Jaj, nagyon örülök, hogy Csabi jól van, Szilvi, gyors jobbulást Nektek! A múltkor unokatesómékon is egy ilyen ment végig, ikreik vannak, négyen váltották egymást a wc-n egész nap
Mi délutánra értünk csak ki, de áram még akkor sem volt sokáig a vadasparkban, nagy vihar volt arra fele, iszonyú mennyiségű fát csapott ki villám. Anyós hívott, míg ott voltunk, ő mesélte, mi történt, nagyon durva, szegények
A babot én is így adom, ma én is azt főztem, csak most répával. Magában is adtam már, vagy csak hússal, úgyis csúszott Benének

Olyan jó lenne sokmindent eltenni az ínségesebb téli napokra, de össz-vissz egy rekeszes a fagyasztónk, az már most tele van. Megpróbálom azért a lehető legtöbb mindent eltenni én is, most annyi minden van, hogy nem győzzük enni, télen meg szinte semmi.
Olyan durva, hogy a 190 grammos őszibarack bébiétel, ami nem is teljesen csak barack, 2-300 forint, amennyiért most egy kilót lehet venni
Judit, én lehet a dél körüli szopit hagynám el (ahogy Zsuzsi is írta), és hamarabb adnám az ebédet a helyedben, így talán délután jobban elfogadna még valamit.
Nálunk, ha nincs nagy nyűgösség, napközben van olyan is, hogy már nincs szopi, vagy csak egyszer. Reggel azzal ébred, este azzal fekszik, illetve éjjel is, ha nem nyugszik meg mástól, de kettőnél többször már nem kap akkor sem.
Meg is ijedtem, hogy apad a tejem, alig telik meg egy fél nap alatt, most újra Laktoherbet iszom
Emellett van tízórai gyümölcs, ebédre főzelék, uzsonnára gyümölcs, főzelék vagy tejpép, ha rendesen eszik, akkor már csak az elalvás előtti szopi a következő.