A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Júj, ti aztán termeltetek!
Azt hittem sose olvasom végig! :)

TÜnde!
Köszönöm szépen, én élnék a lehetőséggel! :)

Holnap reggel megyek dokihoz meg védőnénihez is.

Teszek pár mai képet:
Kép

Kép

Ráálltam a mérlegre :shock: 76 kg vagyok....
Ha jól számolok, akkor eddig ez 24 kg :shock: :roll:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clárika ok, akkor majd hívlak, ha a közelben leszünk!
76kg? kerek 2 kg-al vagy több nálam, pedig én csak 11kg-ot híztam... hááát igen, nem mindegy ki honnan indul!! :wink: akinek semmi feleslege nem volt előtte, az többet hízik! arról nem is beszélve, hogy Te is iszonyat vizes vagy!!! tuti otthagysz a kórházban minimum10-12kg-ot!

Kép
gtunde75

[quote="gtunde75"][ írta:gtunde75b]Clárika ok, akkor majd hívlak, ha a közelben leszünk!
76kg? kerek 2 kg-al vagy több nálam, pedig én csak 11kg-ot híztam... hááát igen, nem mindegy ki honnan indul!! :wink: akinek semmi feleslege nem volt előtte, az többet hízik! arról nem is beszélve, hogy Te is iszonyat vizes vagy!!! tuti otthagysz a kórházban minimum10-12kg-ot!

Ígylegyen :wink:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Na megyek vizezem a konyharuhát...én ezt nem bírom, ez nem embernek való ez az idő!

Clárika
Kép
clárika

Én most 17-nél vagyok,de szerintem ez víz is,mert elég hirtelen jött most fel 2-5 kg :( Ehhh....
Clarika ha nem felejted el,a könyvet hozod?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Séta reggel???? :) én reggel alszok...bár az éjszakai alvással sincs nagy gondom, de imádok reggel durmolni :D
Akkor azt el sem mondom, hogy kedden CTG után mennyit mentem, délben!!!
És a párom is mindig azt mondja amikor arra panaszkodok, hogy kevés a szufla, hogy "elfelejted, hogy x hónapos terhes vagy"
De még bírom...egyenlőre....tréningezek a szülésre :D

...és sajnos +17 kgnál tartok. :?
limo73

Évi!

Ki is készítem, nehogy kihagyjon az agyam! :) :wink:

Clárika
Kép
clárika

Holnap az epres csodát választom amit Clari evett múltkor :wink: az is vízhajtó :)
Clarika,lábad? :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt!

Tegnap már nem is mertem írni a lábamról.... :(
Olyan volt, mintha békatalp lett vna a lábamon, emelnem kellett a lábaim, egyáltalán nem hajlottak a lábújjaim.... :cry:
Sőt, lehet, h nem annak tudható be, de a kicsitől indulva zsibbadt 3 is....

De most fél8ra megyek a dokibácsihoz, csak reagál rá valamit.
Meg védőnéni, de hát őt ismerjük, tőle semmit nem várok...

Clárika
Kép
clárika

Kitartást! Van remény! Én már fel tudom venni a terhesség előtti nadrágjaimat :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Most nézem a katicabogarat, hogy mindjárt célbaér a vonalzómon :D

Clárika
Kép
clárika

Clárika
Katicabogarad rohamléptekkel közeledik a célhoz!
két nap múlva Petra már adminisztratív szempontból se lesz koraszülött!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi!
Petra?
Réka :)

Clárika
Kép
clárika

Bocs :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Apa lefoglalva....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Teljes a kényelem

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt!
Vacakul aludtam. Este 9-kor végeztünk a dokimnál.
A hírek:
A vérvételi eredményemben a fehérje alacsony, így 24 óráig kell valamelyik nap gyűjtenem vizeletet és abból mintát kell vinni a klinikára. Vérnyomim ellenőrizni kell foly.osan, mert a lábaim 2xakkorák, mint alapból. Feszítenek is rendesen.
Uh volt, vizsgálat nem. Gondolom nem akarta piszkálni, mivel azt mondja a baba még nagyon fönt van (hólyagom nem ezt mondja ) szerinte nem úgy néz ki, mint aki hamarosan meg akarna születni. Egyébként igazam volt, szép nagy baba, bár én az UH-on semmit nem tudtam kivenni. UH szerint 36+1-nek felelt meg, de tudjuk, hogy ezzel nem foglalkozunk.
Adataink:
BPD:89 mm
HC:321 mm
AC:325 mm
becsült súly: 2910 gramm!!!!!!!!!!!!!!Átlagos menny.a magzatvizem.
Ctg-n mindig vagy aludna, vagy lerúgná. De a dokim elfogadta.

babaimádó
Kép
babaimado

Ircsi, nagyon cuki Katus. Milyen jó dolga van :D . Te hogy vagy?

babaimádó
Kép
babaimado

Clárika, szép a pocakod!
Látom, mindenki ödémás lábbal küzd.

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimi
Jól vagyok... kissé leamortizálódva, de nagyon boldogan!!!!!
Fehérje :cry:
Fehérje-hiány növeli az ödémakészséget!
Egyél sok túrót, sajtot, husit!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi nincs gond! :)

Katus mint kicCsibe :)

Clárika
Kép
clárika

Kacsa :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Babaimado! Hány hetes terhes vagy? Gratula a jó adatokhoz!!!

Ircsi! Katus mindig tündéri :) :) :) Irigyirigyirigy!!!

Clárika! Sok sikert a dokibához! Kíváncsi vagyok, hogy mit mond a lábadra! Csak ügyesen :)

Természetesen én megint nem aludtam az éjjel, de nem jöttem fel ide, úgy sem foglalkozik velem senki brühühűűű. Mert mindenkinek van alvópora, csak nekem nincs. De tudjátok mit? Aki sokat alszik, keveset él! Tehát a keveset alvók, több időt töltenek aktivitással, mivel hosszabb az ébrenléti állapot! Khmmm... Meg másnap reggel kicsit butaságokat beszélnek a krónikus kialvatlanságtól...
szilvi35

Szilvi, tegnap készült az Uh 36+5-ön.
Nekem sincs alvóporom. Alig aludtam. Állandó pisijárat, lábfájás, meleg..ÁÁÁ..csak kibírjuk...
Jövő héten és utána héten dokim szabin lesz.

Ircsi, hányszor kel Katus éjjel? Tejci pont annyi, amennyit megeszik, vagy tudsz fagyasztani is?

babaimádó
Kép
babaimado

Szilvi, ahogy hasonlítgattam, kb. egyezünk méretben. Nekem is oylan 3,5 körüli babát saccoltak.

babaimádó
Kép
babaimado

Persze, hogy kibírjuk!!! Nincs más választásunk egyébként sem :D

Na most már komolyan reggelizek!

Jó az a 3,5! Remélem a szülésünk sem lesz nagyon nehéz :)
szilvi35

Egyébként mi az a határ, amit egy 62 kg-os, 162 cm-es kismama meg tud szülni?

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimi
Medencemérettől, a tágulástól függ, hogy mekkora gyereket lehet megszülni. A baba fejének az átmérője lényegesebb, mint a súlya!
Katus általában 2-szer kel most éjszaka.
Tejci annyi van, amennyi.. én nem fejegetek, nem fagyasztgatok... Nem látom nagy értelmét... :?

Szilvi
Alvásmennyiség terén nagyon különbözőek vagyunk :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ha nem fejed, akkor nem gyullad be a bent maradó tejcikétől?

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

Ma nem dolgozom délelőtt, így később keltünk. A fesztivál miatt rosszabbul aludtam, de nem vészes. Viszont csurog a víz rólam. Asszem ma sűrűn leszek a zuhany alatt. Délre megyek ctg+uh-ra.

Katus továbbra is aranyos.

Clárika nagyon kíváncsi leszek mit mond a doki a lábadra.....

Baba szép adatok. Én tudok olyanról aki kb egy súlyú lehetett valad, na meg a magasság is stimmel de lehet még kisebb volt és vékonyabb, 4kg-os babát simán szült...A végén fog úgyis kiderülni mi lesz.

Na megejtem az első zuhanyt....

királylány

Kép
Jó reggelt

Ircsi annyira édesek!!! G-re is tennél párat?Sose tudom megmutatni Mikinek,visszakeresni macerás.

Clarika lábad :( irj majd mit mondott doki.

Hozzám most jön a védőnő... ráálltam a mérlegre egy kg-val több mint tegnap pedig most nem dagadt a lábam ne mááááá :evil: :evil: igaz,már ettem.
Éjféltől meg hajnalban volt egy csomó jóslóm,meg vmi görcs féle alhasban az szar volt,lehet méhszáj? Vagy a baba nyomott vmit? Baba különben tök aktív,én meg döglődöm a melegtől.
Magnézium nem szedése azért megmutatkozik.
De a Miki megnyugtatott,amíg a baba mozog minden OK és a jóslók ilyenkor már természetesek és várhatóak. Hát mondom minek járok én orvoshoz ha ilyen profi férjem van :lol: :lol:

Babaimi,mennyi a fehérje szinted???
Mekkora babák lesznek itt!!!!

Szilvi,aludni...álom...

Kép

evilany

Királylány, köszi a választ. Víz: rólam is csurog. NApi 4x zuhanyzok. MA már zuhiztam, de már viszketek a verítéktől. :cry:
Gyere majd doki után!

babaimádó
Kép
babaimado

Most lenyomom a kávém beágyazok és én is megyek tusolni. De minek :roll:

evilany

Baba utána megyek be dolgozni, de majd jelentkezem, ha más nem du itthonról...

Évi tényleg nem tudom minek jársz akkor dokihoz. A pénz is családban maradna.

Áááááá eddig tartott a zuhanyzás eredménye, pedig alig valami van rajtam....persze kell nekem takarítani/rendet rakni....

királylány

Ja és azt is mondta neki is szoktak jósló fájások lenni amik azt jósolják rendszerint hogy hamarosan el kell mennie wc-re :roll:

evilany

jó reggelt mindenkinek.

szilvás76

Szilvás Kép szia :wink:

höhö de édes
Kép

evilany

Évi :mrgreen: :mrgreen:

Szia Szilvi!

királylány

Az alvással szerencsére nincs gondom. Éjjel olyan klasszul áthűl a szoba, bár ez a Dunának megy a Börzsönynek köszönhető, no meg hogy nem betontengerben élünk. Persze közlekedés szempontból messze vagyunk, de 4-6 fokkal kellemesebb a levegő a legnagyobb melegben is...

Ha este megpihen a derekam (az az egy fájó pontom, kb 15-20 perc) utána alszom. Max egy pisi út van éjjel (az se mindig), de simán visszaalszom... Mázli, azt hiszem, ahogy olvaslak Titeket...

szilvás76

Én olyan jó alvó voltam hogy ihaj...most meg...a terhesség is,nagyon gáz,ami éjjel megy. És önzőn hangzik tudom de soha többé nem alhatok már egy igazi jót majd...vagy majd 15 év múlva...:(
Jó lenne magam kipihenni mire ittlesz a baba de esélytelen :(

evilany

hát nem lesz. Bende már 4 lesz, de születése óta nem aludtam ki magam úgy IGAZÁN. Mindig van valami... :-)

szilvás76

Cáfolom :lol: csak lesz majd olyan, hogy kialszod magad. Bár nagyszülőkre nem nagyon számíthatsz.....
Nekünk 8 hónapos korától aludt a mamánál. Az éjszakát meg régóta végigalussza....

királylány

Kép
frankó...

evilany

Én mindig elájultam 9 körül, 6-kor keltem. 8-10 órára szükségem volt. Nem lustaság, hanem ennyi idő alatt pihentem ki magam.

Bende is átalussza, DE sokkal felületesebben alszom, minden nyikkanásra kelek, este 10-11 körül fekszem... Így értem... Ha meg beteg... :roll:

szilvás76

Jahh...nálunk apa alszik éberebben, bár én is meghallok mindent. Viszont mikor nem alszik itthon akkor királyság van :lol: :lol:

No jó ha beteg az más....

királylány

Na kész a takarítás....Bence ennek megfelelően már szét is pakolt a nappaliban...játszik....

Na már csak azt nem tudom mit veszek fel...

királylány

Na,ittvolt a védőnő. Vérnyomás,vizelet rendben,a súlyomra azt mondva-főleg látván a lábaim ami addigra már beledagadt a papucsba meg szerinte a kezem is vizes-hogy vszinű nagy része víz. Jövő héten szabin lesz úgyh.ha megszülnék,vki jön helyette - de azt mondja nem hiszi h.szülünk mert zárva vagyok(de nem tudom,attól hogy múlt hétfőn zárva volt a méhszáj,az nem nyílhatott mára...? Na mindegy) Ha napközben folyna el a víz,míg egyedül vagyok,szerinte mentőt hívjak a farfekvés miatt. Meg ilyesmiket mondott.
Most eszek,aztán be kell mennem a városba... talán túlélem :) jóslók vannak továbbra is,de abszolut rendszertelen. Ehh.

evilany

Sziasztok!

Api elment, talán gép is bírja, bár iszonyat melegszik... de azért bejelentkezek...

Clárika: cukor nagy pocak :) de szerintem nagyon édes vagy vele! Remélem is hogy doki mond neked valamit a vízre!

Évi: biztos hogy a víz sok... és akkor azért az szülés után le is megy... és Tomika hipp-hopp itt lesz mindjárt veletek!

Ircsi: jaj, Katus tüneméyn!

Limo: egyetértek Tündivel, én is csak este , majdnem éjszakai sétát vállalok be... mert nem bírnám, lent a tengeren, ahol fújt a szél, még délben is sétáltunk, de azért uram nem erőltette... inkább este 7-8 fele menj szeirntem, én akkor szoktam, egyik nap 9kor tornáztam egy fél órát itthon, az is jó volt... főleg a vízre

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Évi nem irigyellek a városért....
Érdekes, hogy így beléd látott...zárva vagy.....ezt akár Miki is megmondhatta volna :lol:
A súlyod meg tuti víz.....

királylány

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: