Sziasztok Csajok,
Évi,
rockmaraton, azta de jó, kicsit most irigy vagyok...

. Érezzétek jól magatokat!
Dia,
Jó vásárlást! CTG-d sztem is jó, nekem ilyenkor már olyan fájásgörbéim voltak Ilangommal, hogy ihaj.... te mázlista

Mit szólsz a német-spanyol meccshez? Nem tudom mi volt a németekkel, nagyon enerváltak voltak.. Vasárnap mikor kezdődik a döntő?
Ircsi,
Katus baba napi képei, komolyan nagyon jó érzéssel töltenek el! Olyan jó látni benneteket, nagyon szép kis család vagytok!
Szilvás,
azta, nem semmi méretei vannak a kisasszonynak! Hogy vagy amúgy? Én most kezdek pöttyet szenvedni, de kibírom ezt a pár hetet már, ezt akartuk nem?
Barbcsi,
magzatmozgás: huh amit leírtál, azt nem tudom, hogy lehet napi feladatok mellett kivitelezni. Én figyelem a mozgásokat, hogy rendesen mozog-e, de nem tudom ezt 12 órán át nézni. Jó, hogy minden rendben Bencétekkel, inkább 2x menjetek fölöslegesen mint 1x nem és kellett volna..
Bévi,
mit össze pörögsz? Te mindennap takarítasz? Fürdőt, lakást mindent? Én nem tartom magamat koszosnak (sőt), de azért nem takarítok ennyit, főleg nem mindennap... remélem nem bántódsz meg, de még olvasni is fárasztó, amit lenyomsz nap mint nap. Próbálj meg lazítani, pihenni, mert hidd el ha meglesz a pici lány 5-öd ennyi időd se lesz takarítani, suvickolni, nem ez lesz a fontos!
Pihizz beszélgess a pocakkal, olvass, fórumozz, sétálj! Használd ki ezt a pár hetet, amit még ezzel tölthetsz. Tapasztalatból mondom, hogy ha már Lilinek várjátok a tesót esetleg, sokkal kevesebb időd lesz magaddal törődni, ezt most még első babánál talán könnyebb kivitelezni, persze ha dolgozol. Szóval vigyázz magadra, magatokra!
Bmass,
férjed hogy van? Kapott végül vmi kezelést? baleset: te jó Isten, ez szörnyű
Csillag,
de jó, hogy otthon vagy, tessék pihizni, na persze csak evés után és kihasználni. hogy dirigálhatsz

. Jó, hogy Gergőd még a benti létet választotta, van még ideje!
Maccs,
merre vagy?
Lányok, enyém gyerek rácsücsült a gyomromra, májamra, epémre, így én sajnos fogytam az elmúlt hetekben, mert a kaja nem igen marad meg bennem, vagy max. ha csak falatokat eszem. Hányinger, savbugyogás jellemez, ha eszem, akkor utána nem sokkal rosszullét környékez, mintha bezabáltam volna, pedig arról szó sincs. Fagyin és gyümölcsön élek, bár már ezektől is dől a sav belőlem. AZért ha ez még 5-6 hétig így lesz, nem tudom mi lesz velem, mert azért enni kell, de annyira nincs helye ennek a kis pocoknak, hogy ihaj.... létezik, hogy ennyire rossz pozicíót vegyen fel egy bébi?
Ilangommal is volt sok savam, de nem ennyire.... Hízásban amúgy 7 kilónál tartok, volt ez 9 is, de visszamentem 7 kilóra... A pocakom amúgy stagnál, bár folyamatosan azt érzem, hogy nő előre a poci, kivülállók szerint sokat nőtt, így biztos van benne vmi. Keményedéseim vannak, de 5-8/nap azért az nem sok és nem tart sokáig, sokszor Olivér mozgása váltja ki. Szóval összességében jól vagyok/vagyunk, ez a kaja téma aggaszt csak picit.
Na eldugulok mert velem van tele a fórum.