[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
1.inszemre készülünk babásai - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Rodikám, nagyon szépek voltatok az esküvőn! A tesód biztosan felsőfokon beszél már angolul, ha hazajönne, érdemes egy felsőfokút leraknia gyorsan és szuper állásokat kapna. Persze, csak ha haza szeretne jönni.
Neked gratula a félidőhöz! Már csak kevesebb mint a fele van hátra:) Ilyenkor már csak élvezni kell a terhességet.

Ditus, Miló mekkora nagy! Most látszik csak, akkora mint Rékus. Nagyon édes játszottak.) A kis haverral is édi Milóka.

Több most nem jut eszembe, el vagyok fáradva mint a fene.
Dorcikán sajnos kiütések jöttek ki, de csak ott, amilyen testrésze kilóg a ruhából. Eleinte ételallergiának gondoltam, de aztán szerintem vagy napallergia vagy egyszerűen csak a naptejtől van. Mert csak ott lett kicsit ekcémás foltokban, ahol be szoktam kenni naptejjel. Na, holnap nem kenem be és meglátom, hogy szép marad-e a bőre.
Vendég
 


sziasztok,

Viki: grat Lackóhoz, nagyon ügyi , elfogultság nélkül!! szupi, h felvették a bölcsibe, nálunk a játszón szinte senkit nem vettek fel bölcsibe, oviba. állitólag 5 pontot kell elérni: 1, anya egyedül neveli a gyereket, 2, hátrányos helyzetű (kvázi kisebbség), 3 betöltötte 5. évet, és még van 2 de ezt nem tudom pontosan. vannak ikrek akik oktben lesznek 3 évesek, anyuka ment volna vissza dolgozni és 3 helyről is elutasitották az ikreket. nálunk nagyon rossz a helyzet, mert sokan költöztek ki, épült egy hatalmas lakópark , és sok új családiház, rengeteg a gyerek, bölcsi, ovi nincs.

Dita: de jó lehetett, h ott voltak Némókáék!! gyerkőcök nagyon édik !! képek szupik!!

Évi: hozhatnál képeket!!!!!

Némóka: Réka gyönyörű!!!

Monic: nekem is az jutott rögtön eszembe, mint Ditulinak, Dávidka milyen kisimult . nagyon szép baba!! a babakocsiban együtt nagyon édesek!! olyan kicsáncsi leszek , h milyen lesz majd Nándus, ha már meglesz Boti.

a párommal nincs nap, h ne jutna eszünkbe mostanában, h milyen furcsa lesz, h Nándust már gyömöszöljük, birkózunk vele, dobáljuk, 11 kg, és majd jön Boti a ,,kis,, 3,5kgjával és nyeklik - csuklik, óvni, vigyázni kell rá , mint a himestojásra. persze már rutinosak vagyunk, van tapasztalatunk, de akkor is. eszembe jut sokszor, h amikor Nándus 3 hetes volt, és korházba kerültünk vele, kértem a csecsemőst, h segitsen, mert mindig 4kezest játszunk a párommal, egyedül soha nem fürdettem még. :oops: utólag tök ciki, milyen anya az ilyen. most persze más lesz.

anyós tegnap 5re jött, ma 12kor elment. tegnap beszélgettünk, hisz már 2 hete nem találkoztunk, ma meg játszótereztünk de. lement előre, majd 1 óra után utánuk mentem. nem kellett főzni, takaritani, vasalni nem volt hangulatom, igy kiolvastam egy pletykalapot. ilyen luxusban is régen volt részem.
játszótér közben meg elvittük Nándust a drnénihez, immár 4.jére és végre teljesen egészséges volt az oltáshoz, uh végre megkapta a 18hós oltást. mivel ismétlő oltás, remélem nem lesz semmi baja, elsőtől sem volt, meg igazából egyiktől sem, csak most jön 4 foga is.

végre itt a lehülés jobban alszom, vagyis aludnék, ha Nándus hagyna. ma 4kor kelt, 4,30kor magamhoz kellett venni, 6,45kor meg olyan hisztivel követelte a tápit, h nagyon . csak a kezemben hagyta abba a hisztit, de hát úgy nehéz tápit csinálni. anyósomnak mondtam, h fel ne vegye, de amúgy is Nándi ellökte magától , csak a tápi és én kellettem neki. beállitottam a hálószoba ajtóba, h nézze végig a tápi készitést, és ott üvöltött. remélem ma jobban fog aludni. ha egyedül vagyok, amúgy is rosszul alszom.

nem értem, napközben alszik mostanában 3,5 órát, amúgy meg hajnalba kel. lehet, h nem szabadna hagyni annyit aludni napközben??? szerintetek??

jó éjt!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Halihó!

Ditus, Némóka!
Nagyon jók a képek! Nagyon örülök,h tudtatok talizni!

Miló úgy ül ott,m int egy kis török basa!

Réka pedig Kép

Ditus!
Áronka is szép kis hurka gyurka legény!

Miló fog majd bölcsibe járni?

Rékáért pedig majd lejátszuk a párbajt!!!!!

Rodina!
Tesód szép karriert futott be kint. Nincs honvágya? Voltatok kint már náluk?

A mi babásunkon meg pont fordítva volt, iker lányokból lettek iker fiúk.

