A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Örülök, hogy mosolyogtok :) :) :)

Annyira kemény, a kicsink totál kinyomja az oldalamon a lábacskáját :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Nem nagyon megy az alvás. Meleg van, szorongás van.. és mindenki mondja, hogy "most aludjátok ki magatokat!!!" arra nem is gondolnak, hogy egy hordóval magadon nem igazán lehet alukálni. Törölgetem magam vizes ruhával, meg a ventilátor is finoman fújdogál, meg forgolódom -elköltöztem a kanapéra- meg filmet nézek... meg járkálok wc-re, aztán iszom is, hogy biztos legyen másfél órán belül a következő menet :)

... nem is értem másoknak hogyan megy az alvás. Hm? Hogy oldjátok meg?
szilvi35

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Megyünk ellenőrzésre a kórházba. Kiváncsi vagyok, mit mondanak Katusra :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Mindenki vigyázzon magára a hőségben! Ne legyetek napon! Igyatok sokat!
És jó az időnkénti zuhanyozás :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt!

Meccs hát láttam már ettől jobbat is. Katasztrófa volt szerintem. A hollandok nagyon dzóurván játszottak. Ennyi sárgát kiosztani :shock: Lehet mondani kellett volna nekik az elején, hogy nem erre megy ki a játék, hogy ki gyűjt több lapot, hanem gól alapján lesz meg a nyertes. Akkora helyzeteket kihagyni.
Nekem mindegy volt ki nyer. A végén már úgy voltam, hogy valamelyik találjon be abba a kapuha, hogy mehessek aludni....

Szilvi én speciel becsukom a szemem és nem mozdulok :lol: :lol: 8) :wink: :wink: :wink: Most komolyan nekem nincs gondom az alvással. Sőt tegnap még félig hason is aludtam....

Ircsi minden rendben lesz Katussal. Szeme javult?

Csibuc tegnap gyerekem későn kelt (7.30). Ettől korábban szokott ébredni :wink: De ez van.....délután ha lehetőségem van akkor pótolom a reggeli korai kelést 8)

királylány

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Királylány! Hát úgy könnyű! :wink: :wink: Nekem nem megy ilyen egyszerűen. 4 után alukáltam el és már ébren is vagyok .... Rumli volt a pocakban is, monnyuk az teccik, mert érzem, hogy jól van :) :) :) meg tuti van két keze és 2 lába, mert nagy bulit rendezett. Ilyen még nem volt!

Katus lábacska, nagyon ééédííí!!!
szilvi35

Jó ez a kép Ircsi :D

Szilvi ugye-ugye? Nekem éjjel kuss van a hasamban, alszik a gyerek is. Remélem ez így marad ha megszületik is :roll:

Már csurog a víz rólam.....mit veszek ma fel dolgozni nem tudom :roll: Ablak becsuk, redőny leenged.....

királylány

Na elmentünk dolgozni....

királylány

Sziasztok szép jó reggelt!!

Nekünk így megy az alvás most ébredtünk :lol: !

Szilvi jók a képek én elég jól alszom nekem is melegem van de megy a ventilátor,és nyitva van az ablak,pedig nekünk nincs ,rődőnyünk és reggel ide vág be a szobába a nap nagyon meleg van itt,de délután ez a legszuperebb része a lakásnak :lol:

Dia jó munkát neked valami nagyon könnyűt vegyél fel,bár izzadni én is szoktam soha nem izzadtam,most a dove izzadásgátlótól is vizes a felsőm :shock: :shock: :shock: ilyen soha nem volt eddig!

Szilvás?????!!!

Csillag vigyázz magadra nagyon!!!

Évi március az nem is sok idő nekem hamarabb jött a szemölcs,szóval ki bírható :lol: :lol: sőt most úgy nem is gondolok ilyenekre!!Persze akinek engedélyezet volt ott más a helyzet!

