Most már tényleg elsüllyedek. Az előbb is akartam neked írni egy hosszút, erre látom, megint kihagytalak.
Szóval: ha novemberben lesz a lombikotok, az tök jó, mert sikerülni fog és akkor tényleg együtt babázhatunk. Igen, mi már a következő ciklustól próbálkozhatunk is élesben, ez lesz a kötelező is egyébként. Fülöp doki azt kérte, a nyár mindenképpen a próbálkozásé legyen. Aztán szerintem én olyan januárig hagyok időt magunknak, akkorra ér véget majd megint egy vizsga időszakom, aztán ha még mindig nincs baba a pocakban, akkor irány Fülöp és a Róbert Károly Magánklinika. Kb. akkora mágusnak tartom őket, mint a PCOs-ben Tüű dokit. Úgy érzem, most már tényleg sikerülnie kell, ez most a belső megérzésem. És akkor tényleg együtt babázhatunk.
Lányok, én még mindig döbbenten állok az egész műtétesdi előtt. Lehet, unjátok már, de soha nem gondoltam, hogy egy kórházi kaland ilyen is lehet. Itthon állami kórházban nem ez volt a tapasztalatom. Pedig azt a dokimat is szerettem, de a különbséget zongorázni lehet.
A Róbert Károlyban minden olyan, mintha egy hotelben lettem volna, mindenki kedves, megértő. A kaja kiváló, a nővéreknél kedvesebbet kívánni sem lehetne. Az orvosok kedvesek, nyugodtak és olyan bíztató a szemük, hogy elfelejtesz félni.
Most azt gondolom, hogy hozzájuk megyek szülni is. Megnéztem a tarifákat, így leírva soknak tűnik, de ahogy tájékozódtam, az itthoni dokim is pont ennyit kér el. A 9 hónap alatt 10-12.000 Ft vizsgálatonként, meg 100.000 a szülési tarifája.
Nem akarok bunkó lenni, de megkérdezhetem, hogy más városokban ez hogy megy? Kb. mennyibe jön ki egy szülés?