Twist!
Milyen Dorka bőre?

Czinke!
Lehet, h sok Nándinak a 3,5 óra. Én mondjuk ált. 3 óra alvás után, legkésőbb fél 3kor ébresztem Lacust.

Lalót is beírattam már tavaly márciusban bölcsibe, és így is izgultunk, h felveszik-e.

Boni!
Merre csavargyárazol?
20150601134430
 
 

 
 

Sziasztok csajok,

Ma megyünk le a Balcsira három hétre, elvileg viszem a t-mobilos mobil netet, de kevés időm lesz arra hogy benézzek.


Viki, Lackónak igy előre Boldog második szülinapot. Istenem hogy megy az idő. Emlékszem amikor pont lent voltunk a Balcsin és amikor irt a Ditus sms-t hogy megszületett Lackó fickó, aztán pedig augusztban Zsigi. Mintha tegnap lett volna. És azóta mennyi minden történt :lol: :lol:


Mindenkinek Kellemes nyarat Kivánok!!!



Móni, Neked meg kitartást!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska!
Köszi!!!! Kép
20150601134430
 
 


Sziasztok!

VIKI
Igen Milónak is mennie kell mert huszonakárhányezerből nem tudunk megélni, sajnos így is elég nehéz fizetni a hiteleket. :(

Én már most érdeklődöm anyukáktól hogy melyik a jobb bölcsi (a rengeteg közül mert van 2 össz-vissz az egész városban).

De valószínűleg a közelebbit választom (ez is röhej hogy közelebbi mert kb. 45 perc séta dombnak fel, de a másik még messzebb van.)

Szóval valahogy le kéne tennem az elkövetkezendő egy évben a jogsit csak tudnám hogy ki a frász vigyáz addig a gyerekre amíg én tanfolyamra járok ???

A legjobb az lenne ha tesóméknak és nekem is sikerülne eladni a házat mert akkor mindenki egy rakáson élne és nem lenne gond belőle ha el akarok menni valahová, anyu mindig vállalja de ha netalántán nem érne rá a családból mindig van valaki aki tud felügyelni. Itt csak anyósomék vannak de ha vállalnák akkor sem vinném oda inkább átviszem a szomszédba, most is tök jól elvoltak az Áronkával itt nálam. Csak hát nem lehet örökké szívességet kérni, max. ha vissza tudom adni, de ott az apuka sűrűn otthon van úgyhogy nem biztos hogy sokszor kéne vigyáznom Áronkára.

SUSKA
Érezzétek jól magatokat!
Mi meg a hétvégén megyünk anyuékhoz, nem tudom mikor jövünk vissza, az időjárástól függ. De a 3 hétben talán összeröffenhetünk megint.

TWIST
Nálunk a szúnyogok csípkedték össze Milót és párom is azt hitte hogy kiütés vagy pókcsípés. Kiütés biztos nem volt mert mióta fent van a szúnyogháló nincs rajta semmi. Minden este levadásztam a szűnyogokat de bakker mindig maradt bent legalább egy és az tuti hogy a fiamon landolt. Valamelyik nap is lesem a plafont hogy lecsapom őket, benéztem a Milóhoz hogy nem zavarja-e a fény hát épp a talpát szívta a rohadék. Adtam is a testének, mit képzel magáról szemét szúnyog. Van egy nagy függönydarabom és ha este elalszik Miló inkább letakarom a kiságyat vele mert ha engem is megcsípnek tök viszket majd levakarom a lábamról a bőrt, szegény Miló meg még vakarózni sem tud.

CZINKI
Sajnálom hogy nem tudsz aludni, én is úgy vagyok vele hogy már egy éve nem aludtam egy normálisat.
Valami mindig van. Tegnap direkt jó korán lefeküdtem hogy se horkolás, se cumicsörgés ne zavarjon.... aztán éjjel 2-kor párom annyira köhögött hogy zengett a ház. A legszebb álmomból vert fel.
Hajnali 5.30-ig nem is tudtam visszaaludni míg el nem ment aztán épp megint elaludtam volna mikor Miló felkelt.
Sokszor azért vagyok ingerült mert nagyon kevés az a pár óra, és du. meg nem alszik olyan jól Miló. VAn hogy csak fél órát és felébred. Ő délelőtt alszik rengeteget, gondolom jól kipiheni magát aztán du. már nem igényli annyira.

dita75
 
 


Ditus!
Én azt javaslom, h már most írasd be mindkettőbe Milót.
20150601134430
 
 


Dita!

Látszik, hogy Miló és Réka nagyon jól kijönnek egymással!

Jó volt kint. Két alkalommal voltunk kint. Egyszer 5 évvel ezelőtt anyuékkal együtt. Akkor 3 hetet voltunk kint Atlantában, és ebből egy bő hetet Miamiban töltöttünk. Pont a Karácsonyt. Nagyon furcsa volt, hogy 35 fok melegben karácsony napján fürödtünk az óceánban! Azóta tudom, hogy a Karácson csak a hideggel, és a hóval az igazi. Ez adja a hangulatot. Szerencsénk volt, mert akkor a húgi a sulija mellett babysitterkedett, és a család, ahol dolgozott nagyon szerette. Mi is ott laktunk, mert ők, pont abban a három hétben a rokonaikkal Franciaországba jöttek át az ünnepekre. A rokonoké volt a Miamis ház, és ők is nagyon szerették a húgit, így felajánlották, hogy menjünk le oda is. Mi meg lementünk kocsival. Már az út is nagyon szép volt.
Másodszor a párommal voltunk majdnem 2 éve. Akkor csak két hétig, és Atlantában és Savannában voltunk. Nagyon szép kis városka, gyönyörű a táj.
Mikor kiment a húgi, akkor én még férjnél voltam – az elsőnél – és akkor még nem akartam kimenni. Aztán úgy alakult az élet, hogy majdnem kimentem utána, de akkor találkoztam a férjemmel – a mostanival-, és végül itt ragadtam.
Kint az élet teljesen más. Ott is vannak napi gondok, de nem idegesek, feszültek az emberek. A húgom itthon egy kis pukkancs volt, most meg olyan nyugodt, kiegyensúlyozott! Szóval, az egész életérzés odakint teljesen más, mint itthon.
Nekem nagyon hiányozna Mo., de a húginak már az az otthona.
Ők is szeretnének babát, de most kezdi az orvosit, így 2 évig még várni akarnak. Majd utána tervezik, mert a férje 10 gyereket akar. A húgi persze max csak hármat!
Köztünk 5 és fél év van.

Merre nézted ki a kecót Dkeszin?

A jogsi nagyon jó dolog! Ha tudsz rá időt szakítani, csináld meg mindenképpen, mert nagyon megkönnyíti az életet! Én el sem tudnám már képzelni nélküle az életem. Gyerek mellett meg pláne nagyon hasznos!

Twist!
Köszönöm szépen a dicséretet! Hát igen, ő már felsőfokon beszél angolul, de nem akar hazajönni. Neki már az az otthona. Igen, próbálom élvezni a terhességet!
Dorci bőrén remélem hamar elmúlik a kiütés!

Suska!
Jó nyaralást, remélem végig szép időtök lesz!

Czinke!
Húú, nem sokára tényleg szülsz! Juj, de izgalmas! Hogy bírod Nándus mellett a terhesség utolsó hónapjait?

Viki!
Igen, a húgom megcsinálta az amerikai álmot! Itthon nem nagyon tudott magával mit kezdeni, aztán gondolt egy nagyot, kiment, és megvalósította az álmait! Nagyon szurkolok, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy szeretné. Honvágya nem nagyon van, igazából, mi a családja hiányzunk csak.

Tényleg ennyire rossz a bölcsis helyzet?!

rodina74
 
 


Reggelt!

na annyit irtatok,hogy képtelen leszek reagálni :oops:

MOnic a babakocsis kép nagyon tüneményes! kitartás nektek a két jóképű fiatalemberrel! tényleg kutyák az új családtaghoz mit szóltak?

Suska jó nyaralást!

Dita
apa holnap viszi a cuccost... de jó hogy Réka lejutott Milóhoz

:lol: nagyon édesek együtt!

Viki hihetetlen ugye miket tudnak produkálni? :lol: két napja ZSigikém is pelus nélkül jön le.. eddig azért nem mert sehogy sem akaródzott neki a szabadban pisilni.. inkább tartotta hazáig :roll: de hétvégén a balcsiparton megvolt az áttörés ezügyben és azóta ő is lelkesen locsolja a növényzetet :lol:
mivel ZSiga éjjel is felébred inni így n a pelusunk nem marad száraz.. szóval eben még hátul kullogunk :lol:

Bölcsihez gratulálok! én nem viszem bölcsibe egy az szerintem fel sem vennék mert nem a születésekor írattam be mer itt ennyire durván nyomják... :oops: oviskoráig maradunk együtt :D

Rodina grta mindkettőtöknek a nagy eseményhez! és a kukacosból lett sunnáshoz is :lol:

Czinke nálunk Zsiga eddig napközben csak 1 másfél órát aludt éjszaka sokszor ébredt

pár hónapja 11.30tól alszik 3 órákat nem szoktam felébreszteni és többnyire átalussza az éjszakát viszont mindig azóta is pár hónapos korától reggel 6 illetve 7óra között ébredünk...

szóval én csinálhattam bármit az én fiam tuti másképp gondolta :lol:

viszont amióta beszedtük az immunerősítőt (broncho vaxom por utolsó adagnál tartunk ) azóta semmi baja.. olyan szélben voltunk strandon meg nem a legmelegebben eszik fagyit is ha ahhoz van kedve és mégsem kopkopkopr emélem már igy marad :lol:

ja és hétvégén voltam szülinapon arcot festettem, nézte mit csinálok, erre büszkén odatartotta a fejét hogy őt is.. igy lett egy kis tigrisem..sajnos már kicsit el volt mosódva mire le tudtuk fotózni de azért így is édes :lol:
Vendég
 


Ditus, szemét szúnyogok! Dorcit homlokon csípte az egyik és nagyon nehezen múlik, még most is mintha pattanás lenne ott. Nem tudom, mikor akar már elmúlni.

Rodi: szuper lehetett Amcsiban!!! :-) Pici lányod hogy van? Kaptok holmikat a családból, vagy nektek kell venni?

Boniko: üdv újra itt:) Nagyon édi kis Tigrised van az avataron:)

Hopp, ennyi időm volt, ébredezik a főnököm....
Vendég
 


Sziasztok!