Ircsi Katus cuki baba nagyon,kis kezek és lábak tüneményesek,én anno igaz ennek már 10 éve vágtam a húgom körmét,de csak óvatosan,olyan kis törékenyek,és anyukám mesélte,egy nő levágta a körmét a babájának a kórházban,pedig ott mondták nekik,hogy nem szabad,és a bőrt is levágta mindenkis ujjacska végén,mert össze volt nőve még a köröm az ujjacskájával!!Jól teszed ha apára bízod vagy akkor csak óvatosan!És Katussal minden rendben lesz,hisz már nagy csaj
:lol: :lol:

Többiek hova lettek Mares,Melisch????

Én Lilivel álmodtam,kis szőke volt és szoptattam,nem jött semmi a cicimből,annyira szívta pedig,és egyszer csak mondtam anyukámnak megyek táppszerért,és akkor láttam kifolyt a kis szája szélén a tej,hát érdekes egy álom volt,meg tisztába is tettem :lol: :lol: :lol: kakilt és megvoltam lepődve mert rendes kakaija volt,hmm olyan érdekes mert én soha nem emlékszem rá amit álmodom,és most olyan élethű volt minden,szerintem azért van mert már nagyon várom,mint más is itt!!!!!

Nem tudom ki milyen betét használ,mondjuk szerintem most tampont nem lehet aki esetleg azt használt eddig,de a rossmanban az alwas én azt szeretem nagyon,most 40db 1000ft a héten!!!!!!!

Kép
bévi

Kép
Bár az éjszaka katasztrófa volt.
Izzadok,forgolódok,fekve nem kapok levegőt, gyermekem éjszakai üzemmódban van, háton fekve rosszul vagyok, végül az ágy szélén ülve aludtam el, a ventillátor mellett... hajnaltól tudok aludni,de akkor meg ilyenkor kelek,és hogyan:lábikragörcsre :shock: komolyan már teljesen tönkremegyek :( a lábaim mint a mozsár,nagyon csúnyák. De még a vádlimon is feszül,fáj a bőr...a combomon a kipirosodás...ja és este bedurrant a cicim de nem tudom mitől,olyan kemény volt mint a kő..dolgozik a testem :roll:

Na mindegy,lassan összekapom magam...elmegyek boltba,rántott karaj lesz meg saláta,mosnom kell,mosogatni...

Ircsi pici lábak :D :D szeme hogy van?

Bévi már hiányoltak,mi van a pocakkal?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi sajnálom,hogy egyre nehezebb neked is,nálunk is megy az izzadás ezerrel,ma ágyneműt mosok én is meg mosnom kell,mert van mit!!!De óvatosan a boltba menéssel és a főzéssel mert ma is nagyon meleg lesz,inkább valami könnyűt dobj össze ami mellett nem kell ott állni,sajnálom,hogy neked is minden egyszerre jönn,nekem a pocak jobb bár vérnyomás nem sajnos ingadozik a szívem az nagyon ver,és ettől rosszul érzem magam,nem bírok állni,menni stb!!!Én ma nem tudom mit főzök lehet semmit majd eszünk valamit!És a legrosszabb alul a hasam reppen szét most már egyre több helyen,eddig egy csík sem volt most alul mint egy lángcsóva minden irányból :cry: :cry: :cry: igazán kibírhatta volna!!!!

Kép
bévi

Évi repedés :evil: :evil: sajnálom!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Kép

evilany

Jók ezek a képek én már nem tudom eldönteni,Lili hogy fekszik,de már nagyon kíváncsi vagyok rá,nah majd csütörtökön kiderül :wink: Szeretnék úgy készülni ellőre mind a két szülésre,ha megfordul akkor a sima szülésre ha nem akkor a császárra,egyre jobban foglalkoztat a téma,és egyre lassabban telnek a napok!!!!

Többiek!??????????mindenki pihen vagy dolgozik!!!:???

Kép
bévi

Elmentem mosni,meg elmosogatok és gondolkodom rajta mi lehetne ma a kaja,ami gyors nem meleg és nem kell órákig csinálni!!!!
Szép napot mindenkinek,sokat pihenjetek és óvatosan mindennel!!!

Kép
bévi

Tina kérte egyszer,egy montázs...10-17-25-31-37 heti pocakok :)
(a hétvégén az uram megtanította hogy kell csinálni :) )

Kép
feltettem g-re is ott jobban látszik mondjuk..

evilany

Sziasztok!

Már fent vagyok egy ideje...hülye fűnyírára keltünk...itt tényleg mindig van vaéami elviselhetetéen zaj, :? de ez van...

Katus nagyon édes...és biztos minden rendben lesz vel...:) Olyan kis puszilgatnivalók ezek a csöpp lábikók...:)
Drága gyermekem nekem is bőszen nyomkodja a gyomromba 4-óta... :wink: tegnap a meccs alatt is tombolt...mondta az apja, hogy biztois szurkol...:)

Dia...hát tényleg katasztrófa meccs volt...ugyan a Hollandoknak drukkoltam, de ahogy játszottak...pofán kellett volna veregetni jónéhányat...csak amiatt örülök a spanyoloknak, hogy ők verték ki a Németeket, akkor már nyerjenek is...
De a polip nyert az állatio versenyen...:)
Vigyázz magadra amelóhelyen...

Évi...sajnálom a sok kellemetlenséget...meleget leszámítva (na meg hogy van egy nagy dudor előttem, ami sokmindenben korlátoz ugye :) ) szerencsére nincs semmi bajom...
Hát...március óta...májusban rámtörtek ilyen rohamok, azt hittem a falat kikaparom, de Gábor nem szeretne...az elején én voltam hozzá nyüszi, de akkor még minipocakkal megoldottuk...aztán amikor márciusban már Gábor is érezte a rugdosást, na azóta ő nem szeretne...inkább simogatja a pocit...majd ha már kint lesz a baba...az új ágyunkat még fel sem avattuk...márciusban vettük...:P de mindegy...nem akarom, hogy bármiféle trauma érje, amitől elmenne a kedve...ja, meg olvasott a nyákdugóról, és fél, hogy az esetleg közben szándékozna kijönni...de ha eddig bírtuk, akkor ezt a kis időt már kibírjuk...:)

bévi...jó kis álom...:) nekem is volt nemrégiben hasonló...ott kisfiam volt, de az arcát nem láttam...Gábor vállán aludt...de nagyon édes volt...most már egyre kíváncsibb vagyok, hogy ki van a pociban...:)

Alvás...nehezen alszom el, de ez nem a baba hibája...amúgyis nehezen elalvós vagyok...főleg ha még buli is van odabent...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

bévi...csak óvatosan...
Én ma nem extrázom túl...Gábor pizzát kap, én meg csinálok magamnak tejbegrízt...

Ilus

KépKép
badzsulka

Utólagos engedelmetekkel csináltam egy új táblát,osztán ha nem köll,nem köll :) ha meg köll,akkor írjátok meg a hiányzó adatokat,légyszi...

Kép

evilany

Kicsit kicsi de dolgozok a ügyön :lol:

evilany

Ilus nekünk se volt február óta kb semmi már nem is tudom mikor volt,emlékszem mikor együtt voltunk utána fedeztem,fel a szemölcsöt az hatalmas trauma volt számomra,és azóta semmi,semmi féle képen mivel ha esetleg páromnak is van ilyen szemölcse nehogy fertőzés legyen,neki még nem jelentkezett,doki azt mondta 6 hónapig ha nem fog akkor nem kapta el tőlem!!!Nem viszem túlzásba már tudom mi lesz ma a menü,tejbegríz :lol: :lol: :lol: :lol: ez szuper ötlet párom szereti tej van itthon gríz van nem kell kimozdulni sem,kenyerünk viszont nincs de majd párom hoz ha erre jár most ugy is jó laktam dinnyével!!!

Évi szuper a pocak nekem nincs ilyen sorozatos ugyan abban a ruhában,hétvégén tervezek,valami fotózást párommal,de csak ilyen itthonit,hogy meg legyen örökítve!!

Többiek Dia,Szilvás,Brik,Szilvi,Ircsi,és még akik nappal is szoktak írni!!!!!És mindenki más,Maccs eltűntél te is!!!!

Kép
bévi

Évi ügyes vagy szerintem jó nagyon!!!!

Kép
bévi

Sziasztok!
Nagyon meleg van, az tuti. És éjjel meg vagy 10 szúnyog is volt a szobában. Hát nem igazán tudtam aludni!

Ma meg szó szerint megsültem, míg elmentem CTG-re. Lili ismét nagyon szunyókálós kedvében volt. De most valami "pisztoly" szerűséggel próbálták felébreszteni, egy idő után sikerült is szerencsére. Utána még elmentem könyvet venni és most meg várom anyumat és segít kivasalni a babaruhákat.
Ja és elkezdtem végre bepakolni. Nem kevés holmi kell a kórházba. Kicsit hülyének is érzem magam, hogy 3 napra ennyi dolog kell, de ha az ő listájukon rajta van, akkor tuti kell.

Csillag, gyere majd ha van net! Várunk, nagyon!

Ircsi, fantasztikus Katus keze és lába. Nagyon kis cuki!

Dia, tegnap már mi is azt mondtuk, hogy legyen már vége. Nem volt jó meccs. Viszont a szombati az szuper volt!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Évi, nagyon jó a táblázat! :D

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Kép
:cry:
Igen igen,ezek az én karcsú gazella lábaim

evilany

Sziasztok!

ELnézést hogy eltűntem, de itt volt uram kislánya 2 hétig, és jövés menés volt, aztán most hétfőtől péntekig horvát, Pula, majd szombat vasárnap és ma uram bitorolta a gépet, mert 2 hét szabi után millió dolgot adott neki a legkisebb is számít cég... :)

Ilcsi: jaj, lemaradtam Katusról... de csodaszép....

majd most próbálok visszaolvasni, de látom Évi jól vagy... ugye mindenki más is???, Mert ennyi oldal lemaradás már sok nekem is , a gép forró, uram meg már csak 10 percet adott nekem hogy annyi időm van...

Mindenki gondolom küszködik a meleggel... hát én is.... :(

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Évi! A táblázat szuper! Látom ráérsz ;-).
Júúúj!!! Azok a lábak!!! Vigyázz magadra nagyon!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilvi35 2010.07.12 13:57-kor.
szilvi35

[quote="kfmares"]
írta:
kfmaresuram meg már csak 10 percet adott nekem hogy annyi időm van...

:shock: :shock:

evilany

Nem tudom eldönteni hogy vizes e vagy ennyire meghíztam??? :shock: :shock: (há csak nem :) ) Túl messze vannak :lol:

evilany

Évi: uramnak kell a net a géphez hogy melózni tudjon és a budaörsi központ rendszerére rá tudjon állni, és ilyenkor övé a mobil internet... de még nem kell neki sutyiba itt vagyok :) Doki látta a lábadat? De szerintem, vagyis úgy vélem, hogy víz

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Évi a lábad szerintem vizes,és ez nem hízás,ügyelj magadra és egyél sok dinnyét!!!!!

Mares örülök,hogy jól vagy!!!!

Én megcsináltam a tejbegrízt,ma megint unalmas napom volt kivéve,hogy négy napja volt egy kutya az udvarunkon,nagyon idegesített már,szeretem az állatokat,legyen az egy madár vagy akármi más,például van egy fecske fészek is a teraszon szorgosan össze is van rottyantva folyton,nem győzöm takarítani,de nem vertük le mert sajnálom,de viszont a kutyát ma elvitettem sintérekkel,féltem tőle nagyon megbujt a kocsim alatt,vagy a garázsban és nem bántott az senkit,de a pasi szerint aki kijött érte,nem szabad neki hinni,hisz egy óvatlan pillanat és másképp is viselkedhet,nem hiányzott volna egy kóbor kutya megharapjon!!!!Már eléggé vicsorított a foga is szerintem ki volt éhezve,nah de a telepen tartják két hétig hátha akad gazdája,ha nem akkor elaltatják,sajnálom :cry: de nem tudtam mit tenni!!!!

Kép
bévi

Bévi,hozatok dinnyét az urammal estére.
Kutya:sajnálom én is,de tényleg jobb az óvatosság.
Nálunk galambok voltak évekig az erkélyen,mostanra sikerült őket elhajtani talán,épp ideje mert a galamb is csomó betegséget terjeszt :( első évben hagytuk hogy ide fészkeljenek és még fiókák is lettek,elnézegettük őket,nem tudtuk h-.utána aztán állandóan itt lesznek,fészkelnek...mostanra eltűntek,hála Mikinek a domestosnak,a fészek kidobásoknak,a borsnak...

Mares értem

:wink:

evilany

Évi ezek a gazella lábacskáid, hát nem semmi! A táblázat nagyon jó, föleg most így a finishben, hogy még egyszer bevésödjön mindenkibe az ideális sorrend. A színeknek mi a jelentösége? Lehetne rendszer is benne, mondjuk heti váltásban, vagy fiús és lányos anyák, vagy tudomisén. :)

Tegnap lent voltunk a tónál. Olyan kellemes volt a nagy vízben lubickolni.

A párom már megint szapul engem. Biztos jobban van. :?
Ma ugyanis volt az Aldiban mindenféle iskolában szükséges eszköz és bevásároltam óvatosan. Most hallgathatom, hogy minek vettem hegyezöt, amikor van ezzel együtt három. Na ja, az egyik elemeire esik szét, akármit csinálok vele, a másik meg fura mód nem hegyezi ki a ceruzákat rendesen, csak úgy félig és nem boldogulok vele, nem tudom meggyözni az igazamról. Ez most kihegyez vékonyat és vastagot úgy, ahogy én terveztem és acélos 3 euro bánja.

Szakad rólam a víz, megörülök, ha ez a höség még tovább tart, márpedig nagyon úgy fest.

Dönci pöttyei múlóban, de elkezdett szép krupposan köhögni. Csak hogy sose legyen jó. Eni pisijét ellenöriztem, de minden rendben vele. Most Regö került a látókörömbe, mint gyanús elem, mert viszket a feneke, szerintem valami kis cuki parazitát tenyészt. Ezzel fogok a héten foglalkozni.

Claire van neked a gyerekek mellett segítséged? Autóval hogy oldjátok meg? Meg úgy egyáltalán a hétköznapok érdekelnének a te szervezésedben, ha gondolod priviben. :)

Barbi
Vendég

Bmaas,a színek:sárga:nem tudni a nemet, kék fiú,piros lány.... :wink:
Próbálom nagyobbra csinálni nem tudom miért nem fogad szót a picasa...:(

Párod szapul,ehh....
A hőség itt is kibírhatatlan lassan :(

evilany

Én itt vagyok, de mivel bármikor írok, a kutya nem reagál, ezért átmentem csak olvasó üzemmódba.

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádó azért biztos volt olyan mikor írtak rá választ,ha nem is mindenki,hidd el nem mindig kerül sor mindenkire,pl nekem múlthéten volt 3 olyan nap is mikor megnéztem elküldte-e az üzeneteimet a gép mert semmi reakció nem volt rá senkitől,előfordul főleg ha jobban pörög a topik és sokan írnak akkor általában mindig az utolsó pár hozzászólás veszt részt aktívabban,szóval nyugodtan írj és hidd el biztos lesz reakció is bővebben!!!

Kép
bévi

:)
Jajnemár!

Sokszor van ilyen, hogy nem reagálnak... nekem sem. De nem baj!!! Hidd el, olvassa mindenki, nem kommentálják oszt jó.
Látod! Most válaszoltam én is ... :wink: :wink: :wink:

Biztosan mindenki magával van elfoglalva ....
szilvi35

Szilvi így van mindenki magával és a gondjával van elfoglalva de ez érthető hisz már csak hetek kérdése és itt lesz a baba egyre feszültebb és érzékenyebb mindenki,és én nagyon örülök,ha pörög a topik mert nem unom sza.....á magam egyedül itthon,de nem minden nap egyforma,a mai laza volt,biztos mindenki pihen!!!

Babaimi biztos mindig olvasol minket és azt is látod,hogy ki szokott mindenkinek reagálni és ki az aki esetleg pár embernek,de mindenki megpróbál mindenkinek nagy átlagban,én is van úgy írnak nekem és nem emlékszem rá ki mit írt,pl vannak olyan felhasználók itt akik,nem tudnak minden nap jönni és ők csak életjel formájában írnak magukról,de az is jó mert tudjuk jól vannak!!!De mi ráérősök jövünk minden nap pl Évi,Csillag(most neki nincs net)Én,Ilus,Szilvi,Szilvás(de most ő is eltűnt)Dia(munkája ahogy engedi)szóval vagyunk páran aki minden nap ír.Ircsi is mióta szabadságon volt jelentkezet,de Katus most lefoglalja érthető,de azért most is jön és hozza a sok sok infót és segít nekünk!!
Szóval írj csak nyugodtan!!!!!

Kép
bévi

Hahóóóó! élek még csak hát ugye ez munkahely oszt időnként dolgozni is illik vagy mi....Szóval ma nem volt időm, de látom ti is mással voltatok elfoglalva.
Bence is jött velem dolgozni. Élmény volt. Agyilag lezsibbadtam tőle. Holnap az apjáé lesz, mennek a strandra....

Szilvásnak még szerintem nem jó a gépe vagy a windows-a majd informálódom felőle....

Évi köszi a táblát. Szerintem nem fogja nagyítani. Hiányzó adat: Petra/Áron a neme ugye titok a végéig :wink:
A lábad a víztől néz így ki szerintem. Tarts ki, már nem sok van hátra.

Ilus, Woody hát tegnap szidtam hol egyik csapatot hol másikat. Gábor Kérdezte is, hogy akkor tulajdonképpen kinek is szurkolok?

Bamass férjedet vágd pofán! Ha már úgyis jobban van....

Ircsi minden rendben van Katussal?

Mares én hiányoltalak, de utánad olvastam a másikban, így tudtam, mi a helyzet nálatok. De most már írjál!

Maccs tessék életjelet adni! Hiányzol :wink:

királylány

Én például most bőgtem ki magam,mert megint fetört bennem az anyagi gond és nem tudok megnyugodni,de eszembe jutott más is van így pl:Clarika mesélte nekik is milyen nehéz,és párom se kap fizetést már második hónapja,csekkek gyülnek én nem tudok keresni,és bánt és sírok és idegesít és jól esik itt leírni kiírni még ha csak annyit is írnak rá sajnálom,akkor is jó mert van a kinek elmondja az ember,párommal is megbeszélem,és tudja ő is,de az mégis más itt kicsit jobban esik panaszkodni,a nők mindig jobban tudják egymást támogatni,főleg,hogy mindenki babás!!!DE MOST MÁR BEFOGOM MERT NÉHA SOKKKK TUDOK LENNI!!!

Kép
bévi

Dia igen ezért vagytok sárgák (titkos nem) :) strandra mennek jaj de jó nekik,dől rólam a víz! A szalonban van klíma?

Babaimi,nem hinném h.soha senki ne reagálna azt főleg nem h.direkt lenne,biztos Te is volt h.nem írtál vmire,akár feléd irányuló kérdés is...

Ircsiék eltűntek,remélem minden OK Katussal.

Fáj a lábam :( kisütöm a húst és megyek vízszintbe azaz polcolásba

Szilvás,Maccs,Tina,tessék írni :wink:

Bévi... :cry: 2 hónapja pénz nélkül? Atyaég...mik vannak...Clarikékat is úgy sajnálom. Itt a baba és ilyenek történnek!

evilany

Évi pihenj sokat és csak nyugisan este sajnálom,hogy ilyen a lábad de hátha a dinnye segít,igen szörnyű az a kevés tp amit kapok meg a tartalék,de már az is elfogyott,babának minden megvan kivéve kocsi,de az ráér,dokinak pénz meg van!!De sajnos élni is kell enni és inni és a sok számla ez ami kiborít soha nem volt így,és nem mondhatom a banknak bocsi most nincs pénzem,pedig nekünk "csak" két hitelünk van plussz itt a rezsi,párom nyugtat,de tudod az a leg szörnyűbb ő a rokonának dolgozik és ilyen galádok,nah de mindegy imádkozom és kérem az istent segítsen helyre jönni és remélem sikerül!!!Nem szeretném ha esetleg az autóm vagy a házunk bánná kárát vagy bármi más,hisz rengeteget dolgoztunk dolgozunk érte!!!

Kép
bévi

Bévi ha SOKKKK vagy szólunk :wink: Azért van ez a fórum, hogy mindenről lehessen beszélni/írni.

Anyagi helyzet: szerintem senkinek sem túl rózsás és mindenki szorítja a nadrágszíjat. Persze az nagyon rossz, ha valaki nem kapja meg időben a fizetését, mert ugye a szolgáltatókat meg a boltban az eladót/tulajdonost marhára nem érdekli, hogy azért nem fizetsz, mert te sem kaptad meg időben a pénzt. A 22-es csapdája.....

királylány

Kép
olvashatóbb?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.07.12 15:43-kor.

evilany

Nah de fel a fejjel (semmi remény szoktam mondani) remény hal meg utoljára csak lesz valami változás azért míg dolgoztam jobb volt,de az Istent kérem segítsen ha más miatt nem akkor a kis Lili miatt,neki legyen minden rendben a többi meg majd alakul,egészséges legyen,legyen mit enni pelus és a többi meg majd kialakul,istenem ezelőtt 1 évvel valaki ezt mondja nekem így fogok sírni nem hiszem el,sajnos ez van,jelentem befejeztem a sírást 8) 8) erős leszek!!!!

Kép
bévi

Évi nincsen klíma. De én nem is bírom. A ventillátortól is rosszul vagyok. Annyira nem készít ki a meleg.
Én tudtam miért sárga :wink:

Babaimádó ezt már annyiszor átbeszéltük. Nem tud/akar mindig mindenki mindenre reagálni. Én is vagyok úgy, hogy valakinek nem írok külön mert éppen nem tudok a témához hozzászólni vagy csak nem akarok.
Engem speciel bosszant ha valaki rendszeresen nem olvas vissza és nem reagál csak a saját mondanivalóját írja le. De nem csinálok belőle gondot, mert átsiklok felette oszt jól van.
Most próbáltam visszakeresni a hozzászólásaidat de se türelmem, se időm rá, de ha jól emlékszem akkor te sem szoktál mindig mindenkinek mindenre reagálni.
Az meg a véletlen műve, hogy pont akkor nem ír senki mikor te épp ráérsz. Nem csak veled fordul ez elő. Számtalanszor megesett már ez velem is vagy Évivel vagy Ircsivel, Csillagggal és még sorolhatnám....

No még valamit akartam....

királylány

Ja! Évi szerintem Freyát kiveheted, mert átment másikba, onnan meg elvonultak zártba, nem jelentkezik.....

királylány

Bévi Melisch az anyukájánál van, onnan ritkábban jelentkezik, meg nem bír annyit a gép előtt ülni. Örül, ha olvasni tud. Ha valami lesz akkor úgyis jelentkezik :wink:

királylány

Na akkor most én beszélgetek saját magammal? Megsértődjek? :lol: Bezzeg mikor ráérek, akkor senki nincs? Tudjátok mit? El is megyek jól haza :!: Csak előtte veszek dinnyét! :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

királylány

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: