Hellobello!
Azt gondolom sejtitek, hogy nem a s*ggébe szerettem bele

. Na meg a zsömlék az oldalán

(ő hívja így

) ...
Maradjunk annyiban, hogy ez a legeslegrosszabb beállítás a Zuramról, de hát ő vicceskedik, nesze neki

.
Lois!
Köszönjük az invitálást

! És apa "bókját" is

. Képzeljétek el mikor még én is iszom egy kicsit és egymás szavába vágva, fennhangon sztorizgatunk. Jó show.

De amúgy pia nélkül is ilyen idióta, szóval soha nem unatkozunk

. Ezért nem tudok rá sose haragudni sokáig

.
Az altatást most én is próbálom kicsit átütemezni, mert szeretném, ha Bulgáriába már stabil napirenddel mehetnénk. Addig két hetünk van, és napi egyre szeretném leredukálni az alvását. Ebéd után úgysem szabad a napra menni, és nekünk is jól fogesni egy kis szieszta

. Tehát csakis a gyerek érdekei miatt

. (Jóó, egyéves kortól úgyis ezt javasolják

).
Ma csak egyszer aludt: 8:30-kor kelt, de már nem tettem vissza (ált.ban 7:30-kor szokott, és reggeli után visszafektetem

), aztán 1-kor letettem, és fél 4-kor kelt. Fél 10-kor tettem le, mert elbratyizott a vendégekkel, de már nagyon nyűgös volt, szóval eddig nem is bírná norml esetben...
Katy!
Hámáneisharaguggyá', de ideje volt már ennek az "anyázásnak"

! Az nem ér ugyanis, hogy mi szívunk mind, te meg nem

.
Ezt ki is tárgyaltuk a lányokkal, hogy mindegyik pasi szerint mi vagyunk a hibásak, mert bezzeg náluk nincs hiszti. De neeeeeem! Csinálhatunk mi akármit, ez korosztályos muri, és kész! Persze igyekszünk kordában tartani, de ennek oka van,és ha le akarjuk szoktatni, csak rosszabb lesz. Túl kell élni

. Persze mindennek van határa

. De ezt neked nem kell mondjam

.
Mi nem fotóztunk

. Én szívesen besámolok majd, de már nagyon álmos vagyok, hosszú volt a hétvége

.
Nyuszi!
Jaja, apa narancsbőre referenciának való: az "ilyen volt" kategóriához

. Mielőtt megismertem, nem is tudtam, hogy pasinak is lehet

. Azért is kérdeztem tegnap néhányatokat, hogy tietekgyerek popója is narancsos-e, mert Botondé összenyomva az, és hát nem akarom neki is ilyen jó s*gge legyen majd, mint apának

. Mondjuk nekem sincs jó fenekem, szóval ezt elbukta a fiam

. Nem baj, a feje szép, oszt jóvan

. Az apja is elkelt ezzel a fenékkel

.
Kispocok, Szonibaba, Ronmay!
Sztem ez "bölcsibetegség", nem

? Ahogy Botond is beteg lett, a Rolóval való talija után, és Petra is Szfvár után...

. Ez benne van a pakliban, de higgyétek el, ettől tényleg erősödnek! Anyum paragép, de Katyt is megnyugtatta múltkor ezzel kapcsolatban

. A gyógyír: tessék többet közösségbe járni

.
Ez nem is babatali volt, bacitali

.
SPANYOLORSZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁG!!!!!!!!!!!!!!!JUHUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!
Bond!
Apa itthon is emlegette a poénodat:
- Na, most vége lesz a Balaton Soundnak.
- Mert?
- Levetkőztem.

Hűűűlllllllllllyyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeee
Boo!
Én is naaaaaaaaagyon várom már a képeket

. Húdejó lesz az album, de az még sok-sok nap, mi pedig tegnapra szeretnénk ha feltennéd

. Lééééégysziiiiiiiiii

. Mint a múltkor arra az oldalra, naaaaaa

.
(Apa aktfotóit kihagyhatod

)