Sziasztok!
bévi...örülök, hogy végül bementél, és hogy semmi gond nem volt...
Dia, újabb hasonlóság...apája nálunk is "nyaral", ma jön haza Balatonról, el lett még engedve...szülők kiakadtak, de én mondtam Gábornak, hogy addig menjen, ameddig nincs gyerek...nyilván utána is elmegy majd sörözni vagy mittudomén, csak kicsit más lesz a rangsor...
Nákunk ma nem lesz nagyon extra kaja...még mindig a lecsó...Gáborék csak 6 felé érnek haza (apuval jönnek, mert ő is lent van Akaliban...anyukám ott táboroztat, és apu is le szokott menni pár napra, ma jön haza, és elhozza Gáborékat is)...sütni...hát, én azt nem szoktam...ha látnátok a konyhám méretét, megértenétek...
Csillag...pihenj sokat...biztos rossz érzés, hogy nem tudsz segíteni, de van fontosabb dolgod most...
Ircsi, Katus nagyon édes...

Körömvágást tényleg miért nem? Mi is vettünk már körömvágó szettet neki...lehet majd álmában vágom le, akkor nem hadonászik...
Barbi...sajnálom, hogy megint gondok vannak...amióta itt írogatok/olvasgatok...mindig valamelyikőtök beteg volt...lehet tényleg jó lenne mindenkinek kivizsgálás...
Limo...sajnálom a szekrényt...bizto nem jön ez jókor soha...
Hú, még anyuékkal laktunk, és volt egy idiótabarom szomszédunk...állandóan feljött olyanokkal, hogy mi krumplit dobálunk a kisszobában...persze, az egész család a tv előtt ült...lehet az akkori hörcsögök randalíroztak...mi viszont mindig hallottuk esténként, hogy nekik milyen nagyon jó
Aztán egyszer nekünk is leszakadt a konyhaszekrény, feljön, hogy jó lenne, ha nem zajonganánk, na apu úgy elhajtotta...utána normális volt...a végére már egész jóba lettünk velük...
Névnapok...Lilinek előre is boldogot...bár lehet egy évre előre kívánjuk most...
Anyukámnak van egy napon a kettő...meg tavaly sógoromék olyan ügyesen találtak nevet, hogy aug. 29-re volt kiírva sógornőm, és Nikolett lett a baba neve, ami meg szept. 10-én van...túlhordta a babát, aki szept. 10-én született...úgyhogy szupi...tavasszal meg tök gáz volt, mert nem szóltak senkinek, hogy márciusban van egy Nikolett, ami nemhivatalos, és hogy akkor tartják, úgyhogy midenki csak ott állt, hogy basszus, milyen gáz, de senki nem tudta, hogy külön tartják...
Nálunk a lánynév van viszonylag közel...bár annyira nem, Petra ugye okt. 2...de ha Áron, akkor egész jó...ápr. 2...most már csak az lenne vicces, ha aug. 2-án megszülnék...
Hú, lekötözni a lábat szülésnél...na, nálunk ilyen szerencsére nincs...sőt, mindkét barátnőm mondta, hogy kitolásnál úgy összecsomagolták őket, hogy nem is hitte, hogy ennyire hajlékony...ott a doki+férj tartotta a lábukat, meg a fejét...na, kíváncsi vagyok már, hogy nekünk hogy sikerül majd megszületnünk...
Évi hol lehet? Csak nem szült meg éjjel...
Dia, esti meccs...az elejét néztem az első gólig...utána nem érdekelt már kicsit...a végére visszakapcsoltam, de a köc...g TV társaság 3 percenként hol volt adás, hol nem...azt még láttam, hogy majdnem lett negyedik gól, de azt hogy lőhette úgy fölé...hát fogtam a fejem...de a polip "megmondta", hogy Németek nyerik...na meg hogy ma a Spanyolok...hihetetlen, mennyire bejönnek a jóslatai...
Azért én ma inkább a Hollandoknak drukkolok...
Na, kicsit befogom mára...tegnap feltettem én is tegnapi pociképet, meg a babaarcos képemet g-re...az én pocim mindigis itt lent volt...kíváncsi vagyok, hova megy még lejjebb majd...
Később jövök, csak gyorsan teszek-veszek, mielőtt dögmeleg lesz...