Monic,
Gyönyörű Dávidka! Nagyon édesek a babakocsiban együtt! :D Veszel majd testvérbabakocsit?
Remélem az éjszakák rendben vannak!

Dita,
Jó volt látni Milót "élőben"! :D Ja, és tényleg nem pufók! Sőt, ahogy fogtam Réka egy picit nehezebbnek tűnik. És azok a gyönyőrű kék szemek!

Rodina,
Gratulálok az esküvőtökhöz! De jó lehet a húgodnak! Picit irigylem, mert mi még ahhoz sem vagyunk elég bátrak, hogy Budapestről elköltözzünk.

Zsuzska,
Jó nyaralást!

Boni, Viki,
De ügyesek már a fiúk a bilizéssel! Nagyon édes a kis Tigrised! :wink:

Viki,
De jó, hogy Lacust felvették a bölcsibe! Nekünk még nem küldték a papírt, hogy mi újság, bár a nő a beiratkozáson azt mondta, hogy lesz hely. Úgy legyen!

Az előző oldalra nem emlékszem... :?

Mi jól vagyunk! Voltunk pár napot a barátainknál, és öröm volt nézni, hogy Réka hogy élvezte a kertet! Most már tényleg el kell költöznünk egy kertes házikóba!!! Voltunk egyik délután a Balatonnál is, és megint nem lehetett kivenni a vízből a kis Drágámat. Csak akkor engedte, hogy kihozzuk, amikor már reszketett, de kb. 2 perc törölközőbe csavarás után már ment is volna be újra. Nagyon akaratos sajnos! Volt ott egy ismerős akiknek 3 hónappal idősebb a fiúk, ő olyan szépen eljátszott a szülei közelében, mi meg állandóan rohantunk Réka után, mert ment a lépcsőhöz, hogy megy be a vízbe.
Ja, és lehet hogy vinnem kell megtornáztatni Rékát, mert volt ott egy védőnő, aki rögtön észrevette, hogy Réka kis súllyal született a járásából. Azt én is észrevettem, hogy még mindig lábújhegyen közlekedik sokszor, de nem gondoltam, hogy ez probléma. Illetve azt is mondta a nő, hogy látszik, hogy a súlypontját is máshova rakja, és emitt kicsit inogva jár. Ma megpróbálok időpontot kérni a Dévény Intézetbe, hogy vizsgálják meg. Remélem, tényleg pár alkalom után helyrejön.
Szép napot!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


A lányok kezét bezzeg fogja sétánál...
Kép
Csúszdán
Kép Kép
Hinta a lányokkal
Kép
Balatoni pancsi
Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Hol van mindenki?

Sikerült időpontot kapnunk, igaz nem a Dévény Alapítványba (szeptember végére lett volna időpont), de ott adtak egy telefonszámot. Jövő hét kedden megyünk, és megvizsgálják Rékát. Kíváncsi vagyok mit mondanak!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Némóka, de szuper lehetett a Balatonnál! És nagyon édi Réka baba a képeken! Látom, ő is nagyon szereti a gyerekeket (Dorka is imádja őket).:) Tök jók a képek, szépek vagytok!:)
A Dévény torna biztosan jót tesz, nagyon sokan járnak oda, úgy olvastam, hogy 2 hónap az előjegyzés, biztosan szuper és hatásos.
Vendég
 


Sziasztok!

NÉMÓ

Vagyok csak délelőtt itt volt a fodrászom aztán meg mentünk fel Áronkáékkal a városba. Ettünk aztán most tettem le 2-kor Milót

De jók a képek! De érdekes én is láttam hogy pipiskedve megy de totál azt hittem hogy poénból csinálja :)

VIKI
Mindkettőbe??? Hát a felsőbe én nem szívesen vinném fel a térdig érő hóban :roll:
Tök jó lenne itthon masszírozni még 3 éves koráig, elég lenne napi egy-két kuncsaft is.

RODINA
NAgyon izgalmas lehetett!
Mi pont beszélgettük anyuval hogy csak azért szeretnénk nyerni a lottón hogy a hiteleket rendezni tudja a család és sokat utazgathassunk. NAgy élmény lehetett. Szuper hogy kétszer is voltatok már kint, majd tehetnél képeket, szívesen megnézném.

Igazat megvallva az új lakóparkokban szeretnék kecót venni. A Dombliget lakóparkban van egy ami tetszik és van egy már meglévő lakás (az előbbi még épül) amelyik a Gérecz Attila u-ban van, hát az az álmom és ők sem tudják eladni mert kb. 3 hónapja néztem és akkor még egy millával több volt az ára mint most.
Nagyon gáz a helyzet nem tom így mi lesz velünk! :(

BONI
Nagyon jól áll Zsiginek az arcfesték.
Majd tegyél nagyobb képet is!

Miló is korán kel. Sokszor 5-kor. De szerencsére elvan míg én is felébredek. Általában 7 körül megyek be a szobájába.
Próbáltam hogy később teszem le vagy több vacsorát adok neki de akkor is fent van korán úgyhogy nem kísérletezem, valszeg erre van beállva.

Írtam privit!

Rohanok is tovább mert készülnöm kell.
5 napra megyünk anyuhoz, holnap indulunk. Még meg kell főzni a fiúknak és összepakolni. kivasalni a ruhákat.

Anyutól majd jelentkezem ha lesz rá érkezés....

..... addig meg jók legyetek....


két kép a mai termésből:

Ördögfiókák

Kép

Leskelődöm



Kép

dita75
 
 


Sziasztok!

Nemone: Nagyon tündéri Réka! :) Csini a fülbevalóval! :) Majd írj, hogy milyen volt a torna! Nagyon kíváncsi vagyok rá, mert Niki is lábujjhegyen jár. Mi ortopédusnál voltunk, aki megmutatta, hogy kéne tornáztatnom a lábát, de nem vagyok biztos benne, hogy jól csinálom. :roll: Lehet, hogy nekünk is gyógytornász után kellene néznünk?

Viki: Nagyon jó volt a mamánál! :) Niki szinte egész nap a szabadban volt, homokozott, pancsizott, csibét, kacsát, kutyát, macskát simogatott, bicikliztünk sokat. De azért hiányzott az itthon.
Örülök, hogy felvették Lacus a bölcsibe. Remélem, Nikit is felveszik jövő szeptembertől. Most márciusban jelentkeztünk.

Dita: Nagyon vagány a napszemcsi alól kikukucskálós kispasid! :)

Noh, vége a szabadidőmnek, Niki ébredezik.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest
 
 


DENI
Örülök hogy jól éreztétek magatokat, majd hozzál képeket!

Azért jöttem vissza mert elfelejtettem hogy ha jártok újságosnál lapozzatok bele a Hellobaby magazinba! :wink:

Pusszancs mindenkinek!!!

dita75
 
 


Twist!
Szegény Dorci! Olyan agresszívek most ezek a szúnyogok! Nálatok is sok a szúnyog?

Igen, nagyon jó volt Amcsiba, de igazából a húgival volt jó együtt lenni. Azért nagyon sok, új, érdekes élménnyel lettünk gazdagabbak. Egészen más ott az élet, meg tudnám szokni. Mikor úgy volt, hogy kimegyek, akkor vagy egy étterembe pincérnőnek mentem volna, vagy pedig egy benzinkúton kezdtem volna. Az itthoni diplomáimmal sokat nem tudtam volna kezdeni, de azt sem bántam volna. Ebből a két dologból 6 órában is sokkal jobban kerestem volna, és ott olcsóbb az élet. A húgi már ki is nézett nekem két sulit, amivel már előrébb is léphettem volna. De aztán maradtam, és nem bánom!

A lánykám nagyon jól van. Nem kell vennem semmit. A húgom két nagy bőröndnyi babacuccot hozott, Kitti 1 éves koráig biztos nem kell ruhát vennem. De kaptam ágyneműt, játékokat és még ezer dolgot. Csináltam is róla képeket, majd ha a blogomba utolérem magam, felteszem őket!

Nemone!
Köszi a gratulációt! Hát igen, nagyon akart valamit, és megcsinálta! Nagyon büszke vagyok rá!
Ha a védőnőtök ezt észrevette, akkor nagyon jó szakember! Remélem, pár alkalom után helyrejön a járása Rékának. Már mi is beszéltük, sőt már itt is szóba került, hogy el kellene mennünk majd egy kis családi házba, vagy sorházba, ahol a gyerek/ek/ élvezhetik a kertet. Sokkal szabadabbak lehetnének! De, sajnos az anyagi dolgok miatt, ez nem annyira könnyű!

Réka nagyon aranyos a képeken! Hova sikerül időpontot kapnotok?

Ditus!
Az iwiwen annak fent képek Amcsiból, bár a legtöbbje olyan, amin mi vagyunk rajta. Rodina néven megtalálsz, már ha nem emlékszel az igazi nevemre! :lol:

Nekem is az utazás lenne az egyetlen vágyam! Annyi szép hely van a világban!

Majd megpróbálok rákeresni a kecókra. Hát, igen, én is szoktam nézegetni őket, de mi még várni akarunk 2 évet! Aztán jöhet a költözés!

Remélem hamar, és jó árban el tudod majd adni a házadat, és hamar meg lesz álmaid házikója!

Miló napszemcsis képe…, hát majd meghaltam annyira édes ! Nagy nőcsábász lesz!

Ditus! Csak nem Milóka mosolygós kis pofija néz majd vissza ránk az újságból? Holnap a közértben megnézem!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Dita,
Nagyon cuki Miló! Annyira édesen mosolyog! Zabálnivaló! :D
Jó pihit anyudéknál!

Denika,
Majd írok, hogy milyen volt a gyógytornásznál, és megadom a számát, ha kell.
Képek?

Rodina,
Ezt nem a mi védőnőnk vette észre, mert ő nem látja sokat járni a rendelőben. Hétvégén ahol voltunk vendégségben az egyik barátjuk védőnő volt, és volt pár órája észrevenni Rékán. Végül a XIII. kerületben egy gyógytornászhoz megyünk vizsgálatra egyenlőre, és ha úgy látja, akkor majd tornára is.

Twist,
Igen, 2,5 hónap múlva kaptunk volna a Dévény Alapítványba időpontot, de rendes volt a nő, és adott másik gyógytornásznak a számát.

