Magdi!
Boldog szülinapot! A dallamot képzeld hozzá.
Lili melyik bölcsibe jár? Hogy tetszik neki? Írnál róla nekem priviben (a profilomban van a mélcímem)?
Pamacs!
Szépek a gyerkőcök. Ovit legjobb a lakóhelyhez közel keresni.
Panka!
Valóban gyorsabban nő a 2. terhességnél a pocak, de nem feltétlenül nagyobbra, mint az előzőnél.
Panka, Betti, Magdi!
Köszönöm a hozászólásokat a bölcsi, játszóház ügyében.
KAta!
Voltunk a Corában, de nem találtam kicsi egeret, csak az optikai egerek voltak olyan kis méretűek. Esetleg azt kellett volna vennem?
Tudom, hogy minden gyerkőc más. Szinte minden anyuka kettesben van otthon a csemetével, én is így voltam Gyönggyel, apa dolgozott, de ő nagyon hamar beszélt, mondókákat, dalokat utánzott. Hangának esze ágában sincs megszólalni (persze az alapszavakat mondja), profi mutogató lett belőle.
Néha én is megdöbbenek, hogy mit lemutogat, és én mindent megértek. Szerintem ez a "kommunikálás" most neki nagyon tetszik. Nekem meg nem.
Ha kérdezem tőle mennyire szereted Gyöngyöt/apát/anyát, széttárja nagyra a karjait. Imádom. Emese!
Hol vásároltál dzsekit a kisfiadnak?
DKriszta!
Vártam este a mélt, de nem jött.
Neva!
Kerestelek MSN-en, de a párod írta, hogy dolgozol.
Koda!
Nem csipke, hanem fehér horgoltcsipke-szegélyű vitrázsfüggöny. Szerintém én annak idején azt oda, a konyhába varrtam. Nézd meg, ha tetszik akkor a Tiéd.
Elkezdtük vásárolgatni a karácsonyi ajándékokat, mert nekem dec.13-tól vizsgaidőszak, akkor már szeretnék mindent beszerezni. Meg elég sokmindenkit szoktunk megajándékozni, így anyagilag is jobb.
Gyöngyöske

, ma délután is csak én akartam. Különben egy közeli ovit választottunk, így a legegyszerűbb. Kép van a profilomban, elég régi, meg az album címe is ott van.