóktól, hogy kicsit megkésve üdvözlöm őket, de mostanában szétszórt vagyok és hulla fáradt (még mindig). Képtelen vagyok kipihenni magam, pedig délután is alszom egy - másfél órát, meg éjjel is rendesen alszom.
Holnap reggel elutazunk pár napra a bátyámékhoz, nem tudom hogy fogom bírni délutáni alvás nélkül. Ők még nem tudják. :oops:
Én állandóan éhes vagyok ritkán van, hogy nincs kedvem enni. Húst ennék hússal.

Majd el felejtettem! Gratula a vizsgálati eredményekhez.
Kitartást mindenkinek, és kellemes pocakosodást :)

Kép
ekriszta
 
 


Sziasztok!

Velünk minden rendben. Én sem bírom a nagy meleget, de a kerben lévő medence nagyon sokat segít hi. Nem eszem ami meghozta az eredmény, noha nem fogyókúrázom 7kb minusszal vagyok eddig hurááá (Bogival is 13 kg fogytam, bár nem is a 60 kg ból hi)
Megvolt a vérvétel, a vércsoport vércukor és vizelet holnap megyek ekg-ra. Hétfőn UH-re.

Mannogab: Igen én is délpestis vagyok. Bogival is az voltam. Én Mikó Sanyibá hoz járok hi A magán rendelésük egy helyen van lőrincen. Nem tudom hova jársz. Ami azt illeti És ezt Reninek is írom szerintem a sima szülés utáni vizsgálat nem lehet rosszabb mint maga a császár. Én simán szeretnék szülni, ha engedi a baba és nincs komplikáció. Természetesen én is félek, de főleg a 20 órás vajudástól. vizsont rögtön magamhoz ölelhetem. Talán most lesz is tejem. Majd megkérdezem hétfőn az én dokimat hogy ő mit mond azt leírom.

Reni78: Egyesült Királyság na az király. Ha nem indiszkrét mit dolgoztok ott, mert hogy mi is tervezzük a férjemmel hogy esetleg ha lenne munka akkor kimennénk. Írnál ezekről a dolgokról pár szót? Hol laktok pontosan melyik városban?

A többit később

Kép
Kép
kacsamama
 
 


kacsamama

Mi London mellett lakunk kb.20 km.-re.Welwyn Garden City-ben.Szép és nyugis kis kertváros.Kertes házak vannak csak.Szeretünk itt.Már én is meg a gyerekek is.A párom már két éve,a gyerekekkel meg 1 éve lesz hogy végleg ki jöttünk.Én nem dolgozok semmit,és nem is mostanában fogok.A gyerekekkel vagyok,és a háztartást viszem egy darabig.Igazából nem nagyon volt választásunk otthon,mert a páromnak Amcsi diplomája van,amivel otthon nem megy semmire.Mert nem fogadják el.Az USA-ban élet egy jó ideig.Otthon meg úgy éltünk mielőtt döntöttünk hogy irány ki,szóval inkább nem írom le.Megalázó volt neki.Ezért döntöttünk,hogy elég volt abból a korrupt,embereket kiszipolyozó,igazságtalan,reménytelen országból.De ezt még lehetne ragozni.Amúgy bocsánat ha valakit ezzel megbántok,mert nagyon Magyar párti és érzékenyen érinti.De aki a páromnál és nálam nagyobb hazafi volt,az már nagy szó.
Na de ez már nem ide tartozik.
Munkalehetőséghez idekint nagyon sok minden kell,azt hiszem.Leginkább kitartás,kezdőtőke,valami végzettség,és ami a legfontosabb minél jobb angol annál jobban megy minden.Ha ezek megvannak,akkor nagy nehezen mehet az ember valamire itt kint.
Amúgy a gyerekeseket aránylag jól támogatják,csak utána kell járni mindennek!Azt hiszem ennyit tudok írni,ami elég velős volt. :lol:

Szép estét nektek,és a babóknak is a pociban!!!

Kép
Kép
Kép
reni78
 
 
 
 


Sziasztok!

Hát ez a meleg látom sokunkat megvisel, köztünk engem is nagyon! El sem tudom mondani mennyire. A napon egyből szédülök, de szó szerint azonnal! Ha meg árnyékban vagyok akkor a meleget nem bírom, hőhllámok gyötörnek, és a szédülés. Nem is nagyon megyek sehova a sarki bolton kívűl, ha mégis akkor kocsival h mihamarabb odaérjek. Nagyon gyenge vagyok sokszor,
a jeges ital enyhít rajta picit.

Ma jól kitoltam magammal. Elmentem a MÁK-hoz a Gyes-t elintézni, és Lilit is vinnem kellett mert Apának tanulni kellett a jövőheti vizsgájára. A vonathoz kivitt minket hogy a babakocsit ne kelljen felraknom a vonatra. Ez még rendben is lett volna, még a Nyugatiban is segítettek levenni a kocsit. Viszont az Árpád-hídnál ugye lépcsők vannak és ott egyedül vittem fel, és mikor végeztünk hoztam le a kocsit. Akkor nem lett semmi probléma, ám itthon kééész!! Feszülget a hasam, nem is kicsit, MagneB6-om nincs itthon, homeos cuccot szoktam szedni még, az sincs persze!!! Remélem nem lett semmi gond a babával, csak picit megerőltettem magam. Ugye így van??? Most ezen izgulok h nehogy elszúrtam valamit..... - rettentően aggódok.

Napvirág!
Nem semmi kalandod volt a fogdokinál.... időpontra mész és még meg is váratnak??
A fogkövet meg nem szedi le, hááát nem csodálom ha váltani szeretnél...
Gratula az uh-hoz! Szépen fejlődik a kismanó!!!
Folsavat nem kell szedni ha szedsz Elevitet v. Gravidát... valamilyen vitamint, de általában a 3.hónapig szokták ajánlani, én igy tudom.

Mieza!
Örülök, h jól éreztétek magatokat, elég mozgalmasak vagytok és ez jóóó, mi is sokat jártunk kirándulni, sétálni, csavarogni a párommal míg nem volt Lili, azóta még nem indultunk neki csak a párnapos nyaralásoknak, de majd ha nagyobbak lesznek mi is ezt tervezzük h kirándulunk sokat, meg mocorgunk, nekem ne is legyen Tv-mániás a gyerek.
Pisilés nekem is sokat előjön....
Sajnálom h fájt az uh, valószínűleg nagyon kellett keresni a picit, jól elbújt a kis ravasz!
Bár azért annyira tényleg nem kellett volna nyomnia...

Brita!
Neked is hasonló kalandod volt a fogdokinál mint Napvirágnak, nem tudom mi lehet a dokikkal, talán a meleg???? :D Nő a pocid, ez olyan jóóó, várom mikor már látszani fog, és akkor mindenki tudja majd, szerintem olyan jó érzés.

Mannogab!
Nekem azt mondta a doki, - miután Lili csaszis volt- hogy a hüvelyi szülés függ a hegtől hogy hogyan viselkedik a tágulás alatt. Mert ha a legkisebb esélye is van h szétválik akkor azonnal császár. Persze nem zárkózott el azelől h ha okés a heg akkor megpróbáljuk a szülést, de ha nem megy rendjén a tágulás akkor csaszi.
Ja és még annyi h ha a terhesség során veszi észre h szakad akkor időtől függően azonnali császár, pl. 36.héten - remélem ilyenre nem lesz szükség.
Hogy a varrást megnézik utána altatással????? Még soha nem hallottam, szerintem uh-val nézik meg, vagy kézzel de h altatással??? szerintem kizárt, de lehet én vagyok az analfabéta.

Valijja!
Picit irigy-irigy a hűvös miatt, az uh-hoz gratula!!! Meg h a többi doki is normális volt
az szuper.

Nalla!
De szuper h nőtt a pocid és már látszik, nekem még csak dudorodik a méhem, a hasam meg olyan mint egy 5hós terhesnek, mert úgy felfúj minden kaja.. nem tudom miért.
És hiába iszok szénsavasat h büfizzek semmi nem változik. Szerintetek mit lehetne
tenni? mert már elég kellemetlen.

Reni!
Nálam is detto puffadás, álmatlanság nem gyötör, csak ne legyen meleg.
Paradicsomlé??? mmmmm...... nyamm most eléggé megkívántam, Lilivel is sokat ittam,
nagyon szeretem!

Pöcök!
Drukk az uh-hoz, gyere és mesélj.... Én is nagyon sokat vagyok rosszul, és állandóan kimerültnek érzem magam. Éhes én sem vagyok, csak eszem mert kell..

