Sziasztok!
Te jó ég, mennyit írtatok...jesszus...most megint Ircsi féle kétablakossal próbálok reagálni...
babaimi...nagyon nagyon sokszor nem reagálunk a hozzászólásokra...én is arra, ami megmarad a szita agyamban, vagy az enyémre se reagálnak semmit, na és? De tényleg szinte minden nap vagyok és olvasom, követem, nem néha jelentkezek be...így is nehéz követni...szerintem ezen nem érdemes megsértődni....
Évi...lábad...elég durva...sajnálom, hogy így feldagatd...meg mindenkit, akinek ilyen...én lekopogom, nincs bajom...nem szoktál retket ennei? A védőnőm azt mondta, az jó a vizesedésre...
Nyári műsor...ez jó...
Barátnődet sajnálom...meg apukádat is, de ne gondolj ilyen dolgokra...látja majd az unokáját, és még jobban is lesz tőle...meglátod...
bévi...biztosan nagyon szörnyű ez a helyzet...biztos hamarosan minden rendbejön, bár tudom, ezzel most nem vagytok kisegítve
Én ebben kivételesen szerencsésnek érzem most magam, mert a táppénzem több, mint Gábor fizetése...majd a gyed alatt lesz gázos csak...addig még elvagyunk...
De ettől függetlenül nagyon rossz ez...főleg hogy a babák "miatt" most egyre több lesz a kiadás...
Víztorony...uhh...ez nagyon gáz lehet, főleg ebben a hőségben...sajnálom...
Ircsi...Katus annyira édes...

Most nagyon irigy vagyok ám már, annyira szeretném fogni a picike babámat...de addig beérem Katussal...olyan szép...úgyhogy jöjjenek csak róla azok a képek...
Szpi...barátnőm kislánya nem fogad el semmit az anyatejen kívül, víztől, teától, cumisüvegtől, pohártól, kanáltól nekiáll öklendezni...lecseszte a doki a csajt, hogy miért ad neki annyit, de hát szomjas is néha a baba, nem csak éhes...mondjuk 4 hónapos lesz és már 7 kiló...de ha egyszer kell neki...mással nem tudja pótolni neki...katus is biztos nagyon szereti a tejcit...
Tündi...akár te is lehetnél a szülinapi anyuka...
Rajtam ne múljon...de szerintem mi azért még kicsit tovább fogjuk húzni...
Woody...neked is drukk...hátha egy napon ünnepeltek...apuka meg had énekeljen...lehet csak feldobná jobban ott a hangulatot...
Dolgozó kismamik...le a kalappal előttetek...de tényleg...nem hiszem, hogy bírnám azt csinálni, amit most ti...amikor viszem be a Táppénzes papírokat, és meglátom az ügyfeleket a boltban a hátamon feláll tőlük a szőr...
Kórházi cucc...én csak két tatyit viszek...van egy céges válltáskám, abba beleteszem a szülőszobás dolgokat, egy kisebb sporttatyóba meg a többit, aztán jólvan...Gábor úgyis minden nap bejön, ha valami kell, majd behozza...
Lábnövekedés...ugyan cipőt baromira rég hordtam, de most kellett anyunak odaajándékoznom jó párat...tavaly ősz végén vettem egy nagyon cuki cipőt magamnak...de nem ment bele a lábam

...pedig 6000Ft volt, ami az én nézetemben már súlyos bűn kifizetni (ez csak az én nézetem), de úgy sajnáltam...így legalább nem áll a szekrényben...
Évi...nálunk amúgy fennáll, hogy Gábor cipőit hordjam, ugynis egy számmal nagyobb csak az ő lába...az egyik edzőcipőjét amúgy még a terhesség elején nekemadta...neki egy icipicit szűk volt, rám viszont most pont jó...
Azta...estére nagyon beindultatok...
Vanilla...sajnálom, ami a volt férjed miatt van...de biztosan minden rendben lesz a gyerekekkel...vigyáznak magukra, és szuperül neelted őket...
A babakocsi nagyon szuper...
És a családi fotók is aranyosak...szép kis család...
Melisch, örülök, hogy megvagy...pihenj tovább...szuper, hogy találkoztál a férjeddel...nagyon nehéz lehet nélküle...
Na, asszem a végére értem...kb...
Mi itthon szenvedünk...Gábor azon röhög, hogy reggel még felöltözök rendesen, délutánra meg csak bugyiban rohangálok itthon...

Most mindjárt megyek zuhanyozni, már nem bírom...
Ja, képzeljétek, hajnalba nagy csörömpölésre keltünk...Gábor egyből kirontott a hálóból, azt hittük betörték a konyhaablakot )neki meg felrepedt a talpa, szétvágta egy kagyló még a balcsin nagyon csúnyán, és most megint szétrepedt neki), semelyik abalk nem tört be...kerestük, mi lehet, akkor jutott eszébe, hogy basszus, tükör...a fürdőben a nagy tükrünk megadta magát a falon, és ripityára tört...én meg persze jól megijedtem a zajtól, amire baba is felébredt, és már nem is aludt vissza...úgyhogy most vehetünk tökröt...
Alvás tényleg nehéz (gondolom mindenkinek)...derékkattogás még mindig megvan, olyan nehéz átfordulni egyik oldalról a másikra...na meg tegnap a bal lábamban megőrült egy ideg és bármelyik lábamat mozdítottam meg, nagyon fájt...Gábor próbálta kinyújtani, de attól csak elsírtam magam, úgy fájt, meg jajgattam itt neki, úgyhogy feküdtem egész nap...

most már kicsit jobb, de még mindig bicegek tőle kicsit (valamiért nem bírom kinyújtani rendesen, olyan, mintha a combom tetejénél egy rugó nem engedné, és mindig visszarántja, lehet megint a baba nyomja valahol...)
Na, most megyek is vissza kicsit...mire végigolvastam az elmúlt 4-5 oldalt, felforraltam a géppel a levegőt a szobában...később benézek, ha kicsit hűlt a levegő...
kitartás mindenkinek...