Panna: először is hozzád. Ha van időd, türelmed, szerintem semmiképp ne add rá a pelust újra. Mert ha már tudja, mire való a bili, akkor elindult benne a szobatisztaság folyamata. Most ráadásul az idő is kedvez nekünk, úgyhogy hajrá!
Nekem sem tudja a bugyit lehúzni Bence, volt, hogy bugyiban ült rá a bilire és úgy pisilt
Most már nekem egész álló nap Bence bugyiban van, ha csavargunk, messze megyünk, akkor is. A babakocsi aljában mindig ott a bili. Tegnap is az Államkincstár előtt, kint pisiltettem meg!
Éjjelre bugyis pelus van.
Nekem sem szól általában Bence, hanem inkább utána, viszont abszólut akár hányszor ráültetem, mindig produkál bele, kakit is, és simán órákig kibírja bepisi nélkül. Védőnő szerint már megérett a dologra, most már csak azt kell megtanulnia, hogy időben szóljon. De mivel beszélni is alig tud, szinte semmit, ez még várat magára. Én úgy gondolom, nyár végére talán eljutunk erre a szintre, vagy őszre. Majd alakul! De nem adom fel!
Gyes: én már megigényeltem, igaz, hogy aug. 11-én lesz Bence két éves, de jobb időben, szerintem!
Papírt kitöltöttem, vittem anyakönyvi kivonatot, adó és taj kártyákat és magánnyugdíj belépési nyilatkozatot.
Zsófi: igen, be kellett írni, hogy jelenleg gyeden vagy, én mellé írtam, hogy meddig, bár ők is tudják, azért van ott az anyakönyvi kivonat.
Nagyon szép lett Beni szobája. A múltkori összefirkálós kép is szuper!
Kismamiknak kitartást kívánok! Nekem mindkét kicsi nyáron született, iszonyat volt.
Dórikánál abban az évben, azon a napon volt a rekord meleg, mikor született!
Na megyek, reggeliztetek. Elég későn keltek ma a manóim.
Sziasztok

<