Ekriszta!
Jó utat holnapra! érezzétek magatokat jól, és pihenj sokat!!

Kacsamama!
Gratula a fogyáshoz, de azért remélem eszel valamicskét mert ugye a babának szüksége
van rá!!

Na kicsit sok lettem!! jó éjt nektek!

Üdv. Littlebaby

Kép

Kép
littlebaby
 
 


Ti szedtek valami vitamínt?
Én eddig nem szedtem,de most mondta a védőnő, hogy szedjek Femibiont, mert az jó.

Szerintem a puffadás ellen nem tudunk mit tenni. A hormonok dolgoznak ;) Én is úgy nézek ki,mint egy golyó. Derekam sincs már. :?

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág
 
 


Mieza
A táblázatba.....kórház ahol szülni fogok.....PAMOK Győr

Littlebaby
Én még tavasszal voltam fogorvosnál, májusban. Egyébként sajnos nagyon meg kell választani a fogorvost, mert pénzért szívesen kifúrnák az egészséges fogadat is.
Inkább eljöttem vidéki fogorvoshoz, mert itt sokkal korrektebbek.

MÁK-osokhoz nekem is el kell mennem jövő héten. Fizetem a tb-t, és ennek ellenére hétfőn közölték a terhesgondozóban, hogy nem vagyok biztosított. Ezt már szülés előtt az NST-n is eljátszották velem.
Vendég
 


Sziasztok!
Gyors leszek mert állandó rosszullét gyötör és nehezen bírom.
Tegnap minden rendbe volt az uhu-n,apóca is megnézte a kis törpikét és mutatta neki a doki:nézze apuka mozog a kézcsonkja és a törzse.Azóta teljesen el van alélva,hogy neki integetett a kislánya!Mert az hisz az lesz.Majd kiderül.
Köszönöm mindenkinek aki szorított.
És kitartást!Jó pocakosodás!
Majd jövök ha jobban leszek.

Kép
pöcök24
Dunakeszi
 
 


Sziasztok!

Napvirag: Igen elmentem genetikai UH-ra ahol a doki tok aranyos volt, megmerte a picit, 5,1mm volt eppen aludt :)
Erre 2x gyengeden megnyomta a hasam mire felebredt es mozgott forrgott mint mint az orult :D
Megmerte a nyaki redot meg mindenfele szamot magyarazott az asszisztensenek, a szivhang is 160/perc volt. A lenyeg az volt, h minden rendben van. Kerdeztem eleg e ez a genetikai vagy kesobb erdemes lenne hazajonnom megegyszer de azt mondta mar most is latszik, hogy minden ok ezert nincs szukseg ra.
A hugomnak smseztem boldogan aki szinten babat var de o Torokben el es azt mondta azert menjek meg el egyszer 20 hetes korul. Hat nemtudom. Ha minden ok akkor miert?
Huvelyi UH volt ez is.

Littlebaby: Ma hajnalban visszajottem Irbe a 14 C-ba.
Hat ne mondjam mikor otthon beszalltam meg itt kiszalltam a gepbol mit ereztem!
Persze az uton zuhogott az eso, mivel Dublinbol meg 2- 3 ora hazaig.
De az tuti, hogy jobban aludtam a huvos szobaban mint otthon a szaunaban! :D
Viszont most iithon vagyok egyedul, nagyon rossz mert otthon anyu, apu , a hugom, nagyszuleim, barataim mind ott voltak korulottem a 10 nap alatt most meg hirtelen tok egyedul a hazban, kint el van borulva, fazom es depis lettem szerintem :cry:
Ugyhogy nekiallok pakolaszni, meg csinalok egy gyumilevest az otthonrol hozott szederbol ribizlibol hatha az majd dob rajtam!
Ne aggodj, minden rendben lesz!!! Tegnap en is emelgettem a 23kg-os borondot majd megszakadtam, de en szugeralom magam allandoan a nem lesz baj, minden oke es hasonlo pozitiv toltetu mondatokkal :)

Kép

Kép
valijja
 
 


Sziasztok!

Ha nem bánjátok, csatlakoznék hozzátok!
Lillus 2008. augusztusában született, második gyermekünket február végére várjuk.
Néha elég hanyag fórumozó tudok lenni :oops: , de igyekszem sűrűn jönni.

Üdv. Évi

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Sziasztok!

Írok egy másik fórumba is a Jahn Ferences fórumba. Ott van egy szülésznő,aki írtó jófej.

Ő is azt mondta, hogy el kell altatni ha természetesen szülöm meg a második babát,mert elviselhetetlen fájdalom amíg megnézik kézzel a belső varratot.

Tehát én azt hiszem döntöttem. A másidik is császáros lesz.

Én vasárnap megyek UH-ra,mert ügyeletes lesz a dokim és mondta, hogy nyugodtan mehetek.

Üdv az új fórumozónak!
Kacsamama:
Te az első szülésnél meg voltál elégedve a csecsemősökkel?

Szép napot!

Edina

Kép

Kép
mannogab
 
 


Sziasztok!

Ma reggel voltunk Integrált teszten!Minden rendben van,nagyon ficánkolt a kicsi,:D.Nagyon szép mindene
CRL: 59 mm.
NyR:1 mm

Kaptunk dvd-filmet a felvételről,és képeket is!:D

Augusztus 17.-én megyünk a következő vérvételre és Uh-ra!

Nem tudom ti hogy vagytok vele,de én nagyon várom a szombati lehülést!
Valljja:szívesen cserélnék most vele-mármint hőfok miatt...:D

Én 56.7 kg vagyok!1.7 kg -t híztam!

littlebaby-ne aggódj,de sztem most pihenj sokat!az sosem árt!

Most rohanok,jövök még.:D

Sziasztok

Kép
ani983
 
 


pöcök24!
Kitartás, állítólag a 10. hét körül már enyhülnek a tünetek!
Tök jó neked,hogy apa is ott volt! Mi már 2x próbálkoztunk,hogy jön, de sajnos a meló miatt nem tudott eljönni 1x sem. :(

valijja!
Jó lehetett a babafelébresztés! :D
És te láttad az uh-on a kezét meg a lábát? Felismerted? Nekem mikor mutatta a doki, néztem,néztem de nem ismertem fel. Ezt a sima uh-t nem nekem találták ki úgy tűnik! :S
Sikerült otthon titokban tartani a babát?

lillanyuci!
Üdv köztünk! :)
Tök jó,hogy ilyen kis korkülönbség lesz a gyerekek között! :)

mannogab!
Hűűű! Drukk neked vasárnapra! :) Egyedül mész vagy apa is megy?

ani983!
Gratula a teszthez! :)
....lehet,hogy én még mégsem vagyok 11 hetes? :roll: A Ti 11 hetes babáitok nagyobbak,mint az én 47 mm-esem. Na sebaj, a lényeg,hogy mindenkinél minden rendben van! :)
Milyen magas vagy? Én 160 cm és 57,2 kg és 56,4-ről indultam. Hasonlóak lehetünk? (Bár igen ritka ilyen alacsony csajszi,mint én... :) )

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág
 
 


Sziasztok Lányok!

Bocsánat az eltűnésért, de egyszerűen alig-alig tudok jönni Iván mellől:)

Tegnap voltunk 12 heti uh-n, nyakiredő 0,9 mm, Babó 4,99 mm, az uh adatok szerint számított terhességi kor 11 hét és 5 nap. Amúgy minden renden, a nyakiredő lemérése után végigficánkolta az egész vizsgálatot:) Mennem kell kombinált tesztre, mert Ivánnal is alacsony volt Afp-m, és ha most is az lesz, akkor ne kelljen idegeskednünk miatta.

Valaki kérdezte a folsavat, hogy meddig kell szedni. Én úgy tudom, hogy a 18 hét végéig, mert a folsav a velőcső záródási rendellésegek kialakulását csökkenti. A gerinc, szájpad, ajak pedig a 18 héten záródnak össze.
És ekkor van a legfontosabb uh vizsgálat is, egyrészt megnézik, hogy ez valóban megtörtént-e, másrészt pedig ilyenkor szűrik ki az egyéb fejlődési rendellenességeket is (csontosodás rendben történik-e, szívben hány ér található, van-e magzatvíz a gyomorban stb.)
Mi most is, mint Ivánnal, ekkor fogunk elmenni 4 d ultrahangra, egy komolyabb uh specialistához, hogy mindezeket megnézze.

Üdvözlöm én is az újonnan csatlakozókat, jó pocakosodást kívánok Mindenkinek.

Üdv: Rita
rlehoczki
 
 


Szép jó reggelt!

Ma sem tudtam aludni.:(,de én arra jöttem rá,hogy nem biztos hogy a meleg miatt nem tudok,sztem a baba is közrejátszik ebben.

napvirág-ne rágódj a baba méretek miatt,ezen nem szabad,mert akkor idegesít hogy a te babád miért akkora.ráadásul,engem tegnap 12 hetes 4 napos terhesnek mondtak,tehát 4 nappal előrébb hozták!Ha jól számolom majdnem 1 hét különbség van köztünk,és ilyenkor ez az egy hét=1-1.5 centiméterrel a babánál!!!!
Nyugalom!!!!!!
Az én magasságom 170-171 cm.

rlehoczki-p.ü.-ben elküldöd nekem a specialista nevét,címét,és az árakat ha tudod!Engem is érdekelne.Köszönöm!

Szép napot.még ma visszatérek!

Kép
ani983
 
 


Tegnap jó későn végeztünk Aztán még elmentünk vacsizni-ünnepelni, hullán értem haza
Szóval, minden rendben van, picit azért stresszeltem, mert most már egyeltalán semmilyen hányingerem nincs. Összesen 2szer hánytam, ennyi és két nap rosszullétem volt csak. Néha egy-egy szagtól jön valami, de keksz és el is múlik azonnal. A doki gyorsan megnézte, aludt a drágánk De ott volt a pici szíve.
Ugye méret alapján szokták a szülési dátumot belőni, és az ikrezés és a lassú/késői tüszőérés (20 napra jött ki utsó mensitől) + megtapadás miatt február 17-re voltam tippelve. Most már olyan szép nagy és ügyesen növekszik, hogy icipicit sem vagyunk lemaradva, már febr 10-re előre lettem hozva ) Pont nevettünk a párommal, hogy milyen jól nézne ki a 2011.02.11. (én 03.03. vagyok) az esküvőnk pedig 09.09. volt. A baba már 41 mm-es!

Mindent átbeszéltünk. A szülési kínos pézecsét is megbeszéltük, normálisat mondott. (már féltem, hogy picit alkudoznom kell) Kombináltra fogok menni, mert az uhu részét a Jánosba megcsinálja profi gépen és így csak a vérvétel részét kell kifizetnem az Istenhegyin.

Augusztus 4-én megyünk uhura a Jánosba, azt mondta, hogy legalább egy órán át fogjuk nézegetni az új profi gépével, amin ujjacskákat is számolunk
Tudom, hogy elég kicsi az esélye, de olyan jó lenne ha megmutatná, hogy mije van vagy nincs a lába között. Van valami humánus trükk, hogy ne aludjon?
Van aki látta 12. hetesen?
mieza
 
 


Brita, az a baj, hogy a szép rendezett európai országok kicsit sem vonzanak. Elmegyek ha kell, de nem nyaralás vagy kikapcsolódás miatt. (nagyon sok helyen jártunk Európában is, de sosem volt akkora élmény.) Nekem teljesen más kultúrákat kell látnom, az meg babóval az elején nem lesz könnyű. Bár tervezünk egy Indiai utat a kb. 1-2 éves picivel. Majd meglátjuk, hogy ő mennyire lesz ilyen kalandor. Lehet, hogy előtte egy könnyebb egyhetes Szíriát megejtünk, hogy leteszteljük :D

Valijja, szuper a story a bőrgyógyásszal! Vannak még rendes emberek! Írben is íztelenek a gyümik? Én parás vagyok, inkább többször legyen nézve/szűrve, akkor jobban megnyugszom. Ez inkább szerintem az anyunak kell, nem a babának szerintem.
Olyan jó, hogy láttad a mozgó babót kétszer is!
Sajnos tegnap a nődoki előtt Kairó kutyánkat séta közben megharapta egy kutya. Konkrétan mi a járdán mentünk, a kutya meg kiharapott a kerítésen kívül… 4 hatalmas luk van a kutyámon, iszonyúan sírt a lelkem. A kutyadoki mondta, hogy mostanában iszonyú sok kutyatámadás van... Szuper, hogy épp visszaszocializáljuk a kutyáinkat a múltkori támadás után, most meg kezdhetjük előről. Minden érintésre összerezzen...
Szóval, biztos stresszes volt ez a babónak, és mindez persze a nődoki előtt történt. Amikor a nődokinál a váróban nyugiban ültünk, tuti mélyálomba süllyed :D ))
Fel a fejjel, nemsokára megint visszaállsz a kinti időjárásra és megint boldogkismami leszel :)
Én speciál imádom, hogy ilyen idő van itt, utálom az esős-borongós országokat… Az őszt itt szeretem, de akkor is sokat süt a nap. Legszívesebben most is teraszoznék, ha nem dolgoznának kint munkások a kertben…

Nalla, hát, mivel a párom prágai a mi gyerekünk kb. Budapest- Prága közötti kocsiúton fog felnőni, hamar meg kell szoknia az utazgatást. Most karácsony óta nem voltunk, a lombikok miatt. Most meg a 12. hétig a doki nem javasolta, szóval, alig várom, hogy 3 hét múlva menjünk ki és meséljünk!
Szóval, csokit kell enni??? Szuper tipp, ki is fogom próbálni! Ez szörnyű ez a botos amit írtál!!
Nekem is mosolygós boci, malacka, cica-kutya lesznek, meg apróbbak: lepke, katica, napocska…
Már neked is nagyon látszik a pocid?
A cigiző terhes hihetetlen!!!

Reni, mindjárt mehetsz uhura, majd mesélj-mesélj!!!
ÉN is megkívántam most a parilét! Nyammm.

Pöcök, nem tudom a folsavat sajnos, én minden másnap veszek be belőle, mert az Elevitben kevesebb van. Hát, ez most olyan matinéSziget lesz, sok-sok pihenővel, kevésbé hangos koncertekkel, max napi egy deci vörösborral és korai elfáradással :D Igen, és amikor megyünk Csehbe, akkor még elmegyünk pár napot erdőzni is, mert én akkkkora gombász vagyok és annak csak a későnyár-ősz a szezonja…
Annyira várom a kirándulásokat, mert tavaly nem nagyon voltunk és idén se a lombikok miatt.
Szuper hírek, nagyon aranyos lehetett apusod :D

Kérdeznék: bennem állandóan van valami feszültség. Nem látja senki, mert jól titkolom és alapjában egy nagyon laza-vidám csajszi vagyok. De most egyfolytában érzem, hogy fesztült vagyok és gonosz is. Tegnap vacsiztunk. A szomszéd asztalnál hisztiző pcsát is meg tudtam volna verni, meg egy másik asztalnál az egyfolytában cigiző nőt, meg a teljesen elkényeztetett, poharakat borítgató kisrácot is… Persze titkoltam, a páromnak sem mutattam. Tuti valami hormonális, remélem elmúlik a 12. hét után és megint felszabadult leszek :D Ti nem érzitek ezt?
Csak én lettem gonosz?

Kacsamama, én ahogy abbahagytam a Femibiont és Elevitet szedek, így most csak 2 kg plusz van rajtam. (előtte semmi nem volt). Szóval, teljesen megnyugodtam, hogy normál ütemben hízok most. Kicsit rémisztő volt a napi egy kg :D Azért a gyümiket neked is kéne enned, mert az csak vitamin, attől nem igazán hízhatsz :D

Littlebaby, gondolom azóta minden megoldódott és minden rendben van! A babó csak jelzett, hogy anyuja többet ilyet ne csináljon. Most már vigyázz magatokra :D
Nekem a doki azt mondta, hogy ha nagyon felfújódom, akkor egy Rennie-t be lehet venni és tényleg segít. Nem szedem minden nap, de van, hogy a babot nagyon megkívánom (nekem kell is a vas miatt) és aztán lufi leszek.

Napvirág, szupper hírek! Azért a Femibionra figyelj, látod, hogy jártam. Persze mindenkire másként hatnak, de hát..
ÉN is 56-ról kezdtem, csak én 172 cm vagyok.

Szia LIllaanyuci, üdv a klubban :D Egészséges babót kívánok :D
Ha szeretnél szerepelni a táblázatunkba, akkor írd meg nekem az adataidat!

Ani, ezek nagyon igzalmas dolgok, és nagyon jó hírek is! Nekem a dokim az egyik legjobb uhu specialista, nagyon sokat jár külföldre továbbképzésekre és állítólag, most vettek valami hiperszuper új gépet, ami az országban a legmodernebb (ez tök véletlen derült ki, de úgy néz ki, hogy azzal lesz a találkozóm 4-én :D )

Rlehoczki, ez nagyon szuper, hatalmas már a babód.
mieza
 
 


Babatáblácskánk

Februári babók
mieza
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: