Sziasztok!
Bévi, örülök, hogy minden rendben! Ennyire mozgolódott Lili, hogy nem tudtak nst-t csinálni?

Velem még sose fordult elő ilyen, pedig Kristóf se volt semmi, és most is kajálás után, csokizás után mentünk ctg-re. Igazi örökmozgó babád lesz ezek szerint
Clárika, Évilány, nagyon sajnálom a lábatokat, és az még hagyján, hogy nem néz ki jól, de hogy már zsibbad is... Meg ez a pénzlevonás a bankszámláról...

Kitartás!
Bols, köszi az életjelet. Milyen volt a szülőszobalátogatás? Szimpatikus volt? Előadás is volt?
Brikancs, "milyen" fájásaid voltak és milyen időközönként?
Woody, biztos helyreáll a szervezeted "eredetibe" a szülés után, csak most van ez a "gomba és hüvelykúpos történet". A pocakod továbbra is nagyon helyes
Clárika, jók a fotók, igazi kismamis lettél a plussz kilókkal

És jól fognak még jönni ezek a tartalékok

meg tuti sok le is fog menni rólad.
Dia, a "mit veszek fel" kérdés nálam állandóan játszik. A legjobb az lenne, ha semmit nem kéne felvenni ebben a brutális melegben
Babaimádó, nem kell fejni minden áron, elvileg tudja a tejtermelés, hogy mi a dolga. Pont attól lehet mellgyulladás, ha a babának elég a tej és mégis valaki állandóan fej még-még-még.
Vanilla, tök jó, hogy elmúlt a gyomorégés, akkor már nincs olyan fönt a baba, hogy szétnyomja a gyomorszájat. De Te is ezt írtad, ha jól emlékszem, hogy látványosan lement a pocakod!
Évilány, védőnőd nem semmi! Biztos valamiféle különleges módszert fejlesztett ki magának, hogy ránézésből meg tudja állapítani a méhszájad zártságát/nyitottságát
Bmaass, megértem a kiábrándultságodat. Mi egy évig keresgéltünk lakást... Tudom, hogy nagy fába vágtuk a fejszénket az építkezéssel, de legalább nincs ez a csalódottság érzés már, hogy a mienket adjuk el áron alul, de az újért meg fizessünk áron felül...
Szilvi35, sajnálom, hogy nem tudsz aludni... Pont a napokban állapítottam meg, hogy nem is a hasam miatt nem tudok aludni, hanem a meleg miatt. Állandóan folyik rólam a víz. És gyanítom, hogy a szülés után még a hormonok is rá fognak erre dolgozni, szóval vízágyunk lesz, ahogy elnézem...
Valaki kérdezte, hogy átlagosan mekkora a baba, akit meg tudunk szülni. Szerintem ez is olyan dolog, hogy meg lehet mérni a medence tágasságát, de messzemenő következtetést nem szabad levonni belőle. Pl. sokkal tágabb a medence, ha négykézlábra ereszkedik az ember, mintha háton fekszel. Ezért használják például sok helyen vállelakadásnál a négykézlábas kitolást. A másik meg, hogy előre tényleg nem lehet tudni. De azért bízzunk a legjobbakban

Nem vagyok Palya Bea-rajongó, de van ebben a dalban valami
http://www.youtube.com/watch?v=IWAd6Ip_-Wc
Jaj, most befejezem az írást, mert kiugrik belőlem a gyerkőc, és feszít is néhány ideget odalent... Jó éjszakát!!!