Rékát is felvették a bölcsibe, bár mivel csak gyes mellett mehet, így eltolom januárig, mert közel 200.000 Ft-tal többet kapnék gyed-et addig, mint gyes-t.
Lányok! Mennyi idő míg megtanul Réka magától enni, mert napok óta nem hagyja, hogy én etessem, de ő a kanállal nagyon ritkán talál bele a szájába, kézzel meg keveset lehet enni egy főzelékből. Ditáéknál is azért ette meg az összes főzit, mert reggel óta nem evett semmit, és éhes volt. Mostanában ahogy meglátja az előkét már elkezd éktelenül ordítani, és rázza a fejét. Próbáltam már, hogy később adok neki, de ugyanez a reakciója.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Némó!

Már régen észrevettem, hogy a mi lányaink nagyon hasonlóak :) Eszti sem eszik inkább, ha nem ehet egyedül, és baromi kitartó... Ő 1 éves kora óta eszik egyedül. Eleinte tényleg nem ment neki valami fényesen, de nem hagyta, hogy segítsek, és kénytelen volt gyorsan megügyesedni. Komolyan, napokig nem evett inkább, de egyedül kínlódott, nem fogadta el tőlünk az ételt. Mára ott tartunk, hogy levest is szépen, tisztán eszik. Csak engedd próbálkozni, bár az igaz, hogy okoz ez egy kisebb idegbajt :evil: És egy csomó foltos ruhát :twisted:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Évi,
Köszönöm a tanácsot, megfogadom! Az idegbaj az már amúgy is megvan egy ideje. És mit csinálsz, ha nem otthon vagytok? Nekem ez a legnagyobb bajom, hogy pl. ha vendégségben vagyunk, akkor azért nem hagyhatom maszatolni. Jaj, remélem hamar megügyesedik az én csajom is!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Dituli, mit láthatunk az újságban? Fényképet, interjút? Légyszi meséld el, mert én nem jutok el újságárushoz, legközelebb csak Gödöllőn tudok egyet, oda pedig ma nem megyünk. Gratula, akármi is van az újságban!

Némóka, ment a privi! A gyógytornász jót tesz mindenképpen (már ha kelleni fog egyáltalán), amásik fórumon szuper jól fejlődik a babák mozgás emiatt. Csak lesek! :shock: :wink:

Rodi: annyira szupi a tesód a sok rucival!:) Amcsiban még nem voltam soha, de nagyon szeretnék menni és majd a babával hármasban megyünk is pár év múlva. Sőt a nagy baráti társaságunkkal. Oda mindenki szívesen jönne,:)
Vendég
 


Ja, ma féléves Dorka, hurrá! Nagyon vártam ezt a napot, kap is valami szép ajándékot a pici lánykám:))
Vendég
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Sziasztok

BONIKO
Nagyon szép Zsigi! Már vártam hogy nagyobb képet is tegyél a festékes pofijáról. Majd egyszer kifested Milót is???

TWIST
Boldog felediket!

Majd megpróbálom beszkennelni..... de nem biztos hogy sikerülni fog mert szar a gép!

Köszi!

Most rohanok, millió dolog van!

Pusz

dita75
 
 


Boniko!
Látom Zsiga nagyon élvezte az állatkertet!
Te festetted ki Zsigit? Hát, nagyon ügyes vagy! Tényleg nagyon jó! Én azt hittem, hogy valami profi sminkes csinálta az állatkertben, annyira jó!

Twist!
Boldog Fél éves évfordulót kívánunk Dorcinak!
Mesélj, majd, hogy mit kapott, és hogyan ünnepeltétek meg, ebben a jó időben!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Twist,
Boldog felediket! :lol:
Válaszoltam.

Boni,
Nagyon jók a képek! :D Ügyes vagy az arcfestéssel!

Dita,
Arra én is kíváncsi vagyok!

Jó hétvégét!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Boniko, gyönyörű tigrised van!:))))

Ditus, oxi, várom majd!:)

Köszi mindenkinek a köszöntést:) Hát most barátoztunk, piacoztunk, lángosoztunk. Dorci 2 aranyos rucit kapott, egy elegance rucit és egy napozót. És nagyon édes bioalmát, ez még banán nélkül is édes, nagyon szereti. Megevett egy felet és még hajolt előre, hogy kér, de már elfogyott. Sehol ilyen fincsi almát nem találtam eddig.

Némóka köszi a választ.

Rodi, ti mivel töltitek a hétvégét? Hogy vagy, milyen a pocakosság? Afp-d jó lett? Cukorterhelés? (itt ezek a gondok szoktak lenni, de eddig mindannyian túléltük:))) És a babók is.)))

Dorci járókáját kihoztuk a nappaliba, így velünk lehet állandóan. Mindig sírt, ha a gyerekszobában betettük a járóba. De most falkázhat és nagyon élvezi:) Boldogan játszik. Jó ötlet volt.
Vendég
 


Twist!

Nekünk ez a hétvége a takarításról és a pihenésről szólt. Na meg a focit és a forma 1-t néztük! Az AFP-m 1,1 Mom lett, nagyon meg voltam elégedve. Élvezem a pocakosságot, szerencsére semmi gondom nincs. Ma pont meg voltam kicsit ijedve, mert tegnap nem nagyon éreztem mozogni Kittit és ma is csak estefelé mocorgott. Már kezdtem pánikolni! Cukorterhelésre 21-én megyek, remélem jó lesz!

Dorci közösségi baba, szereti, ha a közelében vagytok! Már eljátszadozik magában? NAgyon ügyes baba!

rodina74
 
 


De jó Rodi, szuper az AFP-d!:))))) Á, ne aggódj, kánikulában nem nagyon mozognak a babák. Este, amikor hűvösebb van, akkor beindulnak. Emlékszem, hogy Ditus is aggódott egyszer ezen még tavaly, innen tudom, hogy a kánikula idején alig mozognak a babók.
Remélem, hogy a cukrod is okés lesz, szupi lenne!:)

Dorci néhány embertől nagyon sír, de a fiatalokat és a gyerekeket imádja. Rájuk mosolyog végig:) Idősebb nők és férfiak megijesztik. Igazából ezzel nem tudok mit csinálni, csak elnézést szoktam kérni a megszeppent emberektől, hogy hát sajnos ilyen korszakában van a baba, de ez nem nekik szól:)

Ma is kánikula lesz és egész héten. Muszáj lesz valami felfújható medencét vennem Dorkának, mert tegnap is hisztis volt egész nap, mert melege volt. Nem nagyon bírja.
Vendég
 


Halihó!
látom ubiszezon van. Jövök majd nemsokára.

Boni!
Veled álmodtam. Azt, h terhes voltál, mentél szülni és én vigyáztam Zsigára. :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:
20150601134430
 
 


Viki úgy legyen :lol:
te hol vettél Süsüt Bubusak? Zsiga megőrjit már a Süsüvel :oops: :lol: konyha elkészült Lackónak?
szólj ám ha jöttök fel

köszi dicséreteket, majd tiétek gyerkőcöket is kipingálom ha nagyobbak lesznek és összejön a csapat..
Vendég
 


Süsü itt lakott : http://www.jateknet.hu/index.php?main_page=product_music_info&products_id=1393

Ja, nem konyha lesz. Terepszőnyeget varrok neki, autópályával, vonatsínnel, kis tó, füves rész.
20150601134430
 
 


hűha majd kérjük a képet! minta alapján? :lol:
Vendég
 


Sziasztok,

Bejelentkezem:

Tegnap nehéz éjjel volt, biztos a meleg az oka. Egyik ébredt, sírdogált, mire visszaaltattam a másik ébredt sírdogálva és így ment reggelig... Hajnal 3-kor bírtam csak lezuhanyozni, és 6-kor feküdtem le aludni, erre fél 7-kor már fel is keltek a gyerekek. Tisztára kikészültem, de most délután aludtam velük egy nagyot. De szrencsére csak hetente gy éjjel ilyen őrült, a többin mindenki szépen alussza az igazak álmát.
Danika megtanult műsírni, ha a kicsi sír ő is elkezdi, hogy ne a kicsivel foglalkozzak hanem vele. Remélem kinövi hamar mert így elég hangos a ház.
Amúgy nagyon aranyosak együtt, bár szerintem Danika még mindig nem szokta meg a kicsit.
Hétvégén 8 nap után meg tudtam mosni a hajam, akkora lelki békét okozott, hogy annyi tejem lett, hogy kis híján tejlázat kaptam. Az élet apró örömei :lol:
A migrénes fejfájásom a szülés után szokás szerint visszatért, erre a nagy melegre állandóan fáj a fejem :?
Segítségem nem nagyon van, de nem is bánom, mert előbb-utóbb fel kell nőnöm a feladathoz, hogy két gyereket neveljek. Múlt héten már 2 este egyedül fürdettem, este 11-re lettünk kész, volt kiabálás, üvöltés, zokogás, de végül tiszta gyerekeket dugtam ágyba.

Egyenlőre leírni sem nagyon merem, de úgy tűnik, hogy Dávidka nem hasfájós, így nem ismétlődik meg a rémálom amit Dancival az első 3 hónapban átéltünk. :oops: 8)

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic, ügyi vagy!:) Nagyon szép Dávidka, nem fog ő neked gondot okozni semmiben:) Mármint hasfájás hess, és ne is legyen soha, nem is lesz!
Vendég
 


sziasztok

MONIC
Minden elismerésem a tiéd!

Kérek emil-cimeket akinek nem ment át a hellobaby cikk!
Most se időm se energiám hogy ide bevarázsoljam.

Puszi

dita75
 
 


Ditus, köszi szépen a cikket, nagyon rendi vagy, hogy átküldted:) Szuperek vagytok bébi bogyókáddal!:) Jó ez a kép!
És külön köszi, hogy minket fórumozó sorstársakat is megemlítettél. Én ezt örömmel magamra veszem és boldog vagyok, hogy részese lehettem az örömödnek:)))) :lol:
Amikor olvastam, tiszta libabőr lettem, hiszen ismerjük egymást ezer éve és minden, amit leírtál, annak mi is mind tanúi lehettünk és végén az örömben is osztozhattunk és osztozunk most is.))

Sok puszi neked Dituli!
Vendég
 


Rodina!
Ez tetszett, h a sógorod 10 gyerkőcöt akar. Látom szereti a kihívásokat :lol:

Boni!
Nagyon vagány Zsigi tigrises pofija! Az én csávóm nem hagyná ezt tuti.

Szőnyeg info innen: http://gyermekszoba.blog.hu/2010/04/21/ ... _olvaso_54 , csak teljesen más lesz.

Némóka!
Én nagyon szeretem Rékus képeit nézni! Mi volt a tegnapi vizsgálaton?

Ditus!
Igen, mindkettőbe. Tapasztalat, h több helyre is be kell íratni, a biztonság kedcéért.

Miló egy tündérbogár!

Nekem is dobd át lsz a cikket.

Twist!
Boldog Félévességet Dorkának!

Moncsikám!
Nagyon ügyes csajé vagy!!!! Szuper, h nem lett Dávid koma pocakfájós!!!

Fejfájást nagyon sajnálom!
20150601134430
 
 


Sziasztok! Most igazoltan voltam távol,lent voltunk a Balatonon,egy baráti házaspár odaadta a nyaralóját. Nagyon jó volt,de utolsó előtti nap Lócus belázasodott,így mi ki sem mentünk a strandra. Estére azonban már 39.6 volt,így elindultunk a VB-döntő alatt ügyeletet keresni(az egész északi parton nincs esti gyermekorvosi ügyelet! :twisted: ),így a veszprémi kórházban nézték meg,tüszős mandulagyulladása van. Először beteg,megszakad a szívem,hogy ezer fokban lázas.
Estére mindig lemegy neki és délelőtt tiszta láz!? A lányoknál ez pont fordítva volt mindig...
Monic,ügyi vagy!
Dita,kérem a cikket!!!!Apropó.nővéreddel mi lett a vérzések után?
Boni,jársz a II. Nőire?

Kép
f.ancsi
 
 


Desviki, köszi a köszöntést Dorci nevében is:) Ó, már hatalmas nagylány, kajálja a gyümölcsöket, nagyon ügyi:)

Lackó fickónak 4 nap múlva szülinap. De jó! Tudom, hogy már hetek óta izgulok emiatt, de tényleg nagyon izgi lesz:)))

F.ancsi, bakker, ez jól összejött:( Végre nyaralhattok, és szegény Lóci beteg lett:( És nem mondták, hogy jött neki ez a mandulagyulladás, a fürdéstől, vagy hideg italoktól, vagy fertőzés? Most már jobban van? Az ügyeleten mit csináltak vele? Ott is tartották, vagy csak megnézték és adtak neki gyógyszert?
Vendég
 


Ditus!

Én is szeretném a cikket!

F.ancsi!
Sajnálom a fiad. Küldünk gyógypuszikat! Remélem, hamar meggyógyul!

Moncsikám!
Én itt is csak azt tudom írni, hogy nagyon csodállak téged! NAgyon ügyes anya vagy!

Lányok! Annak idején nektek is ilyen korán kezdett keményedni a hasatok? Pedig egész nap pihenek! Ez nagy baj?

rodina74
 
 


Ancsi!
Jobbulást a szép fiadnak!!!!! Antibigyót kell szednetek?

Tényleg! Lackónál is így volt, h mindig estére / éjjelre lett lázasabb.

Twist!
Te jobban izgulsz, mint én! Aranyos vagy!!!!

Tegnap megrendeltem a tortját, picsogtam is majdnem.

Rodi!
Nekem később kezdődtek a keményedések, de akkor olyan volt, mintha csak egy követ cipeltem volna.

Ha sokszor jelentkezik, érdezz inkább rá a dokidnál.
20150601134430
 
 


Viki!
Én nem érzem úgy, mintha követ cipelnék, csak bekeményedik a hasam. Nem kellemetlen, nem fáj, csak ha nyomogatom, sokkal keményebb, mint pl. délelőtt.

rodina74
 
 


Viki ez sem rossz :) nálunk most Toy story és Süsü mánia van Thomasék pihennek :lol: már az ismerősök összegyűjtötték a Shellen a figurákat :lol: olyan édesen mondhja hoyg Buzz és Woody :lol:

Ancsa jobbulást!

Monic nagyon ügyes vagy!!!!
Vendég
 


Lányok!
Érdemes elektromos sterilizálót venni, vagy elég csak a mikrós. Hogy őszinte legyek, szerintem nekem elég lenne a mikrós,de nincs tapasztalatom! Szerintetek?

rodina74
 
 


Rodi!
Nekem mikrós van, szuper jó.

Boni!
Laló nem ismeri a toy story-t. végignézi Zsigi az egészet?
20150601134430
 
 


nekem is Avent mikrós volt. :lol: tökéletes!

Viki nagyjából, de inkább megy és közben játszik, pakol néha felkiált hogy Buzz és Woody aztán játék :lol: minnyá buli :lol:
Vendég
 


Rodi, én drága elektromosat vettem. Szétolvasztotta a baba étkészletét. Egy másik lánynak pedig a mellszívóját. Azért drága dolgok ezek, hogy használhatatlanná tegye. Én el is adtam, nincs is rá szükségem. Folyadékkal fertőtlenítek. Ez is egy lehetőség. A mikrósról nem tudok semmit. Lehet, hogy az nem olvaszt szét dolgokat:)
Vendég
 


Hopsz, laptető! Már több fórumon is laptetőn voltam. De sajnosn nálam ez most nem jelent semmit :roll:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: