A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Együtt buli - külön buli:

nekem mindkettőre szükségem van... Apával is vicces, de szükségem van az egyedüllétre is, a függetlenségre (anti-Dodi effektus, megőrülnék valakivel napi 24 órában összezárva...kapcsolatunk elején Enyémapa volt ilyen, mint Dodi, és megőrültem tőle, állandóan rajtam lógott, úgy éreztem megfojt)

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!
Igen ezen már csodálkoztam akkor is, mikor szombaton mondtad. Ha az én bújásomat így lepattintotta volna a kedves, szerintem nem húztuk volna sokáig... főleg, hogy akkor még nem ölelgethettem a gyerekemet... :) De nekem a Zéténnyel bújás sem elégíti ki ezen igényemet, én igenis csimpaszkodom, mint Dodi :oops:
De nem igénylem a 0-24-et együtt, pl. ma is nélküle strandoltunk :roll: És nem hiányzott :lol: Na jó, kicsit... :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

köszi :lol: :lol: :lol:

tudomtudom, de olyan szépen írtál, meg minden... tudod... :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

Jó, bújni jó, elismerem :lol: :lol: :lol: :lol:
(ennyire azért én sem vagyok individualista)

KépKép

KépKép
kispocok13

Elkezdtem levagdosni a fejemet a kórházas képekről, de inkább abbahagytam, mert olyan bizarr volt :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

takard ki, vagy hagyd a p-ba :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Látok átfedést amúgy Dodival abban, hogy én is nagyon fiatal voltam, mikor egymásra leltünk a Drágámmal. Ha később esett volna meg, mikor már "felnőttebb" voltam, lehet kevésbé lettem volna csimpánz. De az is lehet hogy nem, lehet hogy ez a személyiségemből fakad, passz.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!

kb a pé, és a mensi megjövetele közt félúton, iszonyatosan émejgek
Ó, hogy egyem a kis szívedet :twisted: ! Ezt az elmúlt heti agonizálásom közepette nem tudtad volna benyögni?! :evil: :lol: :lol: Amúgy lehet, hogy mindez az én ciklusaimnak is természetes velejárója, de hát én ugye 6 év után most ismerkedem vele :oops: :lol: . De ez méginkább megerősít abban, hogy nekem a második babó után tuti megint bogyó lesz: én nem kérek se hányingert, se görcsöket, se ösztroribi-ént csak mert dejónekemnővagyok :twisted: :lol: .

Nembújás: Válóok :oops: . Belehalnék :? :lol: . Mondjuk nálunk apa engem nem simiz, de őt minden áldott este "simigálni" kell :lol: :lol: :lol: . De naponta kb. 4-5* megöleljük egymást, tévét mindig együtt nézünk, összebújva, és amire mások hívták fel a figyelmünket: mindig egymáshoz érünk, ha elmegyünk egymás mellett :shock: :D . puszit is gyakran adunk, de pl. csókolózni sose szoktunk "csak úgy", nálunk az már előjáték :lol: :lol: :lol: :?

És ha te simized, vagy öleled át...? Nem szereti?

Kispocok!

Naaagyoncsini kismami voltál. Csak pocakod volt :shock: :D .
én viszont épp aztaakartam rni, hogy ez nem is Nimród :oops: :lol: . Abszolút nem ismerem fel őt benne :shock: . Jó gyereket hoztatok ti haza?! :twisted: :lol: Mondjuk akkor rossz apát is :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Utolsó pocakok, 37+6, 38+1, az utolsó kórházas 39+3:

Kép

Kép

Kép

Párórás babám:
Kép

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Engem simiz :oops:
Tegnap jöttünk ki a strandról, jött mögöttem, és arra gondoltam, hogy mindjárt mellémér, és ha még szeret, akkor megsimiz... és úgy tett. Végül is nekem is peteérésem van/volt szóval biztos azért vagyok ennyire nyáááál :oops: :oops: :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

De nem igénylem a 0-24-et együtt, pl. ma is nélküle strandoltunk És nem hiányzott Na jó, kicsit...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Persze, az sztem is tuti számít, hogy korán ismertem meg. Alig voltam 17, mikor megismertem, ő addigra már felnőtt férfi volt. Ugyan ő is még csak 25 volt, de nem olyan volt, mint a mai huszonévesek. Ő addigra már felépített a semmiből egy "életet", és ez meglátszott a személyiségén. de ugyanakkor meg láttátok, egy nagy gyerek :lol: .
Szóval ha már én is felnőtt lettem volna, biztos kicsit más lenne a szitu, de azért nekem ez mégiscsak az alaptermészetem. Nyílván Ronmay, vagy Kispocok 17 évesen sem volt rajongó kiscsimpánz :lol: . Amúgy Ricsinek elég nehéz természete van, és nyilván azért működünk jól, mert "ebbe nőttem bele". Mondtam is már neki, hogy mázlija, hogy kamaszként ismertem meg, mert ezt felnőtt nő el nem viselné :twisted: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hááááát, néha lecserélném Apát :oops: :oops: :oops: de most épp mindenszépmindenjó :lol: :lol: :lol: (ma is annyi bókot kaptam hogy csak na... mi van ma? mondjuk én sem sárkánykodtam :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Nimród: igen, nagyon sokat változott, az elején olyan volt mint egy pici öregember, aztán fokozatosan lett Angyalarc. (A FBon van kb 90 kép róla, időrendben, nagyon vicces ahogy változott) De olyan furi, mert Botond pl mindíg ilyen volt mint most :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Zétény is sokat változott, pl. ahogy ezt a képet elnézem, most már hozzánőtt az orrához :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi,

ki kell hogy ábrándítsalak, voltam én is kiscsimpánz, 16-17 évesen :oops: :oops: :oops: mert akkor a pasim Felnőtt Egyetemista Fogorvostanhallgató volt, és hűűűha, az mekkora királyság volt...rajongtam. Aztán elmúlt.

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi!
Na én meg 18 voltam, ő meg 26. És nem mondtam volna érettebbnek nálam.
De valószínűleg csak annyi lett volna a különbség, hogy tovább tartott volna a kezdeti időszak, mármint később dobtuk volna bele magunkat ennyire 100%-osan, mert az olyan tinis.

Pocok!
Mert miért cserélnéd le?? ÉS nem utolsósorban KIRE?? :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

gyönyörű pocakod volt! Te sem híztál egy dekát sem, ahogy elnézem!
Zé simán felismerhető, ugyanazagyerek... ti tutira jót vittetek haza :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Akkor vonjuk le a konklúziót :arrow: 17 évesen mindenki kiscsimpánz :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

ahhhh, néha nagyon nehéz vele... (is) :lol: :lol: :lol:
Kire? Khmmmm... 190cm, kreol, szikáran izmos barna szemű Istenre... valaki ismer ilyet? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Eegen, én később növesztetem hájasra magam :?

Zétény sebekkel a kezén született, annyi előnye volt, hogy össze sem tudtam volna téveszteni a többivel, na meg ez minikórház, nincs akkora "babakészlet" hogy itt kutyulgassák :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

te akkor most tényleg kacérkodsz a gondolattal hogy jössz szerdán :shock: :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Jah, ilyen pucolja itt nálam a medencét, és persze rumbatök segge van...küldjem Önhöz is Mrs. Szolíz?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Hájasra :?: :?: :?: :?: :?: miről beszélsz, Asszony?

sebek a kezén? Hátazmeghogyésmiért?

KépKép

KépKép
kispocok13

Először is én azt hittem csütörtök, és szerintem a kacérkodás szintjén megragadok... :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Bond!
Jajj, én nem cseszegetés címén írtam és nem is azért, hogy magyarázkodnod kelljen.
Csak vannak olyanok is, akiknél ez a késői fektetés tök természetes, tehát nem a trüközés kategória, meg az épp más témában való átszoktatás következménye, hanem úgy alap.
De azért drukkolok, hogy átszokjatok az emberibb fektetésre. A szülőknek is áldásos ám, ha korán fekszenek a kölkek (bár nálunk sajnos Bodzi az egyetlen, aki normál gyerekidőben megy aludni, pedig én úúúgy próbálkozom).

Szúnyog izé, amit korábban ajánlgattam:
http://teddybababolt.hu/product_info.ph ... 478adbf1bc

Pocok!
Azta, de rendi vagy lakk ügyben, köszi.
A salátádról írni... egyenesen szadizmusnak tulajdonítom. Nyammi.

Viszont Boo átvágott, mert zárás előtt pontosan 8 perccel beestem egy DM-be és a Loreálnak nincs olyan lakkja.
És a könnyen felismerhető, hülye halványlila színű márka nincs a DM-ben, így bepróbálkoztam egy Miss Sporty-val, ami az előbb említett paramétereknek megfelel, de még nem kentem fel, kíváncsi vagyok milyen lesz?

Dodi!
A belül örjöngés jópofa. Én 3 gyerekkel már kívülről is szoktam
Pl. pont ma mi a Mammutban voltunk. Már annyira kész voltam, hogy nem fogadnak szót, hogy ahogy bementünk egy boltba, nagyjából fordultam is ki, puffogva, hogy nemigazbazdmeghogyveleteksehovanemlehetbemenni. Moddom az utódoknak, hogy kifelé, megyünk tovább, Szonji persze szarik az anyjára, én is bedurvultam, jól otthagytam a boltban. Mire észbekapott mi már sehol, csóri kölök jól beszart, hogy hova lettünk (persze visszamentem érte-csak mielőtt szívtelen dognek tartanátok). Gondoltam tanult a dologból, megszeppenve mellettem fog kullogni. Ahhammm. Már a következő boltban kezdődött minden előről. Pedig csesszék meg, nekik vettem trikókat a Tezenis-ben, hogy ne olvasjon rájuk a poló. Büdös kölkei. És megint ki az, aki semmit nem kapott? Hát naná, hogy anya. Így este, amikor apa hazaért, kijelentettem, hogy irány a Mom, nekem körömlakk KELL!
Te fogigátló bogyót fogsz szedni, ha már kipipálva a létszám?
Csak mert én a nagyon vacilálok időszakomban vagyok a gyógyszer és a Mirena nevezető eszköz között. Próbáltam tájékozódni, de nem vagyok igazán meggyőzve. Nekem a gyógyszerrel anno semmi bajom nem volt, de most a szomszédasszonyom beparáztatott a trombózissal

"Hányra lett meg Zé, és hogyan?" Már megint azt hittem, hogy vmit átolvastam és eltűnt Zétény, de megnyugodtam, miután leesett, hogy miről van szó.

Nyuszi!
Sztem a gyógyszertől simán lehet pöttyös Lili.

Boo!
Ez a Zsófi de egy hülye. Minek mondta el? Most pont láttam a végét, hogy a Zsolt pisztolyt fog a Gézára. Erre Szoni megkérdezte: Miért nézett olyan nagy szemekkel a bácsi? Mondom: Kislányom, akire fegyvert fognak, az általában így néz, majd sehogy.

Lois!
Tök jópofán írtad le a szüléssztorit. Főleg az a rész volt megható, amikor írtad, hogy űr, a 9 hónap után. Hogy az milyen igaz!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Lois,

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jöhetjöhetjöhet :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

(hangosan röhögtem, Apának el kellett mesélnem, ő vajon miért nem értékelte oly nagyon a humorunkat? :shock: :shock: )

KépKép

KépKép
kispocok13

Kááááááááááááááááááááááááááááááááááár

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

Pocok!
Itt jól látszódik az egyik kezén, már kezd hegedni. Csúnya hámhiány volt, mindkét pracliján, mintha borotvával kimetélték volna szabályos alakban a bőrt tök mélyen. Azt mondtak valószínűleg mechanikai sérülés, ő csinálta a méhen belül, pl. dörgölte vagy hasonló a felázott bőrt.
Kép

Már soványodom :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

[quote]& írta:quot;Hányra lett meg Zé, és hogyan?" Már megint azt hittem, hogy vmit átolvastam és eltűnt Zétény, de megnyugodtam, miután leesett, hogy miről van szó.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois!

Húúúdecsini voltál te is :shock: :D :D !
És húdesovány :shock: :lol: .
Azt hiszem lányok én a Jabbás képemmel mindenkit letarolok :twisted: :lol: .

Zétény az Zétény :wink: .

Kispocok!

ó persze, időnként én is bazira sajnálom magam, hogy vele kell élnem :twisted: :lol: :lol: . De hát nem kell, mégis ittvagyok :wink: . Mert a mai napig szerelemmel, és csimpánzos rajongással szeretem :oops: :lol: . És mert mindig jóváteszi, ha s*ggfej, és mert elviseli ha én vagyok s*ggfej :oops: :lol: .
Amúgy most épp szerelmetes korszakunk van 8) :lol: .

De amint ezt kimondtam, jött az sms: Itt alszok.
A barátjánál van pesten, végülis ő ment be, és nincs aki hazahozza, mert ugye ivott. Utáááálok egyedül aludni :evil: :evil: :evil: . Remélem 40 fok van a panelban, és szétcsípik a szúnyogok :twisted: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois,

Zé keze :shock: :shock: :shock: ilyet még nem is hallottam...

Szonibaba,

én félek, három gyerek mellett már idegösszeroppanást kaptam volna párszor... pedig úgy szeretnék még kettőt :oops: :oops: :oops:

Boo,

Nimród boxolóorrából meg milyen kis pisze lett... aztán lehet hogy nemsokára meg olyan rusnya lesz mint az anyjáé :evil: :evil:

(a nagykiflin asszem én is röhögtem magamban, halkan...)

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi,

hajrá szúnyogok :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

:arrow: szundi

KépKép

KépKép
kispocok13

NA a külön alvást, azt meg nem csináljuk sosem. Csak kórházasdi miatt volt olyan az elmúlt jujjdesok évben.

Szonibaba!

Miattad felröhögtem a kutyámat :oops: Először a kölyköm eltűnése, majd meglelése kapcsán, meg nagyon korrekt gyilkolászós magyarázatod miatt :lol: :lol: :lol:

Pocok!

És nem értékelte?? A galád.... :mrgreen: Pedig nem is vicceltem, mondjuk nem a medencét tisztítja, hanem füvet nyír, meg nem Carlos, hanem Csabi, és több füle van mint foga, a seggét meg még nem mertem megnézni :oops:

Boo!
Aranyos vagy :oops: :oops: :oops:
Nálatok átnevelni köll, mert a simiszintet tartani kell....nem kéne addig húzni, mikor már nem is érdekel hogy hozzád bújik, vagy sem... :?

Dodi!

Hátmodtamén hogy most nem vagyok formában ti meg azt hittétek csak vetítek?? :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Szonibaba!

Én kacarásztam itt magamban a sztoridon, de biztos nem volt vicces :? . Én mindig több gyereket akartam, mert alapból tényleg "való nekem", de a "bogyónélküli" énemmel vétek lenne 3 gyereket rámbízni :cry: :? .
Nekem nagyon bevált a Yadine fogigátló, sőt annál már újabbak is vannak :wink: .
Trombozis?! Viszont a mell- és méhrák ellen meg gyakorlatilag megvéd, szóval 1:1 :lol: .

Lois!

Most is nagyon csini vagy, csak ott húdevékony voltál első blikkre :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Pocok!
Igen nekem is kerekedett a szemem, ez volt az első kérdésem, mikor rám rakták, hogytejóégmitörténtakezével?? Azt hittem a dokim barmolt össze valamit... :oops:

Én is el lassan, cupp Nektek! :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

no para, Apa ma semmit nem értékel, fáradt... Szonibaba ugyanezen két beszólásán kacarásztam, azt is megosztottam vele, az sem tetszett neki. :evil: :evil: :evil: :evil:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

[quote] írta: igazi cosmopolita munkabuzi, ha épp nem tudott velem beszélni, akkor fel sem vette, egyből pirosgomb

én is ilyen voltam előző multis életemben mert hűdefontosmeetingemvanmeghatáridősmunka :oops: :oops: :oops: :oops:
a k@cs@gség netovábbja :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois!

Hát ezaz! Mi se szoktunk külön aludni :evil: ! ilyen, hogy iszogatás miatt máshol alszik nem is tudom volt-e valaha, de sztem nem, mert Botond előtt érte mentem, mostanában meg azzal a 2-3 alkalom ami azota volt, hazahozta a taxis haverja. Csak ő most gondolom nem dolgozik épp, én meg nem vagyok már bevethető...
Gondoltam most jött el az alkalom, hogy holnap elküldjem az anyjába, de mégsem fogom! Nem teszem tönkre az idillt :lol: . Inkább kedves leszek, bújós, és üde, hogy azt gondolja, de jó hozzám hazajönni, és eszébe se jusson máskor ilyesmi, mert levágom a kis tökeit :twisted: :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 15:24-kor.
Vendég

Helló!

Na, akkor én vagyok az ellenpélda a simizgetésre: mi is korán összejöttünk, 17 voltam, ő 19 éves és talán az elején voltam még bújós 1-2 évig, de most már annyira nem. Persze nem azt mondom, hogy nem szeretem, csak annyira nem hiányzik. Pont ma éjszaka vesztünk össze, mert ő hazajött a buliból, én aludtam és elkezdtett ölelgetni a 40 fokban. Hát be is pipultam, hogy felébresztett, meg még melegít is. (mert persze buli után nem olyan kis simogatóan ölelt át, hanem jó nagy lendülettel rámvágta a karját) Na, mindegy. Az biztos, hogy így lassan 11 év után már kezd elszállni az a romantikus énünk. De azért próbálunk mindketten odafigyelni, hogy "izgassuk" egymást. Ha másképp nem, legalább egy jó kis vitával! :lol: :lol: :lol:
Nagyon csinos kismamák voltatok csajok!!!! És olyan szép kis formás pocakok. Az én képem eszembe jut, és egy nagy batár állat lett belőlem (pedig amúgy 57 voltam és vagyok is majdnem, szóval nem egy nagydarab) Hatalmas volt mindenem a sok víztől, de hát a hasam, egy bálna is megirigyelhette volna... Ja, meg a csini kis kórházi köntösök.. Szóval Lois irigykedem, milyen csinos és nőies voltál terhesen! Igazi példa vagy, hogy tényleg lehet terhesen is az ember nagyon csinos!
Na, b@ssza meg!!!!!!!!! Nem igaz, sose tanulok a hibáimból. A csend mindig valami rosszat jelent!!!!! Én hülye! De csak most tűnt fel, amíg én itt a reggeli kávémat kortyolgatva olvasgattam az üzeneteket, ezek hárman szétszedtek egy popsikenőcsös dobozt (gyógyszertárit) és szétkenték mindenhova. A nagyját letakarítottam, de a kölkök csupa kenőcsöse még. Megyek.
Ja, és Szonibaba!!! Ne biztasssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁ! Te jó ég, mi vár rám!!!!

Kép
pagika

Sziasztok! :)

Majd. :oops: :oops: Most csak annyit, hogy ISTEN ÉLTESSE ZÉTÉNYT! :wink:

Ma. Este fekvés a szokásos időpontban :arrow: Hugi szarul aludt :arrow: ötkor kaját kért :arrow: nem kapott, de nagyon nem is reklamált miatta :arrow: kicsit molyolt :arrow: vissza aludt :arrow: most ébredt. :arrow: Kajálunk. 8)

És mostanra már megcsináltam egy gyümölcslevest, gyümölcs salit, görögsalit, és a rakott karfiolt is félig. :shock: :shock: 8) 8) 8)
Na, meg a mosogatás sem maradhatott el. :roll: :?

Kép
Kép
200907?

kicsidodi! :)

[quote="kicsidodi"]A írta:kicsidodinyu aszonta én minden áldott reggel 5-kor keltem, tesóm viszont éjfélkor feküdt :twisted: :lol: . Na jó, anyám sose volt a következetesség mintaképe. Sőőőt. :lol: :lol:

Ezen már korábban is gondolkodtam. :roll: Mi a jobb, a következetesen rossz gyakorlat, vagy a következetenség? :roll: :roll:

Topiknik: ez jóóóóóóó! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ha ennyire meg vagy veszve, akkor biztos a hormonjaid játszanak veled, és premenstruálsz. El is hiszem, hogy szokatlan az állandó fogamzásgátlás után. :roll: Vagy hozzá szoksz (a környezeteddel együtt :twisted: :twisted: :twisted: ), vagy megint elkezded szedni a tablickut. :roll:

nyuszi81! :)

Hogy vagytok? Gyógyul Lili? :?: :?: :?:

Kép
Kép
200907?

Jó reggelt!

Apa itthon aludt :D :D :D !
fél3-ig csak dobáltam magam, képtelen voltam elaludni :? . Aztán megcsörrent a telefonom, apa volt, itthon van, engedjem be :shock: :D . Azt mondta nem akart ott aludni, csak úgy tűnt nem tud fuvart intézni, de végül tudott, így hazajött. Juhuuuu :lol: .
Überjófej voltam, még szendvicset is csináltam neki, aztán simigáltam, puszigáltam, pedig büdös volt a szája :? :lol: :lol: . (Pedig megfürdött, fogat mosott, de hát a gyomrát nem tudta kimosni :twisted: :lol: .)

Lois!

Boldog szülinapot TiedZének

Kispocok, Boo!

Na, ezért nem való nekem a multi :roll: ....
Én a munkában is stréber vagyok, szóval vlsz. hajlamos lennék belefeledkezni, azt meg család mellett nem igen lehet (és nem is akarom). Másrészt apa igényli a törődst, amit úgy nem tudnék neki biztosítani, Botondról nem is beszélve.... :(

PAgika!

:twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond!

Aztamindenit :shock: :D :D :D ! Nagyon ügyi vagy, de tényleg!!!! Hugival is, na meg a kaják.... :shock: :D . Én most akartam visszafeküdni kicsit :oops: , inkább ki kéne szaladnom a piacra, és 5fogásost rittenteni harangszóra? :roll:
Neeem, inkább még kicsi szundi, majd utána :twisted: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

ronmay! :)

[quote="ronmay"]d írta:ronmaye mi neveljük a gyereket és nem fordítva..ha tehát... a gyerekem este 11kor fekszik és másnap délbe kell, arról mi tehetünk. és lehet hogy kezdetektől ami számodra beállt napi rend az csak rossz szokások sorozata, ami egyik épül a másikra. :roll: de befogtam.

Nem délben szokott kelni, ez egy extra kiugró valami volt, amire én is :shock: :shock: :shock: :shock: néztem. De tény és való, hogy alapfelállásból sem kelünk olyankor mint ti. :roll: :oops:
A rossz szokásokból, illetve az életvitelből rengeteg minden adódik. :roll:
Az is biztos, hogy sok mindent lehet rám mondani, de a következetlenséget nem. :wink:

Tetőtér: életellenes hely. :roll: :roll: :? :? :? :? :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.07.17 10:37-kor.

Kép
Kép
200907?

Köszönjük a kedves köszöntéseket :D

Jófejanyu vagyok, a szülinapján már kiabáltam a gyerekkel, mert megint a szájából szedi ki a kekszet megnyalatja a kutyával és utána eszi tovább :?

Dodi!
Tüncifeleség vagy bitangul :) Na mondjuk azért sem játszana ez a nem tudok hazajönni duma, mert a város egyik végéből a másikba át lehet érni hason csúszva is hajnal előtt :twisted:
De rossz szavam sincs C. totál nem igényli a bulizgatást nélkülem, és nem jár el. Nálunk a baráti röffök járják együtt, ami gyerekes program, ált. délutáni és estig tart, vagyis a gyerek türelmének határáig :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: