A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Féltem, hogy Juba szüléséről lemaradok, de örülök, hogy nem :D

Vindo, Panndi: örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotok, a képek ezt tükrözik ;-)

Vindo, ez campylobaktérium, az esetek egyharmadában ez a ludas a fertőzésekben, úgyhogy elég gyakori. Ami durva volt, hogy ez meg szokta előzni a bélvisszacsúszást, Ádinál meg fordított volt a helyzet, de már hordozhatta a baktériumot, a megnagyobbodott nyirokcsomók a bél körül ezt mutatták. A béldolog volt a veszélyesebb, mert megismétlődhet, visszacsúszhat az arra hajlamosoknál. Szóval aki periodikusan ismétlődő erős görcsöt tapasztal a gyereknél, az gyanakodjon erre. Mondjuk tök mázlink volt, negyed 8-kor az ügyeletes, egy fiatal orvosnő kapásból diagnosztizálta ezt, 10-kor már a Heim-ben csinálták is Ádin a beavatkozást, igaz, addig még uh, meg két sebészi kör volt. De járhattunk volna rosszabbul is, egy kislány is volt a HP-kórteremben, akinek a beöntéses módszer nem működött, neki műtét kellett (kézzel igazítják vissza a beleket :shock: ).
De most már nagyon jól van, étvágya is okés.

Kép
Kép
irina

A kocsi persze pont most volt rossz. :evil:
Ami megdöbbentő volt, hogy egy egész szárnyat a Lászlóban kb. 3 nővér és 2 orvos vitt, annyira nincsenek az egészségügyben dolgozók (vagy nem tudom, miért). Bő két éve, amikor Ádival először voltuk ott egy hetet, még egy csomóan voltak :shock: Ja, az orvosa ugyanaz volt most is :D

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Nagggggyon meleg van...
Tegnap kimentünk az élményfürdőbe Szelivel, most kettesben, mert a barátnőm sokáig dolgozott.
Nagyon jól éreztük magunkat! :) Jól esett, pénteken is megismételjük! :)

Juba! +++++++++ Hajrá! :)

Jajajajjjjjj. Irina! :cry:

Megyek ügyfélhez, aztán Csipetért! :)

Puszi Mindenkinek!

Kép

Kép
regcsiken14

Apának szervezünk egy Rajna-i hajós munkát, be van sózva, meg végre össze tudnánk szedni magunkat, de németet kéne egy kicsit tanulni hozzá (elég egy alapszint is), de még kell hozzá matróz vizsga + orvosi...

Kép

Kép
regcsiken14

Irina: juj ezt még olvani is rossz volt! Örülök hogy jobban van már Ádi! sok puszi a kis hősnek!

Regi: +++++++++++apának a munkához

Mesi: generációs különbség :-)

Mi de-t a társasház omokozóját ( fa ) raktuk össze és festetük, Emma is, de a drágám valami művész képet készített rá, mert ugye neki a festés az a "kép" festése nem pedig a mázolás!!! :-)

Du-án megyünk a za "iker" tesóhoz, pancsizni, ugrálni bolondozni! :-)

Apa most csináltatja za új lakcímkártyánkat! :-)

Szombaton megyünk esküvőre, lagziba...már úgy várom!!!!!

Móni: Gréti hangult javulgat???

KépKép
kaqk
Debrecen

Kép Kép Kép Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Néhány kép! :-)
a szökőkútnál a főtéren, és apa szülinapján a kis barátnővel. a matracon ugrálás és a strandlabdázás volt a legmenőbb! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Irina!
Jaj, ez szörnyű lehetett. Örülök, hogy túl vagytok rajta! A bélvisszacsúszás mitől volt?

Kaqk!
Szépek vagytok, mint mindig! :)
Akkor volt egy kis babakocsizós nosztalgia?

Viranka!
Te már tudsz horgolni, minek jársz tanfolyamra?
Hááát, azért még a gyerekeket nem veszélyztetném egy magam vezette autóban...
De Mesi elgondolkodtatott. Az állomástól messze laktok? Mert egy következő taliban talán vonatozással benne lennénk! Metróval simán elmegyünk a nyugatiig, és onnan vonatoznánk egyet... :wink:

Mesi!
Generációs különbség! :lol:
Hűha, akkor nemsokára költöztök? De izgi!

Juba!
Hajráááááá!!!!!!!!!

Móni!
Hogy vagytok? Hogy bírod? Gréti?

Vindo!
Akkor kezdődhet a medence-party! :)
Anyósodék néhány érdekes megnyilvánulásától eltekintve akkor jól éreztétek magatokat, ugye?

Regi!
Hmm élményfürdő! Jól hangzik!
Örülök, hogy Apának összejönni látszik a munka!

Panndi!
Jó vonatozást!
Ajánlom a Szabadság téri szökőkutat - ha még nem ismeritek! Szerintem bejönne a lányoknak!

Kép
gica1

Csak gyorsan néhány dolog.
Vera
köszi a meghívást és szívesen mennénk is, de már vagy 2 hete elígérkeztem erre a napra itt egy barátnőmhöz, akivel igen nehezen tudjuk összehozni a talit, mert 5 csemete van. 1 éve nem láttam azóta született közben az 5. is :lol:
De biztosan lesz máskor is és akkor benevezünk :) vagy össze hozunk egy magán talit valamikor ha ráértek. Már olyan rég találkoztunk.

Vindo
Szuperek a képek :lol: időben kezdi a csajozást :lol:

Juba
Nagyon nagyon szorítok++++++++++++++++azt sem értem, hogy miért tablettáznak. Ha azt akarják, hogy kijöjjön burokrepesztés aztán oxitocin....legalábbis itt ez a protokoll

Emmának mekkora haja van :) :shock: nagyon édes

Mesi
Édesek :lol: jó költözést.

Én meg fülgyulladással :( soha nem késő elkezdeni...tegnap éjjel ügyeletre kellett menni (nyóc ker, boldog voltam tőle. Nem is akartam menni, de a bnőm elkísért) . Nem hallok a jobb fülemre ami tök idegesítő, de ha beveszem a Cataflam-ot fájni nem fáj.

KépKép
KépKép
fleur

Fleur, csak nem Mártihoz? ;)

Irina, szegény Ádi :(

Mesi, jók a képek!
Vendég

dee :lol: honnan ismered???

KépKép
KépKép
fleur

Hajajjj, kicsi a világ ;)

Amúgy másik fórumról, innen, babanetről, de személyesen még nem találkoztunk :) És Kamillája egy napon született Zsófival, csak egy évvel később. Meg emlékeztem, hogy ő is ott lakik :)
Vendég

Kaqk, szuperédes a lányod, szépek vagytok!

Mesi, kitartás, mindjárt a világ egyik legmenőbb kérójában fogtok lakni!!! 8)

Gica, állítólag maga a fertőzés okozza a bélproblémát, az ottani nyirokcsomók, amik a fertőzés miatt nagyobbodnak meg, valahogyan az arra hajlamosaknál azt okozza, hogy a bél egy szakasza visszatolódik a megelőzőbe, ami nagyon veszélyes, mert elhalással is járhat. Asszem, ez a lényege. Na meg aki ebben szenved, az a vakbélgyulladásra is hajlamos, mint megtudtam (az ezzel a bajjal küzdő kislánynak, akiről fentebb írtam, ki is vették a vakbelét, ha már fel kellett nyitni úgyis). De amúgy állítólag csecsemőkorban a leggyakoribb ez a képlet.

Lányok, mintha nem lenne elég baj (kórházazás volt, rossz a kocsi -- nem tudjuk, mi baja, lerepültek a dísztárcsái, rángat a kuplung), az előbb levertem a külső vincsit, amin MINDEN munkaanyagom és fényképünk rajta volt. Másfél-két évnyi munkaanyag veszne oda, ha nem lehet az adatokat kimenteni, de leginkább az utóbbi 2 év Ádi-képeinek megsemmisülése az, ami a legborzasztóbb... :cry:

Kép
Kép
irina

KépKép
Kép Kép
l.móni

Irina sajnálom a kórházat, a kocsit :(
Mindent :(
szerintem menthetőek, hívj fel egy szakembert :roll:

mennem kell :arrow: sírva ébredt Gergőke

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jaj, egy fontos dolgot meg majdnem elfelejtettem: Mónikám, én is kitartást szeretnék kívánni Cicushoz! Okos kislány, biztos vagyok benne, hogy hamarosan rendeződik Nálatok a helyzet!

Juba küld vkinek sms-t a nagy hírrel?

Kép
Kép
irina

Fleur, mielőbb gyógyulj meg a füleddel!!!

Móni, köszi! Az a baj, hogyha egyáltalán lesz még mit adatot menteni, azt horror árakon szoktak, nem céges ügyfeleknek is, tehát alapjáraton több tízezer forintba kerül...
Megyek szüléstörténetet olvasni 8)

Kép
Kép
irina

Irina!
de rosszul hangzik :( Milyen jó,h. vannak még jó orvosok.Én azt hittem vhova elutaztatok,ezért nem írsz.
Ne csináld már :( Vinyóról még a képeket sem másoltátok soha ki cd-re/dvd-re.Hugiéknál elszállta vinyó,de Robinak vmilyen programmal sikerült visszahoznia :) ha hazaér akkor megkérdem és megírom/átküldöm a progi nevét.

Gica!
Álloomástól nem lakunk messze,,de ha sétálsz gyerekekkel akkor kb. 20 perc minimum :) de én tempómban 7 perc :) azért mentem horgolós tanfolyásra,h. tanuljak újat :) Nagyi mostanában nem lakik itt,nincs ideje Nekem segíteni.

Fleur!
Várunk bármikor,vagy Móniéknál randizunk :) :) :wink:
fülgyulladás :( :( szegénykém :)

Na megyek én is születéstörténetet olvasni :)

:arrow:

KépKép
viranka

Na, itt vagyok, G. hazaért, mentek a medencébe. Én meg visszaolvasok.

Kép
vindolanda

Szóval akkor:

- Emma igen aranyos :D Kaqk, látom, biciklivel mentetek a főtérre :wink:
A debreceni strandon még nem is voltam, csak az Aquaticumba szoktunk néha eljárni :roll:

Regina, akkor noszogassad életed párját, hogy tanuljon :wink:

Irina, hú, azért Titeket mindig megtalálnak az események.
Megkérdezem Gábort is, hogy mi lehet ilyenkor a teendő.

Fleur, gyógyulj meg :!:
Én erről a tablettás indításól még nem is hallottam :oops:

Viranka, jó horgolást akkor 8)
Hát, az a fura, hogy a kinti medencéből meg nem tudjuk kirángatni. Ma harmadjára tartunk partyt kinn. De ez nem elég, a szomszédok medencéjébe is belemenne (össze van nyitva egy részen a két porta, jóban vagyunk, gyakran átjárunk). Ott nem zavarja a víz, csak a kádban :?

Gica, a vezetésbe meg bele kell vágni egyszer gyerekestül :wink:
Igen, jó volt amúgy, bár ők eléggé érdekesek, de Rugóra így is tudnak vigyázni :wink:

Juba, ++++++

Na, kinézek a férfiakra.

Kép
vindolanda

Móni, nagyon meghatódtam pici fiad születésén, köszi, hogy elolvashattam! :)

Viranka, Vindo, köszi előre is!
Nincs mit visszaépíteni az adatokon, ugyanis semmilyen csatlakoztatásra nem reagál a vinyó (külső vinyó).
De, vannak kimentve Ádi-képek, csak épp 2008 legvégén volt az utolsó ilyen mentésem :? illetve volt még egy talán tavaly, de sehol sem találom azt a dvd-t :roll: Nem szoktam kimenteni dolgokat, mert a külső vinyót tartottuk a "kimentős" helynek...

Kép
Kép
irina

nincs mit visszaépíteni = mármint házilag

Kép
Kép
irina

Irina, te jó ég... Ez nagyon rosszul hangzik... Ádival mindig történik vmi... :(
Sajnálom a többi dolgot is...

Zizi!!!! Gyeremáááááááááááár!

Móni, köszönjük a történetet! :)

Viranka, Panndi, nekem elkezdett fájni a fülem... Pedig nem is olvastam, Fleur, amit írtál... Jobbulást neked, remélem, hogyy nekem nem gyullad be éjjel, és ha nem teszi, akkor megyünk. De én nem adok sok esélyt ennek, mert az én fülem extraérzékeny... Ma ment a ventillátor, majd megkukultunk ugyanis, és most itt fájdogál... Szóval én annyira szomorú vagyok, de ha baj lesz, nem tudok menni holnap...

Kaqk, jó fotók! :) Szépek vagytok!

Regi, tök jó, remélem, összejön a munka!

Megyek, mert a fiúk munkára hívnak... :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok

Minden kép szuper!!!! :D

Irina: Petrának is volt már ez a campylobachter a kakájában és szegény mikor ment a hasa kb 10 mp-ként mindig panaszkodott hogy fáj neki miközben jön a foss :oops: Elékpesztő mik vannak :shock: Jobbulást Ádinak!

Móni:Annyira jól leírtad Gergő baba születését.Olyan jó volt olvasni!!Gréti büntet még titeket?

Juba:++++++++++Zizi hajrá gyere!!+++++++

Vindo: Megdaléna :D Nagyon szép helyen voltatok és tök jó h Rugó ennyire jól vislte az utat.Petra ha 0 perces útra megyünk akkor is kb 30x megkérdezi hova megyünk? :roll: Mi lenne egy ilyen hosszú úton? :lol:

Kaqk: Jól van Emma teljesen?

Petra "nagyon nem érzi jól magát" lent a mamáékkal.Ma meg elvitte barátnőm magukhoz egyenesn repült az örömtől.Nekem nagyon hiányzik :oops: meg nem nagyon beszél velem telefonba sok dolga van :oops: :lol:

Kép

Kép
agica1126

Nocsak, valaki lecserélte a vonalzóit :D :wink:

Elkezdtük rendbe tenni az udvart, nagyon gusztustalan volt. Még a kerti tóba is belemásztam a nem létező bicepszemig, mert egy szűrő-alkatrészt R. belevarázsolt két hete.
Még fűkaszázni kell, meg a füvet a kavics közül kihúzni egy kisebb részen.

Kép
vindolanda

Megszületett Szita Zina 4500 grammal és 59 centivel. Szőke dús hajjal :lol: :lol:

Juba itt is gratulálok :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Juba. GRATULÁLUNK!!!!!!!!!!
Jó nagy baba lett.

Móni a szüléstörténet gyönyörű!!
talabér nikolett

Juba nekem is írt, 03:03-ko.r :) Látom Móni már hozta a gólyahírt. :)

Drága Juba! Szívből gratulálok a kis ovisodhoz :wink: , sok boldogságot kívánok a négy tagú családodnak!

Kép
Kép
Kép
gremese

Gratulálunk :) :)
Sok egészéget,boldogságot,kitartást :wink: 8)

úgy látszik ketteskék csak 4 kg felett hajlandóak megszületni :)

ui: Csilla,vmikor 5 körül megcsörgetlek,Robi mondott pár ötletet,egyszerűbb szóban,mint leírva :) vinyó legyen közeledben :)

KépKép
viranka

Pöti meg már 2 hetes :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

KépKép
viranka

Juba gratulálok!!!!!!!!!!Sok sok boldogságot!!!

Kép

Kép
agica1126

Juba, gratulálok, jó egészséget Nektek! :)
Vendég

Sok boldogságot kívánunk az egész családnak! Gratulálunk, Juba!

Irina, a következőket tudtam meg. G. szerint gyakran előfordul, hogy egy külső w. tönkremegy, mert ezek nagyon sérülékenyek. Ha adatot szeretnétek tárolni, és nem kiírva, akkor egy nagyobb pendrive sokkal biztonságosabb, az többet kibír.
Az adatok visszahozására szerinte nem sok esély van, a cégek meg nagyon drágán dolgoznak. Amit meg lehet próbálni, azok a Hard disc Recovery - programok, amit az internetről is le lehet tölteni, és ezeket kellene ráereszteni.

Rugó sajnos nyolckor kelt. Jó lenne, ha egyszer lenne egy nyugis félórám reggel.

Ágica, lehet, Rugó is kérdezné fél percenként, hogy hová megyünk. Ha tudna beszélni :roll: :?
Így viszont csendben van :wink:

Megyek, ki kell tölteni az ételrendelést.

Kép
vindolanda

Micsoda hírre jövök:
JUBÁM, SZÍVBŐL GRATULÁLOK A KICSI ZINÁHOZ, NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!!!

Verus, ne haragudj, délutántól már nem olvastam a babanetet, a telefonom meg le volt halkítva :? Nagyon köszi, hogy utánakérdeztél, felhívlak majd délután, jó?

Vindo, köszi G-nek az ötleteket, megpróbálom. Mondjuk a tudattól is rosszul leszek, ha azok az anyagok mind az enyészeté lettek. :cry:

Kép
Kép
irina

Viranka, Vindo, szóval az a baj, hogy a vincsi fizikailag sérült, nem reagál, ha összedugom a géppel, így semmilyen programot nem tudok ráereszteni...

Kép
Kép
irina

DRAGA JUBA, SZIVBOL GRATULALOK ZIZIHEZ!

Irina, nagyon rossz volt olvasni a soraidat... :( szegeny kis Adi... kis hos!
Nekunk is eltunt egy csomo foto a laptopomrol... :( napokig depis voltam miatta.

Vindo, nem raktam fel kepet Maltarol :oops: ha a gyerekek engednek, lekicsinyitem oket es teszek fel, igerem :?
Vendég

Csilla,lehet a jumper(?) esett ki,de az is lehet h. nyáklemez (vagy micsoda sérült) és elég azt kicserélni :) :) ne add még fel a reményt R.nak is volt ilyen vinyója és sikerült helyrehoznia :) :)
még van remény :) de du. beszélünk :)

fiam így szól:Anya el kell mennünk kórházba fáj orrom,gyíógyítsák meg :)
:lol:

KépKép
viranka

Irina, írok privit.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Vindo nagyon szép helyen voltatok :D
Rugónak meg csodás ízlése van :lol:
kukázó apósod nem semmi :shock:

Gica vezetéstől ne parázz!
beülsz, beindítod, körülnézel, indexelsz és hajrá :lol:

Niki de jó, hogy újra jelentkeztél :D
mikor jöttök haza?
még fogalmam sincs hogy hozom össze a menüt a két gyerek mellett de valahogy megoldom.

Fleur füled?
jó barátnőzést mára

Ágica ha hazajön Petra akkor fog kijönni rajta az, hogy hiányoztál neki.

Mesi széken kívül már más is van összerakva ?
vagy azokon fogtok aludni a dolgozószobádban :wink: :lol:
ha nagyon nincs pesztra a költözéskor akkor jöhetnek ide Zsozsiék.
Jót játszanának biztos 8)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Rólunk úgy néz ki "nem"javul a helyzet Grétikével.
Kiderült, a bünti azért jár nekünk, mert féltékeny.
Kettőnkre! Én csak az övé lehetek és Pötikéé :roll:
Apa a legutolsó a sorban. Gréti szerint.
Gergő egy tünemény, csak állandóan bealszik evés közben. Cicizés után álometetés jön mindig cumisüvegből, lefejt tejjel.
Napközben többnyire alszik. Reggel és este van egy kis ébrenléti ideje. Nővérkéjét imádja.
Tegnap Gréti hozzám bújva sírt (meg akartak fogni egy macskát és az a fránya jószág képes volt megkarmolni, csinikém meg akart halni miatta) Gergőt pont büfiztettem és addig tornázott a kisfiam, hogy a buksiját odanyomta Gréti fejéhez :lol: Vigasztalta, olyan édesek voltak :lol:
A melegtől szenved a kicsi és a nagy is. Csak reggel tudunk kint lenni meg este. Napközben bent. Így unalmas.
Pöti tele van meleg kiütéssel, pedig itthon csak egy pelusban nyomul. Ráadásul naponta többször lefürdetem langyos vízben.
Olyan mint a nővérkéje. Imádja a vízet :lol: Már most :D

Köszönöm szépen a szüléstörténet dicséreteket :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Moni, nagyon jo olvasni rolatok! Termeszetesen nem kivanjuk toled, hogy most menuvel rukkolj elo! :) pentek este indulunk kocsival...
Kepzeljetek, a caterpillar clubban van egy csajszi, negy gyerkoce van, es mind picike..4 eves, ket es fel, 15 honapos es egy hetes... :shock: :D :?
Vendég

Na, megkerültem én is.
Egy óráig tartott, amíg elmentünk sárgadinnyéért, meg fagyiztunk is. Aztán egy óra fürdés a medencében :roll:
Már én nem bírtam az árnyékban, délben végül is sikerült bevonszolni. Most megtalálta suttyomban az ebédet, amíg zuhanyoztam, bevitte magának az asztalára :lol:

Niki, nem semmi leányzó lehet :lol:
Akkor várom a képeket.

Móni, hú, akkor nem unatkozol :wink:
Gréta meg majd túl lesz ezen a féltékeny korszakon.
Melegkiütések :?

Na, eszek akkor én is.

Kép
vindolanda

Vindo, biztos ehes volt Rugo, nem tudta kivarni, mig enni adsz neki :D olvastam, milyen meleg van otthon...remelem kicsit lehul, mire megyunk, angol idojaras utan nehez elviselni azt a kanikulat.. anyosom is jon, foleg miatta aggodom..az angolok 18 fok felett meg akarnak halni.. :D
Vendég

Juba sok sok szeretettel gratulálok, jó egészséget és sok tejcsikét! Bertus hogy bírja??

Móni: olyna jó volt olvaSNI A TÖRTÉNETED!!! d eédesek lehetnek!!!

Ágica: jól van emma, csök jöttek a 3 napos lázat követő pöttyök!!! :-(

Niki: 4 gyerek és mind 4 év alatt???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

mennem kell latatni..

KépKép
kaqk
Debrecen

Drága Juba, nagyon-nagyon gratulálunk! Jó egészséget a 4 fős családnak!

Móni, tényleg már 2 hetesek vagytok, jaj van itt nálam egy Gréti kendő a fejére, nemrég találtam meg :oops: , meg van egy pár szoptatós cuccom (szopis melltartó (ha nem sértődsz meg :oops: ), melltartó betét) (valamikor arra kanyarodom és 1 perc alatt beadom, úgyis megyek Miklósra)
A szüléstörténet szuper!
Én ebből a féltéksenységből nagyrészt kimaradtam, Robesz imádja, néha mondja, hogy ne szoptassam meg, vagy ne altassam, de nem csinál belőle ügyet, imádja, fut mindig hozzá, játszik neki, mondjuk néha kicsit félek, mert elhalmozza játékkal és olyannal is ami ugye nem a legjobb.

Mesi, én költözős fajta, már ezerszer, de azért megértelek. Jövőre remélem mi is. Addig is kitartás, gyerekek gyönyörűek.

Viranka, mentünk volna, de egész héten csana szünet és már be voltunk táblázva csak ma maradtunk itthon.

Vindo, szép helyeken voltatok.

Fleur, jaj, te szegény

Több nem jut eszembe

Rólunk: Robesz édes volt a héten, voltunk 2 barátnőmnél, nagyon aranyos volt, Krisóf szintúgy jó baba volt, evett, aludt, játszott no azért azt az ölemben:)
Voltunk Velencei tavazni Fleur, igen azt a strandot ismerem, és az tényleg jó, de voltunk szerdán a Balatonon és az sokkal jobb volt, Robesz annyira élvezte, ki sem tudtuk húzni a vízből, Kristóf is édes volt egész nap nézelődött, aludt.

No ma oltás mindkét gyerőcnek.

Puszi Nektek

Kép
Kép
nektarin

Niki, hát, akkor anyósodnak nem lesznek túl jó napjai itt :lol:

Nektarin, milyen oltást kap Robesz?

Kaqk, legalább tudod, hogy mi volt a baja, és nem kell neki gyógyszer vagy antibio-kezelés. Szóval túl vagytok rajta, és egy darabig ezt nem kapja el újra. Nézd a pozitív oldalát :roll: :!: A pöttyök elmúlnak:)

Ebédmaradékot pakolni

Kép
vindolanda

Rugó kb. három hete nem pisilt be, és kb. két hete minden nagydolgát a bilibe intézi 8)
Reggel száraz pelenkával ébred, de anélkül még nem mertem altatni :roll:
Lehet, kipróbálom egyszer.

Játszunk :arrow:

Kép
vindolanda

Én is itt :)

Kipurcantam ebben a nagy melegben :)

Vera, köszönünk szépen mindent, jól éreztük magunkat, kár ,hogy sietnünk kellett. Zsófi a kocsiban mesélte hazafelé, hogy miket csinált Gödön, és így fejezte be: ettem, ittam, mulattam :lol: Hát igen, ő visszafogottan mulat :lol:

Niki: az igen :) Nálunk is ez volt a terv, négy gyerek, amilyen gyorsan csak lehet. Sajnos ugye közbeszólt az élet, de remélem, ha nem is négy év alatt, de azért nemsokára meg lesz nálunk is a létszám :)
Vendég

Ja, hogy Ti meg közben partiztatok. El is felejtettem :wink:

Variálom a szobanövények helyeit, de sehogy sem érem el a kívánt hatást :roll:

Rugó egy autóval játszik, amire egy gyurmakígyót tett.

Szia Panndi :D

Kép
vindolanda

Szemen szúrtam magam a yukka-pálmával :shock: :?

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: