Sziasztok!
Már megint két oldal...
Rohadt meleg van...már régóta...
Este valamivel éjfél után sikerült elaludnom...de nagyon fáj a derekam lvás közben, nagyon nehéz forogni, de ez van...
kb. 4kor voltam pisilni, aztán azóta nem megy a visszaalvás, megint rámtört az allergia, ömlik a könnyem, és fújom az orrom ezerrel...de ez meg nem újdonság...
Baba viszont jól elvan...nap közben kicsit lusti, de meg szoktam szekálni kicsit, és akkor mozog...este viszont mindig nagyon beindul, tegnap is csak úgy dugdosta kifelé kezét-lábát...na meg 11 után elkezdtem görcsölgetni...számolgattuk...egy órán át kb. 4-5 percenként, aztán elmúlt...Gábornak meg tök csillogott a szeme...de mondtam, hogy ez még nem az...
Most várom, hogy felébredjen...át kell ronygyolnunk a házidokimhoz a tp papíromért, aztán be az Europarkba leadni a főnöknek, különben nem lesz fizu...
Holnap meg megyünk Balcsira...igaz csak csüt-péntek...pénteken először nem is akartunk maradni, merthogy nyűglődök, de ez a kis pihi kell (na nem, mintha itthon amúgy bármi mást csinálnék, de ez más...) anyum meg már kezdte, hogy és akkor majd pénteken megyünk Tihanyba kirándulni...nem érti meg, hogy nem bírok annyit menni...sík terepen se, nemhogy hegyet mászva...de mintha a falnak mondanám...
Ja, most kicsit panaszkodom...nem tudom mi lesz a hugommal, de komolyan...
Tegnap beszéltem vele jó sokszor, kérdeztem, hogy végre megkapta-e a bizonyítványát (a sulija elhagyta)...megkapta, de nem volt osztályozható, ezért évismétlés...ami azért gáz, mert a hugim 20 éves, és most volt még csak 11-es...jövőre érettségizett volna...így is már 3 évvel idősebb a többieknél, egyet bukott, meg 0. évfolyam, meg évvesztes, erre most megint bukott..majd közli, hogy egy kaszinóban fog dolgozni...mondtam, hogy de nem tudják bejelenteni, erre nagy vidáman, mintha ez halál természetes lenne közli, hogy ja, otthagyta a sulit, majd elvégti estin...azaz sose fogja befejezni...apám teljesen a padlón van tőle, meg még pluszban ott van neki anyu betegsége, szegény totálisan kivan, nekem meg a szívem szakad meg, hogy nem tudok neki segíteni...
Legszívesebben a szart is kipofoznám a hülye hugomból, de apu miatt nem bántom...bár már ő is úgy van vele, hogy eddig is mindent megtett a hugiért, ezután egyszerűen semmit nem tud..ja, merthogy hugi csomó tartozást is felhalmozott, amit apunak kell mindig kifizetnie...úgyhogy tegnap szegény már mondta, hogy ezennel leveszi róla a kezét, azt csinál, amit akar, mert soha senkire nem hajlandó hallgatni...
Na, de ez van...majd remélem (és most nem rosszindulatból), hogy egyszer sikerül neki úgy pofára esni az életben, hogy megtanulja a leckét...igazán ráférne, mert mindig valaki kihúzta eddig a bajokból...
Na, be is fejeztem...most már jobban is vagyok...