Látod?? Működik!
Amúgy vagyok már,csajócák!!
No para,Breki nem marad el soká.
Ritának nagyon szépen köszönöm a látogatást,hihetetlen jó érzés volt! (Úgy tudom jó hírekkel jön...
Rólam:
Megvolt a leszívás,1/4 10 körül.
6 tüszőm volt,ebből 4 petesejtet sikerült leszívni,aminek Sz nagyon örült!!Mondta párom,hogy mikor jött ki a műtőből velem együtt,nagyon vigyorgott
Ma csak én voltam nála terítéken (műtőben).
Mondta,hogy nagyon jó az eredmény,főleg ahhoz képest,hogy milyen nehezen ment a stimulálás.
Reggel hívnak az eredmény miatt,nem nekünk kell,mert csak 2-en vannak a melóra,és zavarnánk.
Így kora reggeltől kell várni az infót.
Terveim szerint mind megtermékenyül
(kétkedőknek megjegyezném,hogy nyerő szériában vagyok,és eddi minden összejött
A műtőben már dumáltam ezerrel,azt nem tudom hogy mit,de mikor nyílt az ajtó,és párom bekukkantott rajta,épp mondták,hogy vegyek mély levegőket,és akkor "szólhattam be" valamit,mert mindenki elkezdett kacagni rajta
Utána 4x előadtam a teljes műtős sztorit a szobában,a 4.-nél már magamnál voltam
Akkor nekem az újdonság erejével hatott,hogy elmondhatom végre mindazt,ami bent volt,de lecsitított a párom,mondván hogy már párszor végighallgatta az összes jelenlévő
Azt is mondtam,hogy milyen mufurc volt az altatóorvos (vagy ki... szóval aki a tűt döfte belém).
Úgyhogy dumáltam ezerrel,de nem tudom,Sz-nek mit mondhattam,hogy úgy vigyorgott mellettem kifelé jövet
Szóval nagyon boldog vagyok,minden tökéletesen ment,ahogy azt elterveztem
Rákérdeztem,Sz elmondta,hogy 2-t fog beültetni

,